ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ايران به جرگه كشورهاي سازنده ابررايانه پيوست

ghazal_ak
02-03-2008, 17:37
معاون پژوهشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از موفقيت ايران به طراحي و ساخت ابررايانه خبر دارد و گفت: اين ابر رايانه قدرت محاسباتي ‪۸۶‬ ميليارد دستور در ثانيه را دارد.
دكتر "منصور كبگانيان" روز يكشنبه در يك نشست خبري با بيان اينكه در ابررايانه تحريم هستيم و محققان ما از دسترسي به‌پردازش اطلاعات با سرعت‌هاي بسيار بالا محرومند، گفت: پروژه ابررايانه بصورت فوق استراتژيك در ايران طرح و از سال ‪ ۸۰‬طراحي و تست اوليه آن آغاز شد.
وي افزود: اين ابررايانه سيستم پلاستر با ‪ ۳۲‬پردازشگر پتنيوم ‪ ۳‬و ‪۲۱۶‬ هسته پردازشي دارد و در دانشگاه صنعتي اميركبير طراحي و ساخته شده است.
كبگانيان با بيان اينكه دانشگاههاي ديگري چون صنعتي اصفهان و صنعتي شريف و مركز پژوهشهاي بنيادين در حال ساخت ابررايانه‌هاي ديگري هستند، گفت: در آينده‌اي نزديك شبكه‌اي از ابررايانه‌ها خواهيم داشت كه سبب مي‌شود پژوهشگران ما مشكلي در انجام محاسبات پژوهشي با سرعت‌هاي بسيار بالا نداشته باشند.
وي گفت: با ساخت اين ابررايانه ايران نيز در جرگه كشورهايي كه توان ساخت ابررايانه را دارند، در رتبه شصت و هفتم قرار گرفت.
به گفته معاون پژوهشي وزارت علوم، قرارداد ساخت اين ابررايانه با هواشناسي بسته شده است و فعلا به همين سازمان خدمات مي‌دهد ولي اميد است كه با به راه افتادن اين شبكه ديگر محققان نيز بتوانند از آن استفاده كنند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Oracle_Eldorado
03-03-2008, 19:55
مبارکه . من که تاحالا مینی کامپیوتری هم از ایران ندیدم ! چه برسه به ابر کامپیوتر !!!

musa
04-03-2008, 00:53
‪ ۳۲‬پردازشگر پتنيوم ‪ ۳‬و ‪۲۱۶‬ هسته پردازشي !!

اين خيلي جالبه .

BLACK-BLACK
10-03-2008, 15:44
بعد از نيم قرن واقعا شاهكار كردن!

BLACK-BLACK
10-03-2008, 15:48
مبارکه . من که تاحالا مینی کامپیوتری هم از ایران ندیدم ! چه برسه به ابر کامپیوتر !!!

شما فكر كردي همه رو خودشون ساختن ! نه بابا نهايت كاري كه كردن اين بوده كه مونتاژ كنن
تازه من بار قبلي شنيده بودم ابر رايانه ساخت ايران از سي پي يو هاي Opteron محصول AMD استفاده ميكنه

eAmin
11-03-2008, 11:38
‪ ۳۲‬پردازشگر پتنيوم ‪ ۳‬و ‪۲۱۶‬ هسته پردازشي !!

اين خيلي جالبه .

سلام.

اصلا هم جالب نیست. :13:

Hektor
11-03-2008, 15:10
شما فكر كردي همه رو خودشون ساختن ! نه بابا نهايت كاري كه كردن اين بوده كه مونتاژ كنن
تازه من بار قبلي شنيده بودم ابر رايانه ساخت ايران از سي پي يو هاي Opteron محصول AMD استفاده ميكنه
اشکالش کجاشه دوست عزیز؟
آمریکا Super Computer می سازه چون نوجوونهاشi-Phone بلدند هک کنند. ایران این رو میسازه چون نوجوونهاش فقط از IT، چت کردن و... بلدند:27:همیشه در و تخته با هم جور هست

سلام.

اصلا هم جالب نیست. :13:
شما بفرما جالبترش رو بساز...
کشوری که IC نمیتونه بسازه چطور انتظار دارید Deep Blue بسازه؟ توقعتون رو در حد شرایط موجود تنظیم کنید:46:

_LOVE_CODER_
11-03-2008, 15:20
اگر اعلام نمی کردند سنگین تر بود !

eAmin
12-03-2008, 00:32
اشکالش کجاشه دوست عزیز؟
آمریکا Super Computer می سازه چون نوجوونهاشi-Phone بلدند هک کنند. ایران این رو میسازه چون نوجوونهاش فقط از IT، چت کردن و... بلدند:27:همیشه در و تخته با هم جور هست

شما بفرما جالبترش رو بساز...
کشوری که IC نمیتونه بسازه چطور انتظار دارید Deep Blue بسازه؟ توقعتون رو در حد شرایط موجود تنظیم کنید:46:

سلام.

من می گم اول بیان ic درست کنن بعدا از این لقمه ها بردارن که اندازه باشه توی گلوشون گیر نکنه!:21: