مشاهده نسخه کامل
: vista و xp با هم ؟
HELLBOY_HP
01-03-2008, 12:19
ميخواستم ببينم ميشه vista و xp رو كنار هم داشت يعني دو ويندوزه من كه هر كاري كردم نشد راهيييييي داره؟
mahdi7610
01-03-2008, 12:57
ميخواستم ببينم ميشه vista و xp رو كنار هم داشت يعني دو ويندوزه من كه هر كاري كردم نشد راهيييييي داره؟
سلام دوست عزیز
بله می شه هر دو تا را با هم داشته باشی .
اما ابتدا باید xp را نصب کنی اون هم در درایو c و بعد هم ویستا را نصب کنی اون هم توی درایو d
برای نصب کردن هم می تونی طبق معمول که ویندوز نصب می کردی نصب کنی .
موفق باشی .
amirtoty
19-03-2008, 15:23
خودت الان ویستا داری یا اکس پی؟
Consul 141
19-03-2008, 22:05
================================================== ===========
سلام دوست عزیز...
وقتی نسخه های ماقبل ویستا را روی رایانه ای که در آن ویستا در حال اجراست نصب کنید
نصخه قدیمی اجرا می شود در حالی که ویستا دیگر قابل دسترسی نیست.
دلیل این امر این است که نسخه های ماقبل ویستا با سبک آغاز به کار ویستا ناسازگارند.
ویستا از BCD استفاده می کند بنابراین فایل BOOT.INI دیگر نمیتواند برای آغاز به کار ویستا به کار رود.
موفق باشی...
یه برنامه هست به اسم vista boot pro اینو بگیرش بعد حتی اگه ویستا رو اول نصب کنی با این می تونی درستش کنی و هر دو رو داشته باشی . من خودم ورژن 3.3 شو دارم . حجمش هم کمه .. حدود 2mb
mahdi7610
20-03-2008, 11:35
سلام دوست عزیز
اگه شما ابتدا xp را نصب کنید و بعد ویستا را نصب کنید مشکلی پیش نخواهد امد .
اما اگر قصد دراید این کار را بر عکس انجام دهید به ادرس زیر رجوع کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.