ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس ... !

nk_hsn
06-03-2008, 10:09
سلام
آقا من نمی دونم این چه وضیه که تا یکی راجع به ویروس نوشتن سوالی می پرسه سری بعضی ها می آن و اخطار می دن و ازین حرفها که بده ،اخه ، جیزه و... آقا جان اصلا من می خوام اینجا به ویروس برسم ... حرفیه ؟!

عزیزای من امریکا که اینهمه شاید بعضی ها فیلماشو نگاه می کنه و حسرت تکنولوژیشو می خورن می دونید وقتی می خواد یک چیز جدیدی درست کنه چه می کنه ؟
نمی دونید دیگه ..!

اون اول می آید 100 رو در نظر می گیره بعد زیر 100 همه در اختیارش می آن
مثلا وقتی می خواهد هواپیما بسازه جنگی فوق مدرنشو می سازه اون وقت هواپیمای مسافربری براش اسباب بازی می شه
تو فضاشم همینه ، تو ماهوارشم همینه و ...
حالا اینجا ما می خواهیم ویروس نوشتن رو یاد بگیریم؛OK !
پس لطفا کسی ادای شورای امنیت و در نیاره !

یک داستان !
تو مذاکارت هسته ای لاریجانی می گه چرا شما اینقدر گیر دادین به ما؟
می گن چون امکان داره شما در آینده به بمب برسید!
می گه مَثل شما مثل اونه که ...
(ببخشید نقل قول)

مثل اینه که تعدادی خانوم و آقا توی یک اتاقن بعد خانوا می گن برید آلت آقایون ببرید می گن چرا ؟
می گن چون امکان داره در آینده به ما تجاوز کنن !!!!:27:

جهت اطلاع دوستانی که قرار اخطار بدن!:5:

من خودم ویروس نویسی رو بلد نیستم اما می خوام با کمک همه دوستان یاد بگیرم و در ضمن تلاش کنم چیز جدید به بحث اضافه کنم.
لطفا دوستان نظر بدن و در صورت تمایل اعلام حمایت کنن تا بحث شروع بشه.:11:

bad_boy_2007
06-03-2008, 11:32
ببین دوست من ویروس نوشتن به این راحتی ها هم نیست !!!
این تعریف ویروسه که از دانشنامه رشد واست میزارم که نگی حرف مفت از خودش در آورده :

ویروس کامپیوتر برنامه ای است که میتواند نسخه های اجرایی خود را در برنامه های دیگر قرار دهد. هر برنامه آلوده میتواند به نوبه خود نسخه های دیگری از ویروس را در برنامه های دیگر قرار دهد. برنامه ای را برنامه ویروس می نامیم که همگی ویژگیهای زیر را داراباشد:
1) تغییر نرم افزارهایی که به برنامه ویروس متعلق نیستند با چسباندن قسمتهایی از این برنامه به برنامه های دیگر.
2) قابلیت انجام تغییر در بعضی از برنامه ها.
3) قابلیت تشخیص این نکته که برنامه قبلاً دچار تغییر شده است یا خیر.
4) قابلیت جلوگیری از تغییر بیشتر یک برنامه در صورت تغییراتی در آن بواسطه ی ویروس .
نرم افزارهای تغییر یافته ویژگیهای 1 الی 4 را دارا هستند. اگر برنامه ای فاقد یک یا چند ویژگی از ویژگیهای فوق باشد، نمی توان به طور قاطع آنرا ویروس نامید.

ببین رفیق تو بایس در سطح پایین کد نویسی کنی تا بتونی فایلت رو به یک EXE یا هر نوع فایل اجرایی دیگه ای بچسبونی و اینکه اگه فایلی رو یه بار آلوده کردی دوباره ور نداری آلوده اش کنی و . . . البته با VB هم میشه ولی باید با مفاهیم برنامه نویسی سطح پایین مثل اسمبلی لااقل یکم آشنا باشی ، ساختار فایلهایی رو که میخوای آلوده کنی مثلا Exe رو بشناسی

مشکل ما اینه که هیچ کدوممون اینا رو یاد نداریم و در هر بغالی میرسی میگی من فلان ویروس رو نوشتم و کلی هم حال میکنی !!!
خیلی از این تاپیکها و مشابه اینا رو تو این انجمن میتونی ببینی ، مثلا یکی اومده بود و چند تا گزینه از طریق رجیستری از منوهای Explorer حذف کرده بود و خوشو ویروس نویس میدونست یا خیلی های دیگه لوگ آف کردن ویندوز و . . .
که لازم به توضیح نداره !

_H2_
06-03-2008, 11:42
سلام
عزیز دل بابا، فقط یک سوال ژئوپلتیکی دارم ! :31:
قول میدم دیگه پابرهنه در این تاپیک نپرم! :31::11:
ویروس بنویسید که چی بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
که فوق فوق فوقش طرف مجبور بشه مجدداً ویندوز نصب کنه و یک چندتا خیرات و مورات برای آدم و اجداد ....
:31::10:

mehdibarghi
06-03-2008, 13:35
آقا لطفاً مغلطه نکنید !!

mehdibarghi
06-03-2008, 14:03
سلام؛
آقا nk_hsn ببخشید شما تو پستتون یه جوری نوشتید که انگار خیلی حق با شماست !!!

سلام
آقا من نمی دونم این چه وضیه که تا یکی راجع به ویروس نوشتن سوالی می پرسه سری بعضی ها می آن و اخطار می دن و ازین حرفها که بده ،اخه ، جیزه و... آقا جان اصلا من می خوام اینجا به ویروس برسم ... حرفیه ؟!

عزیزای من امریکا که اینهمه شاید بعضی ها فیلماشو نگاه می کنه و حسرت تکنولوژیشو می خورن می دونید وقتی می خواد یک چیز جدیدی درست کنه چه می کنه ؟
نمی دونید دیگه ..!

اون اول می آید 100 رو در نظر می گیره بعد زیر 100 همه در اختیارش می آن
مثلا وقتی می خواهد هواپیما بسازه جنگی فوق مدرنشو می سازه اون وقت هواپیمای مسافربری براش اسباب بازی می شه
تو فضاشم همینه ، تو ماهوارشم همینه و ...
حالا اینجا ما می خواهیم ویروس نوشتن رو یاد بگیریم؛OK !
پس لطفا کسی ادای شورای امنیت و در نیاره !

من که از قسمت اول جملاتتون چیزی نفهمیدم !! مگه کسه که ویروس مینویسه end برنامه نویسه!! که مثلاً اگه ویروس بنویسه دیگه بقیه برنامه ها براش کاری نداره!!!! اتفاقاً ویروس نویسی خیلی کار راحتیه چون همه الگوریتمشو میدونن ... اگه راست میگین بیاید و مثلاً یه بازی شطرنج بنویسین یا نه اگه علاقه به ویروس و این جور چیزا دارین یه آنتی ویروس بنویسین تا بفهمین کدوم سخت تره!!!

یک داستان !
تو مذاکارت هسته ای لاریجانی می گه چرا شما اینقدر گیر دادین به ما؟
می گن چون امکان داره شما در آینده به بمب برسید!
می گه مَثل شما مثل اونه که ...
(ببخشید نقل قول)

مثل اینه که تعدادی خانوم و آقا توی یک اتاقن بعد خانوا می گن برید آلت آقایون ببرید می گن چرا ؟
می گن چون امکان داره در آینده به ما تجاوز کنن !!!!:27:

در جواب شما خوبه که این مثل رو بگم ... چاقو خوبه که داشته باشیم ولی دست بچه نباید داد !!
یاد گرفتن ویروس نویسی برای خیلی ها دقیقاً مثل همین مثل می مونه (البته منظورم شما نیستید) ... چون خیلی ها جنبه این چیزا رو ندارن و کلاً امنیت همه چیزو به خطر میندازن!!!

یه چیز دیگه هم مثال بزنم اینکه مثلاً شما برید آدم کشی یاد بگیرید ولی فقط برای آموزش .!!!... خب این اصلاً اگه برای آموزش هم باشه چه فایده ای به حال شما داره ؟؟!! لابد در جوابتون همون مثالا رو میزنید ...

در مورد اون اتاقه هم باید بگم بله ! اگه اون آقایون این کاره باشن مشخصه که باید همین کارو بکنن !!! چون حق با خانوما هست ...

یه داستان هم یادم رفت که بگم جالبه بدونید (واقعیته!) :
یکی از شاگردام برای یاد گرفتن ساخت تروجان اومده بود پیشم ... منم اشتباه کردم و بهش دو سه تا تروجان معرفی کردم ... چند روز بعد دیدم تو یه cd که برنامه هاشو میخواست بهم بده به صورت اتوران یه تروجان ریخته ... با خودم گفتم "خودم کردم که لعنت بر خودم باد!!!!"
دلیل تمام مخالفت های من هم همینه......

در پایان یه سوال دارم که شما از یاد گرفتن ویروس نویسی چه چیزی میخواهید یاد بگیرید که با سایر برنامه ها نشه یاد گرفت؟؟!!

من سعی می کنم تو تمام پست هام آخرش جمله "موفق باشید" رو بنویسم ولی ایندفعه ...
موفق نباشید (البته تو ویروس نویسی) ...