ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ثبت دامین و سوال در مورد controlpanel host

reza44
03-03-2008, 17:23
سلام
من یک دامنه و فضا ثبت کردم
با ایمیل بی نهایت و 20 ساب دامین یعنی چه؟
سایت من 5 صفحه و روی کامپیوترم ذخیره شده اگه صفه اول رو با تمام صفحات اون اپلود کنم خود به خود ساب دمیین می سازه یا اینکه این کار رو باید توی کنترل پنل هاست انجام بدم؟
حلا وقتی می خواستم با فرات پیج انو اپلود کنم خیلی طول می کشد و برنامه خوش دستی هم نیست
اگه تمام عکس ها و صفحاتم رو اپلود کنم مشکلی توی لینکا پیش نمیاد ( تمام صفحات روی کامپیوتر و توی یک فلدر هستند و به هم لینک شدند باید چی کار کنم؟

tabriz-info
03-03-2008, 17:30
سلام
من یک دامنه و فضا ثبت کردم
با ایمیل بی نهایت و 20 ساب دامین یعنی چه؟
سایت من 5 صفحه و روی کامپیوترم ذخیره شده اگه صفه اول رو با تمام صفحات اون اپلود کنم خود به خود ساب دمیین می سازه یا اینکه این کار رو باید توی کنترل پنل هاست انجام بدم؟
حلا وقتی می خواستم با فرات پیج انو اپلود کنم خیلی طول می کشد و برنامه خوش دستی هم نیست
اگه تمام عکس ها و صفحاتم رو اپلود کنم مشکلی توی لینکا پیش نمیاد ( تمام صفحات روی کامپیوتر و توی یک فلدر هستند و به هم لینک شدند باید چی کار کنم؟

یعنی میتونی هر چقدر که دلت خواست میل درست کنی و میل باکس رو هاست داشته باشی
ساب دامین هم یعنی مثلا میتونی به جای اینکه بزنی siteshoma.com/forum
میزنی forum.siteshoma.com

برای آشنایی با کنترل پنل هاست بهتره بری به لینک آموزش نیوک از ابتدا تا انتها که تو امضام هست و قسمت مدیریت کنترل پنل هاست بری

اونجا در مورد تمام قسمتهای کنترل پنل هاست بحث شده مشکلی داشتی اونجا بپرس توضیح میدم