PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال هاي من كه تازه كارم

من من
07-03-2008, 11:53
دوستان عزيز من تقريبا تازه كار ام.

1-(effect و حركت دهي)سوال من اينه كه چه جوري ميشه يه طرحي كه با دستورات گرافيكي ساخته ايم را حركت دهيم. يا اينكه يك obj‌ با يك طزح خاصي وارد شود و تغيير مكان دهد؟

2- دستوراتي كه در win تاثير كند چه جوري اند؟ آيا منطق خاصي دارن؟

3- من مثلا يك آدرس به شكل زير دارم:
E:\cracks\3d max 9.0 sp1
چه جوري بايد بنويسم تا اين فايل باز شود؟

باز هم بعدا سوال مي كنم ....

mehdibarghi
07-03-2008, 13:21
دو حالت داره یا میتونید خیلی ساده با کنترلهای line و از این چیزا که تو vb هست یه شکل درست کنید و بعد با تغییر خصوصیت left و top اونرو حرکت دهید ... ولی اگه منظورتون مثل بازی ها هست باید بگم که کار خیلی پیچیده تر از این حرفها است و خودش نیاز به یه دانش دیگه ای داره که کار با directx نام داره و با استفاده از توابعی که در اختیارمان قرار میدهد اشکال مختلف و با حالت های مختلف و با حرکات مختلف میسازیم ... البته برای کارهای خیلی پیشرفته چون سرعت برنامه های vb پائین هست ابتدا یه موتور گرافیکی درست میکنند که با استفاده از الگوریتم های خاصی خیلی سریع عمل میکنه و سپس با استفاده از اون تو برنامه شون بازی مینویسن .....
در قسمت دوم اگه منظورتون ویندوزه باید بگم بله ... دستوراتی که میتونن روی ویندوز تاثیر بزارن اصطلاحاً Api هستن که کارهای خیلی پیچیده رو به راحتی در دسترس برنامه نویسا قرار میدن که این توابع در dll های خود ویندز هستند و خود ویندوز هم از اونا برای کارهاش استفاده می کنه ... مثلاً خاموش کردن کامپیوتر ، تعویض عکس دسکتاپ و از این قبیل کارها ...
با استفاده از این روش شما میتونید هر فایلی در ویندوز را اجرا کنید حتی اگه اجرایی هم نباشه ؛؛ منتها به شرطی که برنامه خاصی برای اجرای اون در ویندوز تعریف شده باشه و به زبان ساده تر وقتی روی اون دابل کلیک میکنید تو ویندوز اجرا بشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگه فایل اجرایی نباشه حتماً باید پسوند اون رو هم بنویسید ...

من من
07-03-2008, 21:54
ببخشيد ميشه درباره اين دومي بيشتر توضيح دهيد؟

توي dll ويندوز هست يعني چـــــــــــــــــــــي؟

mehdibarghi
08-03-2008, 18:56
خود سیستم عامل ویندوز برای کارهای خودش از توابعی که از قبل تعریف شده اند و در dll های ویندوز ذخیره شده اند استفاده می کند و این کار باعث میشه که مثلاً به خاطر یه خاموش کردن کامپیوتر هر جایی نخواهد کل کد رو تکرار کنه و فقط تابع را فراخونی می کنه و بعد خود اون dll این کارو میکنه ...
اگه کافی نبود بگین ...

MrJamshidy
09-03-2008, 01:56
به نظر من یک خورده جالب نبود

احتمالا خیلی عجله داشتید چون خیلی ناقصه

ولی بازم ممنون

--
یا حق

mehdibarghi
09-03-2008, 08:55
شرمنده ؛ اگه ناقصه دوستان کاملش کنن ..

من من
09-03-2008, 14:52
خوب اين دستورات چي هستند؟ در جايي از win ذخيره شده اند كه بتوانم پيدايش كنم؟

يه سوال ديگه چه جوري ميشه دكمه اي را تعريف كرد كه باعث اجراي يك فايل صوتي/تصوري در محيط برنامه اي كه نوشتم بشود. همچنين طوري باشد كه اي فايل همراه خود برنامه باشد.

mehdibarghi
09-03-2008, 17:41
در داخل توابع api یعنی همون dll های ویندوزند که برای دسترسی به اونها و یاد گرفتن طرز کار با اونها مراجع مختلف وجود دارد که بهترین آنها همان سایت مایکرسافت است ... البته یه برنامه خیلی توووووپ هم تو اینترنت هستش که توابع رو همراه با مثالهای vb داره که اگه دانلود کنید از همه چیز بهتره ... اسمشم apiguid هستش (حتماً دانلود کنید )