ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی Ca

hsj110
01-03-2008, 13:34
سلام

خسته نباشید

دوستان و اساتید محترم ...:10:

کسی در مورد اینترنت سکیوریتی و آنتی ویروس CA اطلاعاتی دقیقی داره .
من دیدم که یکی از پیشنهادهای مایکروسافت این محصول میباشد که یک سریال 90 روزه هم میدهد ولی حجم بسیار بالایی دارد در حدود 100 مگ .

اگر دوستان اطلاعات تجربی یا اطلاعاتی که به شناخت بیشتر این محصول کمک کند . ممنون میشم لطف کنند.
:11:

zhina_gian
01-03-2008, 21:38
به حرف مایکروسافت زیاد توجه نکن. این حرفها همه اش بخاطر قرار دادهایی هست که مابین این شرکت ها و
مایکروسافت انجام شده.

این آنتی ویروسی هم که شما میگید یکی از ضعیف ترین و غیر قابل اطمینان ترین آنتی ویروسهایی هست که وجود
داره به نظر من اگر از نسخه های مجانی avast و AVG استفاده کنی خیلی بهتر از آنتی ویروس CA است.

نسخه های مجانی خوبیش اینه که کرک نمیخواد... همیشه بدون دردسر آپدیت میشند و هیچ وقت هم مشکلی
به اون صورت ندارند. مخصوصا این آنتی ویروسهایی که معرفی کردم. اگر هم میخواهید از آنتی ویروسهای
دیگه استفاده کنید اونوقت پیشنهاد من ...

Kaspersky Internet Security 7.0.0.125

NOD32 version 2.70.39 + NOD32 Fix 2.1 + بهترین تنظیمات برای این آنتی ویروس.

موفق باشید.

hsj110
02-03-2008, 18:06
به حرف مایکروسافت زیاد توجه نکن. این حرفها همه اش بخاطر قرار دادهایی هست که مابین این شرکت ها و
مایکروسافت انجام شده.

این آنتی ویروسی هم که شما میگید یکی از ضعیف ترین و غیر قابل اطمینان ترین آنتی ویروسهایی هست که وجود
داره به نظر من اگر از نسخه های مجانی avast و AVG استفاده کنی خیلی بهتر از آنتی ویروس CA است.

نسخه های مجانی خوبیش اینه که کرک نمیخواد... همیشه بدون دردسر آپدیت میشند و هیچ وقت هم مشکلی
به اون صورت ندارند. مخصوصا این آنتی ویروسهایی که معرفی کردم. اگر هم میخواهید از آنتی ویروسهای
دیگه استفاده کنید اونوقت پیشنهاد من ...

Kaspersky Internet Security 7.0.0.125

NOD32 version 2.70.39 + NOD32 Fix 2.1 + بهترین تنظیمات برای این آنتی ویروس.

موفق باشید.

zhina عزیز سلام و ممنون از توجه ای که کردی

سوالی برام پیش آمدو آن اینکه تفاوت اصلی نسخه های free با اصلی چیه ؟
در آخرین مقایسه ای که در تاپیک مقایسه آنتی ویروس گذاشته بودید و بسیار عالی بود و به نوبه خودم ممنونم .
اشاره کرده بودید که avria نسخه کلاسیک یا همان free مورد استفاده قرار گرفته که مرا ترقیب کرد آز این آنتی ویروس عالی استفاده کنم و حال دنبال یک فایوروال رایگان مناسب هم میگردم که با هم مچ کنم و مشکلات کرک و غیره را نداشته باشم و از محصول خیالم راحت باشه .
اگر بتوانید معرفی کنید ممنون میشم . (البته فایروال رایگان pctools را دارم نمیدانم به درد میخوره یا نه) علاوه بر آن یک آنتی اسپایور رایگان مناسب هم اگر هست مرحمت بفرمایید خیلی خیلی ممنون میشم .:10::11:

امیدوارم احساس خرده فرمایش از نوشته هام نکنید . اینها همگی خواهشند:46::11:

hamilton
02-03-2008, 18:38
zhina عزیز سلام و ممنون از توجه ای که کردی

سوالی برام پیش آمدو آن اینکه تفاوت اصلی نسخه های free با اصلی چیه ؟
در آخرین مقایسه ای که در تاپیک مقایسه آنتی ویروس گذاشته بودید و بسیار عالی بود و به نوبه خودم ممنونم .
اشاره کرده بودید که avria نسخه کلاسیک یا همان free مورد استفاده قرار گرفته که مرا ترقیب کرد آز این آنتی ویروس عالی استفاده کنم و حال دنبال یک فایوروال رایگان مناسب هم میگردم که با هم مچ کنم و مشکلات کرک و غیره را نداشته باشم و از محصول خیالم راحت باشه .
اگر بتوانید معرفی کنید ممنون میشم . (البته فایروال رایگان pctools را دارم نمیدانم به درد میخوره یا نه) علاوه بر آن یک آنتی اسپایور رایگان مناسب هم اگر هست مرحمت بفرمایید خیلی خیلی ممنون میشم .:10::11:

امیدوارم احساس خرده فرمایش از نوشته هام نکنید . اینها همگی خواهشند:46::11:

در مورد فايروال من مدت زمان زيادي از ZoneAlarm استفاده ميكردم(نسخه Free و Pro).كار كردن با آن زياد پيچيدگي نداره و از نظر قدرت و عملكرد هم در سطح خوبي قرار داره.
در مورد Anti Spyware رايگان هم توصيه من استفاده از AVG Anti-Spyware ميباشه كه در تستها هم رتبه بسيار خوبي را كسب كرده.

hsj110
02-03-2008, 18:51
در مورد فايروال من مدت زمان زيادي از ZoneAlarm استفاده ميكردم(نسخه Free و Pro).كار كردن با آن زياد پيچيدگي نداره و از نظر قدرت و عملكرد هم در سطح خوبي قرار داره.
در مورد Anti Spyware رايگان هم توصيه من استفاده از AVG Anti-Spyware ميباشه كه در تستها هم رتبه بسيار خوبي را كسب كرده.

hamilton عزیز ممنون از توجهت

AVG Anti-spyware نسخه free هست یانه ؟

من الان تو سایت دانلود داشتم دوری میزدم به spyware doctor starter edition برخوردم نظرت در مورد این محصول چیه ؟

ممنونم:10:

zhina_gian
02-03-2008, 19:28
سلام.

فرق نسخه های مجانی آنتی ویروسها با نسخه های پولیشون در همه آنتی ویروس هایی که نسخه های مجانی
دارند یکی نیست و در یک جمله نمیشه گفت فرقشون اینه و تمام.

به طور مثل آنتی ویروس دکتر وب که محصول یک کمپانی روسی است نسخه دارد به نام Dr.web CureIT . این نسخه
از آنتی ویروس مجانی است و استفاده از آن برای پاک سازی سیستم از آلودگی ها هیچ فرقی با نسخه خریداری
شده دکتر وب ندارد. Dr.Web CureIT به صورت Portable یعنی قابل حمل ساخته شده و حتی احتیاجی به نصب هم
نداره. تنها کافیه روی فلش مموری و یا سی دی کپی بشه و در سیستمی که آلوده شده فایل exe اون رو اجرا کرد.

این نسخه همانطور که گفتم از نظر دیتابیس هیچ فرقی با نسخه خریداری شده دکتر وب نداره. اما فرقی که دارند اینه
که این نسخه مجانی دکتر وب تنها تا زمانی آپدیت شده که فایلش از روی سرور دانلود شده. یعنی اگر شما امروز
نسخه مجانی دکتر وب را دانلود کنید آپدیت آن مربوط به امروز میشود و تا همین امروز دارای آخرین آپدیت میباشد و
برای اینکه بخواهید نسخه دارای آخرین آپدیت فردا و پس فردا باشد نیاز به این دارید که دوباره همین نسخه را از
سایتش دانلود کنید.

فرق دیگر CureIT با نسخه خریداری شده دکتر وب اینه که محافظت آنلاین از سیستم رو نداره و همانطور که قبلا
اشاره کردم این نسخه به صورت Portable ساخته شده و قابل نصب نیست.

فرق بین نسخه مجانی Antivir با نسخه های Premium و Security Suite نیز در موارد زیر خلاصه میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من مهمترین فرقهایی که بین نسخه مجانی Antivir با نسخه Premium وجود داره رو با فلش قرمز مشخص کردم.

Protection against Pishing بیشتر مربوط میشه حملات اکسپلویت ها. اکثر این حملات از طریق صفحات وب
صورت میگیرند اما اگر این حملات باعث ورود فایل های آلوده به سیستم شوند هیچ فرقی میان نسخه مجانی
با نسخه پرمیوم وجود نخواهد داشت چون در هر دو نسخه Real Time Protection وجود داره و به محض ورود
فایل آلوده به سیستم توسط آنتی ویروس گزارش میشه.

این کمبود را در نسخه مجانی آنتی ویر میشه به روشهای مختلف جبران کرد که حتی محافظت خیلی بهتری
را نیز نسبت به نسخه خریداری شده داشته باشد. یکی از این روشها استفاده از مرورگر فایرفاکس همراه با
پلاگین No Script است.

دومین روش نصب یکی از فایروال هایی که نام میبرم در کنار نسخه مجانی آنتی ویر.

Outpost Firewall Pro
Zone Alarm Pro
Sunbelt Kerio Personal Firewall

بقیه فایروال ها نمیتوانند در برابر اسکریپت ها و اکسپلویت ها محافظت کنند چون هیچ تنظیماتی برای کنترل
کردن اکتیو اکس ها و یا کد ها جاوا اسکریپت ندارند. البته نصب فایروال های بالا به تنهایی چاره ساز نیست و
نیاز به فعال کردن قسمت هایی که مربوط به این بخش میشوند را دارند.

سومین روش اقدام از طریق تنظیمات خود ویندوز است. توضیح دادن این قسمت و چگونگی این کار نیاز به
توضیح طولانی دارد و از حوصله این بحث خارج است.

Protection Againt Spyware and Adware دومین قسمتی است که نسخه مجانی آنتی ویر از داشتن آن محروم
است. همانطور که از اسم آن پیداست این قسمت مربوط میشه به تشخیص اسپای ور ها و ادویر ها. نسخه
مجانی آنتی ویر با نسخه پرمیوم در شناسایی و پاکسازی ویروسها، تروجانها،کرمها و بقیه آلودگی ها دقیقا از یک
دیتابیس استفاده میکنند و هیچ فرقی با هم ندارند. اما در مورد اسپای ور ها قضیه فرق میکنه. نسخه مجانی
و کلاسیک آنتی ویر قابلیت شناسایی اسپای ور ها رو نداره.

اما برای جبران این کمبود آنتی سپای ور های خوب دیگری وجود دارند که از نظر شناسایی و پاکسازی بهتر از
بقیه آنتی ویروسها عمل میکنند. چون کار تخصصی و اصلی آنتی سپای ور ها فقط تشخیص اسپای ور ها ،
کی لوگر ها، تروجانها، و ادور هاست و به همین دلیل در این زمینه قویتر از آنتی ویروسها هستند.

چند نمونه از آنتی سپای ور هایی که در شناسایی خوب عمل میکنند را براتون نام میبرم.

AVG Anti-Spyware نسخه مجانی
Super Anti-Spyware نسخه مجانی یا همان Home Edition
Spyware Doctor
PrevX نسخه مجانی
Sunbelt CounterSpy 2.5

اما آنتی سپای ور هایی که میشه بر روی Real Time Protection آنها حساب کرد و در این زمینه قدرت خوبی
دارند اینها هستند.

Sunbelt CounterSpy همراه با فعال کردن قسمت Paranoid Mode
Prevx2.0 به شزطی که در حالت Expert نصب بشه.
Spyware Doctor البته من پیشنهاد نمیکنم چون در قسمت کم کردن سرعت سیستم و خرابکاری مقام اول رو
داره.
Super Anti-Spyware Professional 3.9 این برنامه تنها عیبی که داره اینه که قابلیت تشخیص Keyloger ها رو
نداره اما در بقیه موارد خوبه.

و اما توضیحات مربوط به هر کدام از آنتی سپای ور های نام برده بالا

CounterSpy از نظر من بهترین آنتی سپای وری است که تا بحال دیدم اما کرکی براش وجود نداره. اونی هم که
وجود داره فقط 15 روز کار میکنه و بعد از کار میوفته.

PrevX 2 اصلا کرک نداره و تنها راه استفاده ازش خریداری کردن این برنامه به صورت قانونی و رسمی است.

Spyware Doctor کرک براش وجود داره اما من بهتون پیشنهاد نمیکنم. مگر اینکه بخواهید ازش بصورت
غیر فعال در سیستم استفاده کنید.

Super Anti-Spyware Professional هم کرک داره و به خوبی هم کار میکنه.

و اما سومین قسمتی که در عکس گفته شده آنتی ویر آن قابلیت را ندارد مربوط میشه به قسمت محافظت از
ورود ایمیل های آلوده از طریق برنامه Outlook Express و با استفاده از پورت POP3.

اگر کسی برای دریافت و ارسال ایمیل از برنامه اوت لوک خود ویندوز استفاده نمیکنه این قابلیت حتی در نسخه
خریداری شده نیز به دردش نمیخوره و به غیر از کم کردن سرعت اینترنت کار دیگه ای رو نمیتونه انجام بده. یعنی
عملا بی فایده است و به غیر از ضرر چیز دیگه ای ندارد.

قسمت چهارم مربوط میشه به آپدیت آنتی ویروس. نسخه مجانی آنتی ویر از سرور جداگانه ای برای آپدیت
استفاده میکنه. دیتابیس سرور پرمیوم و سرور نسخه کلاسیک با هم فرقی نمیکنند و تنها فرقشون در گرفتن
و دانلود کردن آپدیت ها از نظر سرعت است. بدین معنی که سرور نسخه پرمیوم برای آپدیت دارای سرعت
بیشتری است اما سرور نسخه کلاسیک و نسخه مجانی آنتی ویر دارای سرعت آپدیت کمتری است.

یعنی اگر شما سرعت آپدیتتون در نسخه کلاسیک 2 کیلوبایت بر ثانیه باشه در نسخه پرمیوم این سرعت ممکنه
10 کیلوبایت بر ثانیه باشه. اما در هر صورت برای آپدیت های کیلوبایتی آنتی ویر فکر نمیکنم 2 دقیقه انتظار
بیشتر کشیدن همچین مهم باشه.

بقیه قسمت ها هم از اسمشون معلومه که مربوط به کدام قسمت هستند. مثلا نسخه سکوریتی دارای
فایروال میباشد. که به نظر من حتی اگر نسخه سکوریتی مجانی هم باشه من ازش استفاده نمیکنم چون در
مقابل حملات داخلی هکری خیلی ضعیفه. و دوست دارم در کنار آنتی ویر از یک فایروال قویتر و مطمئن تر
با انتخاب خودم استفاده کنم تا فایوالی که در نسخه سکوریتی سویت آنتی ویر وجود داره.

PC Tools Firewall هم همان نسخه مجانی شده Look"N"Stop است. با این تفاوت که بعضی قابلیت ها در
LooknStop وجود دارد اما در PC Tools Firewall وجود ندارد.

در کل PC Tools Firewall از نظر محافظت کاربران در مقابل حملات هکری از بیرون به داخل عالی و بسیار خوب
عمل میکنه اما در مقابل بیرون رفتن اطلاعات یعنی از داخل به خارج فقط خوب عمل میکنه. و برای یک
کاربر معمولی فایروال مناسبیه. همچنین سرعت لود شدن صفحات وب و سرعت سیستم رو هم زیاد پایین
نمیاره.

فرق نسخه های مجانی آنتی ویروسهای دیگه مانند Avast,AVG Free با نسخه های پولیشون همونطور که
خودتون هم در مثال آنتی ویر دیدید فقط در یک جمله خلاصه نمیشه و شما سوالی رو پرسیدید که نیاز به
ساعت ها وقت برای توضیح دادنشون داره.

موفق باشید. :11:

hsj110
02-03-2008, 20:09
zhina جان عاااااااااااااااااااااااا ااااااالللللللللللللللللل لللللللللللللیییییییییییی یییییییییییییییییی بود و من لذت بردم هم از تواناییتون و هم از وقت و حوصله ای که گذاشتید و مشخص است که کاملا دل سوزید.

چیزی نمیتونم بگم جز تشکر و آرزوی موفقیت برای شمای عزیز:11::11::11::10:

zhina_gian
02-03-2008, 20:29
خواهش میکنم دوست عزیز. خوشحالم که مورد استفاده قرار گرفته.

یک توضیحی در مورد AVG Anti-Spyware بدم. این برنامه در اصل نسخه مجانی نداره و ستاپ برنامه در نسخه
خریدای شده با نسخه مجانی یکیه. پس اگر کسی چه دنبال نسخه خریداری شده باشد و چه دنبال نسخه مجانی
فقط از یک اینک دانلود برای هر دو نسخه میتواند استفاده کند.

اما بعد از گذشت 30 روز از نصب این برنامه البته به شرطی که هیچ کرکی بر روش اجرا نشده باشد هر چند که
بیفایده است تبدیل به نسخه مجانی میشه و قسمت های زیر از کار میافتند.

اما آپدیت این برنامه با کلیک کردن بر روی Update Now میتونه انجام بشه و همچنین از نظر
شناسایی و پاک کردن آلودگی ها هیچ فرقی بین نسخه مجانی و خریداری شده وجود نداره.

در نسخه مجانی بهتره از ستارت آپ ویندوز این برنامه رو حذف کنید تا همراه با ویندوز اجرا نشه
و رم بیخودی رو مصرف نکنه.

موفق باشید:20:

hsj110
02-03-2008, 20:36
:11::11::11::11::10: ممنونم