ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Turok

Sam Fisher 11
27-02-2008, 10:29
Turok
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
بازی Turok چند وقتی هست که ریلیز شده و در بازار موجوده البته تنها نسخه کنسولی و هنوز نسخه PC منتشر نشده. نسخه PC طبق اعلام رسمی 18 مارس یعنی 28 اسفند عرضه خواهد شد.

5 فوریه مصادف با 16 بهمن نسخه کنسولی این بازی به طور همزمان برای Xbox 360 و PS3 عرضه شد.در ابتدا نگاهی میندازیم به امتیازات برخی سایتها و مجلات(امتیازات مربوط به نسخه های کنسولی است):

gamespot: 7.0
IGN: 7.3
gametrailers: 8.3
gameinformer: 7.0
gamespy: 2.5/5

حواشی و داستان:
شخصیت Turok برگرفته از کمیک استریپی قدیمی میشه که برای اولین بار در سال 1954 توسط Western Publishing منتشر شد. رفته رفته این شخصیت در بین مردم محبوب شد و کتاب ها و انیمیشن ها و بازیهای زیادی بر اساس این شخصیت ساخته و عرضه شد. بازیهایی که تا کنون براساس داستانهای Turok ساخته شده:

Turok: Dinosaur Hunter (1997), for the Nintendo 64 and PC.
Turok: Battle of the Bionosaurs (1997), for the Game Boy Color
Turok 2: Seeds of Evil (1998), for the Nintendo 64, Game Boy Color and PC.
Turok: Rage Wars (1999), for the Nintendo 64 and Game Boy Color.
Turok 3: Shadow of Oblivion (2000), for the Nintendo 64 and Game Boy Color.
Turok: Evolution (2002), for the Nintendo GameCube, Game Boy Advance, PC, PlayStation 2 and Xbox.

شماره های ابتدایی این بازی عناوین موفقی بودند ولی رفته رفته از کیفیت و به طبع اون محبوبیت این سری بازی کاسته شد. بهترین این سری Turok 2: Seeds of Evil است که حتی از gamespot هم امتیاز 9.0 گرفته.
این شماره با نام Turok و بدون هیچ پسوندی توسط استودیوی جویای نام Propaganda ساخته شده و که تفاوت های زیادی با عنوان های قبلی داره. شخصیت این بازی Joseph Turok (جوزف توراک) برخلاف عناوین پیشین یک سرخپوست نیست بلکه یک کاماندوی تعلیم دیده و خبره است.
Joseph Turok به همراه تعدادی کاماندوی دیگر از طرف گروهی به نام whiskey Company مامور شکار جنایتکاری به نام Roland Kane میشن. در ابتدای بازی شما شاهد تریلری هستید که در اون وسیله نقلیه هوایی حامل توراک و یارانش در جنگلی سرسبز و البته پر از دایناسور سقوط میکنند. Roland Kane در همین جزیره تشکیلات بزرگی دارد و همچنین مشغول کار بر روی پروژه ای محرمانه است. در خلال بازی cutscenes هایی به نمایش درمیاد که حاکی از رابطه و آشنایی Turok و Roland Kane در گذشته است و درواقع پی میبریم که Kane مربی و تعلیم دهنده Turok بوده !

منبع مطلب حواشی و داستان که یادم رفته بود بذارم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گرافیک:
استودیوی Propaganda برای ساخت این بازی از موتور Unreal Engine 3 استفاده کرده و انصافا به جز در برخی موارد جزیی بسیار خوب از قابلیت های این موتور قدرتمند بهره گرفته.
جنگل لوکیشن اصلی بازی است و بیشتر مراحل بازی در محیط های جنگلی و پوشیده از گیاهان و درختان میگذرد. محیط جنگل زیبا کار شده و اتمسفر به کار رفته حس حضور در محیطی وحشی و مانند یک جنگل قدیمی به گیمر دست میده. البته کاش جنگل کمی شاداب تر و پر رنگ و لعاب تر بود ولی در همین حد هم مناسب به نظر میرسد البته اگر نخواهیم این جنگل را با جنگل Crysis مقایسه کنیم !!!
مدل سازی و انیمیشن و گرافیک شخصیت ها خیلی خوبه و ماهیچه و اندام تنومند کاماندوها کاملا مشهوده . اسلحه ها هم خیلی خوب کار شده ولی از همه جذاب تر دایناسورهای بازی هستند که با دیدنشون به یاد فیلم های پارک ژوراسیک افتادم و باید به طراحان Propaganda برای خلق چنین موجوداتی آفرین گفت. مدل سازی بی نظیر و بافت های بسیار با کیفیت به کار رفته روی سطوح بدن دایناسورها واقعا حس دیدن یک دایناسور ما قبل تاریخ رو به شما خواهد داد. اکثر دایناسورهای موجود در بازی از روی نمونه های واقعی طراحی شدن ولی چند گونه تخیلی هم در بازی وجود داره. انیمیشن دایناسورهای Propaganda استانداردی در این زمینه به جا گذاشته ! اگر این موجودات زنده بودند من میگفتم حتما به اعضای بدنشون سنسورهای حرکتی زدند و حرکات اونهارو با فن آوری موشن کپچر ثبت کردند ولی ....

موزیک و صدا:
موزیک بازی زیباست یعنی من که به شخصه ازش لذت میبرم. البته تنوع زیادی نداره ولی موزیک منوی اول بازی شمارو برای نبردی وحشیانه و خونریزی های مداوم آماده میکنه!!
صداگذاری بازی هم مناسبه مخصوصا صدای شخصیت های اصلی که از دوبلورهای خوبی استفاده کردند و به طوریکه اکثر سایتها به این نکته اشاره کرده اند. Gregory Norman Cruz به جای شخصیت Turok حرف زده که صداش کاملا مطابق چهره توراک است. اصواتی که دایناسورها از خودشون درمیارن بسیار طبیعی کار شده و در مواقعی باید از روی صدای خود دایناسور یا صدای پاهاش محلش رو تشخیص بدید تا غافل گیر نشید.صدای اسلحه ها هم خوبه و هر اسلحه بسته به قدرت تخریب و شکل ظاهری اش صدای مناسبی داره.

گیم پلی:
این بازی یه شوتر اول شخص هست که از گیم پلی نرم و روونی بهره میبره. البته من با دسته های 360 این بازی رو انجام دادم و هنوز نمیدونم کنترلش با موس و کیبورد و حتی PS3 هم خوب کارشده یا نه ولی تا اونجا که در سایتها دیدم فرق چندانی کنترل نسخه PS3 با 360 نداره و تنها دسته PS3 از قابلیت شوک(رامبل) بی بهره است(آوریل اولین دسته های شوک دار PS3 عرضه میشن) . شما در بازی میتونید دو عدد مینی گان رو بردارید و همزمان به سمت دشمن شلیک کنید. تنوع سلاح در بازی خوبه و اسلحه ها کاربرد های متفاوت و مفیدی دارند .اکثر اسلحه ها واقع گرا کار شدند به جز چند سلاح که پیشرفته تر از زمان حال هستند.
علاوه بر دو سلاح گرم و تعدادی نارنجک شما میتونید یک تیر و کمان(در اوایل بازی پیدا میکنید) و یک خنجر همراه داشته باشید. تیر کمان بازی با اینکه زیاد به کار نمیاد ولی کار باهاش جالبه مخصوصا وقتی کمان رو زیاد میکشی که در این مواقع دسته خیلی به موقع و مناسب شروع به لرزش میکنه که حس در دست داشتن یه کمان به گیمر منتقل میشه. با رد شدن از روی مهمات یا اسلحه ها مهمات شما تامین میشه. همچنین میتونید از سلاح های دشمن که در طول بازی میبینید یا بر روی زمین افتاده نیز استفاده کنید و در کل سلاح های بازی رضایت بخش هستند.
سیستم جون شما در بازی همانند اکثر بازیهای روز(و خالق این سبک CoD2) به صورت باز گشتی است و صفحه بازی بعد از اصابت گلوله های پیاپی قرمز شده و در این لحظه شما باید در مکانی پناه بگیرید تا بهبود یابید. دشمنان شما در بازی هم انسان هستند و هم دایناسور، دایناسورهای خیلی کوچک اغلب بی آزار هستند(ولی من اکثر مواقع همشون میکشم :دی) ولی متوسط ها و بزرگ تر ها بلافاصله بعد از دیدن شما به سرعت به سمت شما هجوم میارن. البته خوشبختانه تنها به شما حمله نمیکنند و اگر دشمنان هم در محیط حضور داشته باشند به سمت اونها هم حمله میکنند و تیکه پارشون میکنن! شما در اغلب ماموریت ها تنها نیستید و حداقل یک نفر (فکر کنم اسمش Slade باشه) شمارو همراهی میکنه.
در بازی حالت دویدن گنجانده نشده ولی اگر خنجر به دست حرکت کنید سرعت شما به مراتب بیشتر از زمانی است که یک رگبار سنگین و قوی در دست دارید. همونطور که قبل از انتشار بازی سازنده ها میگفتن، میشه با خنجر یا تیر و کمان خیلی ارام و ساکت دشمنان (انسان) رو از پا درآورد البته من که در هیچ ماموریتی بیشتر از 2 نفر!!! رو نتونستم اینجوری(مخفیانه) بکشم و سریع متوجه شدن و درگیری شروع شد و خب این یه نکته مثبته! چون نشون دهنده هوش نسبتا خوب دشمنان است.
قسمتی از گیم پلی بازی که من خیلی باهاش حال میکنم اینه که هنگامی که با خنجر موجودی(انسان یا دایناسور) رو می خواید بکشید دوربین به حالت سوم شخص در میاد و شاهد انیمیشن جالب هستیم و Turok همانند یک کاماندوی حرفه ای عملیات کشتن و البته اسلشر کردن!!! رو اجرا میکنه. این انیمیشن در زمانیکه یک دایناسور رو به این شیوه میکشید خیلی جالب تره و البته همراه با خون بیشتر ! خون در بازی خوب کار شده و مخصوصا وقتی به سمت یک دایناسور شلیک میکنید به زیبایی خون بدنشو رو فرا میگیره. در مواقعی یک دایناسور یکهو به سمت شما هجوم میاره و شما به روی زمین میفتید، در این حالیت یک مینی گیم خواهید دید که باید با فشار سریع کلیدهایی که روی صفحه نقش میبندن اینقدر به دایناسور ضربه بزنید تا شمارو رها کنه یا از بسته شدن دهانش جلو گیری کنید. البته اگر از پشت سر یا در مواقع هجوم، به موقع کلید فایر رو بزنید بسته به حالت قرار گیری شما و دایناسور شاهد انیمیشن متفاوتی خواهید بود.

جمع بندی:
در کل به نظرم بازی مفرح و مهیجی است. کنترل روون و سلاح های خوب و همچنین دایناسورهای بسیار دیدنی عوامل اصلی جذابیت بازی هستند.
امتیاز من به این بازی 8.0

دانلود تریلر ریویوی بازی از سایت GT با سایز 64 MB

چند تصویر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اطلاعات کلی راجع به بازی:
سازنده: Propaganda Games
ناشر: Touchstone
ژانر: First-Person Shooter
تاریخ عرضه نسخه کنسول: February 4, 2008
PC تاریخ عرضه : March 18, 2008
قیمت جهانی: $59.99
ریتینگ از ESRB: به دلیل وجود خون و خشونت و فحاشی M
پلتفرم: PC, Xbox 360, PlayStation 3
تعداد نفرات در حالت آنلاین: 16 نفر

در آخر یه خواهش دارم از عزیزانی که وظیفه انتقال مطالب بین فروم هارو بر عهده دارند ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم اینکه لینک مستقیم به منبع(نه فقط اسم سایت منبع) فراموش نشه ! چون کل مطالب بالا اختصاصی و توسط اینجانب نوشته شده اند .

Masoud King
27-02-2008, 11:47
سيستم مورد نياز براي pc رو اعلام نكردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Oracle_Eldorado
27-02-2008, 15:08
باید بازی جالبی باشه .
ولی یکمی داستانش ...
مگه این بازی زمان حال یا آینده نیست ؟ دایناسور کجا بود ؟!
مگه اینکه تخیلی باشه ...

ببینم مگه این بازی اومده ؟!
تاریخ انشتار طبق Game Spot :
Release Date: Mar 18, 2008
الان که فبریه هستیم ...

behrad_f
27-02-2008, 22:59
مطلب جالبی بود حتما بازی خوبی میشه. فقط خدا کنه قبل از تعطیلات که شرکتها تعطیل میشن کرک شه که اولای تعطیلات رو بشه بازی کرد.

Abolfazl3007
28-02-2008, 14:12
امید وارم خوب باشه این نقدت منو یاده Dino Crisis انداخت

evry day
28-02-2008, 20:07
Dino Crisis رو زنده کرد بازم باید T-Rex بکشیم رفتم تو کفش چه شود

mazerat
29-02-2008, 09:39
ممنون sam fisher جان اطلاعات جامع وعالي بود.

ببینم مگه این بازی اومده ؟!
تاریخ انشتار طبق Game Spot :
Release Date: Mar 18, 2008
الان که فبریه هستیم ...
اگه منظورتون نسخه كنسولي هست همونطوري كه سم فيش گفتند در بازار
اما اگه منظورتون نسخه PC هست مگه همون اول نخوندين؟!

بازی Turok چند وقتی هست که ریلیز شده و در بازار موجوده البته تنها نسخه کنسولی و هنوز نسخه PC منتشر نشده. نسخه PC طبق اعلام رسمی 18 مارس یعنی 28 اسفند عرضه خواهد شد.

a.salireza
01-03-2008, 13:00
سم فیشر مدیریتت مبارک.:46:
من که نگاه میکنم میبینم گرافیکش یه مقدار پایینه ، آیا واقعآ اینجوریه یا چون عکسه به این صورت دراومده؟:27:

p3yman_xl
02-03-2008, 19:27
باز هم یکی دیگر از نقدهای استادانه ی حسین عزیز ...
ممنون از اطلاعات :46:

behrad_f
08-03-2008, 01:33
مثل اینکه انتشار بازی به تاخیر افتاد 15 april به گفته سایت gamespot

end_of_world
08-03-2008, 02:04
بايد بازي جالبي باشه
اين تاپيكو ادامه بديم

Abolfazl3007
08-03-2008, 07:02
دیگه داره از pc بدم میاد
چون همیشه عقب موندست

behrad_f
13-04-2008, 21:19
1 روز دیگه بازی منتشر میشه کسی از سیستم مورد نیاز این بازی چیزی میدونه؟

havas_1980
13-04-2008, 23:50
1 روز دیگه بازی منتشر میشه کسی از سیستم مورد نیاز این بازی چیزی میدونه؟عجیبه که فعلا هیچ اطلاعاتی از سیستم موردنیاز بازی برای PC منتشر نشده.
حتی نسخه DEMO هم منتشر نشده. ... با این وضع به نظر میاد که از این بازی با استقبال رو به رو نشه.

Gamemaster
14-04-2008, 00:26
از من ميشنوين نخرين چون داستان جالبي نداره

behrad_f
16-04-2008, 12:51
دوباره عرضه بازی تاخیر خورد جالبه دقیقا همون روزی که قرار بود بیاد اعلام شد. به گفته گیم اسپات:Apr 22, 2008

capitan black
16-04-2008, 13:56
به نظر که بازی خوبی میاد...یاد داینو کرایسیس به خیر...اینطور که من شنیدم چاقو یکی از مهمترین اسلحه های بازی هستش..!!

Oracle_Eldorado
16-04-2008, 13:56
ای بابا . الآن 16 April هستیم .
یعنی یه هفته و یک روز دیگه .

daniyal62
16-04-2008, 15:51
خیلی وقته که دایناسور نکشتم خدا کنه تو این بازی بشه یک دلی از عذا دراورد:27:
بعد از داینوکریسیس 2 دیگه بازیه خوبی در این زمینه نداشتیم
کسایی که تو کنسول این بازی رو کردن بیان بگن این بازی ارزش خرید داره یا نه؟

cyrus_ln
16-04-2008, 16:50
خیلی وقته که دایناسور نکشتم خدا کنه تو این بازی بشه یک دلی از عذا دراورد:27:
بعد از داینوکریسیس 2 دیگه بازیه خوبی در این زمینه نداشتیم
کسایی که تو کنسول این بازی رو کردن بیان بگن این بازی ارزش خرید داره یا نه؟

طبق نقدی که sam fisher در صفحه قبل نوشته Turok یه بازیه خوبه و ارزش خریدن داره.
من که حتما می خرم بعد از داینوکریسیس 2 دیگه دایناسور نکشتم:27:

Oracle_Eldorado
16-04-2008, 16:53
منم 100% میخرم . یه مدت حال این دایناسور ها رو نگرفتم ...
دایناسور خونم اومده پایین .

Gamemaster
17-04-2008, 14:50
از من ميشنوين نخرين چون داستان جالبي نداره
no dino-no action

Masoud King
17-04-2008, 14:56
چند Screenshot جدید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع:

S A A M
17-04-2008, 15:47
بازيه جالبي به نظر مياد من ميخرمش چون از اينجور بازي ها خيلي خوشم مياد.:5:

capitan black
17-04-2008, 19:40
امروز یه دمو از این بازی دیدم خیلی زیبا بود....دوستانی که دمو رو ندیدند پیشنهاد میکنم حتما بازی رو بگیرید..واقعا مهیج و خفن الوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فکر نکنم گرافیکش خیلی خفن باشه ..

S A A M
24-04-2008, 08:22
بازي منتشر شد!ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد:

a.salireza
24-04-2008, 08:32
واقعآ براي Pc عرضه شده؟:18::18: اگه اينطور باشه كه عاليه...:8::8::8:امروز يا فردا ميخرمش.:27:

Oracle_Eldorado
24-04-2008, 10:58
آره عزیزم مگه خبر نداشتی ؟
از همون اولش هم برای Pc میومد .

daniyal62
25-04-2008, 12:25
هنوز کسی این بازی رو نگرفته؟
لعنتی امروز جایی باز نیست وگرنه میگرفتمش

Oracle_Eldorado
25-04-2008, 15:13
تکین بازی رو آورده .
مدرن هم آورده .
فقط مال مدرن 3dvd هست !!!
مال تکین هم 12 گیگ .
امیدوارم اینو به جنبه ی تبلیق نگرفته باشید چون من خواستم اطلاع رسانی کنم .

hosseincode2008
25-04-2008, 21:29
سلام

من یه جا خوندم که این بازی تو 4 دی وی دی عرضه شده . اینطوریه یا من باز اشتباه کردم ؟!!

دو تصویر که تو گیم اسپات دیدم ! گرافیکش اصلا خوف نیست .:41:

Oracle_Eldorado
25-04-2008, 22:55
نه عزیزم چه خبره 4dvd !
میخواد رکورد بشکنه ؟!
برای دانلود 2dvd هست ولی مثل اینکه 12 گیگ شده .
گرافیکش هم بد نیست .

Abolfazl3007
26-04-2008, 08:35
چرا من هر مغازه ای که میرم میگن بازی نیومده؟کسی بازی رو خریده؟

Amin Asterix
26-04-2008, 10:28
آقا هر کی خرید بگه ارزش داره برم سر چهارراه گدایی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خدایی ارزش خرید داره؟از بس چند تا بازی آشغال رفته تو پاچم تو این چند ماه دیگه از خریدن بازی میترسم!!

hosseincode2008
26-04-2008, 11:51
من که از خودم نمی گم . اینا می گن :

Sam Fisher 11
26-04-2008, 21:05
آقا هر کی خرید بگه ارزش داره برم سر چهارراه گدایی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خدایی ارزش خرید داره؟از بس چند تا بازی آشغال رفته تو پاچم تو این چند ماه دیگه از خریدن بازی میترسم!!
من بازی رو تا آخرش رفتم بازی جذابیه ! مخصوصا درگیری با دایناسورها و کشتنشون خیلی حال میده... گرافیکش هم بعضی مراحل خیلی خوبه و بعضی مراحل هم متوسطه . اسلحه های جذابی هم داره البته تنوع زیادی ندارن ولی کمبودی هم حس نمیشه. داستانش هم به نظر من خوب کار شده و بعضی نکات مبهمش در خلال فلاش بک ها روایت میشه... .
پ.ن: چون نظر خواستی گفتم فردا نیای بگی پولمو بده ;)

papillon11
27-04-2008, 01:45
دوستان میشه گرافیک این بازی را با یکی از بازی های 2007 مقایسه کنید ، میخواهم یک معار دستم باشه آخه 4 تا دی وی دی کم نیست .

S A A M
28-04-2008, 16:55
من بازی رو تا آخرش رفتم بازی جذابیه ! مخصوصا درگیری با دایناسورها و کشتنشون خیلی حال میده... گرافیکش هم بعضی مراحل خیلی خوبه و بعضی مراحل هم متوسطه . اسلحه های جذابی هم داره البته تنوع زیادی ندارن ولی کمبودی هم حس نمیشه. داستانش هم به نظر من خوب کار شده و بعضی نکات مبهمش در خلال فلاش بک ها روایت میشه... .
پ.ن: چون نظر خواستی گفتم فردا نیای بگی پولمو بده ;)

فيشر جان شما رو xbox360 تموم كردي يا pc؟

اين هم سيستم مورد نياز بازي:
MINIMUM SYSTEM CONFIGURATION
Microsoft® Windows Vista® / XP SP2
2.4 GHz Intel® Pentium® 4 class or AMD® Athlon 3400+ or equivalent processor
1 GB RAM
18.0 GB hard drive space
128 MB DirectX® 9.0c-compatible, 3D video card
(nVidia® GeForce® 6600 or better, ATI® Radeon® X1300 or better, excluding X1550)
NOTE: Onboard (built-in) integrated chipsets are not supported: (e.g., Intel® on-board 8xx/9xx series chipsets, SiS and S3 series,
ATI® Mobility Radeon® 7500 & X1300)
16-bit DirectX™ 9.0c-compatible sound card
8X DVD-ROM drive
DirectX® 9.0c (included)

RECOMMENDED CONFIGURATION
Pentium™ 4 class processor, 2 GHz or faster
2 GB RAM
16X speed DVD-ROM drive

Sam Fisher 11
28-04-2008, 19:00
فيشر جان شما رو xbox360 تموم كردي يا pc؟

اين هم سيستم مورد نياز بازي:
MINIMUM SYSTEM CONFIGURATION
Microsoft® Windows Vista® / XP SP2
2.4 GHz Intel® Pentium® 4 class or AMD® Athlon 3400+ or equivalent processor
1 GB RAM
18.0 GB hard drive space
128 MB DirectX® 9.0c-compatible, 3D video card
(nVidia® GeForce® 6600 or better, ATI® Radeon® X1300 or better, excluding X1550)
NOTE: Onboard (built-in) integrated chipsets are not supported: (e.g., Intel® on-board 8xx/9xx series chipsets, SiS and S3 series,
ATI® Mobility Radeon® 7500 & X1300)
16-bit DirectX™ 9.0c-compatible sound card
8X DVD-ROM drive
DirectX® 9.0c (included)

RECOMMENDED CONFIGURATION
Pentium™ 4 class processor, 2 GHz or faster
2 GB RAM
16X speed DVD-ROM drive
360
ممنون بابت معرفی سیستم...

دوستان میشه گرافیک این بازی را با یکی از بازی های 2007 مقایسه کنید ، میخواهم یک معار دستم باشه آخه 4 تا دی وی دی کم نیست .
اسلحه ها، کاراکترها و روند بازی تا حدی شما رو یاد Gears میندازه و البته طبیعی هم هست چون از موتور UE3 برای ساخت این بازی استفاده شده. گرافیک کاراکترهای های اصلی به جزییات GoW نمیرسه و همچنین سیستم لایتینگ و برخی بافت ها. جنگل بازی قابل مقایسه با Crysis نیست ولی خوبه(مخصوصا در مراحل بالاتر).
پ.ن: پست اول رو بخونید بازی دستون میاد

daniyal62
28-04-2008, 20:36
دیروز رفتم بگیرم هنوز نیاورده بود
باز فردا میرم
هنوز کسی بازی رو نگرفته؟

a.salireza
29-04-2008, 11:49
معلوم نشد واقعآ 4 تا دي وي ديه يا نه؟ راستي چرا P30 نمياره؟:31:

*MASTER*
29-04-2008, 15:32
این بازی برای کنسول pc هم هست؟

hosseincode2008
29-04-2008, 16:02
معلوم نشد واقعآ 4 تا دي وي ديه يا نه؟

دو سایت تکین و شاپ زون که زدن 4 دی وی دی ولی ظاهرا اراکل جان قبول نداره .

Amin Asterix
29-04-2008, 17:30
این بازی برای کنسول pc هم هست؟
الان بحث سر پیسیه.فک کنم قبلا برای کنسولا اومده و الان برای PC

بنده خدا همون اول گفت.الان که حرفی نزده.در ضمن بازی 18 گیگ جا میگیره پس 4 دیویدی طبیعیه.من که نمیخرم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Oracle_Eldorado
29-04-2008, 18:10

عزیزم خوب شما برو بخر !
من خودم نسخه ی 3 DVD رو سفارش دادم ( خدا زده تو سر فروشگاه اینجا ! )
اگه هم میخوای یه عکس از سایت Modern واستون بگیرم که نشون بده 3 DVD هست .
بعدشم حجم فایل های نصبش 12 گیگ هست نه 18 گیگ ! 18 گیگ فضا برای نصب میخواد .

xavi-glx
29-04-2008, 18:30
این بازی برای pc اومده و بازی بسار خوبی هم هست.این بازی رو تکین داده بیرون

xavi-glx
29-04-2008, 18:38
این بازی موتور گرافیکیش unreal 3 ولی در بعضی مواقع قدرت این موتور زیر سوال رفته وبازی دارای باگ است

Abolfazl3007
29-04-2008, 19:10
نسخه خارجی این بازی در 2dvd9 عرضه شده که حجم فایل نصبش 12gb است
بعضی شرکتهای ایرانی این بازی رو روی 4 dvd بیرون دادند
من این بازی رو از وست گیم گرفتم 3dvd که هر 3 تا 4.25gb است که میشه 12gb

a.salireza
29-04-2008, 19:14
آخه خيلي عجيبه!:18: البته من يه روشي پيدا كردم كه مفتي گيرم بياد!:27:

Oracle_Eldorado
29-04-2008, 19:51
آخه خيلي عجيبه! البته من يه روشي پيدا كردم كه مفتي گيرم بياد!

میشه بگی ما هم مفتی گیرمون بیاد ؟!

نسخه خارجی این بازی در 2dvd9 عرضه شده که حجم فایل نصبش 12gb است
بعضی شرکتهای ایرانی این بازی رو روی 4 dvd بیرون دادند
من این بازی رو از وست گیم گرفتم 3dvd که هر 3 تا 4.25gb است که میشه 12gb

مال منم دقیقا همینه که شما گرفتی .

Hadimax2006
29-04-2008, 20:13
واسه من 4 تا dvd هستش
يعني ايرانيا دست كاريش كردن ؟:18:

Oracle_Eldorado
29-04-2008, 20:48
عزیزم ببین :
بستگی داره ! چون بعضیا واسه اینکه خودشون سود بیشتری کنند فایل را جدا جدا میکنند و توی Dvd های بیشتری جا میدن .
مثلا شما برو همون 4dvd رو بگیر حجم فایل های توی Dvd رو بزار روی هم ببین چقدر میشه حجمش !
به جان خودم از 12 گیگ بالاتر نمیزنه !

a.salireza
29-04-2008, 22:22
Oracle جان‌ ، روش اين كار رو برات از طريق PM فرستادم.:46: فقط به كسي نگو كه بعد تموم ميشه!:27:

Hadimax2006
30-04-2008, 12:20
عزیزم ببین :
بستگی داره ! چون بعضیا واسه اینکه خودشون سود بیشتری کنند فایل را جدا جدا میکنند و توی Dvd های بیشتری جا میدن .
مثلا شما برو همون 4dvd رو بگیر حجم فایل های توی Dvd رو بزار روی هم ببین چقدر میشه حجمش !
به جان خودم از 12 گیگ بالاتر نمیزنه !

ok درسته 12 gb ميشه

hosseincode2008
30-04-2008, 20:32
عزیزم خوب شما برو بخر !
من خودم نسخه ی 3 DVD رو سفارش دادم ( خدا زده تو سر فروشگاه اینجا ! )
اگه هم میخوای یه عکس از سایت Modern واستون بگیرم که نشون بده 3 DVD هست .

من تو 2 سایت معتبر فروش گیم دیده بودم که 4 دی وی دی هست فکر کردم که اصلش 4 دی وی دیه اومدم اینجا گفتم . بعدا کمی گشتم دیدم 3 دی وی دیش هم هست . حالا دو حالت وجود داره یا بعضی شرکت ها حجمشو کم کردن یا ... شده 3 DVD ( من خودم Grand Theft Auto : San Andreas رو به صورت کامل تو یه سی دی ( نه دی وی دی ) خریده بودم . ) یا همون طور که اراکل گفت برای سود بیشتر کردنش 4 دی وی دی .

البته من يه روشي پيدا كردم كه مفتي گيرم بياد!

تبلیغات ممنوعه !
sam fisher 08

Amin Asterix
30-04-2008, 20:42
من تو 2 سایت معتبر فروش گیم دیده بودم که 4 دی وی دی هست فکر کردم که اصلش 4 دی وی دیه اومدم اینجا گفتم . بعدا کمی گشتم دیدم 3 دی وی دیش هم هست . حالا دو حالت وجود داره یا بعضی شرکت ها حجمشو کم کردن یا ... شده 3 DVD ( من خودم Grand Theft Auto : San Andreas رو به صورت کامل تو یه سی دی ( نه دی وی دی ) خریده بودم . ) یا همون طور که اراکل گفت برای سود بیشتر کردنش 4 دی وی دی .

شاید از سایت HITAKIN بتونی !!!

gta که تک سیدی بود صدا نداشت.فک کنم 3 گیگ فایل صوتیش بود gta که حذف کرده بودن.
نه این بازی مثکه 3 دی وی دیه

Oracle_Eldorado
30-04-2008, 21:15
عزیزان چرا نمیخواهید قبول کنید ؟
این بار هزارم !
کل حجم فایل های نصب بازی 12 گیگ هست .
حالا فرقی نمیکنه که یا توی 4dvd باشه یا 3dvd .
هر Dvd تقریبا 4700 مگابایت میگیره .
3 تا Dvd حجمش میشه انقدر > 141000 مگابایت . یعنی 14 گیگ .
پس 12 گیگ توی 14 گیگ جا میشه !
پس خواهشا این بحث چند Dvd بودن رو تموم کنید .

a.salireza
01-05-2008, 12:13

تبلیغات ممنوعه !
sam fisher 08
تبليغات چيه؟ مگه من گفتم چي كار ميكنم؟ اي بابا....:13::13::2:

hosseincode2008
04-05-2008, 13:22
تو نقد ها چیزهایی خوندم که باعث شده هنوزم این بازو رو نخرم مثلا هوش مصنوعی کم بازی یا نبودن نقشه و HUD . کسایی که بازی رو کردن بگن که آیا اینها در جذابیت بازی اثر میذاره یا نه ؟؟ یعنی بخرم یا نخرم ؟!!؟

تبليغات چيه؟ مگه من گفتم چي كار ميكنم؟ اي بابا....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif

سام فیشر جان با من بود نه با شما . من تو پست های قبلی هم اسم این شرکتو اورده بودم نمی دونم چرا اونجا گیر ندادی !! آخه این که نشد تبلیغات !! فقط اسم یه شرکت بود که می تونستید توراک مجانی بگیرید !!

Oracle_Eldorado
04-05-2008, 17:12
عزیزم من بازی به دستم رسید ولی متاسفانه Dvd1 مشکل داشت !
من 3 روز دیگه بازی رو نصب میکنم . یعنی تا الآن هیچکس نخریده ؟!

amir_motevaledemeh
05-05-2008, 15:18
من این بازی رو خریدم 3 Dvd هستش
اما یه مشکل دارم رزولیشن بازی فقط 768در1024 هستش تغییر نمی کنه مثلا 600در800 یا پایین تر نمیاد:41:
من با رزولیشن 768در1024 مشکل دارم یعنی کند اجرا میشه توی این رزولیشن:41:
چیکار کنم؟
گرافیکشم خوبه

Rude Boy
05-05-2008, 15:54
من هم روی پی سی و هم روی 360 بازی کردم و البته روی 360 تمومش کردم ! روی پی سی هم آخراشه ...

تو این وضعیت این یکی از انتخاب های مناسب واسه پی سی هست . اما واسه 360 بهتر از این بازی هم یافت می شه.

amir_motevaledemeh
05-05-2008, 16:35
اما یه مشکل دارم رزولیشن بازی فقط 768در1024 هستش تغییر نمی کنه مثلا 600در800 یا پایین تر نمیاد:41:
چیکار کنم؟
گرافیکشم خوبه

Abolfazl3007
05-05-2008, 17:37
این بازی خیلی عالیه و هر کی بازی نکنه ضرر کرده چون تجربه جدیدیه

hosseincode2008
05-05-2008, 19:17
این بازی خیلی عالیه و هر کی بازی نکنه ضرر کرده چون تجربه جدیدیه

ای کاش زود تر می گفتی چون رفتم وگاس 2 رو گرفتم . توراک هم بود 4 دی وی دی !!

joey jordison
05-05-2008, 20:48
من هم روی پی سی و هم روی 360 بازی کردم و البته روی 360 تمومش کردم ! روی پی سی هم آخراشه ...

تو این وضعیت این یکی از انتخاب های مناسب واسه پی سی هست . اما واسه 360 بهتر از این بازی هم یافت می شه.
سلام
شما که هم بازی را با pc , x360 بازی کردی میشه بگید بازی تو کدام پلتفرم بهتر هست منظور (کیفیت و ...)یعنی خوب تر روان تر در کل مال کدام نسخه بهتر است ؟؟؟

amir_motevaledemeh
05-05-2008, 23:55
چیکار کنم؟
گرافیکشم خوبه
اونایی که بازی رو گرفتن در مورد مشکلم توضیح بدن لطفا:19:

davoodf
06-05-2008, 00:13
دوست من بازی خودش به این شکل برنامه ریزی شده و هیچ کاریش نمیشه کرد.
فقط یک راه وجود داره که فقط می تونین رزولوشن رو روی 480*640 تنظیم کنین البته اگر تاثیر داشته باشه!
روی شورتکات بازی راست کیلیک کنید و properties رو انتخاب کنین و برید به قسمت compatibility و در قسمت display settings گزینه ی run in 480*640 screen resolution رو تیک بزنین و سیو کنین بعد برید توی بازی ببینین هیچ نتیجه ای گرفتین یا نه.اگر سرعت بازی خوب نشد برید به قسما video settings و جزئیات بازی رو بیارین پایین.

Rude Boy
06-05-2008, 13:37
سلام
شما که هم بازی را با pc , x360 بازی کردی میشه بگید بازی تو کدام پلتفرم بهتر هست منظور (کیفیت و ...)یعنی خوب تر روان تر در کل مال کدام نسخه بهتر است ؟؟؟
دوست عزیز به نظر من روان بودن بازی تو پی سی به قطعات شما هم بستگی داره . و به نظر من بازی روی 360 خیلی راحت تره ، اما از لحاظ کنترل توی پی سی واقعا خیلی عالی هست . تمام حرکات و جزئیات را شما با موس و کیبورد تعیین می کنید .
اما در 360 مشکل کنترل وجود داره و نمی تونید کاملا بر شخصیت مسلط باشید !

به نظر من اگه هم 360 دارین و هم پی سی ، بازی را واسه هر دو تهیه کنید ...

davoodf
07-05-2008, 14:28
خوب دوستان این هم یه ترینر توپ برای این بازی:

خواهش می کنم هر مشکلی توی ترینر دیدین توی این تاپیک مطرح کنین.

Oracle_Eldorado
07-05-2008, 17:54
خوب دوستان منم بازی رو گرفتم .
فقط نصب کردم ببینم کار میکنه یا نه .
امشب میشینم و بازی میکنم .

hosseincode2008
08-05-2008, 13:27
کد تقلب و رمز های این بازی یعنی Turok با توضیحات فارسی :

hosseincode.blogfa.com/post-211.aspx

davoodf
08-05-2008, 14:39
خوب این هم تموم کردم.
بازی جالب و خوبی بود.
طراحی کارکترها خیلی عالی بود.مخصوصا دایناسور ها.گرافیکش هم در حد خوبی قرار داشت.
فقط لودینگ بازی خیلی اعصاب خرد کن بود.به نظر من اگر یه خورده بیشتر روی جزئیات بازی مثل درخت و گیاهان و... و اینا کار می کردن خیلی بهتر میشد.

behrad_f
08-05-2008, 17:01
game spot به این بازی برای pc 6/10 رو داد . به نظر من که حقش بیشتر از این بود. به نظر من 7 حداقل امتیازی بود که باید میگرفت.

joey jordison
08-05-2008, 17:54
سلام
بازی را من هم گرفتم فقط در یک کلام اشغال هست تنها جذابیت بازی دایناسورها هستند اونها هم با یک کلیک ساده دار فانی را وداع می گویند جزئیات و گرافیک بازی مانند شلغم گیم پلی تکراری و ..... طراحی جنگل هم که دیگه نگم بهتره ادم Crysis را دوباره بازی کنه از جنگلش هم لذت می بره تا اینو بازی کنه

Oracle_Eldorado
08-05-2008, 19:21
خوب این هم تموم کردم.
بازی جالب و خوبی بود.
طراحی کارکترها خیلی عالی بود.مخصوصا دایناسور ها.گرافیکش هم در حد خوبی قرار داشت.
فقط لودینگ بازی خیلی اعصاب خرد کن بود.به نظر من اگر یه خورده بیشتر روی جزئیات بازی مثل درخت و گیاهان و... و اینا کار می کردن خیلی بهتر میشد.

باهات کاملا موافقم .
کل بازی خیلی قشنگه ولی این لودینگ ها الکی طول میکشه !
جذابیت بازی که در حد متوسط هست . نه خیلی زیاد نه خیلی کم .
گرافیک بازی هم خوبه .
گیم پلی بازی منو کشته ! جالبیش اینه مثل بقیه بازی ها رو به هر طرف معمولی نمیره .
یعنی سرعتی که رو به عقب میره خیلی کمتر از سرعتی هست که رو به جلو میره !
ولی فعلا داستان بازی یکمی مبهمه .
من فعلا اول کارخونه هستم .
در کل بازی خوبیه و من از خریدنش پشیمون نیستم .

game spot به این بازی برای pc 6/10 رو داد . به نظر من که حقش بیشتر از این بود. به نظر من 7 حداقل امتیازی بود که باید میگرفت.
آره 7 خوبه .

Rude Boy
08-05-2008, 20:05
بابا حتما گیم اسپات به نکات دیگه مثل در نظر گرفتن موتور پایه و ... نگاه کرده و این امتیاز را داده ...

R. Calderon
09-05-2008, 00:41
به نظر من بازي خيلي خوبي هستش
ميشه براي مدتي سرگرم شد متاسفانه ما بعضي مواقع خيلي بي انصافي مي كنيم

joey jordison
09-05-2008, 10:22
سلام
نظر شما کاملا قابل احترام و هر کس هم سلیقه ای داره
ولی وقتی شما بازیهایی مثل Assassins Creed یا Bioshock یا ..... را بازی کنید سطح انتظارات شما از بازیها تا چندین ماه بالا می ره و هر بازی به راحتی بازی نمی کنید یعنی از گلوتون به راحتی پایین نمیره

Oracle_Eldorado
09-05-2008, 10:50
سلام
نظر شما کاملا قابل احترام و هر کس هم سلیقه ای داره
ولی وقتی شما بازیهایی مثل Assassins Creed یا Bioshock یا ..... را بازی کنید سطح انتظارات شما از بازیها تا چندین ماه بالا می ره و هر بازی به راحتی بازی نمی کنید یعنی از گلوتون به راحتی پایین نمیره

دوست عزیز توی بی بازی الآن همینم خوبه !
بعدشم این یه داستان متفاوت داره .
من اول فکر میکردم دایناسور ها روی زمین هستند !
ولی وقت اول مرحله رو به بالا نگاه میکنی کره ی زمین رو میبینی !!!
در کل من خودم خیلی خوشم اومد .

joey jordison
09-05-2008, 12:10
دوست عزیز توی بی بازی الآن همینم خوبه !
بعدشم این یه داستان متفاوت داره .
من اول فکر میکردم دایناسور ها روی زمین هستند !
ولی وقت اول مرحله رو به بالا نگاه میکنی کره ی زمین رو میبینی !!!
در کل من خودم خیلی خوشم اومد .
بله حق با شماست در این بی بازی غنیمتی بیش نیست

Rude Boy
09-05-2008, 21:30

بله !
این کاملا درسته . کسی نگفت این بازی را به عنوان یه بازی عالی بازی کنید .
این یک بازی هست که تجربه اون خوبه ....
شما با توجه به امتیاز گیم اسپات باید بدونید که قطعا این درحد کرایسیس یا .... نیست و فقط برای سرگرم کردن است .

Abolfazl3007
09-05-2008, 22:22

موافقم :10:
این بازی رو تموم کردم خیلی هم عالی بود و فقط مقداری باگ داشت
اگه ما بخوایم فقط بازیهایی که در حد COD4 یا ... است رو بازی کنیم سالی دو تا بازی هم بزور گیر میاد و از هیچ بازی لذت نمیبرم

Hsnti
12-05-2008, 20:46
سلام
بازی جالبی نیست
ولی خوب به قولی توی این بی بازیی یه مدت ادم رو سرگرم میکنه

alizshah
12-05-2008, 21:38
سیستم چقدر میخواد ببخشید وقت نشد تاپیک رو بخونم

hosseincode2008
15-05-2008, 12:15
سیستم چقدر میخواد ببخشید وقت نشد تاپیک رو بخونم

من یه جا دیده بودم نمی دونم دقیق هست یا نه :

ویندوز : Windows XP و Vista
پردازنده : Pentium 4 @ 2.4 GHz or Equivalent
رم : 1 GB
فضای خالی : 18 GB Free
گرافیک: 128 MB و چیپست nVidia GeForce 6600/ATI Radeon x1300
کارت صدا : DirectX Compatible
دایرکت ایکس : 9.0c
نیاز به کیبورد و موس
8X دی وی دی رم

Abolfazl3007
15-05-2008, 23:18
در کل سیستم بالا نمیخواد من با 8500gt فول بازی میکنم

sinacracker
12-06-2008, 15:09
ایول . منم 8500 دارم .

Amin Asterix
12-06-2008, 17:22
8500 رو عشقه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت داداش رمت چند بود؟من هنوز بازی رو نخریدم!!

daniyal62
12-06-2008, 21:56
من بازی رو گرفتم گرافیکش تعریفی نداره

a.salireza
22-06-2008, 09:05
من وقتي ميخوام بازي رو اجرا كنم اين ارور رو ميده. مشكل چيه؟::2:

! General Protection fault

( History: Address = 0x48dfa0 ( file name not found
( Address = 0xa9fe66 ( file name not found
( Address = 0xaa0186 ( file name not found
( Address = 0x9f8734 ( file name not found
( Register Wait For InputIdle () Addrss = 0x7c816ff7 ( file name not found

? Do you want to submit a bug report about this

S A M
22-06-2008, 10:45
من وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم ازین پیغام های Dont Send میگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirtaker
22-06-2008, 10:50
من وقتي ميخوام بازي رو اجرا كنم اين ارور رو ميده. مشكل چيه؟::2:

! General Protection fault

( History: Address = 0x48dfa0 ( file name not found
( Address = 0xa9fe66 ( file name not found
( Address = 0xaa0186 ( file name not found
( Address = 0x9f8734 ( file name not found
( Register Wait For InputIdle () Addrss = 0x7c816ff7 ( file name not found

? Do you want to submit a bug report about this

من وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم ازین پیغام های Dont Send میگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا مطرح کنید:

reza3600
02-07-2008, 13:44
سلام
میشه بگید با چه سیستمی این بازی رو اجرا میکنید.
سیستم من
سی پی یو=amd دو هسته ای +4000
رم=1 گیگ
کارت گرافیک=جیفورس 7100 جی اس.
موقع اجرابازی خیلی خیلی کن و تاریکه.
فقط میخام بدونم با چه سیستمی این بازی رو بازی کردید.

3Dmajid
02-07-2008, 14:06
به نظر من که گرافیک توراک زیاد هم خفن نبود.

Amin Asterix
03-07-2008, 11:38
اتفاقا بازیه قشنگیه.بعد سالها یبازیه دایناسوری هیجانی گرفتم.شاید گرافیکش بالا نباشه اما بازیه خوبیه.

Optimus Prime
03-07-2008, 15:16
سلام
میشه بگید با چه سیستمی این بازی رو اجرا میکنید.
سیستم من
سی پی یو=amd دو هسته ای +4000
رم=1 گیگ
کارت گرافیک=جیفورس 7100 جی اس.
موقع اجرابازی خیلی خیلی کن و تاریکه.
فقط میخام بدونم با چه سیستمی این بازی رو بازی کردید.
به خاطر موتور Unreal 3 با گرافیک های کمتر Geforce 8600 بازیش نمیشه کرد کلا 7100 کارت گرافیکی خیلی ضعیفی است مخصوصا دیگه برای بازی های حالا.

cyrus_ln
04-07-2008, 10:18
تو ویستا سیوهای بازی کجا ذخیره میشن؟؟؟؟

Abolfazl3007
04-07-2008, 16:05
به خاطر موتور Unreal 3 با گرافیک های کمتر Geforce 8600 بازیش نمیشه کرد .
دیگه شما چرا این حرفو میزنی:41::13:
من خودم با GEFORCE 8500GT فول بازی میکنم
اینقدر الکی گیر ندید و حرف نزنید

mohamad.hejazi
04-07-2008, 16:13
دیگه شما چرا این حرفو میزنی:41::13:
من خودم با GEFORCE 8500GT فول بازی میکنم
اینقدر الکی گیر ندید و حرف نزنید
من خودم هم با 8500 وهم با 8400 بازی کردم.:18:

mbl
05-07-2008, 10:50
سلام

میشه بگین سیوهای بازی کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من این بازی رو پاک کرده بودم حالا restore کردم میخوام سیو هاشو بردارم !!!!!!!!!!!

مرسی

cyrus_ln
06-07-2008, 07:55
سلام

میشه بگین سیوهای بازی کجاست ؟

من این بازی رو پاک کرده بودم حالا restore کردم میخوام سیو هاشو بردارم !

مرسی

xp یا ویستا؟
اگه واسه xp رو می خوای تو این مسیره
Documents and Settings\User\Application Data\Touchstone\Turok

برای ویستا رو نمی دونم خودم صفحه قبل سوال کردم که هنوز کسی جواب نداده

mbl
06-07-2008, 23:03
مرسی واقعا ممنون

mahn90
13-07-2008, 22:34
طرف دارای این بازی انگار کمن من تازه بازیو خریدم جالبه ولی هیجانش زیادهههههههههه

sajjadgameactor
15-07-2008, 19:42
طرف دارای این بازی انگار کمن من تازه بازیو خریدم جالبه ولی هیجانش زیادهههههههههه

کی گفته طرفداراش کمن فقط یکخورده از وقتش گذشته و جوری نیست که دو بار بخوای تمومش کنی

mahn90
16-07-2008, 09:51
بابا این لودیگش اعصلب برام نمی زاره خیلی طول میکشههههههههههههههههههههه هه

mummified
24-07-2008, 22:50
به نام خدا
دوستان سلام
منم این بازیو گرفتم البته مفت و مجانی !
چون یکی از دوستام مغازه فروش بازی های رایانه ای و انواع کنسول های بازی داره و ازم خواسته تا بازی هارو نصب کنم و نظر بدم و جواب مشتری هاشو بدم!
بازیش قشنگه ولی حیف که از چشم خود بازیکن داری بازی میکنی و نمیتونی خود بازیکنتو ببینی!
در ضمن گرافیک بالا و جالب داره و روند داستانیش خیلی جالبه!
همچنین سلاح های قشنگی اره.
البته شنیدم این بازی در استرالیا ممنوع اعلام شده بود.
ظاهرا به دلیل درجه بالای خشونت و وحشتش!

3Dmajid
25-07-2008, 12:28
من از بازیش خیلی خوشم اومد ولی گرافیکش زیاد به دلم نچسبید.

karkan
25-07-2008, 20:10
بچه ها سلام...
منم اين بازي مفتي گيرم اومده...دوستم هنوز خودش اينيستال نكرده داد به من...گفته 20 گيگ فضا ميخواد...درسته؟؟؟
به نظرتون ارزش داره نصب كنم يا نه///
آخه فضا ندارم بايد كلي چيز ميزامو پاك كنم...

cyrus_ln
25-07-2008, 20:41
15 گیگ فضا می خواد
بازی بدی نیست ارزش یه بار رفتن رو داره

Ali Pacino
07-08-2008, 13:02
من آخرشم فک کنم، کین رو کشتم اما تی رکس رو چه جوری باید بکشم هر کاریش می کنم نمی میره!!!نقطه ضعفش چش چپشه که کوره ولی از اون سمتم بهش حمله می کنم فایده نداره
باید کار خاصی کنم؟!
لطفا راهنمایی کنید
ادیت : زحمت نکشید دیر شد، خودم رفتم ترکوندمش

farhad07
14-08-2008, 14:13
ببخشید من توی ان مرحله که باید ان ماهی بزرگ را کشت گیر کردم لطفا راهمایی کنید

djmd
14-08-2008, 22:13
این بازی چی شد اصلا ؟؟؟؟؟؟

saeed_cpu_full
14-08-2008, 22:34
مبارزه با دایناسور ها توی این بازی خیلی جذابه
اگه دایناسور ها نبودن Turok مفت نمی ارزید

cyrus_ln
15-08-2008, 09:48
تو اون مرحله یه جاهایی هست که ازش بخار(گاز) در میاد باید اونجا وایسی و همین که غوله نزدیک شد با اون تفنگه آتیش میفرسته بیرون شلیک کنی حالا اون گاز آتیش میگیره و جون غوله کم میشه

sinaset
21-08-2008, 13:58
سلام دوستان
من یه جایی بازی گیر کردم
یه منطقه هست که تقریبان میره توش و همه جاش بسته بعد 3تا لوله چرخون هم دور اطرافش گزاشته
من همه ادم های اطراف رو می کشم میرم پیش اون قسمتی که علامت داد ولی اصلان خبری نیست
و معلوم نیست باید چه کار کنم کسی نمی دونم من باید چه کار کنم

marmolak kocholo
22-08-2008, 21:26
سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم با این سیستم میشه این بازی رو اجرا کرد
رم : 1.50 گیگ
گرافیک 256 ، Gforce 6200

می خواستم نظرتون رو بگید
و آیا ارزش داره این بازی رو بگیرم یا نه !

shahramcat
29-08-2008, 17:13
سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم با این سیستم میشه این بازی رو اجرا کرد
رم : 1.50 گیگ
گرافیک 256 ، Gforce 6200

می خواستم نظرتون رو بگید
و آیا ارزش داره این بازی رو بگیرم یا نه !

کارت شما مشکل آفرین میشه برای این گیم .... چون 64Bit هم هست دیگه بدتر !

بازی بدی نیست طبق گفته دوستان ... من هم میخام بگیرمش ....

JING3LKHAN
14-09-2008, 15:54
سلام .ميبخشيد اگه كسي ميدونه كمك كنه ممنون ميشم.من تو مر حله 2 گير كردم جايي كه براي اولين بار از پايگاه بيرون مياي و با يه تيركس رو به رو ميشي و راهنماي بازي ميگه برو پيش رفيقت كنار غار و وقتي كنار غار كه گوشش اتيش روشنه ميشم و ميپرم توش بازي سياه ميشه .غلت ميرم يا بازي باگ داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[siavah]
15-09-2008, 22:17
salam...man taze ozv shodam-moshkelet chie? T-rexo koshti ya na? daghighan begu bebinam koja gir kardi?

[siavah]
15-09-2008, 22:23
bazam salam...agha man un ghesmate akharesh ke bayad T_REXo bokoshi gir kardam,harchi behesh tir mizanam NEMIMIRE....lotfan rahnamaiy konid..................mer30,

[siavah]
16-09-2008, 13:49
? pas chi shod

JING3LKHAN
17-09-2008, 14:23
مشکلن حل شد عزیز.ممنون

JING3LKHAN
19-09-2008, 10:24
واس به تيركس شليك كني بعد كه افتاد با چاقو حمله كني

[siavah]
20-09-2008, 22:30
واس به تيركس شليك كني بعد كه افتاد با چاقو حمله كني

duste aziz man akharesho migam uni ke shoma migid ro rad kardam

Turok-71
21-09-2008, 18:46
;2973531']duste aziz man akharesho migam uni ke shoma migid ro rad kardam

سلام.

اگه منظورت t-rex اخریه که تویه محوطه باز هست باید همون جا که تصویر میاد که شروع کنی برگرد برو پشت اون تفنگ بزرگی که اونجا ثابت هست و تا تیرکس رو دیدی شرذوع کن به زدن. وقتی که رسید فرار کن اون رو به روت که یه جعبه بزرگ (مثل کانتینر) هست. اونجا تفنگ هست، بردار و وقتی تیرکس میاد بزن تو سرش. ولی یسره دور اون کانتینر بچرخ و زمان هایی که گمت کرد به سر اون شلیک کن.

بهترین تفنگ اونیه که تک تیر میندازه. مثل وینچستر.

وقتی که از پا درومد افتاد رو زمین باید سریع نزدیک بشی و بهت میگه کلیک راست کن (شایدم چپ گفته باشه) بعدش دیگه اتوماتیک یه بمب میزاره رو سرش و دوربین حالت سوم شخص میگیره و دیگه ....

[siavah]
21-09-2008, 20:38
سلام.

اگه منظورت t-rex اخریه که تویه محوطه باز هست باید همون جا که تصویر میاد که شروع کنی برگرد برو پشت اون تفنگ بزرگی که اونجا ثابت هست و تا تیرکس رو دیدی شرذوع کن به زدن. وقتی که رسید فرار کن اون رو به روت که یه جعبه بزرگ (مثل کانتینر) هست. اونجا تفنگ هست، بردار و وقتی تیرکس میاد بزن تو سرش. ولی یسره دور اون کانتینر بچرخ و زمان هایی که گمت کرد به سر اون شلیک کن.

بهترین تفنگ اونیه که تک تیر میندازه. مثل وینچستر.

وقتی که از پا درومد افتاد رو زمین باید سریع نزدیک بشی و بهت میگه کلیک راست کن (شایدم چپ گفته باشه) بعدش دیگه اتوماتیک یه بمب میزاره رو سرش و دوربین حالت سوم شخص میگیره و دیگه ....

duste aziz man balaye 100000000000000 bar emtehan kardam harchi mizanam tuye saresh nemimire......................rasty man az trainer estefade miknam...............shayad male une ke nemimire...............na????????????????????s

Turok-71
21-09-2008, 21:16
;2977839']duste aziz man balaye 100000000000000 bar emtehan kardam harchi mizanam tuye saresh nemimire......................rasty man az trainer estefade miknam...............shayad male une ke nemimire...............na????????????????????s

از چه تفنگی استفاده میکنی؟

راستی فکر کنم توی قوانین این انجمن هم فینگلیش نوشتن ممنوع باشه.:20:

Turok-71
25-09-2008, 15:01
9 تا عکس از بازی توراک:

aseman e ghermez
25-09-2008, 17:27
9 تا عکس از بازی توراک:

بازی قشنگی به نظر میرسه خریدنش ضرر نداره:10:
ازشما هم ممنون که قوانین رو رعایت میکنین:11:

Turok-71
25-09-2008, 18:41
و توراک شکارچی دایناسورها:

[siavah]
26-09-2008, 12:17
من دیر انلاین شدم Ariak جوابت رو داد.
ببخشید خلاصه.

خواهش ميشه...........

shahramcat
26-09-2008, 14:48
من هم بازی رو دیروز همراه با کرایسیس گرفتم ...

بازی در کل خوب هست من بهش حداقل 7.5 رو میدم ....

Turok-71
26-09-2008, 15:21
من هم بازی رو دیروز همراه با کرایسیس گرفتم ...

بازی در کل خوب هست من بهش حداقل 7.5 رو میدم ....
بابا گیم اسپات.
بازیه خوبیه ولی یه کم سخت.

Turok-71
26-09-2008, 15:31
پیشنهاد میکنم بازی رو رو حالت Hard تموم کنی .

[siavah]
26-09-2008, 18:23
پیشنهاد میکنم بازی رو رو حالت Hard تموم کنی .

من خودم روي easy بيشتر جاهاش گير داشتم حالا شما ميگيد رو hard ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ولي تيراندازي با تير كمانش خيلي حال ميده...........

Turok-71
27-09-2008, 17:54
دوست عزیز بازی رو با حالت easy تموم کنی که ارزش نداره. چون نصف قدرتای بازی رو کاهش دادی.
در ضمن بازی که گیر و سختی نداشته باشه بازی نیس که می شه کارتون. بازی رو حتی برای یک بار باید
رو حالت hard تموم کنی که اصلا بفهمی با چه بازی طرفی.

[siavah]
27-09-2008, 18:38
دوست عزیز بازی رو با حالت easy تموم کنی که ارزش نداره. چون نصف قدرتای بازی رو کاهش دادی.
در ضمن بازی که گیر و سختی نداشته باشه بازی نیس که می شه کارتون. بازی رو حتی برای یک بار باید
رو حالت hard تموم کنی که اصلا بفهمی با چه بازی طرفی.

نه بابا چندان هم كه ميگي آش دهن سوزي نيست.......اگه دايناسور ها نبودن turok ده شاي نميارزيد

Turok-71
28-09-2008, 17:10
;3004947']نه بابا چندان هم كه ميگي آش دهن سوزي نيست.......اگه دايناسور ها نبودن turok ده شاي نميارزيد
TUROK رو با دایناسوراش می شناسن حالا شما می گید دایناسورا نباشن.:5:

[siavah]
28-09-2008, 20:45
TUROK رو با دایناسوراش می شناسن حالا شما می گید دایناسورا نباشن.:5:

منظورم اينه گرافيكش چندان تعريفي نيست.....

shahramcat
29-09-2008, 22:32
من رو یاده بازی Gears of war میندازه ! خیلی شبیه اون هست اما حداقل 1 پله پایینتر هست ...

گرافیکش هم در کل خوبه ....

کلا چند تا مرحله یا چند ساعت هست در کل ؟

Turok-71
30-09-2008, 15:15
به مرحله هاش توجه نکردم که چنتاس ولی حدود شش تا هفت ساعت کار می بره.

shahramcat
30-09-2008, 15:46
بالاخره این بازی هم با کشتن تیرکس ! تموم شد ... بازی جالبی بود .

ممنون

pejmangame
02-10-2008, 04:47
فقط دايناسور ها يه بازي باحاله

ادم از محيط جنگلي خسته ميشه!!!

[siavah]
03-10-2008, 18:17

ايول.........كاملا تاييد ميشه.....

Turok-71
12-10-2008, 19:30

دوست من دایناسور توی جنگله توی دریا نیستش که.
در ضمن همش که توی جنگل نیس مرحله های دیگه هم در غار و ساختمون های زیر زمینی اتفاق می افتن.

golmohammadi
07-01-2009, 02:56
من تازه شروعش كردم
بازي خوبيه
يه توصيه دارم
يكي از دوستامون يه درايور تو سايت گذاشته
اونو حتما دانلود كنيد
منظورم اين :

golmohammadi
08-01-2009, 14:25
بچه ها اينجا را بايد چجوري رد كرد ؟
يه تانك هست بايد اونو نابودش كنيم
مشغول نابودي بوديم
بعد يه بار سوختم دوباره كه اومدم راه بسته بود با يك سنگ بزرگ
حالا موندم چطور برم اونورش
به نظر ميرسه يه اشكال از گيم باشه
عكسو نگاه كنيد :

golmohammadi
09-01-2009, 14:52
بچه ها چرا كسي نيست اينجا
گمونم مثل كرايسي نسخه اول ايراد داره
بايد يه سيو برگردم از عقبتر بيام تا ايراد درست بشه
بدبختي اينجاست كه فقط با يه سيو ميشه وارد بازي شد
بايد چيكار كنم از اول شروع كنم؟

golmohammadi
10-01-2009, 00:22
خوب ديگه نيازي نيست
با كد تقلب Fly (حالت پرواز) از رو سنگ رد شدم
و همين امروزم تمومش كردم
واقعا بازي زيبايي بود
كدهاي بازي را اينجا ميگم تا اگه كسي خواست بتونه استفاده كنه
هنگام بازي دكمه End را بزنيد بهد كد مربوط را وارد كرده و اينتر بزنيد
فقط يه نكته يادتون نره
TurokInput.ini را تو محل نصب بازي پيدا كنيد معمولا اينجاست : Turok\TurokGame\Config
بازش كنيد
يه جايي نوشته :

[Engine.Console]
MaxScrollbackSize=1024
HistoryBot=13
ConsoleKey=non
حالا ويرايشش كنيد به :

[Engine.Console]
MaxScrollbackSize=1024
HistoryBot=13
ConsoleKey=end
يعني به جاي non بنويسيد end خيلي ساده.
و اينم كدها :

god
حالت خدایی

allammo
999 مهمات

allweapons
تمام اسلحه ها

loaded
تمام اسلحه ها

fly
پرواز

walk
راه رفتن رو زمین

ghost
No Clipping Mode

behindview 1
بازی سوم شخص

oneshotkill
با یک تیر دشمنان بمیرن

alwaysammo
تیر نامحدود

playersonly
ثابت کردن دشمنان

teleport
Teleport to Crosshair

ata_vi
19-01-2009, 22:41
اول بازی وقتی می خوای در روباز کنی ومیگه کلید eرابزن چرا با زدن کلید eکمی در رابازمیکنه وکامل باز نمیشه

Spaniuly
22-01-2009, 11:08
عجب بازی مضخرفیه بابا اه اه نه گرافیک داره نه گیم پلی همه اش 2 تا اسلحه اس که هیچ فرقی با هم ندارن یه تیرکمان نفرینی که به درد اسباب بازی می خوره شدیدا ایراد داره بازی. یه جا رسیدم گفت تیر کمون پیدا کن منم رفتم پیدا کردم بعد اون دمو که یادش میاد با تیرکمون آهو شکار می کنه و ... بعد ادامه دادم رفتم توی اون کمپ دشمنا که اونجا شهید شدم بعد وقتی لود شد بازی توی همون کمپ بودم ولی آبجکتیو می گفت برو تیر کمون پیدا کن در حالیکه قبلا پیدا کرده بودم و حالا هم دستمه خلاصه این همه راه رو برگشتم رفتم پیش اون تیر کمون ولی معلومه که بر نمیداره چون قبلا برداشتم و الانم هست تو دستم ولی آبجکتیو همه اش میگه تیر کمون پیدا کن آپدیت هم نمیشه در واقع هوشمند نیست و نمیفهمه که قبلا پیدا کردم و الانم دستمه مثل کریسیس هم نیست آدم سیو قبلی تر رو لود کنه به خاطر یه همچین چیز احمقانه ای باس دوباره بازی کنم؟ اصلا اینکارو نمی کنم نه گرافیک داره نه گیم پلی من نمیدونم چیه این بازی 15 گیگ هست

Spaniuly
27-01-2009, 00:31
اه بابا این چه وضعشه یه جا گیر کردم همون جایی که بعد پیدا کردن تیرکمون میرن تو یه جنگل که روی گیاهان راه میریم اصلا راه خروج رو پیدا نمیکنم حتی با ترینر هم نمیتونم اونجا رو رد کنم کسی اونجارو رد کرده؟

راستی گفتم ترینر رفقا اگه ترینر آخرین مدل لازم دارید من از توی گیم کپی دانلود کردم گفتم اپلود کنم روی پرشین گیگ که از لینک مستقیم راحت گیر بیارید کامله کامل هست ترینر فی خالدون بازی رو هک میکنه اینم لینکش

ویرایش...این تاپیک چرا اینقدر سوت و کوره خوب اونجارو رد کردم وای به حال LCD ندارها بازی فوق العاده تاریک و از لحاظ گرافیکی نا امید کننده ولی خوب چه میشه کرد عشق اول شخص نمیذاره دست برداریم الان با ترینر دارم تخته گاز میرم تا بازی تموم بشه البته فقط جهت آشنایی با راه ها هست وگرنه هیچ کشت و کشتاری در کار نیست فقط می خوام فیلمنامه بازی رو در بیارم بعد یه دست بدون ترینر تموم کنم حداقل این باعث میشه کسانی که مثه من اغفال میشن میرن می خرن بازی رو می تونم راهنمایی کنم تو تاپیک

Turok-71
16-03-2009, 13:03
یواش یواش اینجوری که تو داری انتقاد می کنی که فردا پس فردا کسی جرت نمی کنه بازی بسازه رفیق.
بازی تویه جنگل و زیر زمین خب باید تاریک باشه. این اولین توراکه بعد سالها امده حالا شما..........

Spaniuly
16-03-2009, 14:48
شما انگار اصلا بازي اول شخص غير از توروك بازي نكردي اينطوري كشته مردش شديد يه بازي كه سايت گيم اسپات كه هميشه با ارفاق نمره ميده 6 داده بقيه سايت ها هم 5 اينا دادن بهتر از اين نميتونه باشه بازي رو همون اولش ديدم فهميدم كه يه بازي ضعيف هست متاسفانه شركت سازنده اش هيچي تو چنته نداره موضوع و سناريوش جالب هست ولي خود گيم سال آخر ضد حاله نه گرافيك نه حالات طبيعي بينهايت تا هم باگ گرافيكي داره

Turok-71
16-03-2009, 17:18
من میگم یه شرکت که یه کار رو یه داستان جدید رو میره سراغش نباید از همون شماره اول انتظارات زیاد داشت.
بازی اول شخص هم نمیدونم چیه اما دارم دوباره cod: wow رو بازی میکنم.
تازه مگه left 4 daed گرافیک داشت که امتیاز گرفته.

resident_evil
16-03-2009, 18:06
ولي اون Turok كه روي Nintendo 64 بازي كردم يه چيز ديگه بود تو زمان خودش !!!

Spaniuly
16-03-2009, 20:17
من میگم یه شرکت که یه کار رو یه داستان جدید رو میره سراغش نباید از همون شماره اول انتظارات زیاد داشت.
بازی اول شخص هم نمیدونم چیه اما دارم دوباره cod: Wow رو بازی میکنم.
تازه مگه left 4 daed گرافیک داشت که امتیاز گرفته.

آخه اين بازي اصلا هيچ حرفي واسه گفتن نداره نه گرافيك داره نه گيم پلي داره نه اسلحه هاي درست حسابي داره از مشكلات و باگ هاي گرافيكيش هم كه هرچي بگي كم گفتي. تازه كارش بد بايد گفت بده ديگه انتظار داري مثه برنامه كودك به برنده و بازنده ها جايزه بديم هر شركتي خوب عمل كنهسربلنده هر شركت هم ضعيف عمل كنه ازش انتقاد نميشه تازه انتقاد من كه به گوششون نميرسه بالاترين افت همون نمره هاي كمي هست كه گرفته اين انتقادها باعث ميشه دفعه بد كه مي خواد گيم بسازه بيشتر سعي كنه انتقاد باعث پيشرفت ميشه وگرنه اگه مثل شما بخواييم به همه بازي ها 10 بديم كه نميشه اصلا صنعت گيم پيشرفت نميكنه

Turok-71
16-03-2009, 22:14
همه ی شرکتها که از اول بزرگ نبودن قدم به قدم پیشرفتن.
این یه عکس از توراک قدیم:
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
16-03-2009, 22:46
همه ی شرکتها که از اول بزرگ نبودن قدم به قدم پیشرفتن.
این یه عکس از توراک قدیم:
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من نميدونم سازنده توروك چه شركتي هست ولي شما انگار بد جوري خاطرش رو ميخواي :31: اصلا برام قابل هضم نيست يه نفر خود بازي رو ول كنه از سازنده اش طرفداري كنه و سنگش رو به سينه بزنه

Turok-71
17-03-2009, 11:02
سازنده بازی propagana games . آخه دایی ام اون جا کار می کنه.:31:
من کی طرفداری کردم گفتم دوست عزیز باید فرصت بیشتر داد فرصت..
نمونش همین ایران خودمون با بازی بد شروع کردن حالا دارن گرشاسب (سوشیانت)و
شمشیر نادرو... رو میسازن.

Spaniuly
17-03-2009, 16:10
سازنده بازی propagana games . آخه دایی ام اون جا کار می کنه.:31:
من کی طرفداری کردم گفتم دوست عزیز باید فرصت بیشتر داد فرصت..
نمونش همین ایران خودمون با بازی بد شروع کردن حالا دارن گرشاسب (سوشیانت)و
شمشیر نادرو... رو میسازن.

اوكي فرصت بديم ببينيم چي ميشه يه بار با ترينر بايد تمومش كنم ببينم چي هست به گردنم افتاده اولين باري كه رفتم تا يه جاهايي رفتم ولي داداشم وينوز رو دستكاري كرد ديگه بازي اجرا نميشد

resident_evil
17-03-2009, 16:13
بازيش خيلي باحاله !!!
يارو دايناسورو بلني ميكنه ميكوبه زمين !!!
بازانداز ميزنه روش آخرم چاقورو ميكنه تو حلقش !!!
فكر ميكنم ارزش يك بار تموم كردن رو داره !!!
با توجه به اين كه مضخرف ترين بازيه تاريخ Legendry شناخته شده !!!

yastheme
24-03-2009, 17:33
من یه سوال داشتم، چه جوری میشه توی بازی Turok از نارنجک استفاده کرد؟! یکی از دوستان راهنمایی کرد ولی نشد، با کدام کلید باید نارنجک پرتاب کرد؟ من که نتونستم! خیلی عجیبه

Spaniuly
24-03-2009, 20:02
من یه سوال داشتم، چه جوری میشه توی بازی turok از نارنجک استفاده کرد؟! یکی از دوستان راهنمایی کرد ولی نشد، با کدام کلید باید نارنجک پرتاب کرد؟ من که نتونستم! خیلی عجیبه

عزيز شما map رو شايد عوض كردي برو به تنظيمات كنترل ببين نارنجك رو روي كدوم كليد گذاشتي

Spaniuly
24-03-2009, 20:03
من یه سوال داشتم، چه جوری میشه توی بازی Turok از نارنجک استفاده کرد؟! یکی از دوستان راهنمایی کرد ولی نشد، با کدام کلید باید نارنجک پرتاب کرد؟ من که نتونستم! خیلی عجیبه

عزيز شايد شما map رو براي كليد ها و دكمه ها تغيير دادي يه سر برو به تنظيمات كنترل ببين نارنجك رو كدوم كليد گذاشتي ديگه

Fate2646
24-03-2009, 22:29
اقا این بازیش چجوریاست شبیه چه بازیه ارزش بازی کردنو داره ؟ اخه چند جا ازش بد شنیدم

Spaniuly
24-03-2009, 23:28
اقا این بازیش چجوریاست شبیه چه بازیه ارزش بازی کردنو داره ؟ اخه چند جا ازش بد شنیدم

داستان بازي بدك نيست نصبتا جالب هست يا اسلحه هاي جالبي استفاده مي كنه مثه تير كمان و اينا ولي يه ذره گيم پلي سختي داره كلا بازي داستانش به صورت خطي هست از نظر گرافيك كه شرم آور هست و با اين همه سيستم پاييني هم نميخواد البته تجربه جالبي هست نمره بازي كم بود ولي اگه شما به بازي اول شخص علاقه مند باشي مثل من ميري مي خري حتي اگه خوشت نياد گيم رو بايد بازي كني حالا يا خوشت مياد يا نمياد مهم اينه كه تجربه اش كردي اگه خوشت اومد چيزي از دست ندادي اگه هم نيومد به ارزش بازي هاي بهتر از اين پي ميبري گيمر خوبش رو هم بازي مي كنه بدش رو هم بازي ميكنه خوب ها رو بيشتر بازي مي كنه بدها رو يه بار

Fate2646
25-03-2009, 01:32
ممنون جواب دادی می فهمم چی میگی یه زمانی هرچی بازی میمد تو بازار از هر سبکی تا تموم نمیکردم از جلو کامپیوتر پا نمیشدم اما این اواخر دیگه خسته میشم دیگه فک کنم کم کم دارم پیر میشم هر game رو حوصله نمیکنم بازی کنم

Turok-71
25-03-2009, 02:11
در کل بازیه خوبیه چونکه قابلیت های جدیدی رو ارائه داده. من که از این بیشتر از بازی نمیگم
چونکه الان krauser میاد این پستو بمبارون میکنه.

Spaniuly
25-03-2009, 10:18
در کل بازیه خوبیه چونکه قابلیت های جدیدی رو ارائه داده. من که از این بیشتر از بازی نمیگم
چونکه الان krauser میاد این پستو بمبارون میکنه.

نه بابا اين چه حرفيه من كه نسبت به شما يا اين بازي هيچ غرضي ندارم فقط گفتم اين بازي نسبت به ساير بازي هاي اولي شخصي كه بازي كردم از لحاظ گيم پلي و گرافيك پايين هست داري مي بيني كه از داستان بازي تعريف ميكنم انصافا نقش اول داستان هم شخصيت دوست داشتي هست ارزش يه بار بازي كردن رو داره

alex_pk
30-06-2009, 08:48
سلام
آقا ما اینو یجاش گیر کردیم!
همون موجود گنده که تو آب ( من دنبال slade یدفعه این ظاهر میشه!)
اینو چجوری باید بکشم
100 درصد مثل اون دایناسوره که دهنش رو با چاقو بریدم یه روش خاصی میخواد...
یکی راهنمایی کند مارا....

راستی من نسخه فارسیش رو دارم میرم عجب جالبه داستانش
خیلی باحاله
هرچند گرافیک محیط افتظاحه ولی بازیش خیلی قشنگه.
البته اگه راهنمایی کنید بتونم این قسمتش رو برم قشنگتر هم میشه:31:

=============
پ.ن: به مدت خیلی زیادی فکر میکردم تنظیمات بازی درست نیست که گرافیک پایینه...بعد ها فهمیدم نه مشکل از خود بازیه!

alex_pk
30-06-2009, 21:40
سلام
آقا ما اینو یجاش گیر کردیم!
همون موجود گنده که تو آب ( من دنبال slade یدفعه این ظاهر میشه!)
اینو چجوری باید بکشم
100 درصد مثل اون دایناسوره که دهنش رو با چاقو بریدم یه روش خاصی میخواد...
یکی راهنمایی کند مارا....

راستی من نسخه فارسیش رو دارم میرم عجب جالبه داستانش
خیلی باحاله
هرچند گرافیک محیط افتظاحه ولی بازیش خیلی قشنگه.
البته اگه راهنمایی کنید بتونم این قسمتش رو برم قشنگتر هم میشه:31:

=============
پ.ن: به مدت خیلی زیادی فکر میکردم تنظیمات بازی درست نیست که گرافیک پایینه...بعد ها فهمیدم نه مشکل از خود بازیه!

یافتم!
سه تا دریچه آتشین هست که هر وقت از یکیشون داره گاز میزنه بیرون باید بریم پشت اون دریچه که داره ازش گار میزنه بیرون بمونی
هروقت کلش رو نزدیک کرد که بخورتت آتیش بزن تا اون گازه منفجر بشه
یه 7_8 باری این کارو انجام بدی تمومه و میمیره

فقط یچیزی که تو این بازی بده اینه که
یه قسمت رو که چندبار میخوای بری همش یه شکله!
مثلا این غوله روش حمله کردنش خیلی تابلو.....
یا بعضی قسمت ها بنظرم اگه تغییر میکرد بهتر بود مثلا یجا دایناسور ها از راست میان وقتی ببازی دوباره اون قسمت رو بری دوباره از راست میان!اینجوری خیلی تابلو و راحت میشه رفت.
کشتن همه غول هاش بنظر یه قلق خاصی میخواد تاحالا دوتاش که اینجوری بوده
یکی اونی که دهنش رو پاره میکنیم یکی هم این.

انگار نقشه هم نداره بازیش!

j0l6
30-06-2009, 22:07
من این بازی رو تموم کردم
به نظر من که بازی باحالی بود مخصوصا استفاده از کمان و چاقو حسابی حال می داد
کشتن دایناسور ها با چاقو باحال بود شما هم حتما امتحان کنین
صلاح هم زیاد کم نداره فقط باید یه ذره جلو بری جنتا مرحله رو تموم کنی بعد صلاح های جدیدتری پیدا میکنی در ضمن اکثر صلاح ها دو کار انجام میدن

alex_pk
01-07-2009, 01:23
سلام
الان بازی تموم شد...حیف شد:31:

بازی خیلی قشنگی بود
برخلاف خیلی ها من اعتقاد دارم داستان بازی خیلی خوب بود...
و البته بازیش خیلی آسون بود:31:
فقط Boss های بازی یه مقداری وقت میگرفت که اینم سخت نبود!
خلاصه بروبچی که بازی نکردن پیشنهاد میکنم بازی کنن.

صلاح هم زیاد کم نداره فقط باید یه ذره جلو بری جنتا مرحله رو تموم کنی بعد صلاح های جدیدتری پیدا میکنی در ضمن اکثر صلاح ها دو کار انجام میدن
میگم این "صلاح" فکر کنم با س باشه!
همه سلاح ها دوکار انجام میدن.

Slade هم که آخرش مرام گذاشت!

resident_evil
01-07-2009, 01:26
سلام
الان بازی تموم شد...حیف شد:31:

بازی خیلی قشنگی بود
برخلاف خیلی ها من اعتقاد دارم داستان بازی خیلی خوب بود...
و البته بازیش خیلی آسون بود:31:
فقط Boss های بازی یه مقداری وقت میگرفت که اینم سخت نبود!
خلاصه بروبچی که بازی نکردن پیشنهاد میکنم بازی کنن.

میگم این "صلاح" فکر کنم با س باشه!
همه سلاح ها دوکار انجام میدن.

Slade هم که آخرش مرام گذاشت!

من بازی میکنم ولی اگه خوشم نیمد من میدونم با تو : دی !

اصلا یادم نیست که به چه دلیل با این بازی حال نکردم ! در صورتی که نسخه ی خیلی قدیمیش رو با کنسول Nintendo 64 تمم کرده بودم ولی با این حال نکردم !

حالا به خاطر تو بازی میکنمش ببینم چی میشه !

alex_pk
01-07-2009, 02:26
آخه میدونی چرا من ازش خوشم اومد
بیشتر بخاطر اینکه نسخه فارسیش بود...!
کلی صحبت میکردن ماجرا داشت
عین فیلم می نشستم می دیدم!

اگه دنبال گرافیکی چیزی برای گفتن نداره
شاید حتی برخی قسمت هاش حوصله آدم رو سر ببره!البته برای من همچین حالتی پیش نیومد
ولی خوب سبزه زار ها و چنگل خیلی خوب کار نشدن(نسبت به بازی های بزرگ)
چنتا باگ کوچولو هم داره که البته خیلی مشکلی نیست Dead Space هم داشت(مال Dead Space که یجا خیلی فیجیح بود...تو تاپیکش عکسش رو میذارم!)

احتمالا این پستم رو ادیت میکنم و یه مواردی در رابطه با بازی میگم.

alex_pk
01-07-2009, 03:10
خوب حرف از اسلحه و... شد
من سلاح های این بازی رو که میتونید با خودتون حمل کنید, پایین میگم:

1)Knife : چاقو...که بعضی قسمت ها خیلی بکار میاد مخصوصا برای کشتن دوتا از Boss ها و همچنین کشتن مخفی کاری.
2)Bow : تیر کمان معروف توراک که قدرت خوبی داره و اگر تا آخر بکشیدش میتونید با یک تیر هر شخصی رو از پا در بیارید...البته بدرد کشتن دایناسور ها نمیخوره!
3)Hand Gun : از همین کلت کمری ها!صدا خفه کن هم داره پس مشخصه کجا ها بدرد میخوره!
4)یه اسلحه خودکار اسمش رو یادم نیست (زیاد تیر هاش قوی نیست ولی خیلی تیر توش جا میگیره)
5)ShotGun : اینم خوب بکار میاد بعضی وقتها مخصوصا در حالت دومش....
6)Pulse Rife یه اسلحه قوی ک اورانیوم پرتاب میکنه! بیشترین کاربرد رو تو بازی این اسلحه برای من داشت....
7)Horse Mini Gun که اینم زیاد برای من کاربرد نداشت!وقتی میخوای تیر بزنی اولش یه مقدار شروع میکنه به چرخیدن(که میتونید راست کلیک رو قبلش بگیرید که چرخش شروع بشه)
8)Flame Gun آتش انداز...اینم بیشتر به درد کشتن عنکبوت ها و یکی از Boss های بازی میخوره در بقیه جاها کاربردی نداره!
چون فاصله های دور رو پوشش نمیده و حداکثر 5 متر جلوتر رو میتونه بزنه!
9)Bomb Gun بمب چسبان پرتاب میکنه + پرتاب مین اینم خیلی زیاد بکار من نیومد!
10)RPG که دیگه همه میدونید چیه!بدرد شلیک به تانک و هلیکوپتر میخوره....کشتن Boss اخر با این اسلحه راحت تره.
11)Sniper البته من زیاد بکارم نیومد ولی اسلحه خیلی قوی تقریبا با یه گوله دشمن رو از پا درمیاره
12)Grenad نارنجک دستی که فقط 3 تا رو میتونید حمل کنید!(البته فکر کنم 3 تا بود!)

همه این سلاح ها هم یه قدرت ثانویه دارن که با گرفتن Shift و زدن کلیک چپ فعال میشن

mehdi30nema
01-07-2009, 10:39
دوستان من هنوز فرصت نکردم این بازی رو انجام بدم . به نظرتون ارزش داره برم بخرم ؟

soltanarash
01-07-2009, 13:37
دوستان من هنوز فرصت نکردم این بازی رو انجام بدم . به نظرتون ارزش داره برم بخرم ؟

نه آقا اگر نظر منو می خوای بازیش ارزش رفتنو نداره.می خواستن به بازی هیجان بدن پاک خرابش کردن.اصلا من با این نوع موجودات تو این بازی مخالفم.بازیش خیلی شلوغه.

Spaniuly
01-07-2009, 16:35

ببين گرافيك بازي به صورت وحشتناكي نا اميد كننده اس اگه بازي هاي اول شخصي مثل كريسيس CoD و غيره رو ديدي راحت بگم با ديدن گرافيك اين بازي احتمال بالا آوردن مي ره ضد حالش هم اينجاست كه بازي 4 تا دي وي دي هست اسلحه هاي موجود در بازي محدود هست. ده ها باگ گرافيكي داره كه داشت منو به كام مرگ مي كشوند. ايراد هاي ديگه اي هم داره كه مجال بحث روشون نيست كلا 2 بار بازي رو نصب كردم و هر دو بار به دلايل داشتن ايراد بازي به ناچار حذفش كردم شديدا مي خواستم بازي رو تموم كنم ولي همونطور كه گفتم پاك شدنشون توفيق اجباري بود

mehdi30nema
01-07-2009, 18:20
ببين گرافيك بازي به صورت وحشتناكي نا اميد كننده اس اگه بازي هاي اول شخصي مثل كريسيس CoD و غيره رو ديدي راحت بگم با ديدن گرافيك اين بازي احتمال بالا آوردن مي ره ضد حالش هم اينجاست كه بازي 4 تا دي وي دي هست اسلحه هاي موجود در بازي محدود هست. ده ها باگ گرافيكي داره كه داشت منو به كام مرگ مي كشوند. ايراد هاي ديگه اي هم داره كه مجال بحث روشون نيست كلا 2 بار بازي رو نصب كردم و هر دو بار به دلايل داشتن ايراد بازي به ناچار حذفش كردم شديدا مي خواستم بازي رو تموم كنم ولي همونطور كه گفتم پاك شدنشون توفيق اجباري بود

بازی که 3 تا dvd هست . اگه گرافیکش پایینه پس این حجم بالا ماله چیه ؟

Rock Magic
01-07-2009, 18:25
من همین امروز تمومش کردم این بازی رو....
داستان بسیار کلیشه ای داره و بسیار سطحی روایت میشه ....
گرافیک هم به قول دوستان نا امید کننده است البته در مقایسه با سایر بازی های موجود.
نکات مثبتش هم وجود دایناسورهاس که به جذابیت این بازی کمک میکنه و گیم پلیی که در برابرشون داری، به نظره من تنها نکته مثبتش همینه
حجم بالاش هم ماله محیط بزرگ بازی باید باشه

Spaniuly
01-07-2009, 20:25
من همین امروز تمومش کردم این بازی رو....
داستان بسیار کلیشه ای داره و بسیار سطحی روایت میشه ....
گرافیک هم به قول دوستان نا امید کننده است البته در مقایسه با سایر بازی های موجود.
نکات مثبتش هم وجود دایناسورهاس که به جذابیت این بازی کمک میکنه و گیم پلیی که در برابرشون داری، به نظره من تنها نکته مثبتش همینه
حجم بالاش هم ماله محیط بزرگ بازی باید باشه

نه به خاطر اينه كه سازنده بازيش ضعيفه و بلد نيست بازي رو چه طور بسازه كه اين قدر پر حجم نشه. در ضمن اصلاح مي كنم درسته بازي 3 تا دي وي دي هست كه من اشتباها در پست قبل گفتم 4 تا. در هر صورت فاركراي2 محيطش با جزئيات تر و عظيم تر از توراك هست ولي فاركراي 2 يك دي وي دي هست. چون سلطاني به اسم يوبي ساخته اون رو. دايناسورها كاملا مصنوعي هستند وقتي ميميرن و به خون آغشته ميشن عين مجسمه چوبي كه روش رنگ قرمز ريخته شده مي افتن زمين كلا گرافيك بازي در حد بازي هاي سال 2002 هم نيست. سازنده ضعيفي داره متاسفانه با اينكه سوژه جالبي هست ولي خوب كليت بازي وحشتناكه

alex_pk
01-07-2009, 21:22
چه بد بازی رو کوبیدین!

نگاه کنید وقتی میخواید مقایسه کنید حتما قرار نیست همه بازی هارو با بازی های بزرگ مقایسه کنید
اینجوری بازی کردنتون محدود میشه به چند بازی مطرح و دیگه هیچ بازی بهتون مزه نمیده....
اگه تو بازی کردن فقط بدنبال گرافیک هست سخت در اشتباهید من براتون بازی مثل Braid رو مثال میزنم میتونید سرچ کنید و در این رابطه اطلاعات کسب کنید. قرار نیست همه بازی ها گرافیک خیلی بالا داشته باشن....و یا خیلی بازی های بزرگ دیگه که اصلا گرافیک قابل توجخی نداشتن....این از گرافیک.

اسلحه ها هم اونقدر که به محدود بودنش پافشاری میکنید محدود نیست!
12 تاش رو تو پست 178 لیست کردم!

از لحاظ باگ:
شما بازی های کرایسیس یا Dead Space رو قبول دارید؟تو همه اینها من اینچنروزه باگ های جالبی دیدم.
من تو تاپیک Dead Space آمشب عکسی قرار میدم که خیلی از باگ ها در برابر این هیچن!

حج بالا هم بدلایل خاصیه
مثلا یکیش بخاطر صدا های محیط و شخصیت هاش که بالغ بر 5 گیگه!

Spaniuly
01-07-2009, 23:25
چه بد بازی رو کوبیدین!

نگاه کنید وقتی میخواید مقایسه کنید حتما قرار نیست همه بازی هارو با بازی های بزرگ مقایسه کنید
اینجوری بازی کردنتون محدود میشه به چند بازی مطرح و دیگه هیچ بازی بهتون مزه نمیده....
اگه تو بازی کردن فقط بدنبال گرافیک هست سخت در اشتباهید من براتون بازی مثل Braid رو مثال میزنم میتونید سرچ کنید و در این رابطه اطلاعات کسب کنید. قرار نیست همه بازی ها گرافیک خیلی بالا داشته باشن....و یا خیلی بازی های بزرگ دیگه که اصلا گرافیک قابل توجخی نداشتن....این از گرافیک.

اسلحه ها هم اونقدر که به محدود بودنش پافشاری میکنید محدود نیست!
12 تاش رو تو پست 178 لیست کردم!

از لحاظ باگ:
شما بازی های کرایسیس یا Dead Space رو قبول دارید؟تو همه اینها من اینچنروزه باگ های جالبی دیدم.
من تو تاپیک Dead Space آمشب عکسی قرار میدم که خیلی از باگ ها در برابر این هیچن!

حج بالا هم بدلایل خاصیه
مثلا یکیش بخاطر صدا های محیط و شخصیت هاش که بالغ بر 5 گیگه!

الكس جون من مي گم بازي باس به آدم فاز بده اين توراك از همون اول حالم رو مي گرفت. من تنها بازي اول شخصي كه ازش بدم اومده همين توراك بود. من اول شخص باز هستم ولي اين توراك حالم رو به هم مي زد واقعا مشكلش زياده ديگه نمره گيم اسپات با ارفاق 6 بوده واسه اين بازي ديگه ببين چيه ديگه

resident_evil
01-07-2009, 23:31
ولی هرچی باشه از Legendry بهتره : دی

Turok-71
02-07-2009, 01:27
من این بازی رو خیلی وقته که انجام دادم و و یکی از طرفداران بازی هستم چون چیزهای جدیدی توش بود.
در ضمن بازی فارکرای و کرایسیس چیزی بجز یک گرافیک ندارن بدون نوآوری هستن و فقط یه گرافیک دارن
و چون جامعه گیمر ما گرافیک گرا هست و بازی باید گرافیک و جزییات داشته باشه اگه که نه خوب بازی رو باید
آتیش زد.

Rock Magic
02-07-2009, 02:10
نوآوری ها و چیزهای جدیدی رو که میگید لطفا نام ببر
سپاس

Turok-71
02-07-2009, 03:52
داستان.
سلاح ها.
دشمن ها و Boss های بازی.
تغیر حالت FPS به TPS در هنگام کشتن دشمن.(البته بازی وگاس و چند بازی دیگه دارن ولی اونها برای کاورگیری هست)
دایناسور ها.(الان دیگه داخل اکثر بازیها با آدم یا موجود فضایی طرفی)
چیز های دیگه هم بود ولی من بازی خیلی وقت پیش انجام دادم زیاد یادم نیست.
در ضمن یه چیز دیگه که بیخودی رو این بازی حساس شدید.:دی

alex_pk
02-07-2009, 04:01
داستان.
سلاح ها.
دشمن ها و Boss های بازی.
تغیر حالت FPS به TPS در هنگام کشتن دشمن.(البته بازی وگاس و چند بازی دیگه دارن ولی اونها برای کاورگیری هست)
دایناسور ها.(الان دیگه داخل اکثر بازیها با آدم یا موجود فضایی طرفی)
چیز های دیگه هم بود ولی من بازی خیلی وقت پیش انجام دادم زیاد یادم نیست.
در ضمن یه چیز دیگه که بیخودی رو این بازی حساس شدید.
+
مرحله آخر که با کین میجنگیم واقعا قشنگه
و فقط باید کلیک های چپ و راست رو بزنیم و فن هارو خودش میزنه این یه قسمتش خیلی سینمائیه.

Turok-71
02-07-2009, 04:40
در ضمن دوست عزیز Krauser شما میگید با ارفاق بهش 6 داده مگه کلاس درسه.
نسخه کنسولی بازی نمره 7.0 گرفته و خود گیمرها به بازی 7.5 دادن این که کم نیست.

soltanarash
02-07-2009, 08:19
آقا این بازی اصلا ارزش بحث نداره.الآن همه میریزن اینجا می گن نظر همه محترمه.آقا این بازی تقریبا هیچ کاری روش نشده بود.با سه دی وی دی هیچ تنوعی نداشت.خودمونیم توراکه چه زوری داشت گردن دایناسور رو می شکست.بابا دایناسورها به ماهیچه گردن معروفند.تخیلی بود اساسی......

Rock Magic
02-07-2009, 13:03
کلا همون دایناسور ها بارز تر و مشهود تر بود تا تغییر از Fps به Tps که این تو بازی های دیگه هم هست...البته به عنوان نکته مثبت!!!

resident_evil
02-07-2009, 13:08
بازم از نظرات قشنگ دوستان مستفیض گشتیم !

soltanarash
02-07-2009, 15:55
یکی تو این تاپیک یک دلیل بیاره که این بازی خوبه من کلا از این تاپیک می رم.الآن یکی میاد میگه "خوب داستان داره" اگه این جوری باشه بازی قارچ خور سگا هم داستان داشت.یه دلیل قانع کننده اگه دارید بگید شاید ما هم نظرمون عوض شد.

alex_pk
02-07-2009, 16:02
یکی تو این تاپیک یک دلیل بیاره که این بازی خوبه من کلا از این تاپیک می رم.الآن یکی میاد میگه "خوب داستان داره" اگه این جوری باشه بازی قارچ خور سگا هم داستان داشت.یه دلیل قانع کننده اگه دارید بگید شاید ما هم نظرمون عوض شد.

چیزی که مشخصه اینه که شما نظرتون عوض نمیشه!
پس نیازی نیست برتری های بازی لیست بشه
چون اگه قرار باشه چشمامون رو ببندیم و از چیزی بد بگیم میتونیم بازی بزرگی مثل کرایسیس رو هم پایین بکشونیم.

یه دلیل قانع کننده اگه دارید بگید
شخصا دلیلی که شمارو قانع کنه بنده پیدا نکردم.

==================
این پست من هم هر وقت صلاح دیدید حذف بشه لطفا.

Masoud King
02-07-2009, 16:04
برادران,دوستان, عزیزان!
هر دوست داره بازی مکنه و هر کی هم نداره بازی نمی کنه!
اگه یکی خوشش نمیاد از بازی دلیل نیمیشه که هی پست بزنه و این رو اعلام کنه!
هر کسی هم یه نظری داره و قرار نیست کسی نظرش رو به کسی تحمیل یا غالب کنه!

ممنون!
:king:

soltanarash
02-07-2009, 16:07
آقا این جوری که شما می گید یعنی اینکه سر هیچ بازی بحث نکنیم.من کسی نیستم که بدون دلیل بگم بازی بده.بازی که بده روراست می گم بده.بازی ام که خوبه چیزی از خوب گفتنش کم نمی زارم.

Rock Magic
02-07-2009, 17:35
آدم عاقل در موردش بحث میکنه............
نه اینکه سر و ته قضیه رو با یکی دوتا کلمه نسخش بپیچونه!!
در ضمن احترما عرض کنم که قصد این نیست که کسی رو ترغیب کنم به کردن یا نکردن این بازی!!

resident_evil
02-07-2009, 18:05
برادران,دوستان, عزیزان!
هر دوست داره بازی مکنه و هر کی هم نداره بازی نمی کنه!
اگه یکی خوشش نمیاد از بازی دلیل نیمیشه که هی پست بزنه و این رو اعلام کنه!
هر کسی هم یه نظری داره و قرار نیست کسی نظرش رو به کسی تحمیل یا غالب کنه!

ممنون!
:king:

بعضی از دوستان هنوز متوجه این موضوع نشدن ! فکر میکنن نظرشون از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستش !

anaconda
26-09-2009, 15:47
سلام دوستان من تو یک قسمت از این بازی گیر کردم نمیدونم باید چکار کنم همون قسمتی که با ید راهی پیدا کنم وارد یک مرکز بشم که تو محوطش دوتا تریلی ودوتا جرثقیل هست
و یک نفر بر نیرو پیاده میکنه خیلی ممنون میشم راهنمایی فرمایید اگه این سوال جاش اینجا نیست منو ببخشید

giumartan
12-07-2010, 16:38
ما تو مغاره تا چن وقت پيش با اينكه خيلي وقته اين بازي اومده اين بازيمون جز پر فروشامون بود

ehsssssan
26-11-2010, 19:16
یکی هم یه داد ما برسه :19:

بعد اینکه اون هشت پای آهنی رو کشتیم میریم تو یه ساختمون مخروبه که درشم به زور وا میشه ، وقتی میرم جلوی سیستم کامپیوترش صفحه مانیتورم رنگ سبز . زرد نارنجی قرمز رو نشون میده ، چیکار باید کنم ؟؟؟؟ :40:
مرسی

Spaniuly
26-11-2010, 23:15
یکی هم یه داد ما برسه :19:

بعد اینکه اون هشت پای آهنی رو کشتیم میریم تو یه ساختمون مخروبه که درشم به زور وا میشه ، وقتی میرم جلوی سیستم کامپیوترش صفحه مانیتورم رنگ سبز . زرد نارنجی قرمز رو نشون میده ، چیکار باید کنم ؟؟؟؟ :40:
مرسی
ایشون ته بازی هستن یادش به خیر من از این بازی انتقاد می کردم البرز واکنش نشون می داد... حالا بماند می خواست خفه ام کنه ولی کاری از دستش بر نمیومد:31:
بیا آدرس پروفایلش

Turok-71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من بازی کردم خیلی وقت پیش ولی هیچی ازش یادم نمونده نمی دونم خود البرز هم یادش هست که کمکت کنه یا نه

Turok-71
26-11-2010, 23:46
داش آرمین پست تبلیغاتی نده برادر...:دی

من این بازی رو زمان خشتک شاه بازی کردم...:دی

هیچی به جز اسمش و چهره ی جوزف توراک یادم نمونده..:دی

ehsssssan
26-11-2010, 23:53
ارشاد شدیم حاج آقایان .مرسی

Spaniuly
27-11-2010, 15:54
ارشاد شدیم حاج آقایان .مرسی
خوب تقصیر خودته داری بازی فسیل می زنی :31: اونم چه بازی ... این نه نمره داشت نه گیم پلی کسی بازی نمی کنه که الان تازه اونایی هم که بازی کردن بیش از یکی دوبار تموم نکردن چون تقریبا نه داستان خوبی داشت نه گیم پلی جذاب و گیرا.. نمی خوام بازی رو باز دوباره بکوبم ولی خوب با وجود بازی هایی که الان داریم بازی کردن این اصلا منطقی نیست بخصوص که چه کنسول داشته باشی چه PC مطمئنا بازی های امسال رو می تونی بازی کنی چون گرافیک و سیستم نسبتا بالایی می خواد و اینم برمی گرده به ضعف موتور گرافیکی بازی...