مشاهده نسخه کامل
: پاک کردن اطلاعات فرم
tikzahraaran
26-02-2008, 23:02
با سلام
لطفا من را در مشکلم راهنمایی کنید
من یک بانک اطلاعاتی اکسس دارم که با ADOTABLE اطلاعاتم را از بک فرم در آن ذخیره می کنم ولی هر وقت که اطلاعات را ثبت کردم و فرم را بستم وقتی دوباره فرم را باز می کنم اطلاعات قبلی نمایش داده می شود حال می خواهم بپرسم که چگونه می توانم این اطلاعات را از درون فرم پاک کنم متشکرم
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::46::11:
Bill Gates
02-03-2008, 16:50
خوب دوست عزیز برای این کار اگر 2 تا جای Edit داشته باشی باید روی دکمه ثبت اطلاعات ( به عنوان مثال ) دوبار کلیک کنی تا قسمت کد نویسی باز بشه
سپس این کد رو وارد کن :
Edit1.Text := ''
Edit2.Text := ''
و در بالای این کدها باید کدی که اطلاعات را به بانک میفرسته وارد کنی
tikzahraaran
02-03-2008, 23:56
از راهنمایی شما تشکر میکنم ولی فراموش کرده بودم که بگم از دی بی ادیت استفاده کرده ام و هنگامی که در فرم بر روی دی بی ادیت کلیک می کنیم اطلاعات فیلد اولین رکود در آن قرار می گیرد
باز هم از راهنمایی شما تشکر می کنم
البته بگویم که من در دکمه ثبت اطلاعات این دستور را نوشته ام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که در آخر بانک اطلاعاتم یک رکورد خالی ایجاد می کند و تمام دی بی ادیتهای من نیز خالی نشان می دهد ولی چون از مستر سورس و مستر دیتیلز برای ف یلتر کردن تعدادی از اطلاعاتم استفاده کرده ام با این روش هم مشکل دارم
موفق و موید باشید اگه راه حل جدیدی یافتی خواهش می کنم برایم بذار متشکرم
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::46::11:
VDeveloper
03-03-2008, 02:51
برای ثبت اطلاعات باید از متد Post، یا برای دردسر کمتر، از CheckBrowseMode استفاده کنید.
ترتیب انجام کارها توسط شما اشتباه هست. Insert یا Append داده ها را ذخیره نمی کنند، بلکه فقط یک رکورد خالی ایجاد می کنند. برای مورد شما، باید در زمان باز کردن فرم Append اجرا شود تا یک رکورد خالی ایجاد شود، این کار باعث خالی شدن DBEdit ها میشه. بعد از آنکه کاربر داده ها را وارد کرد، برای ثبت اطلاعات وارد شده باید Post را فراخوانی کرد - یا همونطور که در بالا گفتم، CheckBrowseMode. فرق این متد با Post اینه که وضعیت رکورد جاری را بررسی میکنه و بر اساس وضعیت موجود تصمیم میگیره که برای ثبت اطلاعات چه کاری باید انجام بشه. در صورت استفاده از Post باید خودتون Active بودن DataSet و قرار داشتن آن در حالت Edit یا Insert یا Append را بررسی کنید و اگر یکی از این شرط ها برقرار نباشه، Post یک پیغام خطا نمایش میده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.