PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مخفی و ظاهر کردن

MichaelQwerty
28-02-2008, 08:27
من یه برنامه نوشتم که با رویداد keydown فرم برنامه رو مخفی می کرد و یه کد هم بهش اضافه کردم که با فشار دادن یه دکمه برنامه ظاهر شه
ولی وقتی مخفی میشه دیگه با فشار دکمه دیگه برنامه ظاهر نمیشه دلیلشو هم فهمیدم چون دیگه دسترسی به برنامه وجود نداره
کسی می تونه مشکل منو حل کنه
به نظر میاد قابل حل باشه چون برنامهایی رو دیدم که با فشار دکمه خاصی برنامه از حالت مخفی خارج میشه

mehdibarghi
28-02-2008, 10:13
سلام ؛
برای اجرای رویداد keydown یا رویداد هایی از این قبیل باید حتماً Focus روی پنجره برنامه باشد ... حتی اگه یک command هم در روی فرم داشته باشید که focus روی اون باشه بازم کار نمیکنه ... پس شدنی نیست ... بهترین راهش اینه که با استفاده از Api این کارو بکنی ... اگه خواستی کدشو میزارم ...

majid_kntu
28-02-2008, 11:44
من یه برنامه نوشتم که با رویداد keydown فرم برنامه رو مخفی می کرد و یه کد هم بهش اضافه کردم که با فشار دادن یه دکمه برنامه ظاهر شه
ولی وقتی مخفی میشه دیگه با فشار دکمه دیگه برنامه ظاهر نمیشه دلیلشو هم فهمیدم چون دیگه دسترسی به برنامه وجود نداره
کسی می تونه مشکل منو حل کنه
به نظر میاد قابل حل باشه چون برنامهایی رو دیدم که با فشار دکمه خاصی برنامه از حالت مخفی خارج میشه

همونطور كه دوستمون گفتن بعد از اينكه فوكوس رو از دست داديد نميشه كاريش كرد مگر اينكه از قبل يه Hotkey‌براي اين منظور تعريف كرده باشيد مثلا Ctrl+Alt+s

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MichaelQwerty
06-03-2008, 06:00
سلام آقا مجید
چه طور باید از پارامترهای این تابع استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟

majid_kntu
06-03-2008, 15:45
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از اين تابع هم براي تعريف پراسيجر پاسخگو به رويداد دريافت كليد ميانبر استفاده كنيد

MichaelQwerty
08-03-2008, 07:24
سلام من کار با Api ها رو بلد نیستم میشه مثال بزنید لطفا
در ضمن یه راه به من یاد بده که هر وقت یه Api دیدم بدون توضیح بود بتونم باهاش کار کنم مثل همین دو تایی که گذاشتی
ممنونم

mehdibarghi
08-03-2008, 18:52
اگه کار با Dll ها رو بلد باشی ، Api هم چیزی جز اونا نیست منتها برای ویندوزه ...

MichaelQwerty
09-03-2008, 06:35
حالا فعلا این 2 تا Api به من یاد بدین با مثال میرم یاد می گیرم قول میدم