مشاهده نسخه کامل
: مودم زول تریکس 3چیپ
hhhh_1360
04-03-2008, 14:16
سلام به دوستان عزیز مودم سیستم من زول تریکس 3چیپ می باشد مخابرات شهر ما سیستم پشت خطی فعال می باشد ولی زمانی که من در اینترنت هستم کسی به من زنگ بزن اینترنت من قطع یا انتظار نمی شود واین برای من مشکل است چون دوستان پشت خط می مانند و من می خواهم قطع بشود یا بفهم چه کس پشت خط می باشد مشکل از کجاست آیا راهی هست
merlin001
04-03-2008, 14:42
وقتی کسی به شما زنگ میزند سرعت شما بسیار کم شده و شاید هم هنگ کند. و اگر این مسئله زیاد تکرار شود شما دیسکانکت می شوید. ولی اگر میخواهید با اولین تماس دیسکانکت بشوید به مسیر زیر بروید.
روی My compoter راست کلیک کنید و به قسمتManage بروید. از سمت راست پنجره ای که باز شد Device manager رو بزن و از قسمت مودم مودمت رو انتخاب کن و روش دابل کلیلک کن. در پنجره باز شده به تب Advanced برو و در قسمت Extra... این عبارت را عینا تایپ کن.
+PCW=1
( در اینجا جای حروف انگلیسی درست نشون داده نمیشه بهتره کپی پیست کنی) حالا با اولین زنگ از اینترنت دی سی میشی
در ضمن در این مورد قبلا بحث شده بود. بهتره قبل از پست دادن سرچ کنی!
hhhh_1360
04-03-2008, 23:12
سلام به دوستان مشکل من حل نشد چون زمانی که به تب Advanced رفتم و در قسمت Extra... این عبارت+PCW=1 را تایپ کردم برای اتصال به اینترنت این ارور را می زند مشکل از چیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
merlin001
05-03-2008, 02:50
سلام به دوستان مشکل من حل نشد چون زمانی که به تب Advanced رفتم و در قسمت Extra... این عبارت+PCW=1 را تایپ کردم برای اتصال به اینترنت این ارور را می زند مشکل از چیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من که گفتم عبارت رو کپی کن و بعد پیست کن
PCW=1+
عبارت باید این جوری باشه.
فارسیش میشه مثبت پی سی دابلیو مساوی یک
امیدوارم مشکلت حل شه:8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.