ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال: آیا میشه یک Text رو تو فلش، به یه چیزی مثل عکس تبدیل کرد که Editable نباشه؟

Honradez
04-03-2008, 18:58
سلام دوستان. خسته نباشید.

من یک سوال درمورد نرم‌افزار Adobe Flash دارم. سوالم هم اینه که آیا میشه یک Text رو به عکس یا یه چیزی تو همین مایه‌ها تبدیل کرد که دیگه اصلا Editable نباشه؟

چون می‌خوام اون رو توی نرم‌افزار Ulead Video Studio وارد کنم ولی مشکل اینجاست که این نرم‌افزار، Textها رو نشون نمی‌ده.

ممنون میشم کمکم کنید.

پاینده باشید، بابک. :46:

THE_PUNISHER
04-03-2008, 19:23
شما text می خوای تبدیل به عکس اگه درست فهمیده باشم این کار رو راحت میشه با print screen که تو ویندوز انجام داد

mhm5000
04-03-2008, 22:25
سلام فيض(يا همان بابك)
بله مي شود:1- شما متنتان را (اگر انگليسي است) معمولي بنويسيد و در پانل properties براي text خود حالتstatic را بگزينيد.
2-اگر فارسي است:
الف)با نرم افزار مريم
ب)در ورد بنويسيد<بعدPrint Screen و بالا خره در Paint كپي كنيد وسيو
سپس فايل را وارد كنيد.

hadi665
04-03-2008, 22:38
دوست عزیز شما تکستونو انتخاب کنید بعد برید توی منوی modify و break apart رو بزن مشکلت حل میشه
اما اگه خواستی به عکس تبدیل شه باید دوباره همینو بزنی

Honradez
05-03-2008, 19:40
شما text می خوای تبدیل به عکس اگه درست فهمیده باشم این کار رو راحت میشه با print screen که تو ویندوز انجام داد
ممنون دوست عزیز. ولی من بیشتر میخوام اون کیفیت نوشته‌هه پایین نیاد. چون مثلا من خودم از پاورپوینت برخی آبژکت‌های گرافیکی رو منتقل می‌کنم به فلش ولی خب چون کیفیت متنش کم می‌شه، می‌خواستم ببینم که ایا میشه با کیفیت بهتری این کارو کرد یا نه. بهرحال ممنون.

سلام فيض(يا همان بابك)
بله مي شود:1- شما متنتان را (اگر انگليسي است) معمولي بنويسيد و در پانل properties براي text خود حالتstatic را بگزينيد.
2-اگر فارسي است:
الف)با نرم افزار مريم
ب)در ورد بنويسيد<بعدPrint Screen و بالا خره در Paint كپي كنيد وسيو
سپس فايل را وارد كنيد.
از شما هم ممنونم. ولی خب به همون دلیلی که بالا عرض کردم، قادر به استفاده از چنین روشی نیستم. بهرحال از اینکه لطف کردید و جواب دادید، کمال تشکر را دارم.

دوست عزیز شما تکستونو انتخاب کنید بعد برید توی منوی modify و break apart رو بزن مشکلت حل میشه
اما اگه خواستی به عکس تبدیل شه باید دوباره همینو بزنی
دست شما درد نکنه. راهنمایی شما هدف من رو تامین کرد. مرسی هادی جان. همین که باید دوبار بزنم رو نمی‌دونستم.

بازهم از دوستان خوبم تشکر می‌کنم.

موفق باشید. :46:

hadi665
05-03-2008, 22:38
دست شما درد نکنه. راهنمایی شما هدف من رو تامین کرد. مرسی هادی جان. همین که باید دوبار بزنم رو نمی‌دونستم.

بازهم از دوستان خوبم تشکر می‌کنم.

موفق باشید. :46:

قربانه شما دوست عزیز

THE_PUNISHER
06-03-2008, 08:43
ممنون دوست عزیز. ولی من بیشتر میخوام اون کیفیت نوشته‌هه پایین نیاد. چون مثلا من خودم از پاورپوینت برخی آبژکت‌های گرافیکی رو منتقل می‌کنم به فلش ولی خب چون کیفیت متنش کم می‌شه، می‌خواستم ببینم که ایا میشه با کیفیت بهتری این کارو کرد یا نه. بهرحال ممنون.

خواهش میکنم واسه هر کاری کلی روش وجود داره از هر کدوم بری اخر به جواب میرسی:10:

mhm5000
06-03-2008, 12:20
سلام دوست عزیز بهترین را نرم افزار مریم بود که به آن نیز اشتره کردم . چون یادم نیست کجای وبلاگم گذاشتمش می توانی در وبلاگم دنبالش بگردی...
از مدیر سایت تقاضا دارم این پست را پاک نکد چون هدف آمـــــــــــوزش است نه تـــــــــبلیغ!!!

THE_PUNISHER
06-03-2008, 13:14
عزیز مریم که text تبدیل به عکس نمیکنه .

Honradez
06-03-2008, 13:44
سلام دوست عزیز بهترین را نرم افزار مریم بود که به آن نیز اشتره کردم . چون یادم نیست کجای وبلاگم گذاشتمش می توانی در وبلاگم دنبالش بگردی...
از مدیر سایت تقاضا دارم این پست را پاک نکد چون هدف آمـــــــــــوزش است نه تـــــــــبلیغ!!!
ممنون دوست عزیز.

از بقیه دوستان هم بازم تشکر میکنم.

پاینده باشید، بابک. :46: