مشاهده نسخه کامل
: ترجمه تخصصي كلمات كامپيوتر
pesareabi4000
29-02-2008, 22:58
من به يك كتاب يا مقاله كه معني كلمات به كار رفته در زمينه كامپيوتر و متعلقات اون نياز دارم كسي سراغ داره متشكرم از همه .
mahdi7610
29-02-2008, 23:20
من به يك كتاب يا مقاله كه معني كلمات به كار رفته در زمينه كامپيوتر و متعلقات اون نياز دارم كسي سراغ داره متشكرم از همه .
کتاب «فرهنگ لغات و اصطلاحات کامپیوتر» به دو زبان انگلیسی و فارسی در دو جلد تالیف شد.
به گزارش ایبنا، این کتاب زیر نظر 20 استاد دانشگاه و متخصص از دانشگاههای تهران، صنعتی شریف، علم و صنعت، صنعتی امیرکبیر، شهید بهشتی، صنعتی مالک اشتر، تربیت مدرس، تربیت معلم، آزاد اسلامی و مازندران تالیف شده و حاوی بیش از صد هزار واژه و اصطلاح کامپیوتری است.
«فرهنگ لغات و اصطلاحات کامپیوتر»، نخستین فرهنگ دو جلدی کامپیوتر به شمار میآید که در آن از معادلهای فارسی، همچنین کلمههای مختصر استفاده شده است.
در کتاب حاضر بیش از 100 هزار کلمه و اصطلاح در موضوعهای؛ نرمافزار، سختافزار، اینترنت، شبکه، وب، فناوری اطلاعات و ارتباطات معنی شدهاند.
این کتاب برای استادان دانشگاه، پزشکان، متخصصان، مؤلفان، مترجمان، دانشجویان، دانشآموزان و همه افرادی که با کامپیوتر و اینترنت سر و کار دارند قابل استفاده است.
«فرهنگ لغات و اصطلاحات کامپیوتر»، حاصل 12 سال تلاش، تحقیق، بررسی و پژوهش در واژهها و اصطلاحات کامپیوتر است که زیر نظر استاد محسن سائسی در 1536 صفحه نگارش شده و توسط انتشارات سائسی به بازار عرضه شده است .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Farahmand Farshidy
01-03-2008, 00:38
سلام!
میتوانید در این انجمن سوال تان را مطرح نمایید تا کتابهای بیشتری را برایتان معرفی کنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
MB_Danger
01-03-2008, 01:39
سلام ...
تاپیک به بخش درخواست مقالات کامپیوتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتقل شد .
موفق باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.