مشاهده نسخه کامل
: چند سوال در مورد PasCaL
amir-vampire
04-03-2008, 16:15
با سلام . دوستان من به تازگی کار با پاسکال رو شروع کردم که در همین ابتدا چند تا سوال واسم پیش اومد
اول اینکه فرق Turbo pascal با پاسکال عادی چیه ؟ دوم اینکه چرا با اینکه پاسکال عادی حجمش از توربو خیلی بیشتره ( 4 مگ کجا 34 مگ کجا ...) گزینه FinD ErroR رو نداره (این که نقص بزرگیه 1 )
و سوال اخر اینکه چرا من وقتی برنامه ای می نویسم و میخوام تستش کنم هیمن که بنامه جواب رو میده خیلی سریع بسته میشه یعنی من حتی نمیتونم جوابو بخونم ! برای این مشکل باید چیکا کنم ؟
مرسی
amir-vampire
04-03-2008, 20:57
یکی نیس جواب بده !! واقعا که چه برنامه نویسایی ...
majid_kntu
04-03-2008, 22:30
والا من مي خوام جواب بدم ولي زياد رو جواب من حساب نكن چون آخرين بار كه با پاسكال كار كردم سال 82 بود.
سنگين تره تو ويندوز بهتر جواب ميده.
در مورد بسته شدن برنامه فكر كنم بايد كليد F9رو ميزديد تا يه بار ديگه خروجي رو بهتون نشون بده.يه كار ديگه هم ميشه كرد بعد از اينكه برنامه تموم شد يه دستور ورودي انتهاي برنامه بزاريد(كاري كه تو سي ميكنن)
amir-vampire
04-03-2008, 22:49
ok مرسی اما اون گزینه find Error خیلی ذهنم رو مشغول کرده نمیدونم نیست یا من نمیتونم پیداش کنم !
همونطور که دوستمون گفتن قبل از End آخر برنامه یه readln بزارین تا بتونین خروجی رو ببینین.
ALT+ F9 برای کامپایل
CTRL + F9 هم برای اجرا
در مرحله کامپایل اگه خطایی باشه مشخص میشه.
منظورتون از گزینه Find Error رو نمی فهمم.دقیقاً چه کاربردی داشت؟
amir-vampire
05-03-2008, 09:47
find error در توربو پاسکال در تبsearch قرار داره و وقتی اونو میزنی اشتباهاتو در برنامه نشون میده ... به نظر من که خیلی ضروریه ..
majid_kntu
05-03-2008, 17:39
منم با آدميرال موافقم ،مگه وقتي رو گزينه Compile كليك مي كنيد خطاهاي برنامه رو high light نمي كنه؟
در مورد كليدي هم كه آدميرال عزيز گفتن تا اونجايي كه من يادم براي نشون دادن صفحه خروجي بعد از اتمام برنامه هم يه كليدي بود اينطور نيست؟
amir-vampire
05-03-2008, 22:52
ممنون دوستان . حالا متوجه شدم . آخه گفتم که تازه کارم !
در مورد كليدي هم كه آدميرال عزيز گفتن تا اونجايي كه من يادم براي نشون دادن صفحه خروجي بعد از اتمام برنامه هم يه كليدي بود اينطور نيست؟
بله بعد از اتمام برنامه می تونید ALT+F5 رو بزنید تا خروجی رو دوباره ببینید ولی به نظر من همون ReadLn آخر برنامه بهتره.
ممنون دوستان . حالا متوجه شدم . آخه گفتم که تازه کارم !
هممون تازه كاريم. كامپيوتر و برنامه نويسي اونقدر گسترده است كه هيشكي نميتونه ادعاي همه فن حريفي كنه
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5 ::5::5::5::5::5::5::5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.