ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نسخه جديد سامانه «كاوشگر تهران» ارديبهشت ماه ‌ارائه مي‌شود



keylogger-A
27-02-2008, 20:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نسخه جديد سامانه "كاوشگر تهران" كه براي ارايه اطلاعات مكاني به شهروندان تهراني از آذرماه‌امسال روي سايت شهرداري قرار گرفته است، اول ارديبهشت ماه آينده بارگذاري مي‌شود.

مدير پروژه توسعه سرويس‌هاي اطلاعات جغرافيايي در محيط وب و شبكه تلفن همراه سازمان فناوري اطلاعات و ارتباطات شهرداري تهران با بيان مطلب ياد شده، روز سه‌شنبه گفت:اين نسخه داراي امكانات بيشتري براي شهروندان خواهد بود.

"مهدي فراهاني" روز سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار آي تي ايرنا افزود:
اين سامانه كاوشگر در تمامي معابر شهر تهران آدرس مورد نظر شهروند را جستجو مي‌كند و مردم را در يافتن بهترين و كوتاه‌ترين مسير بين دو نقطه كمك مي كند.

فراهاني بيان داشت: لينك "كاوشگر تهران" بر روي آدرس اينترنتي سايت شهرداري تهران به نشاني ‪ tehran.ir‬ قرار دارد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در سامانه كاوشگر تهران، امكان ثبت اطلاعات و تصاوير توسط شهروندان بر روي نقشه براي تكميل اطلاعات در نظر گرفته شده است كه اين اطلاعات توسط كارشناسان سامانه، ارزشيابي شده و پس از تاييد مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

از جمله مواردي كه اين كاوشگر هم اكنون قادر به ارايه اطلاعات در مورد آن است، مي‌توان به مراكز بهداشتي، درماني، مساجد و معابر اشاره كرد.

اين كارشناس ادامه داد: هدف از راه‌اندازي اين سامانه كاوشگر "اطلاع- رساني" به شهروندان تهراني است و شهرداري را در پيشبرد اهداف "شهر- الكترونيك" كمك مي‌كند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

eAmin
28-02-2008, 17:20
سلام.

بدک نیست ولی یک ایراد خیلی تابلو داره فقط واسه ie طراحی شده که اون هم بیخوده.

mat1371
29-02-2008, 21:18
Ieبيخوده يا كاوشگره؟

eAmin
01-03-2008, 09:02
سلام.

از من می بپرسی چیزی که فقط واسه ie باشه اصلا ارزشی نداره و خیلی بیخوده! و هر دو شون بدرد نخورن.

درسته که بیشترین کاربران از ie استفاده می کنن ولی باید به این هم فکر کنن که بعضی ها مثل خودم از ie استفاده نمی کن و باید واسه ی همه مرورگر ها درست کنن.

mat1371
01-03-2008, 17:25
كي گفته Ieبيخوده؟همه ي مرورگرها خوب هستند ولي Ieبيخود نيست.

eAmin
01-03-2008, 17:40
این رو من نمی گم همه می گن!!!!!!

من هم مایکروسافتی هستم ولی با ie زیاد حال نمی کنم.

ولی در هر حال بی خیال بابا....

alil1369
01-03-2008, 17:43
IE مزخرفه !
فقط Opera و Firefox

مگه نه ؟

eAmin
01-03-2008, 18:02
IE مزخرفه !
فقط Opera و Firefox

مگه نه ؟

بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــلــه....

گل گفتی.

mat1371
03-03-2008, 17:00
كجاي IE مزخرفه؟اگه تمام كاربران هم بگن IEمزخرفه من ميگم خيلي هم خوبه.اين نظر شماست كه opera و firefoxخوبه و من اين رو رد نميكنم. من فقط ميگم كه IE مزخرف نيست و خيلي هم خوبه.

alil1369
03-03-2008, 19:49
البته یه سری امکانات داره که رو هیچ Web Browser دیگه نیست ولی در کل IE جالب نیست ؟