مشاهده نسخه کامل
: بعدازاتصال DVDwriter جدیدم دیگه ویندوز ویستام بالا نمیاد(خواهش می کنم سریعا کمکم کنید)
Aryan.kh
04-03-2008, 23:17
سلام من به یه مشکل جدی برخوردم یه دی وی دی رایتر ساتا و 2 تا اسلاید رم 1 گیگ خریدم (قبلا 2 گیگ رم داشتم) وقتی اسلاید های رم رو قرار دادم همه چیز درست بود اما با اتصال دی وی دی رایتر دیگه ویندوز ویستای من بالا نمیاد و یک صفحه آبی میاد و می نویسه دامپینگ خواهش می کنم کمکم کنید من امروز بیش از 3 بار ویندوز ویستا ریختم ولی درست نشد ( واقعا نمیدونم چی شده ؟؟؟)
سلام دوست عزیز من فکر میکنم مشکل شما از رم ها می باشد یا علی
Aryan.kh
05-03-2008, 05:12
اگر مشکل از رم بود با اتصال رم ها مشکلی پیش میومد ولی بعد از اتصال دی وی دی رایتر این مشکل به جود اومد
سلام دوست عزیز
وقتی پشت dvd writer رو نگاه کنی در گوشه سمت چپ آن سه تا ردیف دو تایی pin می بینی که به آن چمپر می گویند . دو تایه آنها توسط قطعه ای به هم متصل هستند . شما می توانید این قطعه رو در بیارید و دو تا pin دیگه رو به هم متصل کنید . حال شما دقت کنید که مکان این قطعه با مکان آن در driver قبلی یکی نباشه مثلا قبلی 2 تا پین اولی به هم متصل باشه و اینی که جدید گرفتید 2 تای دومی به هم وصل باشه . ولی اگر یکی باشه یا کلا درایو ها نشون داده نمی شه ( در windows xp ) یا کلا ویندوزت بالا نمی یاد ( در windows vista ) .
امیدوارم مشکلت حل شده باشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.