مشاهده نسخه کامل
: Samsung YP-P2 تاپیک اختصاصی
mahsa_okay
05-09-2008, 16:55
آره ورژن قدیمی بود 3.15
از کجا اون یکیو دانلود کنم؟
mahsa_okay
05-09-2008, 17:32
اقا یه سوال اساسی از datacast چه جوری استفاده کنم؟
mahsa_okay
06-09-2008, 16:56
اااااااااا. p2 درست شد ورژن 5.8 رو دانلود کردم ریختم روش .ایول!
خیلی ممنون از کمک همه:31:
alil1369
06-09-2008, 17:06
اقا یه سوال اساسی از datacast چه جوری استفاده کنم؟
باید از برنامه Samsung Media Studio یا EmoDio استفاده کنی تا بتونی Datacast هارو دانلود کنی به P2 و بخونی یا اینکه ادرس RSS های دلخواهتو بدی تا اونا رو برات بگیره و بریزه
scorpio17666
07-09-2008, 00:50
آقا من 1 سوال دارم
هدست بلوتوث رودستگاه من نمی شناسه چیکارکنم
alil1369
07-09-2008, 16:13
آقا من 1 سوال دارم
هدست بلوتوث رودستگاه من نمی شناسه چیکارکنم
اولا مطمعن شو هدست شارژه !
بعد هدست رو رو حالت Find قرار بده که اکثرا باید خاموش ش کنی بعد دکمه روشن کردن (ON/OFF) رو انقدر نگه داری تا چراغ هدست بصورت چشمک زن بشه بعد بلوتوث پلیر رو روشن کن و برو تو گزینه هدست و سرچ کن !!
اگه نشد بگو تا کامل تر جوابت رو بدم
مارک و مدل هدفونت رو هم بنویس
چراغ چشمک زن چطور خاموش میشه
نصب دیکشنری به این سادگی ها هم که مینویسید نیست لااقل هنوز کسی پاسخی نداده که موفق به نصب این دیکشنری شده پس لطفا شفاف و ساده مراحل نصب رو توضیح بدید . دیگه فکر کنم داشتن دیکشنری برای خیلی از ما عقده شد:41:. خواهشا یه راهنمایی خوب
scorpio17666
07-09-2008, 21:20
مرسی از راهنمایی تون
مشکل هد ست حل شد باید ری استارت می کردمش:8:
alil1369
07-09-2008, 22:02
چراغ چشمک زن چطور خاموش میشه
خاموش نمیشه
نصب دیکشنری به این سادگی ها هم که مینویسید نیست لااقل هنوز کسی پاسخی نداده که موفق به نصب این دیکشنری شده پس لطفا شفاف و ساده مراحل نصب رو توضیح بدید . دیگه فکر کنم داشتن دیکشنری برای خیلی از ما عقده شد:41:. خواهشا یه راهنمایی خوب
نصب دیکشنری خیلی راحت هست و باید مثل نصب بازی عمل کنی ولی فقط مشکل فایرم ور هست که اونم باید فایرم ور های کره ای جدید رو که ساپورت میکنن از دیکشنری رو دانلود کنی !!
من در اولین زمان عرضه فایرم ور و دیکشنری برای سایر مناطق و بطور رسمی از سامسونگ ویدیوی اموزشی ش رو براتون میزارم
MAHDI1067
15-09-2008, 20:54
با عرض سلام و خسته نباشيد به همه اعضاي اين تاپيك اگر به سوال من جواب بدين ممنون ميشم من اخيرا p2 خريدم و ميخواستم روي اون تم نصب كنم تم ها رو دانلود كردم ولي نميدونم تو كدوم قسمت دستگاه بريزم از يه نفر سوال كردم گفته تم ها رو بايد با نرم افزار بريزي ميشه توضيح بدين اين نرم افزار چيه و چطور ميشه باهش كار كرد خيلي ممنونم
shutdown
15-09-2008, 21:08
با عرض سلام و خسته نباشيد به همه اعضاي اين تاپيك اگر به سوال من جواب بدين ممنون ميشم من اخيرا p2 خريدم و ميخواستم روي اون تم نصب كنم تم ها رو دانلود كردم ولي نميدونم تو كدوم قسمت دستگاه بريزم از يه نفر سوال كردم گفته تم ها رو بايد با نرم افزار بريزي ميشه توضيح بدين اين نرم افزار چيه و چطور ميشه باهش كار كرد خيلي ممنونم
اول از همه تبریک می گم عضویتت رو...............باید cd که تو جعبش هست نصب کنی بعد باید فریم ور رو ارتقا بدی تا پوشه game بیاد و تو بخش گیم تو پوشه prg میریزی..........اگه این نبود بگو تا من ببینم...............بهت بگم..........چست شخصی بده...........چون من خیلی وقته دادمش به داداشم و کار نمی کنم و داداشمم نیست
MAHDI1067
17-09-2008, 15:20
سلام از توجه تون متشكرم فريم ور من 5.05 و اون پوشه اي كه گفتين توش بود( prg) تم ها رو توش ريختم ولي وقتي دستگاه رو روشن ميكنم و وارد پوشه game ميشم ميگه فايلي وجود نداره يه چيز ديگه فورمت تم چي بايد باشه اين ها uci هستند
shutdown
18-09-2008, 00:09
سلام از توجه تون متشكرم فريم ور من 5.05 و اون پوشه اي كه گفتين توش بود( prg) تم ها رو توش ريختم ولي وقتي دستگاه رو روشن ميكنم و وارد پوشه game ميشم ميگه فايلي وجود نداره يه چيز ديگه فورمت تم چي بايد باشه اين ها uci هستند
اره داداش فرمتش uci هست.........تو باید بری تو قسمت setting\menu style\menu design تو اونجا می تونی
تم هات رو انتخاب کنی..............
MAHDI1067
18-09-2008, 10:56
باز هم ممنون از توجهتون تو قسمتsetting\menu style\menu design رفتم ولي اثري از تم ها نيست البته به جز تم هاي خود دستگاه ايا تم ها احتياج به نرم افزار دارن يا نه ؟ تم ها رو نميشه با SMS وارد دستگاه كرد؟
alil1369
18-09-2008, 11:51
باز هم ممنون از توجهتون تو قسمتsetting\menu style\menu design رفتم ولي اثري از تم ها نيست البته به جز تم هاي خود دستگاه ايا تم ها احتياج به نرم افزار دارن يا نه ؟ تم ها رو نميشه با SMS وارد دستگاه كرد؟
شما برنامه EmoDio رو دانلود کن بعد هم میتونی تم هارو بریزی البته تم های جدید رو که رو دانلود سنتر سامسونگ هستش بعلاوه ی تمامی تم های دلخواه موجود در قسمت Sharing سایت EmoDio !
لینک دانلود برنامه در یکی ،دو صفحه قبل هست
همچنین میتونی مستقیم وارد سایت Emodio.com شی ! هم برنامه رو دانلود کنی هم تم های جدید رو
راستی ورژن دستگاهت هم اگه قدیمیه اپدیت کن به اخرین ورژن یعنی 5.8
shutdown
18-09-2008, 12:44
شما برنامه EmoDio رو دانلود کن بعد هم میتونی تم هارو بریزی البته تم های جدید رو که رو دانلود سنتر سامسونگ هستش بعلاوه ی تمامی تم های دلخواه موجود در قسمت Sharing سایت EmoDio !
لینک دانلود برنامه در یکی ،دو صفحه قبل هست
همچنین میتونی مستقیم وارد سایت Emodio.com شی ! هم برنامه رو دانلود کنی هم تم های جدید رو
راستی ورژن دستگاهت هم اگه قدیمیه اپدیت کن به اخرین ورژن یعنی 5.8
من رفتم توش بعد وقتی می خوام هر کاری بکنم میگه باید عضو شی وقتی می خوام عضو شم جایی که باید id و email رو بنوسیم ..............وقتی رو کیبورد میزنم کاری انجام نمیده........چرا؟؟؟
alil1369
18-09-2008, 20:53
من رفتم توش بعد وقتی می خوام هر کاری بکنم میگه باید عضو شی وقتی می خوام عضو شم جایی که باید id و email رو بنوسیم ..............وقتی رو کیبورد میزنم کاری انجام نمیده........چرا؟؟؟
دانلود کردن برنامه نیاز به Register نداره !!
شما هم اگه از IE استفاده کنی مشکلت حل میشه این سایت با فایرفاکس و سایر مرورگر ها سازگاری نداره با اینترنت اکسپلورر هم که رفتی باید رو اون قسمت کلیک کنی یه Pop-Up باز میشه ID رو اونجا وارد میکنی ،چک میکنه و بعد خودش اونو ثبت میکنه !!
لینک دانلود EmoDio هم در 1-2 صفحه قبل موجوده .
الان حدود دو هفته میشه که درمورد دیکشنری توضیحی ندادید اگه جواب نمیدید بگین خیال همه رو راحت کنید
shutdown
20-09-2008, 15:15
الان حدود دو هفته میشه که درمورد دیکشنری توضیحی ندادید اگه جواب نمیدید بگین خیال همه رو راحت کنید
علی جان چند بار توضیع دادند یه سر بزن.......به قبل
alil1369
20-09-2008, 16:47
من تو صفحه های قبل گفتم !!
دیکشنری هنوز برای سایر کشور ها از طرف سامسونگ ارایه نشده (به طور رسمی) فقط برای کره !! :19: :19: :19:
اگه نیاز داری اخرین فایرم ور کره رو دانلود کن بعد دیکشنری فول رو دانلود کن نصبش مثل گیم هست !!
shutdown
20-09-2008, 23:01
راستی علی من هر کاری کردم نتونستم برم تو emodio دان کنم............اگه میشه لینک دانلود uci هارو بدی و برنامه قفل شکنش رو...............ببخشید زحمت دادیم......:d
alil1369
21-09-2008, 15:56
راستی علی من هر کاری کردم نتونستم برم تو emodio دان کنم............اگه میشه لینک دانلود uci هارو بدی و برنامه قفل شکنش رو...............ببخشید زحمت دادیم......:d
سلام ،خواهش میکنم این حرفا چیه زحمت کجا بود !!
این لینک دانلود مستقیم EmoDio :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود UCI ها و اکولایزر ها هم از خود نرم افزار امکان پذیره !!
اینم یه پک UCI هست برای ورژن 5.08 که خود سامسونگ منتشر کرده
برنامه قفل شکن هم یه ذره دردسر داره چون انلاین هست ! اول باید EmoDio رو نصب کنی بعد تو سایت اکانت داشته باشه و دستگاهت رو انلاین رجیستر کنی !!
alil1369
21-09-2008, 16:07
سلام اینم ورژن جدید و بدون باگ (رفع 13 باگ ورژن 5.08) !!!
لینک دانلود از دانلود سنتر سامسونگ :
16 مگ
یه سری از باگ های برطرف شده هم اینا هست :
برطرف شدن مشکل File Not Supported
برطرف شدن نویز پلی بک 22.5kHz
برطرف شدن مشکل اسکرل صفحات در دفترچه تلفن و تکست
برطرف شدن مشکل کلید پاور در حالت HOLD
برطرف شدن ناسازگاری دکمه های هدفون بلوتوث
و ......
shutdown
21-09-2008, 20:03
'دیدم واقعا گل کاشتی . هم اون تشکر رو زدم هم اینجا میگم...........دمت گرم.............فوق العاده به این ها نیاز داشتم....
راستی من این ورزن رو الان نصب کردم ورزن 5.10....................برا همین ویرایش کردم پیتم رو....................دمت گرم...............
alil1369
21-09-2008, 23:25
'دیدم واقعا گل کاشتی . هم اون تشکر رو زدم هم اینجا میگم...........دمت گرم.............فوق العاده به این ها نیاز داشتم....
راستی من این ورزن رو الان نصب کردم ورزن 5.10....................برا همین ویرایش کردم پیتم رو....................دمت گرم...............
دم خودت گرم
کاری بود درخدمتیم
mahsa_okay
23-09-2008, 00:28
من چی کار کنم که برا بلوتوث register نخواد؟
alil1369
23-09-2008, 02:23
من چی کار کنم که برا بلوتوث register نخواد؟
سلام
این یه مورد رو اصلا نمیشه کاریش کرد !!!
راستی اپدیت کردی !؟!؟
میگم بهترین هندفری واسه P2 چیه.هم بلوتوس.هم عادی؟؟؟قیمتش مهم نیست...
mrmaster
23-09-2008, 10:12
سلام ،خواهش میکنم این حرفا چیه زحمت کجا بود !!
این لینک دانلود مستقیم EmoDio :
دانلود UCI ها و اکولایزر ها هم از خود نرم افزار امکان پذیره !!
اینم یه پک UCI هست برای ورژن 5.08 که خود سامسونگ منتشر کرده
برنامه قفل شکن هم یه ذره دردسر داره چون انلاین هست ! اول باید EmoDio رو نصب کنی بعد تو سایت اکانت داشته باشه و دستگاهت رو انلاین رجیستر کنی !!
سلام
میخواستم سوال کنم که این پک UCI که ماله ورژن 5.08 هست ایا تو 5.10 هم جواب میده؟
من به خاطر برخی مسائل خودم نمیتونم تست کنم اگه میشه برام تست کنید.
اگر نمیشه یه لینک دانلود برای UCI های ورژن جدید (5.10) بدید
پیشا پیش نهایت تشکر رو دارم:11::11:
shutdown
23-09-2008, 14:38
سلام
فرقی ندارند...........اگه قبلا دان کردی باید بگم این همون قدیمی هست.............به ورزن ربط نداره .....
alil1369
23-09-2008, 17:02
سلام
تو ورژن های بالاتر از 4.13 جواب میده !!!
تست شده نگران نباش
فرقی ندارند...........اگه قبلا دان کردی باید بگم این همون قدیمی هست.............به ورزن ربط نداره .....
سلام
شاید از نظر گرافیکی یکسان باشن ولی از نظر فرمت و سازگاری فرق دارن
این ورژن هم اصلاح شده هست و هم فرمت جدیده !!
mrmaster
23-09-2008, 20:48
با عرض سلام و تشکر مجدد
میخواستم بدونم UCI هایی که فرمودید با نرم افزار Emodio امکان دانلودش هست ایا جدیدند یا مثل همون هایی هست که توی این پکه؟:33:
mahsa_okay
23-09-2008, 21:48
آره آپدیتش کردم ولی این register اش خیلی مشکل داره همش fail میشه حتی اگه password رو درست وارد کنیم چی کارش کنم؟
alil1369
23-09-2008, 22:16
با عرض سلام و تشکر مجدد
میخواستم بدونم UCI هایی که فرمودید با نرم افزار Emodio امکان دانلودش هست ایا جدیدند یا مثل همون هایی هست که توی این پکه؟:33:
اون هایی که معرفی شد همون هایی هستند که تو این پک هست یکی هستند ولی این پک با ورژن 8.05 سازگاری نداره
راستی با EmoDio میتونی تمامی تم ( UCI ) هایی که یوزر ها اپلود کردن و ساختن رو دانلود کنی پک های بی نظیری میشه پیدا کرد واقعا عالی ن !!
alil1369
23-09-2008, 22:18
آره آپدیتش کردم ولی این register اش خیلی مشکل داره همش fail میشه حتی اگه password رو درست وارد کنیم چی کارش کنم؟
برو داخل تنظیمات و دسگاهت رو ریست کن به حالت Default بعدش مجددا اپدیت کن !!
راستی این مشکل رو فقط با یه دستگاه داری ؟ یا نه
alil1369
23-09-2008, 23:54
اینم یه سری اموزش که قبلا هم قرار داده شده بود !!
طریقه ساخت با استفاده از Photoshop
طریقه ساخت حرفه ای با استفاده از illustrator
طریقه ساخت با استفاده از نرم افزار رایگان Picasa
mahsa_okay
24-09-2008, 22:38
برو داخل تنظیمات و دسگاهت رو ریست کن به حالت Default بعدش مجددا اپدیت کن !!
راستی این مشکل رو فقط با یه دستگاه داری ؟ یا نه
نه بابا با بیشتر گوشیا این مشکلو داره
mahsa_okay
24-09-2008, 22:44
راستی دستگاهو reset کردم ولی برا چی باید دوباره آپدیتش کنم؟
shutdown
25-09-2008, 14:28
راستی دستگاهو reset کردم ولی برا چی باید دوباره آپدیتش کنم؟
شاید برا اینکه دوباره راه بیفته شاید درست شه.............
aria irani
25-09-2008, 21:02
درود
این سامسونگ p2 با کمترین ظرفیت الان چنده تو تهران؟ بعد صفحه ال سی دیش تاچ اسکرین است یا نه منظورتون کلیهاش هست که لمسیه؟ قضیه تلفن و کالر آی دیش چیه؟ بلندگو رو خودش داره؟ کارت مموری می خوره؟و اخرش از کجا تو تهران بخرم که مطمعن باشه و قیمت مناسب؟
این سامسونگ P2 جدی voice رکوردر نداره؟ خیلی عجیبه؟ راهی براش نیست؟
alil1369
26-09-2008, 04:13
درود
این سامسونگ p2 با کمترین ظرفیت الان چنده تو تهران؟ بعد صفحه ال سی دیش تاچ اسکرین است یا نه منظورتون کلیهاش هست که لمسیه؟ قضیه تلفن و کالر آی دیش چیه؟ بلندگو رو خودش داره؟ کارت مموری می خوره؟و اخرش از کجا تو تهران بخرم که مطمعن باشه و قیمت مناسب؟
این سامسونگ P2 جدی voice رکوردر نداره؟ خیلی عجیبه؟ راهی براش نیست؟
سلام
P2 کمترین ظرفیت ش 2 گیگ هست ( قیمت 170 ) ، بله صفحه ال سی دی 3 اینچ هست تمام تاچ ! قضیه خاصی نیست با موبایل Pair میشه و به عنوان یه هندزفری میشه ازش استفاده کرد !!! مموری کارت ساپورت نمیکنه و باید از نمایندگی های سامسونگ (سام سرویس) بخری !! پیشنهاد من اینه که بری جمهوری یه دوری بزنی هم دستگاهو از نزدیک ببینی هم قیمت بگیری چند جا !!
P2 ضبط صدا هم داره !! کی گفته نداره ؟؟؟
aria irani
26-09-2008, 15:32
ولی تو سایت سامسونگ جلوی گزینه voice recording زده no
اینم لینکش:
حالا راهی نداره که بشه باهاش صدا ضبط کرد؟
aria irani
26-09-2008, 15:32
شما
alil1369
عزیز خودت P2 داری و باهاش صدا ضبط کردین؟
shutdown
26-09-2008, 16:37
برادر من فقط در نسخه اولش نمی شد صدا ضبط کرد .......الان من از اولین روزی که گرفتم صدا ضبط می کردم..........mp3 هم ضبط میکنه.........
aria irani
26-09-2008, 18:13
اگر اینطوری هست که خیلی عالیه . حالا من باید کدوم نسخش رو بگیرم که صدا ضبط کنه؟برم نماینگیش بگم سامسونگ yp-p2 نسخه چی رو میخام؟
بعد اینکه اینم قیمتش حدود 170 هست؟
ممنونم ازت
shutdown
26-09-2008, 18:38
اگر اینطوری هست که خیلی عالیه . حالا من باید کدوم نسخش رو بگیرم که صدا ضبط کنه؟برم نماینگیش بگم سامسونگ yp-p2 نسخه چی رو میخام؟
ممنونم ازت
علی جان گفت 2 گیگ 170...........فقط بگو p2 می خوام 2 گیگ..........هر ورزنی رو بریزی ضبط صدا داره......الان جدید ترین ورزن 5.10 هست که عالی کار می کنه.............میای تو این فروم 1 الی 2 صفحه قبل لینک 5.10 هست............دان کن بعد نصب کن..........تاکید می کنم فقط بگو p2 2g
alil1369
26-09-2008, 21:56
ممنونم ازت
شما منظور دوستمونو بد گرفتی
شما بخر بعد فایرم ور رو اپدیت میکنی خیلی امکانات اضافه میشه بهش !!
اصلا P2 تو ایران دسته بندی نداره
منم دارم ، صدا هم ضبط میکنم !! بازی هم میکنم !! نقشه هم دارم !! و.................
mahsa_okay
27-09-2008, 00:20
ببین تو که میخوای 175 تومن پول بدی 20 تومن دیگه بذار روش 4 گیگ بگیر حال کن مثل من....
حالا بگذریم من این دستگاه و ریست کردم ولی مشکل حل نشد تازه همه device های قبلیم که add کرده بودم دیگه پاک شده جونمو میگیره تا یه چیزی بلوتوث کنه یا بگیره .
یه چیز دیگه لینک دانلود sumsung media studio (اگه اشتباه نکنم) کجاس؟ چون رو سی دی من خش افتاده و نمیشه رو pc نصبش کرد
shutdown
27-09-2008, 14:09
چند صفحه قبل علی گذاشتتش..........برا دانلود emodio
می خاستم بدونم برنامه یا بازی هم روش نصب می شه یا نه؟
راستی امکلن اتصال به tv داره یا نه
screensaver یا نصب تم های مختلف هم داره یا نه
امکان چرخش خودکار صفحه داره یا نه؟
shutdown
01-10-2008, 19:20
به تی وی وصل نمیشه............
نصب تم داره ولی اسکرین........نه.........
اتو روتیت نداره
1.با همه ی گوشی های همراه هماهنگی داره؟برای مثال با گوشی w810 sony ericsonهماهنگی داره ؟
2.گوشی من i-mate jamaهستش و ورژن بلوتوثش 1.2ایا امکان ارتباط با گوشیم را داره؟
alil1369
03-10-2008, 21:53
1.با همه ی گوشی های همراه هماهنگی داره؟برای مثال با گوشی w810 sony ericsonهماهنگی داره ؟
2.گوشی من i-mate jamaهستش و ورژن بلوتوثش 1.2ایا امکان ارتباط با گوشیم را داره؟
اگه برات مهمه باید بری جمهوری یکی از نمایندگی های سامسونگ تست کنی !!
میشه آخرین قیمت p2 با انواع ظرفیت هاش را بذارید؟
shutdown
04-10-2008, 21:12
میشه آخرین قیمت p2 با انواع ظرفیت هاش را بذارید؟
فکر کنم صفحه قبل یا قبلیش باشه برارم..........:31:
alil1369
04-10-2008, 22:20
اخرین قیمت ها (13 مهر) :
Samsung P2
2 GB >> 145
4 GB >> 195~205
8 GB >> 255
16 GB >> 350~370
لوازم جانبی :
شارژر سامسونگ : 12
شارژر (متفرقه) : 3~5
قاب کریستالی : 3.5
هدفون بلوتوث : 55
هدفون سامسونگ (معمولی/in-ear) : به ترتیب 12 - 19
hosseinjoon
10-10-2008, 14:34
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان و اساتید محترم در بخش p2
بنده یه دو روزی میشه که یدونه پی تو خردم ولی متاسفانه ورژن فاروم ور اون 2.15 هستش و مایل هستم که اونو ارتقا بدم
ایا میتونم اونو به جدید ترین ورژن ارتقا بدم اگه امکانش هست لینک اخرین ابدیت p2 رو برام بزارین و اگه زحمتی نیست روش ارتقا هم لطف کنین و اینجا برام بزارین ممنون میشم پیشا پیش از زحماتتون تشکر می کنم:11:
s-a-l-i-m
10-10-2008, 22:27
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان و اساتید محترم در بخش p2
بنده یه دو روزی میشه که یدونه پی تو خردم ولی متاسفانه ورژن فاروم ور اون 2.15 هستش و مایل هستم که اونو ارتقا بدم
ایا میتونم اونو به جدید ترین ورژن ارتقا بدم اگه امکانش هست لینک اخرین ابدیت p2 رو برام بزارین و اگه زحمتی نیست روش ارتقا هم لطف کنین و اینجا برام بزارین ممنون میشم پیشا پیش از زحماتتون تشکر می کنم:11:
به صفحه ی 53 برید همه چیز هست.........هم فریم ور و هم uci ها یا همان تم..........
peyvandxp
13-10-2008, 21:50
ذوستان عزیزم سلام
من به تازگی یک سامسونگ P2 خریم ولی متاسفانه وقتی به کامپیوتر که وصل می کنم نمیشناسه ! نرم افزار سامسونگ نصب کرم باز نمیشناسه تنها چیزی که نشون میده Find New Hard Ware و الان رفتم تو قسمت ویدیو هررررررررررررر کاری می کنم این رو Back می زنم Back نمیشه !!!!!!
s-a-l-i-m
14-10-2008, 18:25
ذوستان عزیزم سلام
من به تازگی یک سامسونگ P2 خریم ولی متاسفانه وقتی به کامپیوتر که وصل می کنم نمیشناسه ! نرم افزار سامسونگ نصب کرم باز نمیشناسه تنها چیزی که نشون میده Find New Hard Ware و الان رفتم تو قسمت ویدیو هررررررررررررر کاری می کنم این رو Back می زنم Back نمیشه !!!!!!
من هم این مشکل واسم پیش امده ولی خودم این کار رو کردم............و هر کار کردم درست نشد.........بعد که ویندوز عوش کردم خوب شد..................
برا من هم مثل تو بود
ذوستان عزیزم سلام
اگه ویندوزتون آپدیت نباشه ( نسخه های قدیمی باشه ) باید درایورهاشو از سی دی نصب کنید
واگرم بازم نشناخت برید از کنترل پنل نصبش کنید .اگه نشد
یا سیستمتون ویروس داره یا ویندوزش خرابه .
mahsa_okay
14-10-2008, 23:41
سلام من هنوز مشکلم با بلوتوث حل نشده هاااااااااااا! هی register failed میده reset هم کردم
mohsen121
15-10-2008, 13:59
آقا سلام من چون با ديال اپ وصل مي شم وقت نكردم تمام صفحان رو ببينم تلفنش چه جوري كار مي كنه . ممنون
s-a-l-i-m
15-10-2008, 14:07
سلام من هنوز مشکلم با بلوتوث حل نشده هاااااااااااا! هی register failed میده reset هم کردم
مهسا خانوم این مشکل همه هست تو ورژن جدید همین طوریه..................طرز کار باهاش اینه که باید اول اون طرف واست چیزی بفرسته تا تو اکی کنی بعد ریجیستر می خواد......2 رو بزن یا هر چی اون هم میزنه وقتی ریجیستر شد میگه می خوای سند کنه میگی نه.........یا اره...........بعد می تونی راحت واسش چیزی بفرستی چون ریجیستر شده..............
peyvandxp
15-10-2008, 21:33
به حالت UMS که در نمی آد ! مثل MTP Device میشناسه... چیکار کنم به صورت UMS بشناسه ؟
از طریق خود EMODIO فریم وایر آپدیت کردم ! و فکر کردم شاید مشکل تاچ حل شه اما نشد !! تاچ در بالای صفحه کار نمیکنه! باید ببرم سام سرویس اما مشکل اینه از ایران نخریدم قبول میکنن؟ ( روی لپ تاپ روی کامپیوتر اصلا نمیشناسه!!)
sarmast65_ata
15-10-2008, 21:54
سلام علی جان خوبی عزیز؟ما رو که یادت هست چند وقت پیش میخواستم p2 بگیرم ازت مشورت گرفتم آقا ما دوباره برگشتیم D: دانشگاه فوق قبول شدم حالا فکر میکنم بهش دیگه احتیاج دارم هنوزم روی همین دستگاه فکر کنم؟یا توی این چند ماه چیزه جدید و یا بهتری اومده؟بعد آپدیت این دستگاه که راحته نه؟ممنون میشم یه اطلاعات جدید بهم بدی چون واقعآ چند ماهی هست که اینجا نیومدم و از همه چیز بیخبرم.
ممنونم ازت
s-a-l-i-m
15-10-2008, 22:08
به حالت UMS که در نمی آد ! مثل MTP Device میشناسه... چیکار کنم به صورت UMS بشناسه ؟
از طریق خود EMODIO فریم وایر آپدیت کردم ! و فکر کردم شاید مشکل تاچ حل شه اما نشد !! تاچ در بالای صفحه کار نمیکنه! باید ببرم سام سرویس اما مشکل اینه از ایران نخریدم قبول میکنن؟ ( روی لپ تاپ روی کامپیوتر اصلا نمیشناسه!!)
امتحان کردن مجانی هست.............برو تهش پول میدی.....................
سلام علی جان خوبی عزیز؟ما رو که یادت هست چند وقت پیش میخواستم p2 بگیرم ازت مشورت گرفتم آقا ما دوباره برگشتیم D: دانشگاه فوق قبول شدم حالا فکر میکنم بهش دیگه احتیاج دارم هنوزم روی همین دستگاه فکر کنم؟یا توی این چند ماه چیزه جدید و یا بهتری اومده؟بعد آپدیت این دستگاه که راحته نه؟ممنون میشم یه اطلاعات جدید بهم بدی چون واقعآ چند ماهی هست که اینجا نیومدم و از همه چیز بیخبرم.
ممنونم ازت
ببخشید اگه جایه علی جواب میدم............
مبارک باشه.............انشالله دکتری هم قبول شی.................من خیلی بچه ام نصبت به شما.................ما هنوز دیپلم هم نگرفتیم............دی
بله داداش چرا که نه به همین فکر کن..........کاراییش تو ایران خیلی خوبه.......ipod touch 50 درصد کاراییش تو ایران فعال نیست تازه پول بیشتری می خواد.................ipod touch جدید امده که قبلیش بهتره چون جدیدش هک نشده..........اپدیتش فقز کافیا فایل رو دانلود و توی p2 بریزی یعنی وقتی به پیسی وصل میکنی و وقتی شناختش و بازش کرد همون جا کپی کن.................
خبر جدید که سلامتی...........تم هاش {uci} هم واسه دان هست.............
sarmast65_ata
15-10-2008, 22:22
امتحان کردن مجانی هست.............برو تهش پول میدی.....................
ببخشید اگه جایه علی جواب میدم............
مبارک باشه.............انشالله دکتری هم قبول شی.................من خیلی بچه ام نصبت به شما.................ما هنوز دیپلم هم نگرفتیم............دی
بله داداش چرا که نه به همین فکر کن..........کاراییش تو ایران خیلی خوبه.......ipod touch 50 درصد کاراییش تو ایران فعال نیست تازه پول بیشتری می خواد.................ipod touch جدید امده که قبلیش بهتره چون جدیدش هک نشده..........اپدیتش فقز کافیا فایل رو دانلود و توی p2 بریزی یعنی وقتی به پیسی وصل میکنی و وقتی شناختش و بازش کرد همون جا کپی کن.................
خبر جدید که سلامتی...........تم هاش {uci} هم واسه دان هست.............
نه خواهش میکنم شما استاد مایی عزیز
من خودم قبلا دنبال تاچ بودم چون واقعآ از تیپ و ظاهرش خوشم میاد ولی وقتی با علی صحبت کردم منو یه جورایی پشیمون کرد و فرستاد دنبال این حالا هم از اون موقع دنبالش بودم ولی میخواستم ببینم قضیه سربازیم چی میشه بعد بگیرمش حالا هم که همه چی درست شده گفتم بیام اینجا اول یه مشاوره دوباره بگیرم بعد برم دنبالش بازم ازتون ممنونم
peyvandxp
15-10-2008, 23:11
شماره تلفن آدرس از این سام سرویس اگه کسی داره لطف کنه بده ؟ شما P2 کارت گارانتی سام سرویس دداره ؟
s-a-l-i-m
16-10-2008, 17:34
شماره تلفن آدرس از این سام سرویس اگه کسی داره لطف کنه بده ؟ شما P2 کارت گارانتی سام سرویس دداره ؟
برا من داره..........کجا زندگی می کنی مال همان جا رو بدم؟؟؟
تو می تونی زنگ بزنی به این 8735050 021 شماره فکر کنم یک 8 بعد 021 باید بزاری...اول زنگ بزن اگه کار نکرد یک 8 هم بزار............
این شماره برای سوال و انتقادو................
peyvandxp
16-10-2008, 19:32
من غرب تهران اکباتان
peyvandxp
16-10-2008, 19:33
باید فیرم ویرشو عوض کنی
شنیدم فیرم ویر جدید این مشکل رو نداره
peyvandxp
17-10-2008, 11:42
از خود Emodio که آپدیت کردم فریموایرش 5.8 شد چجوری این فریم وایر 5.10 بریزم روش ؟
s-a-l-i-m
17-10-2008, 12:20
از خود Emodio که آپدیت کردم فریموایرش 5.8 شد چجوری این فریم وایر 5.10 بریزم روش ؟
صفحه ی 53 هستش که همان 5.8 بدون بگ هست و میشه 5.10...........5.8 مشکل زیاد داره............فکر نکنم با این کار درست بشه چون برا من که نشد ولی بهتر از 5.8 هست
peyvandxp
17-10-2008, 17:13
میددونم سلیم جان که صفحه 53 هست اما مشکل من اینه که اصلا مثل removable disk نمیشناسه که بتونم توش کپی کنم فقط مثل یه device که بشه از emo MP11 توش موزیک عکس یا فیلم وگرنه فایل فریم وایر که دانلود کرم اصلا نمیشناسه و نمی تونم منتقل کنم به داخل پی2 !
alil1369
17-10-2008, 17:25
میددونم سلیم جان که صفحه 53 هست اما مشکل من اینه که اصلا مثل removable disk نمیشناسه که بتونم توش کپی کنم فقط مثل یه device که بشه از emo MP11 توش موزیک عکس یا فیلم وگرنه فایل فریم وایر که دانلود کرم اصلا نمیشناسه و نمی تونم منتقل کنم به داخل پی2 !
سلام من برات پیام خصوصی گزاشتم
فایرم ور هم نمیتونی از طریق EmoDio به ورژن 5.10 ارتقا بدی
راستی شما دستگاهت جز سریال خاورمیانه هست !! فکر کنم مشکلت همین باشه
حالت UMS کردن دستگاه شما دردسر داره ولی میشه درستش کرد ولی حالت استاندارد سامسونگ دوال هست !!!!
alil1369
17-10-2008, 17:55
اینم ابتکاری جدید و جالب >> ساخت استند چوبی <<
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این استند چوبی روش ساخت خیلی راحتی داره اگه یکی لازم دارید به لینک زیر یه سری بزنید
روش ساخت و مواد لازم و عکس مراحل :
یه سری عکس از این استند :
mahsa_okay
17-10-2008, 23:39
مهسا خانوم این مشکل همه هست تو ورژن جدید همین طوریه..................طرز کار باهاش اینه که باید اول اون طرف واست چیزی بفرسته تا تو اکی کنی بعد ریجیستر می خواد......2 رو بزن یا هر چی اون هم میزنه وقتی ریجیستر شد میگه می خوای سند کنه میگی نه.........یا اره...........بعد می تونی راحت واسش چیزی بفرستی چون ریجیستر شده..............
mamnoon vali ino khodam midoonestam mogheie ke code eine ham vared mikonim ham register fail mide moshkele man ineeeeee vagarna baghiasho ke baladam:D
mahsa_okay
17-10-2008, 23:43
اینم ابتکاری جدید و جالب >> ساخت استند چوبی <<
این استند چوبی روش ساخت خیلی راحتی داره اگه یکی لازم دارید به لینک زیر یه سری بزنید
روش ساخت و مواد لازم و عکس مراحل :
یه سری عکس از این استند :
manam az in standa mikhaaaaaaam koja begiram?
alil1369
18-10-2008, 00:20
mamnoon vali ino khodam midoonestam mogheie ke code eine ham vared mikonim ham register fail mide moshkele man ineeeeee vagarna baghiasho ke baladam:D
اولا خاهشا فارسی تایپ کنید !!
شما هم کافی از رمز 0 استفاده کنید برای ریجیستر !!
اگه نشد مشکل یا از فایرم ور شما هست یا از گوشی طرف مقابل
manam az in standa mikhaaaaaaam koja begiram?
شرمنده فروشی نیست !!! کار دست ه یه جورایی کار دستی ه دی:
برو درست کن خودت
s-a-l-i-m
18-10-2008, 15:31
من منظورم این بود که اول اون تو رو بلوتوثت کلیک کنه تا ریجیستر کنی.......من هم نمی تونم ریجیستر کنم چون فیلد میزنه ولی اگه اون واسم بفرسته اون وقت رمز رو میزنیم و ریجیستر میشه............
sarmast65_ata
21-10-2008, 02:41
علی جان یه پیشنهاد بهت بکنم؟
خوب میشه توی پست دوم که به معرفی این دستگاه پرداختی آخرین ورژن فایرم ور که اومده رو بزاری تا اگه کسی خواست آپدیت کنه نخواد بپرسه و شما بگید مثلآ توی صفحه چند پست چند گذاشتیم نظرت چیه؟
alil1369
21-10-2008, 15:28
علی جان یه پیشنهاد بهت بکنم؟
خوب میشه توی پست دوم که به معرفی این دستگاه پرداختی آخرین ورژن فایرم ور که اومده رو بزاری تا اگه کسی خواست آپدیت کنه نخواد بپرسه و شما بگید مثلآ توی صفحه چند پست چند گذاشتیم نظرت چیه؟
دمت گرم مرسی
واقعا راست گفتی ا !!!!!!!!!!!
اقا از این پیشنهادا بازم بده
مرســــــی
alil1369
21-10-2008, 16:50
اینم پست شماره 5 مخصوص این کار :
sarmast65_ata
21-10-2008, 21:35
خیلی خوب شد علی جان
ممنونم ازت
Majid393
21-10-2008, 21:40
الان قیمت Yp-p2 چنده ؟؟؟ ( 2 و 4 و 8 گیگ )
16 گیگ هم داره ؟؟؟ اومده به بازار ؟؟؟
سلام به همه P2 داران عزیز.
میخوام نظر بدین در مورد خرید یکی از این 2 تا هدفون بلوتوس واسه P2...
نظرتون در مورد این چیه؟؟؟
Samsung SBH700 BT Stereo Headphones ASBH700JSECXAR
اینم توضیحات انگلیسیش.ارزشش رو داره بگیرمش؟؟70$ ؟؟؟
Samsung SBH700/ ASBH700JSECXAR/ ASBH700JSEC/XAR Stereo Bluetooth Headset upgrades you to DSP Noise cancellation, and a folding headset design.
Stereo sound: Samsung SBH700 Stereo Bluetooth folding Headset enables you to enjoy full stereo audio sound like no other. Convenient folding design makes portability exceptionally easy! Adjustable Silicone ear buds are comfortable. Audio fidelity is average.
DSP Noise Reduction: Samsung’s Digital signal processor provides Active noise reduction technology to eliminate unwanted background noise.
Simultaneous Multiple Pairings: The Samsung SBH700 Stereo Bluetooth headset connects to a cell phone as well as other Bluetooth devices simultaneously, allowing you to receive an inbound call when one comes in. During the call, the SBH700 becomes your hands free headset through the integrated Dual microphones and gently returns to the previous audio setting after the call.
Talk Time: up to 8 hours OR Stand-by time is up to 140 hours (6 days) before recharging with the included AC travel charger. Optional Samsung CAD310JBEB car charger, or our SAMA460CLA will also charge this headset.
Features include a Send & End function, Voice-Dial, 3-way calling & Wireless Stereo Music Streaming via the Bluetooth A2DP profile. Bluetooth AVRCP profile enabled devices can be remotely controlled for Pause, Play, Fast Forward, Previous song, Skip and other AVRCP functions for full control of your stereo device.
Lighweight: At only 1.6 ounces, this Stereo headset will easily fold and carry anywhere you like.
Bluetooth A2DP/ AVRCP/ HF/ HSP profiles are all supported on this Bluetooth version 2.0, class 2 device for better connectivity up to 30 feet away.
Click here to determine if your cell phone model is Bluetooth enabled, AND which Bluetooth profiles it can support. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Genuine Samsung factory original one year warranty applies.
اکثر سایت ها قیمت زدن 105$ ولی بعضی ها On Sale زدن 70$ اینا...
واینکه به نظرتون خوب روی سر میشینه.یعنی استفادش راحته
این یکی چطوره؟؟؟
Samsung SBH-500 - Headset .قیمت 47$
اینم لینک ریویوش
hosseinjoon
21-10-2008, 22:28
دوستان سلام بنده یه دونه هدفون استریو بلوتوس سامسونگ مدل ya-bh270 امروز خریدم ولی یه مشگل باهاش دارم روی p2 و اونم اینه که وقتی کانکت میشم همچی عالیه بجز اکولایزر که یهو خودش به حالت نرمال میره و دیگه امکان استفاده از اکولایزرهای دیگه رو نمیده ایا راه حلی برای این مشکل وجود داره ممنون از لطفتون
s-a-l-i-m
22-10-2008, 16:58
سامان جان من که میگم دومی خفن تر میزنه..........راستش رو بخوای من کلا میگم انقدر ادم اهنگ گوش نمیده که بخره این ها رو.............شاید تو به کارت بیاد
سامان جان من که میگم دومی خفن تر میزنه..........راستش رو بخوای من کلا میگم انقدر ادم اهنگ گوش نمیده که بخره این ها رو.............شاید تو به کارت بیاد
من زیاد آهنگ گوش میکنم:31:
وگرنه دلم نمیاد این پول و بابت این بدم...ولی خوب.میدونم ازش استفاده میکنم:10:
alil1369
22-10-2008, 20:24
سلام به همه P2 داران عزیز.
میخوام نظر بدین در مورد خرید یکی از این 2 تا هدفون بلوتوس واسه P2...
نظرتون در مورد این چیه؟؟؟
Samsung SBH700 BT Stereo Headphones ASBH700JSECXAR
اینم توضیحات انگلیسیش.ارزشش رو داره بگیرمش؟؟70$ ؟؟؟
Samsung SBH700/ ASBH700JSECXAR/ ASBH700JSEC/XAR Stereo Bluetooth Headset upgrades you to DSP Noise cancellation, and a folding headset design.
Stereo sound: Samsung SBH700 Stereo Bluetooth folding Headset enables you to enjoy full stereo audio sound like no other. Convenient folding design makes portability exceptionally easy! Adjustable Silicone ear buds are comfortable. Audio fidelity is average.
DSP Noise Reduction: Samsung’s Digital signal processor provides Active noise reduction technology to eliminate unwanted background noise.
Simultaneous Multiple Pairings: The Samsung SBH700 Stereo Bluetooth headset connects to a cell phone as well as other Bluetooth devices simultaneously, allowing you to receive an inbound call when one comes in. During the call, the SBH700 becomes your hands free headset through the integrated Dual microphones and gently returns to the previous audio setting after the call.
Talk Time: up to 8 hours OR Stand-by time is up to 140 hours (6 days) before recharging with the included AC travel charger. Optional Samsung CAD310JBEB car charger, or our SAMA460CLA will also charge this headset.
Features include a Send & End function, Voice-Dial, 3-way calling & Wireless Stereo Music Streaming via the Bluetooth A2DP profile. Bluetooth AVRCP profile enabled devices can be remotely controlled for Pause, Play, Fast Forward, Previous song, Skip and other AVRCP functions for full control of your stereo device.
Lighweight: At only 1.6 ounces, this Stereo headset will easily fold and carry anywhere you like.
Bluetooth A2DP/ AVRCP/ HF/ HSP profiles are all supported on this Bluetooth version 2.0, class 2 device for better connectivity up to 30 feet away.
Click here to determine if your cell phone model is Bluetooth enabled, AND which Bluetooth profiles it can support. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Genuine Samsung factory original one year warranty applies.
اکثر سایت ها قیمت زدن 105$ ولی بعضی ها On Sale زدن 70$ اینا...
واینکه به نظرتون خوب روی سر میشینه.یعنی استفادش راحته
این یکی چطوره؟؟؟
Samsung SBH-500 - Headset .قیمت 47$
اینم لینک ریویوش
سلام
اولا هیچ کدوم از این هدفون ها در ایران فعلا موجود نیست ! (فعلا)
ولی مدلی که اول معرفی کردی خیلی مدل خوبی هست که یه مدل سونی هم با این امکانات موجوده که یه سر و گردن از این بالاتره و شارژ بیشتری ارایه میده
اما مدل دوم که مدل قبلی ش با قیمت 60 تومن موجوده کیفیت خوبی ارایه میده و میکروفون هم داره که میتونی رو موبایل ت هم به عنوان هندزفری استفاده کنی همچنین رو P2
عمر باطری بالایی داره و کیفیت بالایی ارایه میده ولی برای استفاده توی جاهای شلوغ یا پر صدا توصیه نمیشه ولی خیلی تجربه جالبی هست !!
alil1369
22-10-2008, 20:30
دوستان سلام بنده یه دونه هدفون استریو بلوتوس سامسونگ مدل ya-bh270 امروز خریدم ولی یه مشگل باهاش دارم روی p2 و اونم اینه که وقتی کانکت میشم همچی عالیه بجز اکولایزر که یهو خودش به حالت نرمال میره و دیگه امکان استفاده از اکولایزرهای دیگه رو نمیده ایا راه حلی برای این مشکل وجود داره ممنون از لطفتون
درسته
وقتی شما از هدفون های بلوتوث استفاده میکنی نه روی این دستگاه بلکه رو بیشتر پلیر های موجود قابلیت اکولایزر و در پلیرهای سامسونگ DNSe غیر فعال میشه و راهی هم نداره این رو هم بدون که اگه هم اکولایزر ها هم فعال باشه اصلا تفاوتی حس نمیشه یعنی بود و نبودش فرقی نمیکنه
زیاد فکر نکن بهش
alil1369
22-10-2008, 20:53
الان قیمت Yp-p2 چنده ؟؟؟ ( 2 و 4 و 8 گیگ )
16 گیگ هم داره ؟؟؟ اومده به بازار ؟؟؟
اخرین قیمت ها (13 مهر) :
Samsung P2
2 GB >> 145
4 GB >> 195~205
8 GB >> 255
16 GB >> 350~370
لوازم جانبی :
قیمت ها تا الان که تغییر زیادی نکرده فوق ش 5 تومن بالا یا پایین تر !!
s-a-l-i-m
22-10-2008, 22:39
من بیشتر بابت این گفتم دومی بهتره چون اون محافظش که روی سر قرار می گیره کوچیک تره و زیاد تابلو نیست اما اولی خیلی بزرگه اون یه تیکش...............
فعلا به کارم نمیاد ولی امکانش هست یکی بگیرم.................نه به این زودی..........
سلام
اولا هیچ کدوم از این هدفون ها در ایران فعلا موجود نیست ! (فعلا)
ولی مدلی که اول معرفی کردی خیلی مدل خوبی هست که یه مدل سونی هم با این امکانات موجوده که یه سر و گردن از این بالاتره و شارژ بیشتری ارایه میده
اما مدل دوم که مدل قبلی ش با قیمت 60 تومن موجوده کیفیت خوبی ارایه میده و میکروفون هم داره که میتونی رو موبایل ت هم به عنوان هندزفری استفاده کنی همچنین رو P2
عمر باطری بالایی داره و کیفیت بالایی ارایه میده ولی برای استفاده توی جاهای شلوغ یا پر صدا توصیه نمیشه ولی خیلی تجربه جالبی هست !!
___
من ایران نیستم علی جان.این ها رو هم میخوام از سایت Amazon بخرم
ممنون بابت توضیحاتتون.میشه اسم اون مدل سونی رو هم بگین
من هندفری DS 220 سونی اریکسون رو دارم.ولی رو P2 خوب جواب نمیده.یعنی هم کیفیت صدا رو میاره پایین.هم بلندیش.واسه همین خواستم این بار یه هدفون از خود سامسونگ بگیرم که دیگه این مشکل واسم پیش نیاد...
به نظرتون بین این 2 تا کدوم رو بگیرم.اولی از نظر استفاده راحته.یعنی راحت رو سر میشینه؟؟؟و اون سر هندفری مثل مدل های کریتیو تا ته گوشی میره؟: دی
hosseinjoon
22-10-2008, 23:20
درسته
وقتی شما از هدفون های بلوتوث استفاده میکنی نه روی این دستگاه بلکه رو بیشتر پلیر های موجود قابلیت اکولایزر و در پلیرهای سامسونگ DNSe غیر فعال میشه و راهی هم نداره این رو هم بدون که اگه هم اکولایزر ها هم فعال باشه اصلا تفاوتی حس نمیشه یعنی بود و نبودش فرقی نمیکنه
زیاد فکر نکن بهش
ممنون دوست عزیز
s-a-l-i-m
23-10-2008, 15:10
ممنون دوست عزیز
برای تشکر بهتر هست از دکمه ی تشکر استفاده کنی تا بیخودی اسپم نشه............
h.hoseini
23-10-2008, 22:50
1-این P2 قابلیت اجرای PDF رو داره؟
2-فایلهای تصویری رو با چه فرمتی اجرا می کنه؟
3-با توجه به قیمت psp به صرفه تر نیست؟
s-a-l-i-m
23-10-2008, 23:44
1-این P2 قابلیت اجرای PDF رو داره؟
2-فایلهای تصویری رو با چه فرمتی اجرا می کنه؟
3-با توجه به قیمت psp به صرفه تر نیست؟
pdf نداره.............
فایل تصویری با فرمت svi.........
من هر دوش رو دارم............اگه قصدت موزیک هست این بهتره........پی اس......واسه بازی هست......
h.hoseini
24-10-2008, 12:47
به نظر شما گوشی بگیرم بهتره یا اینو؟
s-a-l-i-m
24-10-2008, 18:54
بستگی داره............مثلا اگه بخوای یک گوشی بخری که یک پخش کننده خوب هم هست.......معلوم هست که اون بهتره یعنی گوشی بخری بهتره............کلا اگه یک گوشی خوب بخری بهتره
aria irani
25-10-2008, 22:08
اخرین قیمت ها (13 مهر) :
Samsung P2
2 GB >> 145
4 GB >> 195~205
8 GB >> 255
16 GB >> 350~370
لوازم جانبی :
قیمت ها تا الان که تغییر زیادی نکرده فوق ش 5 تومن بالا یا پایین تر !!
سلام
دوست عزیز آدرس و تلفن جایی که سامسونگ P2 رو ازش قیمت گرفتی به من هم بده.
در ضمن من تهران ، این سامسونگ p2 مدل 2 گیگش رو که قیمت گرفتم طرف بیشتر از 145 تومن بهم قیمت داد. در ضمن کریتیو زن 2 گیگ چنده .
ممنون
h.hoseini
26-10-2008, 13:34
توی چنتا قسمت قبلی اومده که توانایی خوندن Pdf تو فریم ویر جدید میاد.درسته؟
aria irani
26-10-2008, 19:26
سامسونگ P2 یکی از بچه ها قیمت داده 145 تومن دو گیگ؟این قیمت درسته؟ چون من دو هفته پیش 185 قیمت گرفتم .
s-a-l-i-m
27-10-2008, 00:47
درسته اریا جان......قسمتش همین حدودا هست
alil1369
27-10-2008, 01:26
سلام
دوست عزیز آدرس و تلفن جایی که سامسونگ P2 رو ازش قیمت گرفتی به من هم بده.
در ضمن من تهران ، این سامسونگ p2 مدل 2 گیگش رو که قیمت گرفتم طرف بیشتر از 145 تومن بهم قیمت داد. در ضمن کریتیو زن 2 گیگ چنده .
ممنون
سلام من از یکی از دوستام تو شرکت لیست قیمت میگیرم
قیمت 145 هم برای اون موقع بوده که شرکت برگشتی داشته (داستان داره که چرا اینقدر ارزون میفروختن ...)
الان بعضی جاها با همین حدود قیمت پیدا میشه ولی توصیه خرید نمیشه چون باطری هاشون خرابه ....
الان قیمت 2 گیگ 178 هست و موقع خرید به تاریخ شروع گارانتی توجه کنید ( تاریخ ها باید جدید باشن کمتر از 1 ماه پیش )
توی چنتا قسمت قبلی اومده که توانایی خوندن Pdf تو فریم ویر جدید میاد.درسته؟
احتمال داره ولی با این اینترفیسی که من میبینم بعیده !!!
سامسونگ P2 یکی از بچه ها قیمت داده 145 تومن دو گیگ؟این قیمت درسته؟ چون من دو هفته پیش 185 قیمت گرفتم .
قیمت جدید 178 هست اون بالا رو من یادم رفت توضیح بدم که چرا اینقدر ارزون نوشتم !!
ببخشید
میخوام یه درخواستی بکنم ولی فحشم ندینا:41::31:
اگه میخواین دعوام کنین اصلا جواب پستم رو ندین.ولی اگه یه با مرام پیدا میشه لینک دانلود فایرم وری که میشه روش دیکشنری نصب کرد(فایرم ور کره ایش) با لینک دانلود خود دیکشنری رو بزاره ممنون میشم:11::31:
s-a-l-i-m
27-10-2008, 15:16
میخوام یه درخواستی بکنم ولی فحشم ندینا:41::31:
اگه میخواین دعوام کنین اصلا جواب پستم رو ندین.ولی اگه یه با مرام پیدا میشه لینک دانلود فایرم وری که میشه روش دیکشنری نصب کرد(فایرم ور کره ایش) با لینک دانلود خود دیکشنری رو بزاره ممنون میشم:11::31:
...................من هم می خواستمش ولی صدام در نمی یومد.....................
aria irani
27-10-2008, 16:22
دستگاه خوبیه ولی حیف که اسلت مموری نداره
h.hoseini
28-10-2008, 16:08
بقیه شرکت ها میتونند برای این دستگاه بازی یا نرم افزار بسازند؟
aria irani
28-10-2008, 20:01
با سامسونگ گیم فلش فکر کنم بتونی اجرا کنی.
s-a-l-i-m
28-10-2008, 22:35
بقیه شرکت ها میتونند برای این دستگاه بازی یا نرم افزار بسازند؟
فکر کنم بشه........ولی من برنامه اش رو ندیدم.........اگه بقیه بتونند ما خودمان هم می توانیم:13:
مگه با آداب فلش نمیشه براش بازی ساخت؟
این واسه P2 گرفتم.امروز به دستم رسید: دی
سامان جان
میشه مشخصاتشو بزاری اینجا؟
tavakoli1353
13-11-2008, 08:49
مشخصات چیه؟
سامان جان
میشه مشخصاتشو بزاری اینجا؟
اسم مدلش اینه : Samsung Stereo Bluetooth Headset SBH700
ولی کلا فقط بدرد ورزش و اینا باید بخوره و در حالت عادی اصلا نباید چیز راحتی باشه (نظر شخصی من)
s-a-l-i-m
14-11-2008, 15:58
من دنبال فریم ور 1.15 و 1.20 هستم اگه کسی لینک سالم دید بده.......
کسی جواب منو ندادا!
میشه با آداب فلش براش بازی ساخت؟
SAMSUNG P2
17-11-2008, 19:37
سلام دوستان
من به تازگی یه 4 گیگ + هندزفری بلوتوثی خریدم و firmware هم 5.10 هست ولی هر کاری می کنم P2 نمیشناسدش. خواستم ببینم راه حلی داره یا نه؟
ممنون
SAMSUNG P2
17-11-2008, 20:00
سلام
آقا یکی به من میگه چه جوری Bh270 رو به P2 بشناسونم؟
alil1369
17-11-2008, 20:52
سلام
آقا یکی به من میگه چه جوری Bh270 رو به P2 بشناسونم؟
کار سختی نیست
اول بلوتوث P2 رو روشن کن
بعد هدست رو خاموش کن و دکمه پاورش رو انقدر (حدود 6 - 7 ثانیه) نگه دار تا ال ای دی هاش به صورت ابی و قرمز فلاش بزنه بعد از منوی بلوتوث سرچ بزن بعد از چند ثانیه میشناسه و با رمز 0000 وصل میشه
اسم مدلش اینه : Samsung Stereo Bluetooth Headset SBH700
ولی کلا فقط بدرد ورزش و اینا باید بخوره و در حالت عادی اصلا نباید چیز راحتی باشه (نظر شخصی من)
استفادش راحته.آره واسه ورزش خیلی خوبه.من فقط تو راه خونه و دانشگاه آهنگ میگوشم(با دوچرخه میرم و میام:31:) و وقتی میرم باشگاه.
مدت زمان شارژش خیلی عالیه.از وقتی خریدم فقط یه بار شارژش کردم.فقط تنها بدی هدست های بلوتوس اینه که اکولایزر رو منتقل نمیکنه
s-a-l-i-m
20-11-2008, 22:58
من p2 رو به ورژن کره ای تبدیل کردم و فلدری برای دیکشنری به وجود امد اما وقتی ورژن لایت رو میریزم توش { تو یه prg } عمل نمی کنه باید جایه دیگه ای بریزم؟؟مشکلش چیه؟؟
classiquecrime
01-12-2008, 02:29
من p2 رو به ورژن کره ای تبدیل کردم و فلدری برای دیکشنری به وجود امد اما وقتی ورژن لایت رو میریزم توش { تو یه prg } عمل نمی کنه باید جایه دیگه ای بریزم؟؟مشکلش چیه؟؟
PRG?
lite رو که دانلود کردی، extract کن! بعدش فایلهای داخلش رو بیز تو فولدر dictionary که تو ROOT (صفحه اول) هستش!
Data رو تو ِData بریز
Db رو تو ِDb بریز
font رو تو ِfont بریز
دستگاه رو خاموش کن و روشن کن - برو تو prime pack و بعدش dictionary!
s-a-l-i-m
01-12-2008, 15:06
PRG?
lite رو که دانلود کردی، extract کن! بعدش فایلهای داخلش رو بیز تو فولدر dictionary که تو ROOT (صفحه اول) هستش!
Data رو تو ِData بریز
Db رو تو ِDb بریز
font رو تو ِfont بریز
دستگاه رو خاموش کن و روشن کن - برو تو prime pack و بعدش dictionary!
اما ورژن لایت من فقط 1 برنامه درونش هست اونم jsp هستش
babaei54
23-12-2008, 09:39
سلام
من یه دستگاه دست دو از یکی از ذوستانم خریدم که هنوز گارانتی هم داره.به فیرم ور 5.10 هم آپگریدش کردم .اما گاهی اوقات موقعی که تو منوها میرم یا فیلم نگاه می کنم تصویرش بهم میریزه و دیگه نمیشه چیزی دید.اینجور مواقع باید چند بار نقاط مختلف صفه رو کلیک کنم تا برگرده به صفحه قبل و درست بشه گاهی اوقات هم هنگ می کنه و باید از دکمه ریست دستگاه استفاده کنم.فکر می کنید ایراد از دستگاه یا فیرم ور ؟
ضمنا حالت عادی باطری دستگاه چند روز جواب میده اگه میانگین 5 ساعت موزیک گوش کنم؟
با تشکر
سلام
من یه دستگاه دست دو از یکی از ذوستانم خریدم که هنوز گارانتی هم داره.به فیرم ور 5.10 هم آپگریدش کردم .اما گاهی اوقات موقعی که تو منوها میرم یا فیلم نگاه می کنم تصویرش بهم میریزه و دیگه نمیشه چیزی دید.اینجور مواقع باید چند بار نقاط مختلف صفه رو کلیک کنم تا برگرده به صفحه قبل و درست بشه گاهی اوقات هم هنگ می کنه و باید از دکمه ریست دستگاه استفاده کنم.فکر می کنید ایراد از دستگاه یا فیرم ور ؟
ضمنا حالت عادی باطری دستگاه چند روز جواب میده اگه میانگین 5 ساعت موزیک گوش کنم؟
با تشکر
در مورد ایرادش : بهتره امیدوار باشی که ایرادش نرم افزاری باشه ... یه بار دیگه fw بریز ... (ترجیحا یه نسخه دیگه)
در مورد باتری : خب طبیعتا کافیه عمر باتری دستگاه رو بدونی و تقسیم بر 5 بکنی ... خود سامسونگ ادعا می کنه که حدود 35 ساعت باتری خواهد داشت ، اما توی اکثر سایت های اصلی ، عددهای پایین 30 تایید شده ... خب البته بستگی به مقدار volume - استفاده/عدم استفاده از EQ / روشنایی صفحه / ... هم داره ... فرض کن بیست و خورده ای ساعت ، پس میشه 5-6 روز ...
babaei54
27-12-2008, 11:53
ایراد دستگاه با دوباره ریختن فیرم ور درست شد اما باطریش حدودا دو روز جواب میده امکان تعویض باظری وجود داره؟
ایراد دستگاه با دوباره ریختن فیرم ور درست شد اما باطریش حدودا دو روز جواب میده امکان تعویض باظری وجود داره؟
دو روز یعنی دقیقا چند ساعت ؟ ... 10 ساعت ؟ ... اگه اینطوری باشه که خیلی کمه ... آیا شارژ رو کامل انجام میدی ؟ ... زیاد از قابلیت های صوتی مثل eq و اینا استفاده نکن ، صدا رو تا آخر نبر ، نور صفحه نمایش اگه قابل تنظیمه کمش کن ... ببین چقدر دووم میاره ... اگه همچنان دور و بر همین عدده ، بهتره ببری اش گارانتی (البته اگه هنوز توی گارانتیه که قاعدتا باید باشه)
babaei54
28-12-2008, 08:39
بله حدودا 10 ساعت جواب میده شرایط گوش دادن هم خیلی معمولی بدون کارکرد زیاد از امکانات جانبی مثل Eq و... . گارانتی هم داره.
بله حدودا 10 ساعت جواب میده شرایط گوش دادن هم خیلی معمولی بدون کارکرد زیاد از امکانات جانبی مثل eq و... . گارانتی هم داره.
10 ساعت واسه یه محصولی که هنوز به نیمه عمرش هم نرسیده کمه ... البته این مشکل انقدرها هم عجیب و غریب نیست و گاهی دیده میشه که یه محصول از نظر قوای باتری مشکل داشته باشه ... بهرحال توصیه میشه که با توجه به اینکه گارانتی داره و مشکل هم به نظر سخت افزاری میاد ، زودتر ببری اش گارانتی که اونا هم یه نظری بدن ...
s-a-l-i-m
04-01-2009, 11:16
باطریش کمی بیش از 10 ساعت دوام داره.......برا من حدود 15 الی 16 ساعت دوام داره با صدای زیاد......
باید بهینش کنی مثلا تایم خاموش شدن صفحه رو بزار توی زود ترین......چون صفحه رو می خوای چیکار وقتی داری موزیک گوش میدی..........از این قبیل کار ها........صفحه رو قفل کن وقتی تو گوشت هست.........من اگه بازی کنم باهاش و یا تصویری ببینم یا عکس ببینم با موزیک گوش بدم 10 ساعت شارژ داره
سلام
جند تا سئوال در مورد yp-p2 داشتم که اگه جواب بدید ممنون میشم. راستش من یک سال پیشyp-p2 خریدم اون موقع داشتم دنبال یه پلیر خوب میگشتم که به yp-p2 برخوردم همین که دیدم بلوتوث داره خریدمش ولی وقتی که یه خورده باهاش کار کردم دیدم اصلاٌ اون امکاناتی رو که میگفتند نداشت(ولی الآن یعنی بعد از دیدن این تاپیک فهمیدم که من بلد نبودم ازش استفاده کنم).
حالا اگه میشه یه خورده منو راهنمایی کنید که چه جوری میشه کل این امکاناتی رو که شما میگید بهyp-p2 اضافه کرد؟ مثلا با بلوتوث یه فایل فرستاد یا گرفت و.........
الان قیمتش چنده؟
حدودی : 2 گیگ باید 130 باشه ، 4 گیگ 170 ، 8 گیگ 200 ... 16 گیگ 300 ...
سلام
جند تا سئوال در مورد yp-p2 داشتم که اگه جواب بدید ممنون میشم. راستش من یک سال پیشyp-p2 خریدم اون موقع داشتم دنبال یه پلیر خوب میگشتم که به yp-p2 برخوردم همین که دیدم بلوتوث داره خریدمش ولی وقتی که یه خورده باهاش کار کردم دیدم اصلاٌ اون امکاناتی رو که میگفتند نداشت(ولی الآن یعنی بعد از دیدن این تاپیک فهمیدم که من بلد نبودم ازش استفاده کنم).
حالا اگه میشه یه خورده منو راهنمایی کنید که چه جوری میشه کل این امکاناتی رو که شما میگید بهyp-p2 اضافه کرد؟ مثلا با بلوتوث یه فایل فرستاد یا گرفت و.........
توی همین تاپیک چندین بار مطرح شده ... یه سرچ بزن ... (گزینه "جستجو در این صفحه" که بالای صفحه موجوده)
mahan.87
11-01-2009, 10:17
سلام دوستان ... چون این تاپیک از جمله معدود مباحث کامل مطرح شده درباره این محصول در اینترنت هست چند تا سوال داشتم
1- کسی در مورد زمان عرضه p3 خبری داره .. امکانات و برتریهاش نسبت به p2
2- چون من میخوام p2 بگیرم ( همین 2-3 آینده ) ... نمیدونم ارزش صبر کردن رو خواهد داشت یا خیر ؟
3- ضمنا از حدود قیمت p3 هم اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم .
4- قیمت دقیق p2 و کیفیت صداش رو میخواستم بدونم ... اگر بشه با گوشیهای موبایل مقایسش کرد ! مثلا با n81
خیلی ممنون
omid king
11-01-2009, 14:43
دوستان ایا سیستم عامل یا جاوا رو ساپورت میکنه یا براش بازی هست یا تم
سلام دوستان ... چون این تاپیک از جمله معدود مباحث کامل مطرح شده درباره این محصول در اینترنت هست چند تا سوال داشتم
1- کسی در مورد زمان عرضه p3 خبری داره .. امکانات و برتریهاش نسبت به p2
2- چون من میخوام p2 بگیرم ( همین 2-3 آینده ) ... نمیدونم ارزش صبر کردن رو خواهد داشت یا خیر ؟
3- ضمنا از حدود قیمت p3 هم اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم .
4- قیمت دقیق p2 و کیفیت صداش رو میخواستم بدونم ... اگر بشه با گوشیهای موبایل مقایسش کرد ! مثلا با n81
خیلی ممنون
1. فعلا فقط واسه کره اعلام شده ..
2. به نظرم نه - ارزش نداره ... خیلی پیشرفتی نسبت به P2 نیست ... بیشتر بحث ظاهرا بوده و اینترفیس اش ...
3. قیمتی که واسه اش اعلام شده : (خودت ضربدر هزار کن و بعد بعلاوه 30-40 تومن = قیمت احتمالی ایران)
ou can pick up the Samsung P3 in 4GB, 8GB and 16GB flavors that retail for approximately $180, $211 and $248, respectively.
4. قیمت دقیق که نداریم ولی اخرین قیمتی که داشتیم و میشه 90% بهش اعتماد کرد: 2 گیگش 145 تومن - 4 گیگش 180 تومن 8 گیگش 220 تومن 16 گیگش 330 تومن - کیفیت صداش خیلی خوبه ... قابل مقایسه با موبایل نیست ، چون اصولا کار اینا با هم فرق داره .. اما باید تقریبا در یه حد باشه با اون گوشی .. و شاید P2 بالاتر ..
دوستان ایا سیستم عامل یا جاوا رو ساپورت میکنه یا براش بازی هست یا تم
جاوا حمایت می کنه و بازی و تم هم واسه اش هست ...
mahan.87
12-01-2009, 15:53
خیلی ممنون seymour عزیز ... قطعا اگه کمی فیس بهتری داشت تا حالا 10 بار خریده بودمش .
( البته هنوز از نزدیک ندیدمش .. احتمالا امروز جمهوری میرم .. قیمت هم میگیرم اینجا میزارم )
گرچه امکاناتش هم بسیار عالیه مخصوصا امکان بلوتوسش .
بهر حال خیلی ممنون
mahan.87
14-01-2009, 12:04
خب مبارک باشه :46: خریدمش
اما با چه مصیبتی ......
کل جمهوری رو گشتم برای 4 گیگ یا 8 گیگ مشکی ... هیچکس نداشت .. حتی نمایندگی های بزرگ
نکته جالب اظهار نظرها بود :
1- اصلا 4 و 8 مشکی نداره
2- دیگه شرکت مشکلی نمیزنه .. اگر هم بزنه 3-4 ماه دیگه
3-مشکیهاش مشکل داشته :31:
و.......
حتی یکی از فروشنده هاش نمیدونست فریمور چیه ( گرچه از بقیه نپرسیدم دیگه :20: )
بعد قیمتها . ( سیمور جان قیمتهات خیلی مارو خوشحال کرده بود )
2 گیگ 187.000
4 گیگ 200.000
8 گیگ 245.000
16 گیگ 295.000
قیمتها رو هم طبق فاکتوری بود که فروشنده آخری بهم نشون داد وتاریخش ماله 1387/9/4 بود
تخفیف هم نمیدن ... حتی 1000 تومن ... چون خیلی مشتری داره ( من خودم با یکی دیگه آشنا شدم که اومده بوم p2 بخره ) و اصلا فکر این رو نمیکنن که مشتری بپره .
.
تنها چیزی که ارزون نشده MP4 و MP3 هست .
.
اما بالاخره 4 گیگ مشکی رو پیدا کردم ... 200 تومن هم جیرینگی دادم بهش ...
به نظر من که فوق العادس ... از راهنمائی های دوستان هم استفاده کردم و تمام امکاناتش رو فعال کردم .
البته این رو هم بگم که کیفیت صدای اون گرچه خیلی بالا و قابل قبوله ولی اگه از لحاظ تفکیک صدا و شفافیت من به n81 نمره 100 بدم به p2 نهایتا 95 میدم .. ( نظر شخصی )
...
به نظر من بسیار کامله ... و البته زیبا و دوست داشتنیه :11:
فقط این نرم افزار Emodio سرعتش خیلی کنده و برای نصب یه تم 15 دقیقه ای وقت ما رو گرفت ...
در ضمن اکولایزر هم دانلود نمیکنه و ارور میده و از برنامه خارج میشه ... کسی این مشکل رو داره و یا نمیدونه از چیه
ممنون . بقیش باشه برای بعد
arash11358
14-01-2009, 23:44
چطور میتونم بلوتوث p2 فعال کنم ؟
چطور میتونم بلوتوث p2 فعال کنم ؟
در مورد کاربردهای بلوتوث این دستگاه توی همین تاپیک کلی بحث شده ... سرچ کن ...
aslanaslan
29-01-2009, 00:01
اینم مثل ipod touch در صورتی که نیازی به استفاده ازش ندارید، مثل موبایل می ذارید میمونه یا مثل خیلی از پلیر های دیگه «خاموش» می کنید؟
چیز جالبی به نظر میاد...
با بلوتوثش می شه فایل ترنسفر کرد؟
aslanaslan
29-01-2009, 13:46
اینم یه ذره در مورد p3 که چند بار سوال شده بود:
منبع: Cnet
The Samsung YP-P3 has been discovered lately and GenerationMP3 seems to bring us the best information on this, but I found more information from the local media yesterday.
Here are the specs for the YP-P3:
-3-inch WQVGA TFT touchscreen LCD, 480 x 272
-Memory available in 4GB/8GB/16GB/32GB
-Size: 102 x 52.7 x 9.9mm
-Weight: 85g
-Color available in black, silver
-Aluminum-covered body with touchscreen LCD
-Supports audio files: MP3, WMA, OGG, WAV, AAC, FLAC, JPEG, PNG, BMP, SWF, WMV, H.264, MPEG-4
-Battery claim up to 30 hours of audio and 5 hours of video
-Main features: Audio, movie, FM radio, voice recording, picture, text, e-dictionary
-Built-in G-sensor, Haptic UI and widget, speaker, DNSe 3.0 sound effect and Bluetooth 2.1
It seems Samsung has decided to go with Haptic UI and widgets for all its all portable players as well as mobiles. Maybe it will launch a marketplace to create and sell widgets like the App Store, after making this standard on all Samsung portable devices. The YP-P3 will be available in Korea early next year.
و یه مساله دیگه: اون دگمه پایین صفحه نمایشش برداشته شده و یه slider به جاش اومده.
اینم منبع خوبی هست:
Persian_Gun's
29-01-2009, 15:41
شاید واستون جالب باشه من واسه یه بنده خدایی میخوام یه هدیه بخرم گیر کردم که PSP Slim بخرم یا P2 !!
اینم مثل ipod touch در صورتی که نیازی به استفاده ازش ندارید، مثل موبایل می ذارید میمونه یا مثل خیلی از پلیر های دیگه «خاموش» می کنید؟
چیز جالبی به نظر میاد...
با بلوتوثش می شه فایل ترنسفر کرد؟
بله – تنظیمات مخصوص داره که وقتی بیکار بمونه خاموش بشه
بله – در مورد تبادل داده قبلا توضیح دادن دوستان ...
شاید واستون جالب باشه من واسه یه بنده خدایی میخوام یه هدیه بخرم گیر کردم که psp slim بخرم یا p2 !!
خیلی انتخاب سختی نیست ... اگه طرف می خواد کلی بازی کنه و فیلم ببینه /سایز و ظرافت چندان واسه اش مهم نیست: پی.اس.پی و اگه حالت عکس برقراره پی.2 انتخاب بهتریه ... هرچند آخرش همه چیز سلیقه اس و درنتیجه : بله – شایدم انتخاب سختیه!
Persian_Gun's
30-01-2009, 15:34
من تصمیم گرفتم همین p2 رو به عنوان هدیه بخرم..فکرامو کردم دیدم psp یکم درده سر داره!
شنیدم که با p2 میشه بازی ام کرد...میخواستم ببینم چه بازیهایی رو ساپورت میکنه...
ممنون.
من تصمیم گرفتم همین p2 رو به عنوان هدیه بخرم..فکرامو کردم دیدم psp یکم درده سر داره!
شنیدم که با p2 میشه بازی ام کرد...میخواستم ببینم چه بازیهایی رو ساپورت میکنه...
ممنون.
بازیهای جاوا ظاهرا ... صفحات قبلی بحثش شده (صفحه 41 مثلا) ، احتمالا از اون موقع تا حالا هم آپدیت های بیشتری اومده ..
mahsa_okay
04-02-2009, 16:26
سلام بچه ها من الان یه کلیپ با فرمت mpg تیدیل فرمت کردم ریختم رو p2 ولی موقع خوندن فقط صدای آهنگش میاد تصویر رو صحنه ی اول قفل میکنه!هرچقدم میزنم جلو باز همون تصویره !قبلا هم با همین پسوند تبدیل فرمت کرده بودم مشکلی نداشت!
میشه راهنماییم کنید؟
تبدیل رو با چه نرم افزاری انجام دادی؟
classiquecrime
12-02-2009, 18:05
تبدیل رو با چه نرم افزاری انجام دادی؟
be tore kolli bayad 2 ta narm afzar download koni baraye convert tamame video ha be hamdige
1 - magic video converter 8.0.10.28
download link + crack:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدya mitoni version jadid tar ro DL koni,
1-1 - magic video converter 8.0.11.25
download:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- K-Lite Codec Pack 4.5.3 Full,
download: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* full ro DL kon
aval az hame K-lite ro nasb kon, bad Magic converter ro - ba tavajo be tajrobee ke daram behet tosiye mikonam tamame video ha ro aval be AVI convert koni bad ba Emodio be SVI tabdil koni, enjoori keyfiyat to P2 bavar nakardani mishe mesle ayne - albate vaghti convert mikoni ( ba magic converter ) keyfiyat ro excellet entekhab kon, bad to Emodio Aspect Ratio ro hazf kon, ke 2 ta kadre bala va payeen video hazf beshe va safhe full bashe
yadam raft ozr khahi konam babate finglish bodane matn, sorry
mahsa_okay
12-02-2009, 20:38
ممنون از راهنمایی هاتون ولی من 6 ماهه دارم با همین برنامه ای که روی سی دی p2 هست تبدیل فرمت میکنم هیچ مشکل خاصی هم نداشته حتی تا حالا فیلم های 1 ساعته هم ریختم روش !مطمئنید مشکل از کانورتره؟
ممنون از راهنمایی هاتون ولی من 6 ماهه دارم با همین برنامه ای که روی سی دی p2 هست تبدیل فرمت میکنم هیچ مشکل خاصی هم نداشته حتی تا حالا فیلم های 1 ساعته هم ریختم روش !مطمئنید مشکل از کانورتره؟
واسه همین پرسیدم از چه نرم افزاری استفاده می کنی ... معمولا وقتی چنین مشکلی پیش میاد ، بد نیست که از یه نرم افزار میانی استفاده کنی ، یعنی فایل رو تبدیل کنی به یه فرمت استاندارد و بعدش از طریق نرم افزار P2 تبدیلش کنی به فرمت مناسب برای P2 ... نرم افزارهای کانورتور معمولی هم زیاده ... super هست ... همین هایی که دوستمون گفت هم می تونه کار راه بندازه ...
با سلام به دوستان
یکی از دوستانم میتونه برام از آمریکا 16 گیگ yp-p3 را 350 تومن بیاره . به نظر شما می ارزه یا صبر کنم تا تو ایران بیاد؟
با سلام به دوستان
یکی از دوستانم میتونه برام از آمریکا 16 گیگ yp-p3 را 350 تومن بیاره . به نظر شما می ارزه یا صبر کنم تا تو ایران بیاد؟
قیمت 16 گیگ P2 الان توی ایران 350 تومنه ... بنابراین اینی که شما میگی از نظر قیمت می ارزه ...
حالا میشه بحث کرد که اگه آدم قراره باشه 350 تومن هزینه کنه ، آیا سری P و کلا مارک سامسونگ بهترین انتخابه یا نه ... از نظر من به اندازه 350 تومن نه ... اگه نیاز به کارآیی اتصال داشته باشم تاچ هست ... اگه واسه صدا و تصویر بخوام کارای cowon ، اگه واسه حافظه اش بخوام با قیمت پایین تر کارای craetive ...
mahsa_okay
16-02-2009, 22:19
be tore kolli bayad 2 ta narm afzar download koni baraye convert tamame video ha be hamdige
1 - magic video converter 8.0.10.28
download link + crack:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدya mitoni version jadid tar ro DL koni,
1-1 - magic video converter 8.0.11.25
download:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- K-Lite Codec Pack 4.5.3 Full,
download: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* full ro DL kon
aval az hame K-lite ro nasb kon, bad Magic converter ro - ba tavajo be tajrobee ke daram behet tosiye mikonam tamame video ha ro aval be AVI convert koni bad ba Emodio be SVI tabdil koni, enjoori keyfiyat to P2 bavar nakardani mishe mesle ayne - albate vaghti convert mikoni ( ba magic converter ) keyfiyat ro excellet entekhab kon, bad to Emodio Aspect Ratio ro hazf kon, ke 2 ta kadre bala va payeen video hazf beshe va safhe full bashe
mishe linke dl emodio ro ham bedid?
prowler88
17-02-2009, 01:28
با سلام به دوستان
بابا بیخیال اگه بلوتوث واست حیاتی نیست میتونی مدل های cowon s9 یا cowon o2 رو بگیری.
Cowon s9: 310,000
cowon o2: 328,000
mishe linke dl emodio ro ham bedid?
لینک دانلود سایت سامسونگ : (60 مگ)
ashi-khan
20-02-2009, 18:22
سلام دوستان
من میخوام یه yp-p2 بخرم.
هم میتونم از اون ور بخرم هم از ایران.
به نظرتون از اون ور بگیرم بهتره یا از اینجا ؟؟
اگه p2 رو با بلوتوث به موبایل متصل کرد میشه اس ام اس داد از p2 و اس ام اسهای دریافتی به p2 میرسه یا گوشی ؟؟
تفاوتهای p3 با p2 چیه ؟؟ واقعا ارزش داره صبر کنم ؟؟ صحفه نمایش p3 هم 3 اینچه ؟؟
ممنون
mahsa_okay
21-02-2009, 01:22
من هر چی میگردم تو emodio چیزی به اسم aspect ratio نمیبینم!
سلام دوستان
من میخوام یه yp-p2 بخرم.
هم میتونم از اون ور بخرم هم از ایران.
به نظرتون از اون ور بگیرم بهتره یا از اینجا ؟؟
اگه p2 رو با بلوتوث به موبایل متصل کرد میشه اس ام اس داد از p2 و اس ام اسهای دریافتی به p2 میرسه یا گوشی ؟؟
تفاوتهای p3 با p2 چیه ؟؟ واقعا ارزش داره صبر کنم ؟؟ صحفه نمایش p3 هم 3 اینچه ؟؟
ممنون
در مورد خرید از ایران یا خارج : خب این کاملا بستگی به خودت و شرایطت داره ... اگه قیمت اونجا به شکل قابل توجهی ارزونتر تموم میشه و طرفی که واسه ات میاره قابل اعتماده و خیلی زحمتی نداره ، از اونجا - اگه نه ، از همینجا بگیر ..
در مورد تفاوت P2 و P3 این پست رو ببین - بله p3 هم 3 اینچه
در مورد امکانات کار با گوشی ، این پست رو ببین :
من هر چی میگردم تو emodio چیزی به اسم aspect ratio نمیبینم!
عجیبه .. همه منوها رو گشتی ؟ .. چیزی تو مایه های 4:3 یا مثلا 16:9 نبود؟... شاید توی نسخه های قبلیه نرم افزاره ... من الان اینترنتم مشکل داره و کند شده ، اما اگه manual این نرم افزار رو از سایت سامسونگ بگیریم شاید بتونه کمک کنه ... ببین می تونی دانلودش کنی
ashi-khan
22-02-2009, 01:41
واقعا راست گفتی امکانات سامسونگ حرف نداره ولی تو کیفیت سونی یه نمه بالاتره !
در مورد سوالت هم باید بگم که از بلوتوث این دستگاه جدای ارسال و دریافت میشه کارهای دیگه هم کرد !!
P2 از پروفایل هندز فری ، کار کیت پشتیبانی میکنه که میشه امکانات زیر رو در صورت اتصال P2 به گوشی داشت :
1- نمایش شماره تلفن ، نام و عکس طرف مقابل بروی P2 و امکان رد و جواب دادن به تماس با خود P2
قابلیت بالا خیلی بدرد خوره زمانی که داری اهنگ گوش میدی و صدای گوشی و حالت ویبره رو نمیفهمی !
2- قابلیت شماره گیری از P2 یا استفاده از دفترچه تلفن P2 یا لیست تماس ذخیره شده در P2 و یا استفاده از Voice Dialing !
3- قابلیت داشتن تمامی فیلد های دفترچه تلفن در پلیر ( ادرس ، تاریخ تولد ، ایمیل ، تعداد فرزند و....... )
البته خیلی سود های دیگری داره این مسایل مثلا دیگه نیاز نداری هدفون رو از گوشت در بیاری تا بتونی با موبایل صحبت کنی و ............
راستی تمامی امکانات بالا توسط پلیر انجام میشه و اصلا نیاز به کار با موبایل نیست !
البته قراره امکان خوندن SMS ها توسط P2 فراهم شه در نسخه 6.84 فایرم ور !!
سلام
قابلیت خوندن sms اضافه شده یا نه ؟؟
ممنون
saeedn1135
22-02-2009, 23:49
سلام من تازه p2 خریدم میشه در مورد sms هون برام بگی همچنین یه جا در مورد نمایش تصویر تماس گیرنده نوشته بود در مورد اونم برام بگو ممنون
سلام
قابلیت خوندن sms اضافه شده یا نه ؟؟
ممنون
سلام من تازه p2 خریدم میشه در مورد sms هون برام بگی همچنین یه جا در مورد نمایش تصویر تماس گیرنده نوشته بود در مورد اونم برام بگو ممنون
من یه بررسی کردم ، چیزی در این زمینه اضافه نشده ... قابلیت هاش در ارتباط با تلفن همونایی هست که ذکر شده و مورد جدیدی اضافه نشده ... یه واژه sms توی مشخصات fw های جدید هست ... اما اون مربوط به نرم افزار سامسونگه که مخففش تصادفاً میشه sms ... شاید دوستمون (که اطلاعاتش در مورد fw های این مدل از من بیشتره) با اون اشتباه گرفته ...
بهرحال من موردی ندیدم و میشه فرض کرد که چنین قابلیتی اضافه نشده ..
ashi-khan
31-03-2009, 22:28
سلام
بچه ها یه جای خوب برای خرید p2 به من معرفی میکنید مطمئن باشه و قیمتاش هم منصفانه و ارزون باشه !!
بالاخره قرار شد از همینجا بگیرم ؟؟
2گیگ حدود قیمت چنده ؟؟
4گیگ چطور ؟؟
p3 نیومده هنوز ؟؟
ممنون
نمایندگی های سامسونگ ...فرقی نداره کدوم ... مطمئنه و قیمت هاشون هم خب قیمت نمایندگی باید باشه ... می تونی واسه اطمینان از چند تا نمایندگی بپرسی ...
قیمت حافظه های مختلف 2 و 4 رو نمی دونم و همینطور اینکه p3 موجوده یا نه .. چون چند وقته سمت پاساژها نرفتم و این مدت هم که همه اش تعطیل بودن ... اما فرض کن 130 و 160 ... P3 هم اگه اومده با 10-20 تومن بالاتر می صرفه که بجای p2 بگیری اش ..
shervin_blueman
01-04-2009, 19:43
سلام و خسته نباشید.ی یک سالی هست که p2 دارم.خیلی خوبه.فقط اگه بشه باهاش اس ام اس دریافت و ارسال کرد خیلی توپ میشهههه.گفته بودید v6.64 که بیاد میشه.تا کی باید صبر کنننننم؟؟؟:13:
سلام و خسته نباشید.ی یک سالی هست که p2 دارم.خیلی خوبه.فقط اگه بشه باهاش اس ام اس دریافت و ارسال کرد خیلی توپ میشهههه.گفته بودید v6.64 که بیاد میشه.تا کی باید صبر کنننننم؟؟؟:13:
والا من که مسوول تهیه firmware اش نیستم و صرفاً خبری که خونده بودم رو نقل کردم ... من الان دوباره یه گشتی زدم .. خبری جدیدی نشده ... می تونه خودت توی این فوروم یه سرچی بکنی :
سلام
برای دیدن فایلهای تصویری باید به چه فرمتی تبدیل بشن تا با p2 بتونیم ببینیم . wmv رو که ساپورت نمیکنه .؟!!
سلام
مي بخشيد من چند مشكل و سوال داشتم كمي راهنمايي مي خواستم كه اميدوارم از زيادي سوال هايم ناراحت نشويد.
= = = = = ================================================== ======== = = = = =
چند وقت پيش يك فايل Zip كه داراي 10 اسكين (UCI) بود گرفتم و در درون دستگاه ريخته و اجرا كردم و جواب هم گرفتم اما چند روز پيش چندتا اسكين ديگر گرفتم كه درون همان فولدر هم كه ميريزم جواب نمي دهد
آيا شما مي دانيد مشكلش چيست؟
--------------------------------------------------------------------
يك نرم افزاري به نام P2 Fixer در نت پخش شده است كه حجم كمي هم دارد.
1-كارش چيست؟
2-چگونه اجرا و راه اندازي مي شود؟
لينك دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------------------------------------------
ايا اپديت ديگري هم براي P2 در راه است يا نوبت P3 رسيده است؟
-----------------------------------------------------------------
ايا اگر يك اپديت به عنوان مثال 5.8 را نصب كنيم و يك سري تم رويش بگذاريم و جواب بگيريم و بعد اپديت 5.10 را نصب كنيم و تم هاي ديگري بريزيم جواب نمي گيريم مشكل از چيست ؟
چه كار بايد كرد ؟
آيا تم ها روي فايرم وير خاصي كار ميكنند ؟
------------------------------------------------------------------
كاربرد فولدر SYSTEM در دستگاه چيست؟
Samsung YP-P2 Blue Wave 4 چيست؟
آيا از مزيتي ها ، كارايي ها يا ... P3 خبري داريد كه به ما بگوييد
اين وسيله كه به دستگاه وصل كرده اند چيست؟
با تشكر از مديريت تاپيك :20:
سلام
برای دیدن فایلهای تصویری باید به چه فرمتی تبدیل بشن تا با p2 بتونیم ببینیم . wmv رو که ساپورت نمیکنه .؟!!
این پست رو چک کن :
سلام
مي بخشيد من چند مشكل و سوال داشتم كمي راهنمايي مي خواستم كه اميدوارم از زيادي سوال هايم ناراحت نشويد.
= = = = = ================================================== ======== = = = = =
چند وقت پيش يك فايل Zip كه داراي 10 اسكين (UCI) بود گرفتم و در درون دستگاه ريخته و اجرا كردم و جواب هم گرفتم اما چند روز پيش چندتا اسكين ديگر گرفتم كه درون همان فولدر هم كه ميريزم جواب نمي دهد
آيا شما مي دانيد مشكلش چيست؟
--------------------------------------------------------------------
يك نرم افزاري به نام P2 Fixer در نت پخش شده است كه حجم كمي هم دارد.
1-كارش چيست؟
2-چگونه اجرا و راه اندازي مي شود؟
لينك دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------------------------------------------
ايا اپديت ديگري هم براي P2 در راه است يا نوبت P3 رسيده است؟
ايا اگر يك اپديت به عنوان مثال 5.8 را نصب كنيم و يك سري تم رويش بگذاريم و جواب بگيريم و بعد اپديت 5.10 را نصب كنيم و تم هاي ديگري بريزيم جواب نمي گيريم مشكل از چيست ؟
چه كار بايد كرد ؟
آيا تم ها روي فايرم وير خاصي كار ميكنند ؟
كاربرد فولدر SYSTEM در دستگاه چيست؟
Samsung YP-P2 Blue Wave 4 چيست؟
آيا از مزيتي ها ، كارايي ها يا ... P3 خبري داريد كه به ما بگوييد
اين وسيله كه به دستگاه وصل كرده اند چيست؟
با تشكر از مديريت تاپيك :20:
خب من خودم این مدل رو ندارم و جواب بعضی سوالات رو نمی دونم .. هرچند اگه توی همین تاپیک سرچ کنی (از قابلیت جستجو استفاده کن) ، فکر کنم جواب خیلی از سوالات فنی مربوط به فایلها و قابلیت ها رو پیدا کنی ..
اما در مورد بعضی سوالات که جوابش رو می دونم :
fixer : یه نرم افزاری که اگه مثلا P2 رو خراب کردی و بالا نمیومد ازش استفاده کنی ... در همین حد می دونم ... معمولا این نرم افزارها همه شبیه همه ان ... اتصال آنلاین می خوان که وصل بشن به server و اینا ... به نظرم اینم باید همونطور باشه ..
//
در مورد اینکه آیا بازم برای P2 آپدیت fw میاد یا نه (بخاطر ورود P3) : والا ظاهرا اعلام کرده ان که دیگه اپدیتی نخواهد اومد ... الان هم چند ماهیه که به قولشون عمل کرده ان و چیزی نیومده! ... (حدود 7 ماه شده)
//
در مورد Bluewave : به آپدیت های firmware این مدل میگن bluewave ... یه اسمه و چیز خاصی نیست ...
//
در مورد P3 و پیشرفت هایی که نسبت به P2 داشته هم صفحات قبلی چند بار صحبت شده ؛ چک کن ..
//
و بالاخره اون وسیله ای که عکسش رو گذاشتی یه آنتن T-DMB هستش ... یه تکنولوژی دریافت صدا و تصویر از طریق آنتن که مخصوص کره جنوبیه و بدرد ما توی ایران نمی خوره ... یعنی می تونه مثلا یه کانال TV یا رادیو رو روی P2 بگیره ..
metallica is me
06-04-2009, 20:13
سلام من میخوام p3 یا p2 بخرم چند سوال دارم
اندازه صفحه و فرق p3 p2 در چی هست
سلام من میخوام p3 یا p2 بخرم چند سوال دارم
اندازه صفحه و فرق p3 p2 در چی هست
قبلاً یکی دوبار گفتم ، یه جستجویی بکن ... ولی بعنوان بروز رسانی مقایسات قبلی :
+از نظر اندازه و کیفیت صفحه نمایش و وضعیت تاچ (که اینم جا داشت که بهترش می کردن ، اما نکردن)...
+ کیفیت بدنه دستگاه بهتر شده و همچنین اینترفیس (منوها و ...) که توی p2 خیلی جذاب نبود ...
+ اسپیکر اضافه شده ...
+ کدک های ویدئوی بیشتری حمایت میشن ... (هرچند بهرحال تبدیل لازمه)
بهرحال p3 نسل بعدی p2 هستش و قطعاً یه پیشرفت نسبت به اونه و ارزشمندتر ...
s-a-l-i-m
07-04-2009, 22:39
راستی الان فریم ور جدید p2 چیه؟؟؟ { برا من 5.10 هست}
برنامه یا بازی جدید واسش نیومده؟؟
راستی الان فریم ور جدید p2 چیه؟؟؟ { برا من 5.10 هست}
برنامه یا بازی جدید واسش نیومده؟؟
توی سایت رسمی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اش که همون 5.10 هستش و جدیدتر چیزی نیست .. توی پست های قبلی در جواب دوستمون هم گفتم که سامسونگ اعلام کرده که احتمالاً دیگه fw واسه این مدل نده و الان چندین ماهه که به وعده اش عمل کرده ! ... (=fw جدید نداده ان)
mac_world
13-04-2009, 17:01
سلام من قصد خرید دارم چندتا هم سوال دارم
1_میشه sms فرستاد
2_مثلا میتونی برای گوشی ها فایلی بفرستی
3_صفحه نمایشش برای دیدن فیلم کوچیک نیست؟
ممنون منتظر هستم
mahsa_okay
13-04-2009, 17:02
سلام تو سایت emodio یه قسمت text to speech زده این چیه ؟ مال p2ه؟ بعد میشه یه نرم افزار دیگه برا تبدیل فرمت به svi معرفی کنید؟ غیر از sumsong media studio
سلام من قصد خرید دارم چندتا هم سوال دارم
1_میشه sms فرستاد
2_مثلا میتونی برای گوشی ها فایلی بفرستی
3_صفحه نمایشش برای دیدن فیلم کوچیک نیست؟
ممنون منتظر هستم
1- نه
2- بله
3- بستگی داره ... اصولاً که کوچیکه و خیلی معقول نیست که مثلا هر روز توش یه فیلم 2 ساعته ببینی ... اما در مقایسه با استاندارد پلیرها ، صفحه اش قابل قبوله ... اما همونطور که گفتم ای نمایش ویدئو یه قابلیت جانبی برای تفنن هستش و اینطوری نبوده که موقع ساختنش مثلا بگن " خب یه چیزی بسازیم که طرف شیش ساعت بهش زُل بزنه "!
سلام تو سایت emodio یه قسمت text to speech زده این چیه ؟ مال p2ه؟ بعد میشه یه نرم افزار دیگه برا تبدیل فرمت به svi معرفی کنید؟ غیر از sumsong media studioهمونطور که از اسمش بر میاد قراره متن رو به صبحت (صدا) تبدیل کنه .... در P2 موجود بوده و ظاهرا در P3 هم هست .. نیاز به emodio داری برای استفاده از این قابلیت ... (این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چگونگی کارش و نحوه استفاده اش و چیزایی که لازم داره رو گفته)
فکر می کنم در صفحات قبلی راجع به متدهای جایگزین واسه تبدیل فایل های ویدئویی صحبت شده ..
mehdivet
14-04-2009, 12:53
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
- من هر كاري كردم نتونستم با روشي كه در anythingbutipod هست ديكشنري به p2اضافه كنم. شما ميدمنين منظور از config.dat چيه؟ كلا راهش بلدين ديكشنري بزنين بهش؟
چطور ميشه فايل تصويري TSرو convert كرد (براي p2) قبله به jet audio ميتونستم ولي الان اصلا جواب نميده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
- من هر كاري كردم نتونستم با روشي كه در anythingbutipod هست ديكشنري به p2اضافه كنم. شما ميدمنين منظور از config.dat چيه؟ كلا راهش بلدين ديكشنري بزنين بهش؟
چطور ميشه فايل تصويري TSرو convert كرد (براي p2) قبله به jet audio ميتونستم ولي الان اصلا جواب نميده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
در مورد دیکشنری و اون فایله : انگلیسی ات چطوره ؟ ... این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست دومش رو چک کن .. (اصل قضیه هم استفاده از firmware مناسبه)
در مورد تبدیل فرمت TS : از نرم افزار Super استفاده کن که قبلاً هم معرفی شده بود ... (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
mahsa_okay
15-04-2009, 12:13
ببخشید یکی به من طرز کار با تنظیمات emodio رو توضیح بده چون من هرچی رو تبدیل فرمت میکنم با این برنامه دورش یه کادره سیاهه و تصویر تو صفحه p2 خیلی کوچیک میشه قبلا که با sumsong media studio تبدیل فرمت میکردم اصلا این مشکلو نداشت ولی از وقتی با emodio تبدیل میکنم اینطوری شده...
mehdivet
16-04-2009, 06:03
در مورد دیکشنری و اون فایله : انگلیسی ات چطوره ؟ ... این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d.com%2fforum%2fshowthread.php%3ft%3d24784) پست دومش رو چک کن .. (اصل قضیه هم استفاده از firmware مناسبه)
در مورد تبدیل فرمت ts : از نرم افزار super استفاده کن که قبلاً هم معرفی شده بود ... (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2fdownload%2f4f7734359ba89f840a4b427832548813%2f49 e4d0c0%2fsuper_v2009.35.zip))
سلام ممنون بابت جوابتون انگليسم خوبه ولي متاسفانه لينك دوم نمياد
mahsa_okay
22-04-2009, 22:32
خیلی خوبه اگه جواب سوال منم بدید
سلام دوستان ببخشید یه سوال هایی داشتم ازتون...!
lcd y-p2 &p3 مولتی تاچ یا همون خازنی هست؟
بعد اینکه سرعت وای فای چطوره؟ برنامه ای برای چت هنوز براش نیومده ؟
و از این emodio برای تبدیل صدا به text چجوری باید استفاده کرد و کلا چیه؟
و اینکه این فریمور ها فرق میکنن؟اخه یکی میگه فریمور کره ای فلانه اون یکی میگه یه فریمور دیگه.......
منظورم کلا این بود که نوع فریمور ها که فرق نمیکنن مثلا یکی کره ای باشه یکی uk باشه و ......
همچنین هنوز نتونستن تو فریمور دستکاری ایجاد کنن؟؟؟ یه سوال دیگه این بود که پسوند فریمورش چی هست؟و از جه بوت لودری استفاده میکنن؟؟؟!!!!!
ببخشید دوستان ممنون میشم کمکم کنید
سپاس
ashrafi116
23-04-2009, 05:13
سامسونگ Di900چطوره ؟
دوستان کسی نیست جواب بده چرا تاپیک خوابیده؟
راستی در مورده p3 میخواستم بدونم که درسته اینترفیسش از نظر گرافیک فرق کرده ولی از نظر تنظیمات و گزینه ها فرق نکرده؟
همچنین کسی نمیدونه سرعت منوش نسبت به پی 2 چه جوریاست؟
ممنون
پی 2 دارا کجا هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hadistas
07-05-2009, 12:29
من p2 8 گيگ رو دارم كي گفته موجود نيست
arman_linkin
15-05-2009, 16:52
سلام
کسی خبر نداره p3 کی میاد ایران؟
از سام سرویس نمیشه پرسید
در ضمن از آخرین قیمت p2 خبر دارید؟
سلام
کسی خبر نداره p3 کی میاد ایران؟
از سام سرویس نمیشه پرسید
در ضمن از آخرین قیمت p2 خبر دارید؟
هنوز نیومه و بهترین راه فهمیدن زمان احتمالی ورودش هم چک کردن با سام سرویسه ... بهرحال قول داده شده که نیمه اول سال 2009 وارد بازارهای جهانی بشه ... تازه فروش کانادا و انگلستانش شروع شده... یعنی امریکاییها هم هنوز منتظرن ... پس عجیب نیست که توی ایران هم گیر نیاد ...
آخرین قیمت های P2 که من دارم : 4 گیگ 190 و 8 گیگ 230 بوده ...
arman_linkin
23-05-2009, 20:39
هنوز نیومه و بهترین راه فهمیدن زمان احتمالی ورودش هم چک کردن با سام سرویسه ... بهرحال قول داده شده که نیمه اول سال 2009 وارد بازارهای جهانی بشه ... تازه فروش کانادا و انگلستانش شروع شده... یعنی امریکاییها هم هنوز منتظرن ... پس عجیب نیست که توی ایران هم گیر نیاد ...
آخرین قیمت های P2 که من دارم : 4 گیگ 190 و 8 گیگ 230 بوده ...
پس قرار بود که اول می تو آمریکا بیاد.الان 23 می هست!
ولی فکر کنم در حال حاضر تو امریکا به فروش میرسه اون 32گیگ هست که هنوز هیچ جا نرفته البته به صورت انلاین به همه جا میفرستن!
بنظرتون تا اوایل تیر ایران مییاد؟
پس قرار بود که اول می تو آمریکا بیاد.الان 23 می هست!
ولی فکر کنم در حال حاضر تو امریکا به فروش میرسه اون 32گیگ هست که هنوز هیچ جا نرفته البته به صورت انلاین به همه جا میفرستن!
بنظرتون تا اوایل تیر ایران مییاد؟
اتفاقا من همین دیروز پاسخ مشابه دو نفر امریکایی رو توی یاهو Answers دادم که هر دو هم تایید کردن این حرف رو (یعنی هر دو پرسیده بودن که تاریخ عرضه P3 در امریکا کیه) .. .عجیب ... شما لینکی در این مورد داری؟
الان مثلاً توی CCEReviews ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاریخ هفته اخیر نوشته که واسه ریویوی دستگاه از مدلی که از کانادا خریده ان استفاده کرده ان !! (یعنی همونطور که گفتم در کانادا عرضه شده)
الان سایت warehouse اینو آنلاین واسه امریکا هم عرضه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می کنه که اون هم اساساً امریکایی نیست و واسه اونایی در نظر گرفته شده که بیش از حد عجله دارن (اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم روی این قضیه تاکید شده)
بهرحال اصلاً شاید ارتباطی بین فروش امریکا و ایران نباشه ... یعنی مثلا عرضه خاورمیانه رو زودتر شروع کنن ... اینا رو باید از سام سرویس بپرسی ...
arman_linkin
27-06-2009, 12:11
اتفاقا من همین دیروز پاسخ مشابه دو نفر امریکایی رو توی یاهو Answers دادم که هر دو هم تایید کردن این حرف رو (یعنی هر دو پرسیده بودن که تاریخ عرضه P3 در امریکا کیه) .. .عجیب ... شما لینکی در این مورد داری؟
الان مثلاً توی CCEReviews ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاریخ هفته اخیر نوشته که واسه ریویوی دستگاه از مدلی که از کانادا خریده ان استفاده کرده ان !! (یعنی همونطور که گفتم در کانادا عرضه شده)
الان سایت warehouse اینو آنلاین واسه امریکا هم عرضه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می کنه که اون هم اساساً امریکایی نیست و واسه اونایی در نظر گرفته شده که بیش از حد عجله دارن (اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم روی این قضیه تاکید شده)
بهرحال اصلاً شاید ارتباطی بین فروش امریکا و ایران نباشه ... یعنی مثلا عرضه خاورمیانه رو زودتر شروع کنن ... اینا رو باید از سام سرویس بپرسی ...
خبری از p3 تو ایران نشد؟
خبری از p3 تو ایران نشد؟
خبری نیست ... حتی اونور آب هم منتظرن .. باید صبر کرد ...
ببین این پست ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])همین چند روز اخیر رد و بدل شده و حتی یه نفر که ظاهرا علاقه مند رسمی به کارای سامسونگه هم اطلاعی نداره ...
این یکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جالب تره (مال دیروز) که ظاهرا یکی مستقیما از سامسونگ سوال کرده و اونا هم اسم چند تا فروشگاه رو بهش گفتن ... اما بقیه از ایالت های مختلف امریکا گفتن که وقتی سر زدن به اون مغازه ها ، این محصول رو نداشته ان!!
attractive_girl
28-06-2009, 23:27
سلام...
من p2 cd رو پیدا نکردم میخوام ازنت نرم افزارشو برای پخش ویدئو بگیرم کسی نمیدونه از چه سایتی میتونم دانلودش کنم برنامشو؟؟
من فقط باهاش میتونم آهنگ گوش بدمو عکس بریزم توش...ویدئوش و بلوتوثش کار نمیکنه...): سی دیشم ندارم ..چه کنم؟؟
ممنون
سلام...
من p2 cd رو پیدا نکردم میخوام ازنت نرم افزارشو برای پخش ویدئو بگیرم کسی نمیدونه از چه سایتی میتونم دانلودش کنم برنامشو؟؟
من فقط باهاش میتونم آهنگ گوش بدمو عکس بریزم توش...ویدئوش و بلوتوثش کار نمیکنه...): سی دیشم ندارم ..چه کنم؟؟
ممنون
یعنی cd توی جعبه اش نبوده ؟ ... گمش کردی ؟ ...
sms (برنامه مخصوص کانورت و اینا) رو می تونی از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4GB%20Blk)&model_cd=&menu=download&menu2=detail)دانلود کنی ..
در مورد بلوتوث : من نمی دونم دقیقا در چه وضعیتیه دستگاهت ، اما یه سرچ بکن ، در صفحات قبلی دوستان توضیحات مفصل و مکرری در این مورد داده ان ...
attractive_girl
30-06-2009, 11:33
اره یه جورایی گم شده....;(
توی اون آدرس اون قسمتی که نوشته emodio dawnload رو که حدو 50 مگ هست اگه دانلود کنم کار سی دیشو میکنه؟؟؟
یعنی فرمت ویدئو ها رو دیگه میخونه؟
s-a-l-i-m
30-06-2009, 11:36
اره کار همون سی دی رو می کنه ولی شاید ورژنش جدید باشه.......اما خواندن فرمت ویدیو رو باید با برنامه بالا بیاری و فکر نکنم ربطی به اون داشته باشه.
shervin_blueman
30-06-2009, 11:53
سلام دوستان...
یک سوال کوچیک و شایدم تکراری.دیگه نمیتونم 71صفحه رو بگردم.شرمنده.
سوالم اینه : میشه p2 رو به گوشیم وصل کنم با بولوتوس و اس ام اس دریافت و ارسال کنم؟
ورژن دستگام 5.10 هستش.اگه قراره این امکان تو ورژن بعدیها بیاد.زمانش کی خواهد بود.مرسیییی
سلام دوستان...
یک سوال کوچیک و شایدم تکراری.دیگه نمیتونم 71صفحه رو بگردم.شرمنده.
سوالم اینه : میشه p2 رو به گوشیم وصل کنم با بولوتوس و اس ام اس دریافت و ارسال کنم؟
ورژن دستگام 5.10 هستش.اگه قراره این امکان تو ورژن بعدیها بیاد.زمانش کی خواهد بود.مرسیییی
اتفاقا گشتن 71 صفحه انقدرها سخت نیست .. کافیه از بالای صفحه گزینه "جستجو در این تاپیک " رو انتخاب کنی و بگردی ... اصلا هدف فوروم همینه که اطلاعات و راهنمایی ها باقی بمونن تا دیگران هم استفاده کنن (تفاوت اصلی فوروم ، مثلا با chat) ...
بهرحال اگه بگردی می بینی که توانایی دریافت و ارسال فایل وجود داره ، اما sms نه ... و ظاهرا قرار هم نیست به این زودی ها بیاد ...
من توی یه سایت دیدم قیمت p3 رو 120$ زده در حالی که p2 4gb اگه اشتباه نکنم بالای 200 است با این قیمت ipod touch اگه با 250 باشه خیلی به صرفه تره.. سام سرویس واقعا گرون میده
من توی یه سایت دیدم قیمت p3 رو 120$ زده در حالی که p2 4gb اگه اشتباه نکنم بالای 200 است با این قیمت ipod touch اگه با 250 باشه خیلی به صرفه تره.. سام سرویس واقعا گرون میده
*چه سایتی بود ؟ ... میشه لینک بدی ..
*محصولات سامسونگ هیچوقت به ارزونی معروف نبوده ان ... تقریبا شبیه کارای سونی ...
*آیپاد تاچ رو نمیشه از نظر صرفه اقتصادی با P3 مقایسه کرد چون در یه کلاس نیستن ... P3 سری متوسط محسوب میشه و تاچ high end (سطح اول) ...
DARK_ WATCH
04-07-2009, 23:19
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز.من تو صفحات اولی خوندم که یکی گفته بود safely remove کنی دیگه شارژ نمیشه ! این حقیقت داره؟؟؟
لطفا سریع جواب بدید من الان خریدم حیرونم چکار کنم
tanx
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز.من تو صفحات اولی خوندم که یکی گفته بود safely remove کنی دیگه شارژ نمیشه ! این حقیقت داره؟؟؟
لطفا سریع جواب بدید من الان خریدم حیرونم چکار کنم
tanx
بعضی مدلهای mtp این حالت رو دارن .. خیلی چیز نگران کننده یا عجیبی نیست ... خب شما safe remove اش نکن ؛ مشکل چیه ؟ ...
attractive_girl
08-07-2009, 12:27
من با بلوتوثش مشكل دارم...
فقط گوشي هاي پاكت پي سي رو پيدا ميكنه؟؟؟
با گوشي w580 i كه ميخوام مثلا عكس بلوتوث كنم براي p2 ميفرسته ولي وقتي ميخوام pass codesh رو وارد كنم نزده ميره قطع ميشه ..
پس كدش چطوري عوض ميشه؟؟
به سي دي نصبش ربطي داره؟؟
من با بلوتوثش مشكل دارم...
فقط گوشي هاي پاكت پي سي رو پيدا ميكنه؟؟؟
با گوشي w580 i كه ميخوام مثلا عكس بلوتوث كنم براي p2 ميفرسته ولي وقتي ميخوام pass codesh رو وارد كنم نزده ميره قطع ميشه ..
پس كدش چطوري عوض ميشه؟؟
به سي دي نصبش ربطي داره؟؟
نه - قاعدتا نباید به گوشی های مختلف مشکلی داشته باشه ...
+آیا برای پلیرت pass key هم می تونی pass بذاری؟ ... اگه داره برش دار ... یا روی 0000 تنظیمش کن ...
+آیا میشه کاری کرد که گوشی ات اتوماتیک وصل بشه و pass code نپرسه ... این کار رو هم تست کن ...
+سعی کردی firmware بالاتر روی دستگاهت نصب کنی؟
attractive_girl
11-07-2009, 09:15
نه - قاعدتا نباید به گوشی های مختلف مشکلی داشته باشه ...
+آیا برای پلیرت pass key هم می تونی pass بذاری؟ ... اگه داره برش دار ... یا روی 0000 تنظیمش کن ...
+آیا میشه کاری کرد که گوشی ات اتوماتیک وصل بشه و pass code نپرسه ... این کار رو هم تست کن ...
+سعی کردی firmware بالاتر روی دستگاهت نصب کنی؟
گوشيم پس نميخواد دستگاه پس ميخواد اول كه تا ميام بزنمش ميره..يا ريجسترينگ ميشه ولي failed ميزنه!!!
چيزي رو دستگاهم نصب نكردم تا الان...
سي ديشو تو وصايلش پيدا نكردم يعني جهبشو اينا گم شدن از بيرون ميتونم سي ديشو جدا بخرم ؟؟؟ بمي فروشه جايي؟؟
attractive_girl
11-07-2009, 11:00
راستي با p2 صدا هم ميشه ضبط كرد؟؟چون من ورودي ركوردشو پيدا كردم ولي نميدونم چه جوري ميشه صدا ضبط كرد باهاش...
گوشيم پس نميخواد دستگاه پس ميخواد اول كه تا ميام بزنمش ميره..يا ريجسترينگ ميشه ولي failed ميزنه!!!
چيزي رو دستگاهم نصب نكردم تا الان...
سي ديشو تو وصايلش پيدا نكردم يعني جهبشو اينا گم شدن از بيرون ميتونم سي ديشو جدا بخرم ؟؟؟ بمي فروشه جايي؟؟
بهرحال این یه قابلیت جدیده و شکی نیست که طول می کشه تا با همه چیز هماهنگ بشه .. مایکروسافت هم که سیستم عامل جدید میده بیرون تا چند ماه کلی سخت افزار و بازی و ... باهاش مشکل دارن ؛ چه برسه به یه پلیر کوچولو با قدرت پردازش محدود ... به نظر میاد با آپدیت firmware این مشکل هم احتمالا حل بشه (لینک پایینی)
//
خب ضرر نداشت که CD اش هم باشه .. هرچند دقیقا به اون نیاز نیست . اما فکر کنم یه موقعی نیاز بشه ... می تونی از نمایندگی هاش بپرسی که آیا حاضرن یه نسخه بهت بدن یا بفروشن ..
راستي با p2 صدا هم ميشه ضبط كرد؟؟چون من ورودي ركوردشو پيدا كردم ولي نميدونم چه جوري ميشه صدا ضبط كرد باهاش...
درسته .. میکروفون داره ، اما به شکل مسخره ای ، باید firmware اش رو آپدیت کنی تا ضبط صداش فعال بشه ... Blue wave 4 لازمه ... (که version اش میشه : 5.08) ....... اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeedraz
27-07-2009, 11:31
من رو ببخشید که این سوال ابتدایی رو اینجا مطرح میکنم
برادر من تازه 2 هفته هست که این دستگاه رو خریده
من چند روز پیش وقتی صفحه روشن بود دستگاه رو کنار گوشم گرفتم یک صدای خر خر شنیدم که با خاموش شدن صفحه این صدا از بین میره میخواستم ببینم طبیعی هست یا نه .
و دوم اینکه من یک فایل AVI ریختم روی دستگاه برای جابجایی که با تعجب دیدم که دستگاه اون رو پخش میکنه اما در مشخصات نوشته نشده البته اون فایل AVI مربوط بود به یک دستگاه COWON S9 فیلم D-Wareکه به صورت نمایشی روی این دستگاه هست آیا شما این تجربه را داشتید یا خیر
من رو ببخشید که این سوال ابتدایی رو اینجا مطرح میکنم
برادر من تازه 2 هفته هست که این دستگاه رو خریده
من چند روز پیش وقتی صفحه روشن بود دستگاه رو کنار گوشم گرفتم یک صدای خر خر شنیدم که با خاموش شدن صفحه این صدا از بین میره میخواستم ببینم طبیعی هست یا نه .
و دوم اینکه من یک فایل AVI ریختم روی دستگاه برای جابجایی که با تعجب دیدم که دستگاه اون رو پخش میکنه اما در مشخصات نوشته نشده البته اون فایل AVI مربوط بود به یک دستگاه COWON S9 فیلم D-Wareکه به صورت نمایشی روی این دستگاه هست آیا شما این تجربه را داشتید یا خیر
موقعی که این خرخر به گوش می رسید ، موسیقی ای در حال پخش بود ؟ ... یا دستگاه کاری نمی کرد؟ ... طبیعی نیست .. گارانتی داره ؟ ... فقط همون یه بار بود یا مشکل همچنان ادامه داره ؟
چه firmware ی روی دستگاه نصبه ؟ ... در یکی از نسخه های بعدی Blue Wave ، به حل مساله نویز هم پرداخته شده بود ..
//
در مورد فرمت مشابه S9 و P2 : مشکلی نیست و دیده شده یه همچین مواردی ... و اتفاقا خوبه ؛ نه ؟ ... اگه هنوز کنجکاوی کافیه پروفایل اون فایل AVI رو مطرح کنی تا بحث کنیم روش ...
saeedraz
27-07-2009, 14:24
موقعی که این خرخر به گوش می رسید ، موسیقی ای در حال پخش بود ؟ ... یا دستگاه کاری نمی کرد؟ ... طبیعی نیست .. گارانتی داره ؟ ... فقط همون یه بار بود یا مشکل همچنان ادامه داره ؟
چه firmware ی روی دستگاه نصبه ؟ ... در یکی از نسخه های بعدی Blue Wave ، به حل مساله نویز هم پرداخته شده بود ..
//
در مورد فرمت مشابه S9 و P2 : مشکلی نیست و دیده شده یه همچین مواردی ... و اتفاقا خوبه ؛ نه ؟ ... اگه هنوز کنجکاوی کافیه پروفایل اون فایل AVI رو مطرح کنی تا بحث کنیم روش ...
دستگاه هیچ کاری نمیکرد یعنی تازه روشن شده بود من اتفاقی بعد از روشن کردن دستگاه اون رو کنار گوشم گرفتم که این صدارو شنیدم و امروز هم که با برادرم تلفنی صحبت میکردم این مشکل رو داشت ما یه مشکل داریم اون هم اینه که وقتی دستگاه رو خریدیم کارت گارانتی داخل جعبه بود و چون خود برادرم نبود من هم جعبه را باز نکردم و وقتی تو خونه جعبه رو باز کردیم دیدیم که تاریخ تولید رو زده 2/2008 و تاریخ خاتمه گارانتی رو زده 8/2009 نمیدونم حالا گارانتی قبول میکنه یا نه
Firmware دستگاه 5.10 هست و بخاطر اینکه برادرم به دیکشنری احتیاج داشت اون رو از US به KRتبدیل کردم طبق دستوری که توسایت anythingbutipod نوشته بود
در مورد اون فایل هم الان پیشم نیست اما تاجایی که یادم هست برنامه Jetaudio یه قسمت تبدیل داره که فکر کنم پروفایلش طبق همون قسمت هست چون از چهار فایل AVI که تو S9 هست سه تاش رو پخش کرد و چهارمی که فکر کنم حلقه ه های رنگی بود رو بعد از تبدیل با برنامه Jetaudio به فایل AVI پخش کرد یعنی اون فایل AVI دوباره به فایل AVI تبدیل شد من که نفهمیدم چرا اولی رو پخش نکرد ولی تبدیل شده رو به راحتی پخش کرد
دستگاه هیچ کاری نمیکرد یعنی تازه روشن شده بود من اتفاقی بعد از روشن کردن دستگاه اون رو کنار گوشم گرفتم که این صدارو شنیدم و امروز هم که با برادرم تلفنی صحبت میکردم این مشکل رو داشت ما یه مشکل داریم اون هم اینه که وقتی دستگاه رو خریدیم کارت گارانتی داخل جعبه بود و چون خود برادرم نبود من هم جعبه را باز نکردم و وقتی تو خونه جعبه رو باز کردیم دیدیم که تاریخ تولید رو زده 2/2008 و تاریخ خاتمه گارانتی رو زده 8/2009 نمیدونم حالا گارانتی قبول میکنه یا نه
Firmware دستگاه 5.10 هست و بخاطر اینکه برادرم به دیکشنری احتیاج داشت اون رو از US به KRتبدیل کردم طبق دستوری که توسایت anythingbutipod نوشته بود
در مورد اون فایل هم الان پیشم نیست اما تاجایی که یادم هست برنامه Jetaudio یه قسمت تبدیل داره که فکر کنم پروفایلش طبق همون قسمت هست چون از چهار فایل AVI که تو S9 هست سه تاش رو پخش کرد و چهارمی که فکر کنم حلقه ه های رنگی بود رو بعد از تبدیل با برنامه Jetaudio به فایل AVI پخش کرد یعنی اون فایل AVI دوباره به فایل AVI تبدیل شد من که نفهمیدم چرا اولی رو پخش نکرد ولی تبدیل شده رو به راحتی پخش کرد
خب این در بدترین حالت حداقل 2 روز دیگه گارانتی داره (الان برج 7 از 2009 هستیم) ... طبیعیه که قبول کنه ... ضمناً گارانتی بعد از پایان اون تاریخ همچنان پشتیبانی می کنه ؛ منتها مثلا با دریافت وجه ...
بهرحال این سخت افزاری به نظر میاد و اگه نگرانی باید ببری اش گارانتی .... هرچند دیده شده مواردی که ایرادهای غیرفنی بی ربط باعث این قضیه بشه ، اما اینجا فکر نکنم صادق باشن و ارزش ریسک هم نداره .. .
//
در مورد اون فایل : عرض کردم - باید پروفایل اینا بررسی دقیق بشه (از نظر کدک مورد استفاده واسه فشرده سازی - بیت ریت - کانال صوتی) ... اینکه صرفاً پسوند Avi بوده هیچی رو ثابت نمی کنه ؛ مهم اینه که کدک مورد استفاده چی بوده ... یه فایل avi می تونه با xvid کدک شده باشه ، یا divx ، یا اصلا کدک نشده باشه ، یا کدک های دیگه ..
saeedraz
28-07-2009, 13:05
خب این در بدترین حالت حداقل 2 روز دیگه گارانتی داره (الان برج 7 از 2009 هستیم) ... طبیعیه که قبول کنه ... ضمناً گارانتی بعد از پایان اون تاریخ همچنان پشتیبانی می کنه ؛ منتها مثلا با دریافت وجه ...
بهرحال این سخت افزاری به نظر میاد و اگه نگرانی باید ببری اش گارانتی .... هرچند دیده شده مواردی که ایرادهای غیرفنی بی ربط باعث این قضیه بشه ، اما اینجا فکر نکنم صادق باشن و ارزش ریسک هم نداره .. .
//
در مورد اون فایل : عرض کردم - باید پروفایل اینا بررسی دقیق بشه (از نظر کدک مورد استفاده واسه فشرده سازی - بیت ریت - کانال صوتی) ... اینکه صرفاً پسوند Avi بوده هیچی رو ثابت نمی کنه ؛ مهم اینه که کدک مورد استفاده چی بوده ... یه فایل avi می تونه با xvid کدک شده باشه ، یا divx ، یا اصلا کدک نشده باشه ، یا کدک های دیگه ..
در مورد دستگاه از راهنمایی ممنون
دستگاه مال برادرم هست و راضی نمیشه که بره گارانتی میگه اگه بره گارانتی خرابتر میشه حرف هیچ کس هم گوش نمیده
اما در مورد اون فایل که دوباره به AVI تبدیل شده و در P2 پخش شد مشخصاتش به این ترتیب هست
File type: AVI (Xvid+MP3), COWON O2/S9: Auto High Quality
Video: 176 x 132, <Auto> fps,VBR 75
Audio: MP3, 128kbps
البته من فایل AVI چهارمی که روی P2 پخش نشد رو با JetAudio به یک فایل AVI با مشخصات بالا تبدیل کردم
در مورد دستگاه از راهنمایی ممنون
دستگاه مال برادرم هست و راضی نمیشه که بره گارانتی میگه اگه بره گارانتی خرابتر میشه حرف هیچ کس هم گوش نمیده
اما در مورد اون فایل که دوباره به AVI تبدیل شده و در P2 پخش شد مشخصاتش به این ترتیب هست
File type: AVI (Xvid+MP3), COWON O2/S9: Auto High Quality
Video: 176 x 132, <Auto> fps,VBR 75
Audio: MP3, 128kbps
البته من فایل AVI چهارمی که روی P2 پخش نشد رو با JetAudio به یک فایل AVI با مشخصات بالا تبدیل کردم
در مورد گارانتی و دستگاه برادرت : هرطور که راحته ... والا ما از مراجعه به گارانتی ضرر نکردیم ؛ حداقل در حوزه پلیره ها من خدمات 6-5 تا گارانتی معروفتر (از جمله : شاب/کریتیو - رایان بدر/کریتیو - مهرگان آسیا/زولتریکس - ایران رهجو/سونی - دیجیتال/iriver) رو دیدم .. همگی خوب و راضی کننده بوده ان ...
//
در مورد پروفایل اون فایل تصویری : آها .. حالا شد ... ظاهرا YP-P2 توانایی پخش xvid رو داره (در محدوده توانایی اش طبیعتا!) :
از ریویوی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اینفوسینک روی P2 :
We loved the way it transferred our ... Xvid movies without requiring transcoding.
mahsa_okay
08-08-2009, 11:08
واااااااااااای P2 ی من 1 مشکل بزرگ پیدا کرده ....هیچ هدفونی توش درست کار نمیکنه ...یعنی هدفونه سالمه ولی وقتی میزنمش به P2 صداها قطع و وصل میشن...کاریش می شه کرد؟ گارانتیشم 1 ماه پیش تموم شد...:(
با هر هدفونی این کارو میکنی این مشکلو داره یه خورده باهاش ور برو ببین چی میشه .. اگه نشد کار از محکم کاری نمیکنه یه اپدیتش بکن اما ایا قبلش ضربه ای نخورده ؟ ...
mahsa_okay
08-08-2009, 12:31
آره با تمام هدفونا...یادم نمیاد ضربه خورده باشه...شایدم خورده ....اگه ضربه باشه فابل تعمییر هست؟ چه جوری آپدیت کنم؟بلد نیستم
واااااااااااای P2 ی من 1 مشکل بزرگ پیدا کرده ....هیچ هدفونی توش درست کار نمیکنه ...یعنی هدفونه سالمه ولی وقتی میزنمش به P2 صداها قطع و وصل میشن...کاریش می شه کرد؟ گارانتیشم 1 ماه پیش تموم شد...:(
آره با تمام هدفونا...یادم نمیاد ضربه خورده باشه...شایدم خورده ....اگه ضربه باشه فابل تعمییر هست؟ چه جوری آپدیت کنم؟بلد نیستم
پیشنهاد دوستمون خوبه ؛ fw رو تعویض کن ببین مشکل حل میشه یا نه ... این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو چک کن
درسته گارانتی تموم شده ، اما بهرحال نمایندگی همچنان باید از محصولش پشتیبانی کنه ؛ فوقش یه هزینه ای هم می گیره ... اگه مشکل حل نشه و سخت افزاری باشه ، بهرحال مجبوری ببری گارانتی ، قیمت تقریبی تعمیرش رو بپرس و اگه می صرفه بذار حلش کنن ... خیلی اتفاق خانمان براندازی نیست و ایشالا که حل بشه ...
mani6606
13-08-2009, 17:02
با سلام من امروز یک P2 4G خریدم کیف از کجا تهیه کنم ؟ و بازی از کدام سایت دانلود کنم و چه جوری نصب کنم؟ در ضمن فریمور 5.10 را روش نصب کردم.
attractive_girl
13-08-2009, 17:03
سلام.
با p2 میشه صدا هم ضبط کرد؟/ چه جوری//
سلام.
با p2 میشه صدا هم ضبط کرد؟/ چه جوری//
بله - با آپدیت firmware اش میشه ... اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو چک کن
با سلام من امروز یک P2 4G خریدم کیف از کجا تهیه کنم ؟ و بازی از کدام سایت دانلود کنم و چه جوری نصب کنم؟ در ضمن فریمور 5.10 را روش نصب کردم.
کیف: باید از نمایندگی های سامسونگ بپرسی ...
//
بازی: از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کن ... طریقه نصب هم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ذکر شده
attractive_girl
14-08-2009, 19:22
با آپدیت firmware اش میشه
سی دی اش برای فروش تو بازار نیست؟؟
حجمش برای دانلود زیاده
سی دی اش برای فروش تو بازار نیست؟؟
حجمش برای دانلود زیاده
امکانش نزدیک به صفره .. ولی ضرر نداره که از نمایندگی های سامسونگ بپرسی ... برو کافی نت دانلودش کن ... راه واسه رسیدن به خواسته ات زیاده
attractive_girl
16-08-2009, 15:50
آخه من کلا سی دیشو گم کردم.برای ویدئوش هم سی دیش لازمه.کلا سی دیشو میخوام .
فقط نمایندگیاش دارن نه؟
آخه من کلا سی دیشو گم کردم.برای ویدئوش هم سی دیش لازمه.کلا سی دیشو میخوام .
فقط نمایندگیاش دارن نه؟
طبیعیه که CD اش و لوازم جانبی اش رو فقط از نمایندگی های سامسونگ بتونی جور کنی و تازه شاید خود اونها هم نداشته باشن و راهنمایی ات کنن به نمایندگی مرکزی ... (یعنی فروشنده های سامسونگ هم به احتمال زیاد نداشته باشن و باید بری نمایندگی گارانتی) ...
دیگه راههای پیش پات همین ها هستن و مثلا 12 حالت مختلف وجود نداره؛ یا باید خودت دانلود کنی ، یا باید از نمایندگی کمک بخوای ... یا اینکه مثلا یه نفر که این دستگاه رو داره پیدا کنی و باهاش تماس بگیری و مثلا ازش بخوای که یه کپی از cd رو در اختیارت بذاره ...
بنظر من فوق برو کافی نت پای ای دی اس ال دانلود کن خودت رو راجت کن دیگه !!! (خیلی حجمش بالا نیست !!!)
ayoob_hb
21-08-2009, 13:31
سلام دوستان
متاسفانه حدود سه ماهه کابل ام پی فور خراب شده
اینجا که گشتم چیزی نبود شما سایتی سراغ ندارید برم بخرم؟
ممنون میشم
سلام دوستان
متاسفانه حدود سه ماهه کابل ام پی فور خراب شده
اینجا که گشتم چیزی نبود شما سایتی سراغ ندارید برم بخرم؟
ممنون میشم
شما کجا هستی؟ ... (چه شهری؟)
این چیزا رو باید از نمایندگی سامسونگ بخوای و حتماً اطلاعات بیشتر و مفیدتری دارن ... بهشون زنگ زدی؟
attractive_girl
22-08-2009, 14:44
من الان دارم این برنامه که لینکشو داده بودین برای ضبط صدا رو دانلود میکنم
بعدش چیکار کنم؟
ayoob_hb
23-08-2009, 04:05
شما کجا هستی؟ ... (چه شهری؟)
این چیزا رو باید از نمایندگی سامسونگ بخوای و حتماً اطلاعات بیشتر و مفیدتری دارن ... بهشون زنگ زدی؟
من یه شهرستان دورافتاده هستم اینجا که نتونستم پیدا کنم به چه شماره ای بزنگم ؟
اگه بزنگم واسم میفرستن؟
من یه شهرستان دورافتاده هستم اینجا که نتونستم پیدا کنم به چه شماره ای بزنگم ؟
اگه بزنگم واسم میفرستن؟
خب بالاخره یا باید بری به یه شهر اصلی تر یا همونطور که مطرح شد به طریقی یکی اینو واسه ات بفرسته ... توصیه من اینه که از یه فامیلی - دوستی - آشنایی که تهران یا شهری که این قطعه گیر میاد کمک بگیری و ازش بخوای که بخره و واسه ات بفرسته و بعداً باهاش حساب کنی ...
در مورد تماس با نمایندگی سامسونگ که به نظر میاد در زمینه نزدیکترین نمایندگی و قیمت قطعه و موجود بودن/نبودنش بهت کمک کنه ، این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])صفحه رو ببین ..
همه این راهها پیگیری خودت رو می طلبه و راه آسون وجود نداره ... ولی ایشالا که حل میشه
من الان دارم این برنامه که لینکشو داده بودین برای ضبط صدا رو دانلود میکنم
بعدش چیکار کنم؟
راهنمای فارسی ارتقاء نرم افزار رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چک کن (فایل pdf)
attractive_girl
23-08-2009, 15:01
برای mp3 هستش فرقی نمیکنه با mp4?
روی دسکتاپم فایلی به نام Emodio_Setup اومده که برنامه ی اصلیشه و توی کامپیوتر هم باز میشه.و توی درایوم فایلی به نام EmoDio ذخیره شده که محتویات data و ... داخلشه.آیا منظور از 2 پوشه همین 2تاست؟؟
برای mp3 هستش فرقی نمیکنه با mp4?
روی دسکتاپم فایلی به نام Emodio_Setup اومده که برنامه ی اصلیشه و توی کامپیوتر هم باز میشه.و توی درایوم فایلی به نام EmoDio ذخیره شده که محتویات data و ... داخلشه.آیا منظور از 2 پوشه همین 2تاست؟؟
شما اون فایل زیپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کردی یا نه؟ ... اساساً باید یه سری فایل توش باشه که همه رو بریزی توی همون شاخه اصلی دستگاهت (یعنی از PC کپی شون کنی توی root دستگاهت) ... درسته؟
attractive_girl
24-08-2009, 13:02
شما اون فایل زیپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کردی یا نه؟ ... اساساً باید یه سری فایل توش باشه که همه رو بریزی توی همون شاخه اصلی دستگاهت (یعنی از PC کپی شون کنی توی root دستگاهت) ... درسته؟
نه من فقط همون لینکی که داده بودین یه فایلی بود به نام e_modio setup که حجمش هم 59/9 بود دانلود کردم.
اینو
باید چیکار کنم؟
نه من فقط همون لینکی که داده بودین یه فایلی بود به نام e_modio setup که حجمش هم 59/9 بود دانلود کردم.
اینو
باید چیکار کنم؟
اشتباه شد ... نباید این رو دانلود می کردی که ... باید این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود می کردی ... ببین پست 731 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو نگاه کن ، ببین واسه ضبط صدا چه لینکی بهت داده بودم ؟ (FM/200807/20080701171217203_YP-P2_Ver_5.08.zip)...
حالا اشکال نداره ؛ این دفعه لینک درست رو دانلود کن (16 مگ) و کار رو پی بگیر ... اگر هم من باعث شدم که سردرگمی پیش بیاد شرمنده ...
attractive_girl
29-08-2009, 15:50
ممنون دانلود کردم.
حالا اون لینک قبلی که 60 مگ بود و دانلودش کردم به چه دردی میخوره؟؟
ممنون دانلود کردم.
حالا اون لینک قبلی که 60 مگ بود و دانلودش کردم به چه دردی میخوره؟؟
برنامه ای هستش که یه جورایی جایگزین Samsung Media Studio شد و هنگام اتصال دستگاهت به PC باهاش ارتباط برقرار می کنه و کاربردهای مختلفی رو صورت میده ... مثلا TTS (تبدیل متن به صدا) و فعالیت های دیگه در ارتباط با دستگاهت ..
واکنش کاربران سامسونگ به این تغییر متنوع بوده ؛ بعضی ها راضی بوده اند و بعضی ها اون رو یه عقبگرد می دونن و معتقدن ضعف هایی داره ..
attractive_girl
30-08-2009, 16:07
برنامه ای هستش که یه جورایی جایگزین Samsung Media Studio شد و هنگام اتصال دستگاهت به PC باهاش ارتباط برقرار می کنه و کاربردهای مختلفی رو صورت میده ... مثلا TTS (تبدیل متن به صدا) و فعالیت های دیگه در ارتباط با دستگاهت ..
واکنش کاربران سامسونگ به این تغییر متنوع بوده ؛ بعضی ها راضی بوده اند و بعضی ها اون رو یه عقبگرد می دونن و معتقدن ضعف هایی داره ..
یه لینک کامل در مورد کار با برنامش ندارین؟ و جزئیاتش؟
Attractive_girl این اینک صفحه ی اصلی EMO Dio که برای دانلود و ... هست
پایینش 3 قسمت داره اونارو میتونی ببینی ....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه فیلم تحت Emo Dio guide این رو حتما ببین ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن خودم هم با Emo Dio کار کردم سوالی داشتی بگو در خدمتم ...:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.