مشاهده نسخه کامل
: نصب کدام برنامه کامل و صحیح می باشد؟
sirwanonline
03-03-2008, 13:07
با سلام خدمت شما دوستان عزیز ببخشید از این 4 برنامه کدام برنامه بهتر می باشد که روی سیستمم نصب کنم یا برنامه خوب تری هست امان از دست ویروس و تر
McAfee AntiSpyware Enterprise 8.5sa
AVG Anti-Spyware Plus 7.5.0.50
NOD32 Eset Samrt Security 3.0.128
Panda Antivirus 2007 v2.01.00
zhina_gian
03-03-2008, 13:54
این 2 تای بالا رو به کلی فراموش کن. ناد32 رو به خاطر اینکه نسخه آزمایشی است و اگر میخوای استفاده کنی یا آخرین
نسخه اش رو دانلود کن و یا از نسخه 2.70.39 استفاده کن.
پاندا رو اصلا حرفشم نزن. البته بزن کسی جلوتو نگرفته اما کرک نداره و کرک هم نمیشه.
دوتای دیگه هم آنتی سپای ور هستند نه آنتی ویروس. این 2 برنامه رو نباید با هم قاطی کنید.
به نظر من
NOD32 version 2.70.39 + NOD32 Fix2.1 + بهترین تنظیمات این آنتی ویروس در تاپیک خودش.
و
AVG Anti-Spyware 7.5 بصورت غیر فعال در سیستم.
sirwanonline
03-03-2008, 19:40
این 2 تای بالا رو به کلی فراموش کن. ناد32 رو به خاطر اینکه نسخه آزمایشی است و اگر میخوای استفاده کنی یا آخرین
نسخه اش رو دانلود کن و یا از نسخه 2.70.39 استفاده کن.
پاندا رو اصلا حرفشم نزن. البته بزن کسی جلوتو نگرفته اما کرک نداره و کرک هم نمیشه.
دوتای دیگه هم آنتی سپای ور هستند نه آنتی ویروس. این 2 برنامه رو نباید با هم قاطی کنید.
به نظر من
NOD32 version 2.70.39 + NOD32 Fix2.1 + بهترین تنظیمات این آنتی ویروس در تاپیک خودش.
و
AVG Anti-Spyware 7.5 بصورت غیر فعال در سیستم.
-------------
میشه دوباره توضیح دهید......؟
از کجا دانلود کنم من این ورژن رو دارم خوبه NOD Antivirus System 2.70.37
فکر می کنم این مشکل داره آپدیت نمی شه نمی دونم دقیق خیلی ممنون
sirwanonline
03-03-2008, 20:12
NOD Antivirus System 2.70.37 این ورژن رو دارم نصب کردم کرک هم کردم این مشکلات رو نشون میده :
وقتی که به NOD32 وارد می شی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که به NOD Control Center وارد میشم:
از دی وی دی لورد نصب کردم این مشکلات رو داره برنامه خوب تر نیست نصب کنم
NOD Antivirus System 2.70.37 این ورژن رو دارم نصب کردم کرک هم کردم این مشکلات رو نشون میده :
وقتی که به NOD32 وارد می شی:
وقتی که به NOD Control Center وارد میشم:
از دی وی دی لورد نصب کردم این مشکلات رو داره برنامه خوب تر نیست نصب کنم
با سلام
چون شما فایروال روی سیستمتون نصب تدارید استفاده از فقط آنتی ویروس نود32 صلاح نیست - اگه شما از آنتی ویروس استفاده می کنید باید یه فایروال جداگانه هم نصب کنید
یا اینکه از اینترنت سکیوریتی کسپرسکی که هم دارای آنتی ویروس و هم آنتی اسپای و هم فایروال است استفاده کنید
این لینک آخرین ورژن اینترنت سکیوریتی کسپره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم برای کلید های فعال سازیش
در مورد ایرادی که عکسش رو گذاشتید - عکس اول اشاره به آپدیت نبودن آنتی ویروس داره و برای ایراد دوم در run تایپ کنید msconfig و در سربرگ service ببینید مطابق با تصویر زیر هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن این ورژن شما خیلی قدیمیه و به آپدیت زیاد ی هم احتیاج داره
اگه هم فکر می کنید کسپر ممکنه سیستمون رو کند کنه - ESET SMART SECURITY 3 رو نصب کنید - برای اطلاع بیشتر به تاپیک مربوطه مراجعه کنید
sirwanonline
03-03-2008, 21:58
با سلام
چون شما فایروال روی سیستمتون نصب تدارید استفاده از فقط آنتی ویروس نود32 صلاح نیست - اگه شما از آنتی ویروس استفاده می کنید باید یه فایروال جداگانه هم نصب کنید
یا اینکه از اینترنت سکیوریتی کسپرسکی که هم دارای آنتی ویروس و هم آنتی اسپای و هم فایروال است استفاده کنید
این لینک آخرین ورژن اینترنت سکیوریتی کسپره
اینم برای کلید های فعال سازیش
در مورد ایرادی که عکسش رو گذاشتید - عکس اول اشاره به آپدیت نبودن آنتی ویروس داره و برای ایراد دوم در run تایپ کنید msconfig و در سربرگ service ببینید مطابق با تصویر زیر هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن این ورژن شما خیلی قدیمیه و به آپدیت زیاد ی هم احتیاج داره
اگه هم فکر می کنید کسپر ممکنه سیستمون رو کند کنه - ESET SMART SECURITY 3 رو نصب کنید - برای اطلاع بیشتر به تاپیک مربوطه مراجعه کنید
------------
خیلی ممنون.......:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.