مشاهده نسخه کامل
: دسترسی به سرعت بالا در یک شبکه ...
vahid_700
05-03-2008, 09:24
من توی جایی هستم که شبکه اون واسه کاربر ها محدودیت سرعت گذاشته و ما حداکثر با سرعت 100kb میتونییم دانلود کنیم ولی یکی از دوستای من می تونه با سرعت 3mb :18:دانلود کنه اگه کسی اطلاعاتی در این مورد نحوه این کار داره ممنون میشم در اختیارم قرار بده .
GHALEHNOEY
05-03-2008, 23:07
شاید از نرم افزار های دانلود مثه download manegerاستفاده میکنه
transtiner
06-03-2008, 08:45
سلام
در اداره ما هم یک خط اینترنت داریم که از طریق لن بین قسمتهای مختلف تقسیم شده است . می خاستم بدونم چطوری می تونم بیشترین کانکشن را با نرم افزار به طرف خودم بکشم.
ممنونم
mamad_tk_pk
06-03-2008, 11:15
سلام
در اداره ما هم یک خط اینترنت داریم که از طریق لن بین قسمتهای مختلف تقسیم شده است . می خاستم بدونم چطوری می تونم بیشترین کانکشن را با نرم افزار به طرف خودم بکشم.
ممنونم
سلام دوست عزيز
شما مي توانيد از برنامه هاي مخصوص دانلود مانند IDM , يا DAP استفاده كنيد.
darvish1900
06-03-2008, 11:50
چرا از خودش نمی پرسی
بعضی از شبکه ها به طور مناسبی تنظیم نمیشن و به هر کانکشن مثلا 100 کیلوبایت اختصاص میدن نه به هر کاربر یا گره در شبکه.... این باعث میشه شما بتونید مثلا با Idm با چندین مگ دانلود کنید به شرطی که شبکه کشش رو داشته باشه مثلا وقتی درخواستها زیادن و دیگه جوابگو نیست شما نمیتونید
پس هموجوری که دوستان گفتن از یه دانلود منیجر ترجیحا Idm استفاده کن و تعداد کانکشنها رو هم بالا ببر در مواقعی که شبکه خلوت تر هست شانس بالاتری واسه دانلود داری.....
با عرض پوزش از دوستان در این حد تفاوت سرعت ربطی به داونلود منیجر ها نداره ...
mamad_tk_pk
10-03-2008, 14:03
با عرض پوزش از دوستان در این حد تفاوت سرعت ربطی به داونلود منیجر ها نداره ...
البته بدون شك استفاده از دانلود منيجرها بي تاثير در سرعت دانلود نيست .
و اين يك موضوعي است كه به شدت ادمين هاي تجربي را اذيت مي كند .
ولي با ادامه ي حرف شما كه گفتيد موضوع را اطلاع بدهند كاملا موافقم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.