مشاهده نسخه کامل
: WinMPG Video Convert v6.8
hhhh_1360
29-02-2008, 15:15
سلام وقتی می خواهم کرک نرم افزار WinMPG Video Convert v6.8 را نصب کنم این ارور را می دهد WinMPGVideoConvert.exe - Unable To Locate Component
---------------------------
This application has failed to start because rmconvert.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
OK وسوال دیگر چگونه می توانم عکس تصویری ارور را که با نرم افزارSnagIt 8 گر فته ام در این قسمت بگذارم که شما بتوانید مشاهده کنید که دیگر نخواهم مشکلات ویندوز را به صورت متن بنویسم و آن به صورت تصویری بگذارم
mahdi7610
29-02-2008, 15:52
سلام وقتی می خواهم کرک نرم افزار WinMPG Video Convert v6.8 را نصب کنم این ارور را می دهد WinMPGVideoConvert.exe - Unable To Locate Component
This application has failed to start because rmconvert.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
OK وسوال دیگر چگونه می توانم عکس تصویری ارور را که با نرم افزارSnagIt 8 گر فته ام در این قسمت بگذارم که شما بتوانید مشاهده کنید که دیگر نخواهم مشکلات ویندوز را به صورت متن بنویسم و آن به صورت تصویری بگذارم
سلام دوست خوبم
برای این که بتونی عکس را بزاری اینجا به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو و عکس خودت را اپلود کن و از چهار گزینه ای که بهت می ده بعد از اپلود گزینه 2 را کاملا کپی کن و توی اینجا paste کن .
موفق باشید .
hhhh_1360
29-02-2008, 21:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام به دوست عزیزم این ارور را می دهد وقتی کرک WinMPG Video Convert v6.8 را نصب می کنم
mahdi7610
29-02-2008, 22:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام به دوست عزیزم این ارور را می دهد وقتی کرک WinMPG Video Convert v6.8 را نصب می کنم
سلام دوست عزیز
همه چیز از خود error معلوم هستش .
این برنامه برای رجیستر شدن نیاز به یک فایل dll از برنامه داره و همون طور هم که می بینید اسم فایل rmconvert.dll هستش . اما متاسفانه این فایل مثل اینکه وجود نداره . به خاطر همین کرک موجود قادر به رجیستر کردن برنامه نمی باشد .
بعضی از سایتها فایلهای dll را برای دانلود دارند . می تونید این فایل dll را پیدا کنید و جایگزاری کنید و بعد اقدام به نصب کرک کنید .
موفق باشید .
omid.sarmad
29-02-2008, 22:37
سلام.ظاهرا کرک نرم افزار فایل DLL رو خراب کرده.ضمنا نرم افزارهای خیلی بهتری از این هم هست.می تونی از تو این سایت بگیریشون.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MB_Danger
01-03-2008, 02:23
سلام ...
تاپیک به بخش بحث های نرم افزاری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتقل شد .
موفق باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.