ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشكال در استفاده از session

saghishab
09-03-2008, 23:42
من قبلا هم از سيشن استفاده كرده بودم و هيچ مشكلي پيش نمي اومد اما الان براي انتقال يك متغير بين تعدادي

صفحه وقتي از سيشن استفاده مي كنم به من پيغام خطاي زير رو ميده و متغير ار سال نميشه من با php كار

ميكنم و ضمنا تو سايتي كه دارم مي سازم از قالب استفاده كردمآيا اين اشكال من بخاطر قاله يا چيز ديگه؟؟؟

من سيشن رو دقيقا در ابتداي صفحه استفاده كردم يعني قبل از اون هيچ كدي نيست كه شايد اشكالي پيش بياد

لطفا كمكم كنيد

متن :error

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at c:\wamp\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) in c:\wamp\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on line 2

dogtag
10-03-2008, 08:25
باید قبلش هیچ چیزی print نشده باشه و این اولین کاری باشه که صفحه ات انجام می ده

saghishab
11-03-2008, 15:34
منم همين كارو كردم دقيقا به همين صورته كه مي گي ولي باز error ميده بنظرت بخاطر قالبيه كه استفاده كرد من از قالب مامبو استفاده كردم

البته فقط از قالبش نه چيز ديگه

neopersia
12-03-2008, 01:12
قضیه فقط به پرینت کردن محدود نمیشه
هیچ چیزی نباید برای کاربر ارسال بشه قبل از اینکه سشن شروع بشه
حالا ممکنه این ارسال با پرینت کردن باشه یا قبل از PHP کدهای HTML وجود داشته باشه یا اینکه قبلش یه فایلی رو اینکلود کنی که اون یه چیزی رو ارسال کنه...
اما یک مشکل شایع اینه که ادیتوری که برنامه نویس باهاش کار میکنه یه سری کاراکتر رو برای مشخص شدن انکودینگ فایل تو اون وارد میکنه که معمولاً نوت پد از این مشکلات به وجود میاره اگه فایل رو با انکودینگ utf-8 ذخیره کنی البته این امکان تو بقیه ادیتورها هم هست.
برای مثال وقتی که شما این کد رو تو صفحه مینویسید و ذخیره میکنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد فایل رو با یه هگز ادیتور باز کنید یه چیزی شبیه این میبینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راه حل این مشکل هم حذف کردن اون کاراکترهای اضافی هست یا بهتر از اون اینکه اصلاً نزاریم صفحه اینجوری ذخیره بشه که دیگه بستگی پیدا میکنه به ادیتور شما که امکان ذخیره صفحه بدون BOM رو داره یا نه