مشاهده نسخه کامل
: بوت نشدن سیستم ! و راهنمایی برای هاردم !
سلام دوستان خسته نباشید !
راستش یه مشکل عجیب برای کامپیوترم پیش اومده (البته از نظر خودم )
وقتی که سیستمم رو روشن می کنم صفحه اول رو که رد می کنه صفحه دوم که سیستم می خواد بوت بشه میگه disk require !
هر کاری کردم معلوم نشد چه ؟ ولی وقتی سی دی ایکس پی رو گذاشتم توش ولی تایید برای نصب رو نکردم ،لوگوی ویندوز رو آورد و سیستم بوت شد !!!
به نظر شما مشکل از کجاس؟
یه سوال هم دارم من سیستم قبلیم هاردش 80 معمولی بود ولی حالا یه هارد 320 ساتا گذاشتم روش اما حالا میخوام که ویندوز و بقیه قضایا روی این 80 باشه تا فایلهای مهمم که روی 320 هستن از دست نره ... خب ؟ حالا ببینید درس می گم یا نه ؟ برای اطمینان خاطر هارد 320 رو جدا می کنم چون اصلا نمی خوامریسک کنم تا اطلاعاتم از دست بره ! بعد وین و ... رو 80 می ریزم ! حالا اگه درایو های 80با 320 قاطی شده باشه تو خود ویندوز چیکار کنم؟ مثلا 80درایو c -d-e -f داره و 320 هم چند تای دیگه اگه درایوهای اینا تو مای کامپیوتر جابجا بشن چیکار کنم که مرتب بشن ؟ چون برام خیلی مهمه !
با تشکر ببخشید اگه کمی گنگ بود :10:!!!
mahdi7610
28-02-2008, 14:01
سلام دوستان خسته نباشید !
راستش یه مشکل عجیب برای کامپیوترم پیش اومده (البته از نظر خودم )
وقتی که سیستمم رو روشن می کنم صفحه اول رو که رد می کنه صفحه دوم که سیستم می خواد بوت بشه میگه disk require !
هر کاری کردم معلوم نشد چه ؟ ولی وقتی سی دی ایکس پی رو گذاشتم توش ولی تایید برای نصب رو نکردم ،لوگوی ویندوز رو آورد و سیستم بوت شد !!!
به نظر شما مشکل از کجاس؟
یه سوال هم دارم من سیستم قبلیم هاردش 80 معمولی بود ولی حالا یه هارد 320 ساتا گذاشتم روش اما حالا میخوام که ویندوز و بقیه قضایا روی این 80 باشه تا فایلهای مهمم که روی 320 هستن از دست نره ... خب ؟ حالا ببینید درس می گم یا نه ؟ برای اطمینان خاطر هارد 320 رو جدا می کنم چون اصلا نمی خوامریسک کنم تا اطلاعاتم از دست بره ! بعد وین و ... رو 80 می ریزم ! حالا اگه درایو های 80با 320 قاطی شده باشه تو خود ویندوز چیکار کنم؟ مثلا 80درایو c -d-e -f داره و 320 هم چند تای دیگه اگه درایوهای اینا تو مای کامپیوتر جابجا بشن چیکار کنم که مرتب بشن ؟ چون برام خیلی مهمه !
با تشکر ببخشید اگه کمی گنگ بود :10:!!!
سلام دوست عزیز
احتمالا یکی از فایلهای ویندوز پاک شده و برای راه اندازی اونا از داخل سی دی می خونه . بهتره ویندوز خودتون را ریپیر کنید .
یا این کار را انجام بدید . توی run بنویسید sfc /scannow و سی دی را داخل سی دی رام قرار دهید و ok ار بزنید تا فایلهای معیوب بازسازی بشن .
اگه درست نشد ویندوز را ریپیر کن .
در مورد سوال دوم .
تا جایی که من می دونم یکی در میان بودن درایوها مربوط می شه به ویندوز 98
اما توی ویندوز xp اگه شما هارد میزبان را ساتا و هارد میهمان را ide قرار بدید دو تا درایو primary پشت سر هم قرار می گیرند بعد درایو های هارد ساتا قرار می گیرند و بعد هم درایو های هارد ide قرار می گیرند .
هر دو تا هارد شما ساتا هستش ؟
موفق باشید .
نه دوتاش ساتا نیستن ! 320ساتا هستش و 80 ای دی ای
چون من این سیستمم رو تازه تحویل گرفتم ودیدم اینجوریه ! همین الان هم مرتب نیستش!
برای راهنمایی تون در دو مورد ممنون !
سلام دوستان عزیز !
راهنمایی شما دوست گرامی را به کار بردم اما نتیجه نداد ؟
خودم فکر می کنم چون الان ویندوز بر روی 320 ساتا نصب بود ولی حالا خودم بر روی 80معمولی نصب کرد ام این مشکل بوجود آمده است به این دلیل که در بخش بایوس سیستم هارد اول یا مستر 1-320 و 2-80 !
نظر شما دوستان چیه ؟
راستی مادر برد من asus m2n+ sli هستش!
mahdi7610
01-03-2008, 15:28
سلام دوستان عزیز !
راهنمایی شما دوست گرامی را به کار بردم اما نتیجه نداد ؟
خودم فکر می کنم چون الان ویندوز بر روی 320 ساتا نصب بود ولی حالا خودم بر روی 80معمولی نصب کرد ام این مشکل بوجود آمده است به این دلیل که در بخش بایوس سیستم هارد اول یا مستر 1-320 و 2-80 !
نظر شما دوستان چیه ؟
راستی مادر برد من asus m2n+ sli هستش!
سلام دوست عزیز
سیستمی که من روی اون امتحان کرده بودم دارای هارد ساتا بود و هارد خودم هم ide بود .
من هارد میزبان را ساتا قرار دادم و هارد خودم را به عنوان هارد میهمان به سیستم معرفی کردم . بعد از این کار هر دو درایو primary که یکی مربوط به هارد میزبان بود و یکی هم مربوط به هارد میهمان پشت سرهم قرار گرفتند . یعنی ابتدا درایو پرایمری هارد میزبان و بعد هم درایو پرایمری هارد میهمان .
بعد از این دو درایو همه درایو های هارد میزبان قرار گرفتند و بعد از ان هم همه درایو های هارد میهمان قرار گرفتند .
تا جایی که من اطلاع دارم در هم بودن درایوهای هر دو هارد میزبان و میهمان مربوط به ویندوزهای 98 می باشد .
هارد میزبان را باید به عنوان master و هارد میهمان را به عنوان slave معرفی کنید . همچنین باید در بایوس هم این دو هارد تعریف شده باشند . و بوت شما روی هارد میزبان باشد .
موفق باشید .
ممنون !
دوباره سز به سرش میزارم ببینم چی میشه !
با مرامی با ی!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.