ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : HTC will manufacture Sony Ericsson Xperia X1

M.etallic.A
29-02-2008, 12:55
File this under "it's probably true, yet we can't confirm it," but according to a Chinese-language Economic Daily News (EDN) - it's HTC which will make Xperia X1 for Sony Ericsson. The Taiwan based smartphone maker certainly has the needed experience in Windows Mobile device manufacturing and has already manufactured devices for other companies (Palm).

Still, I doubt we'll hear any of the involved parties talking about it in public, and at this stage you can only believe it or not. At the end, it's not that important who makes the device as long as it works perfectly…

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Yep that’s right; according to Chinese language Economic Daily News HTC is to make the XPERIA X1 for Sony Ericsson, and well if the Taiwan based smartphone manufacturer does make them well they do have a wealth of experience in Windows Mobile devices as they have manufactured for Palm in the past.

XPERIA X1

However, I’m quite sure this will remain a speculated rumour until either Sony Ericsson or HTC are ready to make that announcement, so we can only wait and see, and well it’s not really who makes the handset it’s just as long as it works well.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mobilecowboys
29-02-2008, 13:11
اگه ترجمه می کردی باحال تر میشد!!!

zhina_gian
29-02-2008, 13:22
اگه ترجمه می کردی باحال تر میشد!!!

حرفها و بحث های تکراری همیشگی. اینکه x1 رو HTC میخواد برای سونی اریکسون درست کنه و خود سونی
اریکسون چلاقه و دستشم کجه واسه همین نمیتونه.

نمیدونم اینها کی میخوان بفهمن خیلی از قطعات نوکیا از لنزش گرفته تا بقیه شون کمپانی های دیگه واسش
درست میکنند اما ما به این کار نمیگیم که نوکیا چلاقه بلکه اگه یه ذره عقل تو کله آدم باشه بهش میگه همکاری.

اگه مایکروسافت با شرکت هایی مانند اینتل و AMD و Nvidia و غیره همکاری نمیکرد 100 سال دیگه هم نمیتونست
ویندوز ویستا رو بسازه چون همین کمپانی ها و شرکت ها هستند که تکمیل کننده پروژه در حال ساخت یک محصول
جدید هستند.

Xperia X1 و مایکروسافت هم تا زمانی که با هم همکاری نداشته باشند نمیتونند ویندوز موبایل رو بر روی این گوشی
پیاده کنند.

S A M S U N G
29-02-2008, 13:57
سلام به همگی ....
همه بچه های این انجمن میدونن که من طرفدار سونی اریکسون نیستم ...

M.etallic.A عزیز کاش نام تاپیکو کامل مینوشتی ! اشکال نداره من میگم کاملشو :
? HTC will manufacture Sony Ericsson Xperia X1
درضمن بچه ها به تاریخ خبر هم توجه کنین درست در اوج شایعات هست ( 2 روز بعد از معرفی X1 )
در ضمن این گفته همین سایتی که دوستمون گذاشتن :
yet we can't confirm it

بهتره این بحث تکراریو ادامه ندیم ...

The actual experience was done by Sony Ericsson
the panels, the user interface on Sony XPERIA was done by Sony Ericsson

Apachi
29-02-2008, 14:13
صدرصد مشخصه و جای بحث نداره
شما قویترین محصول سیستم عامل داره سونی رو تو بازار ببینید
برای مثال P1
این گوشی در پردازنده ضعف داره اونم گوشی که تو سال 2007 ساخته شده
یک سری به سایت هایی مثل JBENCHMARK.COM بزنید باز میبنید که سونی تو سخت افزار بسیار ضعیفه
اگر هم همچین سایت هایی رو قبول ندارید برید سرچ کنید قوی ترین پردازنده های مبایل SE که تو بازاره حداکثر 300MHZ هستند داستان Windows Mobile هم فرق داره خیلی از مبایل های که الان تو بازار هستند شاید توانایی اجرای ویندوزمبایل رو داشته باشند ولی مگه مایکروسافت اسم خودشو خراب میکنه و ویندوزش رو رویک دستگاه معیوب اجرا میکنه و بهش لیسانس میده
صد صدرصد خیالتون راحت باشه که نه
نمنوش همین ویندوز ویستا که کلی از سخت افزار ها و کارت های گرافیک رو از رده خارج کرد چون نمی تونسند بدون دردرسر اجرا بکننش
سونی نیاز به طراحی کسی داشت که تو این قضیه تجربه داشته باشه و همچنین از تجربیات خودش هم استفاه کنه و گرنه مایکروسافت صدصدرصد به گوشی مثل P1 یا P990 لیسانس نمیداد.....

M.etallic.A
29-02-2008, 14:15
منم طرفدار HTC نیستم ولی بهتره آدم از روی تعصب به مسائل نگاه نکنه. یکی به من بگه این وسط HTC تو این پروژه چیکاره ست ؟ کاملا طبیعیه که سونی اریکسون برای ساخت پاکت پی سی از غول پاکت پی سی یعنی HTC کمک بخواد. شما اصلا دیدتون به کل مسئله اشتباهه. مثلا فکر میکنید سونی اریکسون یک کارخونه ای که توش X1 درست میکنه. خط تولید X1 با گوشی های دیگه سونی اریکسون کلی فرق میکنه . سونی اریکسون X1 رو با احتیاط بیرون داده تا ببینه عکس العمل بازار چیه. هزینه کرده روش. چون هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست ممکنه این پروژه شکست بخوره و سونی اریکسون ضرر کنه و یا ممکنه فروش خوبی بکنه. واسه همین سونی اریکسون دیگه نیومد برای یک گوشی پاکت پی سی خط تولید جداگانه بزنه و هزینه ریسکش رو بالا ببره. اومد با HTC قرارداد بست و از خط های تولید این شرکت استفاده کرد. طراحی گوشی با سونی اریکسون بوده. تولیدش تو HTC انجام میگیره و سیستم عامل و نرم افزارش رو هم Windows Mobile به عهده داره. اگر این پروژه جواب بده اون وقت ممکنه سونی اریکسون با بررسی جوانب خط تولید پاکت پی سی رو راه اندازی کنه. در غیر اینصورت که هیچ.

شما به حرف یک نفر استناد میکنید که جلو خبرنگار ها داره میگه این محصول سونی اریکسونه. بابا بایدم بگه کل هزینه پروژه رو سونی اریکسون داره میده. اگر میگفت ساخت htc میخورد تو سر جنس. بی خیال بابا من محض اطلاع گفتم وگرنه چه توفیری به حال ما داره. هر کی میخواد بیاد بخونه خودش میفهمه جریان رو....

Mobilecowboys
29-02-2008, 14:24
خوب حالا که آخرش چی؟
گیریم اصلا این گوشی مال Htc هست به ما چه اصلا به تو چه؟

M.etallic.A
29-02-2008, 14:35
صدرصد مشخصه و جای بحث نداره
شما قویترین محصول سیستم عامل داره سونی رو تو بازار ببینید
برای مثال P1
این گوشی در پردازنده ضعف داره اونم گوشی که تو سال 2007 ساخته شده
یک سری به سایت هایی مثل JBENCHMARK.COM بزنید باز میبنید که سونی تو سخت افزار بسیار ضعیفه
اگر هم همچین سایت هایی رو قبول ندارید برید سرچ کنید قوی ترین پردازنده های مبایل SE که تو بازاره حداکثر 300MHZ هستند داستان Windows Mobile هم فرق داره خیلی از مبایل های که الان تو بازار هستند شاید توانایی اجرای ویندوزمبایل رو داشته باشند ولی مگه مایکروسافت اسم خودشو خراب میکنه و ویندوزش رو رویک دستگاه معیوب اجرا میکنه و بهش لیسانس میده
صد صدرصد خیالتون راحت باشه که نه
نمنوش همین ویندوز ویستا که کلی از سخت افزار ها و کارت های گرافیک رو از رده خارج کرد چون نمی تونسند بدون دردرسر اجرا بکننش
سونی نیاز به طراحی کسی داشت که تو این قضیه تجربه داشته باشه و همچنین از تجربیات خودش هم استفاه کنه و گرنه مایکروسافت صدصدرصد به گوشی مثل P1 یا P990 لیسانس نمیداد.....

قربون آدم چیزفهم...

Apachi
29-02-2008, 14:36
خوب حالا که آخرش چی؟
عزیزم ما داریم اینجا بحث میکنیم
کسی Invite کرد شما که تورو خدا بیایید در بحث شرکت کنید ؟؟؟؟
لطفآ Topicرو غیر علمی نکنید...

از همون لحظه که X1 معرفی شد مشخص شده بود که پروژه در اصل مال htc بوده.

M.etallic.A
29-02-2008, 14:40
خوب حالا که آخرش چی؟

با اون دید به من چه و به تو چه بخوایم نگاه کنیم که باید کل این فروم رو تعطیل کرد رفت پی کارش... محض اطلاعات عمومی عزیزم....

saman65
29-02-2008, 15:18
منم طرفدار HTC نیستم ولی بهتره آدم از روی تعصب به مسائل نگاه نکنه. یکی به من بگه این وسط HTC تو این پروژه چیکاره ست ؟ کاملا طبیعیه که سونی اریکسون برای ساخت پاکت پی سی از غول پاکت پی سی یعنی HTC کمک بخواد. شما اصلا دیدتون به کل مسئله اشتباهه. مثلا فکر میکنید سونی اریکسون یک کارخونه ای که توش X1 درست میکنه. خط تولید X1 با گوشی های دیگه سونی اریکسون کلی فرق میکنه . سونی اریکسون X1 رو با احتیاط بیرون داده تا ببینه عکس العمل بازار چیه. هزینه کرده روش. چون هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست ممکنه این پروژه شکست بخوره و سونی اریکسون ضرر کنه و یا ممکنه فروش خوبی بکنه. واسه همین سونی اریکسون دیگه نیومد برای یک گوشی پاکت پی سی خط تولید جداگانه بزنه و هزینه ریسکش رو بالا ببره. اومد با HTC قرارداد بست و از خط های تولید این شرکت استفاده کرد. طراحی گوشی با سونی اریکسون بوده. تولیدش تو HTC انجام میگیره و سیستم عامل و نرم افزارش رو هم Windows Mobile به عهده داره. اگر این پروژه جواب بده اون وقت ممکنه سونی اریکسون با بررسی جوانب خط تولید پاکت پی سی رو راه اندازی کنه. در غیر اینصورت که هیچ.

شما به حرف یک نفر استناد میکنید که جلو خبرنگار ها داره میگه این محصول سونی اریکسونه. بابا بایدم بگه کل هزینه پروژه رو سونی اریکسون داره میده. اگر میگفت ساخت htc میخورد تو سر جنس. بی خیال بابا من محض اطلاع گفتم وگرنه چه توفیری به حال ما داره. هر کی میخواد بیاد بخونه خودش میفهمه جریان رو....

منم طرفدار HTC نیستم ولی بهتره آدم از روی تعصب به مسائل نگاه نکنه.

دقیقا حرفی رو که من میخواستم بهت بگم تو میای به ما میگی؟درسته طرفدار htc نیستی ولی نه من و نه بقیه نفهمیدیم که اصلا رو نوکیا هم تعصب نداری:27:

شما میگی ما سونی اریکسونی هستیم و از روی تعصب حرف میزنیم.ولی همه بچه های این فروم میدونن که سامسونگ جان چقدر رو گوشیهای سامسونگ تعصب داره و از سونی اریکسون هم اصلا خوشش نمیاد.در کامل بودن اطلاعات ایشون هم هیچ کسی شک نداره!!!این از رو خبرهاشون و تاپیک هاشون میشه فهمید.:46:جوابتون رو هم دادن

طراحی گوشی با سونی اریکسون بوده. تولیدش تو HTC انجام میگیره و سیستم عامل و نرم افزارش رو هم Windows Mobile به عهده داره.

بدون شرح(بدون تعصب...:27:)

یعنی میگه سونی این وسط کشک بوده :دی
htc هم به قول یکی از دوستان چلاق بوده و نتونسته یه گوشی طراحی کنه :دی

شما به حرف یک نفر استناد میکنید که جلو خبرنگار ها داره میگه این محصول سونی اریکسونه. بابا بایدم بگه کل هزینه پروژه رو سونی اریکسون داره میده.

به حرف یک نفر...منظورش از اون یک نفر جانشین رییس شرکت مایکروسافته.باشه از این به بعد هرچی جانشین و رئیس شرکت مایکروسافت و بقیه دنیا گفتن رو قبول نمیکنیم و به حرف شما گوشی میکنیم.چون شما قدیمی هستین و اطلاعاتتون از همه کامل تره و کاملا بدون تعصب حرف میزنین:27:

اگر میگفت ساخت htc میخورد تو سر جنس.

آره.دلش واسه رئیس شرکت سونی اریکسون سوخت.واسه همین دروغ گفته:27:

بی خیال بابا من محض اطلاع گفتم وگرنه چه توفیری به حال ما داره. هر کی میخواد بیاد بخونه خودش میفهمه جریان رو....

ممنونم از خبری که copy کردین.اونم با برداشتن؟ از جلو تیترش.یعنی خودتون جواب اون علامت سوال رو دادین:27:خبری که واسه 3 روز بعد از معرفی x1 هستش
فکر کنم توضیحات سامسونگ جان کاملا واضح بود و به قول خودتون هرکی این تاپیک رو خوند میفهمه جریان چیه و کی اینجا از روی تعصب حرف زده و چه کسی بر اساس واقعیت:46:

...

seyyedi
29-02-2008, 15:58

دوستان سلام
ببین دوست عزیز
تو اینوسط htc هیچ کاره هست شایعه همکاری با htc رو هم مخالفان اس ای و طرفدارای برند مخالف پراکنده کردن
بابا من چند بار گفتم یعنی سونی این همه چلاقه که نتونه خودش پاکت بزنه ناسلامتی خودش داره یکی از بهترین لپ تاپ ها رو میزنه که تکنولوژی اونا صد برابر سخت تر و پر هزینه تر هست
نه عزیز لازم نیست یه کارخونه جدید بزنه تو کارخونه های قبلیش میزنه یا اگه به تکنولوژی این گوشی نخوره نمیاد بده htc براش بزنه میره تو کارخونه لپ تاپ میزنه یعنی میده خود سونی براش بزنه
با اینکه با احتیاط داده بیرون موافقم
شما میگی هزینه ریسکش رو با زدن کارخونه میبره بالا آخه یعنی سونی این همه بی پوله که با زدن یه کارخونه ضرر زیادی بکنه تازه اگر هم ضرر میکرد خیلی سریع کارخونه رو تبدیل به یک کارخونه ساخت چیز دیگه می کرد
شما فکر میکنید htc قبول میکرد اگه فقط طرحش رو میفهمید خودش میزد و نمیومد سونی رو با دست خودش حریف خودش بکنه
نه عزیز تولیدش با خود سونی هست و اگه اونوقت که جواب داد میره یه کارخونه براش میزنه و اگه جواب نداد کار خونه ای نزده پولی هم به htcنپرداخته این جوری کمتر هزینه براش داره
یه چیز دیگه که هست اس ای بعد اسم xperia اومده از x1 استفاده کرده که نشون میده سونی قصد داره سریهای بعدی هم از این گوشی بده بیرون
شما یه جوری میگی به حرف یه نفر استناد میکنید که انگار یه نفر که کاره ای نیست این حرفو زده

M.etallic.A
29-02-2008, 16:05
دقیقا حرفی رو که من میخواستم بهت بگم تو میای به ما میگی؟درسته طرفدار htc نیستی ولی نه من و نه بقیه نفهمیدیم که اصلا رو نوکیا هم تعصب نداری:27:

شما میگی ما سونی اریکسونی هستیم و از روی تعصب حرف میزنیم.ولی همه بچه های این فروم میدونن که سامسونگ جان چقدر رو گوشیهای سامسونگ تعصب داره و از سونی اریکسون هم اصلا خوشش نمیاد.در کامل بودن اطلاعات ایشون هم هیچ کسی شک نداره!!!این از رو خبرهاشون و تاپیک هاشون میشه فهمید.:46:جوابتون رو هم دادن

بدون شرح(بدون تعصب...:27:)

یعنی میگه سونی این وسط کشک بوده :دی
htc هم به قول یکی از دوستان چلاق بوده و نتونسته یه گوشی طراحی کنه :دی

به حرف یک نفر...منظورش از اون یک نفر جانشین رییس شرکت مایکروسافته.باشه از این به بعد هرچی جانشین و رئیس شرکت مایکروسافت و بقیه دنیا گفتن رو قبول نمیکنیم و به حرف شما گوشی میکنیم.چون شما قدیمی هستین و اطلاعاتتون از همه کامل تره و کاملا بدون تعصب حرف میزنین:27:

آره.دلش واسه رئیس شرکت سونی اریکسون سوخت.واسه همین دروغ گفته:27:

ممنونم از خبری که copy کردین.اونم با برداشتن؟ از جلو تیترش.یعنی خودتون جواب اون علامت سوال رو دادین:27:خبری که واسه 3 روز بعد از معرفی x1 هستش
فکر کنم توضیحات سامسونگ جان کاملا واضح بود و به قول خودتون هرکی این تاپیک رو خوند میفهمه جریان چیه و کی اینجا از روی تعصب حرف زده و چه کسی بر اساس واقعیت:46:

...

همه قسمتهای حاشیه ای پست منو نقل قول کردی اون اصل مطلب رو جواب ندادی... به هر حال قسمت منطقی جوابی نداره. شما فکر میکنید منظور من از اینکه خط تولید HTC این گوشی رو میزنه اینه که سونی اریکسون توانایی تولید این گوشی رو نداره در حالیکه منظور من این نبود. منظورم این بود که برای تولید فقط یک مدل پاکت پی سی نمیاد خط تولید بزنه. شاید بگید در آینده مدلهای بیشتری بیرون میده ولی برای این قسمت هم من بهتون میگم ممکنه این گوشی فروش نکنه و پروژه شکست بخوره و کلی به سونی اریکسون بابت راه اندازی خط تولید و هزینه های جانبی ضرر میخوره. اما اگر این رو با این ترتیبی که الان داره میده بیرون روانه بازار کنه بعد با توجه به عکس العمل بازار تصمیم میگیره چیکار کنه...

zhina_gian
29-02-2008, 16:08
میگم اگه این افراد گوشی هایی رو که سونی اریکسون مخصوص ژاپن تولید میکنه و الان تو دست بچه مدرسه ای
های چشم بادومی هست رو میدیدند چی میگفتند؟

اونوقت نظرشون عوض میشد و میگفتند این گوشی ها رو نوکیا واسه سونی اریکسون تو ژاپن میزنه :2:

تکنولوژی که در ژاپن استفاده میشه فقط توسط سونی اریکسون و بعضی گوشی های سامسونگ هستند که
جوابگو است وگرنه نه تنها Htc بلکه حتی نوکیا هم نمیتونه در ژاپن رقیب این گوشی ها باشه. با اون باطری های
2 ساعته اش.

zhina_gian
29-02-2008, 16:33
میگم اگه این افراد گوشی هایی رو که سونی اریکسون مخصوص ژاپن تولید میکنه و الان تو دست بچه مدرسه ای

اونوقت نظرشون عوض میشد و میگفتند این گوشی ها رو نوکیا واسه سونی اریکسون تو ژاپن میزنه :2:

تکنولوژی که در ژاپن استفاده میشه فقط توسط سونی اریکسون و بعضی گوشی های سامسونگ هستند که
جوابگو است وگرنه نه تنها Htc بلکه حتی نوکیا هم نمیتونه در ژاپن رقیب این گوشی ها باشه. با اون باطری های
2 ساعته اش.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

seyyedi
29-02-2008, 16:52
همه قسمتهای حاشیه ای پست منو نقل قول کردی اون اصل مطلب رو جواب ندادی... به هر حال قسمت منطقی جوابی نداره. شما فکر میکنید منظور من از اینکه خط تولید HTC این گوشی رو میزنه اینه که سونی اریکسون توانایی تولید این گوشی رو نداره در حالیکه منظور من این نبود. منظورم این بود که برای تولید فقط یک مدل پاکت پی سی نمیاد خط تولید بزنه. شاید بگید در آینده مدلهای بیشتری بیرون میده ولی برای این قسمت هم من بهتون میگم ممکنه این گوشی فروش نکنه و پروژه شکست بخوره و کلی به سونی اریکسون بابت راه اندازی خط تولید و هزینه های جانبی ضرر میخوره. اما اگر این رو با این ترتیبی که الان داره میده بیرون روانه بازار کنه بعد با توجه به عکس العمل بازار تصمیم میگیره چیکار کنه...
دوستان سلام
متالیکا خان من جواب شما رو کامل دادم
گفتم که شاید به قول شما نیاد یه کار خونه بزنه ولی اینقدر هم از نظر مالی ضعیف نیست که اگه یه کار خونه بزنه و بعد اون موفقیت نداشته باشه ضرر زیادی بکنه
یعنی شما میگی htc بهتر از خود سونی پاکت میزنه و umpc میزنه که اس ای بیاد x1 رو به اون بده براش بزنه
زینا جان بازم گل کاشتی
عکسای زینا جان رو ببینید
اس ای توی ژاپن و سامسونگ توی کره گوشیهایی میزنن که با اینایی که عرضه جهانی دارن قابل قیاس نیستن

saman65
29-02-2008, 17:20

آره.من فقط جواب به قول خودت حاشیه های حرفهات رو دادم.چون قسمت اصلی حرفهات زاییده فکر خودته و جای هیچ بحثی نداره و معلومه چرا این حرف ها رو زدی.وقتی یه دنیا دارن میگن تمام قطعات x1 رو خود سونی زده.جانشین رئیس شرکت مایکروسافت هم همین رو میگه.بعد بیایم حرف و فکر شما رو قبول کنیم.چرا؟چون قدیمی هستین؟؟؟؟
جوابی هم که واسه قسمت اصلی حرفهات لازم بود سامسونگ جان گفتن:46:

2 ساعته اش.

دقیقا.خوبه این گوشی ها واسه تمام دنیا تولید نمیشه وگرنه اینا میگفتن کل شرکت و گوشی های سونی اریکسون مال نوکیاست و فقط اسم سونی روشه:27:

ali racer
29-02-2008, 19:33
من نمیدونستم اس 700 که داشتم فقط مخصوص ژاپن بود !! لول

Mobilecowboys
29-02-2008, 20:37
من نمیدونستم اس 700 که داشتم فقط مخصوص ژاپن بود !! لول

مگه شما هم گوشی های سونی اریکسون رو می خرید؟؟؟:21:

Mobilecowboys
29-02-2008, 20:43
بچه ها نگاه کنید سونی اریکسون یه گوشی دیگه رو هم داده Htc واسش درست کنه ولی هنوز تو کارخونه ی کوچیک Htc نصفش درست شده!!! ولی هنوز شایعات زیادی هست خیلی ها میگن چون نوکیا تو ساخت PPC توانا تر بوده سونی این دفعه داده این گوشی رو نوکیا واسش درست کنه!!!:31::27::21:

این هم یه عکس از گوشی جدید سونی اریکسون :

به این قسمتی که در کادر مشخص شده دقت کنید انگار تو این قسمت یه اسکرول هست!!!

B L A S T E R
29-02-2008, 20:53
ما که نفهمیدیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M.etallic.A
29-02-2008, 22:47
متاسفم دارم با افرادی بحث میکنم که اولا ظرفیت بحث کردن ندارن ثانیا فرق سونی و سونی اریکسون رو نمیدونن. حالا من دارم باهاشون در مورد سیاستهای تولید و ریسک سرمایه گذاری و خط تولید و ... حرف میزنم. بابا یکی نیست به من بگه طرف هنوز نمیدونه سونی و سونی اریکسون دو تا شرکت مجزا هستن. و تکنولوژی لپ تاپ سونی رو دلیل بر تولید پاکت پی سی توسط سونی اریکسون میدونن که فقط مایه خنده س. اصلا دو تا چیزی که هیچ ربطی به هم ندارن. اونم عکس دو سه تا گوشی میزاره که فقط تو ژاپن تولید میشه که چی ؟؟؟؟ اینم یه فیک میزاره و و و و و....

و در جواب اون دوستی که حداقل یه کم منطقی تر از بقیه جواب داد و گفت سونی اریکسون از نظر مالی اونقدر ضعیف نیست که ... باید بگم حرفتون کاملا درسته ولی مدیر عامل شرکت آقای مایلس فلینت باید جوابگو باشه. همینطوری نیست چون شرکت پولداریه پس دست به ریسکهای بزرگ و خطرناک بزنه. وقتی میشه یه کاری رو راحت تر انجام داد چرا باید لقه رو دور سر چرخوند ؟

و اما در آخر اعلام میکنم...
بی خیال بابا اصلا سونی اریکسون زیردریایی هم میتونه بزنه خوبه ؟

perjixen
29-02-2008, 23:00
بی خیال بابا اصلا سونی اریکسون زیردریایی هم میتونه بزنه خوبه ؟
معلومه که میتونه بزنه ، مگه چیش از بقیه کمتر هست!!! سونی اریکسون یه طرح بنام تولید دنیا در 8 میلی ثانیه!!
(شوخی بود ، کسی به دل نگیره!!)
اولش خوشحال شدم ، گقتم یه چیز جدید میفهمم ولی بعدش دیدم نه داستان تاپیک های قبلی داره تکرار میشه!!

Mobilecowboys
29-02-2008, 23:12
معلومه که میتونه بزنه ، مگه چیش از بقیه کمتر هست!!! سونی اریکسون یه طرح بنام تولید دنیا در 8 میلی ثانیه!!
(شوخی بود ، کسی به دل نگیره!!)
اولش خوشحال شدم ، گقتم یه چیز جدید میفهمم ولی بعدش دیدم نه داستان تاپیک های قبلی داره تکرار میشه!!

تو این تاپیک که چیزی نمی شه فهمید...

B L A S T E R
01-03-2008, 00:10
اقا بیخیال شید ..خوب نوکیا هم بره به nec همکاری کنن ماکه چیزی نمیگیم.(شوخی)

armin_goooodboy
01-03-2008, 00:53
اگه قرار بود htc زده باشه این گوشی رو مطمئن باشید خود htc اعلام میکرد
و تا زمانی که خود htc رسما نگفته تو این پروژه دستی داشته همه حرفها شایعه ای بیش نیست

شاید یه عده چشم دیدن پیشرفت و سر بودن سونی اریکسون رو ندارن و دارن شایعه درست میکنن تا این تولید کننده معظم رو کوچیک کنن :D

saman65
01-03-2008, 02:24
اگه قرار بود htc زده باشه این گوشی رو مطمئن باشید خود htc اعلام میکرد
و تا زمانی که خود htc رسما نگفته تو این پروژه دستی داشته همه حرفها شایعه ای بیش نیست

شاید یه عده چشم دیدن پیشرفت و سر بودن سونی اریکسون رو ندارن و دارن شایعه درست میکنن تا این تولید کننده معظم رو کوچیک کنن :D

شاید نه.100%:31:

Elfin-D
01-03-2008, 10:26
باز بحث برند ها شد و تاپیک رفت خاکی...
اولین گوشی سونی اریکسون با ویندوز موبایل Xperia™ X1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قفل شد
مخلصیم