مشاهده نسخه کامل
: اتصال به لینوکس از طریق کلاینت ویندوز
yasercomeng
02-03-2008, 18:33
سلام من میخوام برنامه ای بنویسم که بتونه ارتباطه کلاینت هایه ویندوز رو با سرور لینوکس انجام بده اما نمیدونم باید از کجا شروع کنم تو سایتایه خارجی هم گشتم ولی چیزی نبود.زبان برنامه نویسی ای که من توش خیلی کار کردم c#.net و vb.net هست اگه تونستین بهم کمک کنین چون خیلی کم با لینوکس کار کردم.
ممنون.
my email:yaserkeneshloo@gmail.com
please mail me your help
m a j r i x
02-03-2008, 20:06
سلام
احتیاج بنوشتن برنامه با vb نیست
برنامه SAMBA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش مقاله فارسی هم برای این در تاپیک مقالات هستش
موفق باشی
yasercomeng
04-03-2008, 11:06
سلام بابت راهنماییتون دستتون درد نکنه از این برنامه اطلاعی نداشتم ولی راستشو بخواین میخوام خودم یه چیزی شبیه این بنویسم شاید مسخره بیاد ولی مجبورم.
اگه بتون اصول ساختاری اونو واسم تشریح کنین نوشتن برنامش واسم کاری نداره البته فکر کنم کاری نداشته باشه.
ممنون
شما می تونی کدهای منبعشو دانلود کنی و مطالعه کنی
ولی این کار ۱ نفر نیست
شما اگر واقعا می خواید کاری کنید به نظر من بهتره در توسعه اون کمک کنید
yasercomeng
04-03-2008, 22:04
کداشو گرفتم دارم مطالعه شون می کنم.در ضمن من یه نفر نیستم ما یه تیم برنامه نویسی هستیم که من مسئول گروه تحقیقاتشم.ممنون از کمکتون:46:
اگه چیز تازه ای پیدا کردم تو همین تاپیک میزارم.
yasercomeng
09-03-2008, 18:08
چه طور می تونیم لینوکس رو سرور کنیم؟ توی خود لینوکس بخشی به نام connect to server داشت اما قسمتی برای سرور کردن لینوکس نداشت.
ما باید با سمبا سرور لینوکس رو راه اندازی کنیم ؟ اگه این طوره چطوری این کار انجام می شه؟
توی راهنمای سمبا چیزی برای حتی اتصال کلاینت لینوکس به سرور پیدا نکردیم. در صورتی که لینوکس سرور شد چه طور باید سمبا رو confige کنیم که اتصال بین کلاینت ویندوز رو با سرورمون بر قرار کنه؟
شما به مطالعه بیشتر در مورد شبکه احتیاج دارید
etc/samba/smb.conf/ فایل تنظیمات سامبا هستش
راحت می شه تنظیمش کرد
m_maj2004
26-04-2008, 14:55
شما باید اول سرور رو دانلود کنید
مثلا برترین سرور معمولا apache هست که تو سرچ گوگل می اتونید پیدا کنید راهنمایی هم داره که زیاد سخت نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.