مشاهده نسخه کامل
: سبک Rap-Metal موافقین یا مخالف؟
سلام
این رپ متال یه چیزیه که روز به روز داره بیشتر پیشرفت میکنه
یه عده طرفدارشن
بعضی متالر ها میگن نام متال با نام رپ آلوده شده
بعضی رپر ها هم میگن نام رپ در این سبک آلوده شده
---
البته کارای خوب هم هست در این سبک
اما غرض از ایجاد تاپیک به عمل اوردن یه نظر سنجی از کاربرای p30world درباره این سبک و بیان نقاط قوت و ضعف این سبک هست
کلا میشه این نوع موسیقی رو سبک نامید؟
---
نکته کنکوری: لطفا دعوا نکنین!
مطمئن باش که دعوا مي شه . البته من يه متالرم ولي خوب . . .
David_Gilmoore
03-03-2008, 11:35
اصلا دو تا سبک خیلی با هم تفاوت دارن و اصلا به هم نمی خورن.
Rock Magic
03-03-2008, 12:36
یه چیزی هست که هست که اینه:
کلا اکثر رپرکنا متالم گوش میدن ( همون Soad و Slipknot و Limpbizkit و ... )
ولی متالرا کلا رپ گوش نمیدن...
همین.....
در ضمن یا جیمز!
L O V A B
03-03-2008, 13:10
سلام!
اول بگم که من شخصا" بیشتر رپ بازم..
اگه بحث برتری باشه بدون شک می گم متال!
چون یه آهنگ رپ رو می شه تو 3 دقیقه هم ساخت!
اما خوب خیلی از متال باز های تعصبی، امبنم رو دوست دارن! چون منطقی می خونه..
من با ترکیب این دو سبک موافقم و معمولا" آهنگ های زیبایی رو به وجود میاره ، البته اگه خواننده هر دو سبک کارشون رو خوب بلد باشن!
David_Gilmoore
03-03-2008, 13:25
دوستان کسی آهنگی رو سراغ داره که ترکیب متال و رپ باشه؟
moein_drj
03-03-2008, 14:42
فکر کنم بعضی کارای linkin park رپ-متال باشه....
البته اونم نه.. بیشتر رپ-راک هست...
^*^*^*^*^*^*^*^
من که اصلا نمیپسندم... سنگینی متال با کارای رپ جور در نمیاد..... نظر شخصیمه...
به نظر من کمی ابهت متال رو خدشه دار میکنه و یه طورایی حالت جلف !!!!پیدا میکنه ولی از او که بگزریم انرژی زیادی به آدم میده
divoonejoon
03-03-2008, 17:10
فقط خواستم از دوستان تشکر کنم که خیلی خوب و منطقی نظر خودشون رو بدون هیچ توهین و متلکی بیان میکنند ...امیدوارم بقیه بحث ها هم همینطوری باشه .....ممنون از همتون .
Creeping Death
03-03-2008, 19:22
من تو عمرم یه رپ کن منطقی ندیده بودم که حالا دیدم: Lovab
در کل اگه نظر منو بخواهید به نظر من رپ-متال مزخرف ترین سبک موسیقی جهان است. چرا؟ چون دو سبک موسیقی که هیچگونه ربطی به هم ندارند را اومدهبا هم قاطی کرده و به خورد مردم میده . کلا به نظر من بهتر بود یه تاپیک در مورد مقایسه ی رپ و متال زده می شد تا طرفداران هر دو سبک بدون هیچگونه تعصب و دعوا و کل کل به بحث بنشینند و نظرات خودشون رو بیان کنند...
--------------------------------------
به نظر من ابهت متال به طرز وحشتناکی خدشه دار شده . همونطور که ابهت رپ اصیل با روی کار اومدن یه سری ....... خدشه دار شده ...
armin-radin
03-03-2008, 19:45
این پتانسیل رپه که میتونه بین انواع سبکهای موسیقی اجرا بشه و این سبک هم سبک جالبیه چون طرفداران هر دو سبک رو بیشتر به هم اشنا میکنه...ادامه دارد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب هرکسی یه نظری داره ولی این دو با هم تفاوت زیادی دراند ( به نظر من)
Eat_me_drink_me
03-03-2008, 22:05
درود بر شما ... رپ و متال ؟ مسخره ترین چیز ممکنه ! اولا که متال هیچگاه با رپ اجرا نشده این نمونه هایی هم که شما می گید تلفیقی از راک و یا هارد راک با رپ است وگرنه اصلا متال و رپ اجرا نشده دلیلی هم نداره ! دوتا چیز کاملا بی ارتباط و بی معنی هستند و هیچ رابطه ای وجود ندارد مثل این می مونه که شما با دمپایی بخواهید اسپاگتی بخورید !!
من شنیدم چند نفر تو اصفهان اولین گروه رپ متال ایران رو زدند....
saeed_joon9
07-03-2008, 17:45
اصولا رپ و شاخه های از متال مفهومی اعتراضی نسبت به جامعه و سیاست ها در خودشون دارن پس تلفیق این 2 سبک اسیبی به پیکره هیچیک نمیزنه و با مهارتی بالا بسیار زیبا هم میشه .
رپ و متال هر دو ار زيرشاخه هاي راك&رول هستند كه ميشه اين در آهنگهاي الويس پريسلي ديد .
رپ و متال تا به حال با هم خونده نشدن اوني شما ميگيد نئوومتال اسمشه كه از موسيقي ريتم متال(بدون تكنوازي ليد)وشعر و نوع خوندن رپ استفاده ميشه كه هر دو قدرت مانور بالايي دارن
ولي به همين دليل اين سبك يه جورايي به لجن كشيده شده چون موسيقي ريتم متال در سبك متال با صداي ليد اروم ميشه ولي توي اين سبك چون از ليد خبري نيست آهنگ ميره رو مغز و با ريتم تند رپي كه روش مياد ادم فكر ميكنه ترميناتوره و ميخواد همه چيرو نابود كنه
جواناني كه به ارتش آمريكا فرستاده ميشن براي اينكه راحت تر دست به ماشه بشن و ملتر و با تفنگ درو كنن توي سيستم بيسيمشون آهنگهاي نئو متالي مثلSlipknot وLimpbizkit پخش ميشه
رپ و متال هردو سبك هاي قشنگين ولي تركيبشون بد مزخرف از آب در اومده . شده مثل خربزه و عسل.
گوش نكنينين
خوب نيست.خدا رو خوش نمياد
link in park راكFT رپFT ترنس هست ور تركيب نيست فقط اينا با هم تو يه آهنگ جدا از هم خونده ميشن
linkinkurd
18-03-2008, 20:49
ترکیب متال و رپ دیده نشده. اون راک هست که با رپ ترکیب شده. اما رپ چه رپی ؟! از اون رپ های جلف و خز و بی معنی ؟ یا رپ هایی اجتماعی مثل Linkin Park ؟؟؟ اگه کار قشنگ در بیاد و زیبا باشه مهم نیست که چه سبکی با چه سبکی کخلوط شه... مهم اینه که کار زیبا در بیاد و اصل هنر هم همینه. اگه زمانی شنیدیم که وسط یه آهنگ متال رپ خونده شد اگه کار زیبا در اومد چه اشکالی داره. ولی واقعا -- انصافا -- خدایی یه سری رپ هستن که اگه با هر سبکی مخلوط شن اونو به لجن می کشونن. چه راک چه متال و هرچی !
کارهای LP رو به همه توصیه می کنم گوش بدن که نمونه ی کاملا دلچسبی از ترکیب راک و رپ هست.
Ali Pacino
19-03-2008, 11:20
Rap/Rock این سبکی هست که خالقش فرد درست خواننده گروه لیمپ بیزکیت هست که بعدا گروه های زیادی با این سبک به دنیای موسیقی وارد شدن مثل لینکین پارک
چرا کسی باید مخالف این سبک باشه؟!
اگه کسی مثل فرد درست که کارش رو بلد باشه بتونه این 2 سبک رو با هم تلفیق کنه می تونه خیلی جالب باشه مگه نه؟
Geeksboy
19-03-2008, 18:49
هم RapMetall و هم Metall...اما Rap عمراً...
خواهشاً RapMetall رو به رپ ربط ندین که هیچ ربطی به هم ندارن...
البته رپ متال صرفا یه اصطلاحه، حتما رپ + متال نیست!
joey jordison
19-03-2008, 20:56
سلام
شدیدا مخالفم اقا شدیدا!!!
حیف اسم متال که کنار رپ بیاد اقا البته هرکس سلیقه ای داره ولی من موعتقدم گروه هایی مثل لینکین پارک یا لیمپ بیزکیت و.... که خیلی هم علاقه به رپ دارن عمرا نباید متال حساب کرد حتی من چندتا اهنگ از Slipknot هم شنیدم که تو همین مایه ها بودند
linkinkurd
20-03-2008, 14:11
Linkin Park رو اکثرا Alternative هم دسته بندی می کنن. اما در اصل راک هست. گاهی هم به سمت متال رفته LP چرا که نه !
Linkin Park در دو آلبوم اولش اینطور بود. یعنی راک + رپ + (گاهی متال)... اما در آلبوم 2007 یا همون Minutes to Midnight کاملا تغییر سبک داده و خیلی خیلی کمتر رپ رو قاطی کردن. Mike Shinoda بخاطر همین حرفا بود که رفت و گروه منحصرا رپ خودشو یعنی Fort Minor رو تاسیس کرد.
eshgh_rap
21-03-2008, 10:09
شدیدا مخالفم که 2 تا سبک پر طرفدار با هم میکس شن . این کار طرفدار هارو کم میکنه:41:
اگر قشنگ اجرا نشه چرا که نه...
Metalzadeh
30-03-2008, 13:29
درود
حوصله توضیح دادن ندارم ، ولی مخالفم ...
Geeksboy
30-03-2008, 15:43
دو سبكي كه هيچ ارتباطي به هم ندارن رو چرا قاطي ميكنيد؟!
من از كارهاي Linkin Park يا Limp Bizkit خوشم مياد...اما اسم سبكشون رو رپ متال نميزارم...
متال سبكي نيستش كه بشه با چيزي مخلوطش كرد...خودش به تنهايي يه دنياس...
هر كدوم رو آدم جدا گوش كنه بهتره...
سلام . درسته که رپ و متال ربطی به هم ندارن و دوتا سبک کاملا منفک از هم هستن ولی مهم نتیجه کاره . اگه یه چیز زیبا در بیاد چرا که نه ! من متالر هستم و به هیچ وجه رپ گوش نمیدم حتی اگه مجبور بشم .
تو مایه های مخلوط رپ و متال چند وقت پیش یه آلبوم شنیدم از Clawfinger اسم آلبومشم بود : Life Will Kill You . من که خوشم نیومد چون فقط سنگین گوش میکنم . بازم میگم این یه چیز سلیقه ای هست و نمیشه نظر مطلق داد.
متال 16-17 تا ساب ژانر داره از DEATH و BLACK بگیر تا INDUSTRIAL و DOOM و SPEED و POWER و ALTERNATIVE و SLUDGEو STONER و FOLK و GOTHIC و HEAVY و THRASH و HARDCORE و NU METAL و .................. و بعضی از اینا باز ساب ژانر دارن مثلا DEATH خودش MELODIC DEATH و BRUTAL DEATH داره . سبکهای ترکیبی هم داریم . بعضی وقتا که متال و رپ رو قاطی میکنن بهش میگن : RAPCORE . مثلا آلبوم ALL THESE DREAMS از SEV تو همین سبکه . متال با این همه ژانر که داره یه ساب ژانر دیگم که بهش اضافه بشه چیزی ازش کم نمیشه .
یادمون نره که لوبیا و گوجه فرنگی تو آبگوشت به هم ربط پیدا میکنن . مهم زیبائی نتیجه کاره هر چند که ربط متال و رپ مثل ربط پرادو و پیکان جوانانه .
Geeksboy
03-04-2008, 14:46
سلام . درسته که رپ و متال ربطی به هم ندارن و دوتا سبک کاملا منفک از هم هستن ولی مهم نتیجه کاره . اگه یه چیز زیبا در بیاد چرا که نه ! من متالر هستم و به هیچ وجه رپ گوش نمیدم حتی اگه مجبور بشم .
تو مایه های مخلوط رپ و متال چند وقت پیش یه آلبوم شنیدم از Clawfinger اسم آلبومشم بود : Life Will Kill You . من که خوشم نیومد چون فقط سنگین گوش میکنم . بازم میگم این یه چیز سلیقه ای هست و نمیشه نظر مطلق داد.
متال 16-17 تا ساب ژانر داره از DEATH و BLACK بگیر تا INDUSTRIAL و DOOM و SPEED و POWER و ALTERNATIVE و SLUDGEو STONER و FOLK و GOTHIC و HEAVY و THRASH و HARDCORE و NU METAL و .................. و بعضی از اینا باز ساب ژانر دارن مثلا DEATH خودش MELODIC DEATH و BRUTAL DEATH داره . سبکهای ترکیبی هم داریم . بعضی وقتا که متال و رپ رو قاطی میکنن بهش میگن : RAPCORE . مثلا آلبوم ALL THESE DREAMS از SEV تو همین سبکه . متال با این همه ژانر که داره یه ساب ژانر دیگم که بهش اضافه بشه چیزی ازش کم نمیشه .
یادمون نره که لوبیا و گوجه فرنگی تو آبگوشت به هم ربط پیدا میکنن . مهم زیبائی نتیجه کاره هر چند که ربط متال و رپ مثل ربط پرادو و پیکان جوانانه .
:5: :10: ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.