ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بعدازاتصال DVDwriter جدیدم دیگه ویندوز ویستام بالا نمیاد(خواهش می کنم سریعا کمکم کنید)

Aryan.kh
04-03-2008, 23:17
سلام من به یه مشکل جدی برخوردم یه دی وی دی رایتر ساتا و 2 تا اسلاید رم 1 گیگ خریدم (قبلا 2 گیگ رم داشتم) وقتی اسلاید های رم رو قرار دادم همه چیز درست بود اما با اتصال دی وی دی رایتر دیگه ویندوز ویستای من بالا نمیاد و یک صفحه آبی میاد و می نویسه دامپینگ خواهش می کنم کمکم کنید من امروز بیش از 3 بار ویندوز ویستا ریختم ولی درست نشد ( واقعا نمیدونم چی شده ؟؟؟)

rasool1
04-03-2008, 23:45
سلام دوست عزیز من فکر میکنم مشکل شما از رم ها می باشد یا علی

Aryan.kh
05-03-2008, 05:12
اگر مشکل از رم بود با اتصال رم ها مشکلی پیش میومد ولی بعد از اتصال دی وی دی رایتر این مشکل به جود اومد

ALFA323
10-03-2008, 13:05
سلام دوست عزیز
وقتی پشت dvd writer رو نگاه کنی در گوشه سمت چپ آن سه تا ردیف دو تایی pin می بینی که به آن چمپر می گویند . دو تایه آنها توسط قطعه ای به هم متصل هستند . شما می توانید این قطعه رو در بیارید و دو تا pin دیگه رو به هم متصل کنید . حال شما دقت کنید که مکان این قطعه با مکان آن در driver قبلی یکی نباشه مثلا قبلی 2 تا پین اولی به هم متصل باشه و اینی که جدید گرفتید 2 تای دومی به هم وصل باشه . ولی اگر یکی باشه یا کلا درایو ها نشون داده نمی شه ( در windows xp ) یا کلا ویندوزت بالا نمی یاد ( در windows vista ) .
امیدوارم مشکلت حل شده باشه .