PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش دریم ویور(Dream Weaver)

shavali261
02-03-2008, 15:14
سلام دوستان
اگر میخواهید دریم ویور را از ابتدا تا پیشرفته یاد بگیرید بیاید تو....
با آموزشهای الکترونی ما را همراهی کنید....
:10::10::10::10:

shavali261
02-03-2008, 15:20
دریم ویور که محصول شرکت ماکرومدیا بود و اکنون در انحصار شرکت ادوبی قرار دارد یکی از پیشرفته ترین نرم افزار های طراحی حرفه ای وب است.
در این نرم افزار امکانات متعددی قرار دارد که می تواند به کاربر امکان طراحی یک صفحه بسیار زیبا را می دهد.
من از ابتدا شروع به آموزش دریم ویور می کنم و از دوستانی که هم سر رشته دارند کمک میگیرم تا بتونم به تمامی سوالات شما در حد امکان جواب بدم.
پس بنام او...

eAmin
02-03-2008, 15:32
سلام.

آفرین shavali261 جان کار خوبی می کنی، امیدوارم همینطور ادمه بدی!

shavali261
02-03-2008, 16:33
کاربرانی که آشنایی خوبی با محیط ویندوز دارند می توانند از محیط دریم ویور گلیم خود را از آن بیرون بکشند.
البته من سعی میکنم با به تصویر کشیدن آیکون های موجود در محیط نرم افزار شما را با آنها آشنا کنم.
برای آشنایی کلی شما من عکس زیر را با توضیحات مختصری آماده کردم که با پیشرفت آموزش تمامی قسمت ها را فرا خواهید گرفت.البته دوستان توجه داشته باشند که شما همراه آموزش باید تمرین کنید تا مطالب را فراموش نکنید.

عکس شماره 1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در عکس بالا محیط نه چندان سخت دریمویور را میبینید که با توضیحات من آمیخته شده.
برای بهتر یاد گرفتن محیط من قسمتهای مختلف را به صورت مجزا نیز آماده کرده ام:

عکس شماره 2

تبی است که حاوی عناصر مختلف دریمویور می باشد از جمله طراحی جداول، ایجاد دکمه ها، ایمپورت فلش به سایت و ...

تب لایوت همانطور که از اسمش پیداست مدیریت لایه ها، مدیرت فریم ها و جداول لایه ای را بر عهده دارد

مدیریت فرم های پذیرش اطلاعات کاربر هستند

مدیریت متن های موجود در سایت

تغییر و ایجاد و مدیریت تگ های اچ تی ام ال را در خود جای داده است

مدیرت دیتا بیس ها و دیگر برنامه های سایت شما را انجام می دهد

میریت فایل های فلش در سایت شما

علاقمندی های شما به هر یک از این تب ها را در خود جای می دهد.

برای درس نخست ما تا همین جا کافی است امیدوارم استفاده نمایید

shavali261
03-03-2008, 12:04
سلام
درس دوم را با ادامه دادن آموزش امکانات دیگر نرم افزار شروع می کنیم:

مانند دیگر نرم افزار های جدید شرکت های مختلف دریم ویور هم برای کار با فایل ها یا طراحی وب یک محیط کار یا استیج دارد که در شکل زیر آمده است:

همچنین در دریم ویور برای ویرایش و تنظیمات قسمت های مختلفی که توسط کاربر انتخاب می شود منوی تنظیمات آن انتخاب با نام Propertises یا تنظیمات وجود دارد که می توان در آن بنا بر انتخابی که کردیم تغییراتی ایجاد کنیم. حال با تصویر زیر بیشتر با این منو شما را آشنا میکنم:

در بالا منوی تنظیمات صفحه اصلی دریم ویور را مشاهده می کنید که مربوط به متن های احتمالی است که کاربر ممکن است در آن وارد کند.
نیازی ندارد که من شما را خسته کنم و تک تک این آیتم ها را به تفصیل توضیح بدم چون مطمئنم اگر با این آموزش همراه شوید خواهید توانست به راحتی همه آنها را یاد بگیرید و عملی کنید.
در درس بعد میخواهم ابتدا از وارد کردن متن در صفحه اصلی نرم افزار صحبت کنم.
امیدوارم با من همرا و مرا از نظراتتان بی نصیب نگذارید.
به امید روزهایی شاد برای همه شما....

shavali261
03-03-2008, 17:01
در این درس سعی می کنم ابتدا به توضیحاتی در مورد تنظیمات اولیه صفحه بپردازم و بعد به سراغ وارد کردن متن در صفحه می روم ، همراه من باشید:
برای اینکه یک سایت یا صفحه وب بسازیم ابتدا باید یک سند HTML جدید باز کنیم پس:

سراغ منوی نام آشنای file می رویم و اولین گزینه یعنی new را انتخاب میکنیم تا عکس زیر نمایش داده شود؛

شما در این تصویر چندین انتخاب میتوانید داشته باشید اما برای پیچیده نشدن کار بهتر است فعلا با انتخاب گزینه اول یعنیHTML و زدن دکمهCreate یک صفحه جدید درست کنید

2. در قدم بعدی شما باید صفحه ای که ایجاد کرده اید را تنظیم نماید پس دکمه پایین صفحه یعنیPage Propertises را کلیک میکنید تا منوی Page Propertises برای شما ظاهر شود.
اما دوستان چون توضیحات این صفحه از حوصله این درس خارج است اجازه بدهید این صفحه را در درس بعدی توضیح دهم و فعلا از بقیه مطالب نگذریم

3. توجه داشته باشید که همه ما معمولا می خواهیم یک سایت فارسی بسازیم پس باید تنظیمات سایتمان را سعی کنیم حتی المقدور فارسی باشد.
شمایی که با اینترنت آشنایی دارید حتما با واژه Encoding آشنایی دارید بله این کلمه هم در نرم افزار دریم ویور کاربرد دارد این قابلیت امکان میدهد که کاربر سایت شما بتواند واژگانی که در سایتتان به صورت فارسی نوشته اید را فارسی ببیند و بخواند. در صفحه ای که در بند 2 معرفی کردم این آیتم وجود دارد اما برای اینکه شما برای هر صفحه جدیدی که باز می کنید مجبور نباشید آن را تنظیم کنید از راه زیر پیروی کنید:

ابتدا از منوی Edit مشهور گزینه Preferences را انتخاب کنید تا منوی Preferences باز شود
حالا از لیست سمت چپ آن گزینه New Document را برگزینید با آیتم های آنها نمایش داده شوند
و بعد برای اینکه مجبور نباشیم هر بار که یک سند جدید باز می کنیم Encoding پیش فرض صفحه را تغییر دهیم از صفحه ای که برای یمان باز شده گزینه Default Encoding را به Arabic(Windows) یا به Unicode(UTF-8) تغییر می دهیمبعد از بررسی تصویر زیر فرق بین این دو را برایتان شرح خواهم داد.

فرق بین ویندوز اربیک و یونیکد در این است:

در اینکودینگ ویندوز اربیک نوشته های شما در سایتتان همانطوری که در نرم افزار می بینید در مرورگر وب نیز به همان صورت میبینید
در یونیکد علایم فارسی در نرم افزار از چپ به راست و نامرتب هستند اما در مرورگر مرتب و خوانا هستند. پس فرق بین این دو در در طریقه نمایش در نرم افزار است.می بخشید که این بحث نسبتا طولانی شد...

ahmadi81
04-03-2008, 11:03
سلام . دستت درد نکنه عالی. فقط می تونم بپرسم چند وقت به چند وقت مطالب جدید می گزاری؟
به سوالی که اگه پیش بیاد جواب می دهید؟/:20:

tabriz-info
04-03-2008, 11:18
اقا خواستید هماهنگ کنیم با هم ادامه بدیم تاپیکو

shavali261
04-03-2008, 18:51
سلام . دستت درد نکنه عالی. فقط می تونم بپرسم چند وقت به چند وقت مطالب جدید می گزاری؟
به سوالی که اگه پیش بیاد جواب می دهید؟/:20:
سلام
خواهش می کنم
معمولا هر روز یک مطلب می ذارم (یعنی تمام سعی خودمو می کنم)
در خدمت شما هستم هر سوالی دارید بپرسید اگر بلد بودم حتما جواب میدم

shavali261
04-03-2008, 18:54
اقا خواستید هماهنگ کنیم با هم ادامه بدیم تاپیکو
در خدمتتون هستم tabriz-info جان
اگر جایی موندم حتما ازت کمک میگیرم
ضمنا اگر خواستید شما هم آموزش بدید من دنبال می کنم

shavali261
05-03-2008, 09:56
سلام دوستان

می بخشید که دیروز آموزش نذاشتم البته داشتم می نوشتم که کاری برام پیش اومد و رفتم خوب بهرحال امروز جبران می کنم و دو درس می نویسم

همانطوری که در درس قبل قول داده بودم برای تنظیمات اوله سایتتون پنجره Preferences رو توضیح می دهم.

در درس قبل گفتم که پنجره Preferences از منوی edit و گزینه پرفرنسس نمایان می شود پنجره مذکور تنظیمات اولیه و پیشرفته نرم افزار و همچنین سند شما را انجام میدهد.
شما در لیستcategory میتوانید با انتخاب هر یک از آیتم های موجود تنظیمات مربوط به آن را ظاهر کنید. دوستان برای جلوگیری از سردر گمی شما و زیاد بودن آیتم های موجود در Category شما را فقط با آیتم هایی که در ابتدا استفاده دارند آشنا میکنم

در قسمت code coloring شما می توانید با انتخاب کد مورد نظر رنگ آن را در پنجه کد نویسی تغییر دهید
با انتخاب آیتمCode format شما می توانید تنظیماتی از قبیل فاصله بین تب ها، فاصله بین کلمات و غیره تنظیم کرد
در پنجره FileType/editor میتوان فایل هایی که میتوانید در سایتتان مورد استفاده قرار دهید و همچنین ویرایشگر آن را مشاهده و یا اضافه کنید همچنین در این قسمت می توان کد فایل های را که توسط دریم ویور دید را در قسمت بالای این پنجره مشاهده کرد
در قسمت FONT نوف فونت های قسمتهای مختلف نرم افزار تنظیم می شوند
قابل ذکر است که پنجره New Document همانطور که در درس قبلی گفتم می توان اینکودینگ صفحه را با آن تغییر داد
در پنجره Panels پانل هایی که در سمت راست نرم افزار هستند را می توان کم یا به آنها اضافه کرد.
در آیتم Preveiwin browser می توان مرورگر پیش فرض دریم ویور را تغییر داد. شما برای تست کردن صفحه ای که ساخته اید مجبور هستید که صفحه را در یک مرورگر تست کنید.خوب این از پنجره تنظیمات نرم افزار.
در درس بعدی ایجاد یک سایت جدید را خدمتتون آموزش می دهم

ahmadi81
05-03-2008, 11:26
سلام . تنطیمات category حتما باید اول کار انجام بشه یا اینکه میشه در هین کار هم تغیرات ایجاد کرد؟؟

shavali261
05-03-2008, 15:59
سلام . تنطیمات category حتما باید اول کار انجام بشه یا اینکه میشه در هین کار هم تغیرات ایجاد کرد؟؟
سلام
اول معذرت می خوام در باره پرفرنسس زیاد توضیح ندادم چون واقعا شما را سر در گم می کند.
اما نه نیازی نیست حتما اول انجام بدید
اما برای راحتی کار در قسمتNew Document اول Encodeing پیش فرض را تغییر بدهید که در هر صفحه مجبور نباشید به صورت دستی اون رو تغییر بدهید.

shavali261
09-03-2008, 16:12
سلام دوستان
امروز می خوام وارد کردن جدول رو در صفحه اصلی آموزش بدم
تمامی سایتهایی که شما در وب می بینید به شکلی از جدول بندی بهره می برند اما شما در بعضی از موارد از دیدن آنها بی بهره اید که این خود در زیبا تر دیدن صفحه به بیننده کمک می کند.
جدول هم به نوشته ها و عناصر شما در صفحه نظم می دهد و هم شما را در مرتب کردن های بعدی کمک می کند.
حالا ایجاد جدول:

برای ایجاد جدول شما میتوانید از تب Commonمطابق شکل زیر که براتون آماده کردم روی گزینه Table کلیک کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این کار منوی Table مانند شکل زیر ظاهر میشود که علاوه بر آن که در شکل هم توضیح دادم در متن هم به توضیح بیشتری از آنها می پردازم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]توضیح عناصر موجود در منوی Table:

Rowsو columns: تعداد ردیف ها و ستون هایی که مورد احتیاج شما را ایجاد میکند
Table width پهنا یا عرض جدول را مشخص می کند. دوستان توجه داشته باشید که با انتخاب عرض 100 درصد جدول شما تمام عرض صفحه نمایش را می پوشاند. که این کار باعث می شود وب شما در تمام مانیتور ها با رزلوشن های متفاوت به صورت تمام صفحه بدون استفاده از اسکرول نمایش داده شود.
Border thickness : ضخامت دیواره سلول ها را نشان میدهد. اگر این مقدار صفر باشد جدولی برای بیننده سایت شما نمایش داده نمیشود اما اگر 1 یا بیشتر باشد جدول شما برای بیننده نمایش داده می شود
cell padding : (فاصله عناصر از دیواره سلول ها) اگر به فرض مثال شما این مقدار را 10 پیکسل در نظر بگیرید فاصله نوشته های شما از دیواره سلول های جدول 10 پیکسل خواهد بود
cell spacing: (فاصله سلول های جدول شما از هم) اگر این مقدار از 0 فراتر رود سلول های جدول از هم فاصله میگیرند
در قسمتHeader شما می توانید محل قرار گیری جدول را در صفحه مشخص کنید با انتخاب گزینه اول یعنیNONE جدول به صورت پیش فرض در صفحه قرار می گیرد
Accessibility: فکر کنم درشکل در این زمینه گویا تر باشدتا بعد...

shavali261
11-03-2008, 10:17
سلام
امروز میخوام تغییر تنظیمات جدول رو بعد از وارد کردن به صفحه براتون شرح بدم.
به شکل زیر توجه کنید:
این شکل بعد از انتخاب جدول وارد شده در صفحه ظاهر می شود برای راحتی کار من اونا رو شماره گزاری کردم که حالا براتون یکی یکی توضیحشون میدم:

تغییر تعداد سطر های جدول
تعداد ستون ها
عرض جدول که هم می تواند به صورت درصد باشد و هم به صورت پیکسل
ارتفاع به همان صورت عرض
فاصله نوشته ها از کناره هر سلول
فاصله سلول ها از هم دیگر
محل قرار گیری جدول در صفحه
ضخامت دیواره های جدول
کلاس CSS جدول رو در اینجا انخاب می کنید(در درس های آینده به طور کامل شما را با نحوه CSS نویسی در دریم ویور آشنا می کنم که خیلی هم کار راحتی است)
اگر شما ضخامت دیواره جدول را غیر از 0 تعریف کرده باشید می توانید در این قسمت رنگ بوردر را تعیین کنید
رنگ پس زمینه جدول را تعیین می کنید
عکسی را به عنوان پس زمینه برای جدول تعین می کنید.حال شما توانسته اید یک جدول ایجاد کنید و تنظیمات آن را به طور دقیق تغییر و یا اعمال کنید

یکی از قسمت های مختلف یک سایت نوشته های آن است که شما برای اینکه مرتب در صفحه وارد شوند باید جداولی را ایجاد کنیم
با وارد کردن متن در صفحه تنظیمات متن در آنجا ظاهر می شود که دیگر نیاز به توضیح ندارد چون کسی که حداقل با برنامه ورد آشنا باشد می تواند با این تنظیمات کار کند
تا درس بعدی:46:

shavali261
11-03-2008, 10:22
سلام
امروز میخوام تغییر تنظیمات جدول رو بعد از وارد کردن به صفحه براتون شرح بدم.
به شکل زیر توجه کنید:
این شکل بعد از انتخاب جدول وارد شده در صفحه ظاهر می شود برای راحتی کار من اونا رو شماره گزاری کردم که حالا براتون یکی یکی توضیحشون میدم:

تغییر تعداد سطر های جدول
تعداد ستون ها
عرض جدول که هم می تواند به صورت درصد باشد و هم به صورت پیکسل
ارتفاع به همان صورت عرض
فاصله نوشته ها از کناره هر سلول
فاصله سلول ها از هم دیگر
محل قرار گیری جدول در صفحه
ضخامت دیواره های جدول
کلاس CSS جدول رو در اینجا انخاب می کنید(در درس های آینده به طور کامل شما را با نحوه CSS نویسی در دریم ویور آشنا می کنم که خیلی هم کار راحتی است)
اگر شما ضخامت دیواره جدول را غیر از 0 تعریف کرده باشید می توانید در این قسمت رنگ بوردر را تعیین کنید
رنگ پس زمینه جدول را تعیین می کنید
عکسی را به عنوان پس زمینه برای جدول تعین می کنید.حال شما توانسته اید یک جدول ایجاد کنید و تنظیمات آن را به طور دقیق تغییر و یا اعمال کنید

یکی از قسمت های مختلف یک سایت نوشته های آن است که شما برای اینکه مرتب در صفحه وارد شوند باید جداولی را ایجاد کنیم
با وارد کردن متن در صفحه تنظیمات متن در آنجا ظاهر می شود که دیگر نیاز به توضیح ندارد چون کسی که حداقل با برنامه ورد آشنا باشد می تواند با این تنظیمات کار کند
تا درس بعدی:46:

ahmadi81
11-03-2008, 10:49
سلام و خسته نباشید.
یه سوال ؟ برای ساخت صفحه از یک جدول استفاده کنم یا اینکه از جداول تو در تو یا جدول های کاملا جداگانه و با فاصله !! کدوم روش بهتر جواب میده ؟؟

farshad_4017
11-03-2008, 11:06
كسي اكستنشن يا پلاگينهاي اونو داره ؟

shavali261
11-03-2008, 11:10
سلام و خسته نباشید.
یه سوال ؟ برای ساخت صفحه از یک جدول استفاده کنم یا اینکه از جداول تو در تو یا جدول های کاملا جداگانه و با فاصله !! کدوم روش بهتر جواب میده ؟؟
سلام
ببینید دوست عزیز شما باید ابتدا برای سایت خود یک چارچوب تعریف کنید و در آن چار چوب جداول خودتون رو نصب کنید که چار چوب خودش یک جدول است
با این کار شما به سایت خودتون شکل خاصی میدهید که این خود به شما کمک می کند تا در آینده راحتر بتوانید تغییرات را روی سایت خودتان اعمال کنید

shavali261
11-03-2008, 11:13
كسي اكستنشن يا پلاگينهاي اونو داره ؟
پلاگین دریم ویور منظورته؟
اگه اونو می خوای راحتر بود می رفتی تو سایتش دانلود می کردی

shavali261
13-03-2008, 12:06
سلام دوستان
تا حالا تنظیمات اولیه برنامه را یاد گرفتید از این به بعد ساخت یک سایت ساده را از ابتدا شرع می کنیم
لازم میدونم که این مطلب رو بگم چون من از معلوماتی که از جاهای مختلف فرا گرفتم این مطالب را بازگو می کنم اگر از دوستان احساس کرد که چیزی رو فراموش کردم لطفا گوشزد کنه که خوشحال می شم.

برای ساخت یک سایت ابتدا باید مکان ذخیره شدن آن را در برنامه مشخص کنید برای این کار من طبق تصویر زیر برای شما توضیح میدهم:

تصویر بالا منویی است که در سمت راست برنامه قرار دارد شما بازدن منوی پایین افتادنی که در شکل بالا در اون Desktop نوشته شده است و انتخاب گزینه Manage sites... یک منوی دیگری باز می شود با نتخاب گزینه new یک سایت جدید ایجاد می کنید که در منوی اولی نام سایت خودتون را وارد کنید و بقیه آن ها را یا به صورت پیش فرض بگذارید و یا گزینه non را انتخاب کنید
با این کارتون شما یک سایت جدید ساخته اید که در منوی file به اسم سایت شما نمایش داده می شود
و هر فایل جدیدی که ایجاد می کنید برنامه از شما می خواهد که فایل جدید را در پوشه سایت ذخیره کنید
در درس های آینده شما را با انتشار سایت خودتان در گستره وب جهانی آشنا می کنم

یک نکته مهم:
پیشنهاد من این است که قبل از ایجاد سایت شما نقشه و تعداد صفحات اصلی که می خواهید در سایتتون وجود داشته باشد را روی کاغذ پیاده کنید که در هنگام طراحی دچار سر در گمی نشوید.

در درس بعد نحوه ایجاد کردن راحت فایل های html را برای شما توضیح می دهم.
تا درس بعد...

shavali261
13-03-2008, 12:07
نظر یادتون نره دوستان.....................

ahmadi81
13-03-2008, 12:44
سلام و خسته نباشید .

آیا میشه جای دیگری به غیر از جایی که شما توضیح دادین سایت ذخیره کرد یا اینکه به مشکل بر می خوریم ؟؟

من برای امتحان یه سایت ذخیره کردم ولی نمیتونم اونو حذف کنم ؟؟

farshad_4017
13-03-2008, 15:15
پلاگین دریم ویور منظورته؟
اگه اونو می خوای راحتر بود می رفتی تو سایتش دانلود می کردی

شما اگر لينكي دراي بده ! چون من چيزي نديدم !!

shavali261
13-03-2008, 16:36
شما اگر لينكي دراي بده ! چون من چيزي نديدم !!
چشم میگردم اگه پیدا کردم برات مذارم

shavali261
13-03-2008, 16:44
سلام و خسته نباشید .

آیا میشه جای دیگری به غیر از جایی که شما توضیح دادین سایت ذخیره کرد یا اینکه به مشکل بر می خوریم ؟؟

من برای امتحان یه سایت ذخیره کردم ولی نمیتونم اونو حذف کنم ؟؟
ahmadi 81جون می بخشید احتمالا من درست توضیح ندادم منظورم از سایت این نیست که شما یک صفحه htmlذخیره کنید منظور این است که شما یک فولدر بسازید تا عناصر سایت شما از اونجا آدرس دهی شوند مثلا یک پوشه برای عکس های سایت شما و...
و تمام عناصر شما در آن ذخیره می شوند تا در هنگام انتشار سایت شما راحت تمام پوشه را انتشار دهید

و حذف نشدن فایل؛ من این احتمال رو میدم که شما برنامه دریم ویور را اجرا کرده اید و صفحه ای که در برنامه اجرا شده بود را می خواستید حذف کنید و به همین خاطر حذف نشده بود

shavali261
13-03-2008, 16:46
نظر بدهید دوستان....

سوالات شما را درحد توانم پاسخگو هستم

farshad_4017
13-03-2008, 23:56
'گزينه هاي ديناميك غير فعاله ؟ ميز نم تنظيمات ftp درست نميشه ! نمي دونم چرا با اين دريم نيم تونم به ftp وصل بشم !

ninjavb
25-03-2008, 13:31
با سلام
من تازه این مطالب و خوندم خوب بود دستت درد نکنه لطفا در مورد css هم توضیح بدید ویه چیز دیگه اگه میشه
یه نمونه از سایتی که با دریم ویور ساخته شده بزارید وروش توضیح بدید.در ضمن یونیکد من چه اربیک باشه چه utf-8 بازم کلمه ها رو جابه جا مینویسه!!؟
ممنون

shavali261
27-03-2008, 09:19
'گزينه هاي ديناميك غير فعاله ؟ ميز نم تنظيمات ftp درست نميشه ! نمي دونم چرا با اين دريم نيم تونم به ftp وصل بشم !
سلام اول معذرت می خوام که مدتی ننوشتم بعد هم احتمالا از فردا دوباره شروع می کنم
در مورد وصل شدن به ftp به وسیله دریم ویور تو چند درس آینده مفصل توضیح میدم

shavali261
27-03-2008, 09:21
با سلام
من تازه این مطالب و خوندم خوب بود دستت درد نکنه لطفا در مورد css هم توضیح بدید ویه چیز دیگه اگه میشه
یه نمونه از سایتی که با دریم ویور ساخته شده بزارید وروش توضیح بدید.در ضمن یونیکد من چه اربیک باشه چه utf-8 بازم کلمه ها رو جابه جا مینویسه!!؟
ممنون
سلام
من دارم طی یک روال تقریبا! استاندارد آموزشی پیش میرم css را هم در درس های آینده مفصلا توضیح خواهم داد و می بینید css را به وسیله دریم ویور چقدر راحت می توانید بنویسید

vahid78
27-03-2008, 10:35
سلام از آموزهاتون خیلی ممنون فقط اگه با فرمت pdf بزارین تا بتونیم دانلود کنیم خیلی بهتره تشکر

shavali261
29-03-2008, 08:45
سلام از آموزهاتون خیلی ممنون فقط اگه با فرمت pdf بزارین تا بتونیم دانلود کنیم خیلی بهتره تشکر
سلام
دوست عزیز آخه من از روی رفرنس خاصی این مطالب رو نمینویسم طبق چیز هایی که من از سی دی ها و کتابهای مختلف یاد گرفتم و فی البداهه اونا رو می نویسم
این نقص رو از من ندیده بگیرید
اما اگر خواستید می تونم فایل pdf آموزش انگلیسی اون را برات Upload کنم
تا بعد....

ahmadi81
06-04-2008, 11:31
خیلی به این تاپیک امیدوار شده بودم ولی مثل اینکه اینم ناتمام موند.:41:

shavali261
08-04-2008, 09:12
خیلی به این تاپیک امیدوار شده بودم ولی مثل اینکه اینم ناتمام موند.:41:
سلام بخدا مشکلاتی زیادی برام پیش اومد مثل اسباب کشی خونه، قطعی اینترنت و... که نتونستم به وقت تاپیک رو ادامه بدم اما قول میدم در همین روزها کارمو ادامه بدم
شما هم بگید انشا الله

shavali261
10-04-2008, 18:59
سلام
دوستان باز هم عذر خواهی من رو پذیرا باشید به خاطر غیبت چند روزه من...

امروز در مورد شروع ساخت یک سایت صحبت میکنم
شما برای ساخت یک وب سایت ابتدا باید تمامی فایل هایتان را در یک پوشه در هارد خود روی کامپیوتر ذخیره کنید تا در یک فرصت مناسب و پیشرفت کارتان آن را بر روی اینترنت انتشار دهید
اگر تصاویر زیر را دنبال کنید به نتیجه میرسید اما من همراه با هر تصویر توضیح مختصری خواهم داد.

طبق تصویر زیر به منوی manage site بروی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]د
گزینه new را انتخاب کنید و بعداز آن به گزینه Site بروید تا منوی site difinition of unnamed site1 باز شود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام سایت خود را تایپ کنید و به صفحه بعدی بروید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه no...را انتخاب کنید و به صفحه بعد بروید( در آینده گزنه Yes ... را توضیح خواهم داد)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسیر را انتخاب کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه NON را انتخاب کنید و به صفحه بعدی بروید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم گزینه doneرا کلیک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و خواهید دید که یک سایت در منوی Manage site ایجاد شده است که مسیر آن را بعد از کلیک کردن دکمه done در منوی file خواهید دید
از این به بعد شما هر صفحه یا عکسی را به سایت اضافه کنید باید در این مسیر ذخیره کنید این کار به انتشار آسانتر وب سایت شما کمک می کند
تا درس بعدی........

AABB
10-04-2008, 21:27
سلام.مامشتاقانه منتظر درس های بعدی شما هستیم. لطفا همان ایبوک انگلیسی رو هم اگه زحمت نیست واسمون آپلودش کنید.
باتشکر

hamid2day
11-04-2008, 00:07
پی دی اف های فارسی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shavali261
11-04-2008, 15:34
سلام.مامشتاقانه منتظر درس های بعدی شما هستیم. لطفا همان ایبوک انگلیسی رو هم اگه زحمت نیست واسمون آپلودش کنید.
باتشکر
چشم دوست عزیز
به آدرس زیر آپلود کردم

AABB
16-04-2008, 16:30
پی دی اف های فارسی

من که نتونستم ببنمشون:
you don't have access to this encrypted documten

AABB
16-04-2008, 16:32
چشم دوست عزیز
به آدرس زیر آپلود کردم

از شما هم مشکل داره!!! نمی دونم مشکل از منه یا که از این فایل ها!!! لطفا یه چک بکنید.

shavali261
21-04-2008, 10:20
از شما هم مشکل داره!!! نمی دونم مشکل از منه یا که از این فایل ها!!! لطفا یه چک بکنید.
چک کردم دوست عزیز مشکل نداشت
شاید شما کامل دانلودش نمی کنید

ahmadi81
21-04-2008, 10:36
سلام .
چطور میشه سایت های مجازی که برای امتحان ساختم در دریم پاک کنم (نمیشه )؟؟؟

vahid78
21-04-2008, 14:20
هیچکدوم از عکس ها باز نمیشن

shavali261
27-04-2008, 19:02
سلام .
چطور میشه سایت های مجازی که برای امتحان ساختم در دریم پاک کنم (نمیشه )؟؟؟
سلام منظورتون را از پاک کردن متوجه نشدم

shavali261
27-04-2008, 19:03
هیچکدوم از عکس ها باز نمیشن
سلام
پیش ما که باز میشه ...!!

shavali261
25-04-2009, 11:54
سلام با عرض پوزش از تاخیرم
خیلی دوست داشتم این تاپیک رو ادامه بدم اما کامپیوترم رو مجبور شدم بفروشم و حالا هم احتمالا تا چند وقت دیگه دوباره ادامه می دم
به امید اینکه همه روزی بتوانیم معلوماتمان را در اختیار یکدیگر بگزاریم(بدون چشم داشت)

ehsan 54
25-04-2009, 16:10
با سلام
در دريم ويور cs4 در قسمتtable mode چيزي به اسم
layout mode وجود نداره تا بتونيم با انتخاب اون و سپس
انتخاب layout table جدول رو به اين صورت ترسيم كنيم
در حالي كه در نسخه هاي قديمي تر هست!!!!!!!!
البته اين رو هم بگم كه خود layout table به صورت غير
فعال در cs4 هست!!!
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد چكار بايد بكنم.
مرسي

Baby nfs
28-04-2009, 06:12
سلام عزيزان. خسته نباشي shavali261 اميدوارم مشكلت هرچه سريعتر حل شه و تاژيكو ادامه بدي.
من يه مشكل تو گزاشتن يك فايل فلش با پسوند swf. مثل بنرها دارم. با هر روشي فايل فلش رو داخل صفحه ميزارم نشونش نميده راه حلي به ذهن دوستان نميرسه؟

shavali261
29-04-2009, 18:55
سلام عزيزان. خسته نباشي shavali261 اميدوارم مشكلت هرچه سريعتر حل شه و تاژيكو ادامه بدي.
من يه مشكل تو گزاشتن يك فايل فلش با پسوند swf. مثل بنرها دارم. با هر روشي فايل فلش رو داخل صفحه ميزارم نشونش نميده راه حلي به ذهن دوستان نميرسه؟

سلام من گهگاهی سر میزنم اگه سوالی داشتید بگید در حد توتنم جواب میدم
فایل فلش رو چجوری وارد می کنید ضمنا در بگید روی اینترنت نشونش نمیده یا هنگامی که f12 رو میزنید

Baby nfs
29-04-2009, 22:19
هم داخل دريم ويور نشون نميده هم وقتي كه f12 رو ميزنم.

sp-sky
10-06-2009, 09:05
سال 84 مجموعه آموزشهایی را تحت عنوان آموزش دریم ویور mx در سایت pcseven قرار دادم که تا 19 قسمت ادامه یافت بعد از آن فایلها از بین رفت و مخصوصا تمرینات را کسی نتوانست آپلود کند.
هر چند از آن زمان تا کنون زمان زیادی گذشته منتها علارغم تغییر نام آن از شرکت ماکرو مدیا به اوب هنوز برنامه قالب کلی خود را حفظ نموده بنابر این باردیگر همان آموزشها را با تمام تمرینات ارائه شده در غالب یک فایل واحد جهت علاقمندان با مقداري بازنگري قرار میدهم
این آموزش مشتمل بر 194 صفحه و 9 سری فایل تمرینی كاملا به زبان فارسي و بصورت مصور ارائه میگردد.

توضيح: سطح آموزش مقدماتي و متوسط مطالب مربوط به سايتهاي ديناميك و بانك اطلاعاتي در آن نيامده است

حجم :7 مگا بايت

faxford
27-06-2009, 09:40
در خدمتتون هستم tabriz-info جان
اگر جایی موندم حتما ازت کمک میگیرم
ضمنا اگر خواستید شما هم آموزش بدید من دنبال می کنم

سلام دوستان من وقتی tamplate در دریم ویور می سازم و مثلا 10 صفحه را با یه tamplate ایجاد می کنم گاهی نیاز به اصلاح اون tamplate هست و وقتی اون اصلاح شد باید تمام صفحاتی که با اون tamplate ایجاد شده اند اصلاح بشن اما اون صفحات اصلاح نمیشن کمک کنید.:41::19:

Rmin69
05-07-2009, 15:25
سلام آقای sp-sky . من حدودا 1 ماه هست که داشتم از اون آموزشها استفاده میکردم. واقعا عالی هست.
همین دیروز هر چی کتابفروشی ها رو گشتم هیچ کتاب خوبی برای این نرم افزار ندیدم.
لطفا لینک برای سطح پیشرفته را هم بگذارید.
واقعا ممنون...

Rmin69
05-07-2009, 18:22
در ضمن لینک بالا هم مکل داره.
و اینکه چرا تا 19 فصل آموزش ادامه پیدا کرد؟ شما خودتون نوشته بودین 30 فصلش آماده هست.

rose.hony
25-10-2009, 00:34
با سلام
من یه مشکل دارم بعداز ایجاد تمپلیت و وارد کردن اون به صفحات نمی تونم مطالب مخصوص هر صفحه رو وارد کنم و کل صفحاتی که از اون تم استفاده کردند تغییر می کنه چیکار باید بکنم

Rmin69
25-10-2009, 19:32
باید اون قسمتهایی رو که میخوای تغییر بدی editable region کنی.

nazaninhami
03-12-2009, 13:53
سلام من نحوه کار با دیتا بیس ها در دریم ویور رو لازم دارم هر کی می تونه لطفا کمکم کنه

ehsannet9003
28-12-2009, 11:25
سلا م به دوستان دستتون بابت آمورشها درد نکنه.
یکی نمی تونه بگه من چه جوری DreamWeaverرو به یه پایگاه داده میشه وصل کرد
ممنون میشم

ehsannet9003
27-01-2010, 14:36
ههههه هوووو
کسی اینجا نیست به ما یه جواب بده من خیلی کارم گیر این هست که به تونم DreamWeaverرو به یک datebase مثل mysqlوصل کنم.ممنون میشم جواب بدید.

eimanpaladin
04-02-2010, 16:04
بابا لینک این کتابه که دوستمون گذاشتن مشکل داره
لطفا تصحیح کنید

a-m-i-r
15-02-2010, 23:44
آقا پس اين آموزش چي شد؟؟؟

ادامه بدين ديگه

mohsen255
04-10-2010, 19:53
کمک فوری نیاز دارم :
سلام دوستان من وقتی tamplate در دریم ویور می سازم و مثلا 10 صفحه را با یه tamplate ایجاد می کنم گاهی نیاز به اصلاح اون tamplate هست و وقتی اون اصلاح شد باید تمام صفحاتی که با اون tamplate ایجاد شده اند اصلاح بشن اما اون صفحات اصلاح نمیشن کمک کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M0hsen3D
15-10-2010, 11:15
سلام چوری میشه تو دریم ویور مثلا یه فرم رو تغییر سایز داد؟

naderi.ali
27-11-2010, 10:06
کتاب دیرم ویور اومد

lathor
16-01-2012, 00:11
سلام
یه مشکل داشتم
من یک جدول با سه ستون ایجاد می کنم. اما وقتی در ستون ها مطلب می نویسم اگر یک ستون مطلب بیشتری داشته باشد متن ستون دیگر پایین می آید در حالی که من می خواهم هر سه ستون در بالای صفحه باشد لطفا کمک کنید
یعنی این طوری می شود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی من می خواهم مثل عکس زیر باشد

G.D.ragon.Ir
16-01-2012, 06:21
یه مشکل داشتم
من یک جدول با سه ستون ایجاد می کنم. اما وقتی در ستون ها مطلب می نویسم اگر یک ستون مطلب بیشتری داشته باشد متن ستون دیگر پایین می آید در حالی که من می خواهم هر سه ستون در بالای صفحه باشد لطفا کمک کنیداون سطر رو انتخاب کن بعد گزینه vert رو بزار top
یا برو به بخش کد نویسی و تگ <tr> رو مثل کد زیر تغییر بده

lathor
16-01-2012, 12:58
سلام
G.D.rago از راهنمایی شما صمیمانه سپاسگذارم
همون کاری که گفتید انجام دادم مشکلم حل شد
موفق باشی

zarvan
07-04-2012, 15:32
سلام لینک آموزش تصویری سراغ ندارین به من معرفی کنید البته اگر زبانش فارسی باشه خیلی بهتره

m.m.m5651
07-04-2012, 15:57
سلام. سعی کنید جای یادگیری دریم ویور خود زبان مورد نظر رو یاد بگیرید یعنی مثلا جای کار با این جور برنامه ها تسلط روس کد نویسیش داشته باشید.