ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن سیستم در بازی ها و ...

water_soul
07-03-2008, 21:09
دوستان
چند وقته که کامپیوتره من توی بازی ها یا وقتی خیلی از رم و سی پی یو استفاده میکنم خاموش میشه و اگه بلافاصله روشنش کنم دوباره خاموش میشه حتی اگه 5-10 ثانیه بعد هم روشنش کنم وقتی میرم توی ویندوزخاموش میشه !!!
پاورم رو عوض کردم ولی هیچ فرقی نکرد رمم خیلی پایینه ممکنه به خاطره اون باشه در ضمن ویروس نیست چون کامپیوترم رو فرمت کردم ولی بازم مشکل حل نشد که نشد
سیستم کامپیوتر من:
cpu:3.40 ghz pentium 4
ram:1g
graphic card:512 gx7100

water_soul
08-03-2008, 22:10
یکی کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــک کنه مشکلم خیلی جدیه

sarina_sh
08-03-2008, 22:29
من همین مشکل شما را داشتم دمای سی پی یو بالا می رفت و سیستم خاموش میشد
اما دلیلش این بود که فن سیستم درست کار نمی کرد
شما هم یه چکی بکنید و مطمئن بشید که فن ها درست کار می کنند

water_soul
08-03-2008, 23:31
من همین مشکل شما را داشتم دمای سی پی یو بالا می رفت و سیستم خاموش میشد
اما دلیلش این بود که فن سیستم درست کار نمی کرد
شما هم یه چکی بکنید و مطمئن بشید که فن ها درست کار می کنند
کیس کامپیوترم بازه
فن سی پی یو درست کار میکنه یعنی حد اقل میچرخه اما پره خاکه!!!
جلوی کیس من یه صفحه هست که دما رو نشون میده و فکر میکنم میشه دما رو انخاب کرد.ممکنه دستم خرده باشه به اون و دمای کامپیوتر به هم بریزه؟؟؟

water_soul
09-03-2008, 20:30
sarina_sh مثل اینکه حق با شما بود فن من پره خاک بود امروز با سشوار:31: و چند تا چیز دیگه افتادم به جونش الان کامپیوترم درست شده

sarina_sh
09-03-2008, 20:39
پس خدارو شکر مشکلتون حل شد
من یه مدت فن کیسم خوب از خودش حرکت در نمی کرد توش روغن ریختم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش مثه فرفره به کار افتاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
شاد باشی دوست من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Diego
09-03-2008, 20:41
اگه فن درست هم کار بکنه,باز هم خود خاک گرفتگی باعث بالا رفتن دما به میزان بسیار زیاد میشه.

sarina_sh
09-03-2008, 20:49
یکی از استادای ما می گفت گرد و خاکی که داخل سیستم هست باعث میشه سیستم سرعتش هم کم بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javadshahvand
09-03-2008, 20:58
یکی از استادای ما می گفت گرد و خاکی که داخل سیستم هست باعث میشه سیستم سرعتش هم کم بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آفرین به استاد شما چقدر باهوشه...!!!:rambo:

sarina_sh
09-03-2008, 21:33
بله استاده ما خیلی باهوشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif اما شما باهوش تری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]