مشاهده نسخه کامل
: برای یادگیری VB.Net2008 از اول باید vb6 رو قبلا یاد گرفته باشم !
Marmoulak
08-03-2008, 16:43
با سلام
من می خوام یه زبون برنامه سازی رو بزارم تو این چند روز کامل یاد بگیرم , می خواستم vb6 رو شروع کنم که دوستم بهم گفت اگه برم دنبال vb.net2008 بهتره چون جدیده!
حالا می خوام بدونم که نیازه برای یادگیری این زبان از اول با vb6 آشنایی داشته باشم یا نه ؟
بعدش اگه زبانی هست که بهتر از این زبان بشه بهم معرفی کنین چون می خوام زبانی رو که یاد میگیرم زبان روز بازار باشه ! اگه چندتا کتاب خوب هم تو بازار می دونین بهم معرفی کنین !
به نظر شما delphi بهتره یا vb.net ؟؟؟؟
با تشکر
king_p30
08-03-2008, 22:49
سلام دوست عزیز
وقتت رو بیخودی با ورژنهای قدیمی تلف نکن.
گزینه شماره یک برنامه نویسی از نظر من #C هست (کاملا شخصی)
PDF فارسی آن هم توسط آقای هاشمیان تهیه شده، یک سرچ کوچولو بزن پیداش می کنی.
منبع انگلیسی:
Deitel-C# How to Program
تو سایت Flazx می تونی پیداش کنی.
king-p30عزيز ببخشيد اين نظر منه.
#cمزخرفه. البته ناراحت نشي. هر كي نظري داره. من تا يه جايي رفتم خوشم نيومد.
dada_shi
09-03-2008, 14:43
king-p30عزيز ببخشيد اين نظر منه.
#cمزخرفه. البته ناراحت نشي. هر كي نظري داره. من تا يه جايي رفتم خوشم نيومد.
شما که میگی c# مزخرفه خوب خودت یه پیشنهاد بده.و دلیل حرفت رو هم بگو.مرسی
persia007
09-03-2008, 16:58
چرا دعوا مي كنيد.. جواب مارمولك رو بدين......
شايد من هم خواستم يه زبان برنامه نويسي ياد بگيرم....... از vb6 ميخواد شروع كني يا vb.net 2008؟؟
majid_kntu
10-03-2008, 00:18
با سلام به همه دوستا بايد بگم اين كه چه زبوني بهتره يه خورده سئال بديه!
ناراحت نشيدا...منظورم اظهار فضل نيست
اگه قرار به وجود برترين ميون تمام زبونا بود كه خودبخود بقيه زبونا كنار ميرفتن.
هر زبوني قاط قوت و نقاط ضعفي داره البته اگه اسمش رو گذاشت ضعف.
در مورد اينكه آيا ياد گيري vb .net 2008 پيش نيازي به اسم vb6 داره
نه اينجوريا نيست.
مثل اين مي مونه كه بگيد ياد گيري آفيس 2007 به يادگيري آفيس اكس پي نياز داره؟
البته شايد تا حدودي بهتون كمك كنه ولي نه ،به نظر من نيازي به يادگيري نسخه 6 نيست.
am_merman01
10-03-2008, 01:07
سلام دوستان عزيز
بهتر بود اين سوال در تالار .net مطرح ميشد چون قبلا هم همچين سوالاتي رو در اونجا داشتيم .
دوست عزيزمون majid_kntu كاملا حق دارند و اصلا وقتت رو صرف چيزهاي تاريخ مصرف گذشته نكن .
در ضمن از همه مهم تر اينكه توي دات نت هيچ فرقي نميكنه كه با كدوم زبان داري كار ميكني چون كارايي و قدرت و سرعت و ... در همه زبان هاي تحت دات نت به غير از ++c با هم برابره و فقط بستگي به اين داره كه با چه دستور زباني قبلا كار كردي و يا كدوم برات جذاب تره .!!!!!!
در كل اين بحث كه توي دات نت قدرت كدوم زبان بيشتره ديگه به تاريخ پيوسته و اگه كسي اين بحث رو پيش بكشه نشون ميده كه اصلا ماهيت دات نت رو درك نكرده (البته قصد توهين به هيچ شخص خاصي رو ندارم).
در كل اگه ميخواي تازه برنامه نويسي رو شروع كنيد VS2008 بسيا گزينه مناسبي است و سعي كن به جاي اينكه از اين شاخه به اون شاخه بپري و ببيني كه كدوم زبان بهتره سريعتر با يكي كارت رو شروع كني بعدا ياد گيري ساير زبان ها بعد از ياد گيري كامل يكيشون كار بسيار ساده اي است كه شايد چند روز هم وقتت رو نگيره!!!!!!!!!!
به هر حال موفق و پيروز باشيد.
bad_boy_2007
10-03-2008, 01:24
دوست عزيزمون majid_kntu كاملا حق دارند و اصلا وقتت رو صرف چيزهاي تاريخ مصرف گذشته نكن .
در ضمن از همه مهم تر اينكه توي دات نت هيچ فرقي نميكنه كه با كدوم زبان داري كار ميكني چون كارايي و قدرت و سرعت و ... در همه زبان هاي تحت دات نت به غير از ++c با هم برابره و فقط بستگي به اين داره كه با چه دستور زباني قبلا كار كردي و يا كدوم برات جذاب تره .!!!!!!
در كل اين بحث كه توي دات نت قدرت كدوم زبان بيشتره ديگه به تاريخ پيوسته و اگه كسي اين بحث رو پيش بكشه نشون ميده كه اصلا ماهيت دات نت رو درك نكرده (البته قصد توهين به هيچ شخص خاصي رو ندارم).
در كل اگه ميخواي تازه برنامه نويسي رو شروع كنيد VS2008 بسيا گزينه مناسبي است و سعي كن به جاي اينكه از اين شاخه به اون شاخه بپري و ببيني كه كدوم زبان بهتره سريعتر با يكي كارت رو شروع كني بعدا ياد گيري ساير زبان ها بعد از ياد گيري كامل يكيشون كار بسيار ساده اي است كه شايد چند روز هم وقتت رو نگيره!!!!!!!!!!
به هر حال موفق و پيروز باشيد.
تایید میشه ولی چون منبع فارسی برای VS2008 هنوز وجود نداره بهتره با محیط 2008 کار کنی ولی از کتابهای 2005 یا 2003 استفاده کنی که در کل تفاوت خیلی زیادی (در سطح یادگیری اولیه) با هم ندارن
شما که میگی c# مزخرفه خوب خودت یه پیشنهاد بده.و دلیل حرفت رو هم بگو.مرسی
بابا چرا شاكي ميشيد؟
اقايDADA-SHI من نظر شخصيمو گفتم. ممكنه نظر من وشما متفاوت باشه. به هر حال .....
:5::5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.