مشاهده نسخه کامل
: Alone in the Dark
hamid_horror
17-11-2008, 22:35
بايد كليدي كه چشمك ميزنه رو بزني اگه اشتباه نكنم x بعد چند دقيقه نگه داري و خوب به اطراف نگاه كني تا بتوني يه شبح رو ببيني دقت كن كه با انگشتش به كجا اشاره ميكنه بعد بايد به همون جا با چشم بسته نگاه كني منظورم دكمه ي X رو نگه داري و به اون نقطه نگاه كني همين طور چند تا secreto چيزاي مخفي رو پيدا كني.بايد بعد از هر بار پيدا كردن دوباره چشم بسته به اطراف نگاه كني تا شبحو پيدا كني كه به كجا اشاره ميكنه.
hamid_horror
18-11-2008, 21:31
البته در حالت اول شخص ايكارارو انجام بده.
Alireza.M67
27-11-2008, 17:23
تو قسمت 8 بازی ، رسیدم به اون منطقه که دور و برش یه حفاظ داره .
هر کاری می کنم از اون حفاظ رد نمیشه ...
وقتی می خورم بهش از جونم کم میشه ...
چیکار کنم ؟
STON-COLD
27-11-2008, 20:47
من تو اون ساختمون در حال خراب شدن گیر کردم تو یکی از اتاقا یه تناب هم هست چه جوری باید برم بالا.
Alireza.M67
28-11-2008, 15:41
تو قسمت 8 بازی ، رسیدم به اون منطقه که دور و برش یه حفاظ داره .
هر کاری می کنم از اون حفاظ رد نمیشه ...
وقتی می خورم بهش از جونم کم میشه ...
چیکار کنم ؟
یعنی هیچکی این بازیو تموم نکرده ؟!!!
من تو اون ساختمون در حال خراب شدن گیر کردم تو یکی از اتاقا یه تناب هم هست چه جوری باید برم بالا.
اون کپسول آتشنشانی رو بذار روی اون تخته و بعد برو بالا طناب رو بکش تا کپسول بپره بالا ...
کدوم منطقه رو میگی؟؟؟؟
حفاظش چجوریه؟؟؟همون منطقه که یک حاله نوری دورش رو گرفته؟؟؟
Alireza.M67
29-11-2008, 15:54
کدوم منطقه رو میگی؟؟؟؟
حفاظش چجوریه؟؟؟همون منطقه که یک حاله نوری دورش رو گرفته؟؟؟
آره ، دقیقا همونجا ...
بیش از 50 تا sv دارم ولی اون نوره جلومو میگیره .
هی خواستم از بالاش مولوتوف بندازم توش ولی نمیشه و مولوتوفه برمیگرده ...
تنها راهش همون مولوتوف هست
باید تا میتونی مولوتوف را بالا پرت کنی تا بیفته اونور نوره....
اگه میتونی sv رو بالاتر از 60 یا 70 ببر
Alireza.M67
01-12-2008, 10:40
تنها راهش همون مولوتوف هست
باید تا میتونی مولوتوف را بالا پرت کنی تا بیفته اونور نوره....
اگه میتونی sv رو بالاتر از 60 یا 70 ببر
تا 68 رسوندم بازم نشد .
اصلا ارتفاع اون دیوار نوری خیلی بیشتر از اونیه که از بالاش مولوتوف بندازی ...:41:
STON-COLD
02-12-2008, 10:54
کپسول پرید بالا بعدش باید چی کار کنم
چی جوری اتش خاموش میشه
Alireza.M67
03-12-2008, 17:23
کپسول پرید بالا بعدش باید چی کار کنم
چی جوری اتش خاموش میشه
کپسولو بگیر دستت بعد tab رو بزن تا دوربین بشه اول شخص بعد با موس خاموشش کن .
من توی اون مرحله ی بازی توی پارکینگم که سوار ماشین می شن ولی بازی مسخره مشکل داره نصف گرافیکش پریده من وسط زمین و هوا معلقم همین که آسفالت می ریزه دیگه نمی دونم چیکار کنم یکی بگه اینجاشو چطوری رد کنم خودم که هیچی نمی بینم
خوب وقتی سوار ماشین شدین باید از پارکینگ خارج بشید و به خیابان اصلی برید
خب اگه می دیدم که مشکلی نداشتم که
من اصلا نمی دونم از کدوم وری باید برم هرطرفم می رم انگار دیواره هیچی نمی بینم
Alireza.M67
22-12-2008, 22:15
خب اگه می دیدم که مشکلی نداشتم که
من اصلا نمی دونم از کدوم وری باید برم هرطرفم می رم انگار دیواره هیچی نمی بینم
اگه دیدی خیلی مشکل داری از تو قسمت episode برو مرحله بعد
*Necromancer
02-01-2009, 01:26
اگه دیدی خیلی مشکل داری از تو قسمت episode برو مرحله بعد
اون اپیزودش خیلی باحاله!
آخرش باید با تاکسی از بین خیابانات در حال داغان شدن منهتن خودت رو به سنترال پارک برسونی.... اگه ردش کنه که خیلی حیف می شه!
من توی اون مرحله ی بازی توی پارکینگم که سوار ماشین می شن ولی بازی مسخره مشکل داره نصف گرافیکش پریده من وسط زمین و هوا معلقم همین که آسفالت می ریزه دیگه نمی دونم چیکار کنم یکی بگه اینجاشو چطوری رد کنم خودم که هیچی نمی بینم
یه جاهاییش هست که زمین پارکینگ خراب شده باید از روش بپری! شاید نمی بینیش بعد می افتی پایین!
می تونی به دیالوگ ها گوش فرا دهی! یه همچین چیزی:می خوای چیکار کنی؟ میخوام از روش بپرم! در این زمان برو عقب بعد سرعت بگیر مستقیم برو! وقتی دختره با شوق فراوان گفت yes!!!! بدون که موفق شدی!!!!
.
.
.
.
آقایان من اینجا گیر نمودم!
یکی هلپ برسونه!
نشد F1 کنید!!!
من این سکو هه رو که سمت چپ می بینید آتیش زدم خیلی باحال سوخت بعدش یه چیزکی از بالاش افتاد پایین(دور تادورش هم پر مشعله)
یعنی برا بدست آوردن اون بایس سکو ر وآتیش می زدم
اما نمی دونم به چه در دمی خوره
اونجا یه غارکی هم هست که تهش این دیوار قرار داره (تصویر سمت راست!)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم خیلی باحاله ها تو این تشکیلات نور(چراغ قوه) تبدیل به تاریکی می شه! همون بلایی که سر لوسیفر اومد!
شما باید یکی از همین مشعل ها رو برداری و بری توی همین تونل یک قسمت از این تونل دیوارش فکر کنم ترک خورده که با اون مشعل ها باید بهش ضربه بزنی تا دیوار خراب بشه و اون شخصی که پشت دیوار هست رو در بیاری و با خودت همراه کنی
Prince_ of _Persia
02-01-2009, 08:30
دوستان من یک مشکلی دارم در بازی بعد از اونجایی که پیرمرده خودشو می کشه یعنی اپیزود 3 بازی موقع لودینگ گیر می کنه و هیچ اتفاقی نمی افته یعنی episode3 رو من نمی تونم بازی کنم کسی راه حلش رو می دونه؟
*Necromancer
02-01-2009, 18:17
شما باید یکی از همین مشعل ها رو برداری و بری توی همین تونل یک قسمت از این تونل دیوارش فکر کنم ترک خورده که با اون مشعل ها باید بهش ضربه بزنی تا دیوار خراب بشه و اون شخصی که پشت دیوار هست رو در بیاری و با خودت همراه کنی
دمت مرسی!
تمومش کردم:31:
وای پسر آخرش خیلی باحال بود!
دو تا پایان داشت که معلوم نبود کدوم پایان خوبه کدوم بد!
گرچه من رو اون پایان که دختره رو می کشی اصرار بیشتری دارم و خودمم بار اول همون رو انتخاب کردم!
تو قسمت بعد حتما عواقب انتخابات آخر داستان این شماره معلوم خواهد شد!
و بدین ترتیب باری دیگر ادوارد بدون سر و همسر باقی ماند!
تازه فهمیدم که اون زخم رو صورت ادوارد مال چیه!
اگه طالب باشید نسخه اول بازی رو براتون آپلود می کنم صفا کنید! رو داس اجرا می شه!!
مربوط می شه به تحقیقات ادوارد در یه امارت اشرافی جن زده و قدیمی و آخر اون داستان فک کنم path of light رو پیدا مبکنه!
دوستان من یک مشکلی دارم در بازی بعد از اونجایی که پیرمرده خودشو می کشه یعنی اپیزود 3 بازی موقع لودینگ گیر می کنه و هیچ اتفاقی نمی افته یعنی episode3 رو من نمی تونم بازی کنم کسی راه حلش رو می دونه؟
این بازی کلا رو هر سیستمی یه ایرادی داره مثلا برا من سیو نمی شد که مجبور شدم سیو کامل رو از نت گیر بیارم
اما ابدا" ارزش بازی رو پایین نمیاره!
نور دینامیک
موسیقی دینامیک
آتش دینامیک!
خیلی باصفاست!!!!
نکته دیگه اینکه تخیلات الکی به سبک ژاپنی توش نیست و همه چیش با منطق من جور در میاد!
به امید آن روز که یه بازی ایرانی خوب ساخته بشه و از اون تعریف و به به وچه چه کنیم و تاپیکشم همینجا بزنیم به تاپیک رزیدنت4 بگه زکی!
بگذریم!
بهت توصیه می کنم از همون روش اپیزود ها استفاده کنی و اپیزود 3 رو انتخب کنی
اگه بازم تو لودینگ گیر کرد اون اپیزود رو بیخیال شو و برو رو اپیزود4 چون چیز زیادی از دست نمی دی
اگه تونستی بری تو سکانس دوم اپیزود سوم هم خوبه! فوقش فقط یه سکانس از دست می دی که من برات تعریف می کنم چی می شه!
من این زخم رو نفهمیدم جریاشن چیه؟؟!!
اگه میشه یه توضیحی بده...در مورد این پایان هم توضیح بده چون برای من توی پخش سکانس ها صداشون هی قطع و وصل میشد و هیچوقت نفهمیدم جریان چیه!
اگه اون قسمت اخر رو هم زحمتش رو بکشی ممنون میشم
*Necromancer
02-01-2009, 22:15
من این زخم رو نفهمیدم جریاشن چیه؟؟!!
وقتی لوسیفر به بدن ادوارد هلول می کنه اون زخم تازه می شه(کلا بدن تسخیر شده ها شکاف بر می داره)
نتیجه می گیریم که قبلا هم لوسیفر به جسم ادوارد وارد شده بوده! و همینطور تیجه می گیریم آخر تنها در تاریکی بعدی(6) کل مردم نیویورک می تونن دوباره به حال عادی برگردن!
اوایل بازی هم لوسیفر از زبان یکی از humanz ها به ادوارد گفت که ادوارد قبلا از مریدانش بوده بعد ازش می خواد که دوباره بهش بپیونده!
اگه میشه یه توضیحی بده...در مورد این پایان هم توضیح بده چون برای من توی پخش سکانس ها صداشون هی قطع و وصل میشد و هیچوقت نفهمیدم جریان چیه!
حالا بگو چی فهمیدی که اگه اشتباه کردی اصلاحش کنم!
پایان از این قراره که برای درست کردن اوضاع باید با استفاده از path of light آورنده نور رو به زمین احضار کنیم !
اما آورنده نور همون لوسیفره!
lucifer=luces+ferro=light bringer
سابقا فرشته بوده(ابلیس) که بعد از جریاناتی از جایگاه خودش ساقط شد! ولی این اسم هنوز روش مونده!
بعد ازاینکه دروازه باز شد و نور همه جا رو فراگرفت کسی که سنگه کامل path of light رو لمس کنه لوسیفر به بدنش هلول می کنه!
ادوارد که سنگو می گیره تو دستش حالش دگرگون میشه بعد اون سارا هه جو می گیرتش میاد ادوارد رو لمس می کنه که یه دفه اشتباهی می ره تو بدن سارا
حالا اون یارو هرمس می گه باید سارا رو بکشی وگرنه لوسیفر اشتباهی تو بدن اون هلول می کنه!
این اون چیزی بود که ما فهمیدیم!
اگه کسی اشتباهی تو فهمیده های ما می بینه بگه!!
اون اپیزودش خیلی باحاله!
آخرش باید با تاکسی از بین خیابانات در حال داغان شدن منهتن خودت رو به سنترال پارک برسونی.... اگه ردش کنه که خیلی حیف می شه!
یه جاهاییش هست که زمین پارکینگ خراب شده باید از روش بپری! شاید نمی بینیش بعد می افتی پایین!
می تونی به دیالوگ ها گوش فرا دهی! یه همچین چیزی:می خوای چیکار کنی؟ میخوام از روش بپرم! در این زمان برو عقب بعد سرعت بگیر مستقیم برو! وقتی دختره با شوق فراوان گفت yes!!!! بدون که موفق شدی!!!!
من به دیالوگ ها گوش فرا دادم ولی اینو بهش توجه نکردم فکر کردم اون پایین خبراییه مرسی
بازی منم کلی از این مسخره بازی ها داشت خاک برسرشون با این سی دی های مزخرفشون!
ممنون *Necromancer
این لوسیفر توی کدوم یک از سری های قبلی این بازی بوده؟
من فقط شماره اول این بازی و این شماهر اخری رو بازی کردم...البته شماره یک رو تا اخر نرفتم
بعدشم وقتی دختره رو می کشیم و لوسیفر وارد بدن ادوارد میشه چه اتفاقی برای هرمس میفته؟
توی سکانسی که نشون میده هرمس حالتی مانند به صلیب کشیده شدن داره و داره میره به سمت اون دروازه...جریان این چیه؟
یک سوال دیگه چرا وقتی دختره رو نمی کشیم و دختره حالت شیطانی پیدا می کنه نه سراغ ما میاد و نه میره سراغ هرمس و جفتی همونجا میمونن؟
راستی اون ادوارد چرا صد سال عمرشه و هنوزم پیر نشده ایا دلیلش همین وجود لوسیفر تو بدنش بوده یا یه چیز دیگه ای باعث این اتفاق بوده .
*Necromancer
03-01-2009, 23:15
ممنون *Necromancer
خواهش می شه!
این لوسیفر توی کدوم یک از سری های قبلی این بازی بوده؟
خوب من شماره های قبلی رو به اون صورت بازی نکردم اما همه بازیاشو دارم(دی وی دی بازینما!) اما فک کنم تو همه سری یه نقشی داشته
بعدشم وقتی دختره رو می کشیم و لوسیفر وارد بدن ادوارد میشه چه اتفاقی برای هرمس میفته؟
توی سکانسی که نشون میده هرمس حالتی مانند به صلیب کشیده شدن داره و داره میره به سمت اون دروازه...جریان این چیه؟
ببین،آخرین دیالوگا تقزیبا اینان! البته اون جوری که من از دیشب یادمه!
ساراوقتی می بینه ادواردسنگ رو لمس کرده و الان حالش بد شده بهش می گه من که بهت گفته بودم برش ندار!من نمی خوام تو رو از دست بدم(چه لوس!)
بعد سنگو ازش می گیره اما حال خودشم بد می شه
هرمس:بکشش ، زود باش بهش شلیک کن! لوسیفر فقط باید به جسم تو منتقل بشه!تصمیم بگیر ای حامل(carrier)این تصمیمی برای همه ست!
اگه شلیک کنی:
و حالا آخرین انسانی که باید می مرد کشته شد!
در این لحظه ادوارد تبدیل به لوسیفر می شه!
لوسیفر:تازه اولین کسی که باید کشته می شد کشته شد!
هرمس:حالا تو دیگه یه انسان نیستی!
لوسیفر:و تو هم نخواهی بود!
اینجا هرمس رو با قدرت ذهنیش بلند می کنه و به سمت 9 حلقه پورتال می بره
لوسیفرفریاد می زنه:
I'm no light bringer! I'm the f**king univers!
هرمس:منو باش که فک می کردم کار درستی انجام میدم
لوسیفر با خودش می گه:فکر کردید من تنها میام؟و یه لبخند رضایت منداخنه می زنه!
یک سوال دیگه چرا وقتی دختره رو نمی کشیم و دختره حالت شیطانی پیدا می کنه نه سراغ ما میاد و نه میره سراغ هرمس و جفتی همونجا میمونن؟
اون یکی پایان رو از دیشب تا حالا فراموش کردم!
بذار فردا دوباره بازی کنم بیام بگم چی شد!
راستی اون ادوارد چرا صد سال عمرشه و هنوزم پیر نشده ایا دلیلش همین وجود لوسیفر تو بدنش بوده یا یه چیز دیگه ای باعث این اتفاق بوده .
خوب شنیدم آخر تنها در تاریکی 4 ادوارد سنگ فلاسفه رو پیدا می کنه و از اون تاریخ ناپدید می شه(1936)
و دیگه معلوم نیست چی بسرش میاد تا اول تنها در تاریکی 5 که حافظه شم از دست داده خودشم نمی دونه چی شد!
لوسیفر هم از زبان ماری (اون زن تسخیر شده داخل هتل) به ادوارد می گه سنگ منو پس بده!
پس در جریان نیست که ادوارد چی بسرش اومده!(نمی دونه ادواردحافظه شو از دست داده و اینا!)
نه لوسیفر می دونه نه خود ادوارد !
آخر همین شماره دوباره دو نیمه سنگ به هم متصل می شن و...
*Necromancer
10-01-2009, 15:16
یه چند روزی نت دور از دسترس بود!
اومدم که بگم تو اون یکی پایان اون طوری که من چند بار دیالوگا رو گوش دادم اتفاق خاصی نمی افته
فقط یه مقدار اول تو این صحنه حرفای رماتوک رد وبدل می کنن و بعد دختره آخرش با یه لحن خاصتی می گه قصد نداری منو بکشی؟
بعد ادوارده تعجب می کنه یه نگا به صورتش که می ندازه و صورت سارا رو میبینه
بعد دیگه عین این که جزامی دیده باشه روشو بر می گردونه!
ادوارد پشتشو به دختره می کنه اونم بهش می گه: تنها بودن چه احساسی داره؟ واقعا" تنها بودن؟(ادوارد هم حافظه شو از دست داده هم از زمان خودش دور شده و سارا تنها کس و کارش بود!)
ادوارد هم یه چیزی زیر لب تو مایه های غرولند می گه که نفهمیدم چی گفت بعد دیگه همین دیگه!
اون دو تا رو ترک می کنه از غار خارج می شه
این پایان یه کمی بی سر و ته بود! به همین خاطر من به پایان اول بیشتر معتقد ام! حالا بذار ببینیم تو شماره بعدی چی پیش میاد!
به نظر می رسه که چون سنگ دست ادوارد نبود لوسیفر نتونست به این دنیا وارد بشه(به همین خاطر اتفاقی که تو پایان اول رخ داد ، واقع نشد!) و سارا هم فقط یه بخش کوچیک از لوسیفر رو به خودش جذب کرد که این شکلی شد! (فک کنم نیمه شیطان شده باشه!)
هر چی باشه اون هرمس هم گفت که فقط ادوارد می تونه میزبان لوسیفر باشه!
حله دیگه؟:31:
*Necromancer
13-01-2009, 22:16
اینم یه عکس تمیز از شکاف روی صورت ادوارد بعد از تبدیل شدنش به لوسیفر!
حالا فک کنم گرفتید این زخم رو صورت ادوارد از کجا اومده!
حدس می زنم تو این مدت که گم شده بود یه جورایی Humanz شده بود و پیر نشدنش هم به همین خاطر باید باشه!
بذار شماره بعدی بازی بیاد تا بعد!
snake_08
14-01-2009, 19:54
با سلام
این ترینر بازیه شماره 5 . تیر بینهایت اسپری بینهایت یاتری بینهایت . فایل رو از لینک زیر دانلود کنید بعد از خارج کردن از حالت فشرده اونو اجرا کنین بعد بازی رو اجرا کنین تو صفحه اول اول که نوشته پرس انی کی دکمه F1 رو بزنین تا ترینر فعال شه بعد از شماره های صفحه کلید استفاده کنین 1 و 2 و 3 و 4 .
من تو epsode 5 یعنی دقیقا بعد از کشتن اون غولی که نصفش ادمه و نصفش هم عنکبوت یا چیزی شبیه اونه گیر کردم . اول دست اون نگهبانه رو قطعش میکنم و بعد هم به یه اتاقی میرسم که یه در کفشه و اونو بازش میکنم و با یه طناب که به دیوار وصله به پایین میرم ولی نمیدونم کجای این پایین برم به یه در میله مانند میرسم که یه قفل بهش وصله ولی هرکاری میکنم نه میتونم این قفل رو بازش کنم و نه میتونم خودمو به جایی اویزون کنم . لطفا راهنمایی کنید.
*Necromancer
15-01-2009, 02:17
هر وقت تو بازی قفل دیدی با تیر بهش شلیک کن!
همیشه وقتی گیر کردی بدون یه قفلی هست که باید بهش شلیک کرد!
برا منم همیش همین طور بوده!
اخه مشکل من اینه که قفل تو موقعیتیه که اصلا نمیتونم بهش شلیک کنم ؟
خودم مشکلو حل گردم ولی حالا تو epsode 6 همون جایی که اوار میریزه و ادواد و سارا از هم جدا میشند و یه درب اهنی بزرگ هم وجود داره وقتی پشت در میرم یه اهرم هستش که با کشیدنش یه اهن از دیوار بیرون میاد . حالا هم نمیدونم چیکار کنم
Prince_ of _Persia
16-01-2009, 10:40
اینم یه عکس تمیز از شکاف روی صورت ادوارد بعد از تبدیل شدنش به لوسیفر!
حالا فک کنم گرفتید این زخم رو صورت ادوارد از کجا اومده!
حدس می زنم تو این مدت که گم شده بود یه جورایی Humanz شده بود و پیر نشدنش هم به همین خاطر باید باشه!
بذار شماره بعدی بازی بیاد تا بعد!
وقتی لوسیفر به بدن ادوارد هلول می کنه اون زخم تازه می شه(کلا بدن تسخیر شده ها شکاف بر می داره)
نتیجه می گیریم که قبلا هم لوسیفر به جسم ادوارد وارد شده بوده! و همینطور تیجه می گیریم آخر تنها در تاریکی بعدی(6) کل مردم نیویورک می تونن دوباره به حال عادی برگردن!
اوایل بازی هم لوسیفر از زبان یکی از humanz ها به ادوارد گفت که ادوارد قبلا از مریدانش بوده بعد ازش می خواد که دوباره بهش بپیونده!
بابا شما ها چقدر از داستان پرتید . :41:!!
من با اینکه هنوز بازی رو تموم نکردم کل قضیه رو گرفتم. به خاطر اینه که شما به فایلهای بازی و مسائل جانبی دقت نمی کنید همش می کشید می رید جلو:5::8:
تو اس ام اس هایی که از موبایل پیرمرده ( اسمش رو یادم رفته) دست شماست خاطراتش نوشته شده که از اونا می فهیم که پیرمرده تک و تنها مونده و می گه همه رو من از دست دادم حتی ادوارد رو ولی باید به تحقیقاتم ادامه بدم. بعد تو یکی دیگه نوشته که خبری از جایی می گه که یک نفر با جای زخمی روی صورت 22 نفر بیگناه رو کشته که در اینجا پیرمرده می فهمه که ادوارد بوده و هنوز ادوارد زنده است بعدش crowdly بهش مسیج می زنه و می گه که حاضر روی تحقیقاتش سرمایه گذاری کنه که پیرمرده خوشحال می شه در میل بعدی crowdly پیشنهاد دو برابری به پیرمرد برای در اختیار گذاشتن اطلاعاتش پیشنهاد می کنه ولی اون که به نیات شوم crowdly پی برده قبول نمی کنه در آخر crowdly می گه که ادوارد رو در اختیار داره و اگه اون ادوارد رو زنده می خواد باید بیاد و لوسیفر رو که در سنگه آزاد کنه و ادوارد رو از تسخیر نجات بده ( اینجاش رو دقیقا نمی دونم ولی یک چیزی تو همین مایه ها بود که تحقیقات پیرمرد هم تقریبا در همین مورد بود)
*Necromancer
16-01-2009, 14:35
بابا شما ها چقدر از داستان پرتید . !!
من با اینکه هنوز بازی رو تموم نکردم کل قضیه رو گرفتم. به خاطر اینه که شما به فایلهای بازی و مسائل جانبی دقت نمی کنید همش می کشید می رید جلو
تو اس ام اس هایی که از موبایل پیرمرده ( اسمش رو یادم رفته) دست شماست خاطراتش نوشته شده که از اونا می فهیم که پیرمرده تک و تنها مونده و می گه همه رو من از دست دادم حتی ادوارد رو ولی باید به تحقیقاتم ادامه بدم. بعد تو یکی دیگه نوشته که خبری از جایی می گه که یک نفر با جای زخمی روی صورت 22 نفر بیگناه رو کشته که در اینجا پیرمرده می فهمه که ادوارد بوده و هنوز ادوارد زنده است بعدش crowdly بهش مسیج می زنه و می گه که حاضر روی تحقیقاتش سرمایه گذاری کنه که پیرمرده خوشحال می شه در میل بعدی crowdly پیشنهاد دو برابری به پیرمرد برای در اختیار گذاشتن اطلاعاتش پیشنهاد می کنه ولی اون که به نیات شوم crowdly پی برده قبول نمی کنه در آخر crowdly می گه که ادوارد رو در اختیار داره و اگه اون ادوارد رو زنده می خواد باید بیاد و لوسیفر رو که در سنگه آزاد کنه و ادوارد رو از تسخیر نجات بده ( اینجاش رو دقیقا نمی دونم ولی یک چیزی تو همین مایه ها بود که تحقیقات پیرمرد هم تقریبا در همین مورد بود)
خوب منم همینو گفتم دیگه! غیر از این بود که ادوارد در تسخیر لوسیفره؟؟؟
اینایی که گفتی فارسی خوندنشم پیچیدس چه برسه به انگلیسی ترجمه کردنش!
بیخیال باو!
خودم مشکلو حل گردم ولی حالا تو epsode 6 همون جایی که اوار میریزه و ادواد و سارا از هم جدا میشند و یه درب اهنی بزرگ هم وجود داره وقتی پشت در میرم یه اهرم هستش که با کشیدنش یه اهن از دیوار بیرون میاد . حالا هم نمیدونم چیکار کنم
........
آهان یادم اومد!!!
ببین باید با استفاده از اون آهن یه سطح شیبدار درست کنی با اون لیفتراکه از روش رد شی!
یاد اون انیمیشنه افتادم که یارو بدون گواهینامه لیفتراک سوارش شده بود بعد کلی خسارت وارد کرد!
اون تکه دیوار رو چه جوری باید بلنش کنم تا به اون اهنه که از دیوار میاد بیرون برسه و شیب درست کنه؟
لطفا بگید من چه طوری خودمو به بالای اون برجک برسونم و یا اون موزایکی که اون علائم روشه رو چطوری فعالش کنم.
*Necromancer
16-01-2009, 23:30
اگه به جا پست دادن فک کنی زود تر به نتیجه می رسی!
اون جعبه ها رو با لیفتراک بذار رو هم بعد برو روشون!
اگه به جا پست دادن فک کنی زود تر به نتیجه می رسی!
اون جعبه ها رو با لیفتراک بذار رو هم بعد برو روشون!
دوست عزیز من منظورم برجک اون قلعه قدیمیه . همونی که فکر کنم باید یه تلسکوب بالاش باشه.
*Necromancer
17-01-2009, 00:28
خوب باید اسپکترال ویژن ات رو تقویت کنی
نمی دونم دقیقا چقدر تو تلفن بری اونجا نوشته چقدر!
برای اینکار ریشه های درخت شیطان رو بسوزون!
روی نقشه اطراف ریشه ها برفکی شده از این طریق پیداشون کن!
من غیر از دوتا از اون ریشه ها همشون رو سوزوندم فقط اون دو تا که هر دوشون بالای اون تکه زمین های شکافته شده هستند و نمیدونم چه جوری خودمو بهشون برسونم . در ضمن تعداد اونایی رو که سوزوندم البته به اون شماره ای که در موبایل مینویسه 41 از 100 هستش. در ضمن تو تلفن 30 عدد از اون spectral vision رو نوشته.
*Necromancer
17-01-2009, 01:50
خوب پس ده تا بیشتر داری؟
من یادم نمیاد دقیقا باید چیکار کرد یا اون چراغ قوه و لنز روی اون تیکه سنگی که اطرافش علامت path of light کشیده شده نور بنداز ببین چی می شه! چشاتم ببیند یکم اطرافو اسکن کن!
من یادمه رفتم روش خود به خود رفت بالا حالا نمی دونم مشکل تو کجاشه
می تونی هم بری تو اپیزود بعد چون دقیقا از همونجا که می ری بالا ادامه می ده!
خوب خودم پیداش کردم من میبایست 6 تا از اون علایم رو که توی اون قلعه روی دیوارها بودند و فقط با چشم بسته دیده میشدند رو پیدا میکردم . حالا یه جای دیگه گیر کردم . الان به اون خونه ای رسیدم که دور تادورش یه نوع حفاظ نامرئی داره و هرچی بمب دستی درست میکنم اصلا به اون ریشه های کنار خونه نمیرسند بلکه به طرف خودم برمیگردند . اون قسمتو باید چیکار کنم؟
*Necromancer
17-01-2009, 16:31
خوب خودم پیداش کردم من میبایست 6 تا از اون علایم رو که توی اون قلعه روی دیوارها بودند و فقط با چشم بسته دیده میشدند رو پیدا میکردم . حالا یه جای دیگه گیر کردم . الان به اون خونه ای رسیدم که دور تادورش یه نوع حفاظ نامرئی داره و هرچی بمب دستی درست میکنم اصلا به اون ریشه های کنار خونه نمیرسند بلکه به طرف خودم برمیگردند . اون قسمتو باید چیکار کنم؟
نباید کوکتل درست کنی
باید با یه دست بطری رو بگیری با یه دست تفنگ ر وبعد بطری رو پرت کنی نزدیک ریشه که رسید تو هوا با تیر بزنیش که بترکه!
یکی دو بار اینکارو بکنی ریشه می سوزه!
snake_08
18-01-2009, 12:59
منم پشت اون حفاظ گیر کردم مساله اینه که اصلا بطری اون طرف حفاظ نمیره چه برسه به تیر sos !!! اپیزود هشت سکانس اول
snake_08
19-01-2009, 00:44
منم پشت اون حفاظ گیر کردم مساله اینه که اصلا بطری اون طرف حفاظ نمیره چه برسه به تیر sos !!! اپیزود هشت سکانس اول
خودم فهمیدم ، امتیاز کشتن گیاه های شیطانی باید از 75 بیشتر باشه بعد یه مسیج میاد که قدرت پرتاب بیشتر میشه.
kkain-blood
20-01-2009, 21:59
دوستان من هم مشکل صدای کاراکترها رو درام کاریش نمیشه کرد؟
قرار بود شرکت این بازی یه پچ واسه این مشکل بزنه، هنوز نزده ؟!!!
برای من که مشکلی نداشت. راستی چند سوال : چرا وقتی اون نور به زمین میرسید ادوارد میمیره؟
چرا وقتی لوسیفر وارد بدن سارا میشه سارا هنوز هوشیاره و لوسیفر اونو کنترل نمیکرد ولی وقتی وارد بدن ادوارد میشه بدن ادوارد رو به اختیار میگیره ؟
اون هرمس چرا توی اون اتاق زندانی بود ؟
mahyarSAMSUNG
21-01-2009, 02:10
این بازی رو من خردیم نصب کردم ولی بعد از کلیک روی آیکونش یا ارور dont send مواجه شدم ! به نظرتون مشکل چیه !؟
یه بار دیگه مجددا نصبش کن اگه درست نشد ویندوز جدید نصب کن.
در ضمن مشخصات سیستمت چیه؟
kkain-blood
24-01-2009, 00:43
بدون صدای کاراکترها اصلا فایده نداره من فعلا بیخیالش شدم دوستان اگه راه حلی پیدا کردید لطفا خبر بدین(تنظیم کارت صدا روی استریو و 2 کاناله کردن قبلا تست شده و جواب نداده!)
اصلا از شرکت آتاری توقع نداشتم بعد از این همه انتظار این نسخه رو این جوری بخواد بده بیرون !
Prince_ of _Persia
25-01-2009, 08:06
اصلا از شرکت آتاری توقع نداشتم بعد از این همه انتظار این نسخه رو این جوری بخواد بده بیرون !
چه جوری؟ مگه بازی چشه؟ بازی به این قشنگه گرافیک زیبا جلوه ها عالی آتش دینامیک فیزیک عالی داستان عالی .
راستی دوستان کسی دقت کرده کسی که صدای ادوارد رو کار کرده همون صدای مکس پین هست
good_messi
25-01-2009, 20:58
راهنمای قدم به قدم بازی به فارسی میخاستم
*Necromancer
25-01-2009, 23:03
بازی که روون و راحته قدم به قدم نیاز نداره
هر جا گیر کردی اینجا بپرسی جواب می گیری!
البته اگه دوستان قدم به قدمشو دارن بدن به ایشون!
ایراد از کرک شدن بازیه
این بازی کرک شدش تو هر سیستمی یه ایراد داره
برا من سیو نمی شد برا کین_بلاد صدا نداره برا آرام هم جاده نداره!!!
برای من که مشکلی نداشت. راستی چند سوال : چرا وقتی اون نور به زمین میرسید ادوارد میمیره؟
چرا وقتی لوسیفر وارد بدن سارا میشه سارا هنوز هوشیاره و لوسیفر اونو کنترل نمیکرد ولی وقتی وارد بدن ادوارد میشه بدن ادوارد رو به اختیار میگیره ؟
اون هرمس چرا توی اون اتاق زندانی بود ؟
سوالات خوبیه!
کسی جواب داره؟
mahyarSAMSUNG
26-01-2009, 01:50
یه بار دیگه مجددا نصبش کن اگه درست نشد ویندوز جدید نصب کن.
در ضمن مشخصات سیستمت چیه؟
توی امضام نوشتم ! :31:
توی ویستا نصبش کردم دیدم اومد ولی هر 10 ثانیه 1 بار تصویر سیاه میشد دوباره می اومد توی بازی !:41:
من که بازی رو نصب کردم هیچ کدوم از این مشکلاتی رو که میگین نداشتم
از ویستا هم استفاده می کنم ....خیلی بهتر از xp روی بازی ها جواب میده
فقط کنترل سوم شخص بازی یکم اذیت می کرد که زیاد موردی نداشت
ولی مثل شماره یک بازی استرس و هیجان نداشت...شماره یک محشر بود
*Necromancer
26-01-2009, 03:10
اما از لحاظ داستانی این شماره از بقیه شماره ها بهتر تر بود!!!
راستی این شماره دنیای بازی پروندش به تنها در تاریکی اختصاص داشت! خیلی قشنگ بود!!
kkain-blood
26-01-2009, 08:38
!
ایراد از کرک شدن بازیه
این بازی کرک شدش تو هر سیستمی یه ایراد داره
برا من سیو نمی شد برا کین_بلاد صدا نداره برا آرام هم جاده نداره!!!
خوب اگه مشکل از کرک بازی راه حلی وجود نداره؟؟مثلا کرک دیگه ای یا استفاده ازdaemon tools یا نمیدونم هر چیز دیگه ای؟؟من خودم فقط یه کرک بیشتر نتونستم پیدا کنم!
*Necromancer
26-01-2009, 16:34
خوب اگه مشکل از کرک بازی راه حلی وجود نداره؟؟مثلا کرک دیگه ای یا استفاده ازdaemon tools یا نمیدونم هر چیز دیگه ای؟؟من خودم فقط یه کرک بیشتر نتونستم پیدا کنم!
اوه اوه حرف دایمون تولز رو نزن که کهیر می زنم!!!!
این بازی سه ماه طول کشید کرک شه
تمام بر و بچ کرکر دنیای از ملیتهای مختلف که در راس شون روس ها و ایرانی ها وچینی ها و هندی ها بودن داشتن رو کرک بازی کار می کردن حاصل اینی شد که می بینی! (البته جدا گونه کار می کردنا!)
خدا رو شکر کن همینش گیرمون اومده!
اگه راه دیگه ای بود مطمئنا همون کارو می کردن!
اوه اوه حرف دایمون تولز رو نزن که کهیر می زنم!!!!
این بازی سه ماه طول کشید کرک شه
تمام بر و بچ کرکر دنیای از ملیتهای مختلف که در راس شون روس ها و ایرانی ها وچینی ها و هندی ها بودن داشتن رو کرک بازی کار می کردن حاصل اینی شد که می بینی! (البته جدا گونه کار می کردنا!)
خدا رو شکر کن همینش گیرمون اومده!
اگه راه دیگه ای بود مطمئنا همون کارو می کردن!
اره این بازی کرک شدنش خیلی طول کشید
خیلی اذیت شدیم تا اخرش تونستیم این رو بازی کنیم
من قبلش یه نسخه گرفته بودم که کرک نشده بود...نمیدونم چطور اومده بود توی بازار!
mahyarSAMSUNG
27-01-2009, 11:36
من که بازی رو نصب کردم هیچ کدوم از این مشکلاتی رو که میگین نداشتم
از ویستا هم استفاده می کنم ....خیلی بهتر از xp روی بازی ها جواب میده
فقط کنترل سوم شخص بازی یکم اذیت می کرد که زیاد موردی نداشت
ولی مثل شماره یک بازی استرس و هیجان نداشت...شماره یک محشر بود
توی ایکس پی که اصلا نصب نشد ! بازم خوبه توی ویستا نصب شد ! ولی هی گیر میکرد ! من فکر کردم یه بازی ترسنات ! اونطوری که من داستانشو خونده بودم حال کردم ! گفتم بازی ترسناکیه ! ولی وقتی توی ویستا نصب شد دیدم تنها شب نیست بلکه روز هستش و با رفیق و رفقا داره صحبت میکنه ! گفتم این چه ترسناکیه که توی روز هستش !:41:
kkain-blood
27-01-2009, 16:47
اره این بازی کرک شدنش خیلی طول کشید
خیلی اذیت شدیم تا اخرش تونستیم این رو بازی کنیم
من قبلش یه نسخه گرفته بودم که کرک نشده بود...نمیدونم چطور اومده بود توی بازار!
دوست من میتونی فایل اجرایی اصلی بازی رو برام بفرستی؟؟ کرک نشده ها!!
دوست من میتونی فایل اجرایی اصلی بازی رو برام بفرستی؟؟ کرک نشده ها!!
شرمنده....:41:
من اون نسخه بازی رو پس دادم...
یکی از دوستام هم نسخه کرک نشده رو گرفته بود....اگه اون هنوز اون نسخه رو داشته باشه فایلش رو برات میفرستم :20:
black-devil
11-02-2009, 05:08
کلا بازی باحالیه، داستانشم خیلی قشنگه
سلام رفقا
اگه میشه راهنمای قدم به قدم نصبشو بگید.
نصب شده ولی یه کد میخواد که نمیدونم جریانش چیه!
چطور باید خشاب تفنگ را پر کرد دکمه r را میزنم ولی پر نمیشه
اون نوار چسبی که داخل لباسش هست به چه درد میخوره ؟؟؟؟
SIMON137
16-02-2009, 22:22
چطور باید خشاب تفنگ را پر کرد دکمه r را میزنم ولی پر نمیشه
اون نوار چسبی که داخل لباسش هست به چه درد میخوره ؟؟؟؟
باید تیر داشته باشی بعدش کتت رو باز کنی تیر رو بزنی بری روی تفنگ
اون نوار چسب برای چسبودن وسایل مختلف به همدیگر هست ، مثل چسبودن مواد انفجاری به الکل یا ...
اول بازي چرا هيچ چيز ديده نميشه؟
آيا براي همه اين طوري بود
یعنی چی هیچی دیده نمیشه؟!
من که همچین مشکلی نداشتم...
اگه میتونی یه عکس بذار...
اول بازي چرا هيچ چيز ديده نميشه؟
آيا براي همه اين طوري بود
یعنی چی هیچی دیده نمیشه؟!
من که همچین مشکلی نداشتم...
اگه میتونی یه عکس بذار...
يعني بازيش مثل بازي من خرابه
يه در اون آخر راهرو ديده مي شه كه مي توني با بدبختي ردش كني ولي اصلا بهت توصيه نمي كنم چون مرحله هاي بعدي بازي صحنه هاي سياه بيشتري داره
يه بازي ديگه بگير
يعني بازيش مثل بازي من خرابه
يه در اون آخر راهرو ديده مي شه كه مي توني با بدبختي ردش كني ولي اصلا بهت توصيه نمي كنم چون مرحله هاي بعدي بازي صحنه هاي سياه بيشتري داره
يه بازي ديگه بگير
اي بابا نميدونم چرا جديدا هرچي ميگيرم خراب در مياد؟!
بازی خراب نیست
مشکل از سیستم شماست...فکر کنم کارت گرافیک باشه
اي بابا نميدونم چرا جديدا هرچي ميگيرم خراب در مياد؟!
منم همينطور!
بازی خراب نیست
مشکل از سیستم شماست...فکر کنم کارت گرافیک باشه
مشكل كارت گرافيك اگه بود بازي اصلا بالا نمي اومد
بازي مياد بالا و اولشم دمو مشكلي نداره و دو قدم راه كه مي ري به در سمت چپ كه مي رسي نصف پله ها ديده مي شه نصفشون نه! اون ته هم يه در ديده مي شه. من كارت گرافيكم GeForce 9600 GSO هستش فكر مي كني با اين بازي اصلا بشه مشكل پيدا كنه؟
بازي خرابه خب!
من همچین مشکلی داشتم
ghost recon رو نصب می کرد...داخل بازی می رفت...دموها رو می دیدم
بعد توی بازی همه چیز سیاه بود...بعد که کارت رو ارتقائ دادم همه چی درست شد
SAM-SON 70
03-04-2009, 00:08
از هر دو عامل که دوستان گفتن میتونه باشه ولی اگه سیستمتون خوبه شما میتونین ابدیت کارت گرفیکی رو هم استفاده کنین چون کارتهای سری 9600 و 9500 و بعضی از این نوع کارتها به ابدیت نیاز دارند .
و همینطور ویندوز شما اگه سیستمتون خوبه از یک vista استفاده کنید که ابدیت شده .
این بازی بنظر من حیف اگه بازی نشه .
دوستان من هیچ کدوم از نسخه های این بازی رو بازی نکردم بازیش چجوریاست؟برای من که طرفدار بازیهای اکشن هستم خوبه؟
ممنون میشم...
aghamajid1369
03-04-2009, 13:33
نه دوست من فکر نکنم از این بازی خوشت بیاد با توجه به اینکه طرفدار بازی های اکشن هستی
ولی ارزش بازی کردن داره
من خودم تا وسط های بازی رفتم بعد ولش کردم زیاد باهاش حال نکردم
SAM-SON 70
03-04-2009, 16:07
دوستان من هیچ کدوم از نسخه های این بازی رو بازی نکردم بازیش چجوریاست؟برای من که طرفدار بازیهای اکشن هستم خوبه؟
ممنون میشم...
================================================== =====
من خودم فقط این نسخه و بازی کردم اگه از ن میپرسی بازی خوبیه ولی سعی کن داستانش رو بفهمی.:46:
iman reza
07-04-2009, 22:35
من این بازی رو می خوام ولی تو بازار پیدا نمی کنم کسی می تونه کمکم کنه کلی دنبالش گشتم
خوب از انجمن سفارش خرید بده یا درخواست لینک دانلود بازی رو بده
سلام به دوستان
چطوری میشه این بازی رو با gamepad بازی کرد . مطمئنا راهی داره چون این بازی برای xbox360 ساخته شده و حتی در محیط بازی هم تنظیماتی برای gamepad وجود داره ولی فعال نیست .مثلا vibration و ... .لطفا راهنمایی کنید .
*Necromancer
22-04-2009, 03:39
با همین ماوس بازی کن هدف گیریش باحال تره!
آی ملت! اگه کسی الان بازی رو سیستمش نصبه اعلام کنه چون من اندینگ سوم بازی رو کشف کردم می خوام بهش یاد بدم اجرا کنه اگه اندینگ سومی وجود داشته باشه خیلی باحال می شه! خودم بازی رو ندارم که خودم امتحان کنم!
این بازی دو تا پایان بیشتر نداره
من توی نت هم که سرچ کردم دو تا پایان بیشتر نداشت
با همین ماوس بازی کن هدف گیریش باحال تره!
آی ملت! اگه کسی الان بازی رو سیستمش نصبه اعلام کنه چون من اندینگ سوم بازی رو کشف کردم می خوام بهش یاد بدم اجرا کنه اگه اندینگ سومی وجود داشته باشه خیلی باحال می شه! خودم بازی رو ندارم که خودم امتحان کنم!
بگو ببینیم چجوریه ولی من هنوز به اندینگ هاش نرسیدم چون باید قبلش 70% از evil seed ها را بسوزونم که دیگه حوصله ام نیومد و ولش کردم.
*Necromancer
23-04-2009, 23:16
کسی نتونسته اندینگ سوم بازی رو کشف کنه چون واقعا کار ناممکنیه! دو اندینگ اول بازی واقعا عجیب هستن... تو هر دو پایان لوسیفر به زمین میاد و دنیا به آخر ی رسه اما می دونیم بازی بعدی هم در راهه! پس چی؟؟؟ اندینگ سوم حتما وجود داره
شما بعد از گرفتن مدال پد آف لایت چشمتون رو ببیندید زخم هایی که روی اون سکو بوجود اومده رو می بینید! حالا به جای ایتنکه به سارا شلیک کنید باید با اسپری یا همچین چیزی اونا رو بسوزونید تا لوسیفر احتمالا نابود شه!
اما تو کپچر آخر بازی اسپری وجود نداره پس باید دو کپچر آخر بازی رو یه کله بازی کنید تا آخر بازی اسپری همراتون باشه! (کپچر آخر خیلی هم طولانیه و کسی حوصلشو نداره!)
شما وقتی اون تیرهای مخصوص رو درست می کنی هیچ فرقی با اتش زدن داره
یعنی اون تیرها حکم همون اتش زدن رو داره...
در کل من جایی ندیدم و نخوندم که 3 تا پایان برای این بازی تعریف شده باشه
*Necromancer
24-04-2009, 03:31
منم گفتم اسپری یا همچین چیزی! تو همون کپچر آخر دقیقا هیچ آیتمی وجود نداره حالا چه اسپری چه بطری! پس اینکه تا حالا این پایان کشف نشده دو دلیل داره یکی همین دلیل که قبلا گفتم یکی هم اینکه اصلا پایان سوم وجود نداره.... ولی من هنو می گم پایان سومی هست! بالاخره یکی پیداش می کنه و تو نت می پراکنه!
هر چی باشه اگه اسلحه دستت باشه یه نفر هم بهت بگه shoot quickly carrier! وقتت هم کم باشه دیگه به این فک نمی کنی که به اینوینتوری سر بزنی! که حالا چیزی داشته باشی یا نداشته باشی یا اصلا x رو زده باشی و اون زخم های روی سکو توجهتو جلب کنه نکنه... سازنده هام قصد لو دادن جریان رو ندارن چون ناسلامتی سکرت اندینگه... همینه دیگه:31:
خوب شما اون تیرها رو قبلا درست کنی...نه این که بذاری اخر کاری تازه یادت بیافته که این تیرها رو درست کنی
بیشتر به اسم alone in the dark 5 اون رو میشناسن
ميشه چند تصوير از بازي يزاري من يه جايي گير كردم كه زمين ترك برميداره يه چيزي مياد ميگيردت تو رو اين ور واونور ميكشه بعد دست از ميله ميگيري مياي بالا ولي جايي نيست بري اگه ميشه كمك كن
میشه عکس اونجایی رو که گیر کردی بذاری!
اونطوری راحت تر می تونم راهنماییت کنم
بابا نياز به عكس نيست همون اول بازي هست تو پاركينگ اول كدي وارد ميكني دري باز ميشه از يه طبقه ميري اخرين طبقه يه چيزي زمين را ترك ميزنه معلوم نيست چيه اون تو رو با خودش تا نصف تو خودش ميبره قبل از اون دو نفر را ميكشم قبل هم يه دختر ازت جدا ميشه ميره جايي ديگه.يك كلت هم دارم بعد من بلد نيستم چه جوري عكس ميزارن ميشه بگي...
فکر کنم فهیمدیم...
یک سری شیشه یا بطری هست که میتونی مواد داخل اون رو روی تیرهای اسلحه ات بریزی و با این کار باعث اتش زدن اونها بشی
شما هم اگه اون بطری رو گرفتی با تیرها ترکیبش کن و بعدش به اون چیزی که زمین رو طی میکنه شلیک کن و میتونی اون رو بکشی
نفهميدي اون زير زمينه اصلا شايد هيچي نباشه اصلا زمين خودش ترك ميخوره مياد ميبرم تو خودش ولي ميتونم بيامبيرون اگه بگي چه جوري عكس ميزارن برات ميزارم.ممنون
شما دکمه printscreen کیبورد رو بزنین از باز عکس میگیره
بعد paint رو باز کنین و از منوی edit گزینه past رو بزنین و فایل رو سیو کنین
اخر کار هم اونو توی یک سایت اپلود کنین
aghamajid1369
25-04-2009, 00:53
فکر کنم فهمیدم کجا گیر کردی.
اون جلو که در پارکینگ بسته سمت چپت اتیش هست 1 چوب یا صندلی یا 1 چیز دیگه بگیر جلوش اتیش بگیره بعد بیا بزن به 1 قسمت از اون در پارکینگه که با چوب جلوش رو گرفتن تا اتیش بگیره.
kkain-blood
25-04-2009, 11:11
دوستان هنوز patch یا کرکی چیزی نیومده که مشکل صدای بازی رو حل کنه؟
*Necromancer
25-04-2009, 12:21
صدا فقط برا بعضیا مشکل داره اونم به خاطر کرک شدن بازیه! می تونی یه دی وی دی دیگه بخری شاید درست شه تضمین نمی دم!
دوستان هنوز patch یا کرکی چیزی نیومده که مشکل صدای بازی رو حل کنه؟
صدای بازی که مشکلی نداره...
شاید باید تنظیمات اسپیکر رو تغییر بدین...
شما دکمه printscreen کیبورد رو بزنین از باز عکس میگیره
بعد paint رو باز کنین و از منوی edit گزینه past رو بزنین و فایل رو سیو کنین
اخر کار هم اونو توی یک سایت اپلود کنین
بابا رد كردم زحمت نكش نميدونستم سوار ماشينم ميشه:27:
سلام به دوستان
چطوری میشه این بازی رو با gamepad بازی کرد . مطمئنا راهی داره چون این بازی برای xbox360 ساخته شده و حتی در محیط بازی هم تنظیماتی برای gamepad وجود داره ولی فعال نیست .مثلا vibration و ... .لطفا راهنمایی کنید .
سلام به دوستان
براي پي اس2 هم ساخته شده با گيم پد هم فك نكنم بشه من فعلا با ايكس باكس بازي ميكنم 2 ماه پيش پي اس3 خريدم الان 4 بازي بيش ندارم اخه گرونن
kkain-blood
27-04-2009, 11:23
صدای بازی که مشکلی نداره...
شاید باید تنظیمات اسپیکر رو تغییر بدین...
نه دوست من هر کاری که میکنم کاراکترها صدا ندارند! تنظیمات رو عوض کردم ولی بازام خرابه!شنیدم مشکل از کرک بازیه که روی بعضی از سیستم ها اینجوری میشه!
اگه کسی تونسته این بازی رو با game pad انجام بده لطفا کمک کنه بگه چجوری ؟
aghamajid1369
28-04-2009, 13:02
من نمیدونم چرا این قدر به game pad گیر میدین.
بابا موس که خیلی بهتره.
دسته ففط به درد ماشین سواری و فوتبال میخوره به نظر من.
new evil
28-04-2009, 22:15
سلام
نميشه اين بازي رو با جوي اتيك بازي كرد؟
aghamajid1369
28-04-2009, 22:34
عزیزم داشتیم سر همین بحث میکردیم.
نه نمیشه.
DJ POLESTAR
07-07-2009, 18:09
من که این بازی رو 7 ساله پیش تو پلی استشن بازی کردم.معرکه بود.
ولی رو PC تا حالا بازی نکردم.
راستی گرافیکش شبیه Silent hill:home coming هست یا چیز دیگه...
MAHDIAGENT47
08-07-2009, 16:36
سلام رفقا من اين بازي گرفتم نصب ميشه ولي بعد از دمو لودينگ كه مي شه گير ميكنه سيستمم اينه گرافيك اگيگ رم دو گيگ سي پيو دو هسته اي ولي تو لودينگش گير ميكنه ديگه نمياد لطفا كمكم كنيد
Dark Soul
09-07-2009, 14:33
دوستان من اپیزود هشت هستم
در یک اتاق دایره ای که چندتا تا مشعل دورشن و یک شی ام وسط اتاق
این اتاق به یک تونل وصله که اینو روی یک در انتهای تونل نوشته :
where the flame bends
the path extends
چی کار باید کنم
یکی کمک کنه لطفا:19::19::19:
سلام
آیا alone in the dark برای xp طراحی نشده است؟
چون پشت سره هم بازی کرش می شه یا سیستم ریست می شه ...
سیستم عامل من سرویس پک 3 هست...
آیا راه خاصی وجود داره ....
از نظر سخت افزاری سیستم خوبی دارم که این بازی براش چیزی نیست...
MAHDIAGENT47
11-07-2009, 20:24
پرنس عزيز من نمي تونم كمكت كنم چون بازي رو سيستمم نصب نميشه شما سيستمتو بگو كه باحاش اين بازيو ميكني شايد رمي چيزي خريدم منم از يكي از دوستام مي پرسم جوابتو ميدم
Dark Soul
11-07-2009, 20:27
سلام
آیا alone in the dark برای xp طراحی نشده است؟
چون پشت سره هم بازی کرش می شه یا سیستم ریست می شه ...
سیستم عامل من سرویس پک 3 هست...
آیا راه خاصی وجود داره ....
از نظر سخت افزاری سیستم خوبی دارم که این بازی براش چیزی نیست...
من بدون هیچ مشکلی دارم توی xp بازی می کنم
شاید مشکل از بازیت باشه
پرنس عزيز من نمي تونم كمكت كنم چون بازي رو سيستمم نصب نميشه شما سيستمتو بگو كه باحاش اين بازيو ميكني شايد رمي چيزي خريدم منم از يكي از دوستام مي پرسم جوابتو ميدم
دوست عزیز سیستم من اینه :
cpu : e7300
ram : 4gig
vga : 8800 gts 320 mb
البته توی پست اول سیستم مورد نیاز بازی هست
MAHDIAGENT47
12-07-2009, 17:58
دوست عزیز سیستم من اینه :
cpu : e7300
ram : 4gig
vga : 8800 gts 320 mb
البته توی پست اول سیستم مورد نیاز بازی هست
ميدونم ولي به حرف شركت كه نميشه اعتماد كرد مثلا همين كال اف ديوتي 4 سيستمش اگيگ رم ميخواد با دوگيگ ميتوني روون بازي كنيد خواستم مطمعن شم حالا يه چيز ديگه قيمت سي پيو تو بگو چون چند وقت ديگه سيستممو ارتفاع ميدم اطلاعات داشته باشم بدك نيست
بچه ها تو اپيزود 3 يه جا گير كردم!
همونجا كه دستشوييه! بايد چيكار كنم؟
بو گندش خفه شدم....
بچه ها تو اپيزود 3 يه جا گير كردم!
همونجا كه دستشوييه! بايد چيكار كنم؟
بو گندش خفه شدم....
سلام دوست عزیز من بازی رو خیلی وقت پیش تمام کردم ولی تا اونجای که یادم هست اگه دقت کرده باشی دیوار انتهای دستشویی ترک خورده باید چسب و یکی از ماده های اشتعال زا که روی زمین دستشویی فراونه برداری با هم ترکیب کنی بعدشم به طرف دیوار درست روی ترک بندازی تا بچسبه بعد با تیر بترکونش اگه نشد
با یکی از همون مادهای اشتعال زا در حالی که به دیوار چسبیده به یک دیگه مجهز بشو واز پای دیوار درست همو جایی که اون چسبیده یک خطه برای ایجاد آتش درست کن بعدشم بیا عقبو فندک بزن و حالشو ببر حالا اگر تونستی یک عکس از اون قسمت بذار تا ببینم همون جاست یا نه :10:
من سانت سانت دیوارهارو بمب گذاری کردم!!! همه جاشو....
این هم عکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونجا رد کردم الان رسیدم دم یه اتوبوس نمیدونم باید چی کار کنم؟
اونجا رد کردم الان رسیدم دم یه اتوبوس نمیدونم باید چی کار کنم؟
سلام وقتی میری داخل اتوبوس باید بوسیله اجسادی که روی زمینه توازن اتوبوس رو بر قرار کنی به طوری که از یک طرف کج نشه بیفته بعدشم میری سر اتوبوس از در کنار راننده میری بیرون همین :10:
ریسیدم به این قسمت بازی نمیدونم باید چی کار کنم اگه بگید ممنون میشم.
این هم تصویرش:
ریسیدم به این قسمت بازی نمیدونم باید چی کار کنم اگه بگید ممنون میشم.
این هم تصویرش:
دوست عزیز شما باید بوسیله چراغ قوه و یک شی آرم مانند که دقیقا همانند آرم روی همین تصویری که گذاشتید که حدود شش آرم میباشد وهمه اونها باید روشن بشن از ساختمان بیرون میایید وحدود دو ارم در محوطه ساختمان و بقیه در گوشه گوشه ساختمان تا اونجایی که من یادمه میباشند خب حالا چه جوری باید این آرمها رو روی دیوار پیدا کنیم شما اگر از نسخه pc استفاده میکنی همونطور که میدونی شما با استفاده از دکمه ایکس روی صفحه کلید میتونید چشم کارکتر بازی رو در حالت سوم شخص باز وبسته کنید حالا تمام دیواریهای ساختمان رو به همین روش بررسی وبا پیدا کردن این آرمها که به صورت نامرئی هستند رو پیدا و یکی یکی بوسیله چراغ قوه و همان وسیله آرم مانند مجهز و چراغ قوه رو روشن بعدشم آرم رو به جلوی چراغ قوه برده تا آرم روی دیوار مرئی بشه این کار رو برای همه آرمها زمانی که پیداشون کردی انجام بده فقط پیدا کردن این آرمها رو دیوار ساختمان کمی مشکله یک کمی باید بگردی تا همه رو پیدا کنی بعدشم اون در باز میشه همین:10:
آقا من چشمم در اومد...همه جارو گشتم!
نتونستم پیدا کنم....راهنمایی کنید....
آقا من چشمم در اومد...همه جارو گشتم!
نتونستم پیدا کنم....راهنمایی کنید....
سلام شما اصلا هیچی پیدا کردی یا نه من فکر کنم شما قابلیت special vision رو آپگرید نکردین شما اگر
دقت کرده باشین شما یک SMS ذریافت میکنید که باید این قابلیت رو آپگرید کنید اونم بوسیله کشتن این
Evil Root های لعنتی که کشتن اونها واقعا اعصاب خرد کنه که روی نقشه طبق تصویر زیر که مکان اونها
مشخص شده فکر کنم حدود 5 یا 6 تایی باید نابو کنی بعدشم با باز وبسته کردن چشم میتونید اون آرمها
رو روی دیوار ساختمان پیدا کنید
SAM_FISHER_HQ
10-09-2009, 02:33
سلام دوستان. من تو اپیزود7 قسمت آخرش گیر کردم. یه عکس هم گذاشتم. اگه میشه کامل توضیح بدید باید چیکار کنم؟
سلام دوستان. من تو اپیزود7 قسمت آخرش گیر کردم. یه عکس هم گذاشتم. اگه میشه کامل توضیح بدید باید چیکار کنم؟
شما هم همون مشکل دوست قبلی مون رو داری داخل دو پست قبلی راجع به این مشکل
توضیح دادم :10:
YARMANGOLI
10-09-2009, 16:19
:10:دوستان تو اپیزود 5 قسمت دو وقتي سمت در ميرم يه موجودي هي خون ميبره برا يكي ديگه چكار بايد بكنم:42:خواهش ميكنم كمك كنيد.
YARMANGOLI
10-09-2009, 17:07
آهاااااااااااااااااااا
SAM_FISHER_HQ
11-09-2009, 04:33
شما هم همون مشکل دوست قبلی مون رو داری داخل دو پست قبلی راجع به این مشکل
توضیح دادم
ممنون دوست عزیز
اینجا رو رد کردم رسیدم به اپیزود هشتم.
اینجا رو باید چیکار کنم؟
از ساختمون رفتم بیرون سوار ماشین شدم رفتم جایی که نقشه مشخص شده بود. (سمت چپ نقشه). اونجا رسیدم به ساختمونی.
ظاهرا یه Evil Root گنده (احتمالا بزرگترینشون تو بازی بود) اونجا بود. (البته تو نقشه علامت دایره نشون داده شده)
بعد میخوام اون رو از بین به برم نمیتونم. یه پیغام میاد باید چشمام رو ببندم وقتی که میبنم میبینم یه دایره سفید رنگ دور تا دور اون ساختمون و اون Evil Root رو احاطه کرده. هر کاری میکنم که به سمتش برم نمیتونم. حتی سعی کردم دایره رو نابود کنم تا بتونم وارد محوطه بشم تا Evil Root رو نابود کنم بازم نشد!
حالا باید چیکار کنم؟
SAM_FISHER_HQ
12-09-2009, 03:43
کسی مشکل منو نفهمید؟
Dark Soul
12-09-2009, 08:16
ممنون دوست عزیز
اینجا رو باید چیکار کنم؟
از ساختمون رفتم بیرون سوار ماشین شدم رفتم جایی که نقشه مشخص شده بود. (سمت چپ نقشه). اونجا رسیدم به ساختمونی.
ظاهرا یه Evil Root گنده (احتمالا بزرگترینشون تو بازی بود) اونجا بود. (البته تو نقشه علامت دایره نشون داده شده)
بعد میخوام اون رو از بین به برم نمیتونم. یه پیغام میاد باید چشمام رو ببندم وقتی که میبنم میبینم یه دایره سفید رنگ دور تا دور اون ساختمون و اون Evil Root رو احاطه کرده. هر کاری میکنم که به سمتش برم نمیتونم. حتی سعی کردم دایره رو نابود کنم تا بتونم وارد محوطه بشم تا Evil Root رو نابود کنم بازم نشد!
حالا باید چیکار کنم؟
اگه اشتباه نکرده باشم باید یه دونه مولوتو درست کنی از بالا بندازی اویل روت رو بسوزونی:21:
حالا اینو امتحان کن ولی به احتمال زیاد خودشه:31:
ممنون دوست عزیز
اینجا رو باید چیکار کنم؟
حالا باید چیکار کنم؟
سلام من بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم با این حال این قسمت رو شما باید درست 75 درصد بعد
از کشتن تعدادی از evil root ها امتیازی که کسب میکنید این قابلیت رو به شما میده که از رو اون دیواره
سفید رنگی که شما گفتید یک آیتم برای انفجار پرتاب و بعدش مثل بقیه اون رو آتش بدید اونوقت راه شما
به معبد اصلی باز میشه فقط دقت کن که 75 درصد کامل شده باشه منظورم امتیازی که از کشتن
اونها بدست میاری:10:
peymansh
12-09-2009, 08:38
شنیدم خیلی بازیه مزخرفیه بنابراین نخریدم :دی
شنیدم خیلی بازیه مزخرفیه بنابراین نخریدم :دی
کاملا در اشتباهی اونهایی که گفتند مزخرفه بپرس ازشون از چیش بدشون اومده من فقط گیم پلی
بازی اونم چون بهش عادت نداشتم یک کم اذیت کرد اونم بعد از مدتی بهش عادت کردم در کل بازی
بدی نبود دیگه اینقدرم بی انصافی بزنی توی سر بازی بگی مزخرفه :10:
SAM_FISHER_HQ
13-09-2009, 04:28
کاملا در اشتباهی اونهایی که گفتند مزخرفه بپرس ازشون از چیش بدشون اومده من فقط گیم پلی
بازی اونم چون بهش عادت نداشتم یک کم اذیت کرد اونم بعد از مدتی بهش عادت کردم در کل بازی
بدی نبود دیگه اینقدرم بی انصافی بزنی توی سر بازی بگی مزخرفه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا منظورش امتیازات ضعیفی هست که از مجلات و سایت های مختلف گرفته.
در کل مشکل حداقل تو نسخه PC کم نبوده از مشکل گرافیکی بگیر تا کنترول و...
ماشاللا اینقدر باگ تو یه بازی؟:ی
در کل باید منتظر AW باشیم, آلن ویک شباهتهای بسیار زیادی به این بازی داره ولی اصلا قابل قیاس نیست باهاش.
تو E3 09 و GC 09هم از تریلرهای رو دیده باشی به حرف من پی میبری. اگه اشتباه نکنم تو TGS 09 امسال هم باز هم تریلرهای جدیدی از بازی منتشر میشه.
پ.ن:ممنون از راهنمایی
YARMANGOLI
14-09-2009, 12:10
خواهش ميكنم يكي قسمت 4-7 بازي رو توضيح بده من 6 تا زامبي كشتم بعد رفتم x زدم رو ديوار هيچي نديدم چه كار بكنمfile:///C:/DOCUME%7E1/DEAR-U%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg
دوستان من تو مرحله ای که آمبولانس اون ور دره منتظره ومن وسط یه خیابونم چند نفرم کشتم اما وقتی با ماشین از دره رد می شم هیچ اتفاقی نمیفته چیکار باید بکنم:19:
تو قسمته 3
دوستان من تو مرحله ای که آمبولانس اون ور دره منتظره ومن وسط یه خیابونم چند نفرم کشتم اما وقتی با ماشین از دره رد می شم هیچ اتفاقی نمیفته چیکار باید بکنم:19:
تو قسمته 3
منظورت چیه شما هیچی نمیشه باید از روی اون قسمتی که بریدگی داره و انورشم آمبولانس
منتظر وایساده با پرش با ماشین از روش بپری بعدشم بری به طرف آمبولانس :10:
آخه وفتی می پرم و دره رو رد می کنم فقط هوا رو نشون میده و هیچ تصویره دیگه ای نمیاد
آخه وفتی می پرم و دره رو رد می کنم فقط هوا رو نشون میده و هیچ تصویره دیگه ای نمیاد
بازی مشکل پیدا کرده unistall کن از اول نصب کن درست میشه :10:
SAM_FISHER_HQ
18-09-2009, 15:18
من آخرین قسمت بازی گیر کردم. Episode8:Sequence4
همون قسمتی که به روم943 میرسم و درو باز میکنم بعد اون مرده (فکر کنم اسمش کروو باشه) اون دختره رو گروگان میگیره.
من باید بزنمش ولی نمیتونم. تا میخوام شلیک میکنم دختر رو ول میکنه به طرف من شلیک میکنه.
باید چیکار کنم؟ چجوری بزنمش؟
blAck fire
18-09-2009, 23:15
سیو بازی تو ویستا کجاست ؟
SAM_FISHER_HQ
19-09-2009, 01:31
من آخرین قسمت بازی گیر کردم. Episode8:Sequence4
همون قسمتی که به روم943 میرسم و درو باز میکنم بعد اون مرده (فکر کنم اسمش کروو باشه) اون دختره رو گروگان میگیره.
من باید بزنمش ولی نمیتونم. تا میخوام شلیک میکنم دختر رو ول میکنه به طرف من شلیک میکنه.
باید چیکار کنم؟ چجوری بزنمش؟
خودم ردش کردم فقط یه سوال. آخر بازی چرا دختره اون طوری میشه؟ اصلا کسی از داستان بازی چیزی فهمید؟ منظورم آخر بازی هست. چه اتفاقی واسه دختره میوفته که اونم قیافش اونطوری میشه؟ اصلا اون چی بود که خورد به شکم اون دختره؟ (اپیزود8 قسمت آخر)
YARMANGOLI
20-09-2009, 01:43
آخراي قسمت 7 بايد چكار كنم من x ميزنم هيچي رو ديوارها نميبينم:42:
*Necromancer
20-09-2009, 01:58
خودم ردش کردم فقط یه سوال. آخر بازی چرا دختره اون طوری میشه؟ اصلا کسی از داستان بازی چیزی فهمید؟ منظورم آخر بازی هست. چه اتفاقی واسه دختره میوفته که اونم قیافش اونطوری میشه؟ اصلا اون چی بود که خورد به شکم اون دختره؟ (اپیزود8 قسمت آخر)
داستان بازی رو اصلا نفهمیدی؟ اینا می خواستن شیطان (Lucifer) رو به زمین احضار کنن و اون پورتال بزرگه که ازش نور می اومد مال همین بود
شیطان یه روح بود و یه جسم لازم داشت که به این دنیا وارد بشه!
ادوارد اون دو نیمه مدال ر وگرفت تو دستش که جسمشو به شیطان بده ولی سارا مدالو از دستش گرفت:31:
حالا تو یا باید سارا رو بکشی که شیطان به بدن ادوارد بره یا باید سارا رو ول کنی که شیطان به بدن سارا وارد بشه(گزینه اول توصیه می شود)
آخراي قسمت 7 بايد چكار كنم من x ميزنم هيچي رو ديوارها نميبينم:42:
باید اسپکترال ویژن ات رو قوی کنی!
یه سری درخت شیطانی تو محیط هست که باید آتیش بزنی تا اسپکترال ویژن ات قوی شه!
توی نقشه محل درختا به صورت دایره برفکی نشون داده شده!
SAM_FISHER_HQ
27-09-2009, 03:11
حالا تو یا باید سارا رو بکشی که شیطان به بدن ادوارد بره یا باید سارا رو ول کنی که شیطان به بدن سارا وارد بشه(گزینه اول توصیه می شود)
حالا چرا گزینه 1 ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سارا رو بکشم هم شیطان تو بدن ادارد میره و هم سارا میمیره.
ولی اگه سارا رو نکشم شیطان توئ بدنشم میره ولی من زنده میمونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اون کرولی (امیدوارم اسمش رو درست نوشته باشم) میخواست چیکار کنه؟ میخواست شیطان وارد جسم خودش بشه/.
کلا هر دو پایان بازی عجیب بود...زیاد تفاوتی توی اونها دیده نمیشد.....
اگه بعد از این پایان حداقل یک مرحله اضافی برای قوی تر شدن پایان بازی اضافه می کردن خیلی بهتر میشد
کلا هر دو پایان بازی عجیب بود...زیاد تفاوتی توی اونها دیده نمیشد.....
اگه بعد از این پایان حداقل یک مرحله اضافی برای قوی تر شدن پایان بازی اضافه می کردن خیلی بهتر میشد
:5:
کاملا درسته من با این پایانی که بازی داشت کاملا جا خوردم بازی میتونست با یک
پایان صریح تر و روشن تر تموم بشه شاید نسخه بعدی در کار باشه که رو نشده باشه.
من تو اون قسمت که شهر به هم میریزه و باید با ماشین فرار کنیم اونجا که میری داخل ساختمون باید چیکار کنیم ؟
میشه بهتر توضیح بدین...شما قسمت فرار با ماشین رو رد کردین یا نه؟!
نه عزیز 100 بار رفتم مرحله فرار با ماشینو تا اون ساختمون میرم بعد نمیشه
فکر کنم شما اون قسمتی رو میگی که میرین توی یک مکان و در به روی شما بسته میشه
همونجایی که یک سری موجود خفاش مانند میان سراغتون؟!
شما این قسمت باید یکی از اون بطری ها رو به سمت دیوار پرتاب کنین و با تیر به اون شلیک کنین تا منفجر بشه و دیوار خراب بشه و بتونین از اونجا خارج بشین
ای بابا هنوز نگرفتی کجا رو میگم اونجایی که با ماشین فرار میکنی پشت سرت زمین شکافته میشه رو میگم
شما که میگی قسمت فرار با ماشین رو تموم کردی...اگه یک عکس از قسمتی که گیر کردی بذاری بهتر میشه
ا
نه بابا مرحله فرار با ماشینو رد نکردم رد نکردم این مرحله گیر کردم
دوست عزیز این طریقه کمک خواستن نیست شما یا باید خیلی روشن بگی کدوم اپیزود
بازی یا بهترین کار گذاشتن یک تصویر که مشخص بشه کجا هستش.
Dark Soul
28-09-2009, 14:37
تا اونجا که یادمه اخرین ساختمون در شیشه ای داره اونو میشکنی بعد از روی سطح شیبدار یا پله داخل ساختمون (فکر کنم سمت چپته) می پری بیرون
MAHDIAGENT47
04-12-2009, 17:22
كسي اين بازيو تا تش رفته من تو مو زه گير كردم همونجايي كه خون رو زمين ريخته يه چيزي مياد خونرو ميخوره دوباره ميره
اگه كسي ميتونه يه كمكي بكنه
Dark Soul
05-12-2009, 11:36
كسي اين بازيو تا تش رفته من تو مو زه گير كردم همونجايي كه خون رو زمين ريخته يه چيزي مياد خونرو ميخوره دوباره ميره
اگه كسي ميتونه يه كمكي بكنه
دوست عزیز اگه امکان داره عکسی بزار، چون بازیو خیلی وقت پیش تموم کردم
در ضمن کدوم اپیزود هستی
دوست عزیز اگه امکان داره عکسی بزار، چون بازیو خیلی وقت پیش تموم کردم
در ضمن کدوم اپیزود هستی
درسته این دوستمون راست میگن ما که دیگه یادمون نیست بهتره دقیقا از محل یکی دو سه تا
عکس بذارید
MAHDIAGENT47
05-12-2009, 14:55
اينم عكس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Bs_panzer
05-12-2009, 15:08
ببین باید چسب به اون یارو بمب ها بزنی دقیق یادم نیست
بعد پرت می کردی پشت اون یارو حشره بچسبه اونم میره دم لیزر می ترکه ! در باز میشه
MAHDIAGENT47
05-12-2009, 15:13
ببین باید چسب به اون یارو بمب ها بزنی دقیق یادم نیست
بعد پرت می کردی پشت اون یارو حشره بچسبه اونم میره دم لیزر می ترکه ! در باز میشه
چسب من كه تو بازي چسب نديدم تا حالا
منظورت كدومه تو همون دورو برا ميشه پيدا كرد :10:
Bs_panzer
05-12-2009, 15:32
چسب من كه تو بازي چسب نديدم تا حالا
منظورت كدومه تو همون دورو برا ميشه پيدا كرد :10:
نوار چسب باید سفید باشه اونجا هم تو خود ساختمون باید باشه
MAHDIAGENT47
06-12-2009, 09:31
دمتون گرم ردش كردم حالا اينو مينويسم واسه اونايي كه تو اين قسمت موندن
اول از همه از اين بطري بنزينا لازمه بعدش دستمال كه بايد باهم تركيب شن بعدشم نوار چسب كه اونم بايد تركيب شه
بعد از اين كه درست شد جلو در وايميستيد تا اون چيزه رسيد به دريچه ي اول بمبرو كه درست كردي روشن ميكني بعد وقتي داشت خونارو ميخورد با كليك چپ روش قفل ميكني بعد با كليك راست پرتش ميكني تا به چسبه به يارو اونم ميره پيش اون انگله بعدشم ميتركه در باز ميشه
sima_6600
06-12-2009, 15:20
ببخشدی سیو این بازی کجا ذخیره میشه بابا ما مردیم.از بس گشتیم:41:
Dark Soul
06-12-2009, 16:52
ببخشدی سیو این بازی کجا ذخیره میشه بابا ما مردیم.از بس گشتیم:41:
فکر کنم اسم پوشه ی سیو AID بود توی C:\Documents and Settings یه سرچ بزن
C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Application Data\Atari\AITD
Turok-71
06-12-2009, 20:12
سلام...
من یه نمی ساعت بازی کردم واقعا بازیه تووووپسیه.:دی
خیلی خوشم اومد ازش همه چیز اطرافت در حال حرکته...
kkain-blood
07-12-2009, 12:44
این مشکل صدای کاارکترها حل نشد؟ کسی راه حلی نداره هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MAHDIAGENT47
07-12-2009, 16:45
این مشکل صدای کاارکترها حل نشد؟ کسی راه حلی نداره هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يكم بيش تر توضيح بده شايد بتونيم كمك كنيم :10:
kkain-blood
07-12-2009, 17:01
من خیلی وقت پیش این بازی رو گرفتم اون موقع رو ویستا اجراش کرده همه چی خوب بود فقط صدای کاراکترها پخش نمیشد هر کاری کردم درست نشد الان ویندوز 7 دارم بازم همونجوریه نمیشه اینجوری یازی کرد !!!شنیدم رو XP خوبه ولی من نمیخوام xp نصب کنم!
MAHDIAGENT47
07-12-2009, 17:17
من خیلی وقت پیش این بازی رو گرفتم اون موقع رو ویستا اجراش کرده همه چی خوب بود فقط صدای کاراکترها پخش نمیشد هر کاری کردم درست نشد الان ویندوز 7 دارم بازم همونجوریه نمیشه اینجوری یازی کرد !!!شنیدم رو XP خوبه ولی من نمیخوام xp نصب کنم!
اگه فقط صداي محيط هست احتمالا مشكل از خود بازي :46:
بازيت 2 dvd يه ؟
منم اون موقع همین مشکل رو با ویستا داشتم ، کارت صدام هم creative audio xtereme بود ، منتهی فرقش این بود که بازی با شروع دموی اول صداش رو از دست میداد . تو XP مشکلی نداره این بازی ( همونطور که خودتون هم اشاره کردید ) . برای سایلنت هیل من چنین مشکلی رو داشتم که با غیر فعال کردن درایور Unimodem Half-Duplex Audio Device این مشکل حل میشد . شما یه امتحان بکن ، شاید جواب داد .
MAHDIAGENT47
07-12-2009, 22:45
منم اون موقع همین مشکل رو با ویستا داشتم ، کارت صدام هم creative audio xtereme بود ، منتهی فرقش این بود که بازی با شروع دموی اول صداش رو از دست میداد . تو XP مشکلی نداره این بازی ( همونطور که خودتون هم اشاره کردید ) . برای سایلنت هیل من چنین مشکلی رو داشتم که با غیر فعال کردن درایور Unimodem Half-Duplex Audio Device این مشکل حل میشد . شما یه امتحان بکن ، شاید جواب داد .
نه عزيز اين راه حله Unimodem Half-Duplex Audio Device واسه وقتيه كه اصلا صدا نداره ولي اين دوستمون ميگه فقط كاركترها صدا ندارن
يا بازي خرابه يا احتمالا رو ويستا اينجوري ناز ميكنه
به نظر من اين بازي ارزششو داره كه آدم واسش ويندوز عوض كنه نه؟:27:
kkain-blood
08-12-2009, 13:32
اگه فقط صداي محيط هست احتمالا مشكل از خود بازي :46:
بازيت 2 dvd يه ؟
بازی 2 DVD هستpatchi چیزی براش نیومده که مشکل رو حل کنه اصلا اینجوری نمیشه بازی کرد آخه!
MAHDIAGENT47
09-12-2009, 00:20
بازی 2 DVD هستpatchi چیزی براش نیومده که مشکل رو حل کنه اصلا اینجوری نمیشه بازی کرد آخه!
نه پچ نداره مشكلم از بازيت نيست 2 دي وي دي نسخه ي كامله فك كنم بايد ايكس پي بريزي با سرويس پك 3 اين ويندوز با هيچ بازيي مشكل نداره فك كنم تنها راه براي شما همين باشه:10:
MAHDIAGENT47
09-12-2009, 15:50
ببينم كسي از نسخه ي جديد بازي خبري نداره اصلا بازم ازش ميسازن
MAHDIAGENT47
20-12-2009, 00:10
مشكل جديد تو قسمت هاي آخر بازي كه تو يه برجي بايد ازش بالا بري از آتيش بگذري از طناب بري بالا من تا بالا يه برجه ميرم ولي ديگه نميدونم اون بالا بايد چيكار كنم اگه ميشه يه هلپي برسونيد تا دو سه روزه ديگه تمومش كنم :5:
مشكل جديد تو قسمت هاي آخر بازي كه تو يه برجي بايد ازش بالا بري از آتيش بگذري از طناب بري بالا من تا بالا يه برجه ميرم ولي ديگه نميدونم اون بالا بايد چيكار كنم اگه ميشه يه هلپي برسونيد تا دو سه روزه ديگه تمومش كنم :5:
دوست عزیز یک تصویر بذار بدون اون که نمیشه معلوم نیست کجا رو میگی.
MAHDIAGENT47
21-12-2009, 00:54
دوست عزیز یک تصویر بذار بدون اون که نمیشه معلوم نیست کجا رو میگی.
بابا خيلي تابلو گفتم ديگه آز تو اتافي كه كفش سياهه با نور رد ميشي بعد از پنجره ميپري بيرون طنابو ميگيري ميري بالا بعد موبايلت زنگ ميخوره بعدشم نميدونم چيكار كنم :18:
Dark Soul
21-12-2009, 12:29
اول می بایست چندتا علامت رو که روی دیوارها بود روشن(نمایان) می کردی به این صورت که حلقه رو می گرفتی جلوی چراغ قوه و نورشو می انداختی روی اون علامتها بعد از طناب بالا میرفتی تا به سقف برسی
MAHDIAGENT47
22-12-2009, 22:54
ممنون پرنس عزيز الان بازيو پاكيدم نصب ميكنم اين قسمتو ميرم حتما بازم ممنون :20:
Prince_Amin
25-12-2009, 11:47
دوستان کمک!هیچ جا جوابی نگرفتم: بهترین کرک رو برای بازی alone in the dark میخواستم!کرکی که نیاز به سریال و ایمیج گرفتن نداشته باشه!یه دونه پیدا کردم ولی در قسمت منوی بازی ناگهان ارور میداد و میپرید بیرون!خواهشا یه کرک توپ معرفی کنید!مرسی
MAHDIAGENT47
27-12-2009, 12:47
دوستان کمک!هیچ جا جوابی نگرفتم: بهترین کرک رو برای بازی alone in the dark میخواستم!کرکی که نیاز به سریال و ایمیج گرفتن نداشته باشه!یه دونه پیدا کردم ولی در قسمت منوی بازی ناگهان ارور میداد و میپرید بیرون!خواهشا یه کرک توپ معرفی کنید!مرسی
شما بايد تو تاپيك درخاست كرك و ...... پست ميداديد ولي خب......
من خودم با كرك 21 mb بازي كردم بدون هيچ مشكلي دو تا فيله يه exe بازي يك ديگم هست الان يادم نيست
شما يه سر به game copy word بزن ببين كركي كه ميگمو پيدا ميكني :10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.