ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سونی اریکسون : تغییر ایکون های داخلی گوشی هایdb2020

صفحه ها : 1 [2]

hessam_sz
06-08-2008, 19:20
ممنون

اگه فرست کنم چشم

مجيد جان اون فرصت نه فرست.:31:
اين هم پچ هاي سيگنال و باطري به صورت جدا گانه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

E-Masood
07-08-2008, 09:54
سلام دوستان چندتا سوال
1-برای تغییر آکون حالا سایز واندازه آیکون جدید باید مثل آیکون اصلی باشه؟
2-میشه چند تا پچ روبا هم رو گوشی ریخت اگه میشه لطفا راهنمایی کنید!

hessam_sz
07-08-2008, 12:42
سلام دوستان چندتا سوال
1-برای تغییر آکون حالا سایز واندازه آیکون جدید باید مثل آیکون اصلی باشه؟
2-میشه چند تا پچ روبا هم رو گوشی ریخت اگه میشه لطفا راهنمایی کنید!

1-يا بايد يكي باشه يا كوچكتر از اندازه اصلي باشه.
اگر بزرگتر باشه نميشه .
يا پچ اصلا خوب كار نميكنه يا اگر كار بكنه عكس از كادر ميزنه بيرون.
2-blaster تو تاپيك ديگه جواب اين سوالتون را دادند.

farhad07
10-08-2008, 13:06
ببخشید من این پچ ها را با استفاده setool می ریزم اما هیچ تغیری در گوشی ایجاد نمی شود با استفاده از image tool هم پچ درست کردم و در گوشیم ریختم ما باز تغییر ایجاد نشد گوشی من w610 است

farhad07
10-08-2008, 23:34
کسی نیست جوابم را بدهد

Hadi King
11-08-2008, 00:11
ببخشید من این پچ ها را با استفاده setool می ریزم اما هیچ تغیری در گوشی ایجاد نمی شود با استفاده از image tool هم پچ درست کردم و در گوشیم ریختم ما باز تغییر ایجاد نشد گوشی من w610 است

کسی نیست جوابم را بدهد
شما دوست عزيز پچ ها رو از همينجا ميگيري جون اينجا بيشتر پچ ها سالم هستنــــ :20:
و مخصوص فريمور خودت هستشــــ و با ستول ورژن چند پچ ها رو روي گوشي ميريزي :11:
موفق باشيد!:40:

farhad07
11-08-2008, 12:28
با ستول 11 پچ ها را می ریزم از اینجا هم داونلود کردم اما نشد

iviartin
11-08-2008, 13:07
همگی خسته نباشید
بابا یه تکونی به تایپیک بدین . پچهای تازه اصلا نداریم . اصلا یه مدتی هست آپ نمیشه
پچ واسه مدیا
فایل منگر
خلاصه جدید باشه دیگه
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A H P
12-08-2008, 15:56
سلام
من می خوام ایکن باطری و انتن رو عوض کنم کا 800 ولی هر چی گشتم پیدا نکردم یا مثلاً باید فایل Main رو هک کنم می خواستم یه پچ یه چیزی راحت عوض کنم کمک کنید ممنون میشم

majjidd
08-09-2008, 03:59
سلام
این یک پچ که خودم درست کردم

K810_R8BA024

Gune Baxan
13-09-2008, 18:24
سلام
اینم رنگ آبی باطری + بلوتوس + آنتن

سلام،

دستت درد نکنه آقا مجید، خیلی زیبا هستند.

فقط می تونی آیکون ها رو با سایز کوچک تر هم بذاری تا بشه برای گوشی های با سایز 176x220 هم استفاده کرد.

ممنون.

mamo
27-10-2008, 18:46
حیف نیست این بحث تو صفحه سه کلوپ بمونه؟

اینم واسه k810 r8ba024

حجمش زیاده ولی خیلی باحاله . خیلی به کارم اومد

19MB

n_yaghmaei
29-10-2008, 11:46
راستی یادم رفت بگم قبل از انجام هر کاری این 2 تا کارو حتما انجام بدید
1. تاپیک زیر رو حتما بخونید

2.یه بک آپ از gdfs تون بگیرید ( که اگه gdfs تون بپره همون جور که آقا توحید گفتن 40 هزار تومن هزینه میبره که درست شه که تازه اگه درست شه )
طریقه بک آپ گرفتن از gdfs به کمک برنامه setool2 Lite:
ابتدا مدل گوشیتونو انتخاب کنید سپس رو گزینه Read GDFS کلیک کنید گوشی رو خاموش کنید کابل رو وصل کنید بعد از مدتی برنامه ازتون می خواد که کابل رو از گوشی جدا کرده وبا طری رو در بیارید باطری رو جا بزنید و دوباره در حالی که دکمهc رو فشار میدید کابلو وصل کنید وروی گزینه Ready کلیک کنید برنامه از gdfs گوشیتون بک آپ میگیره و در فولدر اصلی برنامهsetool2 Lite یه فایل با نامgdfs_XXXXXXXXXXXXXX.BIN ذخیره میشه که البته به جای Xها سریال نامبر گوشیتون قرار میگیره
در پایان بگم که تو نصب پچ ها هر بلایی که سر گوشیتون بیارید عواقبش با خودتون پس خواهشن کسایی که آشنایی به هک گوشی های سونی اریکسون ندارن اول تاپیک هایی مربوطه رو مطالعه و بعد از یادگیری شروع کنند

ببخشید دوست عزیز آیا گوشی K770 با CID 53 رو میشه با ستول به همین روش از آن بک آپ گرفت یا نه ؟

hessam_sz
29-10-2008, 14:39
ببخشید دوست عزیز آیا گوشی K770 با CID 53 رو میشه با ستول به همین روش از آن بک آپ گرفت یا نه ؟

نه نميشه
:13:

Sasuke-7
10-11-2008, 04:10
با سلام
خواهشا لینک های پست اول را ویرایش نمایید تا همه کاربران به راهتی بتوانند از آن استفاده کنند

akhoond
10-11-2008, 13:39
سلام دوستان
من یه سوال دارم .
چرا بعضی ها ، هم پچ داره ، هم آیکون هاش هست ، اما بعضی ها ، فقط پچ داره ؟
چجوریه ؟ مگه نباید هم پچ باشه ، هم آیکون ؟

یکی زحمت می کشه یه توضیح مبسوط بده ... ( خانه از پایه ویرانه است :دی )

مرسی

adrenalin
10-11-2008, 14:53
سلام دوستان
من یه سوال دارم .
چرا بعضی ها ، هم پچ داره ، هم آیکون هاش هست ، اما بعضی ها ، فقط پچ داره ؟
چجوریه ؟ مگه نباید هم پچ باشه ، هم آیکون ؟

یکی زحمت می کشه یه توضیح مبسوط بده ... ( خانه از پایه ویرانه است :دی )

مرسی

ببین معین جان گوشی ها سری DB2010 و DB2020 از 2طریق میشه ایکون هاش رو عوض کرد یکی از طریق پچ و یکی هم از طریق ایکون که قبلش باید یه پچ نصب باشه تا ایکون ها بشناسه
برای سری DB2010 که دیگه پچ گرافیکی نمیاد که پچ نصب کنی مستقیم ایکون عوض کنه :21:
ولی گوشی های شما همون 2تا راه رو داره که من استفاده از ایکون رو پیشنهاد می کنم
چرا برای اینکه اگه پچ نصب کنی و پچ مورد نظر خراب باشه دردسر داره باید پچ پاک کنی
بعضی از این پچهای گرافیکی که حجمشون بالا هست ستول پشتیبانی نمی کنه و باید با فار برزی که دردسر خواص خودشو داره
ولی ایکون رو هر موقع دوست داری پاک می کنی راحته:20:

akhoond
10-11-2008, 17:26
ببین معین جان گوشی ها سری DB2010 و DB2020 از 2طریق میشه ایکون هاش رو عوض کرد یکی از طریق پچ و یکی هم از طریق ایکون که قبلش باید یه پچ نصب باشه تا ایکون ها بشناسه
برای سری DB2010 که دیگه پچ گرافیکی نمیاد که پچ نصب کنی مستقیم ایکون عوض کنه :21:
ولی گوشی های شما همون 2تا راه رو داره که من استفاده از ایکون رو پیشنهاد می کنم
چرا برای اینکه اگه پچ نصب کنی و پچ مورد نظر خراب باشه دردسر داره باید پچ پاک کنی
بعضی از این پچهای گرافیکی که حجمشون بالا هست ستول پشتیبانی نمی کنه و باید با فار برزی که دردسر خواص خودشو داره
ولی ایکون رو هر موقع دوست داری پاک می کنی راحته:20:

آها
آیکون رو به خاطر این می گی که دیگه دردسر نداره دیگه ؟ اوکی ، متوجه شدم چی به چیه .... :11:
مرسی احمد خان
یه سوال دیگه ، فرض کن که من یه پک گرفتم ، با پچ اش ، مال گوشی من نیست ، مال یه گوشی دیگه ، هر چی ، یا مثلا مال 610 ، اما به فریم ور دیگه ، چطوری می تونم ازش استفاده کنم ؟
( یه سوال دیگه هم به ذهنم رسید الآن ، که به سوال قبلی مربوط می شه ، اون پچی که گفتی آیکون رو می شناسه ، برای هر کاری باید عوض بشه و پچ مخصوص خودش نصب بشه ، یا یه پچ برای همیشه هست ، فقط ما آیکون رو اضافه و کم می کنیم ؟ )
ضمنا ، پست اول لینک هاش به فنا رفته ، یا یکی پست اول رو دست کنه ، یا یکی مال 610 رو برام آپ کنه ، همون فریم ور R6bc002 یه چیزی تو این مایه ها بود ، حفظ نشدم بعد این همه مدت :دی
مرسی
یا حق

adrenalin
10-11-2008, 20:38
آها
آیکون رو به خاطر این می گی که دیگه دردسر نداره دیگه ؟ اوکی ، متوجه شدم چی به چیه .... :11:
مرسی احمد خان
یه سوال دیگه ، فرض کن که من یه پک گرفتم ، با پچ اش ، مال گوشی من نیست ، مال یه گوشی دیگه ، هر چی ، یا مثلا مال 610 ، اما به فریم ور دیگه ، چطوری می تونم ازش استفاده کنم ؟
( یه سوال دیگه هم به ذهنم رسید الآن ، که به سوال قبلی مربوط می شه ، اون پچی که گفتی آیکون رو می شناسه ، برای هر کاری باید عوض بشه و پچ مخصوص خودش نصب بشه ، یا یه پچ برای همیشه هست ، فقط ما آیکون رو اضافه و کم می کنیم ؟ )
ضمنا ، پست اول لینک هاش به فنا رفته ، یا یکی پست اول رو دست کنه ، یا یکی مال 610 رو برام آپ کنه ، همون فریم ور R6bc002 یه چیزی تو این مایه ها بود ، حفظ نشدم بعد این همه مدت :دی
مرسی
یا حق

یه برنامه بود برای تبدیل پچ ولی فایل مین اون گوشی رو میخواد اگه خواستی بگو بزارمش
اون پچ رو باید یک بار نصب کنی برای همیشه

akhoond
10-11-2008, 23:13
یه برنامه بود برای تبدیل پچ ولی فایل مین اون گوشی رو میخواد اگه خواستی بگو بزارمش
اون پچ رو باید یک بار نصب کنی برای همیشه

مرسی احمد جان ، آره دیدمش و گرفتمش ، اما راستش با اون هم حال نکردم ... :31:
اون پچ رو برای 610 ما می شه آپ کنی ، یا اگه هست ، بگی تو کدوم تاپیک ؟ لینک صفحه اول سالم نیست ...

مرسی

adrenalin
11-11-2008, 12:48
مرسی احمد جان ، آره دیدمش و گرفتمش ، اما راستش با اون هم حال نکردم ... :31:
اون پچ رو برای 610 ما می شه آپ کنی ، یا اگه هست ، بگی تو کدوم تاپیک ؟ لینک صفحه اول سالم نیست ...

مرسی

بیا اینم پچ شما :10:

Gune Baxan
12-11-2008, 17:01
بیا اینم پچ شما :10:

سلام،

احمد خان این پچ رو من نصب کردم. چون تا حالا با این کار نکردم یک سوالاتی برای من پیش اومد.

اول اینکه فایل های PNG باید در مسیر /usb/other/IMG باشند. درسته؟ اگر نه راهنمایی بفرمایید.

یکی هم اینکه یک فایلی با نام gfx.ini باید در مسیر /usb/other/ini باشه. توی این فایل چی باید نوشته بشه. توضیحات خود پچ فکر کنم به یک زیون دیگه هست. چون به جای توضیحات علامت سوال افتاده.

fswteam
13-11-2008, 03:29
دوستان اگه امکانش هست پتچ W580 رو هم قرار بدید برای فریمور R8ba024 و R8be001

malakhak
29-11-2008, 23:05
k810>r8ba024

دانلود.60 کیلو بایت.

ایکونهای این رو برام میذاری

Sasuke-7
15-12-2008, 05:58
پتچ های گرافیکی به این تاپیک منتقل شد

پتچ های گرافیکی (تغییر باتری،آنتن و ...) متناسب با SETool

mehdigh2622
27-01-2009, 10:32
پچ جدي k750 وآموزش ريختن روي گوشي رو ميشه بديد

Sasuke-7
27-01-2009, 14:54
پچ جدي k750 وآموزش ريختن روي گوشي رو ميشه بديد

این اموزش:

پتچ چی می خوای بگو تا بزارم ولی دوست عزیز این تاپیک قدیمی شده و شما تاپیک های جدید استفاده کن!

harmonic3
31-01-2009, 10:56
یکی به ما بگه اگه بخام این تغییرات رو رو کا 800
ایجاد کنم از پایه باید چی کار کنم

Sasuke-7
01-02-2009, 04:41
یکی به ما بگه اگه بخام این تغییرات رو رو کا 800
ایجاد کنم از پایه باید چی کار کنم
مردم کور نیستند که انقدر بزرگ می نویسی!
اموزش رو خوبه توی پست قبلی گذاشته بودم خوب برو اموزش رو بخون یاد بگیر دیگه!

p30boy.s
01-02-2009, 23:57
با سلام به تمام اساتید محترم .
من گوشیمK810 هستش و می خواستم آیکونهای منو رو تغییر بدم. اما وقتی برنامه روباز میکنم و فایل زیپ شده tpaرو داخلش میزارم و c رو میگیرم وگوشی رو وصل میکنم نوار پایین صفحه سریع پر میشه و گزینه Ready هم فعال نمیشه وگوشی هم تغیری نمیکنه .
لطفا یه راهنمایی اساسی کنید.
ممنون:11:
اینم عکس از برنامه وقتی عملیات تموم میشه:

p30boy.s
02-02-2009, 18:01
من گوشیمK810 هستش و می خواستم آیکونهای منو رو تغییر بدم. اما وقتی برنامه روباز میکنم و فایل زیپ شده tpaرو داخلش میزارم و c رو میگیرم وگوشی رو وصل میکنم نوار پایین صفحه سریع پر میشه و گزینه Ready هم فعال نمیشه وگوشی هم تغیری نمیکنه .

اي بابا حالا ما يه بار سوال كرديم كسي نيستSasuke-7 كجاييي؟

M.R.2
02-02-2009, 21:49
p30boy.s جان
شما باید دکمه flash رو بزنید نه دکمه ready

p30boy.s
03-02-2009, 17:16
p30boy.s جان
شما باید دکمه flash رو بزنید نه دکمه ready

M.R.2 جان ممنون از راهنماییت.:11:
اما من دکمه flash رو میزنم وبعد از اون نوار پایین صفحه سریع پر میشه و گزینه Ready فعال نمیشه .چون تو اموزشش گفته باید این گزینه فعال بشه.

M.R.2
03-02-2009, 22:39
دوست عزیز بعد از اینکه فایل زیپ رو در قسمت MISCfiles قرار دادی دکمه فلش رو بزن سپس کلید c رو نگه داشته و گوشی رو به کامپیوتر وصل کن بعد از اون طبق دستور های برنامه عمل کن.( نیازی به گزینه ready نیست.)

p30boy.s
04-02-2009, 13:29
دوست عزیز بعد از اینکه فایل زیپ رو در قسمت MISCfiles قرار دادی دکمه فلش رو بزن سپس کلید c رو نگه داشته و گوشی رو به کامپیوتر وصل کن بعد از اون طبق دستور های برنامه عمل کن.( نیازی به گزینه ready نیست.)

سلام .M.R.2 جان . خوب حالا میگیم که به گزینه Ready نیازی نیست خوب .پس چرا نوار پایین سریع پر میشه و در گوشی تغیری ایجاد نمیشه

Sasuke-7
04-02-2009, 14:00
سلام .m.r.2 جان . خوب حالا میگیم که به گزینه ready نیازی نیست خوب .پس چرا نوار پایین سریع پر میشه و در گوشی تغیری ایجاد نمیشه

دوست عزیز میشه ازتون خواهش کنم کلیه مراحلی که انجام می دید و به همراه اطلاعات گوشیتونو بگید ما که نمی تونیم کور کورانه بهتون جواب بدیم!

p30boy.s
04-02-2009, 14:41
دوست عزیز میشه ازتون خواهش کنم کلیه مراحلی که انجام می دید و به همراه اطلاعات گوشیتونو بگید ما که نمی تونیم کور کورانه بهتون جواب بدیم!

من گوشیمk810 هستش و می خواستم آیکونهای منو رو تغییر بدم. اما وقتی برنامه روباز میکنم و فایل زیپ شده tpaرو داخلش میزارم و c رو میگیرم وگوشی رو وصل میکنم نوار پایین صفحه سریع پر میشه و گزینه ready هم فعال نمیشه وگوشی هم تغیری نمیکنه .

هرچی میدونستم در پست بالا گفتم . دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه .
شما یه بار از اول کامل توضیح بدید شاید من دارم راهو اشتباه میرم.
راستی چه درایو هایی باید نصب کنم . لطفا اونا رو برام بزارید. چون من چیزی نصب نکردم.:41:

M.R.2
05-02-2009, 19:31
p30boy.s شما در پوشه ای که برنامه سیتول وجود داره پوشه rest رو هم قرار دادید.

p30boy.s
06-02-2009, 13:45
p30boy.s شما در پوشه ای که برنامه سیتول وجود داره پوشه rest رو هم قرار دادید.

آرهm.r.2 جان این پوشه وجود داره .البته سیتولی که من دارم نصبی نیست و پرتابله .ایا این مشکل برای اینه.

M.R.2
06-02-2009, 14:14
دایور usb رو هم نصب کردی.
شما از سیتول نصبی استفاده کنید ببین درست میشه.

oghtapost
10-02-2009, 12:26
این چه وضعیئه همه پچا که فقط واسه k810 هست.....