ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سئوال در مورد درايور لپ تاپ

Elfin-D
02-11-2005, 23:47
من نميدونم اين سئوال مربوط به اينجا ميشه يا نه.اگه نميشه من رو ببخشيد.
لپ تاپ من compaq presario 2800هست.هيچ سي دي اي براي اون ندارم.usb اون درست كارنمي كنه.يعني مثلا موس بهش وصل ميكنم كار نميكنه ولي irوصل ميكنم كار ميكنه.شايد مشكل از usb1 or 2 بودنش باشه .ولي بعيد ميدونم usb 1 باشه .چون درايور usb 2 root در device manegaerموجوده.اگه درايورش رو داريد بديد.اگه مشكل از اون نيست هم لطفا من رو راهنمايي كنيد

mpsjavad
03-11-2005, 00:12
با سلام ..

usb اون درست كارنمي كنه

شما با يك وسيله ديگه مثل كولديسك امتحان بكنيد !

اگر ويندوز XP هست که مشکل درايور براي USB 2 پيش نمياد ! چون ويندوز XP با USB 2 مشکلي نداره !

دوستان تخصص دارند بهتر ميتونند کمکتون کنند ...

موفق باشيد .

downloadsoft
03-11-2005, 07:11
aga kasy hast bege aslan in lap top chie?

'POP'
03-11-2005, 07:31
aga kasy hast bege aslan in lap top chie?
ميگن يجور ماشين كوكيه كه صداي اردك هم درمياره :laughing: :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

...هيچ سي دي اي براي اون ندارم.usb اون درست كارنمي كنه...
اگه CD درايورهاش رو گم كردي به سايت سيستمت مراجعه كن و درايورها رو دريافت كن. ;)

اگر ويندوز XP هست که مشکل درايور براي USB 2 پيش نمياد ! چون ويندوز XP با USB 2 مشکلي نداره !
xp معمولي چون از USB 2 پشتيباني نميكنه صرفا با سرعت USB 1.1 انتقال داده رو انجام ميده.در اينباره بهتره از SP1 يا SP2 استفاده كني. ;)

'POP'
03-11-2005, 07:39
..............

Rashidahwazian
03-11-2005, 13:00
شما اصلا نگفتي كه لب تاپت چيه؟ ولي فريد جواب كامل رو داد. برو به سايت شركت سازنده لب تاپ و از اونجا درايور ها رو دانلود كن.
درضمن براي فعال كردن USB 2.0 High speed باید حتما Service Pack 2 روی ویندوز XP شما نصب باشه. البته کار نکردن موس هیچ ربطی به USB 2.0 نداره. شاید موست رو نمی تونه بشناسه یا سیمش خرابه . شاید هم پورت USB مشکل داشته باشه. همونطور که mpsjavad جان گفتن شما با یه وسیله دیگه پورتت رو امتحان کن. مثل Cool Disk و .... . موست رو هم رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کن ببین سالمه؟

Elfin-D
03-11-2005, 14:25
از همه دوستان براي جوابهاشون متشكرم.

شما اصلا نگفتي كه لب تاپت چيه؟ ولي فريد جواب كامل رو داد. برو به سايت شركت سازنده لب تاپ و از اونجا درايور ها رو دانلود كن.
درضمن براي فعال كردن USB 2.0 High speed باید حتما Service Pack 2 روی ویندوز XP شما نصب باشه. البته کار نکردن موس هیچ ربطی به USB 2.0 نداره. شاید موست رو نمی تونه بشناسه یا سیمش خرابه . شاید هم پورت USB مشکل داشته باشه. همونطور که mpsjavad جان گفتن شما با یه وسیله دیگه پورتت رو امتحان کن. مثل Cool Disk و .... . موست رو هم رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کن ببین سالمه؟
عرض كردم خدمتتون ،موس روي سيستم هاي ديگه كار ميكنه ولي روي اين نه،infraredكار ميكنه ولي web camنه.
به سايتش هم مراجعه كردم ،درايوري كه ميخواستم نداشت.SP1 يا SP2 رو نميدونم نصب هست يا نه.نصب ميكنم و نتيجش رو همينجا مينويسم.

Elfin-D
04-11-2005, 12:27
من sp 2 ندارم.يعني روي سيدي دارم كه فقط با win نصب ميشه.اصلا sp2 تنها هم وجود داره؟اگه اينو بريزم درست ميشه؟

Rashidahwazian
04-11-2005, 13:04
دوست عزيز قبلا هم گفتم. كار نكردن موس شما به احتمال 99 درصد ربطي به USB 2 بودن یا نبودن نداره. شاید بیشتر به این خاطر باشه که درایور های مادربوردت رو نصب نکردی. سعی کن اون ها رو گیر بیاری.

در ضمن بله Service Pack 2 تنها هم پیدا می شه. 266 مگه اگر بخوای دانلود کنی.

شما برای اینکه ببینی SP2 داری یا نه برو روی My computer کلیک راست کن بعد Properties رو بزن. همونجا که مشخصات رو نوشته ، نوشته که ویندوزت SP چنده. اگر SP2 باشه می نویسه Service Pack 2 .
موفق باشی.

Elfin-D
04-11-2005, 13:11
دوست عزيز قبلا هم گفتم. كار نكردن موس شما به احتمال 99 درصد ربطي به USB 2 بودن یا نبودن نداره. شاید بیشتر به این خاطر باشه که درایور های مادربوردت رو نصب نکردی. سعی کن اون ها رو گیر بیاری.

در ضمن بله Service Pack 2 تنها هم پیدا می شه. 266 مگه اگر بخوای دانلود کنی.

شما برای اینکه ببینی SP2 داری یا نه برو روی My computer کلیک راست کن بعد Properties رو بزن. همونجا که مشخصات رو نوشته ، نوشته که ویندوزت SP چنده. اگر SP2 باشه می نویسه Service Pack 2 .
موفق باشی.
اخه اگه درايور نصب نباشه كه usbكلا كار نميكنه ،درسته؟

'POP'
04-11-2005, 14:11
شك دارم كه "كار نكردن" Usb ربطي به نصب درايور مادربورد داشته باشه.آيا موس روي هيچكدوم از پورتهاي Usb جواب نميده؟
اصلا آيا موس سالمه و مشكلي نداره؟ گاهي همراه موسهاي Usb يك سي دي درايور (براي موارد نادر) ارائه ميشه. اون رو هم امتحان كن . ;)

Elfin-D
04-11-2005, 14:15
دوست خوب .مشكل فقط موس نيست و mp3 palayer هم و بقيه دستگاه ها به جز infrared كار نميكنند

'POP'
04-11-2005, 14:41
اگه درايور نصب نباشه كه usbكلا كار نميكنه ،درسته؟
خير. :blink:
در طي فرايند نصب ويندوز (كه هيچ درايوري نصب نيست) با موس USB ميشه كار كرد. ;)

Elfin-D
04-11-2005, 16:24
به نظر شما مشكل از كجاست؟

'POP'
04-11-2005, 19:56
من ميگم چه تحت گارانتي باشه چه نباشه ببر به نمايندگي مربوطه تا ايراد رو سخت افزاري "هم" بررسي كنند.(در صورتيكه واقعا مطمئن بودي سيستم عاملي كه نصب كردي ايرادي نداره) ;)

Elfin-D
04-02-2006, 01:45
سلام
خب مشكل من هنوزز پابرجاست
ايني كه نميبرم گترانتي به حاطر اينه كه سي دي اصليشرو ندارم و در ثاني ميترسم بفرستم شركت اصلي كه اونجوري 1-2 ماه طول ميكشه تا به دستم برسه
تازه مشكل حاد تر هم شده.امروز joysticlام رو هم امتحان كردم كه اون هم در كمال تعجب كار كرد.
پس دستگاههايي كه كار كردند:infrared,joystick
دستگاههايي كه كار نكردند:mp3player,webcam
نظر شما چيه؟؟؟چه كار كنم؟

*NashenaS*
04-02-2006, 01:57
لپ تاپ من compaq presario 2800هست

دوست عزيز....
شما مدل لپ تاپت رو به طور كامل و دقيق بنويس و بگو از چه ويندوزي استفاده مي كني...
ممنون :)

Elfin-D
04-02-2006, 02:03
مدل لپ تاپ همونه كه دادم.ويندوز هم فكر مينكم مشخص باشهxp

siyanor
22-02-2006, 17:16
سلام به نظر من اگه بتوني usb رو دوباره نصب كني يعني reinstall كني ممكنه كه مشكلت حل شه در ضمن شما نگفتيد كه وقتي موس رو وارد ميكنيد ويندوز اون رو ميشناسه(منظورم اينه كه قطعه جديد رو ميشناسه؟)

Elfin-D
22-02-2006, 22:10
من usb رو unistalميكنم!ولي خود ويندوز دوباره با همون درايور ها ميشناستش!موس رو هم كه وصل ميكنم قطعه جديدي پيدا نميكنه!

siyanor
25-02-2006, 21:16
سلام فكر كنم مشكل شما سخت افزار هستش
به احتمال خيلى زياد .يك چند تا لحم بايد زده بشه

Elfin-D
25-02-2006, 21:23
شايد
ولي آخه چرا بعضي دستگاه ها كار ميكنن و بعضي نه؟!!

siyanor
25-02-2006, 21:25
منظؤرت چه دستگاهى هست

Elfin-D
26-02-2006, 12:15
خب مشكل من هنوزز پابرجاست
ايني كه نميبرم گترانتي به حاطر اينه كه سي دي اصليشرو ندارم و در ثاني ميترسم بفرستم شركت اصلي كه اونجوري 1-2 ماه طول ميكشه تا به دستم برسه
تازه مشكل حاد تر هم شده.امروز joysticlام رو هم امتحان كردم كه اون هم در كمال تعجب كار كرد.
پس دستگاههايي كه كار كردند:infrared,joystick
دستگاههايي كه كار نكردند:mp3player,webcam
اينجا توضيح دادم!

siyanor
27-02-2006, 20:47
خب اينطور كه معلومه كسي اينجا به شما كمكي نميكنه
خب ميشه اين اطلاعات رو به من بدي
سريال نامبر
از كي ا ين مشكل واسه شما پيش اومده , و اين كه ايا انگليسيتون خوبه؟ (؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

Elfin-D
27-02-2006, 21:13
سريال نامبر چي؟
از وقتي اين لپ تاپ دست منه اينجوري بوده!
انگليسيمم بد نيست!سلام داره خدمتتون!

siyanor
01-03-2006, 17:31
خب ببين من به شما اين لينك رو ميدم شما با يك تكنسين از شركت hp حرف چت ميكنيد بعد به احتمال زياد از شما seryal number لب تابتون رو ميخواد (براي شناساي لب تاب) بعد به شما يك درايور ميده كه ميتونيد اون رو هم امتحان كنيد ,نتيجه رو هم لطف كن بگو البته اگه كار كرد :tongue:

Elfin-D
01-03-2006, 18:23
ببخشيد!!!!لينك كو؟؟؟

siyanor
02-03-2006, 18:12
سلام
شرمنده ي اخلاق ورزشيتون, لينك يادم رفت :biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +PC&productCategory=212728&productSNI=compaqpres385158&PSOID=96359&lang=en&cc=us