مشاهده نسخه کامل
: سری جدید گوشی های موتورولا وارد بازار ایران شد.
بلاخره بعد از یک وقفه کوتاه زمانی که هیچکس فکرش رو نمیکرد سری جدید گوشی های موتورلا و HTC وارد بازار ایران شد
گوشی ها وارد شده و قیمتشان
سریع ترین سیمبین دنیا Z8
415 هزار تومان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری جدید razr
V9
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
360 هزارتومان
V8
380 هزار تومان
L9
190 هزار تومن
Z6
240 هزار تومان
V6
270 هزارتومان
Q8
270 هزار تومان
Q9
315 هزار تومان
این گوشی هم با گارانتی فیتکو هم متفرقه وارد شده اند که قیمت های فوق مربوط به گارانتی فیتکو هستش...
با اخباری که من خوندم فیتکو ازموتورلا نمایندگی رسمی گرفته و از به بعد موتورلا از بازار ایران عقب نمی مونه و به زودی میتونیم شاهد Z10 و Z12 و E8 باشیم.
perjixen
28-02-2008, 15:53
حاجی قیمت z8 رو درست گفتی؟؟؟؟؟
راستی از u9 خبری نیست؟
Z8 چیز قشنگ و شیکیه.سیمبیان هم که هست...
قیمتاشون خیلی بالاست و مطمئنن با این قیمت ها نمیتونن رقابت کنن
U9 و E8 هم به زودی به بازار می آیند
اره Z8 قیمتش 415 تومن بود.
قیمتاشون خیلی بالاست و مطمئنن با این قیمت ها نمیتونن رقابت کنن؟
دوست خوبم این گوشی ها دو روزه وارد بازار ایران شده اند اونم با گارانتی فیتکو
Z8
سریع ترین سمبین دنیاست رم داخلی گوشی یکنوع رم نظامی هستش و حتی گوشی خاموشه اطلاعاتش پاک نمیشه. سیم کارتش رو وقتی روشنه میشه عوض کرد تا 32 Gb رم خارجی رو پشتی بانی میکنه سرعتش از گوشی های مثل N95 خیلی بیشتره و 30 فریم پخش و فیلمبرداری میکنه این گوشی یک از بهترین هاست و کسی فکر نمیرد تا 2 سال دیگه هم وارد ایران بشه
در مورد V8 و V9
صفحه رویشون لمسی هستش و سیستم عامل لینوکس دارند و پردازنده های بسایر قدرتمند بازم قویتر از گوشی مثل N95 8GB گه با این طراحی منحصر به فرد فکر نکنم کسی بگه گرون هستن
Q8 Q9 هم که باریک ترین پاکت پی سی های دنیا هستند و قیمتشون تو پاکت پی سی ها عالی هستش...
اونمبا کیفت تولید موتورولا من تا حالا هیچ گوشی موتو روندیدم که رنگ کیبوردش بره یا قابش بعد از مرور زمان یا ضربه چند رنگ بشه.
Z6 که قدیمترینشون هست 628mhz پردازنده داره...
Z8
سریع ترین سمبین دنیاست رم داخلی گوشی یکنوع رم نظامی هستش و حتی گوشی خاموشه اطلاعاتش پاک نمیشه. سیم کارتش رو وقتی روشنه میشه عوض کرد تا 32 Gb رم خارجی رو پشتی بانی میکنه سرعتش از گوشی های مثل N95 خیلی بیشتره و 30 فریم پخش و فیلمبرداری میکنه این گوشی یک از بهترین هاست و کسی فکر نمیرد تا 2 سال دیگه هم وارد ایران بشه
واقعا عالیه.دوربینش چنده؟
B L A S T E R
28-02-2008, 18:58
من یادمه این پارسال معرفی شد.خیلی چشمو گرفته بود.واقعا چیز توپیه.اگه قیمتش بیاد پایین خیلی خوبه.
راستی من پاکت پی سی به این ارزونی ندیده بودم.
amir2011
28-02-2008, 21:14
واقعا عالیه.دوربینش چنده؟
دوربینش 2...
ولی یک گوشی بینظیره طراحی زیبا و منحصر به فردش کلی میارزه...
ممنون Apachi خبر خیلی خوبی بود...
mostafa_khan001
28-02-2008, 22:22
q9...q8 خیلی جالب هست قیمتهاشون
اینها دوربین هم دارن؟یه کم ریز مشخصاتش رو بگو
----
این زد 8 تازه امد؟به قول محمد خیلی وقت پیش ها بود که صحبتش بود..من فکر میکردم ماههاست که امده!!!
Salam Agay Azez In Q7 Veq8 Geymatesh Balay Ye Toman Hast Shoma Geymat Ro Eshtebah Gerefti Manam Ke Ino Megam Az Ye Manbae Motmaen Daram Migam Shoma Geymato Dobareh Chek Bokon Age Doro Bare200 Tomane Bara Man Ye 100 Ta Radef Kon Nazdike Eyde Karjo Dar Beyarim
Dobareh Salam Elat Geroni Seiri Q Ke Mah Ayendh Garareh Motorola Q9 Ro Ham Bedeh Beron Ene Ke In Goshi Ha Behtrin Lcd Ro Miyon Ppc Hadaran Hodode 16000000 Rang Vagan Aliye Na
Salam Agay Azez In Q7 Veq8 Geymatesh Balay Ye Toman Hast Shoma Geymat Ro Eshtebah Gerefti Manam Ke Ino Megam Az Ye Manbae Motmaen Daram Migam Shoma Geymato Dobareh Chek Bokon Age Doro Bare200 Tomane Bara Man Ye 100 Ta Radef Kon Nazdike Eyde Karjo Dar Beyarim
عزیزم اگه اطلاع ندارید چرا پست بیجا میدید
گرونترین گوشی های موتو که Luxury یا Gold edition هستند توی رنج قیمت 600 هزار تومان هستند مگه گوشی رو با همکاری Rolex زده که بالای یک ملیون باشه
اینم قیمتش به دلار توی سایت Ebay
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی رنج قیمت 250 دلار هستش من واقعآ موندم چرا ما ایرانی ها وقتی چیزی رو نمیدونیم بیان میکنیم
من خودم از فیتکو قیمت گرفتم و قیمتم پرینت شده و به صورت List price هست
عزیزم به جای کل کل یک سر اول میرفتی Ebay حداقل قیمت جهانیش رو میدیدی بعد پست میدادی.
اگر هم لیست پرایز من ایراد داشته باشه باز مطمئن هستم گوشی بالای 350 تومن نیست
جالبه بدونی موتورلا یک ماه کلیه محصولاتش رو برای فروش بالاتر 15 درصد ارزانتر کرده.
مشخصات Q8و Q9 برای دوستای خوبم
Motorola Q 9h
صفحه نمایش
240*320
2.4 اینج
صفحه کیبور کامل همراه با اسکرول
دو عدد اسپیکر استریو
96مگابایت حافظه داخلی
256 مگابایت حافظه سیستمی
پشتیبانی از microSD تا 4GB
EDGE Class 12, 296 / 177.6 kbits
3G HSDPA, 3.6 Mbps
Microsoft Windows Mobile 6.0 Standard
دوربین دو مگا پیکسلی همراه با فلش
GPS یا مکان یاب فقط در ورژن H
MOTO Q 8
General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Announced 2005, July
Status Available
Size Dimensions 116 x 64 x 11.5 mm, 85 cc
Weight 115 g
Display Type TFT, 65k colors
Size 320 x 240 pixels, 36 x 48 mm
- Full QWERTY keyboard
- 5-way navigation button
- Downloadable wallpaper and screensavers
Ringtones Type Polyphonic
Customization Download
Vibration Yes
- Dual stereo speakers
- WiFi 802.11b/g through miniSDIO (optional)
Memory Phonebook Yes, Photo call
Call records Yes
Card slot miniSDIO, 128 MB card included
- 40 MB internal memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes, v1.2
Infrared port Yes
USB Yes, v1.1 miniUSB
Features OS Microsoft Windows Mobile 6.0 Standard Edition
Messaging SMS, MMS, Email
Browser HTML (Pocket IE)
Games Yes
Colors Silver, Black
Camera 1.3 MP, 1280x960 pixels, video, flash
- MP3/AAC music player
- MPEG4 video recording & playback
- Voice memo
- Voice dial
- Built-in handsfree
Battery Standard battery, Li-Ion 1170 mAh
Stand-by Up to 240 h
Talk time Up to 5 h
anti_girl
29-02-2008, 11:21
ممنون از شما دوست عزيز apachi اگه اين طور باشه كه فيتكو نمايندگي از موتو گرفته باشه مطمئن باشين كه به زودي ديگه جايي براي برند هاي ديگه نميمونه در مورد z8 بايد بگم اين گوشي خيلي وقته وارد بازار شده اما تو ايران همين چند ماه پيش اومده واقعا سري e و z موتو شاخ شدن در ضمن سري razer 2 رو هم دست كم نگيرين
anti_girl
29-02-2008, 11:28
دوستان كسي از u9 خبري نداره ؟ اين گوشي از نظر طراحي عاليه و در حقيقت يك والكمن به تمام معناست
Corvette
29-02-2008, 12:10
دوسته عزیز apachi ممنون... همیشه خوش خبر باشی:12:
Mobilecowboys
29-02-2008, 14:27
دوستان كسي از u9 خبري نداره ؟ اين گوشي از نظر طراحي عاليه و در حقيقت يك والكمن به تمام معناست
حالا چرا واکمن بگو اکسپرس موزیک!!!:31:
حالا چرا واکمن بگو اکسپرس موزیک!!!:31:
یک جوری میگید واکمن یا اکسپرس موزیک که هرکی ندونه فکر میکنه اینها الان بهترین برند های موزیک پلیر هستند
نه عزیزم دوره اینا تمام شد
IPOD با ITUENS
Microsoft با WMP11
دیگه کسی نمیره تو دنیا واکمن بخره اینا پر فروش ترین و با کیفت ترین هستند....:5:
اتفاقآ تمامی این سری WMP11 هم دارند :27:
دوسته عزیز apachi ممنون... همیشه خوش خبر باشی:12:
ممنونم عزیزم من که خیلی منتظر این گوشی ها بودم:10:
مبارك باشه !
گوشي هاي خوبي هستن...
rozysara
29-02-2008, 15:23
مرسی واقعا خبر خوبی بود راستی یه سوال داشتم برای خرید این گوشی ها باید بیایم تهران یا تو شهرستانها هم میشه پیدا کرد
perjixen
29-02-2008, 22:52
اتفاقآ تمامی این سری WMP11 هم دارند :27:
جدی؟؟؟ همشون ؟؟ من فکر میکردم فقط u9 داره؟؟
این جوری که بقیه برندها کمی با مشکل مواجه میشن.
rozysara
01-03-2008, 16:07
میشه منبع خبرتونو بگید چون من هنوز نمیتونم باور کنم این گوشی ها وارد ایران شده
anti_girl
01-03-2008, 18:02
جدی؟؟؟ همشون ؟؟ من فکر میکردم فقط u9 داره؟؟
این جوری که بقیه برندها کمی با مشکل مواجه میشن.
با همين v3x همه برند ها با مشكل رو به رو شدن ديگه با سري جديد گوشي هاي موتو حرفي براي بقيه نميمونه
میشه منبع خبرتونو بگید چون من هنوز نمیتونم باور کنم این گوشی ها وارد ایران شده
عزیزم تمام نمایندگی های فیتکو تو تهارن این گوشی هار آوردن یک سری به میدان ولی عصر یا علائدین توی تهارن بزنی حسابی سورپرایز میشی
باورش واسه منم خیلی سخت بود...
با همين v3x همه برند ها با مشكل رو به رو شدن ديگه با سري جديد گوشي هاي موتو حرفي براي بقيه نميمونه
:5::10:
موافقم
برای شروع با Z6 شروع کردم
240 تومان خریدمش
این گوشی 500mhz CPU و در حال حاضر توی قدرت پردازش توی دنیا چهارمه و هیچ گوشی از سونی و یا سامسونگ حرفی نداره بهش بگه و تنها رقیبش سه مدل از نوکیا هستند با 240 هزار تومان اونم با گارانتی فیتکو معرکه هستش اینقدر سیستم عاملش منو های جدید داره که گنگ شدم واقعآ عالیه
بازی مثل NFS رو با سرعت موشک اجرا میکنه
موزیک پلیر فوق العاده
صفحه نمایش از Z3 بزرگتره جنسش هم مثل 8800 تیره براقه
L9 هم قیمتش کلی پایین اومده بود 190 تومان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
anti_girl
02-03-2008, 15:36
واي پسر ......من كه بي صبرانه منتظرم كه اين سري از موتو به مشهد هم بياددوستان كسي خبري از q900 موتو نداره كه ايران هست يا........؟
anti_girl
02-03-2008, 15:40
اميد وارم كه z10 و e7 هم به زودي به ايران پا بزاره اون موقع ديگه هيچ برندي نميتونه حرفي براي زدن داشته باشه
mostafa_khan001
02-03-2008, 23:39
واسه من مهمترین ضعف موتو توی دوربین هست
استثنا رو اگه کنار بگذاریم...در حالی که برندهای دیگه دارن همین جور فرت و فرت 5 مگایی میدن بیرون..موتو تازه یادش افتاده 3.2 روی گوشیش قرار بده و مثلا زد 10 اوج امال و ارزوهاشه!!
اگه یه گوشی دوربین مناسب دار داشته باشه...خیلی عالی میشه
موتو رو هم من دوست دارم
استثنا رو اگه کنار بگذاریم...در حالی که برندهای دیگه دارن همین جور فرت و فرت 5 مگایی میدن بیرون..موتو تازه یادش افتاده 3.2 روی گوشیش قرار بده و مثلا زد 10 اوج امال و ارزوهاشه!!
موتو رو هم من دوست دارم
دوست خوبم این 5 مگا پیکسلی های که میگن همگی در نیمه دوم امسال وارد بازار میشن وگرنه در بازار شما غیر از چند مدل کجا فرت فرت 5 مگا پیکسلی میبنید??
بعدش هم بزرگترین کاری که نوکیا کرد این بود از لنزکارل زایس استفاده کرد ولی تکنولوژی عکاسی شرکتی خاصی رو به کار نبرد ولی 8 مگا پیکسلی موتو که در نیمه دوم امسال به بازار میاد دقیقآ مثل یک دوربین کداک 8مگا پیکسلی هستش و بک پروژه بزرگ بود اگر سری به سایت هی خارجی بزنید همه دارن در موردش بحث میکنن...
در مورد سامسونگ و ال جی هم که کسی به دوربین های دیجیتال اونها تو بازار نگاه میکنه که به دوربین های مبایلشون اعتباری باشه
آبا دوربین دیجیتال سامسونگ با کداک یا سونی یکی هست
پس فقط میمونه سونی و نوکیا که اونها هم محدود 5 مگا زدن...
amir2011
03-03-2008, 03:46
240 تومان خریدمش
این گوشی 500mhz CPU و در حال حاضر توی قدرت پردازش توی دنیا چهارمه و هیچ گوشی از سونی و یا سامسونگ حرفی نداره بهش بگه و تنها رقیبش سه مدل از نوکیا هستند با 240 هزار تومان اونم با گارانتی فیتکو معرکه هستش اینقدر سیستم عاملش منو های جدید داره که گنگ شدم واقعآ عالیه
موزیک پلیر فوق العاده
L9 هم قیمتش کلی پایین اومده بود 190 تومان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت صدای هندزفریش چجوریه...؟
امیدوارم فیتکو هم مثل مایکروتل که سامسونگ رو نجات داد بازار موتو رو رونق بده...
من که بدجوری یک مدتی منتظر گوشیهای جدیدش بودم...
موتو رو هم من دوست دارم
البته به نظر من دورینهای گوشیهای موتو واقعا خوبن یا حداقل تو V3x که اینجوری بود از هر دو مگاپیکسلی دیگه ای با کیفیت تر بود تازه همیشه مگا پیکسل بالاتر نشوندهنده کیفیت بیشتر عکس نیست...!
mostafa_khan001
03-03-2008, 09:33
دوست خوبم این 5 مگا پیکسلی های که میگن همگی در نیمه دوم امسال وارد بازار میشن وگرنه در بازار شما غیر از چند مدل کجا فرت فرت 5 مگا پیکسلی میبنید??
بعدش هم بزرگترین کاری که نوکیا کرد این بود از لنزکارل زایس استفاده کرد ولی تکنولوژی عکاسی شرکتی خاصی رو به کار نبرد ولی 8 مگا پیکسلی موتو که در نیمه دوم امسال به بازار میاد دقیقآ مثل یک دوربین کداک 8مگا پیکسلی هستش و بک پروژه بزرگ بود اگر سری به سایت هی خارجی بزنید همه دارن در موردش بحث میکنن...
میشه در مورد این گوشی 8 مگایی صحبت کنی؟زمان ریلیزش کی هست؟
یه کم توضیح دربارش بده لطفا..اینجا هم که خارج بحث نیست صحبت درباره ی گوشیهای جدیده دیگه
-------
درسته خیلی نیست تعداد 5 ایی ها اما کم هم نیست...کم به اونی میگن که واسه خریدش تو تنگنا قرار بگیری وگرنه الان 6-7 تایی حداقل 5 مگایی داریم
ضمن اینکه بقیه هم اونقدر ها هم دیر که گفتی نمیاد بازار..اتفاقا قبل نیم دوم میلادی خیلی ها میان
امروز 2/3/2008 هستش دیگه..مثلا گوشی سی 902 یا جی 900 سونی اریکسون 2 ماه و 25 روز دیگست..پس خیلی هم دیر نیست..که ببینیم بزار پر 5 مگی شده
البته به نظر من دورینهای گوشیهای موتو واقعا خوبن یا حداقل تو V3x که اینجوری بود از هر دو مگاپیکسلی دیگه ای با کیفیت تر بود تازه همیشه مگا پیکسل بالاتر نشوندهنده کیفیت بیشتر عکس نیست...!
خوب حرف شما واسه برندهای برتر مصداق نداره..ما از برندهای برتر حرف میزنیم و بهبقیه کاری نداریم...مثلا میگن کا 850 انتظارات رو بر اورده نکرده و اصلا ضعیف!!ایا کسی هست بتونه عکس این ضعیف رو!با ان 73 مثلا مقایسه کنه؟
---------
راستی فیتکو همونی نبود که پن تک رو ساپورت میکرد؟:18:
کیفیت صدای هندزفریش چجوریه...؟
امیدوارم فیتکو هم مثل مایکروتل که سامسونگ رو نجات داد بازار موتو رو رونق بده...
من که بدجوری یک مدتی منتظر گوشیهای جدیدش بودم...
عزیزم این گوشی دقیقآ کامل شده V3X هستش کیفت هندزفریش حرف نداره و کلی تنظیم واسه صدا داره تمامی برنامه های جاوا و لینوکس تحت سیستم عاملش قابل اجراست موقع فلاش زدن نور فلشش زیاد میشه توی Night mode فوقالعاده هستش و راحت تا 5 متری رو با سرعت بالا عکس برداری و فیلم برداری میکنه ال سی دش هم دقیقآ مثل V3X هستش .
جالب ترین ابزاری که داره اینه که فیلم رو Edit میکنه یعنی اینقدر قدرت پردازندش بالاست
در کل من که عاشقشم....:46:
منم امیدوارم مردم قدر این گوشی های موتو رو بدونن...:10:
میشه در مورد این گوشی 8 مگایی صحبت کنی؟زمان ریلیزش کی هست؟
یه کم توضیح دربارش بده لطفا..اینجا هم که خارج بحث نیست صحبت درباره ی گوشیهای جدیده دیگه
-------
درسته خیلی نیست تعداد 5 ایی ها اما کم هم نیست...کم به اونی میگن که واسه خریدش تو تنگنا قرار بگیری وگرنه الان 6-7 تایی حداقل 5 مگایی داریم
ضمن اینکه بقیه هم اونقدر ها هم دیر که گفتی نمیاد بازار..اتفاقا قبل نیم دوم میلادی خیلی ها میان
امروز 2/3/2008 هستش دیگه..مثلا گوشی سی 902 یا جی 900 سونی اریکسون 2 ماه و 25 روز دیگست..پس خیلی هم دیر نیست..که ببینیم بزار پر 5 مگی شده
خوب حرف شما واسه برندهای برتر مصداق نداره..ما از برندهای برتر حرف میزنیم و بهبقیه کاری نداریم...مثلا میگن کا 850 انتظارات رو بر اورده نکرده و اصلا ضعیف!!ایا کسی هست بتونه عکس این ضعیف رو!با ان 73 مثلا مقایسه کنه؟
---------
عزیزم معمولآ بازار ایران 6 ماه تاخیر داره
الان تو بازار ایران چند تاگوشی 5 مگا پیکسلی پیدا میشه
عزیزم K800 -K850 سیستم عامل ندارند
آیا میدونی این گوشی ها فقط 150mhz پردازنده دارند
اینها تمامی دوربنین های خوبی هستند ولی گوشی های مبایل خیلی ضعیفی هستند 150MHZ برای یک ابزار چند رسانه ای امروزی واقعآ ضعیفه. یا همون N73 فقط CPU MHz: 211
ولی گوشی مثل A1200 اینقدر قدرتمنده که داس و WIN 32 رو شبیه سازی میکنه و به راحتی اجرا میکنه...
حالا از همین Z10 بدونید که این گوشی غیر از سیستم عکاسی کداک سریع ترین CPU روی توی مبایل ها داره 500MHZ و همینطور سریع ترین رم که تکنولوژی رمش نظامی هست.
ببنید موتورلا روی کارهاش تحقیق میکنه و این جز اصل های صنعت آمریکاست هرگز چیزی رو رو هوا نمیزنه الان پروژهای داره به اسم Texel یا Z12 که دوساله دار روش کار میشه و قراره نیمه دوم امسال به بازار بیاد تمام این گوشی ها حتی Z6 هیچ رقیبی در زمینه پخش موزیک یا فیلم ندارند و به غول های چند رسانه ای معروف هستند....
یادتون باشه موتورولا 4 سال پیش از پورت Mini USB استفاده کرد حالا تمامی سازنده تازه دارن از این پورت استفاده میکنند..
موتورلا سخت افزارش رو به اوج رسونده همین Z6 که قیمتش فقط 240 هزارتومنه از تمامی گوشی های سونی توی تست های چند رسانه یک سر و گردن بالا تره و گوشی های مثل K850واقعآ با 190MHZ پردازنده و طرحی مدار قدیمی ازش خیلی عقب هستند و ... حالا منتظر دوربین های کداکش باشید ....
anti_girl
03-03-2008, 10:27
عزیزم معمولآ بازار ایران 6 ماه تاخیر داره
الان تو بازار ایران چند تاگوشی 5 مگا پیکسلی پیدا میشه
عزیزم K800 -K850 سیستم عامل ندارند
آیا میدونی این گوشی ها فقط 150mhz پردازنده دارند
اینها تمامی دوربنین های خوبی هستند ولی گوشی های مبایل خیلی ضعیفی هستند 150MHZ برای یک ابزار چند رسانه ای امروزی واقعآ ضعیفه. یا همون N73 فقط CPU MHz: 211
ولی گوشی مثل A1200 اینقدر قدرتمنده که داس و WIN 32 رو شبیه سازی میکنه و به راحتی اجرا میکنه...
حالا از همین Z10 بدون که این گوشی غیر از سیستم عکاسی کداک سریع ترین CPU روی توی مبایل ها داره 500MHZ و همینطور سریع ترین رم که تکنولوژی رمش نظامی هست.
ببنید موتورلا روی کارهاش تحقیق میکنه و این جز اصل های صنعت آمریکاست هرگز چیزی رو رو هوا نمیزنه الان پروژهای داره به اسم Texel یا Z12 که دوساله دار روش کار میشه و قراره نیمه دوم امسال به بازار بیاد تمام این گوشی ها حتی Z6 هیچ رقیبی در زمینه پخش موزیک یا فیلم ندارند و به غول های چند رسانه ای معروف هستند....
یادتون باشه موتورولا 4 سال پیش از پورت Mini USB استفاده کرد حالا تمامی سازنده تازه دارن از این پورت استفاده میکنند..
موتورلا سخت افزارش رو به اوج رسونده همین Z6 که قیمتش فقط 240 هزارتومنه از تمامی گوشی های سونی توی تست های چند رسانه یک سر و گردن بالا تره و گوشی های مثل K850واقعآ با 190MHZ پردازنده و طرحی مدار قدیمی ازش خیلی عقب هستند و ... حالا منتظر دوربین های کداکش باشید ....
كاملا تاييد ميشه ضمن اين كه موتو خيلي وقته داره از مموري mcro sd استفاده ميكنه ولي برند هاي ديگه تازگي به اين فكر افتادن مطمئن باشين كه امسال هيچ گوشي وارد بازار نميشه كه بتونه با z12 رقابت كنه اگه امكاناتش رو مطالعه كنين اينو به راحتي متوجه ميشين
Sasan Info
03-03-2008, 15:16
مبارکه
منم عاشق اینا شدم
راستی این z6 واقعا چیز باهالیه تو قیمتش
آپاچی جان راست میگی کیفیت بدنش مثل 8800 هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن یه سری ایرادات هم داره
ال سی دی کوچیکه(2 اینچ)
مموری کارت بیشتر از 1 GB ساپورت نمیکنه
کاش ال سی دیش تاچ اسکرین بود اون موقع میتونست با A1200 رقابت کنه
راستی کیفیت ال سی دیش چطوره
در ضمن من ساکن اصفهان هستم میتونم این گوشی رو بخرم؟
یه چیز دیگه
گوشی ساخت کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
مبارکه
منم عاشق اینا شدم
راستی این z6 واقعا چیز باهالیه تو قیمتش
آپاچی جان راست میگی کیفیت بدنش مثل 8800 هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن یه سری ایرادات هم داره
ال سی دی کوچیکه(2 اینچ)
مموری کارت بیشتر از 1 GB ساپورت نمیکنه
کاش ال سی دیش تاچ اسکرین بود اون موقع میتونست با A1200 رقابت کنه
راستی کیفیت ال سی دیش چطوره
در ضمن من ساکن اصفهان هستم میتونم این گوشی رو بخرم؟
یه چیز دیگه
گوشی ساخت کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم ساسان عزیز چند تا عکس توی Mobile Review گزاشته که برات میگذارم از 8800 خوشگل ترم هستش برات جنس بدنش تیره براقه و فلزی-پلاستکی هستش
عزیزم من الان روش 2GB رم دارم و توی نت هم خوندم تا 4GB ساپورت میکنه احتمالآ با Z3 اشتباه کردی.
در مورد ال سی دیش کمی کوچیک ولی باز نسبت به خیلی گوشی های دیگه بزرگه و لی تفکیک رنگ و شفافیتش توپه
عزیزم نمایندگی فیتکو توی اصفهان رو پیدا کن 100درصد داره .
من که واقعآ از خریدم راضی هستم...
راستی ساسان جان گوشی من ساخت سنگاپور هستش...
ghasemfm
03-03-2008, 18:25
سلام
من خیلی وقت منتظر مدلe8 هستم وخیلی در موردش تحقیق کردم. نوکیاو سونی اریکسون خیلی تکراری شدن. یکی از دوستان زحمت بکشن از نمایندگی تاریخ دقیق ارائه این گوشی وقیمت حدودی را برای من بپرسند . ممنون میشم
بعد از چند روز استفاده میخوام براتون یک جمع بندی کلی از این گوشی بکنم
محاسن:
سرعت بسیار بالا :
فرق نمیکنه عکس BMP باشه JPG باشه 10K یا 3MB همه رو تو یک ثانیه باز میکنه
اجرای انواع فرمت های رایج هیچ فرمتی رو نتونستم پیدا کنم که Play نکنه WMV,WMA.MPG4 3G9,RM........WAV
اجرای قدرمتمند از نظر نرم افزاری:
این گوشی Open GL داره یعنی اجرای بازی تحت جاوا و لینوکس رو با سرعت عجیبی اجرا میکنه و واقعآ بازی مثل NFS یا کانتر بهتر از PSP اجرا میکنه
اکثر برنامه های تحت لینوکس که برای E2 , A1200 اجرا میکنه و اونهایی که هم تاچ پدی هستند رو اجرا میکنه ولی باهاشون نمیشه کارکرد...
ال سی دی عالی:
ال سی دی در حد V3X هستش و در روشنایی از اونهم بهتره.
Multi Tasking:
SMS بده موزیک گوش مهم نیست همه رو با هم اجرا میکنه و سوییچ میکنه قابلیت جالب دیگه هم که داره اینه که اگه اوله بازی صدای بازی رو قط کنی MP3 که داری گوش میکنی پخش میشه.
File manger :
sms ها رو میتونی به صورت Text فایل save کنی برنامه هرچیزی رو داشته باشی گوشیت باز میکنه .....
Night mode :
عکاسی و فیلمبرداریش تو شب بسیار خوبه..
صدای عالی:
صدای اسپیکر گوشی در حالت عادی بلنده و احتیاج به تقویت نداره
تنظیمات موزیکش خیلی زیاده و واقعآ موزیک گوش کردن باهاش لذت بخشه مثلآ Sournd داره
استفاده از WMP11:
اگه روی دستگاهتون Windows media player 11 داشته باشید تا گوشی رو PC وصل میکنید WMP بالا میاد و بهتون میده آخرین موزیک های که Play کردید یا موزیک های جدید رو به صورت البوم بندی شده برزید تو دستگاه مثلآ اکه امروز از توی فولدر Ricky matin آهنگ ریختی فردا هم دوباره از همون خواننده آهنگ بریزی میره توی آلبوم خودش
سرعت سریع USB
سرعت USB هم که مثل فش فشه هستش و از کول دسک San disk من که خیلی سریعتره..
سرعت بالای بلوتوث:
بلتوثش کهع خنده داره مثل پمپ بزنین پر میشه....
مشکل ها:
فیلمبرداری :
فیلم برداریش مثل V3X هستش و هچ فرقی نکرده
برنامه های مثل Word و Exel پیش فرض رو گوشی نصب نیست
بعضی بازی ها زیادی سریع اجرا میشند و قابل استفاده نیستند
قابش رو فکر کنم کسی بتونه عوض کنه خدا رو شکر گارانتی تعویض داره
فلش رو حتمآ باید توی عکاسی فعال کرد
شارژشدن دیر:
یک ساعت میکشه تا فول بشه اونم با شارژر 750 میلی آمپر
سلام
من خیلی وقت منتظر مدلe8 هستم وخیلی در موردش تحقیق کردم. نوکیاو سونی اریکسون خیلی تکراری شدن. یکی از دوستان زحمت بکشن از نمایندگی تاریخ دقیق ارائه این گوشی وقیمت حدودی را برای من بپرسند . ممنون میشم
دوست خوبم بعد از عید فکر کنم این سری از گوشی های موتو که U9 و E8 باشند وارد ایران بشند توی تیزر های فیتکو که عکسشون بود البته اگه از اینهایی که جدید وارد شدن استقبال بشه....
بچه ها یک نظر سنجی گذاشتم تا بدونم چقدر موتو های جدید تو ایران طرفدار پیدا میکنند اگه شرکت کنید ممنون میشم ....:11:
perjixen
03-03-2008, 20:00
من موتورلا را دوست دارم ، ولی نه به اندازه .... ، میخوام گوشیم رو عوض کنم (البته اگه بتونم ازش دل بکنم!) ، اپاچی خیلی داری با آب و تاب از این گوشی ها تعریف میکنی!!
البته دارم برای یو 9 دندون تیز میکنم!!
Sasan Info
03-03-2008, 23:20
ممنون از اطلاعاتت
راستی تو اینو خریدی؟ به نظرت خوبه من بخرم؟
در ضمن موزیک پلیرش چطوره؟
ویندوز مدیا پلیر داره؟؟؟؟؟؟؟
S A M S U N G
04-03-2008, 00:12
در مورد سامسونگ و ال جی هم که کسی به دوربین های دیجیتال اونها تو بازار نگاه میکنه که به دوربین های مبایلشون اعتباری باشه
آبا دوربین دیجیتال سامسونگ با کداک یا سونی یکی هست
سلام به همگی ....
باید بگم موتورولا یکی از بهترین برندهای موفق جهان هستش که من واقعا از طراحیش لذت میبرم ...
apachi جان نمیخواستم این پستو بیارم بالا ... زیاد هم چیزی نمیگم ... فقط :
بیشتر تحقیق کن دوست خوبم ...
موفق باشی ....
سلام به همگی ....
باید بگم موتورولا یکی از بهترین برندهای موفق جهان هستش که من واقعا از طراحیش لذت میبرم ...
apachi جان نمیخواستم این پستو بیارم بالا ... زیاد هم چیزی نمیگم ... فقط :
بیشتر تحقیق کن دوست خوبم ...
موفق باشی ....
عزیزم حق صدرصد با شماست من فقط در زمینه دوربین رو گفتم
من تندروی کردم بازم من ازتون معذرت خواهی میکنم و سعی میکنم که به عقدیه با ارزش شما احترام بگذارم ....
ghasemfm
04-03-2008, 01:10
سلام دوستان
این داستان واگذاری بخش موبایل موتورولا که میگفتن یا دیگه موتورولا قصد داره گوشی تولید نکنه واقعیت داره؟؟؟؟؟ خدا کنه که حقیقت نداشته باشه وموتو همچنان پر قدرت به کارش ادامه بده
amir2011
04-03-2008, 02:32
خوب حرف شما واسه برندهای برتر مصداق نداره..ما از برندهای برتر حرف میزنیم و بهبقیه کاری نداریم...مثلا میگن کا 850 انتظارات رو بر اورده نکرده و اصلا ضعیف!!ایا کسی هست بتونه عکس این ضعیف رو!با ان 73 مثلا مقایسه کنه؟---------
خوب پس به این مطلب دقت کنید...
دوربینهای جمع و جور امروزی، مسلما مجبورند حسگرهای نورهای کوچکی هم داشته باشند، حسگرهایی مثلا با ابعاد 7.5 در 9.4 میلیمتر یا 5.4 در 6.8 میلیمتر، بنابراین بدیهی است که برای افزایش پیکسلها چارهای جز کوچکتر کردن پیکسلها نیست!
نتیجه چنین چیزی، کاهش «حساسیت» و افزایش «نویز» دوربین است، چرا که میزان نوری که به وسیله هر یک از این پیکسلهای کوچک جمعاوری میشود، کمتر خواهد بود.
ما انتظار داریم که افزایش پیکسلها، جزئیات بیشتری در اختیار ما بگذارد و به عبارتی وضوح عکس را بالا ببرد ولی باید توجه داشت که برای داشتن یک عکس پروضوح به لنزهای بهتر با خطای رنگی Chromatic aberration کمتر هم نیازمندیم. اما این لنزهای بهتر، ابعاد بزرگتری هم دارند و نمیتوانند در دوربینهای کوچک امروز جاسازی شوند.
به علاوه در پیکسلهای کوچکتر، پدیده فیزیکی «پراش» نور بیشتر میشود و وضوح عکس را کم میکند.
مشکل اصلی در دوربینهای با پیکسل بیشتر واقعا تعداد پیکسل بیشتر نیست، بلکه کوچک شدن تعداد پیکسلها است. اگر بخواهیم با افزایش تعداد پیکسل، وضوح و کیفیت بهتری در عکسها ببنیم، باید اندازه حسگرها و لنزها را بزرگتر کنیم و این کار مسلما دوربین را بزرگتر خواهد کرد. اما مشتریهای آماتور این روزها چندان میانهای با دوربینهای بزرگ ندارند.
منبع:
البته این مطلب بیشتر مربوط میشه به مگا پیکسل های بیشتر از 6 در دوربین دیجیتال و 3.2 در موبایل با توجه به اندازه لنز...
S A M S U N G
04-03-2008, 10:04
سلام دوستان
این داستان واگذاری بخش موبایل موتورولا که میگفتن یا دیگه موتورولا قصد داره گوشی تولید نکنه واقعیت داره؟؟؟؟؟ خدا کنه که حقیقت نداشته باشه وموتو همچنان پر قدرت به کارش ادامه بده
دوست عزیز سلام ....
حدود 1 ماه پیش ( 12 فوریه 2008 ) شرکت موتورولا در MWC به طور رسمی از شرکت سامسونگ خواست که سهامشو با قیمت بیش از 12 بیلیون دلار بخره و نذاره موتورولا از رده سومی پایینتر بره ... کره جنوبی هم گفته فناوری سامسونگ بیش از اونی هستش که بخواد با موتورولا شریک بشه و این وسط سود کمی نصیب سامسونگ میشه ....
دقیقا یک روز بعد موتورولا اعلام کرد که هرگز از صحنه تلفنهای همراه محو نمیشه .... در همون روز هم برخی از سایتها به همکاری موتورولا و Dell اشاره کردن
چند روز بعد هم بیشتر سایتها نوشتن که موتورولا بیش از 200 نفر از کارکنان خودشو در یکی از شهرهای آمریکا ( اسم شهر یادم نیست ) به علت نا مشخصی اخراج کرده ....
الجی هم که اعلام کرد میتونه در زمینه فروش در جایگاه موتورولا ( سوم ) قرار بگیره ...
خوب پس به این مطلب دقت کنید...
دوربینهای جمع و جور امروزی، مسلما مجبورند حسگرهای نورهای کوچکی هم داشته باشند، حسگرهایی مثلا با ابعاد 7.5 در 9.4 میلیمتر یا 5.4 در 6.8 میلیمتر، بنابراین بدیهی است که برای افزایش پیکسلها چارهای جز کوچکتر کردن پیکسلها نیست!
امیر جان سلام ...
مطلب این سایت واسه چه تاریخی هست ؟
یه خورده قدیمی به نظر میاد ...
در حال حاظر لنزهای 4.75 در 14.25 میلیمتر و 17.4 میلیمتری هم روی گوشیها قرار میدن ...
الیته اگر منظور این سایت لنز باشه !
موفق باشین ....
دوست عزیز سلام ....
حدود 1 ماه پیش ( 12 فوریه 2008 ) شرکت موتورولا در MWC به طور رسمی از شرکت سامسونگ خواست که سهامشو با قیمت بیش از 12 بیلیون دلار بخره و نذاره موتورولا از رده سومی پایینتر بره ... کره جنوبی هم گفته فناوری سامسونگ بیش از اونی هستش که بخواد با موتورولا شریک بشه و این وسط سود کمی نصیب سامسونگ میشه ....
دقیقا یک روز بعد موتورولا اعلام کرد که هرگز از صحنه تلفنهای همراه محو نمیشه .... در همون روز هم برخی از سایتها به همکاری موتورولا و Dell اشاره کردن
چند روز بعد هم بیشتر سایتها نوشتن که موتورولا بیش از 200 نفر از کارکنان خودشو در یکی از شهرهای آمریکا ( اسم شهر یادم نیست ) به علت نا مشخصی اخراج کرده ....
الجی هم که اعلام کرد میتونه در زمینه فروش در جایگاه موتورولا ( سوم ) قرار بگیره ...
امیر جان سلام ...
مطلب این سایت واسه چه تاریخی هست ؟
یه خورده قدیمی به نظر میاد ...
در حال حاظر لنزهای 4.75 در 14.25 میلیمتر و 17.4 میلیمتری هم روی گوشیها قرار میدن ...
الیته اگر منظور این سایت لنز باشه !
موفق باشین ....
دوست خوبم در روزی پایانی نمایشگاه سخنگوی موتورلا گفت تمامی این بحث ها شایعه بود و برای تضعیف این برند به کار رفته موتورلا 200 نفر ار کارمنداش رو مثل نوکیا که کارخونش رو توی آلمان به خاطر هزینه بالا بست اخراج کرده ولی در کنارش اولین گوشی خودش و با سوخت هیدروژنی معرفی کرد و یک روز بعد هم شرکت Buzz که یکی از بزرگترین پخشکننده های اینترنتی موزیک در دنیاست رو به قیمت های ملیون دلاری خرید که این ثابت میکنه پروژه های موتورلا ادامه داره سخنگوی موتورلا گفته بود هنوز هیچ صحبتی با هیچ برندی برای فروش سهام موتورولا نکرده .....
Sasan Info
04-03-2008, 16:12
ممنون از اطلاعاتت
راستی تو اینو خریدی؟ به نظرت خوبه من بخرم؟
در ضمن موزیک پلیرش چطوره؟
ویندوز مدیا پلیر داره؟؟؟؟؟؟؟
لطف کنید جواب ما رو هم بدین
anti_girl
04-03-2008, 16:27
سري جديد موتو تقريبا همشون از wmp استفاده ميكنند اگه موتو بخري مطمئن باش كه ضرر نميكني من خيلي ها رو ميشناسم كه وقتي موتو خريدن تازه فهميدن گوشي موتو چه غوليه
arshia1_987
05-03-2008, 12:42
سلام دوست عزیز منم خریدم گوشی عالیه ایه .
فقط یه مشکل دارم من باهاش بعضی جاها یه دفه unregisterd simcard میزنه رو گوشی و انتن نداره زنگ بزنی میگه گوشی خاموشه . در صورتی که همه هم انتن دارن اونجا . باید تغییر مکان بدم (طولانی مثلا از ونک به تجریش)و بعد خاموش روشن کنم درست میشه . خیلی بده گوشی تو جیبمه در میارم میبینم اینجوری خدا میدونه چند ساعت بوده که اینجوری و من خبر ندارم . شما این مشکلو نداشتی ؟
arshia1_987
05-03-2008, 12:44
در ضمن چرا در اومدن سیمکارت انقد سخته . شما چجوری در میاری ؟
Sasan Info
05-03-2008, 16:36
یه سوال مهم؟
گوشی z8 که سی پی یوش 300 mhz هستش چجوری سریع ترین سیمبین جهان هستش؟؟؟؟؟
یه جورایی دارم به z6 شک میکنم نکنه سی پی یوش 500 mhz نباشه
آخه اگه واقعا اینجوری باشه که z6 با سیستم عامل لینوکس واقغا می ارزه
تو رو خدا بگین جریان چیه
آخه من چشمم این z6 رو گرفته
یه سوال مهم؟
گوشی z8 که سی پی یوش 300 mhz هستش چجوری سریع ترین سیمبین جهان هستش؟؟؟؟؟
یه جورایی دارم به z6 شک میکنم نکنه سی پی یوش 500 mhz نباشه
آخه اگه واقعا اینجوری باشه که z6 با سیستم عامل لینوکس واقغا می ارزه
تو رو خدا بگین جریان چیه
آخه من چشمم این z6 رو گرفته
عزیزم Z8 دوتا پردازنده داره :27:
ARM9
TI 2420
ولی سرعتش به خاطر اینا نیست به خاطر رم داخلیش که یک نوع رم نظامی هستش و برای اولین بار توی مبایل ها به کار رفته....
برای اطلاعات ببشتر در مورد این گوشی ببین خود ایرانی ها چی نوشتن...
سیستم عاملش منحصر به فرده و جدیترین سیمبینی هست که تو بازاره و فقط توی سری Z8-Z10 موتورلا هستش
ساسان عزیز د رمورد Player z6 خود WMP نیست ولی از WMP لیسانس داره و روی جعبش هم حک شده
تنظیماتی برای صدا داره که شرط میبندم توی هیچ گوشی ندیدی مثل Streeo efect-base boast -Soruond
در مورد قدرتش باز هم مشکلی داشتی سری به زن به صفحه اصلی این سیات
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید توی رتبه چهارم تو کل گوشی هی موجود توی جهان میبنیش...:8:
عزیزم CPU صدرصد 500MHZ هستش که وقتی ازش کار بالا بکشی سریع تر هم عمل میکنه و برنامه Benchmark مینوشت 530mhz
GiggleClub
05-03-2008, 21:04
کسی تا حالا با Z8 کار نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نرم افزار واسش گیر میاد؟
سلام دوست عزیز منم خریدم گوشی عالیه ایه .
فقط یه مشکل دارم من باهاش بعضی جاها یه دفه unregisterd simcard میزنه رو گوشی و انتن نداره زنگ بزنی میگه گوشی خاموشه . در صورتی که همه هم انتن دارن اونجا . باید تغییر مکان بدم (طولانی مثلا از ونک به تجریش)و بعد خاموش روشن کنم درست میشه . خیلی بده گوشی تو جیبمه در میارم میبینم اینجوری خدا میدونه چند ساعت بوده که اینجوری و من خبر ندارم . شما این مشکلو نداشتی ؟
عزیزم من کوشی رو تا گرفتم فلشش کردم و هرگز با همچین مشکلی روبرو نشدم اگه به بخش آموزش فلش گوشی های موتو برید آموزش دادن نحوه فلش کردن گوشی ها موتو فلش چجدید این گوشی هم تو سایت Monsterpack:
Reflash:
R60_G_80.33.44R_Reflash_Z6_By_Kimi_1FF
حتما از اینها استفاد کن صد درصد مشکلت حل میشه چون موضوع اصلی این ورژنش قوی تر کردن سیگنال ها است... گوشی ها موتو تنها مکشلی که ندارن آنتن دهی هستش و پا به پای 3310 میان ..
کسی تا حالا با Z8 کار نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نرم افزار واسش گیر میاد؟
نرم افزار های سیمبن سری 3 همه روش کار میکنن ولی سری 3.2 که برای خود این گوشی هست روی هیچ گوشی دیگه ای کار نمیکنه
تو این یکی دو روزه واسه کسی میخرمش...:46:
arshia1_987
05-03-2008, 21:32
عزیزم من کوشی رو تا گرفتم فلشش کردم و هرگز با همچین مشکلی روبرو نشدم اگه به بخش آموزش فلش گوشی های موتو برید آموزش دادن نحوه فلش کردن گوشی ها موتو فلش چجدید این گوشی هم تو سایت Monsterpack:
Reflash:
R60_G_80.33.44R_Reflash_Z6_By_Kimi_1FF
حتما از اینها استفاد کن صد درصد مشکلت حل میشه چون موضوع اصلی این ورژنش قوی تر کردن سیگنال ها است... گوشی ها موتو تنها مکشلی که ندارن آنتن دهی هستش و پا به پای 3310 میان ..
ممنون دوست عزیز
فقط من گشتم قسمت اموزش فلش رو پیدا نکردم . ممکنه لینک بدی ؟ برای فلش هم باید اون دو تا فایلی که دادی دانلود کنم دیگه ؟
عزیزم فردا کامل برات توضیح میدم که قدم به قدم چه باید بکنی...
Sasan Info
05-03-2008, 22:39
عزیزم Z8 دوتا پردازنده داره :27:
ARM9
TI 2420
ولی سرعتش به خاطر اینا نیست به خاطر رم داخلیش که یک نوع رم نظامی هستش و برای اولین بار توی مبایل ها به کار رفته....
برای اطلاعات ببشتر در مورد این گوشی ببین خود ایرانی ها چی نوشتن...
سیستم عاملش منحصر به فرده و جدیترین سیمبینی هست که تو بازاره و فقط توی سری Z8-Z10 موتورلا هستش
ساسان عزیز د رمورد Player z6 خود WMP نیست ولی از WMP لیسانس داره و روی جعبش هم حک شده
تنظیماتی برای صدا داره که شرط میبندم توی هیچ گوشی ندیدی مثل Streeo efect-base boast -Soruond
در مورد قدرتش باز هم مشکلی داشتی سری به زن به صفحه اصلی این سیات
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید توی رتبه چهارم تو کل گوشی هی موجود توی جهان میبنیش...:8:
عزیزم CPU صدرصد 500MHZ هستش که وقتی ازش کار بالا بکشی سریع تر هم عمل میکنه و برنامه Benchmark مینوشت 530mhz
ممنون از جوابتون
و اما سوال نهایی(ببخشید اگه زیاد سوال میکنم)
این گوشی سیستم عاملش لینوکسه درسته؟(چون من یه جورایی شنیدم که لینوکس کامل نیست و یه چیزی به نام juix هست خواستم اینو بدونم)
اگه سی پی یو اینقدر کامل باشه و سیستم عامل لینوکس باشه و این همه امکانات و طراحی زیبا و جنس گرون فیمت بدنه داشته باشه پس چرا قیمتش اینه(در صورتی که مدل های دیگه مثل z8 v8 v9 و... قیمتاشون سر به فلک کشیده)
نه این که بگم چون ارزونه بده
اما یه کم شک کردم که نکنه خبری باشه
آخه من میخوام این گوشی رو بگیرم
ممنون از جوابتون
و اما سوال نهایی(ببخشید اگه زیاد سوال میکنم)
این گوشی سیستم عاملش لینوکسه درسته؟(چون من یه جورایی شنیدم که لینوکس کامل نیست و یه چیزی به نام juix هست خواستم اینو بدونم)
اگه سی پی یو اینقدر کامل باشه و سیستم عامل لینوکس باشه و این همه امکانات و طراحی زیبا و جنس گرون فیمت بدنه داشته باشه پس چرا قیمتش اینه(در صورتی که مدل های دیگه مثل z8 v8 v9 و... قیمتاشون سر به فلک کشیده)
نه این که بگم چون ارزونه بده
اما یه کم شک کردم که نکنه خبری باشه
آخه من میخوام این گوشی رو بگیرم
عزیزم خارج از افراطی گری لینوکس خیلی حسن ها داره خیلی بدی ها
محاسن
در مورد لینوکس خوبه بدونی این سیستم عامل قدرتمندترین سیستم عاملی که برای مبایل طراحی شده Windows CE خودت هم میدونی یک سیستم عامل قدرمتمنده برای کار های اداری ولی هرگزنمی تونه کار های یه کامپیوتر خونه رو شبیه سازی کنه در مورد سیمبین هم که واقعآ سیستم عاملی خوبی هستش و براش برنامه های زیادی نوشته شده ولی تمام سیستم عامل های فوق گوشی رو به عنوان یک PDA استفاده کردند
ولی Linux
این سیستم عامل از نظر ساختار دقیقآ مثل لینوکسی هستش که روی pc های خونه نصب میکنی از نطر نرم افزاری رشد میکنه و باز هستش یعنی وقتی نرم افزاری خاص روش نصب میکین به سیستم عاملش اضافه میشه و بعد از اون اون فرمت رو همیشه با همون برنامه باز میکنه
توی سیمبین میتونی Winows 3.1
یا Dos رو نصب کنی؟
ولی من سیستم عامل های فوق رو توی A1200 اجرا کردم و حتی بازی Duke nukem
ورژن Dos رو اجرا کردم...
این برای من خیلی پیشرفته که فایل Exe را توی مبایلم اجرا نه شبیه سازی کنم...
هنوز هیج دستگاهی نیومده که به تونه اجرا کنه ولی همین شبیه سازی کردن هم منحصر میشه به لینوکس و هرگز کار سیمبین یا ... نیست.
هرگز نمی تونی چون ساختار پردازنده های مبایل های مبتنی بر سیمبین X86 نیست ولی پردازنده A1200-Z6-V8-V9دقیقآ مثل پردازنده PC رفتار میکنه و با زبان ++C قابل کنترله
بعد از این همه حرف
بدی های لینوکس :
هنوز برنامه های که به اندازه قدرتش باشه براش نوشته نشده-برای تعمیرات گوشی ناشناخته هستش و باید یا گوشی گارانتی داشته باه یا تامییر کارش علاوه بر مبایل لینوکس بدونه.-کمبود کلی برنامه-سنگینی سیتسم عامل نیاز به یک دستکاه قدرتمند داره
محاسن:
آینده روشن چون IBM,MOTOROLA,FIC ,LINUX تمامی این بنیاد ها پشت این پروژه هستند
انتظار بالا از سیستم عامل مبایل -لینوکس تو گرافیک و برنامه های گرافیکی فوق لعاده هستش...
در مورد قیمت پایین Z6
تمامی گوشی های موتورلا به علت استراتژی جدید موتو 15 درصد افت قیمت پیدا کرد تا فروشش بالا بره و اینقدر مردم نگن گرونه
این قیمت واسه Z6 عالیه چون دوربینش 2 مگا پیکسلی هستش وبا تمامی این امکاناتی که داره تو رده 2 مگا پیکسلی ها هست.
Z8-Z9هم بالای 500 بودن چون بدنش فوق العاده گرون هستش و یک نوع فلز بسیار مقاوم و براق شیک هستش همچنین صفحه رویش تاچ هستش برای گوش دادن موزیک کافیه با اانگشتات کار کنی
من Z6 روچند روز بیشتر نیست دارم ولی یک Z3 داشتم شاید باور نکنی اگه بگم 30 دقیقه تو ماشین لباس شویی بود فقط باتریش خراب شد و اخر هم 150 فروختمش
در کل برند هایی چون نوکیا و موتو وقتی روی یک گوشی خیلی ویراژ میدن معلومه واقعآ روش کار کردن .
موتو هم 1 سالی همش از Z6 میگفت من که خوابشم نمیدیدم اینجا ببینمش..
فیتکو هم انصافآ گارنتی خوبی هست من خودم زدم یک A1200خراب کردم تا جایی که نتونستن درستش کنن با یک نوش عوض کردن
خیالت راحت باشه اگه 15 درصد افت قیمت نبود هرگز این گوشی ها وارد ایران نمیشدن...
Corvette
06-03-2008, 00:53
ممنون از پسته مفیدتون... خیلی استفاده کردم...(63)
amir2011
06-03-2008, 02:14
نرم افزار های سیمبن سری 3 همه روش کار میکنن ولی سری 3.2 که برای خود این گوشی هست روی هیچ گوشی دیگه ای کار نمیکنه
تو این یکی دو روزه واسه کسی میخرمش...:46:
البته فکر کنم سیمبین UIQ باشه که برنامه هایی که روی سری 60 ورژن3 نوکیا نصب میشه روی این گوشی نصبنمیشه و باید بری دنبال برنامه های گوشیهایی مثل P990...
Sasan Info
06-03-2008, 14:13
عزیزم خارج از افراطی گری لینوکس خیلی حسن ها داره خیلی بدی ها
محاسن
در مورد لینوکس خوبه بدونی این سیستم عامل قدرتمندترین سیستم عاملی که برای مبایل طراحی شده Windows CE خودت هم میدونی یک سیستم عامل قدرمتمنده برای کار های اداری ولی هرگزنمی تونه کار های یه کامپیوتر خونه رو شبیه سازی کنه در مورد سیمبین هم که واقعآ سیستم عاملی خوبی هستش و براش برنامه های زیادی نوشته شده ولی تمام سیستم عامل های فوق گوشی رو به عنوان یک PDA استفاده کردند
ولی Linux
این سیستم عامل از نظر ساختار دقیقآ مثل لینوکسی هستش که روی pc های خونه نصب میکنی از نطر نرم افزاری رشد میکنه و باز هستش یعنی وقتی نرم افزاری خاص روش نصب میکین به سیستم عاملش اضافه میشه و بعد از اون اون فرمت رو همیشه با همون برنامه باز میکنه
توی سیمبین میتونی Winows 3.1
یا Dos رو نصب کنی؟
ولی من سیستم عامل های فوق رو توی A1200 اجرا کردم و حتی بازی Duke nukem
ورژن Dos رو اجرا کردم...
این برای من خیلی پیشرفته که فایل Exe را توی مبایلم اجرا نه شبیه سازی کنم...
هنوز هیج دستگاهی نیومده که به تونه اجرا کنه ولی همین شبیه سازی کردن هم منحصر میشه به لینوکس و هرگز کار سیمبین یا ... نیست.
هرگز نمی تونی چون ساختار پردازنده های مبایل های مبتنی بر سیمبین X86 نیست ولی پردازنده A1200-Z6-V8-V9دقیقآ مثل پردازنده PC رفتار میکنه و با زبان ++C قابل کنترله
بعد از این همه حرف
بدی های لینوکس :
هنوز برنامه های که به اندازه قدرتش باشه براش نوشته نشده-برای تعمیرات گوشی ناشناخته هستش و باید یا گوشی گارانتی داشته باه یا تامییر کارش علاوه بر مبایل لینوکس بدونه.-کمبود کلی برنامه-سنگینی سیتسم عامل نیاز به یک دستکاه قدرتمند داره
محاسن:
آینده روشن چون IBM,MOTOROLA,FIC ,LINUX تمامی این بنیاد ها پشت این پروژه هستند
انتظار بالا از سیستم عامل مبایل -لینوکس تو گرافیک و برنامه های گرافیکی فوق لعاده هستش...
در مورد قیمت پایین Z6
تمامی گوشی های موتورلا به علت استراتژی جدید موتو 15 درصد افت قیمت پیدا کرد تا فروشش بالا بره و اینقدر مردم نگن گرونه
این قیمت واسه Z6 عالیه چون دوربینش 2 مگا پیکسلی هستش وبا تمامی این امکاناتی که داره تو رده 2 مگا پیکسلی ها هست.
Z8-Z9هم بالای 500 بودن چون بدنش فوق العاده گرون هستش و یک نوع فلز بسیار مقاوم و براق شیک هستش همچنین صفحه رویش تاچ هستش برای گوش دادن موزیک کافیه با اانگشتات کار کنی
من Z6 روچند روز بیشتر نیست دارم ولی یک Z3 داشتم شاید باور نکنی اگه بگم 30 دقیقه تو ماشین لباس شویی بود فقط باتریش خراب شد و اخر هم 150 فروختمش
در کل برند هایی چون نوکیا و موتو وقتی روی یک گوشی خیلی ویراژ میدن معلومه واقعآ روش کار کردن .
موتو هم 1 سالی همش از Z6 میگفت من که خوابشم نمیدیدم اینجا ببینمش..
فیتکو هم انصافآ گارنتی خوبی هست من خودم زدم یک A1200خراب کردم تا جایی که نتونستن درستش کنن با یک نوش عوض کردن
خیالت راحت باشه اگه 15 درصد افت قیمت نبود هرگز این گوشی ها وارد ایران نمیشدن...
ایول خیلی حال کردم
حالا آخرش این z6 لینوکس کامل هست یا نه؟
و این که چرا مثل a1200 نیست(منظورم امکاناتی مثل تاچ اسکرین و حالت منو ها و... هستش)
حالا به نظر خودت من z6 بگیرم یا A1200(با توجه به این که تقریبا یه قیمت دارن و میشه گفت با هم مقایسه میشن)
راسش من یه گوشی خوشکل با امکانات خوب میخواستم
به نظر خودت کدوم خوشکلتره(چون خودت هر دوتاشو داشتی و داری)
یه چیز دیگه
تو این چند روزی که گوشیتو خریدی ازش راضی هستی؟
ایول خیلی حال کردم
حالا آخرش این z6 لینوکس کامل هست یا نه؟
و این که چرا مثل a1200 نیست(منظورم امکاناتی مثل تاچ اسکرین و حالت منو ها و... هستش)
حالا به نظر خودت من z6 بگیرم یا A1200(با توجه به این که تقریبا یه قیمت دارن و میشه گفت با هم مقایسه میشن)
راسش من یه گوشی خوشکل با امکانات خوب میخواستم
به نظر خودت کدوم خوشکلتره(چون خودت هر دوتاشو داشتی و داری)
یه چیز دیگه
تو این چند روزی که گوشیتو خریدی ازش راضی هستی؟
در مورد A1200
خوب گوشی خیلی جذابی هستش
ولی ضعف هایی داره که Z6 رو نسبت به A1200 بالا میبره
تمام گوشی های موتورلا بدنه مقاومی دارن و هرگز خط و خش نمی افتن
ولی A1200 به راحتی خط می افته
نداشتن کیبورد هم عیب بدی A1200 هستش که تو بازی ها برنامه های عمومی بعضی وقتها ادم تو دردسر می افته
جون فضای دکمه های جهتش خیلی کمه و به هم نزدیک هست
پس به راحتی بازی های سه بعدی رو اجرا میکنه ولی کار کردن با هاشون خیلی سخته و واقعآ اعصاب آدم خورد میشه این سرعت و کیفت رو میبنه ولی نمی تونه 100 استفاده کنه
ولی Z6
لینوکسش خیلی کامل هستش امکانات A1200 رو داره
موزیک پلیرش قوی تره
قدرت پردازندش از A1200 نزدیک 200 مگا هرتز بالا تره
فلاش داره
پخش و فیلم بردازش خیلی قوی تره و فیلم ها رو با سرعت 25 FPS نشون میده
بده مقاوم تری داره و شیک تره
تعمیرش هم به خاطر سیستم عامل یکسانی که با V8-V9 داره بسیار آسون تره تا لینوکسی که فقط توی A1200 هستش
تنها چیز هیی که A1200 بهتر اینه که حالت مایکرو داره و میتونه بار کد یا شماره تلفن رو از رو کاغذ وارد گوشی کنی یا فاصله نزدیک رو بهتر بگیره...
همینطور ال سی دی ش بزرگ تره...
عزیزم من خودم Z6 رو ترجیح میدم
چون هم کمتره
هم کیبورد و فلاش دراه
هم خیلی جذابه....
البته فکر کنم سیمبین UIQ باشه که برنامه هایی که روی سری 60 ورژن3 نوکیا نصب میشه روی این گوشی نصبنمیشه و باید بری دنبال برنامه های گوشیهایی مثل P990...
عزیزم تا با خود گوشی کار نشه این مور مشخص نمیشه ولی من هم حدس شما رو دارم
Sasan Info
06-03-2008, 15:32
در مورد A1200
خوب گوشی خیلی جذابی هستش
ولی ضعف هایی داره که Z6 رو نسبت به A1200 بالا میبره
تمام گوشی های موتورلا بدنه مقاومی دارن و هرگز خط و خش نمی افتن
ولی A1200 به راحتی خط می افته
نداشتن کیبورد هم عیب بدی A1200 هستش که تو بازی ها برنامه های عمومی بعضی وقتها ادم تو دردسر می افته
جون فضای دکمه های جهتش خیلی کمه و به هم نزدیک هست
پس به راحتی بازی های سه بعدی رو اجرا میکنه ولی کار کردن با هاشون خیلی سخته و واقعآ اعصاب آدم خورد میشه این سرعت و کیفت رو میبنه ولی نمی تونه 100 استفاده کنه
ولی Z6
لینوکسش خیلی کامل هستش امکانات A1200 رو داره
موزیک پلیرش قوی تره
قدرت پردازندش از A1200 نزدیک 200 مگا هرتز بالا تره
فلاش داره
پخش و فیلم بردازش خیلی قوی تره و فیلم ها رو با سرعت 25 FPS نشون میده
بده مقاوم تری داره و شیک تره
تعمیرش هم به خاطر سیستم عامل یکسانی که با V8-V9 داره بسیار آسون تره تا لینوکسی که فقط توی A1200 هستش
تنها چیز هیی که A1200 بهتر اینه که حالت مایکرو داره و میتونه بار کد یا شماره تلفن رو از رو کاغذ وارد گوشی کنی یا فاصله نزدیک رو بهتر بگیره...
همینطور ال سی دی ش بزرگ تره...
عزیزم من خودم Z6 رو ترجیح میدم
چون هم کمتره
هم کیبورد و فلاش دراه
هم خیلی جذابه....
تو درست میگی پس همون z6 انتخاب منه
البته a1200 با این که کیبورد نداره اما ال سیدی بزرگ و تاچ اسکرین داره
البته باز هم z6 بهتره
راستی کیفیت ال سی دی کدومشون بهتره(اینم باز با توجه به این که خودت هر دو گوشی رو داشتی گفتم)
تو درست میگی پس همون z6 انتخاب منه
البته a1200 با این که کیبورد نداره اما ال سیدی بزرگ و تاچ اسکرین داره
البته باز هم z6 بهتره
راستی کیفیت ال سی دی کدومشون بهتره(اینم باز با توجه به این که خودت هر دو گوشی رو داشتی گفتم)
سیستم عمال A1200 طوری هست عکس ها Background توش معنا نداره و منو های سیستم هم چیز رو گرفتن پس Background نداری
در مور روشنایی Z6 بهتره ولی A1200 خوب ال سی دی غولی داره
کیفت Z6 بهتره ولی چیز های کوچیک تو A1200 مشخص داره در کل ال سی دی های هردوشن از بهترین ها تو بازار هستند و توی گوشی های بازار رقیبی ندارن..
Sasan Info
06-03-2008, 15:57
سیستم عمال A1200 طوری هست عکس ها Background توش معنا نداره و منو های سیستم هم چیز رو گرفتن پس Background نداری
در مور روشنایی Z6 بهتره ولی A1200 خوب ال سی دی غولی داره
کیفت Z6 بهتره ولی چیز های کوچیک تو A1200 مشخص داره در کل ال سی دی های هردوشن از بهترین ها تو بازار هستند و توی گوشی های بازار رقیبی ندارن..
دستت درد نکنه
همین z6 رو میگیرم
ممنون
arshia1_987
06-03-2008, 19:19
فکر کنم فقط خودمون 2 نفر 6 داریم و شما هم اضافه شی 3 نفر تو ایران !!!!
راستی داستان فلش من چی شد ؟
در ضمن چجوری باید روش تم بریزم ؟ آیا تم های خاصی داره ؟ هر چی میریزم عمل نمیکنه برنامه ی اسکین منیجر هم که نمیشناسه . و یه سوال دیگه اینکه چه فایل های ویدیویی رو پخش میکنه ؟ روش مدیا پلیر زده ولی نه ویو پخش کرد نه mpeg
bihal_gua jingg
06-03-2008, 21:44
می شه اطلاعاتی در مورد گوشی های L9 موتورولا به من بدین ؟
وقیمتش ---- ؟من که تو تبریز نتونستم پیداش کنم
GiggleClub
06-03-2008, 22:08
l9 حدودا 190 تومنه به نظر من 20-30 تومن بذر روش z6 بگیر حال کن (لینوکس..)
سلام...
من راجع به آنتن دهی این سری گوشی ها یه سوالی دارم.
من 1 سال پیش یه v3i خریدم و مشکلی که باهاش داشتم این بود که یه جاهایی اصلا آنتن نمیداد و emergency میشد و همینطور آنتن میومد و میرفت. البته اکثر جاها درست کار میکرد ولی این مشکل به خصوص توی منزل واقعا آزار دهنده بود و به همین مجبور شدم با ضرر زیادی بفروشمش و دیگه از اون موقع دور موتورولا رو خط کشیدم. البته یه L7 هم قبلش داشتم ولی اینجوری نبود.
حالا این سری جدید که وارد ایران شده، من رو باز هم به سمت موتورولا کشونده (البته آیفون سر جاش میمونه) و مسئله ای که باعث میشه تردید داشته باشم، همین قضیه آنتن دهی و عدم سازگاری با بعضی از bts ها هستش. مدل Z6 که به نطر من نسبت به قیمتش خیلی می ارزه (امروز 240 قیمت گرفتم) میزان SARش 1.55 هست که واقعا زیاده و من تا حالا SAR به این بالایی ندیده بودم. مدل v8 هم چشم منو گرفته، متاسفانه SARش خیلی زیادی کمه، چیزی در حدود 0.34 که اصلا خوب نیست.
حالا کسانی که این دو مدل رو دارن لطفا بگن که تو مکانهای مختلف اوضاع آنتن چه جوریه تا من بتونم یه تصمیم درست بگیرم. چیزی که من فهمیدم اینه که نه گوشی های موتو اشکال دارن و نه bts های مخابرات؛ بلکه این دو تا با همدیگه مشکل دارن!
ممنون میشم یه جواب درست و حسابی بدین:20:
cybertux
07-03-2008, 01:50
به من اصلا مربوط نیست ها ولی این Z6 واقعا اینطوریاست؟!!!!!
بفرمائید! من الان دو تا شاخ بزرگ دارم!!!
arshia1_987
07-03-2008, 01:51
سلام...
من 1 سال پیش یه v3i خریدم و مشکلی که باهاش داشتم این بود که یه جاهایی اصلا آنتن نمیداد و emergency میشد و همینطور آنتن میومد و میرفت. البته اکثر جاها درست کار میکرد ولی این مشکل به خصوص توی منزل واقعا آزار دهنده بود و به همین مجبور شدم با ضرر زیادی بفروشمش و دیگه از اون موقع دور موتورولا رو خط کشیدم. البته یه L7 هم قبلش داشتم ولی اینجوری نبود.
حالا این سری جدید که وارد ایران شده، من رو باز هم به سمت موتورولا کشونده (البته آیفون سر جاش میمونه) و مسئله ای که باعث میشه تردید داشته باشم، همین قضیه آنتن دهی و عدم سازگاری با بعضی از bts ها هستش. مدل Z6 که به نطر من نسبت به قیمتش خیلی می ارزه (امروز 240 قیمت گرفتم) میزان SARش 1.55 هست که واقعا زیاده و من تا حالا SAR به این بالایی ندیده بودم. مدل v8 هم چشم منو گرفته، متاسفانه SARش خیلی زیادی کمه، چیزی در حدود 0.34 که اصلا خوب نیست.
حالا کسانی که این دو مدل رو دارن لطفا بگن که تو مکانهای مختلف اوضاع آنتن چه جوریه تا من بتونم یه تصمیم درست بگیرم. چیزی که من فهمیدم اینه که نه گوشی های موتو اشکال دارن و نه bts های مخابرات؛ بلکه این دو تا با همدیگه مشکل دارن!
والا گویا گوشی من هم با بی تی اس های غرب تهران سمت اریاشهر کاشانی میدون نور مشکل داره تا میرم اونجا انتن میپره و میزنه unregisterd sim حالا در صدد هستم فلشش کنم تا ببینم چی میشه . درست میشه یا نه و یه زنگولی هم به فیتکو بزنم داستان رو بگم. گوشیمم z6
mostafa_khan001
07-03-2008, 09:02
سلام...
چیزی که من فهمیدم اینه که نه گوشی های موتو اشکال دارن و نه bts های مخابرات؛ بلکه این دو تا با همدیگه مشکل دارن!
سلام
والله منم به همین نتیجه رسیده ام..حتی در مورد سامسونگ(البته سامسونگ اکثر گوشی هاش سار کمی هم داره که مزید بر علت میشه)
اما خوب چون بی تی اس های کشور..نوکیا و اریکسون و الکاتله..انگار رابطه یخیلی خوبی با برند های دیگه ندارن!!!
شاید علمی نباشه اما به عینا برام با تجربه ثابت شده که برند بی تی اس و برند گوشی توی انتن دهی با هم مربروط میشه
شاد باشید:20:
فکر کنم فقط خودمون 2 نفر 6 داریم و شما هم اضافه شی 3 نفر تو ایران !!!!
راستی داستان فلش من چی شد ؟
در ضمن چجوری باید روش تم بریزم ؟ آیا تم های خاصی داره ؟ هر چی میریزم عمل نمیکنه برنامه ی اسکین منیجر هم که نمیشناسه . و یه سوال دیگه اینکه چه فایل های ویدیویی رو پخش میکنه ؟ روش مدیا پلیر زده ولی نه ویو پخش کرد نه mpeg
دوستان مشکل پریدن آنتن به خاطر تنظیم این گوشی سفارش امارات و دوبی هستش و با پهنای باند کم ما تنظیم نشده که بعد از نصب این MP ها به حالت global برای رفع این مشکل کافیه گوشی رو به یکی از Monster pack های موجود فلش کنید بعد از این کار پوز 3310 رو هم میزنه...
Download RSD Lite اگه RSD رو ندارنید دانلودش کنید
مراحل فلش با RSD LITE رو باز کنید
گوشی رو خاموش کنید و * and # (* به همرا #) رو با هم فشار دهید بعد دکمه روشن رو بزنید
اکنون میتوانید گوشی را به کامپیوتر وصل کنید
RSD گوشی شما رو شناسایی می کند
به روز شده ترین MP ها رو از این سایت دانلود کنید
بعد فایل دانلود شده را از طریق RSD بروی گوشی بریزد یعنی Browse کنید و در RSD دکمه START رو بزنید..
MP های سایت بالا برای تما می گوشی های Z6کار برد دارد ولی برای افزایش کیفت فیلم برداری و سرعت گوشی بایداز MP های دیگر استفاده کنید که بعدآ براتون میگم
برای نصب تم بعد از اینک یک از MP های بالا ربختی توی مموری گوشی فولدری هب نام .SKIN ساخته میشه که کافی تم ها روبریزی اون تو تا گوشیت بشناستشون...
این گوشی فرمت های WMV,MPG4,MEG رو ساپورت میکنه همینطور با برنامهZPLAYERمیتونی باهاش .AVI,DAT,,...رو اجرا کنی که باز تبدیل کننده ویدویی و برنامه Zplayer رو تو چندر روز دیگه براتون میگذارم
l9 حدودا 190 تومنه به نظر من 20-30 تومن بذر روش z6 بگیر حال کن (لینوکس..)
صد در صد تایید میشه....
چون هم LCD گوشی Z6 بهتره
هم سیستم عاملش
هم پردازندش
البته 40 تومن گرونتره
در مورد l9این گوشی تقریبآ مثل l7 هستش با این تفاوت که کیفت دوربین بالا تر رفته
موزیک پلیر قوی تری داره
و پردازندش قوی تره که توی رنج قیمت گوشی خوبی هستش..
نمیدونم توی تبریز باشه یا نه...
والا گویا گوشی من هم با بی تی اس های غرب تهران سمت اریاشهر کاشانی میدون نور مشکل داره تا میرم اونجا انتن میپره و میزنه unregisterd sim حالا در صدد هستم فلشش کنم تا ببینم چی میشه . درست میشه یا نه و یه زنگولی هم به فیتکو بزنم داستان رو بگم. گوشیمم z6
دسوت خوب با فلش برطرف میشه البه شاید باید Flax کنی
چون این گوشی ها برای ایران تنظیم نشده اند...
سلام
والله منم به همین نتیجه رسیده ام..حتی در مورد سامسونگ(البته سامسونگ اکثر گوشی هاش سار کمی هم داره که مزید بر علت میشه)
اما خوب چون بی تی اس های کشور..نوکیا و اریکسون و الکاتله..انگار رابطه یخیلی خوبی با برند های دیگه ندارن!!!
شاید علمی نباشه اما به عینا برام با تجربه ثابت شده که برند بی تی اس و برند گوشی توی انتن دهی با هم مربروط میشه
شاد باشید:20:
نه عزیزم یه خاطر Sar نیست Sarگوشی ها موتو خیلی بالا هستند
دلیل اصلی جای هست که گوشی هب سفارش اونجا تولید شده..
من اینو توی V3Xفهمیدم
V3X یک گوشی نسل سوم هست و اولین سریش که تو ایران اومد سفارش استرلیا بود برای همین با پهنا باند ایران مشکل داشت و آنتن بد میدادبعهد اینکه با یک MPخوب فلشش کردم واقعآ عجیب شده جا هایی که هیچ گوشی آنتن نمیده زنگ میخوره....
N95 هم همینطوری هست اون مدلش که روی جعبش Spider man داره برای دبی تنظیم شده و خیلی آنتنش میپره تا زمانی که فلش نشه ردیف نمیشه...
سلام...
عزیزم داستان SAR تمام داستان نیست
نوع آنتن گوشی
نوع پردازنده مخابرتیش
و همینطور نگارش سیستم عاملش که منحصر به کجا هست هم بسیار مهمه ببیند بسیار روشنه موتورلا یا اریکسون یا نوکیا در ضمینه اجرای پروژه های مخابراتی غول هستند پس گوشی هایی هم که میسازند از این داستان جدا نیست و اگر گوشی به درستی و وارد شده باشه و تنظیم باشه برای کاربرانوشن مشکل ایجاد نمیکنه...
تمامی این مشکل ها به خاطر تحریم و این محدودیت هاست که گوشی ها به سفارش ایران وارد نمیشند و اکثرآ برای عربستان یا هند تنظیم شده اند که باید کمی از نظر نرم افزاری دستکاری بشن تا براتون ثابت بشه با 1100 فرقی تو آنتن دهی ندارن...
Corvette
07-03-2008, 21:58
من حرفایه دوستمون apachi رو در مورده آنتن دهی با توجه به اینکه تجربش کردم کاملا تایید میکنم..:12:
خوب تو زمینه سازگار کردن این گوشی ها با سیستم مخابراتی ایران، خود فیتکو که نماینده هست هیچ کاری نمیکنه؟ یعنی میدونه چنین مشکلی هست و کاری نمیکنه یا اگه بهشون بگیم، ترتیب اثر میدن؟ ممکنه تو پروسه فلش کردن یه بلایی سر گوشی بیاد بعد شرکت هم که قبول نمیکنه و گوشی پر... یعنی میخوام به جوری باشه که از اول گوشی مشکلش حل شده باشه و بعدا دستکاری نشه. البته بیشتر در مورد V8 میخوام بدونم. در مورد sar موتو اتفاقا جزو رده های پایین هست، معمولا بین 0.5 تا 0.9 هستن، کمترینشون همین V8 که 0.34 هست و بیشترین هم Z6 که 1.55 هست.
از جواب همه هم ممنونم...
خوب تو زمینه سازگار کردن این گوشی ها با سیستم مخابراتی ایران، خود فیتکو که نماینده هست هیچ کاری نمیکنه؟ یعنی میدونه چنین مشکلی هست و کاری نمیکنه یا اگه بهشون بگیم، ترتیب اثر میدن؟ ممکنه تو پروسه فلش کردن یه بلایی سر گوشی بیاد بعد شرکت هم که قبول نمیکنه و گوشی پر... یعنی میخوام به جوری باشه که از اول گوشی مشکلش حل شده باشه و بعدا دستکاری نشه. البته بیشتر در مورد V8 میخوام بدونم. در مورد sar موتو اتفاقا جزو رده های پایین هست، معمولا بین 0.5 تا 0.9 هستن، کمترینشون همین V8 که 0.34 هست و بیشترین هم Z6 که 1.55 هست.
از جواب همه هم ممنونم...
عزیزم خوب باید گزارش بشه بهشون تا به فکرش بی افتن بعدش هم فکر کنم هر جقدر هم فیتکو یا امثالش مثل اتصالات به روز باشه علم این موضوع رو ندارند و میگن مثلا مشکل از سیم کارت شماست
حرف شما صد درصد منطقی هستش کسی که میاد یک گوشی لوکس و گرون میخره دلیلی نداره که بره خونه و فلشش کنه و این اصلآ راه درستش نیست کاریر داره پول میده وباید به راحتی استقاده کنه..
ولی خوب من با گوشی N95 هم همین مشکل رو داشتم..که خودم نتونستم کاریش کنم..
در مورد فلش که فیتکو من بارها تست کردم خدا رو شکر گوشی مشکل ضاهری و جای سوختگی نداشته باشه راحت قبول میکنه:27: و حتی یک A1200 زمانی 400 تومن بود برای من عوض کرد
من با V9 توی ایران کار کردم و واقعآ باهاش مشکلی درمورد انتن نداشتم V9 یکی از فوق العاده ترین تجربیات من باموتو بود این گوشی از نظر مخابراتی خیلی کامل هستش و من حدس میزنم V8 هم با توجه به اینکه همین سیستم رو داره هیچ مشکلی نداشته باشه V8-V9 System crystal talk نویز صدا رو توی هر شرایطی میگره ومن حتی شما میتونی توی یک موتور خانه هم به راحتی باهش حرف بزنی و آنتن گیریش هم فوقا لعاده هستش
من صدرصد وقتی ورژن 2GB رو پیدا کنم میخرمش و نگه میدارمش
بازم حق با شماست ولی تا زمانی که فروش موتو تو ایران بالا نره خوب از اونور هم خوب ساپورت نمیشه
نمونش V3X اول ها زبون فارسی نداشت که بعد از اینکه توی ایران زیاد فروش کرد خود موتورولا زبون فارسی رو هم بهش اضافه کرد....
در هر صورت بازم میگم SAR فقط10 درصدداستان هستش. مابقیش سیستم عامل و پردازنده مخابرتی گوشی هستش.
beckham7
08-03-2008, 01:34
حرف انتن دهی شد ما هم که زیاد سر دوستان رو با این مشکل درد اورده بودیم
بهر حال امیدوارم حل بشه
در ضمن با این حرف دوستمون هم راجع به حل مشکلات گوشی قبل از ورود به بازار تا حدودی موافقم
چون تو فلش هزار مشکل ممکنه پیش بیاد
تازه خیلیها از فلشی که اینهمه گوشی رو ارتقا بده خبر ندارن یا بخان فلش کنن باید بدن مغازه ای,جایی و هزینه ای مضاف بر پول گوشی رو هم بدن
beckham7
08-03-2008, 01:37
البته اینو هم بگم اگه مثلا همین v3x که خودم دارم اگه با فلش اینهمه عوض نمیشد فرقش با گوشی های دیگه چی بود
رفع مشکلات گوشی قبل از ورود به بازار تا یه حدی خوبه البته به نظر من
حرف انتن دهی شد ما هم که زیاد سر دوستان رو با این مشکل درد اورده بودیم
بهر حال امیدوارم حل بشه
در ضمن با این حرف دوستمون هم راجع به حل مشکلات گوشی قبل از ورود به بازار تا حدودی موافقم
چون تو فلش هزار مشکل ممکنه پیش بیاد
تازه خیلیها از فلشی که اینهمه گوشی رو ارتقا بده خبر ندارن یا بخان فلش کنن باید بدن مغازه ای,جایی و هزینه ای مضاف بر پول گوشی رو هم بدن
اره دوست عزیز حرف هات رو قبول دارم
ولی هرکه طاوس خواهد جور هندوستان کشد
اگه می خوایی آخرین تکنولوژی رو داشته باشی و از بقیه خوشتیپ تر باشی باید پای این چیز هاش هم باشی...:5:
S A M S U N G
08-03-2008, 06:59
سلام به همگی ....
بچه ها من اشتباه رای دادم ...
گزینه اول انتخاب من هستش نه آخر ...
اشتباه شد ..
bihal_gua jingg
08-03-2008, 21:05
به من اصلا مربوط نیست ها ولی این Z6 واقعا اینطوریاست؟!!!!!
بفرمائید! من الان دو تا شاخ بزرگ دارم!!!
میشه یه کم در مورد z6ها توضیح بدی
یه عکسی یه چیزی
شاید همون طور که شما گفتید کردم...
anti_girl
09-03-2008, 10:55
تكراري.....
anti_girl
09-03-2008, 10:57
دوست عزيز عكس z6 در اولين پست گذاشته شده است only motorola......!
arshia1_987
09-03-2008, 23:33
دوستان مشکل پریدن آنتن به خاطر تنظیم این گوشی سفارش امارات و دوبی هستش و با پهنای باند کم ما تنظیم نشده که بعد از نصب این MP ها به حالت global برای رفع این مشکل کافیه گوشی رو به یکی از Monster pack های موجود فلش کنید بعد از این کار پوز 3310 رو هم میزنه...
Download RSD Lite اگه RSD رو ندارنید دانلودش کنید
مراحل فلش با RSD LITE رو باز کنید
گوشی رو خاموش کنید و * and # (* به همرا #) رو با هم فشار دهید بعد دکمه روشن رو بزنید
اکنون میتوانید گوشی را به کامپیوتر وصل کنید
RSD گوشی شما رو شناسایی می کند
به روز شده ترین MP ها رو از این سایت دانلود کنید
بعد فایل دانلود شده را از طریق RSD بروی گوشی بریزد یعنی Browse کنید و در RSD دکمه START رو بزنید..
MP های سایت بالا برای تما می گوشی های Z6کار برد دارد ولی برای افزایش کیفت فیلم برداری و سرعت گوشی بایداز MP های دیگر استفاده کنید که بعدآ براتون میگم
برای نصب تم بعد از اینک یک از MP های بالا ربختی توی مموری گوشی فولدری هب نام .SKIN ساخته میشه که کافی تم ها روبریزی اون تو تا گوشیت بشناستشون...
این گوشی فرمت های WMV,MPG4,MEG رو ساپورت میکنه همینطور با برنامهZPLAYERمیتونی باهاش .AVI,DAT,,...رو اجرا کنی که باز تبدیل کننده ویدویی و برنامه Zplayer رو تو چندر روز دیگه براتون میگذارم
دوست عزیز مانستر پک هارو دانلود نمیکنه یه صفحه میاد پر از نوشه با فرمت sbf . خودت یه لینک برای مشکلم میزاری.و اینکه ستاره و مربع رو قبل از روشن کردن با هم فشار بدم ؟ چه فایده ای داره ؟ و این عملیات رو انجام بدم مشکلی پیش نمیاد واسه گوشی ؟ مثلا اگه درست نشد بدم به فیتکو نمیگه دستکاری کردی ؟
خیلی دستت درد نکنه
bihal_gua jingg
10-03-2008, 01:30
سلام
می شه بگین z6تا چه رمی ساپورت می کنن؟
همه فایل ها رو باز می کنن؟
دوربین شون چند مگا پیکسله؟
و...
bihal_gua jingg
10-03-2008, 10:44
240 تومان خریدمش
موزیک پلیر فوق العاده
می شه بگی از کدوم گوشی ها پایین هست ودوربینش چند مگا پکسله و اینکه فلش داره یا نه؟؟؟؟
arshia1_987
10-03-2008, 13:01
دوربین 2 مگاپیکسل با کیفیت مطلوب و فلش هم داره .
arshia1_987
10-03-2008, 14:08
دوست من برنامه رو دان کردم و وصل کردم گوشیمو نمیشناسه و اولش یه ویزارد میاد واسه نصب درایور و چون ندارمش نصب نمیشه و دیگه جلو نمیره . درایور ها رو از کجا بیارم ؟
musketeer
10-03-2008, 19:04
آره من هم تو کف موندم! درایورها رو از کجا میشه گیر آورد؟
arshia1_987
10-03-2008, 21:40
عجب دردسری داره این گوشی ایشالا که درست میشه فقط خوبیش اینه که سرش به تنش میارزه حتی اگه ان 95 هم بود پرتش میکردم از پنجره بیرون!!!!
این لینک درایور Z6 اگه نتونسید توی این سایت Id بسازید چند روز منتظر بمونید تا من همین فایل رو یک جا اپلود کنم...
musketeer
11-03-2008, 21:35
آقا دستت درد نکنه! فقط یه چیزی...
همونطور که اعلام کردم امروز خریدم. ولی به نظرم آنتنش مشکلی نداره. در حقیقت انگار فلشش کردن! شاید باور نکنید ولی منوی فارسی هم داره!!!
حالا واقعا لازمه من فلشش کنم؟!
arshia1_987
11-03-2008, 22:10
اقا نشد هر چی زور زدیم نشد توی modmymoto ثبت نام کردم و رفتم تو لینک ولی دانلودش خودش لینک میشه به یه سایت دیگه به اسم motodev توی اون هم ثبت نام کردم که خیلی سخت بود ولی ارور میده و نمیزاره دانلود کنم مثل اینکه ثبت نامم هنوز کامل نیست و دانلود نمیتونم بکنم . توی گوگل هم که سرچ کردم هرچی سایت پیدا کردم همش باید رجیستر میکردی و همش پولکی.
خلاصه فعلا هیچ کاری نمیتونم بکنم بدونه درایور . یه جورایی دارم ناامید میشم خیلی گوشیه خوبیه ولی اذیت میکنه.به فیتکو هم زنگ زدم گفت که این مشکل شبکه هست هنوز یک سری از گوشی های ما رجیستر نشده تو مخابرات که تا 2-3 روز اینده درست میشه و تو همه مناطق انتن میده ولی خودم فکر میکنم اونم چرت گفته چیزی سرش نمیشد.
ممنون میشم بتونی برام درایور رو آپ کنی
arshia1_987
11-03-2008, 22:12
گوشیت چینیه یا سنگاپور؟ تو کدوم منطقه میشید ؟ مسیرت به آریاشهر کاشانی یادگار امام بین حکیم و جلال ....
اونورا میخوره ؟ ماله من اونجا با سیمکارت مشکل پیدا میکنه و سیم رو نمیشناسه.از ولیعصر خریدی ؟
arshia1_987
11-03-2008, 22:34
یا اصلا دوست عزیز اگه برات زحمته خودت درایور رو از کجا اوردی دانلود کردی ؟ یا سی دی ؟ سی دی یی هست که توش باشه من بتونم بخرم ؟
MAHDIFSK
11-03-2008, 22:49
سلام
دیروز من MOTO RIZR Z8 خریدم
گوشی خیلی قشنگیه خیلی هم قدرتمند و شیک اما نه برای منی که قدرت و راحتی کار با A1200 تجربه کردم
به همه اونهایی A1200 دارن توصیه میکنم گوشیشونو فقط با چیزی جدیدتر و در کلاس A1200 عوض کنند
در ضمن من A1200 و Z8 و Z6 با نرم افزار MatraxBench 2.1 تست کردم نتیجه رو ببینید:
ROKR Z6: 920
A1200 : 725
RIZR Z8 : 694
اشتباه نشده Z6 از همه قویتره
MAHDIFSK
11-03-2008, 23:02
دوباره سلام
راستی با اینکه Z8 پروفایل A2DP رو ساپورت میکنه اما نمی تونه Stereo Bluetooth Headset DS970 Sony Ericsson رو پشتیبانی کنه در حالی که A1200 این مشکل رو نداشت مثل اینکه این موتورولا نامرد کاری کرده که گوشی فقط با محصولات خودش کار کنه دوستان اگه راه حلی برای این مشکل هست لطفا به من کمک کنین
آقا دستت درد نکنه! فقط یه چیزی...
همونطور که اعلام کردم امروز خریدم. ولی به نظرم آنتنش مشکلی نداره. در حقیقت انگار فلشش کردن! شاید باور نکنید ولی منوی فارسی هم داره!!!
حالا واقعا لازمه من فلشش کنم؟!
نه عزیزم دلیلی نداره فلشش کنی
فقط کافیه که روش چندتا برنامه نصب کنی که من یکم سرم خلوت بشه تاپیک Z6 روحسابی میسازم...:10:
اقا نشد هر چی زور زدیم نشد توی modmymoto ثبت نام کردم و رفتم تو لینک ولی دانلودش خودش لینک میشه به یه سایت دیگه به اسم motodev توی اون هم ثبت نام کردم که خیلی سخت بود ولی ارور میده و نمیزاره دانلود کنم مثل اینکه ثبت نامم هنوز کامل نیست و دانلود نمیتونم بکنم . توی گوگل هم که سرچ کردم هرچی سایت پیدا کردم همش باید رجیستر میکردی و همش پولکی.
خلاصه فعلا هیچ کاری نمیتونم بکنم بدونه درایور . یه جورایی دارم ناامید میشم خیلی گوشیه خوبیه ولی اذیت میکنه.به فیتکو هم زنگ زدم گفت که این مشکل شبکه هست هنوز یک سری از گوشی های ما رجیستر نشده تو مخابرات که تا 2-3 روز اینده درست میشه و تو همه مناطق انتن میده ولی خودم فکر میکنم اونم چرت گفته چیزی سرش نمیشد.
ممنون میشم بتونی برام درایور رو آپ کنی
عزیزم اصلآ فکرش رو هم نکن من برات اپلودش میکنم وا گوشیت رو کاری میکنم که با آپلو هم عوضش نکنی
یا اصلا دوست عزیز اگه برات زحمته خودت درایور رو از کجا اوردی دانلود کردی ؟ یا سی دی ؟ سی دی یی هست که توش باشه من بتونم بخرم ؟
من گوشی رو از جمهوری خریدم منم درایوررو دانلود کردم از یک سایت روسی که باید عضو بشی و کمی روسی بلد باشی ولی خیالت راحت من الان دارمش و برای همگی آپلودش میکنم
با این درایورمیتونی حتی از گوشی استفاده وبکم و یا مودم GPRS رو بکنی خیلی کامله
سلام
دیروز من MOTO RIZR Z8 خریدم
گوشی خیلی قشنگیه خیلی هم قدرتمند و شیک اما نه برای منی که قدرت و راحتی کار با A1200 تجربه کردم
به همه اونهایی A1200 دارن توصیه میکنم گوشیشونو فقط با چیزی جدیدتر و در کلاس A1200 عوض کنند
در ضمن من A1200 و Z8 و Z6 با نرم افزار MatraxBench 2.1 تست کردم نتیجه رو ببینید:
ROKR Z6: 920
A1200 : 725
RIZR Z8 : 694
اشتباه نشده Z6 از همه قویتره
عزیزم Z8 جز تنها گوشی هایی هست که 30 فریم در ثانیه فیلم پخش و ضبط میکنه این گوشی دوتا پردازنده داره که پردازنده دوم ش تو هیچ برنامه ای شناسایی نمیشه نکته جالب اینه که سرعتش به خاطر پردازندش نیست و به خاطر MVM رمش هستش که توی دنیا هیچ رقیبی نداره
این گوشی رو با A1200 مقایسه نکن عزیزم این کار خیلی کم لطفی هست A1200 وقتی روشنه حتی رمش رو نمیشه در آورد انوقت این گوشی رو میشه سیم کارتش رو عوض کرد وقتی روشنه گوشی تو 3 سوت بوت میشه و توی توابع سه بعدی Z6 رو هم میخوره این گوشی رو به عنوان یکی از شاهکار هایی موتو میشناسن....
این گوش اولین و تنها گوشی هست با این ورژن از سیمبین تکامل یافته و توی سایتی هم چون Wekipedia ازش به عنوان یک شاهکار یاد شده
تنها گوشی هست توی دنیا که وقتی روشنه میشه سیم کارتش رو عوض کرد و از سیمکارت بعدی استفاده کرد
تنها گوشی هست که از حافظه نظامی MVM استفاده کرده
حالا برات تو این هفته کلی برنامه میگذارم تا قدر این گوشی رو به فهمی
دوباره سلام
راستی با اینکه Z8 پروفایل A2DP رو ساپورت میکنه اما نمی تونه Stereo Bluetooth Headset DS970 Sony Ericsson رو پشتیبانی کنه در حالی که A1200 این مشکل رو نداشت مثل اینکه این موتورولا نامرد کاری کرده که گوشی فقط با محصولات خودش کار کنه دوستان اگه راه حلی برای این مشکل هست لطفا به من کمک کنین
این باز بر میگرده به نسخه فلشش شما گوشی های احتملآ گوشی Z8 با کلاس بلوتوث اون گوشی سازگار نیست گوشی شما موتورلا محصوب نمیشه و در درجه اول سیمبین هستش سیبمن ورژن بالایی که هنوز در هیچ گوشی به کار نرفته و فقط مختص موتورلا هستش و هیچ شرکت حق استفاده ازش رو داره ای ورژن سیمبن چون فقط برای موتورلا هستش فعلآ با اون هدست سازگار نیست چون SE هستش سعی میکینم در مورد این موضوع تحقیق کنم و بهتون بگم که چطوری این مشکل برطرف میشه ولی در هر صورت بدونید سیمبین اون هدست روساپورت نمیکنه A1200 چون لینوکس بود راحت ساپورتش میکرد به شما قول میدم هیچ گوشی سیمبن دیگه هم ساپورتش نکننه مگر روش چیز خاصی نصب بشه مثل سخت افزار هایی که توی XP شناسایی میشن ولی با Vista کار نمیکنن
در هر صورت من توی V3Xاین مشکل رو حل کردم راه حل Z8 رو هم براتون پیدا میکنم..
ESMAIL2006
11-03-2008, 23:35
اقا شرمنده z8 رو از ایران بخریم بهتره یا مثلا از کشوری مثل عربستان کدوم خوبه
MAHDIFSK
12-03-2008, 00:09
عزیزم Z8 جز تنها گوشی هایی هست که 30 فریم در ثانیه فیلم پخش و ضبط میکنه این گوشی دوتا پردازنده داره که پردازنده دوم ش تو هیچ برنامه ای شناسایی نمیشه نکته جالب اینه که سرعتش به خاطر پردازندش نیست و به خاطر MVM رمش هستش که توی دنیا هیچ رقیبی نداره
این گوشی رو با A1200 مقایسه نکن عزیزم این کار خیلی کم اطفی هست A1200 وقتی روشنه حتی رمش رو نمیشه در آورد انوقت این گوشی رو میشه سیم کارتش رو عوض کرد وقتی روشنه گوشی تو 3 سوت بوت میشه و توی توابع سه بعدی Z6 رو هم میخوره این گوشی رو به عنوان یکی از شاهکار هایی موتو میشناسن....
حالا برات تو این هفته کلی برنامه میگذارم تا قدر این گوشی رو به فهمی
از توجه شما متشکرم در ضمن اگر راه حلی برای مشکل هندزفری DS970 پیدا بشه بسیار عالیه.
اقا شرمنده z8 رو از ایران بخریم بهتره یا مثلا از کشوری مثل عربستان کدوم خوبه
عزیزیم اگه بیشتر ایرانی از ایران بگیر گارانتیش برای ایرانه اگه نه از عربستان بیشتر هستی و اونجا زندگی میکین عربستان بگییر
البته من تو عربستان z8 ندیدم و فکر کنم اونجا نیست....
arshia1_987
12-03-2008, 12:20
ممنون پس ما منتظریم
Sasan Info
12-03-2008, 18:18
با توجه به این که گوشی z8 میتونه در حین روشن بودن سیم کار عوض کنه یه سوال برای من پیش اومده
باطری این گوشی کجاست؟؟؟؟؟
musketeer
12-03-2008, 19:23
دوستان من z6 ای که خریدم بجز شارژر هیچ لوازم جانبی ای نداشت! گارانتی فیتکو هم هست. باید داشته باشه یا من توقعم زیاده؟!
arshia1_987
13-03-2008, 00:07
مال منم هیچی نداشت دوست عزیز.فقط شارژر با یه مشت دفترچه.راستی گوشیت رو جعبه زده سنگاپور و زیر باطری تو گوشی چین ؟
arshia1_987
13-03-2008, 00:18
راستی آپاچی جان من طبق چیزهایی که فهمیدم unregisterd sim مربوط به اینه گه گوشی تو رجیستر نشده تو مخابرات.
و داستان هم اینجاست که سریال گوشی من اصلی و با فلش تغییری نمیکنه.به فیتکو زنگ زدم گفت که این پیغام ماله اینه که یه سری از گوشی های ما رجیستر نشده که تا 2-3 روز اینده تو مخابرات حل میشه بعد بهش گفتم که اخه گوشی من همه جا کار میکنه جز یه سری منطقه ها مثل آریاشهر گفتش که همیجوریه رجیستر نشده و تو یه سری از جاها مشکل داره.حالا شما فکر میکنی این اقا اطلاعاتش درسته ؟ اخه اگه رجیستر نشده باشه که همه جا باید تعطیل باشه و کار نکنه این طور نیست ؟ و با فلش به نظرت درست میشه ؟ یا اینکه صبر کنم فیتکو رجیسترش کنه .
د ضمن دو تا سوال یکی اینکه سیم خاصی واسه ارتباط نمیخواد که سیم یواس بی معمولی میخوره دیگه.با سیم /mp3player کار میکنم.
و 2 اینکه وقتی وصل میکنم new hardware به نام s flash scm A-11 رو میخواد نصب کنه و دنبالش میگرده
ممنون
modernamir
13-03-2008, 00:34
اینجا که همه فقط درباره سریهای Z صبحت می کنند، کسی نظری درباره V8 نداره؟ Cpu اون چه جوریه؟ ارزش قیمتشون داره؟
arshia1_987
13-03-2008, 01:51
آپاچی جان زحمت کشیدی.درایور رو پیدا کردم و گوشی رو فلش کردم با همون اولین فایلی که توی این سایت بود
حالا فعلا تست انتن نکردم . باید برم اون سمتی.
ولی خب سرعتش یکم بالاتر رفته و یه فولدر به نام اسکین اضافه شده . ولی چه اسکینی باید توش بریزم ؟ با فرمت ski ریختم جواب نمیده چه جوری باید تم عوض کنم ؟ و اینکه چه برنامه هایی هست که بشه توش ریخت تا فرمت های فیلم رو پخش کنه ؟ همچنین افزایش صدا هم میشه دادش ؟ و ......... خلاصه اینکه توپش کنم دیگه
خیلی ممنون
MAHDIFSK
13-03-2008, 12:34
با توجه به این که گوشی z8 میتونه در حین روشن بودن سیم کار عوض کنه یه سوال برای من پیش اومده
باطری این گوشی کجاست؟؟؟؟؟
این گوشی 2 تا در داره یکی برای باتری اون یکی هم برای سیم کارت
MAHDIFSK
13-03-2008, 14:28
سلام
توی این سایت می تونید framware بروز شده به همراه تم و چیزای دیگه برای z8 پیدا کنید
و همین طور از اینجا:
و
برای فلش از rsd lite 4.1 استفده کنید.
درایور رو هم از لینک زیر بگیرید
musketeer
13-03-2008, 17:10
مال منم هیچی نداشت دوست عزیز.فقط شارژر با یه مشت دفترچه.راستی گوشیت رو جعبه زده سنگاپور و زیر باطری تو گوشی چین ؟
آره دقیقا، ولی بهت بگم که گوشی چینیه! چون IMEI اش رقم هفتم و هشتمش 01 هست. (حداقل مال من که اینطوریه!) ولی من که با این مساله مشکلی ندارم. چون حتی اگه مال افغانستان هم باشه، کارخونه ی موتورولای افغانستانه و بدون عیب! تازه گارانتی هم که داره و ....
arshia1_987
13-03-2008, 21:38
فلش کردم فرقی نکرد.به محدوده که میرسیم انتن میپره میزنه no servis بعد میزنه registering و بعد هم unregisterd sim شنبه برم بزنم تو سر فیتکو.
modernamir
14-03-2008, 14:13
یه سوال، این گوشیهای وارداتی اکثراً چینی هستند، آیا هنوز هم Cpu اونها همون پردازنده هایی هستند که توی اینترنت گفته میشه؟ امکانش نیست که اونها رو هم عوض کرده باشند؟
فلش کردم فرقی نکرد.به محدوده که میرسیم انتن میپره میزنه no servis بعد میزنه registering و بعد هم unregisterd sim شنبه برم بزنم تو سر فیتکو.
ازه عزیزم ببر فیتکو گوشیت مشکل رجیستر شدن داره....:46:
اینجا که همه فقط درباره سریهای Z صبحت می کنند، کسی نظری درباره V8 نداره؟ Cpu اون چه جوریه؟ ارزش قیمتشون داره؟
سری v فوق العداه هستند و cpu های قوی دارند و از نطر سخت افزار در همین حد هستند.....
عزیزم گوشی شما وقتی موتورلا باشه مهم نیست توی کجا تولید شده باشه جون کیفت گوشی هرگز فرقی نمی کنه و قطعاتش همون خواهد بود.....
MAHDIFSK
16-03-2008, 13:27
سلام دوستان
من بالاخره بعد از کلي گشتن FRAMWARE گوشي Z8 با پشتيباني از زبان عربي رو تو سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو پيدا کردم اما
متاسفانه با طريقه دانلود از سايت boot-loader آشنا نيستم دوستان اگر تو اين زمينه تجربه اي دارن لطفا بنده رو اهنمايي کنن.
arshia1_987
16-03-2008, 20:43
رفتم فیتکو میگه که مشکل رجیستر مخابرات هست و در اون منطقه رجیستر نشده اخه مگه میشه مخابرات رجیستر کرده باشه ولی تو یه منطقه رجیستر نشده باشه ؟ حالا باید زنگ بزنم مخابرات امار بگیرم .
بعد یه مشکل هم داشت گوشیم اینکه روی بعضی از عکس ها یه دفه یه نوری میفته عکس دو رنگ میشه ولی بعدا درست میشه و یه عکس دیگه اینجوری میشه بعضی موقع هام این مشکل اصلا نیست !!! گفتن که مشکل مینبرد هست که بعد عید بیا عوض کنیم . بابا اخه من از این اعصابم خورده که اینا غلط میکنن میان موتورولا وارد میکنن و گارانتی میکنن وقتی هیچی حالیشون نیست . به خدا اطلاعاتی که من تو فروم ها از زد6 و موتو کسب کردم اون بروبچ گارانتی نداشتن یعنی اینجوری بگم که هیچی حالیشون نیست . اصلا نمیدونستن مدل این گوشی چیه !!!!!
به خدا حیف که با گوشی خیلی حال میکنم وگرنه میداختمش دور.الانم من از کجا مطمعن باشم اون احمقا مین برد زد 6 برام بزنن؟؟؟؟؟یه چیز دیگه نزنن واسه خودشون!!!!!
در ضمن آپاچی جان طریقه ریختن تم مثل آ1200 هست میونم از اموزشای اون استفاده کنم ؟ و اینکه چرا همه فرمتای فیلم رو پخش نمیکنه چیکار باید کنم ؟؟
ممنون
modernamir
16-03-2008, 21:47
بعد یه مشکل هم داشت گوشیم اینکه روی بعضی از عکس ها یه دفه یه نوری میفته عکس دو رنگ میشه ولی بعدا درست میشه و یه عکس دیگه اینجوری میشه بعضی موقع هام این مشکل اصلا نیست !!! گفتن که مشکل مینبرد هست که بعد عید بیا عوض کنیم . بابا اخه من از این اعصابم خورده که اینا غلط میکنن میان موتورولا وارد میکنن و گارانتی میکنن وقتی هیچی حالیشون نیست .
مگه فیتکو گارانتی تعویض نمیده؟
arshia1_987
17-03-2008, 12:04
گارانتی تعویض تو ایران؟؟؟!!!!!!! اصلا همچین چیزی در ایران معنا ندارد
دوستانی که z6 گرفتن انگار زیاد راضی نیستن .... کسی تجربه کار با z8 رو داره ؟ یعنی z8 ارزش یه کلوپ رو نداره ؟
دوستانی که z6 دارن انگار زیاد راضی نیستن .... کاش به جای z6 از همون اول z8 میخریدن .... راستی کسانی که با z8 کار کردن از تجربشون بگن ... راضی هستن ؟ چرا برای این گوشی کلوپ نمیزنن ؟
musketeer
17-03-2008, 22:50
چرا من z6 گرفتم و خدا رو شکر کاملا راضی ام. ولی خوب z8 یه چیز دیگه اس!!
arshia1_987
18-03-2008, 13:29
دوست عزیز همه راضین فقط گوشیه من یکم بازی در اورد ولی انقد گوشیه باهالیه که دارم باهاش میسازم.مطمعنا اگه به غیر از موتو بود 1 روز نمیکشید که تعویضش میکردم
MAHDIFSK
24-03-2008, 00:05
سلام
دوستان کسي برنامه اي براي اجراي فايلهاي تصويري Dat يا همون Mpeg1 روي Z8 سراغ نداره؟
MAHDIFSK
24-03-2008, 00:28
دوستانی که z6 دارن انگار زیاد راضی نیستن .... کاش به جای z6 از همون اول z8 میخریدن .... راستی کسانی که با z8 کار کردن از تجربشون بگن ... راضی هستن ؟ چرا برای این گوشی کلوپ نمیزنن ؟
سلام
عیدتون مبارک
من هم با Z6 کارکردم هم باZ8 به نظر من Z6 از نظر کارایی به قیمت از امتیاز بیشتری برخورداره من نزدیک 2هفته هست که دارم با Z8 کار میکنم ومیتونم اینطور ازش صحبت کنم:
محاسن:
1-بزرگترین و بارزترین مشخصه Z8 زیبایی اونه که کمتر رقیبی برای اون پیدا میشه
2-استفاده از سیمبیان 9.2 وسرعت اجرای بالای سیستم عامل
3-در اجرای بازیهای 3 بعدی بی نظیر عمل میکنه و نمونش هم بازی asphalt نصب شده روی خود گوشی هست
معایب:
1-به علت شکل عجیب صفحه کلید تایپ کردن مشکل و بسیار خسته کننده است
2-تنها از هندزفری بلوتوث استریو های موتورولا پشتیانی میکنه و مواردی همچون DS970 سونی اریکسون رو نمیشناسه
3-تصویر تماس گیرنده بسیار کوچکه در حالی که Z6 تو این زمینه بسیار عالی عمل میکنه
4-به علت ورژن سیستم عامل برناه های زیادی روش نصب نمیشه که البته این مشکل موقتیه
5-شارژ باتری حداکثر به 2 روز میرسه
6-در کل صدای ضعیفی داره و در جاهای شلوغ احتمال از دست دادن تماس زیاده
در مورد دوربین هم بگم که مشکل خاصی نداره و یک دوربین موبایل معمولی داره
در آخر هم بگم که این نظر شخصی منه و شاید دیگر دوستان نظر دیگه ای داشته باشند که برای بنده قابل احترامه.
darvaze_setaregan
24-03-2008, 14:47
فعلا بهترین وجدیدترین گوشی چیه و قیمتش چنده؟
راستی دوستان خبری از z10 ندارن ؟ موتورولا ریلیز کرده این گوشیو ؟ واقعا گوشی کاملیه ....فکر می کنید امیدی هست ایران بیاد ؟
farshidshd
25-03-2008, 11:06
همه چی میاد ایران
Z10 هم میاد
کی گفته همه چی میاد ایران ؟ !! جواب دقیق خواستم در مورد z10
arshia1_987
25-03-2008, 16:16
قدرتی که داره این z6 چی ازش بگم اخه ؟ دیروز اینو کشف کردم امکان فرستادن یک فایل به هر چند تا موبایلی که دلت میخواد از طریق بلوتوث.بقیه گوشی ها هنگام فرستادن بلوتوث باید یه اسم رو انتخاب کنی اما این لیستی رو جلوت قرار میده و میتونی تیک کنی کنار اسم ها chekbox داره!!!!
در ضمن کاری که کردم اهنگ در حال پخش و فرستادن بلوتوث و فیلمبرداری هر سه همزمان بدون کم شدن سرعت!!!!!
از دوربین z6 بگو ... عکساش نویز داره ؟
arshia1_987
27-03-2008, 11:00
دوربینش 2 مگاپیکسل واقعی عزیزم
اینو بگم که از 2 مگ ها با لنز سایبرشات سونی اریکسون مثل کا550 بهتر هست. عملکرد خوب توی نور های کم فلاش هم که داره کلا جزو معدود مدل های موتو با فلاش هست . من فقط سری z رو دیدم فلاش داره.نویز هم نداره تا جایی که من کار کردم
Highbury
27-03-2008, 15:02
کسی در مورد زد 10 اطلاعی نداره ؟ایا به سایر کشورها رفته ؟کی ایران مید؟با چه قیمتی؟زد8 و 10 آیا صفحه لمسی هم هستش؟
arshia1_987
29-03-2008, 00:02
دوست عزیز فکر کنم رفته باشه و بزودی باید به ایران برسه البته با قیمتی بالا شاید حدود 600 - 700 تومن چون زد8 الان 420 هست.صفحه اش هم لمسی نیست
مهمترین ویژه گی هاش هم : سیستم عامل سیمبیان 9.2 داره که بعد از زد8 خود موتورولا سریعترین سیمبیان دنیاست.پردازنده بسیار قوی داره TI 2420 multimedia processor صفحه نمایش ضد خش داره دوربین 3.1 مگا پیکسل دارای فوکوس اتوماتیک و فلاش زنون صفحه نمایش 16 میلیون رنگ . خلاصه اینکه این گوشی مرگ نداره.من خودم الان زد6 دارم که دیوونشم زد 8 که کولاکه دیگه چه برسه به 10 ...........!!!!
مشخصات کامل
General Network HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Announced 2007, September
Status Coming Soon
Size Dimensions
Weight 100 g
Display Type TFT, 16M colors
Size 240 x 320 pixels, 2.2 inches
- Scratch-resistant display
- Screensavers and wallpapers
Ringtones Type Polyphonic, MP3
Customization Download
Vibration Yes
Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
Call records Practically unlimited
Card slot microSD (TransFlash)
- 90 MB internal memory
- TI 2420 multimedia processor
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G HSDPA, 3.6 Mbps
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0 miniUSB
Features OS Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI
Messaging SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML
Games Yes
Colors Black
Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video(QVGA 30fps), video(QVGA 30fps), xenon flash; secondary VGA videocall camera
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/AAC+ player
- 3.5 mm audio output jack
- T9
- Organizer
- Calculator
- Built-in handsfree
- Voice dial
- Voice memo
Battery Standard battery, Li-Ion 1030 mAh
Stand-by Upto 380 h
Talk time Up to 5 h
با تبریک سال نو
منهم یک موتو Z6 از دبی خریدم که این مشکلات رو دارم:
1) فقط شارژ گوشی داشت؟ ایا باید کابل usb و هدفون خودم بخرم؟ چه مارکی و حدود قیمت چنده؟
2) مشکل پریدن انتن هست که باید خاموش روشن کنم تا دزست بشه...
3)هر بار که روشن میکنم میپرسه مد پرواز یا ... چه جوری میشه غیر فعال کرد ؟
حتما با کار کردن بیشتر از محاسنشم میگم....ممنون از لطفتون
arshia1_987
30-03-2008, 12:57
با تبریک سال نو
منهم یک موتو Z6 از دبی خریدم که این مشکلات رو دارم:
1) فقط شارژ گوشی داشت؟ ایا باید کابل usb و هدفون خودم بخرم؟ چه مارکی و حدود قیمت چنده؟
2) مشکل پریدن انتن هست که باید خاموش روشن کنم تا دزست بشه...
3)هر بار که روشن میکنم میپرسه مد پرواز یا ... چه جوری میشه غیر فعال کرد ؟
حتما با کار کردن بیشتر از محاسنشم میگم....ممنون از لطفتون
مشکل پریدن انتن تو دبی ؟ یا تو تهران ؟ اگه تهرانه که حدودا کجاهای تهران انتنتون میپره و چه پیغامی میده ؟
بله فقط شارژر داره و بقیه رو باید بخری کابل که مارک نداره کابل یو اس بی دیگه مثل همون کابل های mp3 player یا کابل دوربین دیجیتال . اگه هر کدوم از اینا رو داری به گوشیت میخوره . هدفون هم بله باید بخری مارکش هم خوب معلومه دیگه باید موتورولا بخری !!! قیمت فابریکش فکر کنم حدود 12-13 تومن هست .
Highbury
01-04-2008, 19:06
موبایل ریویو جدیدترین ریویوش مال زد 10 هست کسی اگه خوب انگلیسی بلده بیاد ببینه چه خبره
در ضمن اسپیکر این گوشی کجاست؟
کیفت صدا و بلندی زد8 در چه حدی هست؟
v8 v9 کیفیت و بلندی صداش چطوره؟
anti_girl
02-04-2008, 13:21
دوستان كسي از z12 اطلاع نداره كه كي به توليد انبوه ميرسه اينم عكسش:
مشکل پریدن انتن تو دبی ؟ یا تو تهران ؟ اگه تهرانه که حدودا کجاهای تهران انتنتون میپره و چه پیغامی میده ؟
بله فقط شارژر داره و بقیه رو باید بخری کابل که مارک نداره کابل یو اس بی دیگه مثل همون کابل های mp3 player یا کابل دوربین دیجیتال . اگه هر کدوم از اینا رو داری به گوشیت میخوره . هدفون هم بله باید بخری مارکش هم خوب معلومه دیگه باید موتورولا بخری !!! قیمت فابریکش فکر کنم حدود 12-13 تومن هست .
ممنون از پاسخت
تهران استفاده میکنم بیشتر هم غرب تهرانم طرف جلال و حکیم...
ایا این گوشی دو تا سیم کارت هم قبول میکنه؟
اگر برای sms اهنگ انتخاب کنم تا وقتی نخونمش به نواختن موزیک ادامه میده!!! حتی اگه کشویی باز کنم!!! ایا همینجوری هست z6?
برای گرفتن مموری چی پیشنهاد میکنید و قیمت چند هست ؟
شارز باطزی هر روز تمام میشو؟ البته چون تازه گرفتم اغلب در حال کشفم.!!
ممنون .....
musketeer
15-04-2008, 18:37
1- دو سيم كارت خير
2- بستگي داره به اينكه چجوري تنظيم كني. هر دو مدل امكان پذيره.
3- حداكثر مموري كه ساپورت ميكنه 2 گيگ هست. (البته شايد با بالاتر هم كاركنه، نميدونم) متفرقه حدود 5-6 تومان و اصل حدود 12-13 تومان
4- شارژ مال من كه هيچ مشكلي نداره. شايد دفعه ي اول به اندازه كافي شارژ نكرديد (8-10 ساعن)
5- خواهش!
arshia1_987
17-04-2008, 16:17
ممنون از پاسخت
تهران استفاده میکنم بیشتر هم غرب تهرانم طرف جلال و حکیم...
ایا این گوشی دو تا سیم کارت هم قبول میکنه؟
اگر برای sms اهنگ انتخاب کنم تا وقتی نخونمش به نواختن موزیک ادامه میده!!! حتی اگه کشویی باز کنم!!! ایا همینجوری هست z6?
برای گرفتن مموری چی پیشنهاد میکنید و قیمت چند هست ؟
شارز باطزی هر روز تمام میشو؟ البته چون تازه گرفتم اغلب در حال کشفم.!!
ممنون .....
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم اتفاقا دقیقا تو غرب تهران هم هست اریاشهر از بالا تا همت از پایین تا ازادی از غرب تا جنت اباد و از شرق فکر کنم تا حدودای تهران ویلا انتن ندارم . شما هم توی این مناطق براتون پیغام UNREGISTERD SIM میده ؟ احتمالا مخابرات این منطقه با این گوشی مشکل داره . نمیدونم باید خره کیرو گرفت ؟
musketeer
20-04-2008, 17:50
دوستان لطفا در مورد Z6 توی تاپیک خودش بحث کنید. اتفاقا همونجا بحث Unregistered Sim داره به یه جاهایی میرسه!
آیا موتورولا تی وی دار تولید شده و تو بازار ایران موجود میباشد
anti_girl
08-06-2008, 08:30
نه متاسفانه همچين محصولي تا كنون از اين شركت به بازار عرضه نشده.............
سلام دوستان. خوبید؟
آقا نظرتون در مورد Rizr Maxx V6 چیه؟ جنس بدنش چطوره؟ ایران گیر میاد؟ قیمتش چنده؟ ممنون می شم راهنماییم کنید. :46:
anti_girl
14-06-2008, 12:05
اينم مشخصاتش فكر نكنم تو ايران باشه .... من كه نديدم....
Motorola RAZR maxx V6
Product Specifications :
Network
GSM 850/GSM 900/GSM 1800/GSM 1900
Dimensions104 x 53 x 15 mm
Weight105 g
Display TypeTFT, 256K colors
Display Size240 x 320 pixels, 33 x 45 mm
- Second external 65K colors display
(120 x 160 pixels)
- Screensavers and wallpapers
- Downloadable logos
Ringtones TypePolyphonic, MP3
VibrationYes
Phonebook Memory1000 entries, Photocall
Call records10 dialed, 10 received, 10 missed calls
Card Slot
microSD (TransFlash)
- 50 MB internal memory
GPRSClass 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSDNo
EDGEClass 10, 236.8 kbps
3GHSDPA 3.6 Mbps
WLANNo
BluetoothYes, v2.0 with A2DP
Infrared portNo
USBYes, v2.0
MessagingSMS, EMS, MMS, Instant Messaging
BrowserWAP 2.0/xHTML, HTML (Opera 8)
GamesYes
Colors
Black
Camera2 MP, 1600x1200 pixels, flash, video (QCIF), secondary video call VGA camera
- Video calling and download
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/AAC+ player
- T9
- Organizer
- Calculator
- Built-in handsfree
- Voice memo
BatteryStandard battery, Li-Ion 940 mAh
Stand-byUp to 375 h
Talk timeUp to 3 h
Warranty
One Year Manufacturer Warranty
anti_girl
14-06-2008, 12:07
تكراري.............!
dimah2005
14-06-2008, 12:24
نقل قول=========================
=============================
مثل اینکه نقل قول کار نمی کنه؟
آره بود اون موقع ها که تازه معرفی شده بود گوشیه نبود که به پاش برسه
حالا بعد از صد سال اومده تو ایران چه فایده ؟!؟!؟!؟!؟ اونم گرون
ولی بازم تو خشگلی بازم بی همتاس
Corvette
14-06-2008, 23:31
سلام دوستان. خوبید؟
آقا نظرتون در مورد Rizr Maxx V6 چیه؟ جنس بدنش چطوره؟ ایران گیر میاد؟ قیمتش چنده؟ ممنون می شم راهنماییم کنید. :46:
گیر میاد عزیز. گوشیه خوبی هستش.... طراحیه زیبا .. باریک و جذاب و سرعته بالاو.... دوربینش هم تو 2 mp ها در
سطحه بالایی هستش...
قیمتش هم با ~ 240 باشه... علاعدین نمایندگیه فیتکو.
من پول داشتم میخریدمش :38:
anti_girl
14-06-2008, 23:33
نقل قول=========================
=============================
مثل اینکه نقل قول کار نمی کنه؟
آره بود اون موقع ها که تازه معرفی شده بود گوشیه نبود که به پاش برسه
حالا بعد از صد سال اومده تو ایران چه فایده ؟!؟!؟!؟!؟ اونم گرون
ولی بازم تو خشگلی بازم بی همتاس
درسته دوست عزيز البته طبيعه كه با پيشرفت تكنولوژي گوشي هاي بهتري وارد بازار بشه
در ضمن z10 هم براي خودش شاخيه ها دسته كمش نگيرين...........
v6 گوشی واقعا خوبیه که از مدل های v3i - v3x خیلی بهتره و امکانات جدیدی داره. سرعتش فوق العاده هست
بلاخره بعد از ورود
U9
V8,V9 ,..........
نوبت به سری جدید رسیده
فیتکو در سایت رسمی موبنا گزارش داده که گوشی های ZN5,A1600,A1800 رو وارد کرده و این گوشی ها تا کمتر چند ماه دیگه وارد بازار ایران میشوند....
اینم متن کامل خبر
جدیدترین محصول شرکت آمریکایی موتورولا موسوم به گوشی تلفن همراه ZN5 با دوربین پنج مگاپیکسلی به زودی روانه بازار تلفن همراه ایران می شود.
به گزارش خبرنگار موبنا، این مدل موتورولا کمتر از سه ماه آینده توسط یکی از شرکت های قانونی واردکننده گوشی در بازار تلفن همراه تهران عرضه خواهد شد.
این گوشی دارای قابلیت ها و سیستم های مختلف از جمله دوربین درقسمت جلویی برای استفاده در مکالمه های ویدیویی و سیستم اتصال بلوتوث ،سیستم جهانی GSM/EDGE با باندی فرکانسی 1900 مگاهرتز می باشد.
MOTOZINE ZN5 که نمونه جدید ازسری گوشی های MOTO است ، با طراحی متفاوت از گوشی های قبلی این شرکت ساخته شده است.
این گوشی 114 گرمی که به تازگی به بازار جهانی تلفن همراه معرفی شده دارای صفحه نمایش TFTبا قابلیت نمایش 256 هزار رنگ، دوربین عکاسی و فیلمبرداری پنج مگاپیکسلی، حافظه داخلی 350 مگابایتی و ارتقا آن به 4 گیگابایت است.
اینم در مورد A1800
مدیرفروش شرکت "فیتکو" توزیع کننده گوشی های موتورولا در گفت و گوی اختصاصی به خبرنگار موبنا گفت: این گوشی آمریکایی که به شکل دوکفه ای ( لولایی) طراحی وساخته شده است ، شبیه گوشی های مدل A1200 و A1600 است.
"محسن مهرپژوهان" افزود: قیمت دقیق این گوشی تا زمان عرضه نهایی در بازار تلفن همراه قابل تشخیص نخواهد بود.
گوشی یاد شده با ظاهری زیبا دارای قابلیت ها ، سیستم ها و کارآیی های گوناگون از جمله صفحه نمایش 4/2 اینچی لمسی با 262 هزار رنگ – 240 – 320 پیکسلی ، قابلیت تشخیص دست خط ، سیستم داخلی GPS ، سیستم اپراتوری یا سیستم عامل لینوکس ، دوربین 3 مگاپیکسلی با فوکوس خودکار و قابلیت ضبط ویدیویی ، قابلیت پخش موسیقایی با پشتیبانی فرمت های MP3, WAV, AMR, MIDI, AAC, AAC+ و eAAC است.
این گوشی همچنین دارای سیستم اتصال بی سیم بلوتوث ، قابلیت های جستجوی اینترنتی و دسترسی به وب ، قابلیت ارسال و دریافت نامه الکترونیکی ( ایمیل) ، SMS firewall ، حافظه داخلی با ظرفیت 150 مگابایت و قابلیت استفاده از کارت حافظه جانبی تا ظرفیت 4 گیگابایت می باشد و از پشتیبانی شبکه سه باندی GSM (900 / 1800 / 1900 MHz) ، شبکه CDMA با فرکانس 800 مگاهرتز برخودار است.
perjixen
02-07-2008, 18:40
و دیگر هیچ................!!! چه شود..........!!
از z10 خبری نداده ؟ تو برنامشون هست که z10 روهم وارد کنن ؟
دوست عزيز از اطلاعاتي كه در مورد zn5 ارائه كرديد خيلي ممنونم .
shahramcat
04-08-2008, 11:48
من برای اولین بار اومدم بخش موتورولا ! خودم جزو عاشقان نوکیا هستم !
همینجا اعلام میکنم از نوکیا استعفا میدم ! موتو واقعا عالی داره کار میکنه یک برند فوق العاده پیشرفته !
مجذوب قدرت و طراحی موتو شدم جدا ! فکرش رو هم نمیکردم . متاسفانه بازار ایران تعصب نوکیا و سونی موجب عقب افتادگی اون شده ... من اگر بخام گوشی بگیرم 100% موتو میخرم .
کسی هست لوگو موتورولا برای امضا انجمن طراحی کنه ( جو گیر شدم :-)) ) بابا نوکیا با حداکثر نصف پرفورمنس موتو باید براش 240 تا پول بدی !
Z8 رو دیدم کلا از خودم نا امید شدم ! به قول بچها گفتنی کف کردم !
گوشی بعدی من Z6 or V8 هست . نوکیا جان بای ی ی ی !!!
من برای اولین بار اومدم بخش موتورولا ! خودم جزو عاشقان نوکیا هستم !
همینجا اعلام میکنم از نوکیا استعفا میدم ! موتو واقعا عالی داره کار میکنه یک برند فوق العاده پیشرفته !
مجذوب قدرت و طراحی موتو شدم جدا ! فکرش رو هم نمیکردم . متاسفانه بازار ایران تعصب نوکیا و سونی موجب عقب افتادگی اون شده ... من اگر بخام گوشی بگیرم 100% موتو میخرم .
کسی هست لوگو موتورولا برای امضا انجمن طراحی کنه ( جو گیر شدم :-)) ) بابا نوکیا با حداکثر نصف پرفورمنس موتو باید براش 240 تا پول بدی !
Z8 رو دیدم کلا از خودم نا امید شدم ! به قول بچها گفتنی کف کردم !
گوشی بعدی من Z6 or V8 هست . نوکیا جان بای ی ی ی !!!
خوشحال شدم عزیزم
به امید دیدارت در تاپیک موت, بازها ....:10:
من بهت v8 رو پیشنهاد میکنم چون ال سی دی بزرگتری داره...
بچه ها E8 هم با قیمت رسمی 280 هزار تومان به بازار آومد 2GB هم رم داخلی داره که با مموری کارد زیاد هم میشه... دلتون بسوزه T-Mobile پنجاه درصد حراج کرده برم سوئد میخرمش...
قیمت V8 با گارنتی کامتل هم 260-270 هزار تومان
کامتل همچنین Z6 رو با هدست بلوتوث لمسی S9 بفروش میرساند..
anti_girl
09-08-2008, 15:57
بچه ها حتما e8 رو امتحان كنين اخه واقعا كامله در ضمن اين گوشي به صورت محدود وارد بازار ميشه....!
shahramcat
10-08-2008, 01:14
v6 گوشی واقعا خوبیه که از مدل های v3i - v3x خیلی بهتره و امکانات جدیدی داره. سرعتش فوق العاده هست
آقا قیمت V6 گرونتر از V3xx هست ایران ؟ این 2 تا هیج فرقی با هم ندارن فقط وی 6 یک دوربین 2 داره که وی 3 نداره 1.3 داره !
قیمت دلاری وی 6 199 هست V3xx هم 279 !
اما اینجا برعکسه انگار ! قیمت جدید وی 6 رو کسی نداره ؟
amir2011
11-08-2008, 00:37
بچه ها E8 هم با قیمت رسمی 280 هزار تومان به بازار آومد
عجب آدمهایی هستن این مغازه دارها..!
به من 400 قیمت داد..!
Corvette
12-08-2008, 19:52
آقا قیمت V6 گرونتر از V3xx هست ایران ؟ این 2 تا هیج فرقی با هم ندارن فقط وی 6 یک دوربین 2 داره که وی 3 نداره 1.3 داره !
قیمت دلاری وی 6 199 هست V3xx هم 279 !
اما اینجا برعکسه انگار ! قیمت جدید وی 6 رو کسی نداره ؟
بله گرونتره خیلی هم جدیدتر و سریعتره!
V6 maxx تقریبا 260 باید باشه ولی قیمتم دقیق نیست اون اول که اومده بود 243 بود اما گرون شد 260!!
الان نمی دونم دقیقا چنده ولی تو همین محدوده باید باشه.
shahramcat
12-08-2008, 23:25
بله گرونتره خیلی هم جدیدتر و سریعتره!
V6 maxx تقریبا 260 باید باشه ولی قیمتم دقیق نیست اون اول که اومده بود 243 بود اما گرون شد 260!!
الان نمی دونم دقیقا چنده ولی تو همین محدوده باید باشه.
آقا V3xx تو خارج از ایران گرونتر از V6 هست ! اینجا برعکس انگار !
Corvette
13-08-2008, 01:07
آقا V3xx تو خارج از ایران گرونتر از V6 هست ! اینجا برعکس انگار !
فکر نمی کنم دوسته من.. یه نگاهی بنداز به قیمتها یه سایته موتو :46:
shahramcat
13-08-2008, 02:41
فکر نمی کنم دوسته من.. یه نگاهی بنداز به قیمتها یه سایته موتو :46:
جناب من این سایت رو که بسیار معتبر هست برای قیمت برات میزارم ببین :
قسمت موتورولا هست اینم قیمت :
$279.99 MOTOROLA V3XX RAZR UNLOCKED HSDPA TRIBAND GSM MOBILE PHONE
$199.99 MOTOROLA V6 RAZR MAXX UNLOCKED HSDPA TRIBAND GSM MOBILE PHONE
من نمیدونم قضیش چی هست ؟ نا امید شدم ! روش حساب باز کرده بودم .. تو سایت خود موتو امریکا قیمت V3xx هست 229 دلار و Maxx V6 هست 299 دلار ! به نظر شما ارزش داره 280 تومن برای این گوشی بدم یا نه ؟
Corvette
13-08-2008, 12:43
دوسته من قیمت هاش زیاد صحیح نیست! گوشیه گرونی مثله Z8 رو 250$ زده! باید ببینی شرایطه کالا و فروشش دقیق چیه تو این
سایت!
به نظره من v6maxx گوشی خوبیه ی همه ی یوزرهاش راضی هستن ازش.. تا 250 هم جا داره به خاطرش هزینه کنی.
shahramcat
13-08-2008, 13:14
دوسته من قیمت هاش زیاد صحیح نیست! گوشیه گرونی مثله Z8 رو 250$ زده! باید ببینی شرایطه کالا و فروشش دقیق چیه تو این
سایت!
به نظره من v6maxx گوشی خوبیه ی همه ی یوزرهاش راضی هستن ازش.. تا 250 هم جا داره به خاطرش هزینه کنی.
آقا ممنون که توجه کردی .......
به عنوان آخرین سوال من 2 تا پرسش دارم که جمع بندی کنم برا خودم :
1- بین Z6 و Maxx V6 شما کدوم رو پیشنهاد میدی ؟ Z6 با هدفون بلوتوث مدل S9 گارانتی کامتل بچها گفتن 265 قیمت داره اما من نمیدونم تو جعبه V6 چی هست !
2- برای ریختن تم برنامه بازی در کل مشکلی برای این 2 مدل وجود نداره ؟ میشه راحت گیر آورد و ریخت روش ؟
باز هم ممنون
rozysara
13-08-2008, 15:36
عجب آدمهایی هستن این مغازه دارها..!
به من 400 قیمت داد..!
اره منم پرسیدم گفت 425 کجا 280 میدن؟
Corvette
13-08-2008, 18:31
آقا ممنون که توجه کردی .......
به عنوان آخرین سوال من 2 تا پرسش دارم که جمع بندی کنم برا خودم :
1- بین Z6 و Maxx V6 شما کدوم رو پیشنهاد میدی ؟ Z6 با هدفون بلوتوث مدل S9 گارانتی کامتل بچها گفتن 265 قیمت داره اما من نمیدونم تو جعبه V6 چی هست !
2- برای ریختن تم برنامه بازی در کل مشکلی برای این 2 مدل وجود نداره ؟ میشه راحت گیر آورد و ریخت روش ؟
باز هم ممنون
والا اگر با اون هدفونه گیرش بیاری این قیمت خوبه! چون جدا اون هدفون 50 ~ قیمت داره!
تو جعبه ی v6 هم باید یه هدفونه معمولی. شارژر.. و CD .. باشه چیزه خاصی نداره .. مموری هم خاطرم نیست
داره تو پک یا نه!
اما Z6 و V6 خیلی با هم فرق دارن. نمی دونم .. به خودت بستگی داره...
Z6 لینوکس هست.. پردازندش هم فوقولادست! کلا گوشی جالبیه.. باید بگم شاید با آنتن دهی به مشکل بخوری
با توجه به گفته هایه کلوپه Z6 البته حل میشه نمی دونم شایدم شده!
V6 هم که جاواست! سریعه.. باریکه و کلا طراحیش از نظره من مدرن تره.. من V6 انتخاب میکنم:46:..
برنامه خور این دو تا هم تو یه مایه هست تقریبا البته Z6 کمی وضعیتش بهتره با توجه به اینکه لینوکسه.
ولی بازم خودت باید ببینی اولویت هات کدومه :12:
اره منم پرسیدم گفت 425 کجا 280 میدن؟
اره حق با شماست من فقط مید.نستم صد درصد اومده ولی چون تازه اومده بود فروشنده هنوز خودش هم قیمت نگذاشته بودو به من اینطور گفت..
قیمتش فعلا تو پایه 400 تومان هستش..
جالب اینه تو کامپیوتر پایتخت 600 هزار تومان میفروشنش...
rozysara
22-08-2008, 09:36
کسی از قیمت جدید گوشی های موتورلا خبر داره و این که گوشی های جدیدش کی میاد
Ssarshar
22-08-2008, 10:51
دوستان موتو ای 8 اومده ؟؟؟؟؟؟؟ چند قیمته ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rozysara
22-08-2008, 11:56
اره اومده 390 تا 420 تومن میدن
Ssarshar
22-08-2008, 13:03
اره اومده 390 تا 420 تومن میدن
چه خبره ؟ خب آدم میره Z8 میخره
rozysara
22-08-2008, 14:12
قیمت ها رو که من نمیدم همینه z8 خودش به این قیمت نمیرزه خدا به این موبایل فروشا انصاف بده
shahramcat
22-08-2008, 17:37
اگر موتورولا قیمتهاش در ایران بیاد پایین که شاهکار فروش میشه ....
مهمترین اصل اینکه ما بتونیم گوشیهایی رو بخریم که از نظر امکانات در سطح بالایی باشه و قیمت ارائه شده اونها به شکلی باشه که نسبت به گوشیهای غیر از موتو خیلی بالا نباشه و مهمتر اینکه دید همه رو نسبت به موتو در سطح بالاتری قرار بده .
rozysara
29-08-2008, 08:51
کسی میدونه قیمت z10 و z8 توی دوبی چنده جوای یدید ممنون میشم
منم به سوال دوستمون اینو اضافه کنم.من دنبال z10 گشتم میگن تو بازار نیومده بنظرتون کی میاد .من که حالم گرفته شد پس کی میاد؟
Ssarshar
05-09-2008, 15:52
سلام بچه ها کسی با Rokr E8 کار کرده ؟ یا اطلاعاتی در موردش داره ؟
1- جی اس ام آرنا ریویو این گوشی رو نکرده ؟
2- کیفیت صداش در مقایسه با سری واکمن چطوره ؟ شفافیتش خصوصا !
3- سرعت گوشی و منو ها چطوره ؟
4- چند تا تم روش نصب شده از قبل ؟
5- سیستم عاملش لینوکسه ؟
6- تصویری از پکیج این گوشی اگه دارید بزارید اینجا ممنون میشم شدیدا !
واقعا فوری نیاز مبرمی دارم ممنوووووووووووووووووووووو ووون و سپاسگزار
سلام بچه ها کسی با Rokr E8 کار کرده ؟ یا اطلاعاتی در موردش داره ؟
1- جی اس ام آرنا ریویو این گوشی رو نکرده ؟
2- کیفیت صداش در مقایسه با سری واکمن چطوره ؟ شفافیتش خصوصا !
3- سرعت گوشی و منو ها چطوره ؟
4- چند تا تم روش نصب شده از قبل ؟
5- سیستم عاملش لینوکسه ؟
6- تصویری از پکیج این گوشی اگه دارید بزارید اینجا ممنون میشم شدیدا !
واقعا فوری نیاز مبرمی دارم ممنوووووووووووووووووووووو ووون و سپاسگزار
در این مقاله می خواهیم ببینیم Rokr e8 ( که هنوز ریلیز نشده ) چه خصوصیاتی دارد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویژگی ها:
ModeShift technology که همان حالت music player رو بوجود میاره
دارای یک حلقه برای Scroll (مشابه ipod)
Innovative haptics technology که مربوط به این میشه که سازنده هاش میگن با یه فشار کوچک کلید هاش لمس میشن
2 گیگ حافظه داخلی
هدست 3.5 mm stereo
دارای حالت هواپیما Airplane mode
Talking phone دارای قابلیت خواندن پیامک
فرمتهای پشتیبانی شده:MIDI, MP3, AAC, AAC+, Enhanced AAC+, WMA, WAV, AMR-NB, Real Audio (RA) v10
Crystal Talk™ technology
html بروزر بسیار کامل مثل pC
ابعاد و خصوصیات:
115x53x10.6mm اندازه
gsm چهار بانده دارای Gpsrs و edge کلاس 12
وزن 100 گرم
نوع نمایشگر تصویر 2.0" QVGA 240x320
اتصال:
Stereo Bluetooth Class 2, USB 2.0 Hi-speed, GPRS Class 12, EDGE Class 12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو یکی از سایت های مورد استفاده در این مقاله نوشته شده بود قیمت این گوشی 670 دلار ارزیابی شده!!!!
منبع : mobilestan.net
اینم چندتا عکس برای شما دوست من :
rozysara
12-09-2008, 21:27
این گوشی الان تو ایرن هستش به قیمت 390 تا 420 هزار تومن
سلام دوستان
کسی در مورداینکه z10 کی به بازار میاد و تفاوتهای کلی اون با z8 چیه اطلاعاتی داره ؟
Ssarshar
20-09-2008, 23:10
در این مقاله می خواهیم ببینیم Rokr e8 ( که هنوز ریلیز نشده ) چه خصوصیاتی دارد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویژگی ها:
ModeShift technology که همان حالت music player رو بوجود میاره
دارای یک حلقه برای Scroll (مشابه ipod)
Innovative haptics technology که مربوط به این میشه که سازنده هاش میگن با یه فشار کوچک کلید هاش لمس میشن
2 گیگ حافظه داخلی
هدست 3.5 mm stereo
دارای حالت هواپیما Airplane mode
Talking phone دارای قابلیت خواندن پیامک
فرمتهای پشتیبانی شده:MIDI, MP3, AAC, AAC+, Enhanced AAC+, WMA, WAV, AMR-NB, Real Audio (RA) v10
Crystal Talk™ technology
html بروزر بسیار کامل مثل pC
ابعاد و خصوصیات:
115x53x10.6mm اندازه
gsm چهار بانده دارای Gpsrs و edge کلاس 12
وزن 100 گرم
نوع نمایشگر تصویر 2.0" QVGA 240x320
اتصال:
Stereo Bluetooth Class 2, USB 2.0 Hi-speed, GPRS Class 12, EDGE Class 12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو یکی از سایت های مورد استفاده در این مقاله نوشته شده بود قیمت این گوشی 670 دلار ارزیابی شده!!!!
منبع : mobilestan.net
اینم چندتا عکس برای شما دوست من :
این گوشی در حال حاضر قیمتش 330000 هزار تومانه . خریدش توصیه میشه ؟؟
کیفیت صدا و باطری و رزولوشن صفحه نمایش واسم مهمه !!!
ممنون
مربوط به پست بالا :
سرشار جان شما توی گوگل یه سرچی بکن چیزای جالب گیرت میاد !
Ssarshar
21-09-2008, 22:38
آقا این Z8 عجب محشری هست !!!!
راستی Crystal Talk™ technology رو داره دوستان ؟؟؟؟
از ویژگیهاش و صداش اگه بگید ممنون میشم !!
Nabakhshoode
25-09-2008, 16:15
این V8 رو با گارانتی فیتکو تو علائدین دیدم به قیمت 298 تومن...! چنتا سوال داشتم از دوستان :
این گوشی حافظه داخلی 2 گیگ داره ؟
کلا اس ام اس زدن با دکمه های موتورولا چطوره ؟
کلا در مورد این گوشی نظرتون چیه ؟!
مربوط به پست بالا :
در مورد حافظه ی داخلی سری اول این گوشی با حافظه ی داخلی 512 mb بود و بعد ها با 2 gb عرضه شد !
به نظر من با توجه به امکاناتش در حد گوشی معمولی هست و قیمتش یکمی زیاده !
به نظر من بزر گترین عیب این گوشی نداشتن ورودی کارت حافظه است و بهترین حسن اون قابلیت Crystal Talk اون هست
* برای دیدن بررسی تخصصی این گوشی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* برای دیدن مشخصات این گوشی :
Ssarshar
26-09-2008, 13:58
سلام دوستان میدونم اینجا جای خوبی واسه مطرح کردن این سوال نیست ولی خیلی فوریه !
من یه E8 خریدم دیروز و نمیدونم چطور درایور Usb رو نصب کنم ؟ چون قبلا سونی اریکسون داشتم نیازی به نصب نداشت و خودش برنامه ها رو میشناخت .
ولی من الان وقتی Usb رو میزنم نمیشناسه ؟؟ میشه کمکم کنید خیلی ممنون ...
Nabakhshoode
26-09-2008, 15:27
در مورد حافظه ی داخلی سری اول این گوشی با حافظه ی داخلی 512 mb بود و بعد ها با 2 gb عرضه شد !
به نظر من با توجه به امکاناتش در حد گوشی معمولی هست و قیمتش یکمی زیاده !
به نظر من بزر گترین عیب این گوشی نداشتن ورودی کارت حافظه است و بهترین حسن اون قابلیت Crystal Talk اون هست
* برای دیدن بررسی تخصصی این گوشی :
ممنون دوست من پس این V8 هایی که تو بازارن الان 2 گیگ هستن دیگه ؟ با توجه به اینکه کارت حافظه نمیخوره جدا نمیدونم موتورولا چرا اول با 512 مگ این گوشی رو وارد بازار کرده... ازون کاراستا !
راستش کلا به نظر شخصیم با توجه به داشتن 2 گیگ حافظه + 2 تا ال سی دی با سایز مناسب و با کیفیت که یکیش لمسیه + طراحی زیبا + دوربین 2 مگ قابل قبول + در زمینه موسیقیم مثه اینکه حرفایی واسه گفتن داره + پردازنده ی قوی + لینوکس و این حرفا... به نظر میرسه خیلیم قیمتش بالا نباشه ( البته یقینا اگه موتورولا فعالیتش و فروشش تو ایران بیشتر بود میتونست قیمت معقول تری داشته باشه )
کلا ازین گوشی خوشم اومده
سلام دوستان میدونم اینجا جای خوبی واسه مطرح کردن این سوال نیست ولی خیلی فوریه !
من یه E8 خریدم دیروز و نمیدونم چطور درایور Usb رو نصب کنم ؟ چون قبلا سونی اریکسون داشتم نیازی به نصب نداشت و خودش برنامه ها رو میشناخت .
ولی من الان وقتی Usb رو میزنم نمیشناسه ؟؟ میشه کمکم کنید خیلی ممنون ...
گوشی جدید مبارکه !
شما گوشیتو وصل کن به کامپیوتر بعد وارد control panel بشین بعد add hardwere رو کلیک کنید بعد next رو بزنید و( CD گوشی حتمن توش باشه ) بعد کامپیوتر saerch می کنه و فایل های مورد نظر به صورت اتوماتیک کپی میشن ! ببین اینجوری مشکلتون حل میشه یا نه !
ممنون دوست من پس این V8 هایی که تو بازارن الان 2 گیگ هستن دیگه ؟ با توجه به اینکه کارت حافظه نمیخوره جدا نمیدونم موتورولا چرا اول با 512 مگ این گوشی رو وارد بازار کرده... ازون کاراستا !
راستش کلا به نظر شخصیم با توجه به داشتن 2 گیگ حافظه + 2 تا ال سی دی با سایز مناسب و با کیفیت که یکیش لمسیه + طراحی زیبا + دوربین 2 مگ قابل قبول + در زمینه موسیقیم مثه اینکه حرفایی واسه گفتن داره + پردازنده ی قوی + لینوکس و این حرفا... به نظر میرسه خیلیم قیمتش بالا نباشه ( البته یقینا اگه موتورولا فعالیتش و فروشش تو ایران بیشتر بود میتونست قیمت معقول تری داشته باشه )
کلا ازین گوشی خوشم اومده
راستش در مورد حافظه ی داخلی من از همون سایتی که معرفی کردم خونده بودم برای اطلاعاته بیشتر در مورد حافظه ی داخلی گوشی شما باید با فروشنده صحبت و به کاور این گوشی دقت کنید !
اما در رابطه با نظر شخصی شما ( در خواستایی که از گوشیتون دارین فکر می کنم که motorola a1200 مناسب تر باشه )
چون :
* درسته حافظه داخلیش کمه اما کارت حافظه می خوره که تا 2 gb رم رو راحت ساپورت می کنه !
* 1 lcd داره اما فیلیپش شیشه ای هست و وقتی بسته باشه هم می تونی توشو ببینی
* دوربین 2 مگا پیکسل
* صداشم بد نیست !
* پردازنده ی قوی !
* سیستم عامل لینوکس !
* و قیمت مناسب ( حدود 220 هزار تومن ) !
همون جوری که ملاحظه کردین تمامی چیز هایی رو که می خواین داره !
البته باز هم خودتون می دونید و در خرید گوشیتون صاحب اختیارید !
Nabakhshoode
26-09-2008, 19:11
راستش در مورد حافظه ی داخلی من از همون سایتی که معرفی کردم خونده بودم برای اطلاعاته بیشتر در مورد حافظه ی داخلی گوشی شما باید با فروشنده صحبت و به کاور این گوشی دقت کنید !
اما در رابطه با نظر شخصی شما ( در خواستایی که از گوشیتون دارین فکر می کنم که motorola a1200 مناسب تر باشه )
چون :
* درسته حافظه داخلیش کمه اما کارت حافظه می خوره که تا 2 gb رم رو راحت ساپورت می کنه !
* دوربین 2 مگا پیکسل
* صداشم بد نیست !
* پردازنده ی قوی !
* سیستم عامل لینوکس !
در مورد خرید راستش زیاد عجله ندارم گزینه های زیادی مد نظر دارم و ترجیح میدم با صبر و حوصله دنبال گوشی مد نظرم باشم ولی به هر صورت V8 یکی از گوشی های مورد علاقمه ( a1200 گوشیه خوبیه ولی من زیاد خوشم نمیاد از ظاهرش )...
موتورولا یکی از بدیاش اینه که تو ایران فروش کمی داره ! و طبیعتا یوزرایه پرفشنالشم تو فروم ها کم هستن ! و خوب به نظر میرسه باید تو فرومهای خارجی دنبال کلوپ های V8 و امثالهم باشم...
فقط یه سوالی داشتم این باطری های موتورولا در چه حدین ؟ مثلا همین V8 حدود 330 ساعت استند بای و 7:30 تاک تایم داره ! و اصولا باید 2-3 روز دست کم با استفاده ی معمولی قابل استفاده باشه... کلا این گوشی های موتورولا از نظر شارژ در چه سطحی هستن ؟!
Nabakhshoode
26-09-2008, 19:21
خودم آمارشو گرفتم !
تو جی اس ام آرنا اکثر کامنتا مبنی بر نا امید کننده بودن میزان شارژش بود و بعضیا حتی میگفتن یه روزه باطریش تموم میشه !
Corvette
27-09-2008, 03:17
خدمتون بگم با V8 کار کردم مدتی.. به نظر من گوشیه جذابیه...
lcd فوقولادست .... :20:
2 نوع داره تو بازار 512 و 2gb...
اگر میخای کارته حافظه داشته باشه برو سراغه v9:46:
قدرته بولوتوسش بالا رفته ..(مشکلی که رو بعضی موتو هایه قبلی هست..)
ظاهرش واقعا زیباست .. باریک و کشیده..:15:
جایه دست کمی زیادی روش میمونه...:23:
باتریش مشکلی نداره به شرطی که مصرفت عادی باشه...
lcd بیرونیش هم واقعا با کیفیه 3 تا دکمه ی تاچ هم روش هست ( lcd تاچ نیست)
سیستم عاملش هم بیس لینوکس هستش اما نه کاملا..
سرعته پردازنده رویه کاغذ فوقولادست اما تو منوها اینو حس نمی کنی.. البته بهضی جاها خودش رو نشون میده
صداش مناسبه.. :happy:
تویه موزیک و هدفون بازم در سطحه خوبیه اما نباید توقع صدایه سریه w سونی اریک یا express music نوکیا رو داشته باشی ازش.
کی بردش عالیه بدونه شک مثله خیلی از موتوهایه دیگه.. به آسانی و سرعت type خاهی کرد.
frimware هم براش پیدا میشه.. نترس .. من خودم فلشش زدم:12:
Nabakhshoode
27-09-2008, 10:38
واقعا ممنون Corvette جان از اطلاعات کاملت...
چندتا سوالم داشتم :
فرق V9 و V8 فقط در کارت حافظه خور بودن V9 هست یا فرق دیگه ییم دارن ؟
باطری یکی از بخشاییه که برا من مهمه با یه استفاده ی معمولی ( 15 دقیقه مکالمه و 30 تا اس ام اس و 30 دقیقه گوش کردن به موزیک در روز ) چه قدر باطریش دووم میاره ؟
تو گوشی های همرده ی قیمتیش گوشی هایی مثل E6 , V6 هم وجود دارن نظرت راجع به اونا چیه ؟ و انتخابت بین این 3 تا گوشی...
Nabakhshoode
27-09-2008, 10:49
چه قد ستمه قیمت گوشی های موتو تو ایران !!!!
طبق قیمتهای پلمیکس :
V8 فقط 230 دلار ! یعنی ماکزیمم باید 230 هزار تومن باشه !
V9 فقط 279 دلار...
E6 فقط 224 دلار...
E8 فقط 280 دلار...
Q9 فقط 250 دلار...
خوب البته خیلیم عجیب نیست که تو ایران گوشی های این برند آمریکایی که وارد کننده ی خیلی فعالیم نداره قیمت کاذب داشته باشه...
pedram_sad
27-09-2008, 13:15
خودم آمارشو گرفتم !
تو جی اس ام آرنا اکثر کامنتا مبنی بر نا امید کننده بودن میزان شارژش بود و بعضیا حتی میگفتن یه روزه باطریش تموم میشه !
مشکل شارز باتریهای گوشی های motorola یک مشکل دیرینه ای هست که همیشه بوده و خواهد بود
با استفاده کم خیلی سریع خالی میشن
به نظر من که بزرگترین ضعف گوشی های moto همینه
Corvette
27-09-2008, 17:10
واقعا ممنون Corvette جان از اطلاعات کاملت...
چندتا سوالم داشتم :
فرق V9 و V8 فقط در کارت حافظه خور بودن V9 هست یا فرق دیگه ییم دارن ؟
باطری یکی از بخشاییه که برا من مهمه با یه استفاده ی معمولی ( 15 دقیقه مکالمه و 30 تا اس ام اس و 30 دقیقه گوش کردن به موزیک در روز ) چه قدر باطریش دووم میاره ؟
تو گوشی های همرده ی قیمتیش گوشی هایی مثل E6 , V6 هم وجود دارن نظرت راجع به اونا چیه ؟ و انتخابت بین این 3 تا گوشی...
خاهش میکنم.
بله دقیقا تفاوتشون تو شکافه حافظه هست.. فقط همین.. البته رنگ بندیه v9 هم متفاوته نسبت به ..v8
البته سیستم عاملشون هم فرق داره. رو v8 بیشتر کار کاردن هکرها :20:
یه v9m هم داریم که شکافه حافظه داره.. اما پردازنده ی ضعیف تری داره (~225 mhz ) که ارزون ترم هست و
خیلی هم کمه. اما از نظره ظاهر کاملا شبیه! اگر اشتباه نکنم جاوا هم هست. گفتم اشتباه نگری :46:
در مورده باطری.. بیبن یه چیزه طبیعیه 2 تا LCD بسیار بزرگ داره 2 و 2.2 !
که واقعا کیفیته بسیار خوبی دارند.. ( با اینکه 256k هستند اما کاملا با 16m قابله رقابتند! با 5600 مقایسه کردم)
پس اگر میخای زیادی روشنشون نگه داری با نوره زیاد شک نکن که زود باطری خالی میشه!
برایه مصرفی که شما گفتین فکر کنم 1.5 روز اگر هم جایی هستین که operator کاملا پوشش داره 2 روز.
من v6maxx رو به شخصه خیلی دوست دارم. ابعاده مناسب. جاوا = کم درده سر. مشکی = شیک..
کاملا پر سرعت(~243mhz.). زیبا و....
البته بهترین هکرهایه موتو هم روش کار میکنن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما در مورده e6 باید بگم قضیه کمی متفاوته.. شما با یه پاکت pc روبه رو هستی. سیستم عامل full linux ...
پردازنده ی قدرتمند 323mhz ~... و یه case خاص. به نظره من گوشیه جالبیه! البته کمی سالخورده شده!
در هر حال من تو این تیپ گوشی ها زیاد سر رشده ندارم و با سلیقم سازگار نیست ولی میگم. از a1200 بهتره!
:46:
اما اگر اطلاعات بیشتر میخای یه نگاهی بنداز.
در مورده E6
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدV8,V9
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:12:
Ssarshar
27-09-2008, 22:20
گوشی جدید مبارکه !
شما گوشیتو وصل کن به کامپیوتر بعد وارد control panel بشین بعد add hardwere رو کلیک کنید بعد next رو بزنید و( CD گوشی حتمن توش باشه ) بعد کامپیوتر saerch می کنه و فایل های مورد نظر به صورت اتوماتیک کپی میشن ! ببین اینجوری مشکلتون حل میشه یا نه !
چون :
* دوربین 2 مگا پیکسل
* صداشم بد نیست !
* پردازنده ی قوی !
* سیستم عامل لینوکس !
خیلی ممنون داداش سوالی در رابطه با گوشی ROKR E8 داشتید در خدمتم ! :11:
Nabakhshoode
28-09-2008, 10:33
خیلی ممنون داداش سوالی در رابطه با گوشی Rokr E8 داشتید در خدمتم !
مبارک باشه سرشار جان... فکر کنم یه کلوب بزنی براش بد نباشه... متاسفانه تاپیک واسه خیلی گوشی های های موتو وجود نداره... یه رویوی کلی هم از ال سی دی + باطری + صدا + دوربین و سایر قسمتهاش بذاری بد نیست...
Nabakhshoode
28-09-2008, 10:45
مشکل شارز باتریهای گوشی های motorola یک مشکل دیرینه ای هست که همیشه بوده و خواهد بود
با استفاده کم خیلی سریع خالی میشن
به نظر من که بزرگترین ضعف گوشی های moto همینه
با حرفهای شما و رویوهایی که در مورد بعضی گوشی های موتو تو جی اس ام آرنا خوندم به نظر میاد تقریبا در مورد همه ی گوشی های موتو این مشکل وجود داره ! جالب اینکه به نظر میاد به اعداد استند بای و تاک تایم بالای اونا هم نمیشه خیلی توجه کرد و اکثرا بین 1 تا ماکزیمم 2 روز شارژ دارن ( البته من فقط گوشی های مد نظرمو که بالا ازشون نام بردم چک کردم ) ! ... البته با این پردازنده های قدرتمندی که موتو رو گوشیاش میذاره به هر حال مصرف بالای باطری خیلیم بعید نیست و کلا به نظر میرسه این سیستم عامل لینوکس یه مشتقاتشم که روی گوشی های موتو هست چندانم کم مصرف نیست...
rozysara
30-09-2008, 07:58
من زیاد با این نظریه که گوشی های موتورلا باطریشون ضعیفه موافق نیستم من خودم انواع گوشی موتو رو داشتم c121 و z3 و v3x و a1200 و l7 و v3i اما هیچ وقت مشکلی نداشتم البته شاید اوایل یک سری مشکلاتی داشتم اما با اپیت فریمور به فریمور مناسب این مشکلم حل شد بطوری که a1200 من با روزی 2 تا 3 ساعت اهنگ گوش دادن 3 روز باطری نگه میداشت و بقیه گوشی ها هم همینطور
از یه چیز گوشی های موتو خوشم میاد اونم قابلیت فراوان پیشرفت نرمافزاری اون هستش
Ssarshar
30-09-2008, 22:08
این E8 گوشی عالی هست و واقعا تجربه موتو داشتن خیلی شیرینه !!
کیفیت صدای فوق العاده در ایرفون و همچنین اسپیکر و تفکیک پذیری عالی !
بلندی صداش کمه واقعا ولی تو اسپیکر بهتر میشه !
دوربینش عکساش توی فضای باز و روز خیلی خوبه و انتظار نمیرفت ازش ! و حیف که فلاش نداره !
باطری خوبی هم داره 3 روز با استفاده متوسط کار میکنه !
3D Stereo هم داره !
کیفیت صفحه نمایش خیلی شفافه ولی ایکاش صفحه بزرگتر بود
سرعت عالی داره واقعا سرعتش منحصر به فرده !
اینترفیس لینوکسه !
دوستان راهی برای تقویت صدا هست ؟ این گوشی فقط یک تم نصب شده داره میشه تم ریخت ؟ چطوری ؟
یه مشکل هم دارم باهاش من بولوتوث گوشی رو میشناسم ولی بلوتوث گوشیای دیگه من رو نمیشناسه !!!!
مشکل از کجاست دوستان ؟؟؟؟
ممنون !
دوستان راهی برای تقویت صدا هست ؟ این گوشی فقط یک تم نصب شده داره میشه تم ریخت ؟ چطوری ؟
یه مشکل هم دارم باهاش من بولوتوث گوشی رو میشناسم ولی بلوتوث گوشیای دیگه من رو نمیشناسه !!!!
سرشار جان ببخشیدآ اما اگه سوالتونو اینجا (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ) مطرح کنید فکر می کنم بهتر باشه !
Nabakhshoode
30-09-2008, 23:35
سرشار جان چک کردی بلوتوثت هیدن نباشه ؟( البته مساله ی ساده ییه ولی گاهی واسه خودم پیش اومده )
من E8 دارم
تاچ اسکرین نیست بلکه فینگر تاچه.
کار هم باهاش سخت نیت.
دوربینش قوی نیست.
صداش عالیه.
طراحیش منحصر به فرد.
اگه فارسی روش باشه کندش میکنه
در کل خوبه
amir_rahmani
03-06-2009, 09:48
zh از همه قشنگتره...
amir_rahmani
03-06-2009, 09:49
ببخشید اطلاعات دقیق تر هم میشه بدید...
مثلا امکاناتشون...
مقایسه ی بین دو تاشون این جوری راحت تره...
فیتکو برای اولین بار تو عمرش زرنگ شده
سری جدید گوشی های امسال هم به بازار اومد
A3100 ، ZN300 و VE66
A3100
Display : 2.8 65k
Processor :Qualcomm MSM 7201A 528 MHz processor
Memory :256 MB storage, 128 MB RAM
Slot : microSD (TransFlash), up to 16GB
GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Class 12
3G HSDPA, 7.2 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Audio: 3.5 mm jack
AGPS
Camera : 3MPX With LED Flash
این گوشی یک مجهز به پردازنده Qualcomm MSM 7201A هست که جدیدترین در سری 7 Qualcomm هست که دلیلش هم اینه Qualcomm متعلق به موتو بوده و در سایر رقبا از 7200 ساده بهره برده شده
قیمت اعلام شده :440
VE66
گوشی برای پایه سیستم عامل لینوکس ، دوربین 5MPX بهمراه کلیه آپشن های ارتباطی مثل Wi-Fi پردازنده 32 بیتی با فرکانس 500mhz جوی استیک چرخش و همانند نویگیشن ...
قیمت اعلام شده :366
ZN300
دوربین 3 میگاپکسلی تکنولوژی ModeShift morphing keypad , Audio: 3.5 mm jack ویرایشگر و مونتاژ کننده ویدیو
قیمت اعلام شده 299
همینطور یک مدت هستش گوشی Z10 با قیمت 330 هزار تومان به فروش میرسه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.