ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خواهش می کنم به این یه سوال من جواب بدین

shad-shad
08-03-2008, 13:56
سلام.
می خوام یه پازل بسازم.البته ممکنه بگین کار ساده ای نیست و....
نمی خوام زیاد سخت بگیرم.
فقط می خوام کاری کنم که قطعه های پازل با یه کلیک روی اونا بلند بشند و دنبال موس حرکت کنند و دوباره با کلیک دیگه از حالت حرکت خارج بشن.
اگه ممکنه به من بگید باید چی کار کنم و اکشنش رو برای من بذارید.لطفا دقیقا توضیح بدید که در کدام فریم ها باید کپی کنم.
همونطور که خودتون اطلاع دارید وقتی کدی رو توی تاپیک کپی می کنید ترنیب کد ها بهم میریزه و جابه جا میشه.
بنابراین ممنون میشم اگه توی یه text document کپی کنید و برام آپلودش کنید.با تشکر

AlilG
08-03-2008, 14:45
سلام.
می خوام یه پازل بسازم.البته ممکنه بگین کار ساده ای نیست و....
نمی خوام زیاد سخت بگیرم.
فقط می خوام کاری کنم که قطعه های پازل با یه کلیک روی اونا بلند بشند و دنبال موس حرکت کنند و دوباره با کلیک دیگه از حالت حرکت خارج بشن.
اگه ممکنه به من بگید باید چی کار کنم و اکشنش رو برای من بذارید.لطفا دقیقا توضیح بدید که در کدام فریم ها باید کپی کنم.
همونطور که خودتون اطلاع دارید وقتی کدی رو توی تاپیک کپی می کنید ترنیب کد ها بهم میریزه و جابه جا میشه.
بنابراین ممنون میشم اگه توی یه text document کپی کنید و برام آپلودش کنید.با تشکر
من از اکشن اسکریپت لوس تر ندیدم!

کد خاصی نداره! باید مختصات ماوس رو پیدا کنی x و y قطعه پازلت رو برابر مختصات ماوس منهای offset کـــرسر ماوست در لحظه برداشتنش بکنی...

با این کارت راه نمیافته بازم گیر میکنی!!!

من قبلا یه بازی مهره ای با فلش ساختم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میتونم تو بازی پازلت باهات همکاری کنم ولی شرط داره اونم اینکه تو کردیت بازیت بنویسی اسم من رو هم!!!

D:

بهت pm هم دادم تو یاهو آف بودی...

حالا سعی خدتو بکن... اگه نتونستی من هستم...

AlilG
08-03-2008, 14:47
با یه نرم افزار فلــــش Decompiler کدهای بازی منو ببین! به ساخت بازی خدت خیلی کمک میکنه!

THE_PUNISHER
08-03-2008, 15:08
بیا عزیز همین دستور کپی کن تمومه :10:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

THE_PUNISHER
08-03-2008, 15:11
راستی یک موی کلیپ بساز بعد اینا رو تو اون کپی کن.

hadi665
08-03-2008, 17:42
منم نمیدونستم من همیشه میتونستم بلندش کنم اما وقتی موس و ول میکردم دیگه وا نمیستاد
.
ممنون که یاد دادید

shad-shad
08-03-2008, 18:03
راستی یک موی کلیپ بساز بعد اینا رو تو اون کپی کن.
من منظور شما رو متوجه نشدم که گفتید یه movie clip بسازم.
قطعات پازل رو موی کلیپ کنم؟

THE_PUNISHER
08-03-2008, 18:10
اره عزیز دقیقا این کار رو بکن
روی قطعات پازل f8 بزن بعد گزینه ی movie clip رو انتخاب کن بعد دستورات کپی کن ok ؟

THE_PUNISHER
08-03-2008, 18:11
خواهش میکنم هادی جان .

Sib_swf
18-03-2008, 00:18
اگه تمایل داشتید من میتونم کدشو براتون بذارم