ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : torrent چطوری صفحه می سازه ؟

hofa
03-03-2008, 17:40
سلام خدمت همه دوستان ...
من یه سوالی برام پیش اومده اینه که چطور ما وقتی توی سایت torrents . to جستجو می کنیم چطور تورنت می تونه یه صفحه فرضا html بسازه به همون نام جستجوی ما !!! یعنی اصلا می خوام بدونم می شه بصورت اتوماتیک یه صفحه درست کرد به یه نام دلخواه یا نه ؟ تا اونجایی که من می دونم نمی شه !!
چون من هر چی نگاه می کنم هیچ مقداری رو نمی بینم که با لینک بفرسته .

ممنون از اینکه سوال من رو خوندید

peyman1987
03-03-2008, 19:54
عزیزم شما باید از صفر برنامه نویسی تحت وب رو یاد بگیری
توی همین تاپیک مقاله خوب زیاده

hofa
04-03-2008, 17:40
من با اینکه 1 سالی میشه طراحی وب می کنم صد در صد قبول دارم که از وب هیچی نمی دونم ....
ولی فکر کنم این قضیه برای همه ما صدق می کنه !!! چون وب اینقدر پیشرفت کرده که ....

بحر حال از اینکه سوال من رو خوندی ممنون ولی جواب سوال من این نیست !!
فقط یه پیشنهاد می کنم که " وقتت رو با اینطور جواب دادن ها تلف نکن , چون هم وقت خودت رو می گیری هم وقت من رو ."

ممنون

hosseintdk775
05-03-2008, 13:07
من با اینکه 1 سالی میشه طراحی وب می کنم صد در صد قبول دارم که از وب هیچی نمی دونم ....
ولی فکر کنم این قضیه برای همه ما صدق می کنه !!! چون وب اینقدر پیشرفت کرده که ....

فقط یه پیشنهاد می کنم که " وقتت رو با اینطور جواب دادن ها تلف نکن , چون هم وقت خودت رو می گیری هم وقت من رو ."

ممنون
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوست عزیز منظور peyman1987 خان این بود که این کار را با برنامه نویسی تحت وب می شود انجام داد / وقتی شما همچین سوالی می پرسید معنی اش این است که اطلاعاتی در مورد برنامه نویسی تحت وب ندارد و بخاطر همین است که گفتند از صفر یاد بگیرید.

peyman1987
06-03-2008, 22:04

ممنون

دوست عزیز ندونستن عیبی تداره.

منم یه روزی صفر بودم. الان یک شدم و اگه تلاش کنم یه روزی میتونم 20 بشم.
دوستمون هم توضیح دادن که سوالی که شما میپرسی نشونه اینه که برنامه نویسی تحت وب کار نکردی.
حالا اگه بازم وقتت تلف شد معذرت میخوام.
:10:

peyman1987
06-03-2008, 22:06
تکراری بود