ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه سوال در مورد فن

Tom Clancy's
26-02-2008, 22:33
سلام دوستان
يه سوال داشتم من فن سي پي يومو عوض كردم حالا چند وقتيه كه بازيام درست اجرا نميشه ميشه از فن باشه؟

mahdi7610
26-02-2008, 22:43
سلام دوستان
يه سوال داشتم من فن سي پي يومو عوض كردم حالا چند وقتيه كه بازيام درست اجرا نميشه ميشه از فن باشه؟
سلام دوست عزیز
اجرا نشدن بازی ها نمی تونه به فن شما ربطی داشته باشه . اما اگه فن cpu خراب باشه می تونه عامل هنگ کردن و ریست شدن سیستم بشه به دلیل داغ شدن cpu . و فقط مختص بازی نیست .

بازی ها بیشتر به گرافیک و cpu شما ربط دارن . اگه گرافیک شما پایین باشه می تونه باعث اجرا نشدن بازی ها بشه .
موفق باشید .

Tom Clancy's
26-02-2008, 23:06
سلام دوست عزیز
اجرا نشدن بازی ها نمی تونه به فن شما ربطی داشته باشه . اما اگه فن cpu خراب باشه می تونه عامل هنگ کردن و ریست شدن سیستم بشه به دلیل داغ شدن cpu . و فقط مختص بازی نیست .

بازی ها بیشتر به گرافیک و cpu شما ربط دارن . اگه گرافیک شما پایین باشه می تونه باعث اجرا نشدن بازی ها بشه .
موفق باشید .

ممنون دوست عزيز
ولي بازي ها قبلا درست اجرا ميشد:13:

mahdi7610
26-02-2008, 23:25
ممنون دوست عزيز
ولي بازي ها قبلا درست اجرا ميشد:13:
خواهش می کنم .
دوست عزیز این مشکل نمی تونه ربطی به فن داشته باشه . شما میگید که تازه فن را تعویض کردید .
منظورتون از این که بازیها قبلا درست اجرا می شدند چیه ؟
ممکنه بازی هایی که قبلا استفاده می کردید نیاز زیادی به گرافیک بالا نداشتند . اما بازیهایی که الان دارید استفاده میکنید ممکنه به گرافیک بالایی نیاز داشته باشند .
می شه بگید که درست اجرا نمی شن یعنی چی ؟
هنگ می کنند . فریم به فریم اجرا می شن . اصلا اجرا نمی شن .
اگه هر کدوم از اینها باشه مشکل اصلی توی سی پی یو و گرافیک شما هستش .
موفق باشید .

Diego
26-02-2008, 23:30
شاید فن درست جا نخورده(یا چسب حرارتی زیر سینک کنده شده)....حرارت بالای cpu باعث بد اجرا شدن بازیها میشه...

mahdi7610
26-02-2008, 23:53
شاید فن درست جا نخورده(یا چسب حرارتی زیر سینک کنده شده)....حرارت بالای cpu باعث بد اجرا شدن بازیها میشه...
سلام Diego عزیز

بعید می دونم فن درست جا نرفته باشه . چون اگه فن درست جا نرفته باشه باعث داغ شدن پردازنده شده و سیستم یا هنگ می کنه یا سریع ریستارت می شه .
اما این دوستمون می گه که مشکل فقط در اجرای بازی ها هستش .

موفق باشید .

javadshahvand
27-02-2008, 10:52
سلام دوستان

با نرم افزار speed fan دمای پردازنده و سرعت رو چک کن

ahsanx
28-02-2008, 05:36
دوست عزیز همونطور که دوستان گفتن اگه درست جا نزده باشی یا خمیر سیلیکون روی سی پی

یو پاک شده باشه , حرارت بالا نیره و موقع اجرای بازی گیر میزنه . در کل موقع بازی و کارهای

سنگین به سی پی یو فشار میاد و حرارت بالا میره و اگه خمیر سیلیکون پاک یا کثیف باشه تبادل

حرارت بین سی پی یو و فن خوب انجام نمیشه و در نتیجه مشکل به وجود میاد . شما میتونی

همونطور که دوست عزیز گفتن با برنامه speed fabn حرارت سی پی یو و دمای بحرانی رو ببینی

اگه حرارت بالا بود سریع به دادش برس که برای سی پی یو مشکلی پیش نیاد . موفق باشی

winxp
28-02-2008, 12:18
سلام عزیزان

در ادامه صحبتهای شما عرض کنم که با فرمایشات ashnax که سمشون رو نمیدونم موافقم

من وقتی میخوام یه سیستم رو چک کنم میشینم 3 ساعت باهاش بازی میکنم

اون هم یه بازی خیای فشار رو سیستم میارو مثل nfs carbon

مشکل شما هم به خاطر تعویض فن بر میگرده به جنس و نوع فن و درست نصب شدن و خمیر سلیکون و حرارت cpu شما

به نظر من بهترین کار برای ست حرارت اینه که بری از setup قسمت cpu temprator وایستی همین طوری تا ببینی دمای cpu نهایت تا جند میره

اکثرا فکر نکنم دیگه از 50 بالاتر بره

مانیتور رو خاموش کن برو 2 ساعت دیگه بیا و ببین حرارت تا چند رفته
با این کار معلوم میشه که فن شما مورد داره یا نه

دلیل این که گفتم این راه بهتره بحث دراز داره که فعلا جاش نیست و سر شما رو هم درد نمیارم

اما اگه دما بالا نرفت و حرارت استاندارد بود

اولین نگاه میره روی گرافیک شما که باید درایورش رو دوباره نصب کنین
سپس اگه حل نشد مکان نصب بازی رو از درایو قبلی تغییر بدین به درایو جدید
اگه باز هم حل نشد ویندوز رو تعویض کنین و اگه باز هم حل نشد با گرافیک دیگه تست کنین
و اگه باز هم حل نشد برین دنبال تست سخت افزارها که بحثش مربوط به اینجا نمیشه

اینها همه رو صورتی هستش که شما قبلا همین بازی رو درست انجام میدادین و با تعویض ویندوز مشکل دار شده است

موفق و موید باشین

Diego
01-03-2008, 14:13
سلام Diego عزیز

بعید می دونم فن درست جا نرفته باشه . چون اگه فن درست جا نرفته باشه باعث داغ شدن پردازنده شده و سیستم یا هنگ می کنه یا سریع ریستارت می شه .
اما این دوستمون می گه که مشکل فقط در اجرای بازی ها هستش .

موفق باشید .
آخه خودم قبلا باهاش مواجه شده بودم.با سیستم یکی از آشناها...در کارهای عادی سیستم خوب کار میکرد..ولی وقتی نرم افزار سنگین ( تبدیل فرمت) یا بازی باهاش اجرا میکرد سیستم دچار وقفه میشد.دیدم دمای cpu اش زیاد میره بالا.فنشو باز کردم و دیدم چسب حرارتی(خمیر) خوب اتصال نداره...بعد از اتصال صحیح ,سیستم خیلی روان کار میکرد.

mahdi7610
01-03-2008, 15:19
آخه خودم قبلا باهاش مواجه شده بودم.با سیستم یکی از آشناها...در کارهای عادی سیستم خوب کار میکرد..ولی وقتی نرم افزار سنگین ( تبدیل فرمت) یا بازی باهاش اجرا میکرد سیستم دچار وقفه میشد.دیدم دمای cpu اش زیاد میره بالا.فنشو باز کردم و دیدم چسب حرارتی(خمیر) خوب اتصال نداره...بعد از اتصال صحیح ,سیستم خیلی روان کار میکرد.
سلام Diego جان
خوبی دوست من

خوب شما خودتون جواب سوال خودتون را دادید .
من بازم میگم مشکل از خود فن نیست احتمالا همون طور که خودتون هم میگید احتمالا مشکل از خمیر سیلیکون باشه .
کار اصلی خمیر سیلیکون انتقال حرارت سطح cpu به هیت سینک هستش . هر چقدر زدن خمیر سیلیکون بهتر انجام بشه پردازنده خنک تری داریم . به خاطر اینکه سرعت دور فن به درجه حرارت cpu بستگی داره .
اگه دمای cpu شما در حد نرمال نباشه و احساس کنید دمای اون بالا رفته باید حتما خمیر سیلیکون را تعویض کنید .
پس شما نباید به خود فن شک کنید چون شما فن را تازه تعویض کردید احتمالا خمیر اون دچار مشکل شده .
حتما سعی کن خمیر اونا عوض کنی .

موفق باشید .

Diego
01-03-2008, 15:28
سلام Diego جان
خوبی دوست من

خوب شما خودتون جواب سوال خودتون را دادید .
من بازم میگم مشکل از خود فن نیست احتمالا همون طور که خودتون هم میگید احتمالا مشکل از خمیر سیلیکون باشه .
کار اصلی خمیر سیلیکون انتقال حرارت سطح cpu به هیت سینک هستش . هر چقدر زدن خمیر سیلیکون بهتر انجام بشه پردازنده خنک تری داریم . به خاطر اینکه سرعت دور فن به درجه حرارت cpu بستگی داره .
اگه دمای cpu شما در حد نرمال نباشه و احساس کنید دمای اون بالا رفته باید حتما خمیر سیلیکون را تعویض کنید .
پس شما نباید به خود فن شک کنید چون شما فن را تازه تعویض کردید احتمالا خمیر اون دچار مشکل شده .
حتما سعی کن خمیر اونا عوض کنی .

موفق باشید .
سلام مهدی جان.حرف شما کاملا درسته.(من هم همینو گفتم دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

mahdi7610
01-03-2008, 15:32
سلام مهدی جان.حرف شما کاملا درسته.(من هم همینو گفتم دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام Diego جان
می بخشی شما استاد من هستید .
من یه لحظه فکر کردم این سوال را شما پرسیده بودید . دیگه پست های قبلی را نگاه نکردم .
حرف شما کاملا درسته .
من حواسم نبوده .
بازم معذرت .:11: