مشاهده نسخه کامل
: ا NVIDIA Geforce 9800 GTX ا
کم کم داریم به عرضه Geforce 9800 GTX نزدیک می شیم و خبرها و مدلهای Sample هم تقریبا وارد اینترنت شده اند. معتبر ترین مشخصاتی که تا الان Leak شده:
Memory Size: 512MB GDDR3
Core Clock: 675MHz
Shader Clock: 1688MHz
Memory Clock: 1100MHz
Memory Interface: 256-bit
هسته این کارت هم به احتمال زیاد، G92 خواهد بود (مثل 8800GS/GT/GTS) و احتمالا سومین کارت گرافیکی خواهد بود که از 3way SLI پشتیبانی می کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که مشخصه خنک کننده این کارت شباهت زیادی با خنک کننده Geforce 8800 GTS 512MB داره.
مشخصه که اینجا هم فعلا خبری از DirectX 10.1 نیست. البته زمان عرضه کارت حدودا دو ماه دیگه است و تا اون موقع خیلی چیزها میتونه تغییر کنه.
لازم نیست تکرار کنم اینجا تاپیک مشاوره و قیمت و خرید و فروش و تبلیغ و ... نیست.
این هم تستی هست که Expreview گرفته:
Mahdi_Moosavi
27-02-2008, 15:31
مشخصه که اینجا هم فعلا خبری از DirectX 10.1 نیست. البته زمان عرضه کارت حدودا دو ماه دیگه است و تا اون موقع خیلی چیزها میتونه تغییر کنه.
خب اگه GPU همون G92 باشه که دیگه DIRRECT X 10.1 هم در کار نیست ! مگر اینکه یه REVISION اساسی از G92 طراحی بشه .
امتیاز GTX تقریبا 12500 یا کمی بیشتر میشه ...
به نظر میرسه زیاد هم قوی نباشه .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Virgil چرا تست 3dmark گرفته شده ولی تو بازیها هنوز نه ؟ میشه توضیح بدی ؟
به احتمال زياد چيپهاي مموري اين كارت هم دقيقا مثل 8800Ultra يعني Samsung BJ08 خواهد بود كه تا الان سريعترين سري چيپهاي مموري بوده. (به جز 8800Ultra ، قبلا در Radeon HD 3870 هم از نسخه GDDR4 اين مموري ها استفاده شده بود.)
---------
خب اگه GPU همون G92 باشه که دیگه DIRRECT X 10.1 هم در کار نیست ! مگر اینکه یه REVISION اساسی از G92 طراحی بشه .
NVIDIA خبر از ارائه G92 A3 داده بود كه احتمالا توي همين 9800GTX ازش استفاده ميشه ولي اگه مثل A3 هاي قبلي باشه تفاوتش فقط توي خنك تر بودن و قابليت اوركلاك بيشتره. (مثل تفاوت 8800GTX و Ultra ) شايد ايندفعه فرق كنه چون اگه 9800GTX فقط يك 8800GTS اوركلاك شده باشه خيلي نااميد كننده است!
Virgil چرا تست 3dmark گرفته شده ولی تو بازیها هنوز نه ؟ میشه توضیح بدی ؟
راستش من تست نگرفتم! اين رو بايد از اساتيد در Expreview پرسيد!
evry day
27-02-2008, 18:43
لقب gtx رو خراب کرد این 256 بیت چه صیقه ای بود نکنه می خواسته تو روی 9800gx2 در بیاد جلو شو گرفتن یه دفعه
قا طی نکنه خدا کنه اینا همه اشتباه باشه :2: :21: و گرنه چه فایده منتظرش باشیم :10:
راستی دوستان اینکه پهنای با ندش رفته بالا به خاطر Memory Clock: 1100MHz شه که رفته بالا یا نه به این
ربط نداره ؟
Mahdi_Moosavi
27-02-2008, 20:11
لقب gtx رو خراب کرد این 256 بیت چه صیقه ای بود نکنه می خواسته تو روی 9800gx2 در بیاد جلو شو گرفتن یه دفعه
قا طی نکنه خدا کنه اینا همه اشتباه باشه :2: :21: و گرنه چه فایده منتظرش باشیم :10:
راستی دوستان اینکه پهنای با ندش رفته بالا به خاطر Memory Clock: 1100MHz شه که رفته بالا یا نه به این
ربط نداره ؟
دوست من یکی از خصوصیات G92 که دقیقآ برعکس G80 هست اینه که زیاد به پهنای باند مموری وابسته نیست .
ضمنآ بالا بردن توان GPU و کم کردن از MEMORY Bandwith یکی از بهترین راه های کم کردن قیمت تمام شده برای یک دستگاه vGA هست !
البته اینجوری nVIDIA به طور مسقیم سودش از فروش هر GPU کمتر میشه ، ولی به طور غیر مستقیم چون قدرت
خرید مردم افزایش پیدا میکنه با فروش تعداد عمده GPU این مشکل برای nVIDIA رفع میشه ! یعنی با یک تیر دو
نشان رو زدن ! ( هم محبوبیت بیشتر هم فروش بیشتر ! :21: ) .
خود شما دوست داشتی که همین 8800GTS 512 رو که تواناییش در حد 8800GTX هست با همون قیمت 600 هزار
تومان ولی با Memory Bus 384bit بخری ؟؟ البته در اون صورت قیمت 8800GTS 512 از 8800GTX هم گرونتر میشد!
evry day
27-02-2008, 21:11
دوست من یکی از خصوصیات G92 که دقیقآ برعکس G80 هست اینه که زیاد به پهنای باند مموری وابسته نیست .
ضمنآ بالا بردن توان GPU و کم کردن از MEMORY Bandwith یکی از بهترین راه های کم کردن قیمت تمام شده برای یک دستگاه vGA هست ! خوب زود تر می گفتی دیر شد ضا یع شدم :19::10:
البته اینجوری nVIDIA به طور مسقیم سودش از فروش هر GPU کمتر میشه ، ولی به طور غیر مستقیم
چون قدرتخرید مردم افزایش پیدا میکنه با فروش تعداد عمده GPU این مشکل برای nVIDIA رفع میشه ! یعنی با
یک تیر دونشان رو زدن ! ( هم محبوبیت بیشتر هم فروش بیشتر ! :18: :20::9: این دیگه کارشناسی بود دست انودیا رو رو کردی و مارو هم روشن کردی (با یه تیر دو نشون زدی
داشتی)
خود شما دوست داشتی که همین 8800GTS 512 رو که تواناییش در حد 8800GTX هست با همون قیمت 600 هزار
تومان ولی با Memory Bus 384bit بخری ؟؟ البته در اون صورت قیمت 8800GTS 512 از 8800GTX هم گرونتر میشد!
من قلط بکنم که دوست داشته باشم :23::blink: ضرر من ضرر همست :41: :20:
yasser1680
28-02-2008, 02:14
من به شخصه از 9800gtx انتظاراتی فراتر از این داشتم.
ولی خب باز هم سیاست انویدیا مشخص نیست.
بالاخره یک تست از این سری هم در اینترنت منتشر شد، البته نمیشه اصلا روی کیفیت این تست بحث کرد ولی فعلا فقط همین موجوده!
این هم چند عکس از Geforce 9800 GTX :
و این هم مقایسه این کارت با 8800GTX :
yasser1680
05-03-2008, 23:15
این هم چند عکس از Geforce 9800 GTX :
دستت درد نکنه
با این عکسها سیستم هنگ کرد.یه لینکی چیزی میدادی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.