ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به مشاوره فروشندگان گوشی

silvercover
03-03-2008, 00:32
سلام،

ما در تدارک راه اندازی یه وب سایت برای درج قیمت گوشی های موبایل فروشندگان در محدوده شهر هستیم. مشکلی که ما باهاش برخورد کردیم و قابل پیش بینی هم بود نوسان شدید قیمت و خصوصا ترس شدید فروشندگان از فاش شدن قیمت ها خصوصا بر روی سایت هست تا مبادا به قول خودشون بازار به هم بخوره و یا حاشیه سودشون کم بشه و مسائلی از این دست. حالا ما موندیم که چطوری می تونیم نظر مساعدشون رو برای همکاری جلب کنیم. حتی نماینده های رسمی گوشی هم میترسن!!

ما حتی یک پنل اختصاصی هم برای اینکه هر وقت خواستن قیمت رو Update کنن در اختیارشون قرار دادیم اما باز تاثیر مورد نظر رو نداشته و ناکام موندیم. کلا میخاستم بدونم توصیه و نظر دوستان باتجربه چیه؟

شما چه ارزیابی ای دارین؟

تشکر.

ali_saeedi
03-03-2008, 15:55
اين جور كه به نظر ميرسه افراد سودجو نميان تو سايت ثبت نام كنن و چون اكثر افراد سود جو هستن قضيه سايت منتفي ميشه

silvercover
03-03-2008, 15:59
بله حرف شما درست هست. اما ما همین شرایط رو توی صنف کامپیوتر و لپ تاپ داشتیم و داریم و تونستیم کنار بیایم با فروشنده هاش.

S A M S U N G
03-03-2008, 16:31
به نظر من شما اگه یا واردکننده اصلی گوشی هماهنگ کنی بهتره ( گمرک )

perjixen
03-03-2008, 19:48
ببینید ، کاملا مشخص که یه فروشنده نمیاد با شما همکاری کنه چون کل بازار ثبات مشخصی نداره!! یعنی به نظرم توقع اینکه 5 تا فروشنده که هرکدوم یه قیمت بدن و بیان تو سایت شما گوشی عرضه کنن بیهودس!! چون واقعا این بازار گوشی در ایران فاقد یه سیستم کاری مشخص هست!
مگر اینکه روی فروشنده های حرفه (اونایی که به اصطلاح وارد کنندن) کار کنید ، که اونم به نظرم منتفی هست!! پیشنهاد میکنم با شرکت های گارانتی کننده وارد مذاکره بشید ، این شرکت ها حداقل به خاطر ظاهر قضیه هم شده یه مقدار برخورد بهتری دران!!

silvercover
04-03-2008, 15:49
ممنون از نظرات دوستان.

جناب perjixen ما به پیشنهاد شما هم دو سه بار عمل کردیم و به نمایندگی هایی که خودشون رو تابلو هاشون درج کرده بودن نمایندگی رسمی و یا انحصاری هستن سر زدیم اماهیچ سودی نداشت.

اما جالب اینجاست که چند فروشنده معمولی استقبال کردن و قول همکاری دادن. البته شاید به خاطر کسب شهرت بوده. نمیدونم. اما تناقضات شدیدی هست که ما باهاش مواجه میشیم.

perjixen
05-03-2008, 07:32
پیشنهاد میکنم از شرکتهای معمولی ارائه گارانتی شروع کنید!! یعنی در اول کار دنبال جذب اسامی بزرگ نباشید ، چون منطقی نیست!
با گارانتی هایی که سطح پایین تری دارن شروع کنید ، اگر تونستید موفق بشید گارانتی های بزرگ خودشون میان سراغ شما ، و اون موقعه شما میتونید تاغچه بالا بزارید.................!