مشاهده نسخه کامل
: کامپیوترم خاموش میشه دیگه روشن نمیشه
Sepideh_1989
05-03-2008, 18:01
سلام .
چند وقتیه بعد از نیم ساعت یا 1 ساعت کار کردن با کامپیوتر سرعت کامپیوترم شدیدا میاد پایین و بصورت اسلومیشن میشه . وقتی دکمه ریست رو میزنم بجای ریست شدن خودش خاموش میشه دیگه هم روشن نمیشه . باید 15 . 20 دقیقه صبر کنم تا روشن بشه .
خیلی اعصابخورد کن شده
اگه کسی میدونی چشه خیلی ممنون میشم بگه
mahdi7610
05-03-2008, 22:40
سلام .
چند وقتیه بعد از نیم ساعت یا 1 ساعت کار کردن با کامپیوتر سرعت کامپیوترم شدیدا میاد پایین و بصورت اسلومیشن میشه . وقتی دکمه ریست رو میزنم بجای ریست شدن خودش خاموش میشه دیگه هم روشن نمیشه . باید 15 . 20 دقیقه صبر کنم تا روشن بشه .
خیلی اعصابخورد کن شده
اگه کسی میدونی چشه خیلی ممنون میشم بگه
سلام دوست عزیز
این مشکل می تونه دلایل زیادی داشته باشه .
یکی از دلایل افت سرعت می تونه از سیستم عامل باشه . که یا ویروسی شده و یا برنامه های زیاد روی سیستم خودتون نصب کردید . که باید از برنامه های دیفرگمنت استفاده کنید . و هارد خودتون را بهینه کنید .
افت سرعت کامپیوتر می تونه از cpu باشه . احتمال داره فن شما نمی تونه پردازنده شما را خنک نگه داره و این کار باعث اسلومیشن یا در صورت تداوم باعث هنگ کردن سیستم بشه .
یا انیکه این مشکل می تونه از خمیر سیلیکون باشه . چون خمیر سیلیکون باعث انتقال حرارت از سطح cpu به هیتسینک بشه . و اگه این خمیر به اندازه کافی نباشه یا از بین رفته باشه باعث افت شدید سرعت سیستم و هنگ کردن اون می شه . پس باید به این نکته هم توجه کرد .
اما خاموش شدن به هنگام ریست می تونه از پاور یا ماردبورد شما باشه .
موفق باشید .
ذكر مشخصات سيستم به طور كامل .
Saman.RS
05-03-2008, 22:55
احتمالا از cpu هستش ،
1- بعد از ريست ، كامپيوتر قدرت استارت مجدد نداره
2- بايد 20 دقيقه صبر كني تا روشن بشه ( همون زمان مورد نياز واسه خنك شدن cpu لازمه )
احتمال داره فن شما نمی تونه پردازنده شما را خنک نگه داره
یا انیکه این مشکل می تونه از خمیر سیلیکون باشه
نظر خوبي دادن مهدي جان!
ولي كامپيوترت رو ببر و به يه خدماتي نشون بده ، مشكلت حا ميشه احتمالا
سلام دوست من
به نظر مي رسه مشكل اصلي سخت افزاري باشه ولي شما بعد از بالا اومد سيستم سريع با يك انتي ويروس كامپيوتر رو سرچ كن ببين ايا ويرسي است(كل كامپيوتر)
اگري چيزي پيدا نكرد
خوب بعد ويندوز كامپيوترت رو عوض كن
بعد از عوض كردن ويندو اگر ديد باز هم همين جوري شود
پس اشكال سخت افزاري
احتمالان عمر يكي از قطعات به پايان رسيده يا خراب شده است
:20::10:
dada_shi
06-03-2008, 02:42
منم پیشنهاد میدم که وقتی سیستم شما روشن شد بری داخل setup و ببینی سرعت فن شما بالاتر از 2500 هست یا نه و ببین دمای سی پی یو زیاد نباشه و اون قسمتی رو که برای اخطار دادن به خاطر دمای بالا هستش رو enable کن که بفهمی موقع هنگ کردن بوق میزنه و هشدار میده که سی پی یو مشکل داره یا نه.در ضمن احتمال اینکه کارت گرافیک شما هم مشکل داشته باشه هست.پس خیلی راحت همه ی قطعات رو تست کن.
Sepideh_1989
06-03-2008, 12:59
اینجا چقدر بچه های باحالی داره !
ممنون از همه
من با ویروس کش چک کردم 2 تا فایل پیدا کرد که خودش فایلارو دیلیت کرد .
ولی بازم فرقی نکرد .
فکر کنم همون اشکال سخت افزاری داشته باشه ! آخه وقتی روشن می کنم بدجوری صدا میده آدم فکر می کنه تو فرودگاه هواپیما نشسته بعد از اینکه کامپیوتر و خاموش می کنم وقتی دستم و رو کیس میزارم خیلی داغه اگه چند لحظه دستت و نگهداری می سوزه !
Saman.RS
06-03-2008, 13:11
آره ، عمر قطعات كامپيوترت تموم شده ديگه !
اینجا چقدر بچه های باحالی داره !
ممنون از همه
من با ویروس کش چک کردم 2 تا فایل پیدا کرد که خودش فایلارو دیلیت کرد .
ولی بازم فرقی نکرد .
فکر کنم همون اشکال سخت افزاری داشته باشه ! آخه وقتی روشن می کنم بدجوری صدا میده آدم فکر می کنه تو فرودگاه هواپیما نشسته بعد از اینکه کامپیوتر و خاموش می کنم وقتی دستم و رو کیس میزارم خیلی داغه اگه چند لحظه دستت و نگهداری می سوزه !
سلام دوست من
حتمان كامپيوتر روببر پيش يك از تعمرات سخت افزاري
:10::11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.