ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در مورد وصل كردن اسپيكر به كارت صدا؟؟

chopolino
28-02-2008, 02:00
اسپيكر من كريتيو t7900 7.1 هست. مادربرد هم gigabyte p35-ds3L هست و از كارت صدا آنبردش استفاده ميكنم كه تا 8 كانال رو پشتيباني ميكنه.

كابل اتصال اسپيكر به كارت صدا به اين صورت هست كه يك طرفش 3تا فيش به رنگ هاي سبز-مشكي-نارنجي و طرف ديگرش 4 تا فيش به رنگ هاي سبز-مشكي-نارنجي-طوسي, دارد.

در دفترچه راهنماي اسپيكر گفته كه طرف 4 فيش رو به اسپيكر و طرف 3 فيش رو به كارت صدا وصل كنيد.

وقتي 4 تا فيش رو به اسپيكر وصل ميكنم و 3 تا فيش رو به كارت صدا. 2 تا اسپيكر كناري صدا ندارند يعني صدا از 2 تا اسپيكر جلو- 2 تا اسپيكر پشت - سنتر- ساب ,به گوش ميرسه.

سوال من اينه چرا كابل اتصال اسپيكر كريتيو t7900 يك طرفش 3 تا فيش و يك طرفش 4 تا فيش دارد و در طرف 3تايي فيش طوسي وجود ندارد .
مشكل از كارت صدا هست كه از اين اسپيكر پشتيباني نميكنه؟ يا مشكل از نبود فيش طوسي در طرف 3 تايي هست؟؟

لطفا راهنمايي كنيد كه من چطوري ميتونم از هر هفت اسپيكر صدا بگيرم.

با تشكر :11::11::11:

عكس كارت صدا:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

chopolino
29-02-2008, 20:47
با سپاس فراوان از كمك دوستان

:11::11:

luCi MJ
01-03-2008, 00:03
کابلی که یه سرش مشکی و سر دیگش مشکی و طوسی هست باید از Rear Line Out کارت صدا به Rear و Side اسپیکر وصل شده باشه.
اگه بازم مشکل برطرف نشد یه بار کارت صدا رو در حالت 5.1 تنظیم کنید ببینید صدا از همه اسپیکرها پخش میشه.

chopolino
07-03-2008, 01:43
کابلی که یه سرش مشکی و سر دیگش مشکی و طوسی هست باید از Rear Line Out کارت صدا به Rear و Side اسپیکر وصل شده باشه.
اگه بازم مشکل برطرف نشد یه بار کارت صدا رو در حالت 5.1 تنظیم کنید ببینید صدا از همه اسپیکرها پخش میشه.

ممنون از پاسختون. ولي متاسفانه با اين كار هم بلند گوي جانبي كار نميكنه.

من دو تا اسپيكر كناري(side ) رو جدا گانه تست كردم و ازشون صدا گرفتم ولي وقتي همه رو وصل ميكنم و كارت صدا رو روي 8 كانال تنظيم ميكنم اسپيكر هاي كناري صدا ندارد.

امكان داره كه با اينكه كارت صدا در ظاهر نشون ميده كه از 8 كانال پشتيباني ميكنه ولي در اصل نميتونه پشتيباني كنه؟؟؟

به نظر شما با خريد يك كارت صدا مشكل بر طرف ميشه و ميشه از همه اسپيكر ها صدا گرفت؟؟

ممنون

luCi MJ
07-03-2008, 02:37
قبل از خریدن کارت صدا، دو تا سیم (مثل سیم بین خروجی صدای مادربرد و ورودی اسپیکرهای جلو) تهیه کنید و اسپیکرهای پشت و کنار رو با سیمهای جداگونه به خروجیهای rear , side مادربرد وصل کنید.
باید مشکل حل بشه با این کار.

chopolino
11-03-2008, 02:47
فيش طوسي كه مربوط به اسپيكر هاي كناري بود رو جدا كردم و با يك فيش جدا تكي قسمت طوسي اسپيكر رو به قسمت طوسي رو كارت صدا وصل كردم. و تونستم از همه اسپيكر ها صدا بگيرم.

فقط يك مسئله اي .من با چند نفر ديگه از دوستان در اين باره صحبت كردم و گفتند كه بهتر كه فيش غير از فيش خود اسپيكر بهش وصل نكنم و ممكنه كه مشكل پيش بياد . ميخواستم نظر شما رو بدونم.

ممنون

luCi MJ
11-03-2008, 21:55
سعی کن از یه سیم با جکهای استریو مناسب استفاده کنی. اگه یه سیم با کیفیت پیدا کنی عالیه!
سیمهای همراه اسپیکر هم سیمهای معمولی ولی با کیفیت خوب هستن.