مشاهده نسخه کامل
: اساتید محترم لطفآ کمک کنید(Restrictions)
fashion_boy
27-02-2008, 19:40
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.من از سیستم های شبکه استفاده میکنم.اما متاسفانه یه مدته جلوی دسترسی به تمامی تنظیمات کامپیوترها رو گرفتند!!نه میشه نرم افزاری رو نصب کرد و نه اجرا(به جز اینترنت اکسپلورر و مدیا پلیر و چند نرم افزار دیگه که مال خود ویندوز هستن)یعنی اجازه اجرا شدن فایلهای exe داده نمیشه!حتی control panel و registry رو هم بستن!شما اساتید حرفه ای چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید؟پیشاپیش تشکر میکنم
متن پیغام محدودیت دسترسی:
Restrictions
This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer.Please contact system administrator
mamad_tk_pk
28-02-2008, 13:26
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.من از سیستم های شبکه استفاده میکنم.اما متاسفانه یه مدته جلوی دسترسی به تمامی تنظیمات کامپیوترها رو گرفتند!!نه میشه نرم افزاری رو نصب کرد و نه اجرا(به جز اینترنت اکسپلورر و مدیا پلیر و چند نرم افزار دیگه که مال خود ویندوز هستن)یعنی اجازه اجرا شدن فایلهای exe داده نمیشه!حتی control panel و registry رو هم بستن!شما اساتید حرفه ای چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید؟پیشاپیش تشکر میکنم
متن پیغام محدودیت دسترسی:
Restrictions
This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer.Please contact system administrator
سلام دوست عزيز
پيشنهاد :
سازگاري با شرايط جديد :31:
موفق باشيد
fashion_boy
28-02-2008, 14:39
واقعآ؟مگه میشه؟!!!یعنی هییییچ راهی برای برداشتن این محدودیت نیست؟
mamad_tk_pk
28-02-2008, 18:49
دوست عزيز
نه اينكه نشود كاري انجام داد .
مي شود .
ولي نياز به آموزش هاي لازمه را دارد كه شبكه ي مورد نظر را هك كنيد .
شايد خيلي ساده بشود اين كار را انجام داد و شايد هم خيلي سخت .
بستگي به پيكر بندي و نوع سكيوريتي شبكه شما دارد .
fashion_boy
29-02-2008, 12:31
mamad_tk_pk جان با تشکر از شما.از قیافه(!)مدیران شبکه اینطور استنباط میشه که نفوذ به سکوریتی سیستم ها نباید اونقدرها سخت باشه.اگه ممکنه در رابطه با نصب و اجرای برنامه به کمک روش های اولیه توضیح بدید.شاید به قول شما از نوع ساده باشه.بازم ممنون
mamad_tk_pk
29-02-2008, 19:51
mamad_tk_pk جان با تشکر از شما.از قیافه(!)مدیران شبکه اینطور استنباط میشه که نفوذ به سکوریتی سیستم ها نباید اونقدرها سخت باشه.اگه ممکنه در رابطه با نصب و اجرای برنامه به کمک روش های اولیه توضیح بدید.شاید به قول شما از نوع ساده باشه.بازم ممنون
خواهش مي كنم دوست عزيز
ولي اگر از نوع ساده هم بخواهيد نفوذ كنيد ، بايد اطلاعاتي را در اين زمينه داشته باشيد .
كه اگر من بخواهم اين مطالب را به شما آموزش بدهم ، ابتدا بايد زمينه سازي هايي را انجام بدهم كه خيلي بطول خواهد انجاميد .
اگر واقعا مايل به يادگيري اين موضوع هستيد ، پيشنهاد مي كنم كه كلاسهاي آموزشي مربوطه را بگذرانيد .
fashion_boy
01-03-2008, 14:02
با تشکر از شما.خیلی ممنون.موفق باشید
mamad_tk_pk
01-03-2008, 21:49
خواهش ميكنم دوست عزيز
انشاالله كه شما هم در تمام مراحل زندگي موفق باشيد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.