ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید هارد

skyer
26-02-2008, 21:28
با سلام
من میخوام یک هارد 1 ترا بایت بخرم.
با توجه به بازار ایران هیتاچی, مکستور, سیگیت و WD موجوده اونم بعضی مدل ها.الان که وسترن نیست هر کی هم داره خون بهای باباش هم پاش حساب میکنه.
از هیتاچی به خاطر سر و صداش و مکستور به خاطر سابقه بدی که داشتم میگذرم.
بین سیگیت و وسترن نظر شما چیه؟
من این مدل سیگیت رو در نظر دارم:
Barracuda® 7200.11

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چند تا review تو سایت ها خوندم که خیلی تعریف شده بود ازش. مخصوصآ در مقایسه با WD و مکستور خیلی سر تر بود تو تست ها.
جون تاحالا seagate نداشتم و الان هم این مدل بیشتر از WD تو بازار هست و ظاهرآ قویتر از اونم هست. میخواستم نظر شما رو کلآ در مورد Seagate و کیفیتش و کلآ بقیه برند ها بدونم.

ممنون از توجهتون

mahdi7610
26-02-2008, 21:41
با سلام
با توجه به بازار ایران هیتاچی, مکستور, سیگیت و WD موجوده اونم بعضی مدل ها.الان که وسترن نیست هر کی هم داره خون بهای باباش هم پاش حساب میکنه.
Barracuda® 7200.11

چند تا review تو سایت ها خوندم که خیلی تعریف شده بود ازش. مخصوصآ در مقایسه با WD و مکستور خیلی سر تر بود تو تست ها.
جون تاحالا seagate نداشتم و الان هم این مدل بیشتر از WD تو بازار هست و ظاهرآ قویتر از اونم هست. میخواستم نظر شما رو کلآ در مورد Seagate و کیفیتش و کلآ بقیه برند ها بدونم.

ممنون از توجهتون
سلام
دوست عزیز بهتر بود این سوال را در قسمت سخت افزار و همچنین انجمن مربوط به هارد مطرح می کردید تا سریع تر به جواب برسید .
مدیر خودشون این تایپک را به اونجا انتقال می دن .

Hossein_nasa62
26-02-2008, 21:47
با سلام
Barracuda® 7200.11

ممنون از توجهتون

اين و بايد توقسمت سخت افزار مطرح ميكردي
من شنيده بودم مكستور وسي گيت از سال 2007 به بعد يكي شدند

MB_Danger
26-02-2008, 22:05
سلام ...

تاپیک به بخش هارد دیسک ، رم ، تجهیزات ذخیره سازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتقل شد .

موفق باشید .

skyer
27-02-2008, 10:31
ممنون از مدیر عزیز و بابت اشتباهی که شد عذر میخوام
اما کسی جواب منو نداد!
بله ماکستور سیگیت رو خرید اما هنوز سیگیت به عنوان یک برند جدا تو بازار هست.