ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین برندها در ارتباط با صداقت و وظیفه شناسی نسبت به مشتری در سال 2008 معرفی شدند

صفحه ها : 1 2 [3]

SAEED_BARCELONA
25-05-2008, 14:00
طلبه شدم براتون 2تا سينما خانگي بارم خفن. يکي پاناسونيک يکي سوني.
------------
Panasonic SC-PT960

قدرت خروجي: 1250وات RMS
Dolby Digital Decoder
DTS Decoder
Dolby Pro Logic Decoder
Runs on iPod® with included Dock
Wireless Terminal
5 DVD/CD Changer
High Definition (1080p) Up-Conversion
خروجي HDMI
اسپيکرهاي پشتي وايرلس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست ویرایش میشود

shenhaye_zaman
26-05-2008, 00:55
حالا اینجارو ببین تعجبت 2 برابر میشه !

Editors' Top در Cnet

Most Popular در Cnet

دوستان خواهشا مسائل مربوط به AV رو توی تاپیک TV بنویسید تا این اشتباهات رخ نده.تعجب می کنم چرا کسی توی این دو پیج متوجه این اشتباه نشده

عزیزان Popularity ریتیگ نیست.

ادیتور Rating که یه پله بالا تر از User rating و Popularity قرار داره باز هم جزء ریتیگ وب سایت محسوب نمیشه.

مهمترین ریتیگ های این Reviews رو که از با اعتبار ترین Reviews های جهان هم هست رو Senior Editor های سایت که امکانات زیادی رو هم در اختیار دارند انجام می دهند.

اسم Senior Editor بخش غیر آسیایی David Katzmaier هست که خیلی هم معروفه.نقد های جالبی مینویسه.این بابا دو مدل از سامسونگ و سونی رو با یک امتیاز بعنوان The best LCD انتخاب کرده:
Samsung LN52A650
Sony KDL-46XBR4
البته در ریتیگ کلی HDTV پلاسمای پاناسونیک رو صدر نشن انتخاب کرده.

اسم Senior Editor بخش آسیایی Philip Wong هست که این یکی هم معروف تره، هم فوق العاده آدم سخت گیریه.

پ.ن: کلا فعالیت C-net آسیا بیشتر از Global اونه.چون بیشتر کمپانی ها AV اول محصولاتشون رو توی کشور Native و همسایه release میکنند.مثل کمپانی های ژاپنی و کره ای که گاها تا یک سال هم محصول جدید رو وارد مارکت جهانی نمی کنند.

S A M S U N G
26-05-2008, 21:00
سامسونگ دوران هاردهای سوزنی رو به پایان رساند .

اولین هارد 256 گیگابایتی با سرعت خواندن 200 مگابایت در ثانیه و سرعت نوشتن 160 گیگابایت در ثانیه !!!!!!!!

عالیه نه ؟

برای اینکه بهتر متوجه این سرعت فوق العاده بشین یک مثال میزنم :
کپی کردن یک فیلم بر روی این حافظه که به صورت غیر قانونی از شبکه های تورنت دانلود کردیم و معمولا 700 مگابایت حجم دارند فقط 4 ثانیه زمان میبرد. ضمنا مجبور به گوش کردن به آن صدای ناراحت کننده ی هارد دیسک هم نیستیم.

این سرعت یعنی چیزی حدود 2.4 برایر بیشتر از هاردهای رایج کنونی .

این FlashSSD همراه با اینترفیس SATA II و اندزه 2.5 اینچ تولید شده . فقط 9.5 میلیمتر ضخامت داره .

دز ماه سپتامبر قابل دسترس هم هستش .

mahyarSAMSUNG
27-05-2008, 02:51
چقدر هم هارد دیسک خوشگل ادم دلش نمیاد توی کیس بزارش :d

perjixen
27-05-2008, 09:29
اولین هارد 256 گیگابایتی با سرعت خواندن 200 مگابایت در ثانیه و سرعت نوشتن 160 گیگابایت در ثانیه !!!!!!!!

عجب چیزی.....................................!!!!
بحث سر و صدا نکنید که من اینجا شاخ همه رو میشکنم...................... هارد کوآنتم.......................!!!

seyyedi
27-05-2008, 10:53
دوستان سلام
امیر جان یعنی توی ایران هم پیدا میشه؟
به نظرت قیمتش چند باشه؟
چند وقتی هست میخوام هارد رو عوض کنم و یه 360 بگیرم حالا با 256 هم میسازیم

S A M S U N G
27-05-2008, 11:44
هنوز قيمت رو مشخص نكردن ولي مطمئنا بالا هستش .

F488E مخصوص المپيك 2008 :

perjixen
27-05-2008, 14:00
و تفاوتش با اف 480............................؟؟؟؟

Casillas
27-05-2008, 20:43
سامسونگ چه گوشیای تخیلی میزنه!

S A M S U N G
28-05-2008, 19:21
سامسونگ با سیمبیان و Safari آمد

سامسونگ امروز از گوشی جدید خود پرده برداری کرد .

طبق خبرهای قبلی که میگفتن سامسونگ این مدلو با Soul به بازار میفرسته و منتظر معرفی این گوشی در ماه بعد در آسیا بودن ولی سامسونگ این گوشیو امروز معرفی کرد .

SAMSUNG L780

همکاری سامسونگ با Safati برای اولین باز در گوشیهای سیستم عامل سیمبیان رو در این گوشی میشه دید . یک جستوگر وب قدرتمند که در آیفون هم استفاده شده .

این گوشی برای اولین بار در گوشیهای سامسونگ از سیستم عامل سیمبیان 9.3 سری 60 نسخه 3.2 استفاده میکنه . ( سیستم عامل گوشیهای N96 و N76 نوکیا )

صفحه نمایش 2.4 اینچ با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ و وضوح QVGA به مزیتهای این گوشی افزوده .

دوربین دیجیتال 3.2 مگاپیکسل و جنس بدنه از استیل کامل و USB و بلوتوث نسخه 2 از ویژگیهای دیگه این گوشی زیبا هستش .

حافظه داخلی گوشی 100 مگابایت هستش که امکان افزودن حافظه با کارتهای microSD تا 4 گیگابایت نیز مهیا شده .

ضخامت این گوشی تنها 13.5 میلیمتر هستش .

perjixen
29-05-2008, 09:12
اگر ، به راحتی از طراحی این گوشی بگذریم ، که به نظرم نمیشه............!!! به مرورگرش که برسیم............ دیگه هیچ..........!!!
به نظرم پرقدرت ترین مرورگر ، در این گوشی تعبیه شده................ که یه خطر جدی برای اپرا حساب میشه.

S A M S U N G
29-05-2008, 17:16
سامسونگ جدیدترین مونیتور خود را وارد بازار کرد .

SyncMaster 2263DX

اولین مونیتور دنیا با 2 صفحه نمایش که هم اکنون در بازار کره موجود هستش و به زودی وارد بازار جهانی میشه .

گفته سامسونگ در مورد multi-screen این مونیتور :

the 2263DX monitor is ideal for users who require multiple screens to run programs and applications simultaneously

این مونیتور در اندازه 22 اینچ با رزولوشن تصویر 1050×1680 پیکسل , زاویه دید 170 درجه , کنتراست 8000:1 , زمان پاسخگویی 5 هزارم ثانیه , USB نسخه 2 , وب کم 3 میلیمتری با بالاترین رزولوشن و 2 اسپیکر و 2 میکروفن ساخته شده .

SyncMaster 2263DX از 2 تکنولوژی انحصاری سامسونگ یعنی UbiSync و MagicBrite3 نیز بهره میبره .

صفحه نمایش دوم در اندازه 7 اینچ با رزولوشن 480×800 پیکسل طوری تعبیه شده که به کاربر این امکان رو میده که در هرجا از ( بالا , پایین , جپ , راست ) صفحه نمایش قرار بدن .

مونیتور باحالیه :40:

mahyarSAMSUNG
29-05-2008, 22:38
ولی راست میگنا این زنا رو میزارن تا فروش بره بالا :d

S A M S U N G
09-06-2008, 09:08
i900 Omnia به طور رسمي معرفي شد

رقيب سرسخت iPhone 3G بزودي وارد بازار ميشه

i900 Omnia بالاخره امروز توسط سامسونگ معرفي شد :

i900 Omnia

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 48 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 66 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 60 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امكانات :

1. ويندوز موبايل 6.1 پروفشنال
2. صفحه نمايش 3.2 اينچ با وضوح WQVGA و نمايش 65 هزاررنگ و رزولوشن 400در240 و قابليت تاچ اسكرين
3. دوربين ديجيتال 5 مگاپيكسل با قيليت اتوفوكوس و قابليت تشخيص چهره و تشخيص لبخند و فلاش و ويديو
4. نسحه جديد اينترفيس بسيار زيباي سامسونگ UI و امكان TouchWiz براي اين گوشي
5. در 2 نسخه 8 و 16 گيگابايت حافظه داخلي
6. Wi-Fi
7. گيرنده GPS
8. خطوط اينترنت پرسرعت HSPDA با سرعت بيش از 7.2 مگابايت در ثانيه
9. قابليت ازتقاء حافظه به وسيله كارتهاي microSD تا 16 گيگابايت
10. USB و بلوتوث نسخه 2
11. باتري 1440 ميلي آمپر
12. راديو FM
13. ضخامت 12.5 ميليمتر

S A M S U N G
09-06-2008, 10:26
Omnia ماه آينده وارد بازار ميشه .

اينم چندتا عكس از اينترفيس و TouchWiz اين گوشي ( رقيب ميطلبه ) به اين ميگن قدرت دوم جهان .

seyyedi
09-06-2008, 10:58
دوستان سلام
تبریک میگم امیر خان

2. صفحه نمايش 3.2 اينچ با وضوح Wqvga و نمايش 65 هزاررنگ و رزولوشن 400در240 و قابليت تاچ اسكرين ولی دیدی من گفتم 16 میلیون رنگ گذاشتنش ساده نیست
بگذریم
واقعا گوشی قشنگیه و عکسای قبلی زیبایی این گوشی رو نشون نمیداد
اینترفیس زیبایی هم داره
واقعا چرا همه سعی میکنن که بگن افلان گوشی رقیب آیفونه
رقیب خوبی برای ایکسپریا و دایموند هست

mostafa_khan001
09-06-2008, 12:11
دوستان سلام

واقعا چرا همه سعی میکنن که بگن افلان گوشی رقیب آیفونه
رقیب خوبی برای ایکسپریا و دایموند هست
البته من شخصا اینها رو رقیب نمیدونم.چون این دوربینش 5 هست.کسی نمیتونه این تفاوت رو نبینه چون کاملا تو قیمت تاثیر میگذاره اون هم توی پاکت پی سی.حتما تفاوت قیمت فاحشی با هم دارن

----
یادتون که نرفته انویدیا رو...اون دوربینش 5 بود.اون رو میشه با این مدل سامسونگ مقایسه کرد....اما ان ویدیا گرافیکش یه چیز دیگه ایی هست:20:

SAEED_BARCELONA
09-06-2008, 14:08
آقا امیر میشه بگی چرا چند وقته اکثر گوشیای سامسونگ که معرفی میش برای رقابت با آیفون زده میشه و هیچ کدومشوم موفقیت آیفونو تکرار نمیکنن؟
ویرایش به دلیل غلط املایی

perjixen
09-06-2008, 14:24
آقا امیر میشه بگی چرا چند وقته اکثر گوشیای سامسونگ که معرفی میش برای رقابت با آیفون زده میشه و هیچ کدومشوم موفقیت آیفونو تکرار میکنن؟
.............................:31::31::31::31::31:: 31::31::31::31::31::31::31:....................... !!!!!!!!!!!!!

R@R#M@N
09-06-2008, 14:34
2. صفحه نمايش 3.2 اينچ با وضوح Wqvga و نمايش 65 هزاررنگ و رزولوشن 400در240 و قابليت تاچ اسكرين
ای خدا یادمه اونموقع که سونی ایکس وان رو معرفی کرد همه میزدن تو سره ال سی دی میگفتن بابا 65 هزار رنگه و بدرد نمیخوره !!!!
عججججججججببببب !!!!

S A M S U N G
09-06-2008, 16:40
آقا امیر میشه بگی چرا چند وقته اکثر گوشیای سامسونگ که معرفی میش برای رقابت با آیفون زده میشه و هیچ کدومشوم موفقیت آیفونو تکرار نمیکنن؟
اینو دیگه از نباید بپرسین . مگه من خبر OMNIA رو توی سایت GSMArena نوشتم ؟ من که الکی نمینویسم رقیب iPhone 3G همونی که تو GSMArena نوشته من اینجا گذاشتم . در ضمن سامسونگ مگه چندتا اسمارت فون تاچ داره ؟؟؟؟؟

ای خدا یادمه اونموقع که سونی ایکس وان رو معرفی کرد همه میزدن تو سره ال سی دی میگفتن بابا 65 هزار رنگه و بدرد نمیخوره !!!!
عججججججججببببب !!!!
جان من صفحه نمایش رو ول کنین ! شما میدونین سامسونگ چه امکاناتی رو یکجا توی یه گوشی گذاشته ؟

624 مگاهرتز CPU
5 مگاپیکسل دوربین با تشخص چهره و لبخند و اوتو پانورما .
موس اپتیکال !!! همونی که توی لپ تاپ ازش استفاده میشه
شما گوشیو کج کنی منو گوشی هم کج میشه !!!!!!!! آیفون همچین قابلیتی داره ؟
TouchWiz برای اولین بار روی یه ویندوز موبایل میشه دید
32 گیگابایت حافظه !!!
UI ساخت خود سامسونگ که واقعا زیباست

از همه مهمتر !
این گوشی 2 هفته دیگه در آسیا عزضه میشه و ماه آینده در اروپا به قیمت تقریبی 720 دلار ! میدونین یعنی چی ؟ یعنی زندگی !

X1 چند ماه معرفی شده ؟ !!!!

GSM 850 هم داره و مطمئنا آمریکایی ها عشق میکنن با این گوشی .

R@R#M@N
09-06-2008, 17:10
جان من صفحه نمایش رو ول کنین ! شما میدونین سامسونگ چه امکاناتی رو یکجا توی یه گوشی گذاشته ؟
والا من که بشخصه خودم ول میکنم !!! ولی یادمه خودت و چند تا از نوکیایی ها اینو میزدین تو سر سونی !!
هر چی میگفتیم بابا ویندوز موبایل بیشتر از این رنگ رو ساپورت نمیکنه شما مگه تو کتتون میرفت !!!
من کلی گفتم که خودتون متوجه اشتباهتون بشین !!!

آیفونو نمیدونم !!! ولی ن82 این قابلیت رو داره !!! قابلیت خفنیه ؟؟؟

S A M S U N G
09-06-2008, 17:12
آیفونو نمیدونم !!! ولی ن82 این قابلیت رو داره !!! قابلیت خفنیه ؟؟؟
N82 ویندوز موبایله ؟

با نگرفتی امکاناتو بهراد جان ! یه بار دیگه بخون !

S A M S U N G
09-06-2008, 18:22
راستی یکی از دوستان چند روز پیش پرسید که این گوشی شتاب سنج داره یا نه باید بگم آره داره :

accelerometer for auto-rotation

R@R#M@N
09-06-2008, 19:14
خاب منم واسه همین پرسیدم !!! وقتی یه گوشی سیمبیان اینو داره ویندوز موبایل دار نمیتونه داشته باشه ؟؟
حالا اینا چین ؟؟؟

TouchWiz , SAMSUNG UI و Geotagging
میشه یه توضیحی دربارشون بدی !!!

SAEED_BARCELONA
09-06-2008, 19:22
آیفونم ای قابلیتو داره. این که دیگه یه چیزه عادی شده. k850 و w910 هم دارن ولی تو منوشون فکر کنم کار کنه. فقط برا مدیاسنترو فیلمو عکسو ایجور چیزا.

S A M S U N G
09-06-2008, 19:51
آیفونم ای قابلیتو داره. این که دیگه یه چیزه عادی شده. k850 و w910 هم دارن ولی تو منوشون فکر کنم کار کنه. فقط برا مدیاسنترو فیلمو عکسو ایجور چیزا.

همین دیگه ! نه توی منو و نه توی دسکتاپ و نه توی شماره گیری فکر نمیکنم داشته باشن .

میشه یه توضیحی دربارشون بدی !!!

TouchWiz : اگه دقت کنی کنار صفحه نمایش یه نوار از آیکونهای ضروری لیست شدن که قابلیت تعویض هم دارن ( این میشه Wiz ) . شما میتونی روی هر کدوم از اون آیتمها که بخوای با دست بکشی و بیاریش هرجا از صفحه نمایش که میخوای بذاری مثل ساعت توی امضام ( این میشه Touch )

SAMSUNG UI : خب این که مشخصه دیگه ! UI یعنی User Interface که مثل Touch Flo در Diamond هستش البته این یکی ساخت خود سامسونگ هستش . فکر کنم Touch Flo ساخت مایکروسافت هستش .

Geotagging : قابلیت جدید واسه دوربینهای دیجیتال هستش که به دوربینهای گوشیها هم سرایت کرد این قابلیت به صورت خودکار میتونه با گرفتن موقعیت عکس گرفته شده از روی GPS ، محل گرفته شدن عکس رو ثبت کنه .

موفق باشین .

S A M S U N G
09-06-2008, 20:27
اینم تاییدیه GSMArena درباره :

624MHz Marvell PXA312 processor

128 MB RAM, 256 MB ROM

Accelerometer sensor for auto-rotate

Handwriting recognition

perjixen
09-06-2008, 20:48
یه سوال...........
سی پی یو این گوشی 624 هست......... ایفون هم فکر کنم همین رده ست.....!!!
پس چرا توی کار ، یه تفاوت فاحش از نظر سرعت دارن..........؟؟؟؟؟ بعدش هم چرا سرعت ویندوز موبایل نسبت یه لینوکس و مک در دستگاهی مشابه اینقد کم هست.......؟؟؟؟
بعد یه چیزه دیگه........!! اگر همه جا میشه صفحش بچرخه ، به قول داداشم ، که گه گیجه میگره.......!!!! بهتر نبود تو منو و گالری و .... چرخش داشت........؟؟؟؟

SAEED_BARCELONA
09-06-2008, 20:51
همین دیگه ! نه توی منو و نه توی دسکتاپ و نه توی شماره گیری فکر نمیکنم داشته باشن .
آیفون به گونم تو منو داره. منظورم k850 و w910 بود که نو منوش کار نمیکنه.
x1 داره

S A M S U N G
09-06-2008, 21:03
رضا جان مگه ویدیو این گوشی اومده ؟ نکنه خودت باهاش کار کردی :دی ... از کجا فهمیدی سرعتشون فرق داره ؟

iPhone از 624 سامسونگ استفاده میکنه ... Omnia از 624 مارول

در مورد اون سنسور که خیلی باحاله که .. یه ذره بچرخونه که عوض نمیشه باید کامل عمودی یا افقی بگیری .

آیفون هم فکر نکنم داشته باشه .

به قول یکی از دوستام X1 تاریخ انقضاش گذشته ! پس چرا نمیاد ؟

Diamond و Omnia و iPhone 2 اومدن ( البته 2 تای آخری تا آخر ماه میان ) ولی X1 فعلا داره تغییر رنگ میده :دی

S A M S U N G
09-06-2008, 22:27
پیشنهاد میکنم این ویدیو رو حتما نگاه کنین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی بعضی جاها youtube ف ی ل ت ر هستش ... از ف ی ل ت ر شکن هم که استفاده میکنم فیلم رو لود نمیکنه .

اگه راهی هستش بگین ممنون میشم .

perjixen
09-06-2008, 22:35
کمی زود ، اضهار نظر کردم..........!! اشتباه کردم...............................:11:
ولی این گوشی با اون چیری که فکر میکردم فرق داره...........!!! البته فلان هم زوده برای چیزی گفتن............ ولی به نظر میاد این یه چیره دیگس..........!!!!
به نظر میاد ، رویایی کشتن آیفون کمی جدی تر ، در حال پیگیری هست............!!!
حاجی زودتر از من لینک دادی...............

این لینک همین فایلی که سامسونگ عزیز گذاشت. بعد از دانلود ، پسوند فایل رو flv بزارید.

Highbury
09-06-2008, 23:13
:31:

TouchWiz : اگه دقت کنی کنار صفحه نمایش یه نوار از آیکونهای ضروری لیست شدن که قابلیت تعویض هم دارن ( این میشه Wiz ) . شما میتونی روی هر کدوم از اون آیتمها که بخوای با دست بکشی و بیاریش هرجا از صفحه نمایش که میخوای بذاری مثل ساعت توی امضام ( این میشه Touch )

SAMSUNG UI : خب این که مشخصه دیگه ! UI یعنی User Interface که مثل Touch Flo در Diamond هستش البته این یکی ساخت خود سامسونگ هستش . فکر کنم Touch Flo ساخت مایکروسافت هستش .

Geotagging : قابلیت جدید واسه دوربینهای دیجیتال هستش که به دوربینهای گوشیها هم سرایت کرد این قابلیت به صورت خودکار میتونه با گرفتن موقعیت عکس گرفته شده از روی GPS ، محل گرفته شدن عکس رو ثبت کنه .

موفق باشین .

این قابلیت آخری فکر کنم روی ان82 باشه شاید هم ان81 بود اما فکر کنم ان82 بود

S A M S U N G
09-06-2008, 23:18
کاظم جان مگه من گفتم اولین بار هستش که روی گوشی میاد ؟

N95 هم فریمورش آپدیت بشه این قابلیت رو داره . !

__________________________________________________ _

کسی واسه این مشکل ما راهی نداره ؟؟؟ اعصاب مارو ریخته بهم . شما چطوری میرین Youtube ؟

راستی بعضی جاها youtube ف ی ل ت ر هستش ... از ف ی ل ت ر شکن هم که استفاده میکنم فیلم رو لود نمیکنه .

Highbury
09-06-2008, 23:22
نمیدونم والا. گناه داره
دلم براش تنگ میشه. رفیق پایمه.
خداییش جای ممد خیلی خیلی خالیه

SAEED_BARCELONA
10-06-2008, 00:10
در مورد اون سنسور که خیلی باحاله که .. یه ذره بچرخونه که عوض نمیشه باید کامل عمودی یا افقی بگیری .
دلت خوشه روزی 2تا گوشی معرفی میکنی. هنوز نمیدونی auto rotation چیز شاخی یست که بخوای باهاش پز بدی.
این برا آیفون

- Accelerometer sensor for auto-rotate
این برا w910

- Motion sensor
این برا k850

- Motion sensor (with UI auto-rotate)
این برا X1

این برا N82

اینا همشون مدت مدیدیه که تو بازارن جز x1. حالا به نظر خودت جدیده؟

Diamond و Omnia و iPhone 2 اومدن ( البته 2 تای آخری تا آخر ماه میان ) ولی X1 فعلا داره تغییر رنگ میده :دی
به جا خودم اگه من این حرفو زده بودم درباره سامسونگ یا نوکیا الان یه پ خ برام از aqua میومد و پاکش میکردن. مثل حرفی که تو کلوپ عکس n82 و k850 زدمو پاکش کرد. دیگه بات بحث نمیکنم حال نمیکنم با این جور بحثای بچه گانه. آخرش میشه مثل قضیه مشاوره TV یا قضیه معرفیه محصولات که تو هر دو شکست خوردی!

این آخرین جوابیه که من به پستات میدم.
www بردار درست میشه

خداییش جای ممد خیلی خیلی خالیه
بابا اومد بنده خدا. داره پست میده

mostafa_khan001
10-06-2008, 07:48
کاظم جان مگه من گفتم اولین بار هستش که روی گوشی میاد ؟

N95 هم فریمورش آپدیت بشه این قابلیت رو داره . !

__________________________________________________ _

کسی واسه این مشکل ما راهی نداره ؟؟؟ اعصاب مارو ریخته بهم . شما چطوری میرین Youtube ؟
دوست خوبم از برنامه onspeed استفاده کن

S A M S U N G
10-06-2008, 18:44
مرسی مصطفی جان . میشه دانلود کرد دیگه درسته ؟

اینم چندتا عکس از Omnia + مقایسه با Diamond و X1 :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی PhoneArena نوشته این گوشی صفحه نمایش 262 هزار رنگ داره !

perjixen
10-06-2008, 19:22
این گوشی قابل قیاس ، با اون دوتا نیست.......!! تنها ، شباهتشون ، سیستم عاملشون هست.....!!! که به نظرم ، دیامون قشنگتره.............!!!!
راستی ، حرف کدوم سایت قابل ، قبول هست.........؟؟؟؟ 256 یا 65 .........؟؟؟؟

Highbury
10-06-2008, 19:37
یک مزیتی که x1 داره وجود کیبورد کاملش هست که برای کسانی که از گوشی استفاده حرفه ای میکنند خیلی مهم هست.

mostafa_khan001
10-06-2008, 20:54
مرسی مصطفی جان . میشه دانلود کرد دیگه درسته ؟

راستی PhoneArena نوشته این گوشی صفحه نمایش 262 هزار رنگ داره !

سلام چرا نشه.اره میشه خوبش هم میشه.انلاین هم باید نصبش کنی.چون میلت رو چک میکنه و برات یوزر پسورد میفرسته به ایمیلت
عمرش هم 30 روزه.بعد 30 روز دوباره باید نصب کنی وی ک ایمیل دیگه بدی و ....
خواهش میکنم قابلی نداشت:20:

S A M S U N G
10-06-2008, 21:43
راستی ، حرف کدوم سایت قابل ، قبول هست.........؟؟؟؟ 256 یا 65 .........؟؟؟؟
نمیدونم والا .

هیچ سایتی درباره نمایش رنگ این گوشی چیزی ننوشته به جز این 2 سایت . بیشتر سایتها نوشتن WQVGA و 3.2 اینج !

یک مزیتی که x1 داره وجود کیبورد کاملش هست که برای کسانی که از گوشی استفاده حرفه ای میکنند خیلی مهم هست.
Touch Pro هم این مزیت رو داره . البته صفحه کلید QWERTY مجازی هم تا حدودی میتونه جوابگو باشه .

سلام چرا نشه.اره میشه خوبش هم میشه.انلاین هم باید نصبش کنی.چون میلت رو چک میکنه و برات یوزر پسورد میفرسته به ایمیلت
عمرش هم 30 روزه.بعد 30 روز دوباره باید نصب کنی وی ک ایمیل دیگه بدی و ....
خواهش میکنم قابلی نداشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
مصطفی جان واقعا لطف کردی . مجبور بودم واسه اینکه برم Youtube با دایل آپ کانکت بشم که دیگه بدتر !

mahyarSAMSUNG
11-06-2008, 01:31
چقدر حال گیری . 65 رنگ چرا ؟!!!!!! همه میگفتند 262 . ولی ترکونده ها همون معرفی نشده 1000 تا رای اورده !

rozy_1500
11-06-2008, 03:02
چیز باهالیه ولی مطمئنا از لحاظ زیبایی نمیتونه با دیاموند و از لحاظ زیبایی و امکانات با آیفون رقابت کنه

S A M S U N G
11-06-2008, 09:48
پشت Diamond خداييش تكه .

ازنظر امكانات كه يعضي جاها از آيفون هم سرتره !

yoosef_st
11-06-2008, 12:41
آخه چجوری میشه که یه گوشی 700 تومنی با آیفون 200 تومنی رقابت کنه؟ هان؟

saman65
11-06-2008, 16:30
به نظرم بهتره این بحث ها تو تاپیک های دیگه ای ادامه پیدا کنه.نه اینجا.این یه تاپیک خبری واسه چند ماه پیشه که خیلی زود تر از اینا باید میرفت پایین.ولی با این وضع فکر کنم تا 2.3 سال دیگه همیشه بالا باشه...

S A M S U N G
11-06-2008, 16:45
به به سلام سامان جان . خوشحالم دوباره برگشتی .

در مورد تاپیک به نظر من این تاپیک خیلی خوبه چون تنها تاپیکیه که درباره همه چیز توش بحث میشه .

اگر خبرهای مربوط به گوشیهای جدید نوکیا و سونی اریکسون هم بجه ها اینجا میذاشتن بهتر بود . چون مطمئنا Elfin هنوز نیومده به فروم وگرنه یک ثانیه هم اون 2 تا تاپیک توی کلوپ گوشیها نمیموندن .

به هرحال درباره اون تیکه آخر امضات هم خوشحالم دوست من . و فدای تیکه اول امضات بشم :دی

S A M S U N G
11-06-2008, 16:57
همین الان یه E-Mail سایت سامسونگ واسم زد :

عرضه گوشی :

i907 انحصار AT&T در آمریکا - عرضه گوشی ماه آگوست

i908 انحصار کشور چین - عرضه گوشی از 2 هفته پیش شروع شده

i900 Or OMNIA عرضه جهانی - ماه آینده

قیمت گوشی هم نوشتن 17 ژوئن در سنگاپور اعلام میشه .

saman65
11-06-2008, 17:10
سلام عزیزم.ممنونم
ولی به نظر من اینا رو تو تاپیک اخبار مربوط به جدیدترین گوشی ها بگیم بهتره.ولی بازم هرچی شما بگی
اون تیکه اول امضام که درباره بازگشت خودمه.تیکه دومی هم درباره شاهکار سامسونگ.(که انگار اومدن از من پرسیدن که تو چه چیزایی از یه گوشی میخوای.بعد اومدن همش رو تو i900 گذاشتن)
سومی هم یه تشکر از خدا و هر کسی که واسه شفای خانومم دعا کرده بود

seyyedi
11-06-2008, 17:26

624 مگاهرتز CPU
5 مگاپیکسل دوربین با تشخص چهره و لبخند و اوتو پانورما .
موس اپتیکال !!! همونی که توی لپ تاپ ازش استفاده میشه
TouchWiz برای اولین بار روی یه ویندوز موبایل میشه دید
32 گیگابایت حافظه !!!
UI ساخت خود سامسونگ که واقعا زیباست

از همه مهمتر !
این گوشی 2 هفته دیگه در آسیا عزضه میشه و ماه آینده در اروپا به قیمت تقریبی 720 دلار ! میدونین یعنی چی ؟ یعنی زندگی !

X1 چند ماه معرفی شده ؟ !!!!

GSM 850 هم داره و مطمئنا آمریکایی ها عشق میکنن با این گوشی .
دوستان سلام
چشم چشم نزنی ما رو
موس اپتیکال رو ایسکپریا هم داره
اتو روتیشن ایکسپریا هم داره
سی پی یو و دوربین و حافظه از ایکسپریا بیشتره
خیلی خوبه
کی ایران میاد ؟ این مهمه

موافقم

پیشنهاد میکنم این ویدیو رو حتما نگاه کنین :

کد:

برای مشکلت باید آخر یوتوب یه mp4 اضافه کنی
به این صورت که هر لینکی که بود شما اینکار رو بکنی اینجوری
youtubemp4.com

خوب گفتی مخصوصا که کیبودر زیبا و کارآمدی هم داره

Touch Pro هم این مزیت رو داره . البته صفحه کلید QWERTY مجازی هم تا حدودی میتونه جوابگو باشه .
خوب ایکسپریا هم با وجود اینکه کیبور داره کیبورد مجازی هم داره
[QUOTE]به نظرم بهتره این بحث ها تو تاپیک های دیگه ای ادامه پیدا کنه.نه اینجا.این یه تاپیک خبری واسه چند ماه پیشه که خیلی زود تر از اینا باید میرفت پایین.ولی با این وضع فکر کنم تا 2.3 سال دیگه همیشه بالا باشه...[/
QUOTE]
سلام سامان عزیز
خوش آمد و تبریک میگم

S A M S U N G
11-06-2008, 18:25
ما مخلص شما هستیم سیدی جان .

i760 سامسونگ هم موس اپتیکال داشت .

در مورد Youtube هنوز امتحان نکردم ولی ADSL شرکت شبدیز خیلی در ----- کردن سایتها فعالیت زیادی دارن . فیلترشکن رو حداکثر 10 دقیقه طول میکشه تا ----- بشه ! واقعا بیکارن :دی

در مورد اومدن به ایران مطمئن هستم که میکروتل وارد میکنه . خیلی داره خوب پیش میره میکروتل . Soul و TouchWiz و G810 رو وارد کرده ( البته G810 فقط واسه تبلیغات ) . احتمال زیاد Omina رو هم وارد میکنه .

قیمت گوشی یه جا خوندم نوشته بود در محدوده قیمت Diamond هستش . 740 دلاز

سامان جان ما مخلصیم .

S A M S U N G
11-06-2008, 21:13
یه سوال در مورد X1 .

X1 فرمتهای DivX و XviD رو ساپورت نمیکنه ؟

S A M S U N G
11-06-2008, 22:59
این شما و این هم تبلیغات سامسونگ برای این گوشی ( نگاه نکنین از دست میدین )

seyyedi
12-06-2008, 08:21
دوستان سلام

یه سوال در مورد X1 .

X1 فرمتهای DivX و XviD رو ساپورت نمیکنه ؟
آره امیر خان
ویندوز موبایله ها
ساپورتم نمی کرد مایش یه نرم افزار بود

mostafa_khan001
13-06-2008, 10:18
امیر جدا با 720 دلار شروع میشه؟
wow
عجب قیمت توپی.
میدونید قیمت دیامون چنده؟دقیقا همین 720 دلاره
منتها ای 900 کجا و دیاموند کجا
اگه همه رو یکسان بگیریم.یه تفاوت دوربین حداقل 50 دلاری با هم دارن
من که دارم پولهام رو واسه اکس وان جمع میکنم اما اگه واقعا قیمت ای 900 تا 5-6 ماه دیگه همین جوری پیش بره عالی میشه.اگه تا عید قیمت به حول و حوش 600 برسه....شاید منم قید کیبورد خوشگل اکس وان رو زدم
اخه خیلی باهاله.فکر کن!!!واسه شروع فقط 700 تومن.کجاست اون زمانی که گوشی ها الکی با 2 میلیون شروع میشدن.ان95 رو یادتونه!!!
با اون پول میتونستید برید پول پیش خرید پراید رو بدین!!!

S A M S U N G
13-06-2008, 10:32
سلام مصطفی جان .

والا سایت Cnet نوشته 1098 دلار سنگاپور که میشه 729 دلار آمریکا و حدود 670 هزار تومان .

Comment های Omina تو سایت GSMArena رو بخونی ، یه نفر نوشته این گوشی با قیمت 500 دلار در چین موجود هستش .

اینم یه سری عکس از Omnia :

کیفیت تصویرش به نظر من عالیه .

S A M S U N G
13-06-2008, 11:10
اگر اون لینکی که چند پست قبل دادم نگاه کرده باشین متوجه میشین که این گوشی Projector Out داره که سمت راست گوشی هم هستش .

توی تبلیغاتش روی تلویزیون امتحان کرده که میشه اینکارو کرد و فکر نکنم روی دیوار و اینجور چیزها بشه .

دیگه چی از یه گوشی میخواین !

B L A S T E R
13-06-2008, 14:48
خیلی خوفه!!!

saman65
14-06-2008, 00:44
من که دیگه هیچی از یه گوشی نمیخوام.به نظر من کامل کامله.فقط کاش کیبورد کامل هم داشت.ولی بازم اون مهم نیست

rozy_1500
14-06-2008, 00:50
کیبورد میخوای چی کار(البته اینو باید موقعی گفت که کیبورد مجازی اش کارکرد خوبی داشته باشه و مثل p1 افتضاح نباشه)

saman65
14-06-2008, 01:09
کیبورد میخوای چی کار(البته اینو باید موقعی گفت که کیبورد مجازی اش کارکرد خوبی داشته باشه و مثل p1 افتضاح نباشه)

من 1 ماه پیش p1 ام رو فروختم.کیبورد مجازیش هیج اشکالی نداشت... این حرف رو از هیچ کس دیگه ای هم نشنیدم.:46:

^^ HAMID ^^
14-06-2008, 01:17
من که دیگه هیچی از یه گوشی نمیخوام.به نظر من کامل کامله.فقط کاش کیبورد کامل هم داشت.ولی بازم اون مهم نیست

سامان تو دیگه چرا ؟ ها ؟ x1 به اون خوشگلی رو ول کردی فقط به خاطر 2مگاپیکسل بیشتر اس ای رو فروختی ؟!:13: پنل اکسپریا اون 9تا صفحه استندبای رو ول کردی تاچ ویز ووز وز چه میدونم :31: رو چسبیدی ؟! به قول rainy نکن اینکارو با خودت ---رزولیشن ایکس وان میخوره اینو --- اون کیبورد نازش (اینو بگم که کیبورد مجازی هیچ وقت به پای کیبورد سخت افزاری نمیرسه ) بعدش این قیافه نداره (ببخشید رک میگم سامی بهت بر نخوره :31: ) طرحش چیه ؟ یه السیدی 3 اینچی گنده با دو تا دکمه سبز و قرمز (همون قطع و وصل خودمون :31:) دیگه میل خودته ...

saman65
14-06-2008, 01:27
همه حرفهات درسته حمید جون.داری پشیمونم میکنیا.:دی.برم امضام رو تغییر بدم:27:
فعلا که گوشی لازم ندارم.بدجور دارم با P2 ام حال میکنم:8:.صبر میکنم جفتش بیاد بازار.بعد هم یه نگاه به جیبم میندازم.اوم موقع تصمیم میگیرم:10:
(داداش تو حتی اگه بگی 1100 بهترین گوشی موجود تو بازاره من قبول میکنم:40:)

S A M S U N G
14-06-2008, 10:06
اگر به نظر دوستان موارد زير دليل برتري يه گوشي نسبت به يه گوشي ديگه نيست منم قبول ميكنم X1 بهتر از Omnia‌ هستش .

1. CPU قويتر ( 624 مگاهرتز در مقابل 528 مگاهرتز )
2. صفحه نمايش بزرگتر
3. دوربين بهتر ( 5 مگاپيكسل با تشخيص چهره و لبخند و اتوپانورما و Geotagging در مقابل 3.2 مگاپيكسل )
3. حافظه بيشتر ( 32 گيگابايت در مقابل ( نميدونم ) مگابايت)
4. خروجي Projector
5. TouchWiz
6. اجراي فرمتهاي DivX/XviD ( فلش روي گوشي )

اگر اينها دليل برتري يه گوشي نيست منم ميگم X1 بهترين گوشي هستش .

R@R#M@N
14-06-2008, 11:13
دقیقآ منم میخواستم بگم که DiVx چیه که سامسونگ متونه پخش کنه !!!
آخه گوشی جاواش (پنتک میخونه) چه برسه به ایکس وان !!!
اگرم نخونه ماشالله انقدر نرم افزار هست که !!!
عجبببببببببب

S A M S U N G
14-06-2008, 11:21
سامسونگ قابليتهاي اين گوشي رو روي سايت خودش قرار داد :

SAMSUNG (i900) Specifications

Standard HSDPA (up to 7.2Mbps) / 3G (2100MHz) / EDGE/ GPRS Class 12 / GSM (900/1800/1900MHz)
Camera 5 Megapixel Camera with Auto-Focus & Power LED flash. Also comes with face and smile detection, Wide Dynamic Range optimisation and geo-tagging
2nd VGA Camera for video telephony
Display 65K TFT WQVGA (240x400); 16:9 format
Multi-Format Music Support (MP3,AAC,AAC+,RM,WMA)
Features Background Music Play
FM Radio
Light Sensor / Motion Sensor with automatic screen rotation and etiquette pause
Digital Photo Frame
GPS & Enhanced GPS (Agis NavFone, Google Maps); AGIS NavFone bundle includes maps of Singapore, Johor Bahru, Malacca, Klang Valley and Kuala Lumpur
Video Recording (MPEG4, up to 640 x 480 / 3gp)
Video Playback (DivX, Xvid, MPEG4, H.263, H.264, WMV)
Video Editor / TV Out function
Bluetooth v2.0 EDR / USB 2.0 / WiFi 802.11 b/g
Windows Mobile 6.1 Professional
E-mail ( POP3, IMAP4, SMTP, MS PUSH Mail)
Windows Live with Windows Mobile Messenger
Offline Mode / Hands-free Speaker
Internet Explorer 5 (WEB) / Opera Browser (WAP)
Full Touch Screen
Optical Joystick
RSS Reader / Podcast Manager
Office Mobile / Internet Sharing
Java MIDP 2.0
Marvell PXA312, 624 MHz CPU
RAM 128MB, ROM 256MB
Support up to 1000 USIM contacts
Storage Memory 16GB or 8GB built-in Flash memory; MicroSD expansion slot tested up to 16GB
Size 112 x 56.9 x 12.5mm / 122g
Phone battery capacity : 1440mAh
Talk Time : 5.8 hours (2G), 4 hours (3G)
Standby Time : 500 hours (2G), 400 hours (3G)

سوني اريكسون اصلا ميدونه استاندارد 16:9 چيه ؟ اصلا خود شما ميدونين كه مياين ميگين اين چيه اون چيه ؟
صفحه نمايش WQVGA چيه ؟

seyyedi
14-06-2008, 11:23
دوستان سلام
امیر جان سعید خان و جناب آقای حمید عزیز دست از این کل کل کردن ها بر میدارین یا نه؟
از همین الان و همنیجا کدورت هاتون رو بندازین دور هیچ دلیلی هم نیارین
مواردی که امیر جان گفت
1- بهتر از ایکسپریا
2- بزرگتر در مقابل پیکسل کمتر(ناراحت نشو اگه چیزی میگیم کامل بگیم بهتره)
3-بله بهتر از ایکسپریا
3- اینم نمیشه منکر شد
4- یه توضیحی میدی؟ ببینیم واقعا کارا هست یا نه
5- این دیگه شخصی و سلیقه ایه و ایکسپریا هم پنل خودشو داره که برا هر نفر متفاوته
6- اینو ایکسپریا هم داره
باتری بهتر و کیبورد ایکسپریا رو هم نمیشه منکر شد

S A M S U N G
14-06-2008, 11:29
سيدي جان ببخشيد ببخشيد ولي وقتي يه نفر نميدونه 16:9 چيه من بيام درباره فرمتهاي ويدويي اين گوشي توضيح بدم ؟

رزولوشن X1 بالاست قبول ولي 16:9 داره ؟

باتري Omnia‌ هم خود سامسونگ اعلام كرد . به تظرت بده ؟

TouchWiz سلبقه ايي هستش ؟ شما بتوني راحتر به منوها برسي سليقه ايي هستش عزيز ؟

خروجي Projector هم خود سامسونگ نوشته ميتونين بدون استفاده از TV OUT فيلم و عكسهارو روي TV ببينيد . اون لينكي رو كه گذاشتم حتما نگاه كن .

من با كسي كدورت ندارم و هيچ كدوم از پستها كه ميان هرچي دلشون خواست به آدم ميگن رو هم واسم اهميت نداره .

موفق باشي .

^^ HAMID ^^
14-06-2008, 11:36
اگر به نظر دوستان موارد زير دليل برتري يه گوشي نسبت به يه گوشي ديگه نيست منم قبول ميكنم X1 بهتر از Omnia‌ هستش .

1. CPU قويتر ( 624 مگاهرتز در مقابل 528 مگاهرتز )
2. صفحه نمايش بزرگتر
3. دوربين بهتر ( 5 مگاپيكسل با تشخيص چهره و لبخند و اتوپانورما و Geotagging در مقابل 3.2 مگاپيكسل )
3. حافظه بيشتر ( 32 گيگابايت در مقابل ( نميدونم ) مگابايت)
4. خروجي Projector
5. TouchWiz
6. اجراي فرمتهاي DivX/XviD ( فلش روي گوشي )

اگر اينها دليل برتري يه گوشي نيست منم ميگم X1 بهترين گوشي هستش .

1- اگر منظورت به سرعته گوشی هست که صد در صد به cpu مربوط نیست -- دایموند هم 528 هست ولی سرعت خفنی داره --- باید جفت گوشیها بیان بعد در مورد سرعتشون نظر بدیم

2- i900 دو دهم اینچ بزرگتره در حالی که رزولیشن ایکس وان 480*800 و ماله آی نهصد 400*240 (یعنی ساسونگ جمع کن کاسه کوزتو :31:) دو دهم اینچ رو شما مزیت حساب میکنی رزولیشن دو برابر رو در نظر نمیگیری ؟ بعد چه فایده ال سیدی بزرگ باشه رزولیشن کم --- کیفیت تصویر به شدت میاد پایین مثلا رزولیشن 160*220 باشه ولی السی دی 3 اینچ کیفیتش اینه نگاه:2:

3-دوربین رو قبوله از ایکس وان سرتره -- ولی به نظرم 3 مگا برای یه پاکت بس باشه --ولی خوب به هر حال مزیت هست

4-اولا 32 گیگا نیست 8 یا 16 گیگاست که هنوزم معلوم نیست بحث مموری رو نکن کاری نداره که چهار تا فلش سری کنی 32 گیگ بده --- چاره ش micro sd هست --- که آخرین ظرفیتی که درست شده 16 گیگ --- میدتونی از دو تا 16 گیگ استفاده کنی میشه 32 گیگ ! به همین راحتی:31:

5- خروجی پروژکتور کجاشه ؟ تو phonearena که چیزی ننوشته تو gsmarena هم ننوشته i900 موس اپتیکال داره

6- touch wizz هم که gsmarena نوشته همچین مالی نیست و x1 پنل ایکسپریا HW 3D graphics ---- ه 9 تا صفحه استندبای داره در اصل شما 9 تا میز کار داری -- ویدئو هاش رو تو یوتوب دیدن چه نازه ! گوشاش چه قد درازه :31:

7 - یعنی چون gsmarena ننوشته divx ایکس وان نداره ؟؟؟ amr هم ننوشته یعنی x1 نداره؟؟؟؟ دیگه رو گوشی های سیمبینش divx payer داره که فرمت های dvd رو عینه هووووولو پخش میکنه --- دیگه ایکس وان که جای خود داره -- حالا فرض هم بگیریم جزو پروتوکول هاش نباشه داداش ویــــندوز موبایله !!! همینجوری برنامه ریخته براش -- پس اینم مزیت حساب نمیشه :27:

حالا تو گوش کن :

1- باتری ایکس وان 1500 میلی هست Up to 833 h :18: ماله آی نهصد 1440 میلی تازه نزدن چه قدر استندبای ترسیدن :27:

2- کیبورد خوشکل ایکس وان خودتش مزیتیست بسیار خفن !! طراحی منحصر به فرد x1 که اسلایدر منحنی است ...arc slider

3- جفتشون gps دارن ولی x1 اینو هم داره A-GPS further function

به نظرم کافی باشه:27: ---------------شاد باشید :31:

SAEED_BARCELONA
14-06-2008, 12:10
سوني اريكسون اصلا ميدونه استاندارد 16:9 چيه ؟

رزولوشن X1 بالاست قبول ولي 16:9 داره ؟
ای خدا من اینو کجای دلم بذارم؟ سیدی جون جون هر کی دوست داری بیخیال رفع کدورت بشو که اصلا راه نداره.
هنوز نمیدونه وقتی یه lcd واید هستش یعنی 16:9 هست. وای ی ی ی ی ی
یکی منو بگیره دارم دیوونه میشم از اطلاعات سرشار این آقا
یه خورده باید به شما آموزش بدم

اصلا خود شما ميدونين كه مياين ميگين اين چيه اون چيه ؟

صفحه نمايش WQVGA چيه ؟
والا همه میدو جز شما
WQVGA میشه:
Wide Quarter Video
Graphic Accelarator
اگه املاش غلطه ببخشید
رزولوشن X1 اینه: WVGA
Wide Video Graphic Accelarator
حالا به نظر خودت کدومش بهتره؟ دیگ جای دیگه نگی x1 16:9 نیست ها. میخندن بهت.

saman65
14-06-2008, 12:13
دقیقآ منم میخواستم بگم که DiVx چیه که سامسونگ متونه پخش کنه !!!
آخه گوشی جاواش (پنتک میخونه) چه برسه به ایکس وان !!!
اگرم نخونه ماشالله انقدر نرم افزار هست که !!!
عجبببببببببب

بابا هیچی نیست.من 2 سال پیش ppc داشتم.اونم ویندوز موبایل 2003.یه برنامه نصب کردم که هرچی فرمت ویدیو اون موقع بود و بعدا قرار بود بیاد رو پخش میکرد:دی

S A M S U N G
14-06-2008, 12:28
QVGA‌ هستش ؟؟؟؟

ايول من فكر ميكردم VGA‌هستش . پس اين مزيت رو هم ازش كم كنيد !!! ديگه چيزي نموند ازش جز يه رزولوشن .

خب ديگه بحث رو تموم كنين كه ديگه %100000 مطمئن شدم X1 اميدي واسه رقايت با Omnia‌ رو هم نداره .

^^ HAMID ^^
14-06-2008, 14:42
QVGA‌ هستش ؟؟؟؟

ايول من فكر ميكردم VGA‌هستش . پس اين مزيت رو هم ازش كم كنيد !!! ديگه چيزي نموند ازش جز يه رزولوشن .

خب ديگه بحث رو تموم كنين كه ديگه %100000 مطمئن شدم X1 اميدي واسه رقايت با Omnia‌ رو هم نداره .

پست منو پاک کردن --- پاک نکنید دوستانه میگم :31:

ببین عزیزم به 640 در 480 میگن VGA --- اونوقت X1 هست 800 در 480 یعنی پهنتر و بهتر از VGA یعنی WVGA (دبلیو یعنی واید یعنی پهن ) حالا به نظر شما VGA بهتره یا WVGA --- چون در پستت که پاک شد گفته بودی :

کنار W هستش ( یه نگاه به صفحه کلیدت بنداز ) = اشتباه تایپی .

اینو برای اضافه شدن به اطلاعاتت گفتم ---- نامرده اگه کسی اینو پاک کنه ! :31:

alex_pk
14-06-2008, 15:03
^^ Hamid ^^

دوست عزيز
لحن پست هاتون اصلا شايسته نيست.
پيشنهاد ميكنم اصلاح كنيد.
در غير اين صورت دسترسي شما به اين بخش محدود ميشه.

^^ HAMID ^^
14-06-2008, 15:09
alex جون تو که زدی پست های ما رو لت و پار کردی مهلت اصلاح ندادی -- خب توقع داری هر کی به من توهین کرد نازش هم بکنم -- تو حتی به توهین کننده اخطار ندادی --- این چه عدالتیه ؟؟

alex_pk
14-06-2008, 15:20
منظورم از اصلاح اين نبود كه اول پست بزنيد بعد , بعد از دو روز بياين پستتون رو ويرايش كنيد!
كلا قبل از ارسال پست همه جوانب رو در نظر بگيريد...لحن رو مهربانانه تر كنيد و سعي كنيد از spam دوري كنيد.

منظورتون كدوم كاربر؟
اخطار شما هم براي يك تاپيك ديگه بود.
خودتون هم ميدونيد چه پست هايي دادين.
درسته؟

^^ HAMID ^^
14-06-2008, 15:44
چه قد ما شاکی داشتیم :31: pm دادم برات .

SAEED_BARCELONA
14-06-2008, 16:05
QVGA‌ هستش ؟؟؟؟

Baaaaaaahhhhaaaaaaaa
3 ساعت روزه خوندم که آخرش بگی qvga?
عزیز دل من چه طور ممکنه رزولوشنش 480*800 باشه اونوقت qvga باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدیده که ما خبر نداریم؟
بقیشو حمید توضیح داد

B L A S T E R
14-06-2008, 20:49
QVGA‌ هستش ؟؟؟؟

:27::27::27:

s-a-l-i-m
15-06-2008, 22:34
تو کلیپ i900 سرعت گوشی احساس می کنم پایین بود.باید بیاد دست یک نفر تا معلوم شه.

S A M S U N G
15-06-2008, 22:51
تو کلیپ i900 سرعت گوشی احساس می کنم پایین بود.باید بیاد دست یک نفر تا معلوم شه.
نه این به خاطر اینترفیس هستش . مثل Tocco

S A M S U N G
16-06-2008, 22:50
خب دیگه سامسونگ امروز این گوشیو در سنگاپور به نمایش گذاشت :

1. دوربین 5 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس و فلاش پرقدرت LED . قابلیت تشخیص چهره و لبخند و WDR و geo-tagging - ظبط ویدیو با وضوح VGA ( میشه 480×640 پیکسل ) و فرمت MPEG4 - دوربین VGA دوم برای مکالمه تصویری
2. صفحه نمایش 3.2 اینج با وضوح WQVGA و نمایش 65 هزار رنگ و استاندارد 16:9
3. سنسور روشنایی خودکار صفحه نمایش
4. سنسور شتاب سنج
5. etiquette pause Digital Photo Frame ( متوجه نشدم )
6. گیرنده GPS و A-GPS
7. قابلیت پخش ویدیو با فرمتهای DivX, Xvid, MPEG4, H.263, H.264, WMV و پخش Audio با فرمتهای MP3,AAC,AAC+,RM,WMA
8. ویرایشگر ویدیو
9. خروجی تلویزیون ( TV Out )
10. USB و بلوتوث نسخه 2.0
11. ویندوز موبایل 6.1 پروفشنال
12. ساپورت (E-mail ( POP3, IMAP4, SMTP, MS PUSH Mail
13. Windows Live همراه با Windows Mobile Messenger
14. حالت Offline و Hands-free Speaker
15. مروگر Internet Explorer 5 برای وب و مرورگر Opera Browser برای WAP
16. صفحه نمایش Full Touch Screen
17. جوی استیک اپتیکال
18. Office Mobile و Internet Sharing
19. ساپورت Java MIDP 2.0
20. پردازشگر Marvell PXA312 با قدرت 624 مگاهرتز
21. 128 مگابایت RAM و 256 مگابایت ROM
22. حافظه داخلی 8 و 16 گیگابایت
23 ارتقاء حافظه به وسیله کارتهای microSDHC
24. در اندازه 12.5×56.9×112 میلیمتر و وزن 122 گرم
25. باتری 1440 میلی آمپر با تاک تایم 5.8 ساعت و آماده به کار 500 ساعت

لذت ببرین .

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیدن عکسها در سایز بزرگ :

SAEED_BARCELONA
17-06-2008, 00:19
etiquette pause Digital Photo Frame
یه چیزی تو مایه ها قاب عکس دیجیتال میشه فکر کنم.

s-a-l-i-m
17-06-2008, 19:51
اداب معاشرت رقمی عکس فریم را مکس می کند.
از زیان پدیده.

البته خودم می گم همون البوم عکس دیجیتال که برادر سعید گفتند.

B L A S T E R
17-06-2008, 20:00
نه این به خاطر اینترفیس هستش . مثل Tocco
x1 هم اینطوری بود کلی ایراد میگرفتی امیییییییییر جووووووووون:27:

perjixen
17-06-2008, 20:37
یه سوال..........!!! درباره گوشی جدید سونی اینجا چیزی گفته ......................!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
بالاخره ، یه کلی برای خودش گوشی هست.........!!!

S A M S U N G
17-06-2008, 21:54
چندتا عکس از Omnia :

^^ HAMID ^^
17-06-2008, 22:42

این آبجیه یانگوم نیست تو عکسه ؟؟ :31: اگه یانگوم واسه این گوشی تبلیغ میکرد من 100 درصد میخریدمش :31: