مشاهده نسخه کامل
: Samsung YP-P2 تاپیک اختصاصی
attractive_girl
30-08-2009, 16:40
کسی به فارسی نمیتونه یه توضیحاتی بده ؟
در مورد data cast و کلا در مورد emodio و قابلیت هاش؟
Emo Dio قابلیت های زیادی داره ... حتی شما میتونی پی2 رو هم با همین Emo Dio Sync کنی که کارت راحت بشه ...
generaltj
06-09-2009, 21:53
تو emodio وقتی میخوام تم دانلود کنم میزنه که فیلتر شده؟چرا؟:45::37:
تو emodio وقتی میخوام تم دانلود کنم میزنه که فیلتر شده؟چرا؟:45::37:
مشکل فیل*تر داری یعنی؟ ...
مثل خیلی چیزای دیگه که بی ربط فیلتر میشن هستش یحتمل .
بهرحال اگه دنبال مجموعه تم می گردی این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روسی رو چک کن .. خیلی ساده کافیه روی هر تم کلیک کنی تا فایل rar اش واسه دانلود بیاد
amir.khanlari
13-09-2009, 04:40
سلام دوستان
كسي جديدترين قيمت p2 رو نداره؟ p3 به بازار امده يا نه ؟
سلام دوستان
كسي جديدترين قيمت p2 رو نداره؟ p3 به بازار امده يا نه ؟
قیمت دیروز :
2 گیگ ---- 170
4 گیگ ------ 185
8 گیگ ------ 225
16 گیگ ------- 290
//
P3 هم نیومده هنوز
amir.khanlari
13-09-2009, 15:34
قيمت امروزه سام سروييس :
2 گيگ 165 تومن
4 گيگ 185 تومن
يه سوال : تو جشنواره تابستاني هديه نداره؟ جشنواره تا كي هست ؟
amir.khanlari
13-09-2009, 17:47
به نظر شما ارزش اينو داره كه منتظر p3 بمونم يا همين p2 رو بخرم ؟
احتمال ميدين قيمت p3 چقدر باشه ؟
p2 قيمتش تو جشنواره كمتر شده يا فرقي نكرده يعني بعداز جشنواره هم قيمتش همينه ؟
amir.khanlari
13-09-2009, 23:01
دوستان من قصد خريد دارم p2رو بخرم يا منتظر باشم تا p3 وارد بازار بشه ؟ لطفا سريعتر پاسخ بديد چون بين اين دوتا موندم :41:
به نظر شما ارزش اينو داره كه منتظر p3 بمونم يا همين p2 رو بخرم ؟
احتمال ميدين قيمت p3 چقدر باشه ؟
p2 قيمتش تو جشنواره كمتر شده يا فرقي نكرده يعني بعداز جشنواره هم قيمتش همينه ؟
دوستان من قصد خريد دارم p2رو بخرم يا منتظر باشم تا p3 وارد بازار بشه ؟ لطفا سريعتر پاسخ بديد چون بين اين دوتا موندم :41:
قيمت امروزه سام سروييس :
2 گيگ 165 تومن
4 گيگ 185 تومن
يه سوال : تو جشنواره تابستاني هديه نداره؟ جشنواره تا كي هست ؟
همونطور که خودت رفتی و قیمت ها رو گرفتی (که شبیه قیمت هایی بود که من گرفتم - نشون میده که قیمتش ثبات داره - حتی قدری گرونتر شده نسبت به گذشته!) ، سوالهای دیگه ای مثل جشنواره و تفاوت قیمت در اون جشنواره رو هم می پرسیدی ... اینجا فروشنده نداریم و همه مون user هستیم ...
والا انتظار برای P3 الکی داره طولانی میشه و با توجه به اینکه اولاً انقدرها هم پیشرفتی بر P2 نیست و ضمناً اگه بیاد احتمالاً قیمتش از این هم نجومی تر باشه ، من توصیه می کنم یه سوال از خود نمایندگی بپرسی و اگه اطمینان داد که P3 به این زودی ها نمیاد بی خیالش بشو ...
ضمناً در صفحات قبلی در مورد P3 ، قیمتش و تفاوتهاش با P2 زیاد بحث کردیم ... اگه دوست داشتی مطالعه کن
سلام.دوستان این PMP سیستم عامل هم داره یا نه و اگه داره چیه؟
ممنون ...
سلام.دوستان این PMP سیستم عامل هم داره یا نه و اگه داره چیه؟
ممنون ...
بهرحال هر پلیری یه سیستم عاملی داره که مسوول مدیریت همه اعمال حیاتی اون دستگاهه و این مدل هم مستثنی نیست... مساله اینه که اغلب سیستم های پلیرها مخصوص هستش ... یعنی اگه هدف شما اینه که مثلا مشابه ipod touch قابلیت مانور داشته باشی و برنامه های جانبی واسه اش نصب کنی ... متاسفانه خیر - از این خبرها نیست ...
می تونی این دو پست من رو هم چک کنی : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... که در مورد همین مساله اما در ارتباط با دو مارک دیگه چند جمله ای گفتم
یعنی اگه هدف شما اینه که مثلا مشابه ipod touch قابلیت مانور داشته باشی و برنامه های جانبی واسه اش نصب کنی ... متاسفانه خیر - از این خبرها نیست ..
ااااه.داشتم امیدوار میشدم ...
بیشترین چیزی که تو این دستگاه چشممو گرفته این قابلیتشه که میتونه تلفن همراه رو مدیریت کنه.(زنگ خوردنشو و .... رو میگم.)
اینجوری برا یه نفر مث من که میخواد یه پلیر و یه گوشی بخره عالی میشد...
کاشکی آیپاد هم اینطور قابلیتی رو داشت.
این هم یه مقایسه که Cnet انجام داده بین P3 و آیپاد تاچ :
(هیچ هدف خاصی ندارم و هدف فقط اطلاع رسانیه،خودمم میدونم اینجا کلوپ p2 هست ؛ پس لطفا" نزنین )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
attractive_girl
24-09-2009, 13:02
سلام .
من یه مشکلی جدیدا با p2 دارم!
آهنگ که باهاش گوش میدم بعد از چند دقیقه یهو یه صدای خیلی گوش خراشی مثه صدای بوق ممتد میزنه و تا آهنگ رو جلو نبرم همینجوری بوقش ادامه داره!
چرا اینجوری شده ؟ چجوری درست میشه؟
بعضی از آهنگام اینجوری میشن
سلام .
من یه مشکلی جدیدا با p2 دارم!
آهنگ که باهاش گوش میدم بعد از چند دقیقه یهو یه صدای خیلی گوش خراشی مثه صدای بوق ممتد میزنه و تا آهنگ رو جلو نبرم همینجوری بوقش ادامه داره!
چرا اینجوری شده ؟ چجوری درست میشه؟
بعضی از آهنگام اینجوری میشن
باید اول معاینه کنیم که مشکل دقیقا از چیه ... اون آهنگ های خاص ، همیشه اون مشکل رو دارن یا کاملاً تصادفیه ؟ ... یه جای خاص از آهنگ ها این مشکل پیش میاد یا تصادفیه ؟ ... هدفون دیگه و پلیر دیگه امتحان کردی (سر همون آهنگ ها) ؟
attractive_girl
24-09-2009, 16:21
باید اول معاینه کنیم که مشکل دقیقا از چیه ... اون آهنگ های خاص ، همیشه اون مشکل رو دارن یا کاملاً تصادفیه ؟ ... یه جای خاص از آهنگ ها این مشکل پیش میاد یا تصادفیه ؟ ... هدفون دیگه و پلیر دیگه امتحان کردی (سر همون آهنگ ها) ؟
نه همیشه . هر آهنگی به طور اتفاقی و ناگهانی اون صدا رو پخش میکنن! تصادفیه ، آهنگ مشخصی نیست. با مدیا پلیر و اینا مشکلی نداره ، یعنی میدونم مشکل از آهنگ نیست . قبلا هم با همین p2 خیلی راحت و بدون اون صدا گوش دادم آهنگ هارو ولی جدیدا بعضی هاش به طور ناگهانی اون صدای بوق رو میزنه!!!
نه همیشه . هر آهنگی به طور اتفاقی و ناگهانی اون صدا رو پخش میکنن! تصادفیه ، آهنگ مشخصی نیست. با مدیا پلیر و اینا مشکلی نداره ، یعنی میدونم مشکل از آهنگ نیست . قبلا هم با همین p2 خیلی راحت و بدون اون صدا گوش دادم آهنگ هارو ولی جدیدا بعضی هاش به طور ناگهانی اون صدای بوق رو میزنه!!!
firmware رو دوباره بریز ... قطعاً وارد هستی
ayoob_hb
13-10-2009, 16:20
سلام دوستان
من میخوام برم تهران کابل ام پی فور رو بخرم
میشه کمک کنید بگید برم کجا بگیرم یا نمایندگی کجاست
ممنون
سلام دوستان
من میخوام برم تهران کابل ام پی فور رو بخرم
میشه کمک کنید بگید برم کجا بگیرم یا نمایندگی کجاست
ممنون
اگه یادت باشه قبلاً هم در این مورد صحبت کردیم ... این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پست رو ببین .. زنگ زدی؟ ...
من می تونم الان آدرس 10 تا نمایندگی رو بهت بدم و شما هم شروع کنی سر زدن به یکی یکی شون و کلی زمان و هزینه ازت تلف بشه ... اما وقتی شماره تلفن موجوده و شما می تونی خیلی ساده تر و سریع تر به جواب برسی ، حتماً ازش استفاده کن ..
ayoob_hb
05-11-2009, 17:23
شرمندم میشه شماره تلفن رو بدی؟
شرمندم میشه شماره تلفن رو بدی؟
رفیق خوبم ... دوبار لینک دادم برای تلفن ... ایشالا این بار دیگه کارت راه بیفته :
میری به این آدرس:
از روی نقشه ایران استان موردنظرت رو انتخاب میکنی و بعدش از صفحه ای که میاد، نمایندگی موردنظرت رو انتخاب می کنی که هم شماره تلفنش - آدرسش - اسمش و ... موجوده ..
قابل توجه دوستانی که دنبال مدلهای YP-P2 و YP-P3 هستند :
امروز از نمایندگی سامسونگ پرسیدم گفت که P3 نیومده (به نظر میاد این مدل هم اضافه شد به جمع مدلهایی که در بازار ایران نخواهیم دید) ... اما P2 همچنان موجوده و قیمت اش هم متاسفانه چندان جالب نیست .. 8 گیگ 175 تومن و 16 گیگ 290 تومن !!!! ... ازش پرسیدم چرا انقدر اختلاف قیمت بین دو حافظه زیاده ؟ .. جواب خاصی نداد.
alidanger_202
20-11-2009, 14:39
با سلام
از دوستانی که این دستگاه رو دارن می خوام بدونم کیفیت ضبط صدای این دستگاه چقدر؟
برای ظبط کردن صدای استاد در کلاس درس بدرد می خوره؟؟ بهم پیشنهاد کردن Sony ICD-UX91
بخرم اما یک چیزی می خوام که امکانات پخشش بیشتر باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سلام
برای ظبط کردن صدای استاد در کلاس درس بدرد می خوره؟؟ بهم پیشنهاد کردن Sony ICD-UX91
البته با نصب firmware قابلیت ضبط صداش فعال میشه (نسخه 5.10 اگه اشتباه نکنم - صفحات قبلی ذکر شده).. اما بهرحال در مورد کیفیت بصورت mp3 با کیفیت 128 kbps ضبط می کنه که خوب و مناسبه ..
بهرحال این هم یه پلیره ، کیفیت ضبطش هم خوبه (و البته رقبای مشابه که با کیفیت معادل یا بهتر و قیمت پایین تر باشند هم موجوده - که البته جای بحث اش اینجا نیست) .. اما کیفیت ضبطش به یه مدل مخصوص ریکوردر مثل سری UX نمی رسه .
attractive_girl
20-11-2009, 20:14
با سلام
کیفیت ضبط صداش خوبه ولی برای ضبط صدا و بردن در کلاس فکر کنم یه دستگاهی بخری که حجم کمتری بگیره بهتر باشه چون P2یکم بزرگه برای ضبط صدا سختت میشه و اینکه همونطوری که جناب seymour گفتن باید یه نسخه ی fire wirare روش نصب کنی و همینجوری نمیشه صدا ضبط کرد .
راستی صدا رو یه سره ظبط میکنه چجوری میشه stop اش کرد موقع ضبط؟
....
راستی صدا رو یه سره ظبط میکنه چجوری میشه stop اش کرد موقع ضبط؟
منظورت همون قابلیت resume هستش؟ (که موقتاً متوقف کنه و بعد با فشار یه دکمه ادامه بده؟) --- نه، من هم با وجود چنین قابلیتی برخورده نکرده ام و احتمالاً نداره .. توی menu هاش موقع ضبط چنین چیزی نداری؟
این یه چیزی پیچیده ای هم نیست و باید نرم افزاری پیاده بشه.. اما خب بعضی پلیرها دارن و بعضی ها نه ... با توجه به اینکه اینها هم در مرحله دوم این قابلیت رو به پلیرشون اضافه کرده ان، عجیب نیست اگه منظور نشده باشه.
با سلام
سلام عزیز
نه واسه ظبط صدا خوب نیست، اصلا روش حساب نکن. یه مدل دیگه سامسونگ داره یه کم قدیمیه ولی مخصوص ظبط صداست. کیفیتش رو هم من شنیدم عالیه. دورو بر 80 هزار تومنه
attractive_girl
28-11-2009, 01:51
میشه آهنگ یا عکسی از پی 2 به یه گوشی دیگه که جزو divice هاشه بلوتوث کرد؟ چجوری؟
من فقط تونستم از گوشی آهنگ و عکس بریزم روی پی 2 ولی برعکسش نشده!
میشه آهنگ یا عکسی از پی 2 به یه گوشی دیگه که جزو divice هاشه بلوتوث کرد؟ چجوری؟
من فقط تونستم از گوشی آهنگ و عکس بریزم روی پی 2 ولی برعکسش نشده!
خب توی P2 گزینه ای برای send داری یا نه؟ ...
attractive_girl
29-11-2009, 02:32
خب توی P2 گزینه ای برای send داری یا نه؟ ...
نه ، همچین گزینه ای نیست
گفتم شاید باشه من پیدا نمیکنم یه جور خاصی باید بفرستم!
به هر حال اگه کسی میدونه بهم بگه
ممنون
نه ، همچین گزینه ای نیست
گفتم شاید باشه من پیدا نمیکنم یه جور خاصی باید بفرستم!
به هر حال اگه کسی میدونه بهم بگه
ممنون
از این جهت میگم که روی وب در مورد انتقال "از P2 به دستگاه های دیگه" صحبت شده و عملیه .. (مثلا این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو ببین که طرف دقیقا مشکلش برعکس توئه - یعنی میگه از P2 به دستگاه دیگه مشکل ندارم، اما برعکسش رو نمی تونم!!)
شاید با آپگرید firmware حل بشه .. جدیدترین نسخه اش رو داری؟
----------
پی نوشت: تصادفا این ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم در این رابطه دیدم .. پایین ویدئو هم متن حرفهای طرف هست .. چک اش کن.
attractive_girl
30-11-2009, 01:33
از این جهت میگم که روی وب در مورد انتقال "از P2 به دستگاه های دیگه" صحبت شده و عملیه .. (مثلا این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو ببین که طرف دقیقا مشکلش برعکس توئه - یعنی میگه از P2 به دستگاه دیگه مشکل ندارم، اما برعکسش رو نمی تونم!!)
شاید با آپگرید firmware حل بشه .. جدیدترین نسخه اش رو داری؟
----------
پی نوشت: تصادفا این ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم در این رابطه دیدم .. پایین ویدئو هم متن حرفهای طرف هست .. چک اش کن.
نمیدونم ، من ندیده بودم!
اصن کلا نمیدونین روش انتقال فایل از پی 2 از طریف بلوتوث به موبایل چیه؟
اون طرف حتما گوشی رو جزو device های پی 2 اش نکرده که نتونسته چیزی از گوشی بریزه توی پی 2 ! شایدم فایر ویرشو نصب نکرده!
نمیدونم ، من ندیده بودم!
اصن کلا نمیدونین روش انتقال فایل از پی 2 از طریف بلوتوث به موبایل چیه؟
اون طرف حتما گوشی رو جزو device های پی 2 اش نکرده که نتونسته چیزی از گوشی بریزه توی پی 2 ! شایدم فایر ویرشو نصب نکرده!
پی نوشت من رو دیدی؟ ... اون ویدئو رو حتماً ببین .. اگه هم حوصله نداری ، حداقل متن صحبت های طرف (که انتقال فایل از P2 به گوشی و device های دیگه رو توضیح میده) رو بخون--- زیر ویدئو یه گزینه هست به نام Video Transcript: More که کافیه روی more کلیک کنی تا متن صحبت هاش نمایش داده بشه.
attractive_girl
04-12-2009, 19:41
من هرچی فایل mp4 میریزم روی پی 2 ام ساپرتش نمیکنه و نمایش نمیده توی پی 2 !
دلیلش چیه؟
من هرچی فایل mp4 میریزم روی پی 2 ام ساپرتش نمیکنه و نمایش نمیده توی پی 2 !
دلیلش چیه؟
مگه P2 می تونه فرمت MP4 رو بخونه؟ .. تا اونجا که من می دونم صرفاً از svi و wmv حمایت می کنه و عموماً باید convert انجام بدی.
البته svi صرفاً یه فرمت container هستش و شاید اگه پسوند بعضی فایل ها رو خودت دستی تغییر بده پخش شون کنه (البته باز پروفایل خاص می طلبه - ظاهراً باید xvid باشن و رزولوشن شون هم از حد خاصی تجاوز نکنه) ...
مطالعه بیشتر : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
attractive_girl
06-12-2009, 21:10
مگه P2 می تونه فرمت MP4 رو بخونه؟ .. تا اونجا که من می دونم صرفاً از svi و wmv حمایت می کنه و عموماً باید convert انجام بدی.
البته svi صرفاً یه فرمت container هستش و شاید اگه پسوند بعضی فایل ها رو خودت دستی تغییر بده پخش شون کنه (البته باز پروفایل خاص می طلبه - ظاهراً باید xvid باشن و رزولوشن شون هم از حد خاصی تجاوز نکنه) ...
مطالعه بیشتر : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمیدونستم!!!
میشه چند تا لینک کم حجم تصویری که پی 2 میتونه بخونش ، هرچی که هست بذارین ؟
ممنون
نمیدونستم!!!
میشه چند تا لینک کم حجم تصویری که پی 2 میتونه بخونش ، هرچی که هست بذارین ؟
ممنون
من چیزی پیدا نکردم .. اگه نمونه ویدئو میخوای که از اون اول تو خودش حتماً چندتا بوده .. اگه هم ویدئوی جدید میخوای که شک دارم کسی بیاد و ویدئو تبدیل کنه و بعد روی وب بذاره برای دانلود .. منظورم اینه که دلیلی نداره ... حالا بازم من می گردم ...
generaltj
03-01-2010, 10:32
من یه شارژر گوشی های چینی دارم که برای وصل شدن باید کابل usb بهش وصل کرد.می خواستم بدونم آیا میشه به p2 وصل کرد؟:21:
من یه شارژر گوشی های چینی دارم که برای وصل شدن باید کابل usb بهش وصل کرد.می خواستم بدونم آیا میشه به p2 وصل کرد؟:21:
کلاً توصیه نمیشه که از شارژرهای متفرقه برای اتصال به پلیرها و گوشی های معتبر استفاده کنیم ... اما بهرحال چون بحث usb هستش که یه مختصات و استاندارد مرسومی داره، میتونی مشخصه های فنی شارژرهای اصل سامسونگ رو با این شارژر مقایسه کنی، و بعدش هم با احتیاط (و البته با مسوولیت خودت!) برای مدت های کوتاه تست اش کنی ... اگه دیدی خیلی داره گرم می کنه، بی خیال شو.
kian00sh
21-01-2010, 20:22
قیمت samsung p3 چقدره? :40:
قیمت samsung p3 چقدره? :40:
در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه پاسخی دادم؛ امیدوارم بدرد بخوره .. لطفاً سوالات رو در چند تاپیک مطرح نکن .. ممنونم.
winstonultra
31-01-2010, 08:18
سلام دوستان خسته نباشيد...
من تو يه دردسري افتادم....
mp4 player دوستم كه samsung yp-t9b 1 gb بود قرض گرفتم براي 1 روز كوهنوردي و متاسفانه گمش كردم....
حالا دوستم ميگه يا 1 دونه اينه خودش دست 2 يا نو فرقي نميكنه....يا 70 تومن بده....
من نميدونم الان 70 تومن بدم يا قيمت نوش چنده؟؟؟ دست 2 چنده؟؟؟ كجا ميفروشه..
چه كاري بكنم كمتر ضرر كردم؟؟
سلام دوستان خسته نباشيد...
من تو يه دردسري افتادم....
mp4 player دوستم كه samsung yp-t9b 1 gb بود قرض گرفتم براي 1 روز كوهنوردي و متاسفانه گمش كردم....
حالا دوستم ميگه يا 1 دونه اينه خودش دست 2 يا نو فرقي نميكنه....يا 70 تومن بده....
من نميدونم الان 70 تومن بدم يا قيمت نوش چنده؟؟؟ دست 2 چنده؟؟؟ كجا ميفروشه..
چه كاري بكنم كمتر ضرر كردم؟؟
اولا که چقدر حیف .. اما خب کاریه که شده و ناراحتی فایده ای نداره ..
دوماً که این مدل نواش رو شاید (تکرار می کنم: شاید) بتونی گیر بیاری هنوز که باید بری بازار رضا یا پاساژ ایران، چندتا فروشگاهی که پلیر می فروشن رو سر بزنی .. (بخصوص فروشگاه انتهای راسته جنوبی بازار رضا که محصولات سامسونگ رو داره بپرس)... این مدل مدتهاست که کنار رفته و مدل بالاترش T10 اومده و بهرحال دست اولش باید حدود 100 تومن می بود اگه پیدا بشه .. به نظر من اگه 70 تومن رو بدی بهش هم وقت کمتری ازت تلف میشه، هم منصفانه اس .. احتمال اینکه دست دوم این رو پیدا کنی بسیار کمه ..
ولی بی ضرره اگه سری به این پاساژها بزنی و بعد روی این حرف من تصمیم بگیری
mani6606
16-02-2010, 18:12
یک اتفاقی برای این پلیر من افتاده رفته روی اعصابم . یک لکی از داخل افتاده زیر lcd مثل لک آب نمی دونم از کجا همچین چیزی شده ؟ دوستان تا حالا از این موزد دیدن ؟
یک اتفاقی برای این پلیر من افتاده رفته روی اعصابم . یک لکی از داخل افتاده زیر lcd مثل لک آب نمی دونم از کجا همچین چیزی شده ؟ دوستان تا حالا از این مورد دیدن ؟
لک داخلی یا هرنوع عارضه ای که فیزیکی به نظر میاد، ولی معلوم نیست از کجا رفته پشت LCD.. انقدرها نادر نیست و گاه به گاه دیده میشه در اینطور دستگاه ها .. مساله اینه که از دست کاربر کاری برنمیاد .. یعنی یا باید باهاش بسازه یا ببردش گارانتی.. سامسونگ که گارانتی داره، ببرش اونجا.
mani6606
16-02-2010, 20:18
از رو حس اکترونیکی(رشته تحصیلیم) تصمیم به باز کردن دستگه کردم اما چون جای هیچ پیچی ندیدم نظرم به طلق روی صفحه جلب بشد هنوز لبه های آن را با احتیاط کامل و لبه های نخن بالا نداده بودم که آن لک مذکور ناپدید شد :laughing: حدسم درست بود نوعی خیسی(یا عرق ) بود که با وارد شدن هوا از بین رفت.
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
هدفن خوب به جز این مدل فابریک برای این دستگاه چی پیشنهاد میکنید؟
mani6606
16-02-2010, 20:24
قیمت های YP-P3 رو دارین؟
peaceful1
16-02-2010, 23:23
مگه p3 آخر اومد
mani6606
17-02-2010, 06:20
من رو سایت دی جی کالا دیدم.
از رو حس اکترونیکی(رشته تحصیلیم) تصمیم به باز کردن دستگه کردم اما چون جای هیچ پیچی ندیدم نظرم به طلق روی صفحه جلب بشد هنوز لبه های آن را با احتیاط کامل و لبه های نخن بالا نداده بودم که آن لک مذکور ناپدید شد :laughing: حدسم درست بود نوعی خیسی(یا عرق ) بود که با وارد شدن هوا از بین رفت.
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
هدفن خوب به جز این مدل فابریک برای این دستگاه چی پیشنهاد میکنید؟
به سلامتی .. معمولاً این کار رو به کاربرها توصیه نمی کنیم .. چون خیلی وقتها نمی دونن دقیقاً دارن چی کار می کنن . اما شما خودت تسلط داشتی و حل شد.. احسنت.
//
توی تاپیک هایی که مربوط به هدفون هستند سوالت رو مطرح کن تا بحث کنیم روش .. بخصوص باید مشخص بشه که چقدر میخوای هزینه کنی..
مگه p3 آخر اومد
من رو سایت دی جی کالا دیدم.
من هم اونجا دیده ام و البته دوستی هم به من گفت که دیده شده..
قیمت های YP-P3 رو دارین؟
در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چند خطی توضیح داده ام.. شاید بدردت خورد.
attractive_girl
18-02-2010, 17:11
من مدت زيادي نيست كه از اين p2 استفاده ميكنم ولي رنگ پشتش كه مشكيه رفت! به صورت ورق ورق و تيكه تيكه جدا شد و الان پشتش رنگ فلزيه نقراه اي شده .يعني پوستش رفت ديگه !
يعني اينقدر كم دوومه اين رنگ هاش و پوشش سطحيش؟
mani6606
18-02-2010, 17:26
من 9 ماه که د سگاه رو دارم تا حالا همچین موردی پیش نیامده.
من مدت زيادي نيست كه از اين p2 استفاده ميكنم ولي رنگ پشتش كه مشكيه رفت! به صورت ورق ورق و تيكه تيكه جدا شد و الان پشتش رنگ فلزيه نقراه اي شده .يعني پوستش رفت ديگه !
يعني اينقدر كم دوومه اين رنگ هاش و پوشش سطحيش؟
اینطور مسایل خیلی وقتها در نتیجه عادات کاربری هستش و نمیشه یه تجربه رو تعمیم داد یا مشخصاً یه علت واسه اش برشمرد ... همینطوری از روی کنجکاوی می پرسم (و اگه به نظرتون فضولیه لازم نیست پاسخ بدید)، آیا پلیر رو زیاد دستتون می گیرید و ضمناً آیا کف دستتون زیاد عرق می کنه؟ .. اینا موثر هستند در چنین وضعیتی.
attractive_girl
21-02-2010, 20:06
اینطور مسایل خیلی وقتها در نتیجه عادات کاربری هستش و نمیشه یه تجربه رو تعمیم داد یا مشخصاً یه علت واسه اش برشمرد ... همینطوری از روی کنجکاوی می پرسم (و اگه به نظرتون فضولیه لازم نیست پاسخ بدید)، آیا پلیر رو زیاد دستتون می گیرید و ضمناً آیا کف دستتون زیاد عرق می کنه؟ .. اینا موثر هستند در چنین وضعیتی.
درسته ! البته به خاطر اينكه زياد ميگرفتمش توي دستم نيست .چند دفعه به اينور اونور برخورد كرد يه تيكه اش پريد و پوسته ي سطحيش تا يه مقداري كنده شد .من هم يه مقداري لنت مشكي بود چسبودم بهش ولي بعدا با زهم خود به خود كنده شد پوسته اش و من هم گفتم براي اينكه هماهنگ بشه ديگه كل پوسته ي مشكي پشت پي 2 رو كندم:31:
حالا جايي نيست پوسته اش رو بزارن؟ يا يه چيزي بچسبونن بهش؟
حالا اگه بهش لنت بچسبونم به نظرتون بهتره يا همينجوري هم دووم مياره؟
درسته ! البته به خاطر اينكه زياد ميگرفتمش توي دستم نيست .چند دفعه به اينور اونور برخورد كرد يه تيكه اش پريد و پوسته ي سطحيش تا يه مقداري كنده شد .من هم يه مقداري لنت مشكي بود چسبودم بهش ولي بعدا با زهم خود به خود كنده شد پوسته اش و من هم گفتم براي اينكه هماهنگ بشه ديگه كل پوسته ي مشكي پشت پي 2 رو كندم:31:
حالا جايي نيست پوسته اش رو بزارن؟ يا يه چيزي بچسبونن بهش؟
حالا اگه بهش لنت بچسبونم به نظرتون بهتره يا همينجوري هم دووم مياره؟
پس حسابی از خجالت پلیرت در اومدی (شوخی) ...
شک دارم بجز موارد دست ساز چیزی پیدا کنی که مثلاً بخری واسه اش... ضمناً بدنه مقاومی داره و من فکر می کنم بدون اونها هم دووم بیاره.
amir.khanlari
05-03-2010, 01:57
با سلام خدمت دوستان
من يه مشكلي با دستگاهم پيدا كردم : يكدفه وقتي مي خواستم دستگاه رو روشن كنم صفحه اوليهدشتگاه كه روش نوشته p2 مياد و همينتوري مي مونه بهد از چند دقيقه اون ميره و صفحه مشكي ميشه به كامپيوتر هم كه وصلش مي كنم اصلا كامپيوتر اونو نمي گيره لطفا راهنمايي كنيد
با سلام خدمت دوستان
من يه مشكلي با دستگاهم پيدا كردم : يكدفه وقتي مي خواستم دستگاه رو روشن كنم صفحه اوليهدشتگاه كه روش نوشته p2 مياد و همينتوري مي مونه بهد از چند دقيقه اون ميره و صفحه مشكي ميشه به كامپيوتر هم كه وصلش مي كنم اصلا كامپيوتر اونو نمي گيره لطفا راهنمايي كنيد
سعی کردی firmware اش رو دوباره بریزی؟ .. بلدی؟...صفحات قبل بحث اش شده..
شرمنده بخاطر تاخیر.. من روزی فقط یه بار آنلاین میشم.
amir.khanlari
05-03-2010, 20:48
جناب سيمور فريمور رو بلدم بريزم اما كامپيوتر اصلا دستگاه رو نمي شناسه !
mani6606
06-03-2010, 18:58
یک اتفاق عجیب : فایل های موسیقی فیلم و تصویر که قدیم ریخنه شده بود اما پوشه های هر یک از این موارد در دستگاه خالی می باشد در نرم افزار Emodio نیز هنگامی که بروی سربرگ های موارد فوق کلیک میکنی قفل میکنه اما هنگامی که از My Computer وارد پوشه Yp-p2 میشی این فایل ها وجود دارند . کمتر از یک هفته که این اتفاق افتاده چیکار کنم؟
جناب سيمور فريمور رو بلدم بريزم اما كامپيوتر اصلا دستگاه رو نمي شناسه !
یعنی اصلا؟ ... در حد اینکه حتی نمیگه "یه چیزی بهم وصله -- اما نمی دونم چیه" (که مثلاً ایراد درایور به نظر بیاد؟)
وقتی وصلش می کنی به PC، شارژ میشه یا نه؟
*گارانتی داره؟
یک اتفاق عجیب : فایل های موسیقی فیلم و تصویر که قدیم ریخنه شده بود اما پوشه های هر یک از این موارد در دستگاه خالی می باشد در نرم افزار Emodio نیز هنگامی که بروی سربرگ های موارد فوق کلیک میکنی قفل میکنه اما هنگامی که از My Computer وارد پوشه Yp-p2 میشی این فایل ها وجود دارند . کمتر از یک هفته که این اتفاق افتاده چیکار کنم؟
ایرادات نرم افزاری به این ترتیب، انقدر چیز عجیبی نیست در پلیرها .. بخصوص وقتی که پر شده باشه احتمال اینکه جدول فایل بندی بهم بخوره هست... اگه نیاز به فایل ها داری و میگی که موجود هستند، ازشون یه نسخه کپی بگیر و دستگاهت رو یه بار پاکسازی کن ... حالا چه از طریق خود نرم افزار همراهش، چه از طریق ریختن مجدد firmware ..
amir.khanlari
06-03-2010, 21:06
سيمور جان اصلا نمي شناسه .شار» هم نمي كنه . بله گارانتي داره يه 5 ماهي ازش مونده .به نظرتون بفرستم گارانتي. البته من روش فرمور كره اي ريخته بودم گارانتي بهش ايراد نمي گيره
mani6606
07-03-2010, 09:12
من اخرین firmware رو دوباره نصب کردم اما همچنان مشکل وجود داره تازه دستگاه 1گیگش پرشده . هنگامی که دستگاه رو به سیستم متصل میکنم NOD32 در پوشه هایی که گفتم تروجن پیدا میکنه. یک سوال امکان داره من کامل فولدارهای دستکاه رو پاک کنم و دوباره روی اون firmware نصب کنم؟؟
سيمور جان اصلا نمي شناسه .شار» هم نمي كنه . بله گارانتي داره يه 5 ماهي ازش مونده .به نظرتون بفرستم گارانتي. البته من روش فرمور كره اي ريخته بودم گارانتي بهش ايراد نمي گيره
اگه مطمئنی که مشکلی از اتصال نیست (پورت های usb دستگاهت -- کابل اتصال - با کامپیوتر دیگه هم چک کن حتماً) ، دیگه تنها راهش اینه که ببری گارانتی ..
نه - ریختن firmware هیچ مشکلی نداره ... خود کمپانی این FW ها رو ارائه میده و واسه همینه که کاربرها ازش استفاده کنن ... حتماً به گارانتی مراجعه کن..
من اخرین firmware رو دوباره نصب کردم اما همچنان مشکل وجود داره تازه دستگاه 1گیگش پرشده . هنگامی که دستگاه رو به سیستم متصل میکنم NOD32 در پوشه هایی که گفتم تروجن پیدا میکنه. یک سوال امکان داره من کامل فولدارهای دستکاه رو پاک کنم و دوباره روی اون firmware نصب کنم؟؟
توی خود دستگاه گزینه ای برای فرمت یا clean up نداری؟ .. توی نرم افزارهای همراه دستگاه چطور؟
amir.khanlari
07-03-2010, 20:40
سلام سيمور جان
با چندتا سيستم و دوتا كابل امتحان كردم فايده اي نداشت فكر كنم ببرم گارانتي بهتر باشه فقط از فريمور مي ترسيدم كه شما مي گي مشكلي نداره . اگه توي اين يكي دو روزه بدمش كي بهم مي دنش ؟
amir.khanlari
07-03-2010, 20:44
دوست عزيز برنامهemodio امكان فرمت كردن دستگاه رو داره مي توني از اون استفاده كني
سلام سيمور جان
با چندتا سيستم و دوتا كابل امتحان كردم فايده اي نداشت فكر كنم ببرم گارانتي بهتر باشه فقط از فريمور مي ترسيدم كه شما مي گي مشكلي نداره . اگه توي اين يكي دو روزه بدمش كي بهم مي دنش ؟
پس ببر گارانتی .. کلاً پلیر مشکلاتش به همین ترتیب در دو سطحه .. یکی سطح نرم افزاری سبک که خود کاربر میتونه با PC حل اش کنه و یکی سطح نرم افزاری عمیق یا خدای نکرده سخت افزاری که دیگه باید ببری اش گارانتی...
اصلاً نمی تونن بخاطر تعویض FW به شما ایراد بگیرن ... (شما بعد از تعویض FW که مشکلی نداشتی و باهاش کار کردی-- درسته؟) ...
همون موقع ازشون بپرس .. در بدترین حالت یه هفته طول می کشه ..
mani6606
09-03-2010, 06:57
ن از این دستگاه برای ضبط بلند مدت صدا استفاده میکنم درحدود 1 ساعت ممکن از این باشه؟
سلام به همگی
آقا من یکی دو سال پیش تو همین تاپیک یه پست خوندم که نوشته بود p2 دارای تیونر --- هست. اون موقع هم بعید به نظر می رسید. کسی میتونه لینکش رو واسم بذاره. من که با این سه حرف --- نمیتونم پیداش کنم. کسی در این مورد اطلاعی نداره؟
در ضمن این lyric که میگن، p2 قابلیت پخشش رو نداره؟ می خوام در حین اینکه آهنگ داره پخش میشه متن اهنگ هم نشون داده بشه. باید چه کنم؟
با تشکر از دوستان قدیمی و جدید
ن از این دستگاه برای ضبط بلند مدت صدا استفاده میکنم درحدود 1 ساعت ممکن از این باشه؟
نه - مگه ضبط یکساعته غیرقانونیه... خیلی بعیده اگه از این باشه..
بهرحال علت هرچی باشه، الان که کاری نمیشه کرد و باید گارانتی ببری..
سلام به همگی
آقا من یکی دو سال پیش تو همین تاپیک یه پست خوندم که نوشته بود p2 دارای تیونر --- هست. اون موقع هم بعید به نظر می رسید. کسی میتونه لینکش رو واسم بذاره. من که با این سه حرف --- نمیتونم پیداش کنم. کسی در این مورد اطلاعی نداره؟
در ضمن این lyric که میگن، p2 قابلیت پخشش رو نداره؟ می خوام در حین اینکه آهنگ داره پخش میشه متن اهنگ هم نشون داده بشه. باید چه کنم؟
با تشکر از دوستان قدیمی و جدید
یافتن لینکش در این تاپیک نباید ساده باشه .. چون گشتن به دنبال واژه های سه حرفی ممکن نیست .. اما اگه باشه برمی گرده به 20-30 صفحه اول .. شرمنده..
بهرحال سوال خاصی اگه در این مورد داری بگو ... این یه نسخه خاصی از P2 بوده که به نام YP-PB2 عرضه شده و تیونر --- داخلی داره .. فقط هم ظاهرا توی کره عرضه شده ..
//
lyrics: باید با نرم افزار مخصوصش کار کنی (لیریک استیشن).. ضمناً توجه کن که تایم لیریک رو باید خودت درست کنی .. ضمناً فایل های VBR رو ظاهراً مشکل داره.. و ضمناً اینکه باید از firmware کره ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنی..
mani6606
14-03-2010, 20:14
خوب من دوباره فایل ها رو روی دستگاه ریخنم تا حالا که شکر خدا سالم هستند فکر کنم از همون تروجن ها بود . این کد امنیتی که هنگام برقراری بلوتوث با یک دستگاه دیگه باید وارد کنیم چی بود ؟ فراموش کردم.
خوب من دوباره فایل ها رو روی دستگاه ریخنم تا حالا که شکر خدا سالم هستند فکر کنم از همون تروجن ها بود . این کد امنیتی که هنگام برقراری بلوتوث با یک دستگاه دیگه باید وارد کنیم چی بود ؟ فراموش کردم.
به سلامتی ..
pass key اش رو میگی ؟ .. اصولاً 0000 هستش ..
attractive_girl
25-03-2010, 12:50
چند ساعت لازمه كه كاملا شارژ بشه؟
اگه 24 ساعت بذاريم تو شارژ پي 2 رو مشكلي پيش نمياد؟
چند ساعت لازمه كه كاملا شارژ بشه؟
اگه 24 ساعت بذاريم تو شارژ پي 2 رو مشكلي پيش نمياد؟
معمولاً در خود دفترچه و راهنمای همراه پلیر اینها رو می نویسه، بگرد ببین چیزی نوشته.. اما بهرحال باتری همه پلیرها و دوربین ها و لپ تاپ ها لیتیومی هستش و چون فن آوری شون یکیه، سازوکارشون هم یکیه و توصیه های مشابهی واسه همه شون میشه کرد.. شما 2-3 ساعت رو نرمال فرض کن... توصیه نمیشه که همینطوری بذاری رو شارژ و بری تا فردا! .. وقتی دیگه دیدی پر شده، قطعش کن.. ضمناً لازم نیست کامل خالی بشه تا بعد شارژ کنی؛ هر وقت خواستی بزن به شارژ.
* بعنوان یه سری راهکار عمومی این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من رو ببین اگه دوست داشتی؛ فکر کنم بدردت بخوره.
parsa_n1
03-04-2010, 16:11
ببخشید شاید این سوال جاش اینجا نباشه ولی تاپیک مربوط به p3 رو هم پیدا نکردم.
میخواستم بدونم p3 وارد ایران شده یا نه ؟
ببخشید شاید این سوال جاش اینجا نباشه ولی تاپیک مربوط به p3 رو هم پیدا نکردم.
میخواستم بدونم p3 وارد ایران شده یا نه ؟
چند وقت پیش (زمستانی که گذشت) چند نفر از دوستان گفتند که دیده شده .. ضمن اینکه یکی از سایت های خرید آنلاین هم این مدل رو عرضه کرده بود (دیجی کالا اگه اشتباه نکنم) ... ولی شخصاً جایی ندیدمش و با توجه به اینکه مدتها (نزدیک به یکسال) از عرضه جهانی اش می گذره، شاید اصلاً واردکننده ها قیدش رو زده باشن .. بهترین کار اینه که زنگ بزنی به نمایندگی مرکزی سامسونگ و بپرسی ... شماره تلفنش رو هم که میشه خیلی راحت روی وب پیدا کرد.
mahsa_okay
12-04-2010, 23:30
سلام....برای p2ی من یه مشکل خیلی جالب پیش اومده...وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر فایل موزیکش نیست! و حتی وقتی وارد قسمت بلوتوث که میشم چیزی به اسم موزیک نمیبینم! فقط میتونم آهنگاش رو توسط خود P2 گوش کنم
attractive_girl
12-04-2010, 23:52
سلام....برای p2ی من یه مشکل خیلی جالب پیش اومده...وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر فایل موزیکش نیست! و حتی وقتی وارد قسمت بلوتوث که میشم چیزی به اسم موزیک نمیبینم! فقط میتونم آهنگاش رو توسط خود P2 گوش کنم
سلام
نرم افزار Emodio رو نصب كردين يا نه ؟
شايد با اون بتونه بخونه
شايد هم ويروس گرفته يا سيستم شما مشكل داره
روي يه سيستم ديگه هم امتحان كنين
میشه یكی بگه فرق p2 با p3 در چیه؟
بعد قیمت كم ظرفیت ترین هاشون چنده(هر دو مدل)
ممكنه p4 به زودی معرفی بشه؟
میشه یكی بگه فرق p2 با p3 در چیه؟
بعد قیمت كم ظرفیت ترین هاشون چنده(هر دو مدل)
ممكنه p4 به زودی معرفی بشه؟
تفاوت دو مدل اندک و در حد یه آپدیت بوده .. P3 از نظر صفحه نمایش و بحث لمسی و منوها وضعش قدری بهتره و سیستم صوتی اش هم بروز شده (DNSe 3.0).. کدک های تصویری بیشتری رو هم ساپورت می کنه ..
مساله مهم اینه که ایران گیر نمیاد این P3 .. یا من ندیده ام .. باید بگردی .. P2 هم گرون بود واقعاً اون موقع که بود و شاید هنوز هم باشه ... 2 گیگش رو می گفتن 140 تومن --- 4 گیگ 170 تومن!! -- 8 گیگ 220 تومن --- 16 گیگ 250 تومن!! ... 32 گیگ 350 تومن!! .. خیلی گرونه ..
من شک دارم YP-P4 ی در کار باشه؛ حداقل در آینده نزدیک.. یا بذار اینطور بگم که من خبری در مورد اعلام رسمی چنین مدلی به گوشم نخورده ...
shutdown
23-06-2010, 16:32
سلام....یه mp4 p2 دارم که سالم و بدون مشگل هست...میخوام بفروشم....اوایل معرفیش خریدم.....
کسی قصد خرید داره بهم بگه.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
generaltj
23-06-2010, 18:30
چرا با emodio نمیتونم تو p2 فایل بریزم؟؟؟ اصلا نمیشناستش!!!
کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا کسی جواب نمیده:41:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9:
mani6606
13-07-2010, 15:19
چرا کسی جواب نمیده:41:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9:
شما یکبار نرم افزار رو اپدیت کن ببین جوالب میده. هنگامی که دستگاه رو به pc میزنی pc دستگاه رو میشناسه؟
generaltj
13-07-2010, 22:22
شما یکبار نرم افزار رو اپدیت کن ببین جوالب میده. هنگامی که دستگاه رو به pc میزنی pc دستگاه رو میشناسه؟
دستگاه کاملا شناخته میخت ولی با ایمودیو گزینه انتفال خاموشه :41: :41:
سلام , اطفا راهنماييم كنيد :
وقتي دستگاه رو روشن ميكنم ، در حد 3 ثانيه قفل ابي نشون ميده و دوباره خاموش ميشه . بايد چيكار كنم ؟ قفلش چه جوري باز ميشه ؟
چرا تو سايتا emodio نميشه عضو شد به هر ادرس ايميل و اي دي كه وارد ميكنم ايراد ميگيره ؟ !
لطفا يكي يوزر پسورد خودشو براي سايت emodio ، براي باز كردن قفل يده .
لطفا یک نفر منو درست راهنمایی کنه
یه نففر منو درست راهنمایی کنه ممنون میشم
لطفا یک نفر من را درست راهنمایی کند ممنون میشم
sajjad1973
29-07-2010, 11:40
سلام , اطفا راهنماييم كنيد :
وقتي دستگاه رو روشن ميكنم ، در حد 3 ثانيه قفل ابي نشون ميده و دوباره خاموش ميشه . بايد چيكار كنم ؟ قفلش چه جوري باز ميشه ؟
چرا تو سايتا emodio نميشه عضو شد به هر ادرس ايميل و اي دي كه وارد ميكنم ايراد ميگيره ؟ !
دوست عزیز در مورد عکس قفلی که نشون میده یه چیز خیلی ساده هست که شاید مشگل از اون باشه
دکمه ای که درکنار دستگاه وجود داره رو بده پاین به طوری که اون رنگ قرمز بین دوتا دکمه رو نبینی مشگل
حل میشه در واقع اون دکمه قفل کردن صفحه است.
behnam1999
20-08-2010, 21:46
با سلام خدمت شما دوستان من چند روز پیش اومدم دستگاهم رو که ام پی فور p2 هستش رو به ایکس باکسم برای ریختن تم وصل کنم که ایکس باکسم p2 رو فرمت کرد:10: کلی زحمت کشیدم که تمامی اهنگامو دوباره ریکاوری کنم ولی هر کار می کنم نمی تونم تم ها و بازی های قبلی رو که به تازگی از از همین فروم پیدا کردم بریزم ولی هر کاری می کنم ارورnot suported format میده (هم برای تم و هم برای بازی ها ):19:از تمامی دوستان عزیز خوهشمندم که منو کمک کنید :20:
mani6606
22-08-2010, 18:01
با سلام خدمت شما دوستان من چند روز پیش اومدم دستگاهم رو که ام پی فور p2 هستش رو به ایکس باکسم برای ریختن تم وصل کنم که ایکس باکسم p2 رو فرمت کرد:10: کلی زحمت کشیدم که تمامی اهنگامو دوباره ریکاوری کنم ولی هر کار می کنم نمی تونم تم ها و بازی های قبلی رو که به تازگی از از همین فروم پیدا کردم بریزم ولی هر کاری می کنم ارورnot suported format میده (هم برای تم و هم برای بازی ها ):19:از تمامی دوستان عزیز خوهشمندم که منو کمک کنید :20:
شما دوباره firmware رو نصب کن احتمالا بر طرف میشه.
feredi1360
18-10-2010, 23:47
سلام :من یه مشکلی در انقال فایل فیلم .تمام مراحلو مثل دفترچه میرم ولی در مرحله آخر گزینه انتقال فایلش بستس .حتی دوباره نصبش کردم ولی نشد .نمیدونم باید چی کار کنم اگه میشه راهنمائیم کنید.
sajjad1973
19-10-2010, 18:52
بعضی وقتا وقتی دارم فایل هارو از کامپیوتر داخل p2 انتقال میدم یهو انتقال فایلها متوقف میشه و دیگه کار نمیکنه علت چی هست کسی میدونه
بعضی وقتا وقتی دارم فایل هارو از کامپیوتر داخل p2 انتقال میدم یهو انتقال فایلها متوقف میشه و دیگه کار نمیکنه علت چی هست کسی میدونه
چکار باید کنم که اینطوری نشه
کسی میدونه که p3 اومده تو بازار یانه واگه اومده قیمتش چنده
generaltj
17-11-2010, 12:05
من میخوام یه هدست بلوتوث برای YP-p2 .مدل yb-bh 270 رو هم دارم ..یکی دیگه میخوام بگیرم
Farhad m
27-12-2010, 20:01
سلام کسی اطلاعی راجع به کیفیت صدای p3 سامسونگ داره؟
peaceful1
28-12-2010, 18:15
خیلی خیلی خوب
Farhad m
03-01-2011, 23:40
خیلی خیلی خوب
دوست عزیزم ممنون از جوابت می خواستم بپرسم از لحاظ کلی شما j3 کوون رو پیشنهاد میکنید یا p3 سامسونگ؟اگه قیمت 16 گیگ هردوشون رو دارید لطف کنید بگید ممنونم
alishadabmehr
26-01-2011, 13:56
مطمئن باشین کووان جی3 بهتر از پی3 هست و قیمتشم پایینتره و فکرکنم 16 گیگ جی3 حدود 320 تومنه و چون رم میخوره میتونین 4 گیگشو بگیرین و هر وقت خواستین 16 گیگ بندازین روش.
mhbaghaei
14-03-2011, 11:44
سلام به همه دوستان.
من یه مشکلی دارم.
قبلا میتونستم از پلیر در حالت mass strong استفاده کنم.ولی الان نمیتونم و به عنوان یه دیسک portable media player شناخته میشه و سرعت انتقال داده ها هم خیلی پایین اومده.
چند بار هم آپدیتش کردم ولی درست نشده.
لطفا کمکم کنید.
شاید اگه فایل های سیستمی یه YP-P2 16GBدیگه را بریزم براش درست بشه ولی نتونستم از جایی گیر بیارم.
لطفا کمک کنید.:42:
peaceful1
27-03-2011, 23:03
از توی تنظیمات چک کردی که رو چه نوع اتصالی تنظیم شده؟!
دورود به همه
من یدونه دستگاه Samsung YP-P2 خریدم. فریم ور اون 5.10 هستش. می خواستم ببینم برنامه، بازی، یا تمی براش جدید اومده؟ اولین بار که برنامه اش رو نصب کردم راحت به سایت emodio وصل شدم، ولی الان مدتی نمی تونم وصل بشم! کسی همین مشکلو داره؟
اگه برنامه ای برای این پخش کننده هست، مثل دیکشنری یا چیزایه دیگه، میشه لطف کنید لینکاشو بذارین!؟ اگه طریقه نصب برنامه ها رو هم بگید واقعا عالی میشه
از همه سپاسگذارم!
بدرود
sajjad1973
05-07-2011, 09:03
دوستان خوب این بخش اگه میشه یه کمک به من بدید
من اون اوایل که p2 رو خریده بودم طبق دستوراتی که یکی از دوستان همین بخش داده بود و الان پیداش نمیکنم تغیراتی تو دستگاهم دادم که در نتیجه اون موقع جدا کردن دستگاه از کامپیوتر دیگه از من نمیپرسه که دستگاه رو برای قطع اتصال اماده کنم
میدونید که منظورم چیه برای محافظت از صدمه دیدن ......... ( قبلا این سوال رو میپرسید) حالا میخوام برگردونمش به همون حالت اول چکار باید کنم
peaceful1
05-07-2011, 09:19
دوستان خوب این بخش اگه میشه یه کمک به من بدید
من اون اوایل که p2 رو خریده بودم طبق دستوراتی که یکی از دوستان همین بخش داده بود و الان پیداش نمیکنم تغیراتی تو دستگاهم دادم که در نتیجه اون موقع جدا کردن دستگاه از کامپیوتر دیگه از من نمیپرسه که دستگاه رو برای قطع اتصال اماده کنم
میدونید که منظورم چیه برای محافظت از صدمه دیدن ......... ( قبلا این سوال رو میپرسید) حالا میخوام برگردونمش به همون حالت اول چکار باید کنم
شما الان پلیرت تو حالت MTP هست میخوای بکنیس MSC باید داخل تنظیمتش بری
برای توضیحات کاملتر لینک زیر رو دانلود کن:
هر چی منوال رو زیر رو رو کردم نتونستم پیدا کن یه جایی تو تنظیمات باید باشه
Black Hand09
27-07-2011, 22:48
من این YP_P2 رو پارسال خریدم و ازش راضی ام.
ازتون ممنونم که برنامه های خوبی برای این MP3 Player گذاشتین.
نیازی به نرم افزار نیست باید تمها رو تو آدرس زیر کپی کنی:
My Pack\UCI
اگه فایرم ور جدیدتری بزارین تو سایت ازتون ممنون می شم.
peaceful1
07-08-2011, 16:25
اگه فایرم ور جدیدتری بزارین تو سایت ازتون ممنون می شم.
هر موقع خودت خواستی برو از این لینک ورژن اخر رو دانلود کن کلی از زمان تولید این پلیر گدشته هرچی اون جا آخر ین ورژن رو دانلود کن:
sajjad1973
25-03-2013, 06:10
سلام
میشه این دستگاه رو به اینترنت وصل کرد یا نه?
mortezang
20-07-2013, 20:50
سلام و خسته نباشید.
میشه لطف کنید لینک نرم افزار تبدیل ویدیو این MP4 رو برام بذارین.(نسخه ویندوز 7 چون نسخه ویندوز xp رو دارم.
برای تبدیل فرمت به Svi میخوام چون فقط Svi میخونه(ویدیو).
ممنون.
سلام و خسته نباشید.
يه MP4 PLAER دور بر 150 تومن ميخوستم البته با چند تا مشخصه:
صفحه ي لمسي داشته باشه
:n13:
در كل كفيت خوبي داشته باشه
در ضمن PMP چي هستش؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.