مشاهده نسخه کامل
: آموزش گام به گام ویژوال بیسیک6.0
mehdi.kr
03-02-2012, 02:08
سلام
من یه برنامه میخوام بنویسم که اسم پنجره فعال رو تشخیص یده
تا اینجا پیش رفتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما نمیدونم کجای کار ایراد داره که بجای اسم پنجره یه مشت عدد تحویل میده :frown:
mehdi.kr
03-02-2012, 02:08
خیلی بده که نمیشه پست رو حذف کرد :41:
sosani2007
13-09-2012, 16:57
hich ahadi nist ke be soale man javab bede bekhoda daram divoone misham Chetori mishe ba file haye feshorde dar vb kar kard ?????????Agar ke componeti hast begid beram danlod agar tabei bayad declar beshe begid man declare konam be jan x dara jave gir mishamMy name is creshme from uk
sosani2007
13-09-2012, 17:02
salam bache ha man shenidam ke file haye dll sorate barname ro afzayesh mide agar kasi kar ba file haye dll dar vb ro balade joone man gheflat nakone zoodi bege
sosani2007
13-09-2012, 17:04
as dastoore set chetori bayad estefade kard va kar bordesh chie joon x yeki javab bede
sosani2007
13-09-2012, 17:09
chetori mishe zamani ke yek dastoor dar hale ejra hast ba zadan dokme stop barname ro motevaghef hata dar sharayeti ke barname to halghe binahayat oftade
vahidmostafa
25-09-2012, 06:56
سلام میخاستم یه برنامه بنویسم که یه لیست مشخص ار پسوردهارو به نتورک کانکشن بده اگه کانکت شد اون عدد نمایش داده بشه لطفآ راهنماییم کنید!
sosani2007
26-09-2012, 11:02
سلام میخاستم یه برنامه بنویسم که یه لیست مشخص ار پسوردهارو به نتورک کانکشن بده اگه کانکت شد اون عدد نمایش داده بشه لطفآ راهنماییم کنید!
آیا منظور شما یک برنامه جاسوسی هست یا نه این طریقه برنامه نویسی بیشتر به جاسوسی می خوره من جواب سوالت رو می دونم اما نمی خوام بهت بگم چون نوشتن برنامه هایی که اطلاعات دیگران رو به خطر بندازه کار من نیست :1::3::37:
Squall Leonhart
26-09-2012, 12:45
برای پیدا کردن جواب سوالت برو به انجمن گروه آشیانه توی گوگل سرچ بکنی واست میاره
sosani2007
30-09-2012, 07:55
دوستان یکی نیست به دادم برسه نمی تونم آرگومان های ورودی که توسط برنامه DLEXP هست رو ببینم
چطوری می تونم اون ها رو پس از مشاهده نام تابع آرگومان های اون ها رو هم مشاهده کنم
sosani2007
02-10-2012, 08:09
چطوری می شه 2 تا دستور رو همزمان با هم اجرا کرد یعنی اینکه در حالی که اطلاعات کامند در حال اجرا هست طرف با زدن Stop حتی در زمانی که برنامه تو حلقه بینهایت افتاده باز هم برنامه رو متوقف کرد یعنی حالتی که سرچ ویندوز ایکسپی انجام می ده
Squall Leonhart
02-10-2012, 10:33
چطوری می شه 2 تا دستور رو همزمان با هم اجرا کرد یعنی اینکه در حالی که اطلاعات کامند در حال اجرا هست طرف با زدن Stop حتی در زمانی که برنامه تو حلقه بینهایت افتاده باز هم برنامه رو متوقف کرد یعنی حالتی که سرچ ویندوز ایکسپی انجام می ده
خب داخل حلقه یه if بزار
sosani2007
02-10-2012, 11:52
خب داخل حلقه یه if بزار
نمی شه ویژوال بیسیک هنگ می کنه قبلا همین کار شما رو تست کردم هنگ می کنه خودتون امتحان کنید اگر باور ندارید
Squall Leonhart
02-10-2012, 15:28
کدهای برنامت رو بزار تا یه نگاهی بهش بندازم
sosani2007
02-10-2012, 23:13
کدهای برنامت رو بزار تا یه نگاهی بهش بندازم comand1-click
open text1.text for input #1 do until eof(1) input#1,a if a=text2.text then msgbox (a) exit sub end if loop end sub comand2-click exit sub end sub
samasara
03-10-2012, 17:19
comand1-click
open text1.text for input #1 do until eof(1) input#1,a if a=text2.text then msgbox (a) exit sub end if loop end sub comand2-click exit sub end sub
عزیزم اگر کسی به شما یه هم چین خطی رو بده می فهمی؟؟؟
اول غطا های کد رو درست کن بعد بفکر کار دیگه ای باش!! من کدت رو اصلاح کردم شد :
حالا میریم دنبال اجرای به دستور دیگه البته دیگه با کد بالا هیچ وقت به حلقه ی بینهایت نمی خورد اما این دستورات رو برای مواقع دیگتون می گم:
دستور
sosani2007
03-10-2012, 19:32
شرمنده دوستم واقعا شرمنده شما من رو به بزرگیه خودتون ببخشید ولی من منظور شما رو نفهمیدم
خط فرمان صحیح این جوری هست
open text1.text for input #1
do until eof(1)
input#1,a
if a=text2.text then
msgbox (a
) exit sub
end if
loop
end sub
comand2-click
exit sub
end sub
samasara
03-10-2012, 22:10
اگر این کد مال vb6 باشه کلی غلط داره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پس as کو!!!هم چنین باید فایل رو داخل "" قرار بدی
دستور شما باید با پایان فایل کارش تموم بشه اما این کد شما یه حلقه ی بینهایت ایجاد می کنه اگر اون چیزی به اون دادین روکه پیدا نکنه!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که من با تعریف نقیض و یک متغییر boolen این مشکل رو حل کردم:
سوالی که پش می یاد اینه که آیا نمی شه از همون do استفاده کرد ؟ جوب میشه اما با یک نقیض !!!(من حقله ی while رو برای این کار ترجیه می دم)
اشکال کلی برنامه ی شما بعد از ایراد های نگارشی به بینهایت ار اجرا شدنشه که باید بعد از اتمام کار دیگه تموم کنه!!پس با استفاده از کدی که برات گذاشتم دیگه نیازی به ترکیب 2 برنامه هم زمان نداری!!!
کد صحیح:
خلاصه اینه که اگه می خواهی یه چیزی رو داخل یه فایل پیدا کنی از قطعه کد بالا استفاده کن!!!! اونی که داری درست کار نمی کنه!!!
sosani2007
06-10-2012, 20:03
اگر این کد مال vb6 باشه کلی غلط داره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پس as کو!!!هم چنین باید فایل رو داخل "" قرار بدی
دستور شما باید با پایان فایل کارش تموم بشه اما این کد شما یه حلقه ی بینهایت ایجاد می کنه اگر اون چیزی به اون دادین روکه پیدا نکنه!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که من با تعریف نقیض و یک متغییر boolen این مشکل رو حل کردم:
سوالی که پش می یاد اینه که آیا نمی شه از همون do استفاده کرد ؟ جوب میشه اما با یک نقیض !!!(من حقله ی while رو برای این کار ترجیه می دم)
اشکال کلی برنامه ی شما بعد از ایراد های نگارشی به بینهایت ار اجرا شدنشه که باید بعد از اتمام کار دیگه تموم کنه!!پس با استفاده از کدی که برات گذاشتم دیگه نیازی به ترکیب 2 برنامه هم زمان نداری!!!
کد صحیح:
خلاصه اینه که اگه می خواهی یه چیزی رو داخل یه فایل پیدا کنی از قطعه کد بالا استفاده کن!!!! اونی که داری درست کار نمی کنه!!!
سلام دوست گلم
این دستور مشکلی نداره خورتون می تونید امتحان کنید
open text1 for input as #1
samasara
08-10-2012, 00:59
بله عزیزم الان که as رو اضافه کردی مشکی پیش نمی یاد داخل دستور اولی که گذاشته بودی خبری از AS نبود!!!بازم قبلا گفتم با دستور exit for یا exit do بطور مستقیم یا مثل مثالی برات گذاشتم با تعریف یک متغیر بولین در جنرال و تغییر محتوای اون در دکمه مورد نظرت این خاتمه دادن رو می تونی هر جای که خواست حتی داخل حلقه ی بینهایت انجام بدی!
sosani2007
09-10-2012, 07:40
بله عزیزم الان که as رو اضافه کردی مشکی پیش نمی یاد داخل دستور اولی که گذاشته بودی خبری از AS نبود!!!بازم قبلا گفتم با دستور exit for یا exit do بطور مستقیم یا مثل مثالی برات گذاشتم با تعریف یک متغیر بولین در جنرال و تغییر محتوای اون در دکمه مورد نظرت این خاتمه دادن رو می تونی هر جای که خواست حتی داخل حلقه ی بینهایت انجام بدی!
شما به بزرگیه خودتون من رو ببخشید چون من این ها رو از وی بی کپی پیست نکردم با عجله نوشتم
samasara
09-10-2012, 09:51
وای ناراحت شدی عزیزم منظور خاصی نداشتم ... باید متوجه که یک اشکال تایپیه... بازم ببخشید و این که با روش دوم بالا دقیقا مشکلت حل میشه....
sosani2007
09-10-2012, 11:08
وای ناراحت شدی عزیزم منظور خاصی نداشتم ... باید متوجه که یک اشکال تایپیه... بازم ببخشید و این که با روش دوم بالا دقیقا مشکلت حل میشه....
دوست عزیز اشکالی نداره بعدش هم این چه حرفیه که شما می زنید
خواهش می کنم لطفا من رو خجالت ندید من آدم کینه دوزی نیستم
sohilamir67
08-12-2012, 18:59
سلام خسته نباشید من میخوام ویژال بیسیک رو تو خونه یاد بگیرم می تونم از شما کمک بگیرم
تکنیک برتر
23-12-2012, 19:18
سلام امیر جان از پست اولی که تو این تاپیک هست شروع کن به خواندن بعد تمامی پست های منو دنبال کن علاقه داشته باشی با پست های قدیم من یاد میگیری.
من قدیما از این زبان خیلی طرفداری می کردم ولی دیگه الان باید حرکت رو به جلو داشته باشین از دات نت شروع کن اونجا هم آموزش دادم./
Marjan.z
26-01-2013, 19:59
سلام دوست میشه کد برنامه ی زیرو بهم بدی؟؟؟؟؟؟؟
برنامه ای که عددی رو دریافت کنه و فاکتوریلشو به کمک یک تابع محاسبه کنه ونمایش بده:n01:لطفاکمک کنید:n01:
samasara
27-01-2013, 14:57
نمی دونم چرا گزینه ی آپلودم غیر فعاله؟؟!!!
بفرما اینم اونی که می خواستی:(برنامه فاکتوریل این برنامه ها دیگه خیلییییییی سادست سعی کن خودت اینا رو بنویسی تا هم کد زدنت خوب بشه و مشکلی در فهم برنامه های پی چیده با الگوریتم ها پیچیده رو نداشته باشی)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad_77
28-01-2013, 10:44
سلام.
ممکن است تعریفی از ماژول ارائه دهید و بگویید چرا باید از آن استفاده کرد ؟
با تشکر.
samasara
28-01-2013, 13:06
ماژول البته بهصورت کلی در برنامه نویسی می شه به صورت زیر گفت سری ای از کد هاست که با قالب خاص(بهصورت عمومی) و برای انجام کاری خاص نوشته می شود. اما دلیل استفاده هم ابنکه جلوگیری از صرف وقت و کد های نوشته شده.اما در اصل ماژول رو به صورت یک ساختمان مشتمع (چه کد چه مدار چه الکترونیک) برای انجام یک وظیفه مشخص که جزی از یک سامانه کلی هست تلقی میشه.
که در برنامه نویسی از قرار معلوم شرکت IBM بنیان گذار اون بوده.
مثال شما ماژولی برای محاسبه ی معدل می نویسید این ماژول رو هم می تونید برای به دست اوردن معدل دانش آموزان دبستانی استفاده کنید هم می تونید در کار های آماری استفاده کنید .. یعنی دیگر نیازی به نوشتن اون کد ها در هر برنامه ای و پروژه ای نیست!! فقط ماژول رو بهصورت عمومی تعریف کرده و اونو در برنامه های خودمون فرا خوانی می کنیم!!
سلام به همگی
یه برنامه می خام بنویسم که نام و نام خانوادگی رو به ورودی بدم و در خروجی آنها چاپ شوند.
ممنون میشم اگه با زبون برنامه نویسی VB یا Visual Studio بهم جواب بدین :n01:
samasara
09-03-2013, 11:38
MAJID_SOLIMANI
16-03-2013, 17:56
درباره كد نويسيكسي مي تونه توضيح بده چطوري بايد كد نوشت تجزيه وتحليل كرد مثلا يه برنامه ميخوام بنويسم كه رابطه دلتا رو بدست بياره
blossom111
18-03-2013, 06:06
سلام
اگر امکانش هست آموزش همین مطالب رو به زبان c هم بذارید
با یاد گرفتن این مطالب ایا میتوانم آن را به c++تبدیل نمایم؟؟؟
blossom111
20-04-2013, 09:03
الحمد الله اینجام کسی جواب گو نیست
samasara
20-04-2013, 18:41
الحمد الله اینجام کسی جواب گو نیست
چون جای یه همچین سوالی اینجا نیست..
در ضمن این سوال خیلی مبتدی هست اگر حتی یک هفته باشه که با سی بصورت جدی کار کرده بااشی دیگه نیازی به یه همچین سوالاتی نداری!!
من به این سوال یه جای دیگه هم جواب داده بودم
دلتا یک رابطه ی ریاضی هست و دارای علامت ها ی ریاضی هر زبانی یک رده بندی علامتی داره مثلا اول ضرب رو انجام میده بعد جمع رو و ... اما عمل داخل پرانتز اولویت ها رو تغییر میده :
همین رو داخل C می نویسیم :
این به دست اوردن دلتا تحلیلش هم همونی بود که در بالا هست ... کلا در مواقع فرمول نویسی تحلیل چیز بخوصوص نمیشه مگر اینکه بخواین از یک الگوریتم برنامه نویسی بخصوص استفاده کنید
blossom111
23-05-2013, 08:11
چون جای یه همچین سوالی اینجا نیست..
در ضمن این سوال خیلی مبتدی هست اگر حتی یک هفته باشه که با سی بصورت جدی کار کرده بااشی دیگه نیازی به یه همچین سوالاتی نداری!!
من به این سوال یه جای دیگه هم جواب داده بودم
دلتا یک رابطه ی ریاضی هست و دارای علامت ها ی ریاضی هر زبانی یک رده بندی علامتی داره مثلا اول ضرب رو انجام میده بعد جمع رو و ... اما عمل داخل پرانتز اولویت ها رو تغییر میده :
همین رو داخل C می نویسیم :
جواب شما را تازه دیدم
متشکرم
این به دست اوردن دلتا تحلیلش هم همونی بود که در بالا هست ... کلا در مواقع فرمول نویسی تحلیل چیز بخوصوص نمیشه مگر اینکه بخواین از یک الگوریتم برنامه نویسی بخصوص استفاده کنید
لطفا شما بگید که جای چه سوالی اینجا هست؟
منم منظورم این نبود منظور م آموزش vbای که گذاشته شده با زبان c++هم گذاشته بشه
واسه کار با دایرکت میخواستم
samasara
23-05-2013, 11:05
لطفا شما بگید که جای چه سوالی اینجا هست؟
شما می تونید سوالات مربوط به C,C++ , C# خود رو داخل تاپیک زیر بگذازید همون جورکه عنوان این تاپیک پیداست اینجا ربطی به سی و خانوادش ندارد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا هر سوالی از سی که خواستید بپرسید و سریع جواب بگیرید
blossom111
23-05-2013, 11:55
آخه دیدم خیلی تاپیک خوبی هست گفتم شاید کسایی که اینجا هستن بتونن راهنماییم کنن
آخه سوالات منو کسی بلد نیست که جواب بده
ممنون
samasara
23-05-2013, 15:13
خواهش می کنم
آخه سوالات منو کسی بلد نیست که جواب بده
برای همین بنده عرض کردم که به اون تاپبک برید و سوالاتتون رو بپرسید ,اینجا فقط دوستان که با vb کار می کنند به این تاپیک ها سر می زنند و به سوالات سی پاسخ نمیدن/--
با یاد گرفتن این مطالب ایا میتوانم آن را به c++تبدیل نمایم؟؟؟
در ضمن در رابطه با سوال دومتون هم اگر هنوز به جواب نرسید باید بگم که تجزیه تحلیل کد و فقط در رابطه با منطق برنامه برای فمیدن خطا و یا اگوریتم برنامه استفاده میشه که در نتیجه به رفع خطا یا رسیدن به یک الگوریتم بهتر در آخر این پروسه میشه
نوشتن کد و تجزیه و تحلیل اون (که بهتره برای مقدار خروجی و و متغییر های کلیدی جدول رسم کنید و اگر زیاد کار کردید اون رو به صورت ذهنی در نظر بگیرید) به این معنا نیست که ما به راحتی متونید اون کد رو به زبان دیگه ای برگردان بکنید بلکه باید با قابلیت های زبان هدف هم آشنا یی کاملی داشته باشید که بتونید بشکل صحیح و استانداری این کار رو انجام بدید.
MilaD_Ramus
26-05-2013, 15:56
با سلام به همه ي دوستان عزيز
خوب دوستان اميدوارم جواب رو مبتدي بديد :x
من ميخوام مثلا وقتي روي Command1 کليک ميکني بره به اين سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا سورس رو بزاريد :x
مبتدي باشه ها :xD
ايميل : M.Ramus@att.net
samasara
26-05-2013, 16:07
با دستور
Meisam.apk
06-07-2013, 21:26
visual basic 6 قدیمی شده؟
یا هنوز هم کاربرد داره؟
منظورم این هست که برنامه نویس ها از این نسخه برای برنامه نویسی شون استفاده می کنن؟
اصلا vb6 با ورژن های جدیدتر چه فرقی داره؟
Squall Leonhart
07-07-2013, 13:50
استاندار فنی و حرفه ای و آموزش پرورش فعلا VB6 هست و به نظر نمیاد که به این زودی ها از رده خارج بشه چون که برای شروع یاد گیری برنامه نویسی خیلی مناسب هست.
باهاش میشه برنامه های خیلی خوبی نوشت ولی برای نوشتن برنامه های خیلی گسترده و پیچیده مناسب نیست.
یادم هست پارسال یه برنامه میخواستم باهاش بنویسم که یه فایل 10 گیگی رو بخونه و روش عملیات خاصی انجام بده. همه چیز برنامه هم درست بود ولی خروجی نهایی رو درست نمیداد. بررسی کردم دیدم نمیتونه بیشتر از 4 گیگ فایل رو بخونه! البته برای این مورد راه حل خاصی داشت ولی لقمه رو دور سر پیچوندن بود!
taha.madani
14-07-2013, 17:23
من سوالی داشتم میشه بپرسم اینجا ؟ :n03:
لینک سوال اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم جواب بدید
samisamo
27-07-2013, 12:48
سلم دوستان
من اصلا از این نوشته ها سر در نیووردم اغلبشو خوندم ولی نفهمیدم
به نظرتون برا شروع از کجا شروع کنم و وچ جوری؟
راستی من نمیتونم برم کلاس اگه نرم افزار آموزشی سراغ دارین معرفی کنین.مرسی
saeidsl7
07-05-2015, 17:29
استاد اگه میتونین کمکم کنید
برنامه ای بنویسید که دو عدد را بدون استفاده از عمل ضرب و تقسیم، حاصل ضرب و تقسیم را بدهد ( در ویژوال بیسیک)
Squall Leonhart
07-05-2015, 20:57
واسه ضرب میتونی از یه حلقه و عمل جمع استفاده بکنی
ولی واسه تقسیم چیزی به نظرم نمیاد
وحیده 76
30-12-2015, 22:11
سلام ببخشید یه سوال داشتم برای اینکه اطلاعات لیستی روبه لیست دیگر انتقال داد ازچه کدی استفاده میشه کرد؟
وحیده 76
30-12-2015, 22:12
سلام ببخشید یه سوال داشتم برای اینکه اطلاعات لیستی روبه لیست دیگر انتقال داد ازچه کدی استفاده میشه کرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.