ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل cd با توابع ASPI

stardust
08-03-2008, 16:23
سلام دوستان من خیلی وقت بود دنبال این قفل بودم
چون واقعا قدرتمنده
حتما تا حالا بعضی از cd ها رو دیدین که 1 پوشه به نام ASPI توش هست
و با هر روشی ازش ایمیج بگیری میگه CD غیر اورجیناله
راهشو پیدا کردم ولی هنوز کاملا
وارد نیستم بیایید با کمک هم این کاره انجام بدیم

این کارو با برنامه tz ep2 beta 6
دقیقا همین نسخه
حالا اینم میگم که با بعضی پرو فایلهای برنامه بلیند رایت میشه این قفلو شکست ولی اگه قفل درست اعمال بشه با اونم کاریش نمیشه کرد
به نظر من که عالی هستش

amiralib
09-03-2008, 20:08
ميشه لينك نرم افزار رو بدي تا روش كار كنيم ؟
اگه جواب بده كه عالي ميشه

negahefarda
10-03-2008, 08:48
شما مطمئن هستید ؟؟؟ هله ما هم پایه هستیم ؟ برنامه رو بزار ببینیم چی هست .

negahefarda
10-03-2008, 09:06
گشتم پیداش نکردم ؟؟؟!!!!!!

pejmanp
10-03-2008, 09:39
قفلی که با این نرم افزار گذاشته میشه به راحتی شکسته میشه
امابا استفاده از توابع میشه قفل خیلی قوی گذاشت. که باید اطلاعاتمان در مورد ساختار سی دی و درایورهای ان خیلی قوی باشد.

m_maj2004
10-03-2008, 10:01
لطفا نحوه شکستن این قفل رو با برنامه مربوط بگید

stardust
10-03-2008, 15:14
ok سلام بچه ها اینم برنامه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راستی آقای پژمان یعنی شما به راحتی میتونی قفل اون cd هایی که از توابع asp استفاده کردنو بشکونی
خوب به ما هم یاد بده
تازه اگه بلد باشی چجوری این قفلا رو میزارن ( منظورم اون cd هایی هست که توش یه پوشه بانام ASPI هست ) و بتونی به ما هم یاد بدی ممنون میشم
من خیلی تلاش کردم ولی همین برنامه رو پیدا کردم
در ضمن این قفلا به این راحتی شکسته نمیشه و
فقط 1 پروفایل بلیند هست که واسه asp کار میده اونم بستگی به قفل داره 50% احتمال شکستن هست
چاکر همه برو بچه های با حال پی سی ورد هم هستیم

stardust
10-03-2008, 15:28
من از از اساتید و قدیمیهای این انجمن خواهش میکنم که اگه چیزی در این مورد میدونن به ما یاد بدن

اینم یه عکس از این مدل قفلا

محتویات سی دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

stardust
10-03-2008, 15:37
راستی برای این کار شما دراور ASPI رو لازم دارید که من واستون آپ میکنم ورژن 4.7 رو
ولی خدایی کمک کنین به 1 جایی برسیم

ASPI DRIVER V 4.7

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ASPI Drivers 4.70 XP.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mahramasrar2
11-03-2008, 00:38
من نتونستم درايور رو داونلود كنم مشكلي هست؟ استارت نميشه
راستي ميشه يه pdf يا word فارسي تايپ شده آموزش براي اين برنامه تا آنجائي كه كار كردي بگذاري؟ من پا كار هستم باهات كار كنم

ضمنا TZ Executable Protector ورژن هاي جديد ترش هم موجوده نظرتان راجع به آنها چيه؟
يه مسئله ديگه درپايان قفل گذاري اگر شما پسوند فايل قفل شده را به فايل اوريجينال( قفل از قفل) تغيير دهيد(rename كنيد) در اين صورت فايل قفل شده راحت هم كپي ميشه وهم كار ميكنه واين يعني هيچي به هيچي !!!!

negahefarda
11-03-2008, 08:27
درایور دانلود نمیشه ؟؟ ضد حال !! خوردیم .

xx750
11-03-2008, 16:33
ASPI متعلق به شرکت Adapyec می باشد که میتونید از سایتش اونها را دانلود کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

lvl@ster
11-03-2008, 17:22
خیلی خوبه که بالاخره این قفل گریبان گیر شما هم شد

من دقیقا 6 ماه پیش با این قفل آشنا شدم

قفل انصافا خفنی هست. یه نفر آورد کرکش کنم ولی نشد که نشد

معلومه که هر کس هر چی میدونست گفت

حالا من اطلاعاطمو میدم

اول اینکه این قفل کارش شبیه tz exe ... هست . ولی با اون قفل نزاشتن . شما وقتی با tz از اون قفل های ASPI ای میزاری موقع اجرا باید یه بار ریستارت کنی . ولی این قفل اصلا نیازی به ریستارت نداره

وقتی با tz از اون قفل های ASPI ای میزاری تو بعضی از سی دی رام یا رایتر ها کار نمیکنه. ولی این قفل تو همه سی دی و دی وی دی رام و رایتر ها کار میکنه

قفلی که با TZ میزاری (همون ASPI ای) فایلو با یه پکر ضعیف (اسمش یادم نیست) پک میکنه . ولی این قفل تمام فایل هاشو با ASprotect پک می کنه

قفلی که با TZ میزاری (همون ASPI ای) فایل اجرایی را به DAT تبدیل میکنه (فرمتشو میگم) و میشه با تغییرفرمت به اگزه (و انجام دادن چند مرحله کار) به فایل اجرایی اولیه رسید

ولی تو این قفل اصلا نمیشه همچین کاری کرد

قفلی که با TZ میزاری (همون ASPI ای) اصلا از هیچ فایل dll ای برای چک کردن سی دی استفاده نمیکنه

ولی این قفل از یه فایل dll استفاده میکنه برای چک قفل . اسم فایل dll هم به دلخواه فرد قفل گذار نامگذاری میشه(اینجاست که قضیه توابع API مطرح میشه)

یعنی اسمش هر چی میتونه باشه. کافی هست یه بار دیباگ کنی؟؟؟

ولی ضعف این قفل جدید اینه که فقط کافی فایل dll را کرک کنی و بعد جایگزین کنی و همه چی حل میشه

ولی من هنوز نتونستم کرکش کنم. چون هر بار یه ارور جدید میده

مثلا ارور میده 753 قفل پیدا نشد. یا ارور های مشابه

ولی قفلی که با TZ میزاری (همون ASPI ای) اصلا همچین ارور هایی نداشت

خلاصه اینکه هر جور ایمیجی که فکر کنین با هر نرم افزاری که از ذهنتون بگزره ایمیج گرفتم کار نکرد که نکرد

من هم خیلی مشتاقم بدونم قضیه چیه؟؟؟

hakhamanesh
11-03-2008, 21:07
قفلي كه lvl@ster عزيز دربارش توضيح دادن مشخصات كامل از يك قفل ايراني هست و بحث در خصوص شكستن اون ممكن هست مشكلاتي رو براي سايت بوجود بياره بنابراين از دوستان خواهش ميكنم در اين تاپيك تنها به بحث در خصوص برنامه tz ep2 beta 6 و يا روش ساخت قفل مورد اشاره lvl@ster و نه شكستن اون بحث بشه.
با تشكر

negahefarda
12-03-2008, 14:25
lvl@ster عزيز اين قفلي كه توضيحش رو دادي لينك دانلود برنامه داره ؟؟؟!!! فكر نمي كنم !!
اسم قفل چيه ؟ روي چه محصولي به كار رفته ؟ شايد بازم مي گم شايد بتونم .................. مي خوام امتحانش كنم .

lvl@ster
12-03-2008, 17:36
lvl@ster عزيز اين قفلي كه توضيحش رو دادي لينك دانلود برنامه داره ؟؟؟!!! فكر نمي كنم !!
اسم قفل چيه ؟ روي چه محصولي به كار رفته ؟ شايد بازم مي گم شايد بتونم .................. مي خوام امتحانش كنم .

لینک دانلود نداره همانطور که هخامنش عزیز گفتند : مربوط به برنامه های ایرانی میشه

من هدفم فقط و فقط نحوه قفل گذاری و آموزش و یادگیری هست نه شکستنش

به عنوان مثال اموزش C#.net2005 شرکت هادی سیستم : جا داره به خاطر قفل قوی شما را تحسین کنیم:46:

یا پکیج کامل فال و فالگیری مربوط به شرکت دلیران از شما هم بخاطر قفل قوی تشکر می کنیم:46:

تازه اینا اومدن برای امنیت بیشتر از مالتی مدیا بیلدر استفاده کردن تا جلوی کرکرها ایستادگی کنن

من دارم تحقیق می کنم تا آموزش ساخت این قفل را یادبگیرم:19:

البته با tz هم میشه یه جورایی مثل این آیینه زد.

دارم روش کار میکنم:8:

negahefarda
14-03-2008, 02:07
دوست عزیز ممون .
من هم که نخواستم کپیش رو عمومی کنم ؟؟
فقط ببینیم که چی هست در همین حد !!
این دوتا برنامه تی که گفتی روشون همون قفلی که بالا گفته بودر کپی نمیشه هستن ..

mahramasrar2
14-03-2008, 23:36
ببين هخامنش جان ما كه قصد نداريم سايت را بامشكل مواجه كنيم ما فقط قصد داريم ياد بگيريم همين و همين !!

بنابراين اينكه بچه ها حتي اجازه نداشته باشند نام يك قفل يا شركتي كه از نوعي قفل استفاده كرده را ببريم ودليل اين باشد كه اين شركت برحسب اتفاق ايراني است!! بنابراين بايد انديشيد كه آيا اين يك دليل منطقي است؟ ما اصلا شايد بخواهيم آن قفل را شبيه سازي كنيم وبراي خودمان يك قفل قوي بسازيم. مثلا بگوئيم كه باالفرض مثال نگهبان چنين قفلي است با اين قابليت ها واز فلان dll استفاده مي كند واين فايل كارش چنين است وچنان است ومي توان چنين قفلي را با فلان برنامه شبيه سازي كرد ويا مشابه آن را بروي cd هاي خود بگذاريم بنابراين آيا اين قفضيه خلاف قانون كپي رايت است؟ آيا سايت را با مشكل مواجه مي كند؟

negahefarda
15-03-2008, 08:21
ببين هخامنش جان ما كه قصد نداريم سايت را بامشكل مواجه كنيم ما فقط قصد داريم ياد بگيريم همين و همين !!

بنابراين اينكه بچه ها حتي اجازه نداشته باشند نام يك قفل يا شركتي كه از نوعي قفل استفاده كرده را ببريم ودليل اين باشد كه اين شركت برحسب اتفاق ايراني است!! بنابراين بايد انديشيد كه آيا اين يك دليل منطقي است؟ ما اصلا شايد بخواهيم آن قفل را شبيه سازي كنيم وبراي خودمان يك قفل قوي بسازيم. مثلا بگوئيم كه باالفرض مثال نگهبان چنين قفلي است با اين قابليت ها واز فلان dll استفاده مي كند واين فايل كارش چنين است وچنان است ومي توان چنين قفلي را با فلان برنامه شبيه سازي كرد ويا مشابه آن را بروي cd هاي خود بگذاريم بنابراين آيا اين قفضيه خلاف قانون كپي رايت است؟ آيا سايت را با مشكل مواجه مي كند؟

فکر کنم مثل بعضی ها که میگن زیر زمینی ماهم باید بریم مر کز زمین :46: :10:

hakhamanesh
15-03-2008, 20:33

نوشته شده توسط hakhamanesh
لطفا در خصوص روش ساخت قفل مورد اشاره lvl@ster و نه شكستن اون بحث بشه.

با تشكر از شما...
اتفاقا اگر قسمت انتهايي پست من را با دقت بخوانيد متوجه ميشويد كه من هم منظورم دقيقا همين بود و از دوستان خواهش كردم در خصوص روش ساخت اين قفل و نه شكستن آن بحث شود.مواردي هم كه شما در پست خودتان فرموديد هيچ كدام با قوانين انجمن در تضاد نيست.

stardust
15-03-2008, 23:29
یکی از دوستان من این برنامه رو داره ولی نمیده به کسی و میگه اگه اینترنت رو شخم هم بزنی پیدا نمیکنی
حتی نمیفروشه برنامشو هیچکسم نمیدونه چه اسمی داره این برنامه
ولی روز به روز شرکتای بیشتری دارن ازش استفاده میکنن
و ما هیچ چیز در موردش نمیدونیم

negahefarda
16-03-2008, 01:15
ببخشید ا میشه بگی کدوم برنامه ؟؟؟ یا یکم توضیح بدی که چی از خاصیت این قفل می دونی ؟

aydin_eb7777
16-03-2008, 10:27
سلام دوستان.
این هم درایور ASPI ورژن 4.7.1 براتون آپلود کردم :)

موفق باشید :)

stardust
16-03-2008, 13:37
حالا به نظر شما اینو با Asp.net ننوشتن ؟
اینو آپ میکنم شما هم ببینید چیه ؟
ولی به این موضوع مربوط هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

stardust
16-03-2008, 13:49
راستی کسی میدونه بعد از رایت چه اتفاقی میافته که سی دی غیر اورجینال میشه ؟
چه تغییری تو سیدی ایجاد میشه و چجوری؟

mahramasrar2
23-03-2008, 19:21
اگه مايلي بدوني چه اتفاقي مي افته كه cd غير اوريجينال معرفي ميشه تاپيك زير رو بدقت بخون

stardust
23-03-2008, 19:31
از لطف شما سپاسگذارم
--------------------------------
کسی نبود در مورده این قفل بدونه . واقعا اطلاعات ما زیاد نیست سقف داره ولی خیلی .......

lvl@ster
03-04-2008, 11:06
یکی از دوستان من این برنامه رو داره ولی نمیده به کسی و میگه اگه اینترنت رو شخم هم بزنی پیدا نمیکنی
حتی نمیفروشه برنامشو هیچکسم نمیدونه چه اسمی داره این برنامه
ولی روز به روز شرکتای بیشتری دارن ازش استفاده میکنن
و ما هیچ چیز در موردش نمیدونیم

ببخشید خیلی خیلی ببخشید .

اون دوستت غلط میکنه:31: تو اینترنت پره . من خودم از اینترنت پیداش کردم. ولی زیاد جستجو کردم

من خود آپلود می کنم همه دانلود کنن و حال کنن تا روی اون دوسته مغرورتو کم کنم

اموزشش را هم مینویسم تا با این روش قفل گذاری کنید

+++

سلام دوستان.
این هم درایور ASPI ورژن 4.7.1 براتون آپلود کردم :)

موفق باشید :)

دستت درد نکنه . فک کنم این ورژن کار را راحت کرده؟ چون بعد از قفل گذاری نیازی به ریستارت نیست

+++

حالا به نظر شما اینو با Asp.net ننوشتن ؟
اینو آپ میکنم شما هم ببینید چیه ؟
ولی به این موضوع مربوط هست

[/URL]

تا اونجایی که من میدونم asp.net زبان برنامه نویسی تحت وب هست نه application

ادغام شد (هخامنش)

afsoongar_ghadiri
03-04-2008, 17:07

اون دوستت غلط میکنه:31: تو اینترنت پره . من خودم از اینترنت پیداش کردم. ولی زیاد جستجو کردم

من که منتظر هستم برنامه رو به بینم

یه سوال هم داشتم آیا نیازی به کد نویسی داره

که طرف بتونه با کد نویسی امکانات جدیدی اضافه کنه

ژولی لسکو
03-04-2008, 20:16

منم منتظرم لاواستار تا بذاریش
البته یکم اول جملت رو تند رفتی ها!....

mobtakeran
04-04-2008, 20:11
انتظار ..............

بهبه بهبه .....

xmanp30
04-04-2008, 20:46
سلام ...
آقا ما منتظريم هنوز ....
اي ول ؟؟؟

negahefarda
04-04-2008, 20:49
ما هم منتظریم که ببینیم چه باشد که انقدر نایابه ؟

تشکر از با مرامها ...

mahramasrar2
04-04-2008, 21:03
يكسال گذشت!!
از همه شما دوستان كه در اين تاپيك به مدت يك سال منتظر بوديد سپاسگذاريم !!
از آپلود هم ظاهرا خبري نيست !!

lvl@ster
05-04-2008, 10:29
يكسال گذشت!!
از همه شما دوستان كه در اين تاپيك به مدت يك سال منتظر بوديد سپاسگذاريم !!
از آپلود هم ظاهرا خبري نيست !!

دوست عزیز کمی صبر کنید تا آموزش تمام بشه تا با هم اپ کنم

اگر کمی دیر دیر میام ببخشید . حدود 2 ماه مونده به کنکور کارشناسی هنوز هیچی نخودم

خیلی گرفتارم و تا 3 یا 4 روز مینویسم

afsoongar_ghadiri
05-04-2008, 11:15
حجم برنامه چقدر هست فقط برنامه رو آپلود کن

xmanp30
05-04-2008, 20:04
سلام ...
آقا هم آموزش و هم برنامه رو آپ كن ...

ژولی لسکو
05-04-2008, 21:11
منم موافقم
برنامه + آموزش
ارزش انتظار رو داره

stardust
06-04-2008, 14:35
خیر مثل اینکه کسی اطاعاتی در موردش نداره هر کی هم که یه چیزی شنیده !
خودمونو خسته نکنیم

تو این اینترنت و انجمن ها کسی چیزه مالو بدرد بخور دست کسی نمیده !
(-:

worldm
06-04-2008, 15:17
چي شد پس منتظريما

mx_2dar
07-04-2008, 23:38
منم رفتم تو صف

aydin_eb7777
07-04-2008, 23:59
منم به لیست انتظار اضافه کنید :)

SILWESTER
08-04-2008, 00:12
سلام!
من امروز اومدم و چند تا تاپيك رو خوندم از جمله اين تاپيك
برنامه tzexe 2 beta 6 دو زار هم نمي ارزه چون ناسازگاري بسيار زادي داره حدود 40 درصد. من پلرسال روش كار كردم مالي هم نيست. راحت كپي ميشه
در مورد قفل هاي aspi
منتظر برنامه اي خاص نباشيد ! چرا؟ چون aspi روشي براي دسترسي به اطلاعات خاص در سي دي در اختيار شما ميگذارد ولي ايجاد اطلاعات خاص نمي كند! نكته مهم ايجاد اطلاعاتي خاص است

aspi روشي براي ارسال و دريافت دستورات scsi مي باشد
دستورات scsi دستوراتي هستند كه بسيار low level بوده و نزديك به زبان ماشين هستند
دستورات scsi ميتواند براي هر قسمتي از كامپيوتر شما ارسال شود مثل مودم پرينتر و ...
دستورات scsi ميتواند به زبان هاي متفاوتي نوشته شود مثل c يا vb يا delphi و ... شايد بشود با زبان هايي مثل perl نيز دستورات را نوشت. من كه بلد نيستم!
براي ارسال دستورات scsi دو راه وجود دارد. يكي spti كه توابع در برگيرند خود ويندوز را شامل ميشود و ديگري aspi كه توابع دربرگيرنده كتابخانه dll هاي اختصاصي را شامل ميشود

مثلا شركت نرو توابع خودش را در aspi dll ش قرار داده و شركت adaptech توابع خاص خودش را كه البته شباهت هاي زيادي هم دارند ولي اختلاف هايي هم دارند

به نظر من شركت adaptech توابعي خاص را به برنامه اش افزوده كه امكان دسترسي به مكان هاي دست نيافتني سي د را به ما ميدهد و براي همين است كه كسي سراغ nero aspi يا ساير متد ها نميرود.

mx_2dar
08-04-2008, 01:59
لطفا یکی طرز کار این قفل گذاری رو توضیح بده چطوریاش من متوجه نمی شم چطور کار می کنه ؟

mobtakeran
08-04-2008, 22:45
سلام
مواردی که SILWESTER گفت درسته
رجوع کنید به آرشیو

پاسخ های ساده کاربران قدیمی

این رو هم روی برنامه نویس نگاه کنید

که در هر دو بحث بی نتیجه است.
---------------------------------------------------------------

The Advanced SCSI Programming Interface (ASPI) for Win32 was designed to increase compatibility and simplify the connection of SCSI peripheral devices like tape, CD-ROM, WORM, magneto-optical, scanners, and other devices. It defines a protocol for SCSI applications (called ASPI modules) to submit I/O requests to a single operating system driver (called the ASPI manager). Access to the operating system driver is made through a Dynamic Link Library named WNASPI32.DLL.

GetASPI32SupportInfo Initializes ASPI and returns basic configuration information.
SendASPI32Command Submits SCSI Request Blocks (SRBs) for execution by ASPI.
GetASPI32Buffer Allocates buffers which meet Win98/WinNT large transfer requirements.
FreeASPI32Buffer Releases buffers previously allocated with GetASPI32Buffer.
TranslateASPI32Address Translates ASPI HA/ID/LUN address triples to/from Windows 98 DEVNODEs.

خوب در کل قفل مزخرفیه و ویندوز ویستا رو ساپورت نمیکنه و روی سیستم 64 بیت مشکل داره بازم بگم ...

کار این قفل هم به طور خلاصه اینه که از روی سی دی خام یا استمپر مورد استفاده یک سریال میسازه یعنی از روی استامپ کارخانه

سازنده سی دی خام به عبارت دیگه سریال مخصوص همان نوع سی دی هست که البته با استفاده از روش های کرکینگ به راحتی قابل دور زدنه.

stardust
08-04-2008, 22:49
ای با با چه ربطی داره یکی از دوستام این برنامه رو داره رو همه سیدی هم میزاره
این حرفا نیست
تو همه سیدییاشم یه پوشه با نام Aspi هست

mobtakeran
08-04-2008, 22:54
کاری نداره یه نوع قفل روی ویستا امتحان کنید

یکی دیگه از بدیهاش ریستارت کردن بعد از نصب درایور قفله شاید هم مزیت باشه

stardust
08-04-2008, 22:56
بابا رو ویستا کار میده والا بلا من تست کردم شاید اونا که شما دیدین قدیمی تره
ولی تو ویندوز 64bit تست نکردم

stardust
08-04-2008, 23:02
خود یارو دوستمم میگه که این برنامه خیلی نایابه و با بدبختی گیر آورده اما اسمشم نمیگه
میخاستم بخرم حتی نمیفروشه

Js0ner
08-04-2008, 23:13
خود یارو دوستمم میگه که این برنامه خیلی نایابه و با بدبختی گیر آورده اما اسمشم نمیگه
میخاستم بخرم حتی نمیفروشه

مگه نمیگی که دوستته, پس باهاش قهر شو :31:

mobtakeran
08-04-2008, 23:23
کار درست هم همینه

برای خریدش اگه خیلی لازم داری

stardust
08-04-2008, 23:25
آقایون اینجا مهد کودک نیست جای این حرفام اینجا نیست واستون متاسفم

یعنی چی قهر کن ؟

اومدین اینجا دستتون به برنامه نمیرسه زدین به مسخره بازی خوب اگه میگفتم الان دارمو میدم بهتون که اینجوری نمیگفتین

مشکل ما اینه که گربهه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده !

نه داداش کارش حرف نداره برنامه عالیه اما چون نمیتونی گیرش بیاری عیب نزار روش نظرات استادانه هم راجع به چیزی که تا حالا نداشتی و ندیدی نده لطفا

mx_2dar
08-04-2008, 23:37
یکم اطلاعات بدید من نمی دونم این انجمن قفل و نرم افزاری چرا اینطوریه

خدا رو شکر که سالی یه بار پای من تو ای قسمت باز میشه آخرش هم هیچی یاد نمی گیرم که بدرمون بخوره

بابا ثواب داره : دی

stardust
08-04-2008, 23:40
ای بابا دست رو دلمون نزار داداش ؟

اینجا خیلی از سوال های ما بی جواب مونده

البطه بگم بعضیا واقعا زحمت میکشن دمشونم گرم ولی خوب نه همه؟

من قبلا از بچه هایی که کمک میکنن به بقیه تشکر کردم و بازم میکنم

mobtakeran
09-04-2008, 00:06
مشکل ما اینه که گربهه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده !

نه داداش کارش حرف نداره برنامه عالیه اما چون نمیتونی گیرش بیاری عیب نزار روش نظرات استادانه هم راجع به چیزی که تا حالا نداشتی و ندیدی نده لطفا
خدمت دوست گلم عرض شود که نرم افزار مشکل داره (خواه قبول کن خواه ملال)
چون کارم هم قفل گذاریه و هم کرک نظر دادم مگر نه ما رو چی مونده به نظرات استادانه !
(اینو میتونید از Mehdi_7070 و کاربران قدیمی تر بپرسید)

ضمنا دارای امنیت پایین هم هست

قفل ِCDSX-LaserLock کرک شد این که دیگه چیزی نیست

به دليل تضاد با قانون شماره 12 لينك حذف شد (هخامنش)

یا اگه شک دارید نمونه ای قفل گذاری شده رو اینجا یا جایی دیگه بذارید تا به سه سوت کرک کنند.

یاعلی

به دليل تبليغ ويرايش شد (هخامنش)

stardust
09-04-2008, 00:22
خدمت دوست گلم بگم تقریبا قفلی که شکسته نشه و کرک نشه نداریم
99% قفلا باکمی دیرو زود شکسته میشن اما ما نمیتونیم منکر بشیم که این قفل قفل خوبی هستش
تازه میشه اونو با چند قفل دیگه ترکیب کرد و اطلاعات سی دی رو هم پک کردو یا همه دیتا ها رو به صورت چند فایل dll در آورد و..........
ولی مهم اینه که الان بتونیم اونو بدست بیاریم
در ضمن شما استادی
ببخش که من قاتی کردم یه کو چولو
ولی آخه ینی چی برو باهاش قهر کن ؟ :-)

hakhamanesh
09-04-2008, 09:58
برای خریدش اگه خیلی لازم داری

اين Pguard دقيقا همون tz ep2 beta 6 هستش گول نخوريد و بيخود پول براي خريدش نديد.

lvl@ster
09-04-2008, 11:43
با این تفاسیر دوستان ( من خودمو کنار می کشم ) چون اصلا تا این حد سواد ندارم

و آپلود و ... منتفی هست

ReveX
09-04-2008, 16:00
اینکه همون TZExe Protector !؟!

mahramasrar2
10-04-2008, 00:08
با این تفاسیر دوستان ( من خودمو کنار می کشم ) چون اصلا تا این حد سواد ندارم

و آپلود و ... منتفی هست

منكه نتونستم دانلود كنم ميگه

404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

mx_2dar
10-04-2008, 00:18
منكه نتونستم دانلود كنم ميگه
به جای %20 space بگذارید دانلود میشه
لینک صحیح

حالا دانلودشم کردیم چطوری کار می کنه
یکی قفل امادش رو نداره ما بگذاریم تو ایمیج ؟ میشه چنین چیزی ؟ یا نه ؟

stardust
10-04-2008, 16:07
آقا این چی بود واسه دانلود گذاشتین ؟

بگین که بدونیم چی دانلود میکنیم.

ای ولا به همتون که میخاین هر جور هست ته این موضوع رو در بیارین ( منم پایم )

xmanp30
10-04-2008, 16:43
سلام ..
من دانلود كردم لطفا آموزش رو هم بزاريد ...

stardust
10-04-2008, 16:47
منم دانلود کردم

ای بابا این که Tz Eb V2.6 هستش اینو که همه داشتیم
چه ربطی داره
درست از توابع Asp استفاده میکنه اما این ربطی به اونی که ما دنبالشیم نداره

میگفتین چیه که لااقل دانلود نکنیم

papa_toop
10-04-2008, 17:38
سلام به بروبچه های گل امنیتی

من یه سیدی دارم که قفلش از همین ASPI هست ولی زمین تا آسمون با این فرق داره لامسب اصلا کرک نمی شه
تازه مثل آب خوردن هم رایت می شه ولی سیدی رایت شده کار نمی کنه

(اسمشو نگفتم تا مخالف قوانین نباشه.هرچند فروششو کرده)

لينك به دليل مخالفت با قانون شماره 12 حذف شد (هخامنش)

stardust
10-04-2008, 22:34
خیلی از شرکتا الان دارن از این قفل استفاده میکنن اما نمیدونم چرا اینقدر کمیاب هستش
خداییش حتی چیزی در مورد برنامش و اسمش و .... هم نمیدونیم
کاش یه ناجی پیدا شه همه رو نجات بده

SILWESTER
10-04-2008, 23:38
خیلی از شرکتا الان دارن از این قفل استفاده میکنن اما نمیدونم چرا اینقدر کمیاب هستش
خداییش حتی چیزی در مورد برنامش و اسمش و .... هم نمیدونیم
کاش یه ناجی پیدا شه همه رو نجات بده

چقدر فارسي زبان روان و شيوايي است. دارم به شك مي افتم!!
قربون شكل ماهت در اين مورد خاص aspi روشي براي دسترسي به اطلاعات است. فقط و فقط!
مثل روش خوردن ماكاروني كه تو چين با چوب ميخورن تو اروپا با قاشق چنگال تو ايران با دست!
حالا باز اگه دلت ميخواد بگرد پيدا كن پرتقال فروش را!
موفق باشي

stardust
11-04-2008, 13:55
آقای سیلوستر من آخر پیدا میکنم
شک نکن

بعدشم سعی میکنم با دست بخورمش
میدونید دبه نظر من این قفل خیلی قوی هستش تازه اگه دست من بیفته با 10 قفل دیگه میشه ترکیبش کرد

آیا شما روشی میدونید که بشه این قفل رو شکست که دلیل بر ضعف این قفل باشه

یه روزی یه پروفایل واسه بلیند بود که این کارو میکرد اما الان زورش نمیرسه چون همونجور که کفتم دارن قفلارو ترکیبی میکنن

برای انسانهای بزرگ هیچ بن بستی وجود ندارد ، زیرا آنان بر این باورند كه : یا راهی خواهم یافت و یا راهی خواهم ساخت

hakhamanesh
11-04-2008, 14:40
آقای سیلوستر من آخر پیدا میکنم
شک نکن

بعدشم سعی میکنم با دست بخورمش
میدونید دبه نظر من این قفل خیلی قوی هستش تازه اگه دست من بیفته با 10 قفل دیگه میشه ترکیبش کرد

آیا شما روشی میدونید که بشه این قفل رو شکست که دلیل بر ضعف این قفل باشه

یه روزی یه پروفایل واسه بلیند بود که این کارو میکرد اما الان زورش نمیرسه چون همونجور که کفتم دارن قفلارو ترکیبی میکنن

برای انسانهای بزرگ هیچ بن بستی وجود ندارد ، زیرا آنان بر این باورند كه : یا راهی خواهم یافت و یا راهی خواهم ساخت
البته من از گفته سيلوستر معني ضعيف بودن اين نوع قفل رو استنباط نكردم ، ايشون منظورشون اين هست كه ASPI اصلا قفل نيست بلكه aspi روشي هست براي دسترسي به اطلاعات سي دي، كه خوب از اين امكان به همراه برنامه نويسي ميشه يه قفل طراحي كرد.

stardust
11-04-2008, 16:39
البته من از گفته سيلوستر معني ضعيف بودن اين نوع قفل رو استنباط نكردم ، ايشون منظورشون اين هست كه ASPI اصلا قفل نيست بلكه aspi روشي هست براي دسترسي به اطلاعات سي دي، كه خوب از اين امكان به همراه برنامه نويسي ميشه يه قفل طراحي كرد

درسته هخامنش عزیز این اسمی که ما به کار میبریم درست نیست!

چند تا از دوستان هم قبلا در مورد ASPI و اینکه کاربرد دیگه ای داره گفته بودن

اما چیزی که هست اینه که ما اسم این قفل رو نمیدونیم ولی چون توی لوحهای قفل گذاری شده این قفل یه پوشه به نام aspi هست ما از این عبارت استفاده میکنیم .
تا زمانی که بدونیم این قفل چی هست و برنامش رو پیدا کنیم

ژولی لسکو
11-04-2008, 17:11
.....فعلا که فقط لاوستار داره
اونم که قهر کرده.........
کاشکی یکی اسم قفل رو حداقل پیدا کنه
اینجوری احتمل زیاد توی اینترنت گیر بیاد

negahefarda
11-04-2008, 21:45
ای بابا چه ماجرای داریم اااا چرا قهری کرده ؟؟؟؟؟ حالا حالا ما باید بریم و بیایم نه ؟؟؟

stardust
11-04-2008, 23:07
ژولی عزیز سلام تو از کجا می دونی که لاوستار داره این قفلو
اگه داشته باشه که حتما بهمون کمک میکنه مگه نه ؟
کاش داشته باشه

mx_2dar
12-04-2008, 01:49

ASPI ?? What are it?

Its basically what a lot of programs use to access your optical drives. The main three out there are Adaptec 4.60, Adaptec 4.71, or ForceASPI 1.7, I recommend the ForceASPI. It works so well with all OS, it solves a lot of problems by using it. And you don't need any adaptec software on your pc or anything, that's why its callled "force."

answer

This is not completely true: what ForceAspi does, is installing the Adaptec Aspi layer. The original Adaptec software checks if you're allowed to use their software. If not, the software will not be installed. When you use ForceAspi, it 'forces' the Adaptec software to install anyway. So, it is in fact a ---- and you still use Adaptec software, but without a license.

answer

True true, but I only tell from experience, I used to use Adaptec 4.60 and 4.71 in WinXP, trying to switch between em but my CD-RW disc recognization problem just can't be solved. So finally I tried ForceASPI 1.7, and it works. I've given this suggestion to a lot of ppl, especially ones with Win2k/XP, and it just solves the problem, only some of the time of course, but there is still results, and they speak for themselves.

question
Where would I get the ASPI code you recommend?

What code? If you mean the ForceASPI installation file, the link is up there. If you want more info, its also there. If its something else, try the second link, google will lead you to the answer.]

فکر می کنم این چیزی که ما دانلود کردیم و می خوایم باهاش قفل بگذاریم هیچی نیست جز یه درایور :10: :31:

دقیقا این عکس یه فایلی که ما دانلود کردیم و فایل اصلی که درایور هست :31::31:
Adaptec ASPI

stardust
12-04-2008, 03:51
دوست عزیز این چیزی که شما دانلود کردی درایور Aspi هستش که واسه کار ما لازمه همین ربطی به قفل نداره این درایور باعث میشه که سیستم توی کاریی که به سیدی رام یا دیویدی رام مربوط میشه از سرعت و کیفیت بالاتری برخوردار باشه
البته واسه بعضی برنامه ها هم مورد نیاز هستش از جمله Cdrwin V 4 و...

ژولی لسکو
12-04-2008, 07:41
ژولی عزیز سلام تو از کجا می دونی که لاوستار داره این قفلو
اگه داشته باشه که حتما بهمون کمک میکنه مگه نه ؟
کاش داشته باشه
سلام استارداست عزیز
خودشون در صفحات قبلی گفتن گیر آوردن و دارن آموزش براش درست میکنن ولی فکر کنم اشقیا رای ایشون
رو زدن
البته نظر من اینه که ابشون میتونست برای اولین بار این قفل خوب رو با نام خودشون همراه آموزش بده بیرون و بمونه
اینطوری بهتر نبود؟

lvl@ster
12-04-2008, 10:11
.....فعلا که فقط لاوستار داره
اونم که قهر کرده.........
کاشکی یکی اسم قفل رو حداقل پیدا کنه
اینجوری احتمل زیاد توی اینترنت گیر بیاد

منظورت از لاوستار چیه؟ ؟؟؟ lvl@ster ?

ژولی لسکو
12-04-2008, 10:45
منظورت از لاوستار چیه؟ ؟؟؟ lvl@ster ?
سلام دوست عزیز
نمیدونم چرا من نام کاربری شما رو لاوستار میخونم
شرمنده
راستی نظرت عوض نشد؟
من که خیلی مشتاقم قفل رو ببینم

stardust
12-04-2008, 17:09
لاوستار عزیز

لطفا اگه گیر آوردی به ما هم بگو چی هست برنامش یا لطف کن بده که ما هم استفاده کنیم

بعدا هم وقت واسه آموزش دادنش هست ترو خدا زود تر من خیلی لازم دارم
عجله دارم
مرسی

SadeghPM
12-04-2008, 17:13
واقعا حیفه که 8 صفحه مطلب نوشته شده ولی از توش یک کلمه حسابی هم بیرون نمی یاد...

ژولی لسکو
12-04-2008, 18:01
آقا صادق بعد از شونصدسال اومدی تیکه بارمون کنی و بری
یکی از پستهای غیر مفید همین پست جنابعالی هست
شما بیشتر بلدی بسم الله!

SadeghPM
12-04-2008, 18:11
اول که ما همین کنار شما هستیم ...نمی بینید؟ خب اشکالی نداره...یه کله(سر) بیاین انجمن کرکینگ...یا با دو کورس تاکسی بیا مدرس..
دوم که ...همون اول ..
راستی این ژولیه تموم شد؟ حیف بود...

mahramasrar2
12-04-2008, 18:31
در رابطه با اين به اصطلاح قفل من كلي توي اينترنت گشتم ومتوجه شدم اصلا چيزي به نام اين قفل وجود خارجي نداره در واقع شركت هاي ايراني ويا خارجي هم كه از توابع Aspi استفاده مي كنند فقط به اين خاطر هستش كه مطمئن بشوند قفلشان وسي دي قفل گذاري شده آنها بروي سيستم مصرف كننده اجرا مي شود
به زبان ساده تر شما مثلا با Vb يا Vc يك قفل طراحي مي كنيد ودر آن از توابع Aspi استفاده مي كنيد( به عنوان درايور وموتور اجرائي قفل وارتباط با Cdrom ) .نه قفل !!!! واين قضيه باعث اشتباه دوستان وخود من نيز شده بود وتصور مي كردم توابع ASPI نام يك قفل قدرت مند است!! ويا حداقل قسمتي از آن درحالي كه اگر شما مثلا برنامه EASY CD CREATOR را بروي سيستم خود نصب كنيد كه يك برنامه رايت CD است در حين نصب متوجه مي شويد كه برنامه همين درايور Aspi را در حين نصب بروي سيستم شما نصب مي كند تا با CDROM و رايتر شما ارتباط برقرار كند!!

در آخر بهتر است كه اين تاپيك قفل وبه كارش خاتمه داده شود چونكه حتي اگر صد صفحه بشود به غير از درد ودل چيزي از آن بيرون نخواهد آمد!!

stardust
12-04-2008, 18:42
نفست از جای گرم بلند میشه عزیز
یعنی چه؟

در آخر بهتر است كه اين تاپيك قفل وبه كارش خاتمه داده شود چونكه حتي اگر صد صفحه بشود بعه غير از درد ودل چيزي از آن بيرون نخواهد آمد!!
اینجا مدیر داره داداش و خود ایشون میتونه تصمیم بگیره
در ضمن اگه کامل مطالب رو خونده باشی میبینی که اینها رو همه میدونند
اما ما دنبال این هستیم که اون چه برنامه ای هست که باهاش این قفل رو میزارن و تنها سر نخ ما هم همون پوشه Aspi هستش وهمه میدونیم که شاید به قفل ربطی نداشته باشه
در ضمن همه دوستان مایلند بدونند این قفل قدرتمند چی هست
من از شما به خاطره اینکه اطلاعاتمون کم هست عذز میخام ولی
شاید همین فردا یکی از دوستان یا خود شما بتونید
این برنامه رو پیدا کنید

ژولی لسکو
12-04-2008, 19:28
اول که ما همین کنار شما هستیم ...نمی بینید؟ خب اشکالی نداره...یه کله(سر) بیاین انجمن کرکینگ...یا با دو کورس تاکسی بیا مدرس..
دوم که ...همون اول ..
راستی این ژولیه تموم شد؟ حیف بود...

آقا صادق دست روی دلم نذار که خونه
ژولی تموم شد ، قفل Aspi پیدا نشد ،تراک صفر نتونستم بسازم و همش نه نه نه...
پس شما زدی توی کار کراک! ببخشید کرک!...
خوش به حالت توی این کسادی قفل بازلر یه کاری داری انجامش بدی
هر جا هستی موفق باشی

در رابطه با اين به اصطلاح قفل من كلي توي اينترنت گشتم ومتوجه شدم اصلا چيزي به نام اين قفل وجود خارجي نداره در واقع شركت هاي ايراني ويا خارجي هم كه از توابع Aspi استفاده مي كنند فقط به اين خاطر هستش كه مطمئن بشوند قفلشان وسي دي قفل گذاري شده آنها بروي سيستم مصرف كننده اجرا مي شود
به زبان ساده تر شما مثلا با Vb يا Vc يك قفل طراحي مي كنيد ودر آن از توابع Aspi استفاده مي كنيد( به عنوان درايور وموتور اجرائي قفل وارتباط با Cdrom ) .نه قفل !!!! واين قضيه باعث اشتباه دوستان وخود من نيز شده بود وتصور مي كردم توابع ASPI نام يك قفل قدرت مند است!! ويا حداقل قسمتي از آن درحالي كه اگر شما مثلا برنامه EASY CD CREATOR را بروي سيستم خود نصب كنيد كه يك برنامه رايت CD است در حين نصب متوجه مي شويد كه برنامه همين درايور Aspi را در حين نصب بروي سيستم شما نصب مي كند تا با CDROM و رايتر شما ارتباط برقرار كند!!

در آخر بهتر است كه اين تاپيك قفل وبه كارش خاتمه داده شود چونكه حتي اگر صد صفحه بشود بعه غير از درد ودل چيزي از آن بيرون نخواهد آمد!!

محرم جان از شما بعیده
وقتی مطابق قوانین بچه ها پست بدن برای چی یابد تاپیک قفل بشه
من شخصا بدبین هستم و وقتی شما اینطور بدون منطق به بی نتیجه بودن این کار(که صد البته نظر ما چیز دیگه هست)نظر میدی
من نتیجه میگیرم خودت این قفل رو داری یا قراره داشته باشی و نمیخای ریلیز عمومی بشه.
در مورد کلمه ASPI کاملا حق با شماست که تابع...ولی تا زمانیکه اسم قفل رو ندونیم اجبارا اینجور صداش میکنیم
من خوشحال میشم شما ثابت کنی همچین قفلی وجود نداره تا من و دوستانی که میخان ببیننش اونو از ذهنمون Shift+Delete کنیم
فعلا

stardust
12-04-2008, 23:02
من خوشحال میشم شما ثابت کنی همچین قفلی وجود نداره تا من و دوستانی که میخان ببیننش اونو از ذهنمون Shift+Delete کنیم
فعلا
ژولی این چه حرفی هستش ؟

من عکس از نمونه این قفل گذلشتم تازه خیلی ها هم بهش برخوردن

مگه ممکنه وجود نداشته باشه چی رو ثابت کنه ؟

بدشم دارم میگم یکی از شرکتا که دوستم توش کار میکنه از این قفل استفاده میکنه ؟

این ضعف ماهاست چون بلد نیستیم و نمیتونیم میخواهیم روش سر پوش بزاریم یا بگیم اصلا نیست!

hakhamanesh
13-04-2008, 00:03
ببينيد دوستان يه اشتباهي كه برخي از شماها داريد ميكنيد اين هست كه داريد تو اينترنت به دنبال قفلي ميگرديد كه برخي شركت هاي ايراني در سي دي هاشون استفاده ميكنند و يك سري مشخصات رو هم ذكر ميكنيد مثلا پوشه Aspi يا CDRwin يا CopyStop....
برخي از شركت ها در ايران چنين قفلي كه شما دنبالش هستيد طراحي كردن اما اشتباه شما اين هست كه فكر ميكنيد اين يك برنامه خارجي هست و ميخوايد بگرديد و از اينترنت پيداش كنيد.مثل اين ميمونه كه مثلا بخوايد تو اينترنت دنبال نرم افزار قفل نگهبان باشيد.
2 راه پيش رو داريد:
1- خودتون يه همچين قفلي طراحي كنيد كه نياز به برنامه نويسي حرفه اي داره
2- بگرديد و در اينترنت مشابه خارجي اون رو پيدا كنيد(البته نه مثل tz كه خيلي راحت ميشه دورش زد)

stardust
13-04-2008, 00:50
هخامنش عزیز حتما که نباید تو اینترنت باشه

بعضیا از اینور اونور گیر میارن

تازه قفل نگهبان هم که من دارم با آموزشش !

ما هم میدونیم این قفل ایرانی هست
خوب ما هم ایرانی هستیم

mahramasrar2
13-04-2008, 00:55
من هنوز پاي حرف خودم هستم البته نه به اين خاطر كه اين تاپيك پابر جا باشد يا نه چونكه اين در نهايت به نظر مديران فروم بستگي دارد
منظور من يافتن چيزي در اين تاپيك در انتهاي صد صفحه آن است

اين تابع درد سر ساز چيزي نيست به جز يك رابط ميان آپتيكال درايو ها مثل cdrom ويا رايتر وبرنامه هاي كار با اين سخت افزار ها
مثلا ممكن است شما به طور تصادفي با قفل ارزشمند CDCOPS ويا LASERLOCK برخورد كنيد ودر عين شگفتي دريابيد كه در اين قفل ها هم از اين توابع استفاده شده وبه اشتباه تصور كنيد اين برنامه ها براي قفل گذاري از اين توابع استفاده مي كنند و يا اين برنامه هم قسمتي از پروژه قفل گذاري است پس مي توان از ان به عنوان برنامه قفل گذار استفاده كرد!!! مثال واضح تر ديگر برنامه نام آشناي DIRECT-X است از شركت مايكروسافت كه جهت ارتباط ميان قطعات گرافيكي مثل كارت گرافيك وبرنامه هاي استفاده كننده كارت گرافيك طراحي شده همين وبس .
ختم كلام اين توابع بي گناه اصلا كوچك ترين نقشي در پروژه قفل گذاري ندارند وفقط به اين خاطر به پروژه هاي قفل گذار ويا خواندن ويا رايت سي دي اضافه مي شوند كه پروژه رايت ويا خواندن سي دي بهينه گردد وارتباط ميان درايور هاي اپتيكال درايو ها وبرنامه در حال كار با آنها به صورت بدون خطا صورت گيرد

اما اگر من از بحث خاتمه مبحث اين تاپيك صحبت كردم به اين دليل بود كه في الواقع اگر شما از ابتدا تمامي 9 صفحه اين تاپيك را مطالعه كنيد در پايان اينطور در ذهنتان تداعي مي شود كه شما در wish room هاي شركت adobe سرگردان شده ايد!!!!

stardust
13-04-2008, 01:03
آخه عزیزم ما که حرفی نداریم داریم دور هم گپ میزنیم بدشم اگه از بچه ها کسی گیر آورد یا خود من
به بقیه هم میده همه استفاده کنن
بدشم که گیر نیاریم چیزی از دست ندادیم دور هم بودیم تبادل نظر کردیم
.................................................. ..........................................
راستی بچه ها بعضی شرکتا دارن این قفل رو با اسمای مختلف
به عنوان قفل حرفه ای با ضریب امنیت بالا میفروشن اونم با چه قیمتایی
مثلا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه یکی از دوستامونم قبلا بهش اشاره کرده بود
من دو سه تل شرکت دیگه هم دیدم که بااسمای دیگه اونو میفروشن

lvl@ster
13-04-2008, 16:14
البته دوستان از ترس مدیران اینجا اصلا نمیشه حرف زد. پی سی ورلد قدیمی یادش بخیر

نمی دونم چرا میخوای هر چی بگی زود میگن ایرانی و .... صد تا چیز دیگه

بیخیال

من این قفل را ندارم . چون اصلا چنین قفلی وجود نداره؟

من چند تا از بازار سی دی خریدم (نباید اسم برد خودتون میدونید دیگه)که به همین روش قفل گذاری شده بود.

و چند تا مقایسه اساسی و تحقیقات انجام دادم

و فهمیدم که درست همشون ASPI ای بودن ولی خیلی فرق با هم داشتن .

شباهت ها شون این بود که همشون یه dll داشتن که که عین هم بود از لحاظ ساختار و کد

ولی اسماشون فرق می کرد. و تمام دی ال ال ها با asprotect پک شدن

ولی فایل اگزه بعضی ها با asprotect و اون یکی ها با پکر های دیگه پک شده بود

تو بعضی از سی دی ها فایل اگزه یه فایل با فرمت dat را صدا میزد. ولی تو بعضیا مستقیما اجرا میشد.

شاید الان بگید ترکیبی کار کردن . خیر چون هیچ فایل حجمی در کار نبود.(اگه ناشی باشی این حرفمو متوجه نمی شی)

توی همه سی دی ها پوشه ASPI بود که بایدم باشه .

به نظر من یه برنامه نویس اومده روی برنامه یا اتوران خود کد نویسی کرده که با رابط aspi اومده سی دی را چک کرده

به نظر من همگی دسته جمعی به پرشین کیت (انگلیسیش یادم نیست) پیغام بدیم . تا کمکون کنه

چون فک کنم همهش زیر سر اونه :)

papa_toop
13-04-2008, 18:08
سلام به دوستان

برید و این نوشته ها رو که مربوط به aspi function هست رو بخونید

papa_toop
13-04-2008, 19:16
به نظر من بهتره پیرامون شکستن این قفل بحث کنیم نه نحوه ی گذاشتن این قفل یا تابع یا هر چیز دیگه

چون گذاشتن اون نیاز به برنامه نویسی قوی داره و بعید می دونم کسی اینجا این قدرت رو داشته باشه

stardust
13-04-2008, 20:37
شما اشتباهی گرفتی داداش کسی کاری به شکستنش نداره ( این 100 بار )

hakhamanesh
14-04-2008, 08:33
البته دوستان از ترس مدیران اینجا اصلا نمیشه حرف زد. پی سی ورلد قدیمی یادش بخیر

نمی دونم چرا میخوای هر چی بگی زود میگن ایرانی و .... صد تا چیز دیگه

بیخیال

بحث در خصوص قفل هاي ايراني يا نام بردن از قفل هاي ايراني اگر جهت ساخت و توليد باشه طبق قانون هيچ ايرادي نداره اما اگر جهت معكوس داشته باشه يعني شكستن قفل ها خوب با قانون در تضاد ميشه.

mobtakeran
14-04-2008, 13:26
چرا سر هیچ و پوچ مسئله رو بزرگ می کنید (منظور قفله)
قفلی با نام aspi وجود نداره و همانطوری که بارها هم گفتند یک سری توابع خاصه که علاوه بر کاربرد های دیگه به درد یه قفل گذار هم میخوره ؟؟؟
بعنوان مثال قفل های شمشیرساز یا کرک مستر اکثرا بر مبنای همین روش هست که شما میتونید توی نت سرچ کنید و همه کرک هاشو پیدا کنید .
اگه میخواهید بدونید روشش چیه به نرو 7 مراجعه کنید
-----------
خوب گفتنیه که دیگه این قفل هم کاربرد زیادی نداره چون با ویستا و بعضی سیستم عامل ها مشکل داره

و چندیه که شرکت های نرم افزاری خارجی درایور های دیگه ای رو معرفی کرده اند که از آن جمله SPTI Technology است و طبق ادعای نیوبی از انریل قفلی هم با استفاده از این فناوری ساخته اند

----- طبق قوانینه دیگه ؟؟؟

hakhamanesh
16-04-2008, 14:58
تاپيك پاكسازي شد...
باز هم تاكيد ميكنم اين انجمن صاحب داره و اونها هستن كه قوانينش رو تبيين ميكنن و نه من و شما.
خواهشا فقط در خصوص عنوان تاپيك بحث كنيد چون هر گونه پست خارج از عنوان تاپيك رو مجبورم پاك كنم تا نظم تاپيك به هم نريزه.

hakhamanesh
16-04-2008, 23:54
تاپيك مجددا پاك سازي شد
جناب negahefarda به شما هم به دليل عدم رعايت تذكرات مكرر در خصوص پرداختن به عنوان تاپيك يك اخطار تعلق گرفت اگر تاپيك بخواد باز هم با پست هاي خارج از بحث از مسير اصليش دور بشه مجبور ميشم در نهايت قفلش كنم...

stardust
17-04-2008, 00:10
از دقت و تلاش شما بری حفظ نظم متشکرم هخامنش عزیز

بچه ها به نظر شما aspi و کلا این قفل ربطی به سرعت رید و رایت داره یعنی میتونن تعریف کنن اگه سی دی با فلان سرعت در دستگاه رایت شد یا خوانده شد مثلا اخطار بده
یا اصلا سیدی رو میشه چک کرد که با چه سرعتی رایت شده

بازم میگم این یه سوال هستش!

NoneForce
17-04-2008, 13:40
سلام
ممكنه مشخص كنيد قصد از اين تاپيك چيه؟ ميخواهيد قفل بنويسيد؟ يا يه برنامه قفل گذار بصورت رايگان پيدا كنيد؟

stardust
18-04-2008, 13:46
هر جور شده میخایم یه همچین قفلی پیدا کنیم بنویسیم یا هر چیز دیگه فرقی نداره
هدف ما نزدیک شدن به این قفله

stardust
18-04-2008, 13:54
سیدی رو میشه چک کرد که با چه سرعتی رایت شده بچه ها لطفا کمک کنید دیگه من استارتو زدم حالا نوبت بچه های برنامه نویسه

اگه با تابعی بشه سرعت رایت شده سی دی رو چک کرد و اجرای اتوران یا فایلهای اجرایی را مشروط بر سرعت رایت
سی دی کرد میشه یه قفل خوب درست کرد

میدونم حالا همه میگین شکستنش راحته اما اگه مثلا من این کارو تنهایی میکردم و به شما نمیگفتم
شاید شکستنش خیلی سخت بود واستون چون نمیدونستین جریان چیه

لطفا دوباره بعضی از دوستان جبهه نگیرند فقط کمک کنن

از همتون ممنونم

mahramasrar2
19-04-2008, 00:29
به عمل كار برآيد به سخن راني نيست پس اول يك كاري صورت دهيد وبعدا از احتمال فاه في ماه !!! صحبت كنيد!
دوم براي اينكه كمكي كرده باشم بهتر است كه نگاهي هم به اين تاپيك بياندازيد وبا نرم افزار CDCheck 3.1.13 هم اندكي كار كنيد اين برنامه مي تواند حين رايت سي دي فايلها را آمار گيري كند ويك فايل log بسازد اكنون شما كافيست به اتوران يا فايل اجرائي اصلي بگوئيد محتويات ويا حجم وزمان ويرايش فايلهاي درون سي دي را با آنچه درون فايل log است مقايسه كند ودر صورت يافتن اختلاف اجرا نشود وبدانيد هميشه ودر همه حال اختلاف هرچند اندك وجود دارد
اين هم لينك تاپيك مربوطه

ژولی لسکو
19-04-2008, 12:51
به عمل كار برآيد به سخن راني نيست پس اول يك كاري صورت دهيد وبعدا از احتمال فاه في ماه !!! صحبت كنيد!
دوم براي اينكه كمكي كرده باشم بهتر است كه نگاهي هم به اين تاپيك بياندازيد وبا نرم افزار CDCheck 3.1.13 هم اندكي كار كنيد اين برنامه مي تواند حين رايت سي دي فايلها را آمار گيري كند ويك فايل log بسازد اكنون شما كافيست به اتوران يا فايل اجرائي اصلي بگوئيد محتويات ويا حجم وزمان ويرايش فايلهاي درون سي دي را با آنچه درون فايل log است مقايسه كند ودر صورت يافتن اختلاف اجرا نشود وبدانيد هميشه ودر همه حال اختلاف هرچند اندك وجود دارد
اين هم لينك تاپيك مربوطه

شما مطمئن هستيم؟
ولي كپي 1:1 رو چه ميگين
شما انگار اطلاعاتت خوبه
لطفا دقيقتر توضيح بدين

persiankitty
21-04-2008, 09:10
من Adsl ندارم. يك چيزهايي داشتم مي نوشتم ، توي سايت خودم ... اما فعلا به دليل مشكلات ارتباطي هيچ كاري از دستم بر نمياد.
بخش هاي نامربوط به تاپيك حذف شد(هخامنش)

hakhamanesh
21-04-2008, 09:36
به جای اینکه 9 خط آف تاپیک بزاری 9 خط درباره Aspi و چگونگی استفاده از اون برای طراحی قفل مینوشتی 4 تا مسلمون استفاده کنن.درباره پیام نور هم دارم پیگیری میکنم ببینم چی میشه خبرت میکنم.

NoneForce
21-04-2008, 09:46
به جای اینکه 9 خط آف تاپیک بزاری 9 خط درباره Aspi و چگونگی استفاده از اون برای طراحی قفل مینوشتی 4 تا مسلمون استفاده کنن.درباره پیام نور هم دارم پیگیری میکنم ببینم چی
میشه خبرت میکنم.

سلام
از كي تا حالا قفل نويسي و استفاده از قفل مختص مسلمانها شده؟
قفل هايي كه در حال حاظر بصورت حرفه اي در ايران(منظور اينه كه نويسنده از طريق فروختن قفل نان زن و بچه هاشو در مياره) نوشته و استفاده مي شه كمتر از تعداد انگشتهاي 1 دست است، حالا شما چطور انتظار داريد يكي بياد همه چيز را در رابطه با نوشتن قفل اينجا مطرح كنه؟
فكر مي كنيد لازمه آپ پاكي را ريخت يا هنوز مايل به ادامه تاپيك هستيد؟

hakhamanesh
21-04-2008, 11:33
سلام
از كي تا حالا قفل نويسي و استفاده از قفل مختص مسلمانها شده؟
قفل هايي كه در حال حاظر بصورت حرفه اي در ايران(منظور اينه كه نويسنده از طريق فروختن قفل نان زن و بچه هاشو در مياره) نوشته و استفاده مي شه كمتر از تعداد انگشتهاي 1 دست است، حالا شما چطور انتظار داريد يكي بياد همه چيز را در رابطه با نوشتن قفل اينجا مطرح كنه؟
فكر مي كنيد لازمه آپ پاكي را ريخت يا هنوز مايل به ادامه تاپيك هستيد؟
من هم خیلی خوب میدونم نه پرشین و نه شما درباره این قفل همه چیز رو رو نمیکنید(پرشین رو که بخوای باهاش حرف بزنی باید یه دستت تو جیبت باشه هی 25 هزار تومنی بیرون بکشی :دی)
در پست های قبلی هم به بچه ها گفتم که این کار نیاز به برنامه نویسی حرفه ای و آشنایی بالا با ساختار سی دی ها داره.
منم که خودم الحمدالله به ساخت این قفل نیازی ندارم فقط گفتم راهنمایی کردن بچه ها هم ثواب داره نه اینکه همه چیز رو رو کنن.(البته به شما بیشتر از پرشین امید هست از پرشین به کسی مفتی خیری نمیرسه:31:)

hakhamanesh
21-04-2008, 22:19
پست هاي نامربوط حذف و برخي پست ها ويرايش شد خواهشا ديگه فقط به بحث تاپيك بپردازيد

SILWESTER
27-04-2008, 11:52
من Adsl ندارم. يك چيزهايي داشتم مي نوشتم ، توي سايت خودم ... اما فعلا به دليل مشكلات ارتباطي هيچ كاري از دستم بر نمياد.
بخش هاي نامربوط به تاپيك حذف شد(هخامنش)

آخ جووووووون! سرو كله پرشين كيتي هم تو اين تاپيك پيدا شد:31:
بچه ها نونتون تو ماست داره ميره اگه خدا بخواد!!!!!!!!!!
عمو پرشين ما هم adsl نداريم بيشتر وقتها. بهونه تراشي نكن بريز كف داره هر آنچه اضافه در چنته داري!
به جانه خودم قلبه بعضي از بچه هاي اين انجمن مثل گونجشك كوچولوهه. ديگه خودت ميدوني!!

pejmanp
09-06-2008, 09:06
پرشین جان یه دستی رو سرو کله این تاپيك بکش . استاد ما

muhammadinfo
10-06-2008, 20:02
چی شد پس؟
منتظریما.

ژولی لسکو
10-06-2008, 20:51
دوستان عزیز فقط محض اطلاع میگم
طبق اطلاع موثق این قفل ابتکاری هست و نسخه یا آموزشی نداره
و بعیده شر بشه

Samba
27-06-2008, 13:41
بابا شما که ما رو کشتید یکی هست که تو شهر ما می گه این قفل ها رو می شکنم هرچی اصرار کردم برنامه رو بفروش یا لااقل اسمش رو بگو قبول نکرد

تنها اوست که می ماند

Samba
03-07-2008, 16:15
این تاپیک رو انگار کسی نمی خواد ادمه بده

تنها اوست که می ماند

shahrokh2008
01-11-2008, 13:01
+++
بخش مقاير با قوانين انجمن حذف شد(هخامنش)

lvl@ster
01-11-2008, 14:37
قربوس همتون برم با این بحث کردنتون.........توابع aspi خیلی ساده است........در واقع به شما اجازه میده به راحتی ایمیج بگیرید ولی اتوران بالا نمیاد........بنابراین شما 1:باید ببینید اتوران با چی ساخته شده 2: unpack اش کنید 3: توسط decompiler فایل اتوران رو دوباره ویرایش کنید 4:در قسمت script اتوران قسمتی به نام chek file وجود داره که خیلی طولانیه شما باید اونو حذف کنید و خودتون مسیر اصلی رو بهش بدید 5 : میشه با winhex هم قسمتهای رو که check cd نوشته رو حذف کرد 6: dll هارو یادتون نره که باید نابود یا ویرایش بشن که با winhex خیلی ساده است......در آخر یادتون نره که حتما باید با asp unpacer آنپک یشن تا دیگه قابل شناسایی توسط aspi نباشن.........اگه وقت شد فایل آموزشی کامل تصویریش رو برای همه میذارم........پس هیچی غیر ممکنو تصادفی نیست ..این شعار منه...شعار odbai ...........به امید دیداری دوباره....

سخنرانی ساده است ولی عمل کردن بسی دشوار

شاید هم برای شما نشدنی

mahramasrar2
01-11-2008, 20:26
shahrokh2008 من هم مثل ياشار فكر مي كنم
بهتره وقتي صد در صد قصد ساختن يه آموزش رو داشتي تاپيك هاي قديمي رو بياري بالا

البته از شمايل آواتورت پيداست الكي حرف نمي زني!!

shahrokh2008
02-11-2008, 12:54
+++
بخش مقاير با قوانين انجمن حذف شد(هخامنش)

mahramasrar2
02-11-2008, 15:16
منتظريم ببينيم نرم افزار رو كي آپلود مي كني
سعي كن قفل هوشمند رو هم خودت آپلود كني
باز هم ممنون

lvl@ster
03-11-2008, 15:07
با این تفاسیر مثل اینکه داریم به جاهای خوب فیلم میرسیم :d

amin ehsan b
03-11-2008, 15:11
لينك نرم افزار رو بزار .:10:

v65j
05-11-2008, 17:28
lvl@ster جان قفل شرکت پارسیان همون قفل CDSX هست همون که مال آقای شمشیر سازه و از متد های ASPI هم توش استفاده شده (فکر کنم) ولی چون دیتایی بهش وابسته نشده با یه تغییر کوچولو میشه دورش زد.
ولی قفلی که به اسم ASPI توی بازار معروف شده یکم مراحلش پیچیدست(همون که یه سی دی داشتی نرسوندی) که با تریس فراوان (به علت کمبود علم اینجانب چون اگه یکم چیز میز حالیم بود خیلی وقت نمیبرد.) تونستم به نتیجه برسم و الان خیلی راحت دورش میزنم و یه universalKiller براش نوشتم/مینویسم که دیگه راحت راحت میشه این قفل رو دور زد، عجب حالی داره قفلی که عاشقشی دور بزنی.
این نکته رو متذکرم که به علت خیلی خیلی با ادب بودن نویسنده ی قفل+خیلی با سواد بودنشون+یه دوستیه نو پا و ... متدی از این روش گفته نخواهد شد.(حتی به نویسنده قفل خودشون دلیل رو میدونن)

hakhamanesh
05-11-2008, 22:44
چند روزي بود مطالب اين تاپيك و پستهايshahrokh2008 رو ميخوندم و خيلي منتظر بودم كه ايشان حرفهايشان را ثابت كنند حتي از پرشين كيتي و ياشار عزيز هم بيشتر تحمل كردم كه شايد جناب شاهرخ مطلب مفيدي براي عرضه داشته باشند اما ديگه واقعا صبر همه به سر اومده،حرفهاي شما بيشتر حالت تبليغ و بازار گرمي دارن تا عرضه مطلب بنابراين مجبورم پستهاي نامربوط شما و البته با عرض پوزش از كاربران قديمي انجمن پستهايي كه در جواب به شما ارسال شده اند را پاك كنم تا تاپيك پاكسازي شود.

hakhamanesh
06-11-2008, 11:46
دوستان لطف كنن فقط به موضوع اصلي انجمن يعني قفل cd با توابع ASPI بپردازند
ممنون
تاپيك مجددا پاكسازي شد

mahramasrar2
06-11-2008, 14:53
بهتره خساست به خرج ندي
دوست من شاهرخ اگر كسي اينجا حرفي بزنه نتيجه اون رو در شخصيت خودت مشاهده مي كني
مي بيني كه داري رشد مي كني سعي نكن محدود فكر كني سعي كن افق ديدت رو گسترش بدي
اينطوري نظرت عوض ميشه ومثل بچه ها با كوچكترين انتقاد يا احيانا اهانت خودت رو نمي بازي

ما منتظر فايل مولتي مديا بيلدر شما مي مونيم

گرچه اگر فايل قبلي رو كامل كني خودت به مرور متوجه ميشي كه كاري به خطا انجام ندادي

در هر حال سپاسگذاريم وموفق باشي

mahramasrar2
06-11-2008, 15:04
خوب من داونلود كردم حجم 7 مگ
اما اينكه برنامه قديمي ومعروف Hexa Lock هستش دوست من !!!

به نظرم يا ما رو گرفتي يا قصد شوخي داري !
اين برنامه كه مدتهاست كركش و خودش ريليس شده وتوي همين سايت هم مي توني پيداش كني !
بهتر نبود اسم برنامه رو اول مي نوشتي تا اينقدر قشقرق به پا نشه؟

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

موضوع دوم متا سفانه من تا به حال با اين برنامه به صورت حرفه اي كار نكر دم نمي دونم اين جريان سي دي هوشمند چيه
كسي مي تونه بگه چي هست؟
اگه كسي داره بگه يا اگه كسي مي تونه آپلود كنه

Ronin_unLocker
06-11-2008, 16:05
بهتره يكم علمي تر بحث بشه !

mahramasrar2
06-11-2008, 16:14
سلام من هم آنپك كردم اگه مي خواهيد آپلود كنم !!

بازهم سلام چون آنلاكر اينترنت پرسرعت داره سرعتش از موبايل بيشتره !!!!!!!!

البته خودش مي دونه من چقدر دوستش دارم كارش جدي درسته !!!! مگه نه unlocker ???/

ولي خوب من ديگه فايل MBD رو ضميمه نمي كنم فقط آنپك شده exe رو براتون گذاشتم !

mahramasrar2
06-11-2008, 17:01
دوست من شاهرخ جان اگه جدي چند ماهه با كامپيوتر كار مي كني
بايد بهت احسنت بگم عجله نكن در رابطه با autoplay media studio هم به اين علت كه حجم فايل هاي اجرائيش خيلي زياده من زياد ازش خوشم نمي ياد وبا اون كار نمي كنم
ولي اگه سه ماه ديگه به اين روال كار كني اون رو هم ياد ميگيري !!

ضمنا يه چيزي رو فراموش نكن اينجا بحث در رابطه با توابع aspi هستش در رابطه با ديگر موضوعات بهتره در انجمن هاي مربطه يا همين انجمن يه تاپيك جديد ايجاد كني
موفق باشي فقط يه چيز يادت نره اولا زود قضاوت نكن ودوم اينكه هميشه قبل از تايپ يه خورده فكر كن
با تشكر!

Ronin_unLocker
06-11-2008, 23:18
اون شبه قفلي كه درست كرده بودي اسمش قفل ASPI نبود !
روش هايي هم كه گفتي فقط به درد اتوران MMB مي خوره (كه اصلا نياز به اين همه كاري كه گفتي نداره سه سوته ميشه سر و تهشو هم آورد )
Auto Play Media Studio من كه روي اين زياد كار نكردم يعني به عنوان قفل بهش برنخوردم اما تمام فايل هاش توي zip پسورد داره كه فكر كنم بشه پسوردشو در آورد و ديگه ...

البته خودش مي دونه من چقدر دوستش دارم كارش جدي درسته !!!! مگه نه unlocker ???/مرسي :27:

عادت ندارم پست الكي بدم اما ...
شاهرخ تازه از هكر ها جدا شده و مثل اونها صحبت مي كنه براي همين كسي خوشش نمياد (چيزي به عنوان prive8 اينجا نداريم !) :13:

در ضمن آموزش هاي كرك و آنپك به صورت كامل توي انجمن هست كه واقعا بهتر از 100 تا سي دي آموزشيه

mahramasrar2
07-11-2008, 02:31
واسه شکستن اون قفلها شما به یه آموزش آنپک فوق حرفه ای نیاز دارید...که اگه دلداری mahramasrar2 نبود هیچ وقت آدرس سایتش رو براتون نمیذاشتم....

شما لطف داري

اونم فقط به خاطر تنها دوستم maharm2.....اگه خواستی ایمیلت رو بده تا چیزهایی که prive8 هستن رو واست بفرستم...در ضمن بعد از unpack شما به راحتی میتونید dll هارو تو w32 لود کنید

اگه لطف كني آپلود كني تا همه استفاده كنند خيلي بهتر ميشه اينطوري مرام خودت رو هم به اثبات مي رسوني

آدرس سایت:([URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]

من متوجه نمي شم شما از اين سايت چي مي دوني يا به چي اشاره مي كني
ولي در هر حال من چند ساليه توي اين سايت عضو هستم وصرفا آموزشهاشون رو با پكر هاي جديدي كه لينك گذاري مي كنند داونلود مي كنم

نمي دونم جريان سي دي و ربط اون به سايت چيه !

hakhamanesh
07-11-2008, 22:26
جناب shahrokh2008 شما ظاهرا به علت تازه وارد بودن به انجمن پي سي ورلد ، با قوانين اينجا آشنايي كامل نداريد
اول اينكه اين تاپيك مربوط به نحوه قفلگذاري با استفاده از توابع aspi هست و شما بايد در اين خصوص پست بدهيد نه موارد ديگر.
دوم اينكه طبق قوانين اينجا هرگونه بحث در خصوص شكستن قفل نرم افزارهاي ايراني خلاف قوانين هست،بنابراين لطفا از اين پس از بحث دراين خصوص و همچنين آپلود اتوران نرم افزارهاي ايراني خودداري بفرماييد.
ممنون

mobtakeran
08-11-2008, 11:06
این بحث ها چه ربطی به قفل ASPI داره ؟؟؟

(Xproc.exe باید کرک بشه نه اون اتوران بیخود)

دامپ گرفتن از قفل aspi به این راحتی ها هم نیست >

به عکس قفل های آقای شمشیرساز !!؟

.

stardust
23-11-2008, 14:31
سلام دوستان
خيلي وقته كه نبودم
اين تاپيك رو من زدم و دنباله قفل aspi بودم و به دستش آوردم
اما چرا بازش نكردم
چون اينجا كسايي هستن كه اطلاعت زيادي دارن ولي رو نميكنن
به حساب خودشون خيلي زرنگ هستن
- يه سري اطلاعت ساده و معمولي رو به ديگران ميدن و اصل مطالب رو پشت پرده دارن و حتي صداشو در نميارن
خلاصه اينجا هر كي به فكر خويشه
منم تصميم گرفتم از اي قفل حرفي نزنم
و نميزنم
ممكنه بعضيها به اين پست من اعتراض كنن اما شايد اونا همون افرادي باشن كه من در موردشون گفتم
و دوست ندارم اسم ببرم
موفق باشيد

shahrokh2008
23-11-2008, 20:36
فکر نکنی شامل من میشه ها...من مثل شاهرخ قبلی نیستم...هر چی داشته باشم رو میکنم...حرفهای شما رو هم تصدیق میکنم....چون بعضی مطالب بر خلاف قوانین هستش و خلاصه نمیشه همه چی رو نوشت....اما من تونستم تا حدود 70% کار رو جلو برم...اگه روش تازه ای داری برام پیغام بذار...هر چند من دوست داشتم همه استفاده کنند....منم فایل زیر زمینی دارم...فکر نکنی دست و بالم خالیه.....

SILWESTER
23-11-2008, 21:17
سلام دوستان
خيلي وقته كه نبودم
اين تاپيك رو من زدم و دنباله قفل aspi بودم و به دستش آوردم
اما چرا بازش نكردم
چون اينجا كسايي هستن كه اطلاعت زيادي دارن ولي رو نميكنن
به حساب خودشون خيلي زرنگ هستن
- يه سري اطلاعت ساده و معمولي رو به ديگران ميدن و اصل مطالب رو پشت پرده دارن و حتي صداشو در نميارن
خلاصه اينجا هر كي به فكر خويشه
منم تصميم گرفتم از اي قفل حرفي نزنم
و نميزنم
ممكنه بعضيها به اين پست من اعتراض كنن اما شايد اونا همون افرادي باشن كه من در موردشون گفتم
و دوست ندارم اسم ببرم
موفق باشيد
سلام!
یه ایمیج قفل گذاری شده بزار تا ببینیم قفل رو
البته حجمش بیشتر از ا کیلو بایت نشه تا منم بتونم دانلود کنم. سرعتم کمه!

SadeghPM
23-11-2008, 22:49
فکر می کنم بد نباشه مدیران انجمن به فکر پاکسازی این تاپیک باشن !!!

stardust
24-11-2008, 00:35
من
به سختي تونستم
روش ساخت اين قفل رو بدست بيارم كلي هم خرج كردم
اما بايد بگم من اين قفل رو نخريدم بلكه الگوريتم ساختش رو خريدم و
اگه قرار باشه اين الگوريتم رو اينجا بگم
هم قولي كه موقع خريد دادم رو زير پا گزاشتم
هم به در حق سازندش ظلم كردم
از همه عذر ميخام
اما اگه پيش برين بهش ميرسين حتما

negahefarda
24-11-2008, 08:24
با سلام ....
میشه یه چندتا محصول نام برید که این قفل رو داشته باشند ؟؟؟؟ این که خلاف قوانین نیست !!!! ؟؟؟

shahrokh2008
24-11-2008, 15:17
با سلام ....
میشه یه چندتا محصول نام برید که این قفل رو داشته باشند ؟؟؟؟ این که خلاف قوانین نیست !!!! ؟؟؟
به من چه که آموزشیهای هادی سیستم جدید و آموزشی های پارسیان این قفل رو دارند....به جون خودم من خلاف قوانین حرف نمیزنم....

SILWESTER
27-11-2008, 01:47
من
به سختي تونستم
روش ساخت اين قفل رو بدست بيارم كلي هم خرج كردم
اما بايد بگم من اين قفل رو نخريدم بلكه الگوريتم ساختش رو خريدم و
اگه قرار باشه اين الگوريتم رو اينجا بگم
هم قولي كه موقع خريد دادم رو زير پا گزاشتم
هم به در حق سازندش ظلم كردم
از همه عذر ميخام
اما اگه پيش برين بهش ميرسين حتما

عزیزه دل برادر!
کی از شما درخواست آموزش خواست یا خود برنامه رو
بنده از شما تقاضا کردم یه ایمیج رو قفل بزاری و اونو برای دانلود جمیع فروم آپلود کنی. همین! برنامه رو که نگفتم بدی
اونم برای اینکه من خیلی aspi دوست دارم تقاضا کردم:31:

shahrokh2008
27-11-2008, 12:44
شما گفتی aspi ...من تا ایمیج های aspi رو رایت نکنم که کار نمیکنن....در ضمن دیگه بی خیال شکستنشون شدم...یه لودر براشون ساختم....پدر سی دی درایو در اومد از بس ایمیج گرفتم....

negahefarda
27-11-2008, 15:08
عزیزه دل برادر!
کی از شما درخواست آموزش خواست یا خود برنامه رو
بنده از شما تقاضا کردم یه ایمیج رو قفل بزاری و اونو برای دانلود جمیع فروم آپلود کنی. همین! برنامه رو که نگفتم بدی
اونم برای اینکه من خیلی aspi دوست دارم تقاضا کردم:31:

من هم کا ملا ً موافقم ببینیم اگه چیز میز پنیر با حالی بود مشتری قفل بشیم :21: ؟؟؟

SadeghPM
27-11-2008, 16:19
من نمونه قفل رو درست کردم ... هر کی میخواد آدرس بده براش پست کنم . چون به این راحتی نیست که ایمیج رو رایت کنین و سی دی اورجینال بشه . در ضمن در مراحل تست هست و هنوز کامل نیست !!!

mahramasrar2
27-11-2008, 18:58
من نمونه قفل رو درست کردم ... هر کی میخواد آدرس بده براش پست کنم . چون به این راحتی نیست که ایمیج رو رایت کنین و سی دی اورجینال بشه . در ضمن در مراحل تست هست و هنوز کامل نیست !!!

من متوجه نشدم آدرس براي چي؟
براي تست؟ در اين صورت چرافايل رو آپلود نمي كنيد؟
ولي در صورتي كه قصد داريد قفل را اشاعه بديد من هستم
اگر مشكلي باشه حاضرم همكاري كنم تا برطرف بشه
اميدوارم صادق جان جريان شما مثل stardust نشه

SadeghPM
27-11-2008, 20:18
من متوجه نشدم آدرس براي چي؟
براي تست؟ در اين صورت چرافايل رو آپلود نمي كنيد؟
من که توضیح دادم :

چون به این راحتی نیست که ایمیج رو رایت کنین و سی دی اورجینال بشه .

ولي در صورتي كه قصد داريد قفل را اشاعه بديد من هستم
اگر مشكلي باشه حاضرم همكاري كنم تا برطرف بشه
اتفاقا من هم به دنبال این چنین چیزی هستم ... و هم اینجا هم اعلام می کنم : به یک نفر که به برنامه نویسی و کرکینگ مسلط باشه نیازمندم ... و هر کسی که بخواد قفل رو تست کنه .

اميدوارم صادق جان جريان شما مثل stardust نشه
راستش خیلی وقته که دیگه پیگیر مسائل تو P30World نیستم . و قضیه ایشون رو نمی دونم :)

negahefarda
28-11-2008, 22:23
... چون به این راحتی نیست که ایمیج رو رایت کنین و سی دی اورجینال بشه .
میشه بفرمایید : چرا ؟ فایلت رو آپ لود کن : مشخصات فنی رو توی پست بزن : با چه شرایطی باید رایت بشه رو بگو ؟ مشکلت با آپ لود چیه ؟ 20 30 نفری بخوان می خواهی پست کنی ؟؟؟ .... و $$$$ و.... :46::31:

اتفاقا من هم به دنبال این چنین چیزی هستم ... و هم اینجا هم اعلام می کنم : به یک نفر که به برنامه نویسی و کرکینگ مسلط باشه نیازمندم ... و هر کسی که بخواد قفل رو تست کنه .
در زمینه صحت قفل عملیات آخر وتست در خدمتیم ...

راستش خیلی وقته که دیگه پیگیر مسائل تو P30World نیستم . و قضیه ایشون رو نمی دون
... وای وای وای ...... از این جونای این دوره زمونه !!! منظور mahramasrar2 اینه که » ملت رو سرکار نزارن الیته بعضی ها نه همه ...... ( به دوران رسیده های دانای نادان... !!!! ) :19:
با قلفت رو بنداژ بالا کرک و قفل شکن ها دورت کردن .....
موفق باشی ...

SadeghPM
29-11-2008, 12:58
میشه بفرمایید : چرا ؟ فایلت رو آپ لود کن : مشخصات فنی رو توی پست بزن : با چه شرایطی باید رایت بشه رو بگو ؟ مشکلت با آپ لود چیه ؟ 20 30 نفری بخوان می خواهی پست کنی ؟؟؟ .... و $$$$ و.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ... براي رايت ايميج هم من خودم برنامه جدا نوشتم . جزيي از قفل هست و نميشه در اختيار همه باشه . من از طريق برنامه نويسي پول نمي خورم و درآمدم (اگه بشه گفت) از يه راهه ديگست . در كل كيفي برنامه نويسي مي كنم و ديونه اون هستم . آقا من مي خوام پست كنم . به گيرنده كه ربطي نداره . شما نمي خواد غصه هزينه رو بخورين . اگه مايلين يا علي ... اگه نه ، پس گير الكي ندين.

در زمینه صحت قفل عملیات آخر وتست در خدمتیم ...
ان شاء الله شما تست كنين تا بعد... شايد اصلا جواب نداد !!!

... وای وای وای ...... از این جونای این دوره زمونه !!! منظور mahramasrar2 اینه که » ملت رو سرکار نزارن الیته بعضی ها نه همه ...... ( به دوران رسیده های دانای نادان... !!!! ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با قلفت رو بنداژ بالا کرک و قفل شکن ها دورت کردن .....
موفق باشی

ببين همه قديمي ها منو اينجا خوب مي شناسند . آدمي نيستم كه بخوام الكي صحبت كنم ، يا بخوام ملت رو سر كار بگذارم . از كركر ها هم هيچ ترسي ندارم . من خودم هم يك كركر هستم وبه اصولي پايبندم و مطمعنم هم مثل من زيادند از جمله هم تيمي هاي خودم كه برنامه هاي فارسي رو كرك نمي كنيم .

كلام آخر : من ديگه حوصله جواب دادن هاي تكراري رو ندارم . يه قفل طراحي كردم مي خوام تستش كنم . هر كي مايله يا علي ... از شكست خوردنش هم ترسي ندارم !!! اين براي n امين بار .

negahefarda
29-11-2008, 22:14
آره ... براي رايت ايميج هم من خودم برنامه جدا نوشتم . جزيي از قفل هست و نميشه در اختيار همه باشه . من از طريق برنامه نويسي پول نمي خورم و درآمدم (اگه بشه گفت) از يه راهه ديگست . در كل كيفي برنامه نويسي مي كنم و ديونه اون هستم . آقا من مي خوام پست كنم . به گيرنده كه ربطي نداره . شما نمي خواد غصه هزينه رو بخورين . اگه مايلين يا علي ... اگه نه ، پس گير الكي ندين.
ان شاء الله شما تست كنين تا بعد... شايد اصلا جواب نداد !!!
ببين همه قديمي ها منو اينجا خوب مي شناسند . آدمي نيستم كه بخوام الكي صحبت كنم ، يا بخوام ملت رو سر كار بگذارم . از كركر ها هم هيچ ترسي ندارم . من خودم هم يك كركر هستم وبه اصولي پايبندم و مطمعنم هم مثل من زيادند از جمله هم تيمي هاي خودم كه برنامه هاي فارسي رو كرك نمي كنيم .
كلام آخر : من ديگه حوصله جواب دادن هاي تكراري رو ندارم . يه قفل طراحي كردم مي خوام تستش كنم . هر كي مايله يا علي ... از شكست خوردنش هم ترسي ندارم !!! اين براي n امين بار .

خیلی خوبه :: اولندانه اولن : یه وقتی فکر نکنی که قصد بدی داشتم دیدیم بعضی ها رو که ........ شما به دل نگیر.
خوب من می خوام ؟ کی باید شروع کرد به در خواست ؟

SadeghPM
29-11-2008, 22:24
با پیغام خصوصی پیگیری کنین .

shahrokh2008
30-11-2008, 01:26
مویوم بازی کاکو برادر....چرا تک خوری میکنید....یه کم توپ رو قل بدید این ور...بابا.....به جون شما نباشه به جون خودم کار منم هم درسته...پاس بده تا پاس بدیم.....

Rapidbaz
29-05-2010, 18:25
یه پی دی اف ( ما میترسیم حرف بزنیم چون سانسور میشیم هرچند تایپیک خیلی قدیمیه)

amin750
04-02-2011, 13:00
لینک خرابه دوباره بذار!!!