ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه خروجي گرفتن از مايا

agha kambiz
01-03-2008, 15:23
با سلام وعرض خسته نباشيد

اگر ممكنه راهنمايي كنيد
چطور ميشه تو محيط مايا از يك پرو‍‍‍زه خروجي gif or avi
گرفت خيلي ممنون ميشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hadi665
01-03-2008, 16:50
سلام
من با مایا کار نمیکنم اما فکر کنم باید بری توی پنجره ی رندر بعد تو تنظیماتش یه جا برای خروجی هست بعد فایلتو با فرمتی که میخوای سیو کنی و بعد رندرتو بزاری روی تمامه فریم ، یعنی همه ی فریما رو رندر بگیره
.
تو مکس که اینطوریاست

*MASTER*
02-03-2008, 12:22
به این صورت.

*MASTER*
02-03-2008, 12:25

hadi665
02-03-2008, 21:12
خوب تو که خودت استادی داداش :دی

HamidMaPPeR
27-11-2008, 15:25
بچه ها خواهش ميكنم كسي اگر بلد هست، قشنگ و با حوصله در مورد نحوه خروجي گرفتن و به فرمت فيلم تبديل كردن توضيح بده. آخه كسي با اين عكسها كه چيزي متوجه نميشه!
تو را به خدا وقت بزارين و برايم توضيح بدين كه چطوري خروجي بگيرم. اوني كه من ميگيرم با فرمت اي وي آي avi با هيچ پليري باز نميشه ضمناً برنامه كليت و كدكس را هم دارم اما آنها هم كارساز نيستند!
احتمال داره كه در display preferences اشتباه كرده باشم؟

HamidMaPPeR
27-11-2008, 15:40
بچه ها خواهش ميكنم كسي اگر بلد هست، قشنگ و با حوصله در مورد نحوه خروجي گرفتن و به فرمت فيلم تبديل كردن توضيح بده. آخه كسي با اين عكسها كه چيزي متوجه نميشه!
تو را به خدا وقت بزارين و برايم توضيح بدين كه چطوري خروجي بگيرم. اوني كه من ميگيرم با فرمت اي وي آي avi با هيچ پليري باز نميشه ضمناً برنامه كليت و كدكس را هم دارم اما آنها هم كارساز نيستند!
احتمال داره كه در display preferences اشتباه كرده باشم؟
خوب جواب را فهميدم؛
اين كار مربوط ميشه به تنظيم compression در منوي پنجره مايا سافتور كه بايد گزينه uncompressed را فعال كنم.
البته حتماً ميپرسيد كه چرا از خودم سؤال ميكنم و به خودم جواب ميدم؟
راستش گفتم شايد كسان ديگري مشكل من را پيدا كنند و اين سوال براشون پيش بياد! بدونن كه قابل حله!
من با كمي حوصله در اينترنت، جواب را پيدا كردم.
جداً كه آموزشي كه توي اينترنت هست، توي كتاب و لوحهاي فشرده نيست!:10::20::27: