مشاهده نسخه کامل
: آموزش ++c
بچه ها من دارم ++c را بصورت کامل یاد می گیرم و چون دوست داشتم به شما هم یاد بدم اونو بصورت قسمت به قسمت برای شما می ذارم. دوست دارم با هم همکاری کنیم هر جایی که مشکلی در قسمت های پارتها وجود داشت لطفاً اعلام کنید. سوالات خود را مربوط به همان قسمت ها ذکر کنید. مثالهای خود را بفرستید مطالب جدید و ترفندهای جدید درباره همان قسمت ها را بیان کنید. به این ترتیب یک آموزش کامل داریم دوست دار شما نوید.ک
پسورد قست اول math است بقیه قسمت ها بدون پسورد خواهند بود.
قسمت اول(آخرین ویرایش 14 اسفند 86)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sherlockholmz
04-03-2008, 11:43
قسمت اول
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مثل اينكه پسورد ميخواد؟چي هست؟
پسورد قسمت اول math می باشد
sherlockholmz
05-03-2008, 14:37
متشكرم
بسيار عالي و زيبا توضيح داده ايد.خسته نباشيد و منتظر ادامه تدريس هستم.
با سپاس فراوان
بچه لطفاً اگه سوالی یا چیزی که مربوط به درس هر قسمت هست بپرسید تا بتونیم بیشتر به هم کمک کنیم
مجدداً متشکرم
ELHAM3000
15-03-2008, 15:44
سلام با تشکر به خاطر این که به فکر یادگیری ما هم بودید
من می خواهم از اموزشش استفاده کنم اما همه اش خود برنامه ای که نوشتید هست و هیچی فارسی توضیح ندادید منی که همگام با شما در حال یادگیری هستم نمی توانم سریع برم اصل مطلب که نوشتن برنامه هست ابتدا باید یاد بگیرم بعد برنامه بنویسم . در ضمن یکی از پوشه ها adobe reader این همون نرم افزار c++که گذاشتید در این فایل . در ضمن من بلد نیستم از نرم افزار c ++ استفاده کنم لطفا این را هم اموزش دهید با تشکر فراوان
سلام به Elham3000
اگه ایمیلت رو تو پروفایلت گذاشته بودی برات یه سری مقالات آموزش C می ذاشتم حالا ایمیلتو برام بذار تا برات سند کنم
من این آموزش رو طوری طراحی کردم که خود ++c رو آموزش بدم نه برنامه نویسی رو حالا اون آموزش کمی این مشکلو حل می کنه
الان Ide (کامپایلر)++c رو برات می ذارم
تا بعد عید فعلاً بای
عید بر همگی مبارک
بعد عید با دست پر می یام
اینم ++IDE C برای شما عزیزان
کار کردن باش خیلی راحته بعد عید یک آموزش کاملشو حتماً می ذارم
فعلاً موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.