PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیتکت نشدن Ide

mahdi1535
01-03-2008, 08:03
من یه مشکلی با سیستمم داشتم مشکل اینه که هار من ساتا هست و یه رایتر و دی وی دی رایتر هم روش دارم که Ide هستند و به Ide مادربورد وصله . موقعی که کامپیوتر را تو ویندوز مرتب ریست میکنم تو یکی از این ریستها
مادر بورد نمیتونست Ide را دیتکت کنه و به جای آنکه اسم رایتر و دی وی دی رایتر را ببینم اسم هاردم که ساتا هست را میبینم در صورتی که اسم هاردم تو خط بالاتر هم جلوی ساتا دیتکت شده و کامپیوتر همون جا می مونه و
باید یه بار تو ست آپ برم و لود کنم و یا کامپیوتر را سخت افزاری ریست کنم تا مشکل حل شه . اسم مادر بوردم هم Ga- P35-dsl هست و شنیدم که این چیپستهای جدید Ide را ساپورت نمیکنه و توسط یه چیپست دیگه کنترل میشه . حالا نکته جالب اینکه .....
من حدود 6 ماه پیش موقعی این کامپیوتر را بستم و مرتب کامپیوتر را ریست میکردم این مشکل را دیدم و تا حالا برخورد باهاش نداشتم تا اینکه امروز که سیستم را مرتب برای برنامه های مختلف تو ویندوز ریست میکردم این مشکل دو بار برام پیش اومد. جالبه که این مشکل همیشگی نیست و شاید 20 بار هم که سیستم را ریست کنم این مشکل پیش نمیاد ولی یکباره این مشکل پیش میاد خلاصه همیشگی نیست میخواستم بدونم که این مسئله مهمی هست یا نه ؟