ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند خبر کوتاه



صفحه ها : 1 [2]

mobin
14-04-2008, 16:58
يك شركت ارائه‌كننده خدمات و راهكارهاي امنيتي اينترنت ، بزرگترين طرح امنيتي با عنوان ‪ InfectedorNot‬را اجرا مي‌كند. مهمترين تاثير اين طرح در آينده، ايجاد محدوديت در انتشار كدهاي مخرب جديد، پيشگيري از وسعت افزايش تخريب و نيز ارتقاي شاخص‌هاي امنيت اطلاعات در رايانه‌هاي خانگي و شبكه‌هاي سازماني خواهد بود.
به گزارش روز دوشنبه ايرنا به نقل از پايگاه اينترنتي آنتي ويروس پاندا، نسخه آزمايشي اين طرح توسط شركت پاندا با همكاري ‪ Google‬و به مدت يك سال به اجرا درآمده بود كه نسخه اصلي و رسمي آن را از ابتداي ماه جاري ميلادي در اختيار تمامي كاربران اينترنت قرار مي‌گيرد.
يكي از مهمترين دلايل طراحي و ارايه اين پروژه امنيتي، تحقيقات و بررسي هاي انجام شده در طول سال ‪ ۲۰۰۷‬ميلادي بوده است كه نشان مي‌دهد بيش از ‪۲۳‬ درصد از رايانه‌هاي خانگي و نيز حداقل ‪ ۷۲‬درصد از شبكه‌هاي محلي در سرتاسر جهان، با وجود استفاده از ابزار و نرم افزارهاي حفاظتي به روز شده، به نحوي با نفوذ و آلودگي ناشي از كدهاي مخرب رايانه‌اي رو به رو بوده اند.
هدف اصلي اين طرح برآورد مستمر و ارتقاي سطح امنيت اطلاعات رايانه اي عنوان شده است.
با شركت در طرح امنيتي ‪ ,InfectedorNot‬كاربران خانگي و مديران شبكه‌هاي محلي از مزايايي چون بهره‌گيري رايگان از ابزار مكمل حفاظتي، افزايش قدرت دفاعي در جلوگيري از نفوذ و فعاليت كدهاي مخرب، كشف و پاكسازي ويروس‌هاي فعال و غيرفعال و نيز رديابي حفره‌هاي امنيتي و آسيب پذيري‌هاي مهم برخوردار مي‌شوند.

mobin
14-04-2008, 16:59
كيفيت اينترنت به دليل پر بودن پهناي باند مخابرات در ساعات پيك كاري پايين است.

حسين اجتهاديان مدير يك شركت اينترنتي در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: بازار فروش پهناي باند از زمان فعاليت Ispها رو به رشد بوده و به وضعيت سرويس‌هاي اينترنتي وابسته است. وي افزود: علي‌رغم تغيير روش‌هاي ارائه‌ سرويس مشتركان در دنيا، ارائه‌ سرويس مشتركان در ايران موفق نبوده و به همين دليل اينترنت پرسرعت ما به جز شركت‌هاي بزرگ و مناطق خاص، رشد قابل توجهي نداشته است.

اجتهاديان درباره‌ي سرويس‌هاي دايل‌آپ گفت: در سرويس مذكور امكاناتي فراهم شده اما مشكل، كمبود سرويس دهنده است البته امكانات فراهم شده از طرف Ispها بيش‌تر است. مدير اين شركت Isp درباره‌ پهناي باند تصريح كرد: در حالت عادي ترافيك اينترنتي يا پهناي باند خريداري شده از طرف مخابرات پر بوده و به همين دليل در ساعت‌هاي اداري كيفيت اينترنت پايين است.

او درباره‌ نقش وبلاگ و هاستينگ‌ در افزايش ترافيك اينترنتي افزود: وبلاگ‌ها و هاستينگ‌ها در استفاده از اينترنت نقشي موثر دارند اما در مورد نحوه‌ ارائه‌ سرويس به مشتركان فاقد نقش‌اند. اجتهاديان در پايان فرهنگ‌سازي را براي استفاده مناسب از اينترنت موثر دانست و گفت: كشور ما در استفاده از اينترنت براي كارهاي روزمره و اداري سطح پاييني داشته و بايد با فرهنگ‌سازي مناسب سطح آن ارتقاء يابد.

mobin
14-04-2008, 17:00
رئیس اداره امنیت داخلی ایالات متحده از طرحی خبر داد که به ابر قارچی دیجیتالی معروف است.
به گزارش راوستوری، مایکل چرتوف، رئیس اداره امنیت داخلی ایالات متحده طی یک سخنرانی در مقابل صد‏ها نفر از متخصصین امنیتی، اعلام کرد که دولت این کشور به دستور بوش یک پروژه امنیت مجازی گسترده را در دستور کار خود قرار داده است.
بنابراین گزارش، او این طرح را به "پروژه منهتن" تشبیه کرد که در سال‏های 1941- 1946 انجام شد و طی آن مهندسان ارتش آمریکا اولین بمب اتمی را تولید کردند.
بنابر اظهارات یکی از حاضران که در سخنرانی چرتوف حضور داشته است، وی در این سخنرانی به یک دستور رئیس جمهور آمریکا اشاره کرده که بر اساس آن: "در ماه ژانویه بوش دستوری را امضا کرده است که نقش اداره امنیت داخلی و آژانس امنیت ملی Nsa را در زمینه امنیت رایانه‏ای دولت گسترش می‏دهد. محتوای این دستور طبقه بندی شده است، اما بوش طی این دستور از آژانس امنیت ملی خواسته است تا ترافیک اینترنت و گوگل را زیر نظر بگیرد."
آآژانس امنیت ملی بازیگر کلیدی در استراق سمع‏های بوش بود که توسط نیویورک تایمز در سال 2005 افشا شد.
طی روزهای اخیر همچنین اسنادی منتشر شد که نشان می‏داد اف بی آی در یک پروژه گسترده شنود شرکت کرده است که بدون اجازه دادگاه حجم وسیعی از تلفن‏ها، نامه‏های الکترونیک و پیامک‏ها را بررسی کرده است.
بر اساس اسناد پنتاگون، ارتش برای دسترسی به اطلاعات Isp‏های آمریکایی،سازمان‏های تجاری و شرکت‏های مخابراتی از اف بی آی استفاده می‏کند. چرتوف به دنبال روشی برای آرام کردن افکار عمومی است که از شرکت اداره امنیت داخلی در نقض حریم‏های خصوصی‏شان نگران هستند.
بنابر گزارش راوستوری، چرتوف و دولت ایالات متحده برای افزایش بودجه 150 میلیونی این طرح به 192 میلیون، باید احتمال حملات مجازی را زیاد نشان دهند. به همین دلیل، او از تهدید‏های محتمل سخن می‏گوید: "فرض کنید یک حمله به زیرساخت‏های نظام مالی ما انجام شود. این کار ممکن است امنیت نظام مالی ایالات متحده را به خطر بیاندازد."
سناریوی "ابر قارچی دیجیتال" چرنوف به این معنی است که دولت می‏تواند تمام شبکه‏های فدرال، ارتباط از راه دور و زیرساخت های حمل و نقل را کنترل کند، چراکه به گفته‏ی او "بی‏دقتی نسبت به کوچک‏ترین سیگنال در هر نقطه از کشور منجر به یک ضرر جبران ناپذیر خواهد شد."

mobin
14-04-2008, 17:01
سخنگوی وزارت خارجه اقدام اخیر پایگاه اینترنتی گوگل در به رای گذاشتن موضوع تغییر عنوان مجعول خلیج عربی را حرکتی کاسب کارانه و غیرقانونی دانست.


سید محمدعلی حسینی سخنگوی وزارت خارجه در گفت‌وگو با مهر در واکنش به ماجرای اعتراض کاربران ایرانی به گوگل و آنچه تقسیم بندی خلیج فارس توسط این سایت اینترنتی خوانده می شود، اظهار داشت: طرح چنین مطالبی پیرامون یک موضوع مستند تاریخی و غیر قابل انکار وجاهت قانونی ندارد.

وی افزود: این قبیل تحرکات صرفا اقداماتی فرصت طلبانه و کاسب کارانه است که این سایت به مرحله اجرا در آورده و بدون شک به رای گذاشتن اسناد و حقایق تاریخی ملت ها که جزء میراث تمدنی و فرهنگی آنهاست رویه ای نادرست و غیر منطقی است.

حسینی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بارها نسبت به این قضیه اعتراض کرده است.

متذکر می گردد که بسیاری از کاربران تلفن همراه در روزهای گذشته پیام کوتاهی به این مضمون دریافت کرده اند: "سایت گوگل اسم خلیج فارس را به خلیج عربی تغییر داده است، اگر یک میلیون نفر اعتراض خود را به این آدرس ارسال کنند گوگل مجبور به تغییر این عنوان می شود."

mobin
14-04-2008, 17:02
يكي از دو ارايه كننده‌ي سرويس اينترنتي بزرگ امارات متحده‌ي عربي به دنبال دستور سازمان تنظيم مقررات مخابراتي اين كشور ----- سايت‌هاي خلاف ارزش‌هاي اخلاقي، اجتماعي و فرهنگي را‌ آغاز كرد.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شركت DU كه 40 درصد از آن به دولت امارات متعلق است، سانسور سايت‌هاي مغاير ارزش‌هاي اخلاقي، اجتماعي و فرهنگي را از امروز آغاز مي‌كند.
بر اساس اين گزارش دسترسي به وب سايت‌هاي نامناسب از پارك‌هاي تجاري مانند دوبي مدياسيتي و دوبي اينترنشنال فينيشيال سنتر مسدود مي‌شود.
مشتركان شركت DU عصر روز گذشته، پيام كوتاهي بر روي تلفن همراه خود دريافت كردند كه اعلام مي‌كرد، سايت‌هاي غير اخلاقي از روز دوشنبه ----- خواهند شد.
اين در حالي است كه بزرگ‌ترين شركت مخابرات امارات معروف به اتصالات چند سالي است كه ----- محتوا را به كار گرفته و اينترنت را در اين كشور و بيرون از پارك‌هاي صنعتي كه شركت ‌DU به آن‌ها خدمات مي‌رساند، سانسور مي‌كند.

mobin
14-04-2008, 17:03
90 درصد از قطعات بزرگ رايانه‌اي به صورت قانوني و 90 درصد از قطعات كوچك و غيرحجيم رايانه‌اي به صورت غير قانوني به كشور وارد مي‌شوند.
محمدحسين محبي ايراني ـ رييس سنديكاي توليدكنندگان فن‌آوري اطلاعات ـ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: كالاهاي رايانه‌اي به دو دسته تقسيم مي‌شود كه دسته‌ اول مانند پرينترها و مانيتورهاي بزرگ است كه قانوني وارد مي‌شوند.
وي افزود: دسته‌ ديگر كه شامل CPU، رم، هارد ديسك، فلاپي و اكثر مادربوردها نيز به صورت غيررسمي از مبادي گمرك وارد شده كه 10 درصد كل واردات را شامل مي‌شود.
محبي درباره‌ دريافت كارت بازرگاني و شرايط وارد كردن قطعات تصريح كرد: نه تنها شركت‌ها بلكه تمام افراد حقيقي و حقوقي مي‌توانند كارت بازرگاني را از اتاق بازرگاني دريافت و به واردات اقدام كنند و در اين امر محدوديتي به چشم نمي‌خورد.
به گفته‌ رييس سنديكاي توليدكنندگان IT نيمي از جمعيت كشور داراي كارت بازرگاني هستند و اين امر ناهنجاري و از هم گسيختگي در كشور را نشان مي‌دهد كه در رابطه با اين امر تقاضايي به اتاق بازرگاني براي ارائه كارت بازرگاني به افراد با توجه به حوزه‌ تخصصي آن‌ها شده كه اميدواريم امسال به تسهيلات اعلام شده عمل و كارت بازرگاني سامان بخشيده شود.
محبي ادامه داد: كشور ما با داشتن دو هزار و 300 كيلومتر مرز آبي و انواع و اقسام تسهيلات و تخفيف‌هاي گمركي عملا راه كنترل را از خود گرفته زيرا مرزها را باز نگه داشته و با ارائه تخفيف‌ها مشكلاتي را پيش آورده است.
رييس سنديكاي توليدكنندگان IT تصريح كرد: راه به سامان كردن اقتصاد و توليد مولد و راه رسيدن به نوآوري و شكوفايي كنترل كردن واردات است كه نيازمند گمركات تخصصي، كارت بازرگاني در حيطه تخصصي به افراد و ارائه‌ تخفيفات واردات به توليدكنندگان و صادركنندگان است كه اميدواريم با اين سه راهكار مشكل واردات و بي سر و ساماني آن حل شود.

mobin
14-04-2008, 17:04
دانشمندان دانشگاه بركلي در پروژه‌اي براي تبديل دوربين تلفن همراه معمولي به ميكروسكوپ پزشكي با قابليت بزرگ‌نمايي ‌٥٠/٥x جهت به‌كارگيري در مناطق دورافتاده، روستايي و كشورهاي در حال توسعه تلاش مي‌كنند.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، طبق اظهارات محققان، تلفن همراه ميكروسكوپ‌دار بررسي نمونه‌هاي گرفته شده از بيماران را كه براي تشخيص بيماري بسيار حياني است، امكان‌پذير مي‌سازد.
اگر اين پروژه موفقيت‌آميز باشد، تصاوير گرفته شده توسط كاركنان پزشكي بوسيله تلفن همراه مجهز به ميكروسكوپ مي‌تواند به كارشناسان پزشكي در مراكز پزشكي بزرگ جهت دريافت مشاوره و نظر آن‌ها ارسال شود.
هدف اين پروژه كه Cellscope نام دارد، دسترس‌ پذير كردن ميكروسكوپ‌هاي با كيفيت كلينيكي براي تشخيص بيماري بيماران كشورهاي در حال توسعه و بيماران مناطق روستايي و دور افتاده كشورهاي توسعه يافته است.
به گفته‌ي‌ محققان براي اقتصادهاي در حال توسعه دانشگاه‌ بركلي، محصول نهايي اين پروژه كه هنوز در مراحل ابتدايي است امكان تله ميكروسكوپي كيفيت بالاي همراه با ارتباطات سلولاري براي تشخيص از راه دور بيماري را امكان‌پذير مي‌كند.

mobin
14-04-2008, 17:05
لپ‌تاپ حافظ محيط زيست با بدنه‌ي ساخته شده از جنس چوب سدر و بخش‌هايي كه در ساخت آن‌ها موارد بيوپلاستيك به‌كار رفته از سوي فوجيستو به نمايش گذاشته مي‌شود.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين لپ‌تاپ كه تنها يك نمونه‌ي اوليه است، هفته‌ي جاري از سوي فوجيستو معرفي مي‌شود و حامل نام اين شركت و شركت طراح ژاپني موناكا است كه در زمينه‌ي محصولات چوبي تخصص دارد.
در حالي كه تمامي رايانه‌هاي شخصي چوبي ممكن است براي عرضه‌ي تجاري آماده نباشند فوجيتسو استفاده از بيوپلاستيك‌ها را در ساير لپ‌تاپ‌هاي ساخت خود ادامه مي‌دهد.
بيوپلاستيك‌ها موادي هستند كه از مواد قابل تجديدي مانند روغن گياهي به‌جاي نفت خام كه در پلاستيك‌هاي معمولي به كار مي‌رود استفاده مي‌كنند.
فوجيستو در سال 2002 تلاش براي استفاده از ذرت جهت توليد بيوپلاستيك‌ها را آغاز كرد و نتيجه‌ي آن محصولي است كه اكنون در فروشگاه‌هاي رايانه‌يي ژاپن عرضه مي‌شود؛ لپ‌تاپ بيبلو ان ايكس 95 فوجيستو سي درصد بدنه‌ي بيوپلاستيكي دارد.

mobin
14-04-2008, 17:07
مرکز Microsoft Malta(شعبه مایکروسافت در کشور مالتا) نسل جدید نرم‌افزارهای این شرکت را طی همایش یک روزه به بازار معرفی کرد.

این مرکز هم‌اکنون قصد دارد نرم‌افزارهای Windows Server 2008، Microsoft SQL Server 2008، Microsoft Visual Studio 2008 و ... را برای کارشناسان فناوری اطلاعات و مراکز تجاری مالتا و کشورهای حومه عرضه کند.

این مرکز با آغاز طرحی جدید اعلام کرده است که هم‌اکنون تمامی کارشناسان نرم‌افزاری که در این زمینه نوآوری دارند می‌توانند به مرکز Microsoft Malta مراجعه کرده و طرح‌های خود را در آنجا عملی کنند.

"پیر مالیا"( Pierre Mallia) مدیرعامل شرکت Microsoft Malta در این باره گفت: «در جامعه امروزی که صنعت و بازرگانی بسیار رشد کرده است، بخش‌های وابسته به فناوری اطلاعات می‌توانند بیشترین تاثیر را برجا بگذارند. فناوری اطلاعات می‌تواند علاوه بر رونق بخش‌های تجاری، از محیط زیست نیز محافظت کرده و جلوی خطرات احتمالی صنایع را برای کره زمین بگیرد.»

شرکت مایکروسافت اعلام کرده است که با افزایش سرمایه‌گذاری‌های خود در کشورهای کوچک طی سال 2008، سهم بیشتری از بازارهای نرم‌افزارهای جهان را در اختیار خواهد گرفت.

mobin
14-04-2008, 17:08
تاخیرها در ارائه سرویس‌های ارزش افزوده اپراتور اول تلفن همراه، از جانب مخابرات نیست، بلکه عدم حمل تجهیزات خریداری شده از سوی شرکت خارجی، دلیل اصلی این تاخیر است.

وفا غفاریان، رییس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران، در گفت‌وگو با سیتنا، اظهار داشت: تاخیرها در ارائه سرویس‌های ارزش افزوده Gprs و Mms به دلیل کوتاهی شرکت مخابرات نیست. وی افزود: دلیل اصلی این تاخیر، کوتاهی شرکت فروشنده خارجی در حمل به موقع تجهیزات فوق به ایران است.

غفاریان، خاطرنشان کرد: شرکت مخابرات ایران، به صورت مداوم پیگیر این موضوع بوده و تا زمانی که این تجهیزات نصب نشود، امکان ارائه این سرویس‌ها وجود ندارد. وی، در پاسخ به این سوال که آیا زمان جدیدی برای ارائه سرویس‌های ارزش افزوده اعلام خواهد شد یا خیر، تاکید کرد: تا زمانی که تجهیزات مربوطه در اختیار نباشد، به زمان‌بندی‌ها نمی‌توان اعتماد کرد.

رییس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران، در خصوص علل و دلایل احتمالی فروشنده خارجی تجهیزات سرویس‌های Gprs و Mms برای تاخیر در ارسال کالاهای فوق، تصریح کرد: شرکت فروشنده دلیل خاصی ذکر نکرده، اما عملا نیز تجهیزات را حمل نکرده است.

پیش از این قرار بود، بهمن ماه و سپس اسفند ماه این تجهیزات حمل شود که محقق نشد و این موضوع همچنان با تاخیر مواجه است.

mobin
14-04-2008, 17:11
ايتنا- ASUS در پاسخ به نیاز کاربرانی که خواهان استفاده از HDTV به جای LCD TVهای جدید و گران قیمت هستند، اقدام به معرفی محصول جدید خود یعنی ASUS HDTV Suite-HDMI نموده است.
این جعبه جادویی قادراست تا بالاترین کیفیت تصاویر ویدئویی (1920*1200) را برای کاربران به ارمغان آورد. برای این منظور کافیست تا کاربران این محصول را به نمایشگر PC خود متصل نمایند و از یک مجموعه کامل Full HD TV و یا به عبارت دیگر، از یک مرکز مالتی مدیا بدون نیاز به روشن کردن PC نهایت لذت را ببرند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معمولا عمل بازپخش تصاویر ویدئویی در PCها ضعیف‌تر از تلویزیون انجام می‌گیرد، چرا که بسیاری از PCها از بخش پردازش تصویر (image processing unit) که در بسیاری از تجهیزات الکترونیکی از جمله تلویزیون یافت می‌شود، بی‌بهره می‌باشند. اما محصول ASUS HDVT Suite-HDMI با استفاده از سخت‌افزار ابداعی ASUS یعنی Splendid Video Intelligence، در پی حل این مشکل برآمده است.

این فناوری منحصربفرد قادراست تا پس از تحلیل داده‌های دریافتی از مدیاهای مختلف، رنگ و شفافیت تصاویر را بصورت مطلوب برای چشمان کاربر تنظیم نماید. علاوه بر تمامی موارد ذکرشده، کاربران قادر خواهند بود تا انواع مختلف کنسول‌های بازی‌های کامپیوتری نظیر PS3، PS2، Xbox360، Xbox، Wii و حتی DVD Playerها را از طریق ورودی‌های مختلف نظیر HDMI، YpbPr، S-Video و یا Composite و با استفاده از این محصول به انواع مختلف نمایشگر نظیر HDMI، DVI و یا VGA متصل نمایند.

همچنین کاربران ASUS HDTV Suite-HDMI قادرند تا با استفاده از گزینه‌های فراوان اتصال plug-n-play، نمایشگرهای PCها را به مراکز تصویری مالتی مدیا تبدیل نمایند. گفتنی است محصول ASUS HDTV Suite-HDMI قادراست تا با استفاده از فناوری‌های به کار رفته در آن و صرفنظر از ابعاد نمایشگر PC (از 15 تا 24 اینچ و یا بزرگ‌تر) و یا رزولوشن آن (از 1024x768 تا 1920x1200)، کیفیت تصویر را به بالاترین میزان یعنی 1920 x 1200 ارتقاء بخشد.

لازم به ذکر است کاربران قادرند تا این محصول را بدون نیاز به نصب نرم‌افزارهای اضافه، به TV/video source و یا نمایشگر PC متصل نمایند. همچنین با استفاده از امکان Picture-in-Picture (PIP) کاربران می‌توانند برنامه‌های تلویزیونی را ببینند و در اینترنت به جست‌وجوی مطالب مورد علاقه خود بپردازند و یا بازی با کنسول‌های بازی‌های کامپیوتری را به صورت همزمان انجام دهند.

ASUS HDTV Suite-HDMI یک جعبه تلویزیونی آنالوگ برای مصارف حرفه‌ای است که شامل یک موتور CE quality TV است. در ساخت این محصول از جدیدترین فناوری‌ها نظیر Dynamic Deblocking™، Dynamic Anti-flicker Brightness Adjustment (فناوری ضدلرزش تصویر)، Advanced 3D Comb و Flesh Tone Correction (فناوری تنظیم صدا) استفاده شده است و بدین ترتیب تصاویر و سیگنال‌های تلویزیونی شفاف‌تر از گذشته در دسترس خواهد بود.

mobin
14-04-2008, 17:13
به نظر می‌رسد که وایمکس در شهرهای پرجمعیتی از جمله اصفهان و تهران با استقبال مواجه شود و این امر را می‌توان با ارزیابی آمارهای اینترنت پرسرعت به سهولت مشاهده کرد.
مهندس نیما پورنجاتیان کارشناس ارشد فناوری اطلاعات، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت : سرویس وایمکس، پیش از ورود، نیاز به مقدماتی دارد که لازم است تا برپایی مناقصه، شرایط ورود آن مهیا شود.
وی، افزود: در حال حاضر تجهیزات این سرویس، در اختیار برخی کشورها از جمله ایالات متحده بوده و تهیه این تجهیزات از طریق شرکت‌های دسته دوم معایب خود را دارد.
وی، در عین حال، با بیان این خبر که چینی‌ها در حال وارد شدن به این فناوری هستند، تصریح کرد: به نظر می‌رسد تا چند ماه آینده بتوان تجهیزات مناسب برای حضور وایمکس در کشور را تهیه کرد.
مدیر پروژه مشاوران طیف شریف، یادآور شد : باید انتظار داشته باشیم که وایمکس در شهرهایی بزرگ همچون اصفهان و تهران با استقبال مواجه شود.
پور نجاتیان، در پایان گفت: در شرکت‌های بزرگ، بهره بردن از سرویس وایمکس، بسیار مناسب‌تر از سایر سرویس‌های اینترنتی است.

mobin
14-04-2008, 17:44
ه گزارش موج، اين خودكار داراي دوربين 3/1 اينچي CMOS مي باشد كه به گرفتن تصاوير ويدئويي AVI با دقت 360 در 280 مي پردازد و اطلاعات را در حافظه اي دو گيگا بايتي ذخيره مي كند.
علي رغم اين كه اين خودكار قابليت ضبط بيش از شش ساعت فيلم را دارد،‌ اما باتري قابل شارژ آن ضبط تصاوير را به مدت بيش از سه ساعت در هر نوبت محدود مي كند. با اين وجود به نظر مي آيد اين مدت در بسياري از مواقع كافي باشد.
هنگامي كه فيلمبرداري با اين دستگاه به پايان برسد، شما مي توانيد اين خودكار را از هم جدا كنيد و آن را در قسمت USB رايانه خود جايگزين كنيد و تصاوير برداشته شده خود را از طريق رايانه اجرا كنيد. تصاوير اين دستگاه در تمامي ويندوزهاي موجود قابل اجرا است.
گفتني است، ميكروفون تعبيه شده در اين خودكار هم مي تواند صدا را تا شعاع دو تا سه متر در خود ذخيره كند.
وزن اين خودكار به 20 گرم مي رسد و قطر آن 14 ميلي متر است. طول اين خودكار 145 ميلي متر مي باشد و در نوشتن مانند يك خودكار معمولي عمل مي كند.

mobin
14-04-2008, 17:46
اتحاديه اروپا با قطع دسترسي اينترنت ناقضان كپي‌رايت مخالفت كرد
اتحاديه‌ي اروپا با راي به حمايت از حقوق كاربران اينترنت با طرح‌هاي قطع دسترسي به اينترنت كاربران متهم به اشتراك‌گذاري مخالفت كرد.

به گزارش ايسنا، طرحي كه در فرانسه برنامه‌ريزي شده و در انگليس نيز توسط بريتيش فونوگرافيك انستيتو پيشنهاد شد و براساس آن‌ها ناقضان كپي‌رايت از دسترسي به اينترنت محروم مي‌شوند، در پارلمان اروپا به راي گذاشته شد و براساس راي‌گيري اعضاي اين پارلمان در تضاد با آزادي‌هاي مدني و حقوق بشر شناخته شد.

فدراسيون بين‌المللي صنعت فونوگرافيك كه متشكل از شركت‌هاي بزرگ موسيقي است، نگراني خود را از رد شدن تدوين اين قانون اعلام كرد.

اين اقدام به نفع ISPهايي است كه به علت امتناع از همكاري براي قطع دسترسي به اينترنت مشتركان ناقض كپي‌رايت به اقدام قانوني تهديد شده‌اند.

mobin
14-04-2008, 17:47
در فصل اول سال جاري سود خالص اين شركت كره اي با افزايش همراه بوده و اين در حاليست كه در مدت مشابه سال گذشته اين شركت متحمل ضررهاي مالي شده است.اين سوددهي به دليل افزايش ميزان تقاضا براي تلويزيون هاي صفحه تخت در بازارهاي جهاني بوده است.
در فصل اقتصادي گذشته علي رغم عملكرد فصلي نسبتا كند ال جي در بازار ، سود دهي اين شركت بالا بوده است.سود خالص ال جي ، دومين شركت سازنده صفحه نمايش هاي مسطح در جهان در اين مدت به 734 ميليون دلار رسيده و اين در حاليست كه ضرر مالي اين شركت در فصل مشابه در سال2007 به 173 ميليون دلار رسيده بود.
لازم به ذكر است ، فروش اين شركت در طي اين دوره با 48 درصد افزايش به 4 ميليارد و 130 ميليون دلار رسيده است.

mobin
14-04-2008, 20:10
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي نوكيا در ايران، اين رقابت باعث مي‌شود كه تمامي توليد كنندگان بازيها در هر سطحي كه هستند ترغيب شوند تا با بهره گيري از ايده ها وتفكرات جديد نخبگان در توليد بازيهاي جديد انقلابي را پديد آورند.
بخش توليد بازيهاي نوكيا از كليه طراحان بازيهاي موبايل دعوت كرده است كه ايده هاي جديد ي كه باعث تحول در نوع بازيها شود را براي بررسي به نوكيا ارائه دهند. ايده ها بايد با بهره گيري از امكانات پيشرفته گوشيهاي نوكيا از قبيل(N-GAGE) و جاوا باشد وبا گوشيهاي سري40وs60 نوكيا نيز همخواني داشته باشد.
به سه نفر كه بهترين و جديد ترين بازيها را ارائه داده اند قرارداد پيش توليد منعقد مي شود ،جائزه نفر اول 40000 يورو بوده و به نفرات دوم و سوم به ترتيب 20000 و 10000 يورو پرداخت مي شود تا انگيزه لازم در توليد بازيهاي جديد و تحول در اين رشته را داشته باشند.
"شركت نوكيا با اشتياق فراوان اين چالش را در نوآوري بازيهاي موبايل بوجود آورده است و اين يك فرصت استثنائي براي توليد كنندگان بازيهاي موبايل در سراسر دنيا مي باشد تا واقعاً تحولي عميق در اين صنعت ايجاد نمايند.
مارك اوليلا" مدير بخش بازيهاي نوكيا ضمن اداي مطالب فوق اضافه كرد" قرارداد پيش توليد و جوائزنقدي 70000 يوروئي براي برندگان تنها بخشي از اين مسابقه است ،ما به برندگان اين امكان را مي دهيم تا علامت مشخصه خود را روي بازيها گذاشته و در حقيقت با اين اقدام جهاني شوند".
براي شروع كساني كه مايلند در اين مسابقه شركت كنند مي توانند به صورت آنلاين ايده هاي خود را به سايت زير ارسال نمايند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشركت كنندگان مجاز هستند كه با بيش از يك بازي در مسابقه شركت كنند،برندگان توسط تيمي متشكل از خبرگان در صنعت بازيهاي موبايل انتخاب مي شوند و مواردي همچون نو آوري،سرگرمي قابليت اجرا وخواست بازار در انتخاب برندگان در نظر گرفته مي شود.
شركت كنندگان تا 20 آگوست سال 2008 فرصت دارند تا طرح ها و ايده هاي خود را ارسال كنند.برندگان توسط قضات خارج از نوكيا انتخاب شده و در جشني كه در تاريخ 29 و30 اكتبر سال 2008 در شهر رم ايتاليا بر پا مي شود طي مراسم با شكوهي معرفي خواهند شد.
.

mobin
14-04-2008, 20:12
عضو شوراي مركزي خانه نور ايران گفت: نرم افزار مكالمه زبان فارسي وي‍ژه نابينايان به زودي در اختيار جانبازان نابينا قرار خواهد گرفت.

حميد اعتماد در گفت‌وگو با فارس افزود: سال گذشته سفري به كشور آلمان داشتيم و در آنجا شاهد بوديم كه افراد نابينا از نرم افزار مكالمه، به زبان بومي خود استفاده مي‌كنند.

وي اضافه كرد: اين موضوع ما را بر آن داشت تا براي ارتقاي سطح علمي جانبازان نابينا در سطح كشور، نرم‌افزار فوق را از مدل زبان غرب در آورده و به نرم افزار فارسي‌خوان تبديل كنيم.

اعتماد اظهار داشت: اين نرم‌افزار مي‌تواند به جانبازان نابينايي كه به كمك رايانه و از طريق اينترنت با دنياي بيرون ارتباط دارند، كمك بسياري كند.

mobin
14-04-2008, 20:14
شركت مخابراتي ژاپني ان تي تي بر روي يك خدمات عجيب رايحه درماني تلفن همراه كار مي‌كند كه انتظار مي‌رود سال آينده وارد بازار شود.
اين فناوري يك ابزار ارتباطي است كه شبيه يك ظرف و داراي ‪ ۱۶‬كارتريج عطر است كه مي‌تواند عطرهاي پايه را با هم تركيب كند و ‪ ۲۰۰‬عطر با رايحه‌هاي مختلف بسازد.
به گزارش پايگاه اينترنتي نيويورك تايمز، كاربران مي‌توانند بعد از آنكه از تلفن همراه خود و يا اينترنت واي فاي استفاده كردند دستور تركيب عطر را از طرق مختلف از جمله تكنولوژي اينفرا رد (فرو سرخ) بفرستند.
اولين عطر تركيبي، بوي منحصر به فردي است كه در هوا متصاعد مي‌شود و فضاي آرامش بخشي را براي كاربر تلفن همراه به وجود مي‌آورد.
دستور ساخت رايحه بر روي سايت شركت ان تي تي به نام ‪ I mode‬قرار خواهد گرفت و كاربران تلفن همراه مي‌توانند عطرهاي مخصوص خودشان را بسازند.
شركت ان تي تي معتقد است كه عطرها نكته بزرگي در ارتباطات آينده هستند.
اين روياي شركت است كه در آينده كاربران بتوانند رايحه‌ها را ضميمه ايميل كنند يا موسيقي و نماهنگ‌ها يي را روي تلفن‌هاي همراه خود تماشا كنند كه از خود بوي خوش متصاعد مي‌كند.
انتظار مي‌رود قيمت اين فناوري حدود ‪ ۲۰۰‬دلار باشد و دوباره پر كردن كارتريج آن حدود ‪ ۱۶‬دلار هزينه بردارد.

mobin
14-04-2008, 20:17
با فن‌آوری جديد شركت الكترونيكی و لوازم پزشكی ژاپنی امرون، می‌توان پهنای لبخند را اندازه‌گيری كرد.

به گزارش سرويس فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، فن‌آوری نرم‌افزاری امرون برای تشخيص چهره‌ها يك تصوير ويديويی را اسكن می‌كند و طبق اعلام مسوولان اين شركت، قادر است تا صد چهره در يك تصوير بيابد.

فن‌آوری Okao catch كه به معنی گرفتن چهره است، پس از اسكن شدن تصوير ويديويی، به تحليل منحی لب‌ها، حركات چشم و ديگر مشخصات چهره می‌پردازد تا با استفاده از داده‌های جمع‌آوری شده از يك ميليون نفر و لبخند آن‌ها تعيين كند كه شخص مورد انتظار چه اندازه لبخند می‌زند.

شركت سونی پيش از اين فن‌آوری مشابهی در دوربين ديجيتالی ساخت خود به‌كار برده كه به طور خودكار زمانی عكس می‌گيرد كه افراد داخل تصوير لبخند بزنند اما شركت امرون اميدوار است از اين فن‌آوری در عرصه‌ی پزشكی و برای ارزيابی وضعيت احساس بيماران استفاده كند يا آن را در داخل تلفن‌های همراه جای دهد.

همچنين طبق اعلام امرون، Okao catch می‌تواند برای كسانی كه می‌خواهند لبخند كاملی داشته باشند و يا در ارتباطات رباتی برای آسان كردن تشخيص واكنش انسان برای اين دستگاه‌ها مفيد خواهد بود.

mobin
15-04-2008, 16:35
بر اساس آخرین خبرهای به‌دست آمده، شرکت اپل نسخه iPhone 2.0 نرم‌افزار گوشی محبوب خود را تا ماه ژوئن سال جاری تکمیل کرده و نسخه بتای آن را در اختیار مراکز تولیدکننده نرم‌افزار، شرکت‌ها و کاربران می‌گذارد.
نسخه بتای نرم‌افزار Apple iPhone 2 software هر دو نرم‌افزار iPhone Software Development Kit و Microsoft Exchange ActiveSync را در خود جا داده است تا از این طریق، امنیت را در گوشی‌های iPhone افزایش داده و امکانات بیشتری را در اختیار کاربران بگذارد.
این نرم‌افزار ابزارهای کاربردی Cisco IPsec --- را به همراه سیستم جدید دریافت پست الکترونیک، دفترتلفن، تقویم و ... در اختيار كاربران قرار مي دهد.
با این سیستم‌عامل جدید شرکت‌های تولیدکننده نرم‌افزار و بازی می‌توانند امکانات بیشتری را در اختیار علاقه‌مندان گوشی iPhone بگذارند.
"استیو جابز"(Steve Jobs) مدیرعامل اپل گفت: «ما بسیار خرسندیم که موفق به ارتقای نرم‌افزار iPhone شده‌ایم و در تلاشیم هر چه سریع‌تر امکان بارگذاری این نرم‌افزار را برای عموم کاربران فراهم کنیم تا بتوانند بیشترین استفاده را از iPhone ببرند و ایمنی آن را تا اندازه زیادی افزایش دهند.»

mobin
15-04-2008, 16:35
كمپاني XFX کارت گرافيک جديد خود را با استفاده از دو چيپ‌ست G92.450 به بازار عرضه کرد.
كمپاني XFX کارت گرافيک جديد خود را با استفاده از دو چيپ‌ست G92.450 به بازار عرضه کرد. کارت گرافيک فوق موسوم به XFX GeForce 9800GX2 با استفاده از دو چيپستG92.450 كه هر كدام بر روي برد مخصوص به خود سوارند، منجر به استفاده بهينه از پهناي باند حافظه گرافيكي شده و سرعت دسترسي به حافظه را افزايش مي‌دهد.

قابليت فوق نشان‌دهنده اين است كه XFX GeForce 9800GX2 سريع‌ترين كارت گرافيكي است كه تا به حال توليد شده و در آن از دو جفت هسته گرافيكي بر روي يك PCI-Express slot استفاده شده است. این کارت گرافيک که با گارانتي سازگار عرضه مي‌شود همراه با 1GB حافظه DDR3، قدرت هسته گرافيكي 600MHz و Memory Clock اي برابر 2000MHZ، يكي از قوي‌ترين و مناسب‌ترين كارت‌هاي گرافيكي سري 512-bit بازارجهاني مي‌باشد.

گفتني است XFX GeForce 9800GX2 همراه با بازي Call Of Duty 4 Original و برچسب «من در حال بازي هستم، مزاحم نشويد!» هم اکنون در بازار ايران ارائه مي‌شود.

mobin
15-04-2008, 16:36
بر اساس تحقیقی که بر روی اینترنت صورت گرفته مشخص گردید نتایجی که موتورهای جست‌وجو در ارتباط با خودکشی به نمایش درمی‌آورند به جای کمک به افرادی که تصمیم به خودکشی گرفته‌اند، آنان را بیشتر تحریک می‌کند.
در پی گزارشی که رسانه‌های انگلستان درمورد احتمال ارتباط و نقش وب سایت‌ها و تالارهای گفت‌وگو در تحریک جوانان و نوجوانان به خودکشی منتشر کردند، تحقیقات علمی راجع به سایت‌هایی با موضوعات خودکشی و میزان سهولت دسترسی به چنین سایت‌هایی صورت پذیرفت.

محققین دانشگاه‌های بریستول، آکسفورد و منچستر جستجوی آنلاینی را با شرایطی همانند فردی که بخواهد اطلاعاتی در ارتباط با خودکشی و روش‌های آن بدست بیاورد انجام دادند.

در این تحقیق که با استفاده از چهار موتور جست‌وجوی گوگل، یاهو MSN و Ask صورت گرفت، محققین ده نتیجه اول هر جست‌وجو را بر پایه دوازده عبارت مرتبط با خودکشی مورد بررسی قرار دادند.


در نهایت از 480 هیت بدست آمده، 240 سایت مجزا شناسائی شد.

اطلاعات موجود در این 240 سایت پیرامون روش‌های خودکشی، میزان درد و رنج و جزئیاتی از قبیل سرعت و سهولت این روش‌ها می‌باشد.

نتایج این تحقیق نگرانی‌های وسیعی را در بین محققین و جامعه‌شناسان فضای سایبر ایجاد نموده است.

mobin
15-04-2008, 16:38
طبق يك بررسي انجام شده توسط مرورگرهاي اينترنتي و بررسي رفتار كاربران در كشورهاي مختلف سايت‌هاي سرگرمي‌ و تفريحي بيش‌ترين و سايت‌هاي علمي‌ و سياسي كمترين بازديد كننده را دارند.

سعيد قرباني معاون مدير كل دفتر امور اجرايي فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در ايسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: محدوديت‌هاي جست‌وجوي فارسي در جست‌وجوگرها و نيز محدوديت منابع فارسي و انبوهي فراوان منابع و محتواي انگليسي سبب مي‌شود حداقل در حوزه‌هاي علمي‌ و آموزشي و مقالات، كاربران از محتواي غيرفارسي استفاده كند.

او با بيان اين كه خط فارسي در حال حاضر در جست‌وجو و بازيابي اطلاعات مسائل و مشكلات فراواني را فرا روي كاربران اينترنت قرار مي‌دهد، تصريح كرد: به دليل اين كه بيش‌ترين منابع و محتوا در فضاي سايبر، انگليسي هستند، الگويتم‌هاي جست‌وجو در جست‌وجوي واژه‌ها، عبارات و مفاهيم فارسي ناكارآمدند؛ لذا طبيعي است كه در بعضي حوزه‌هاي غير تفريحي و سرگرمي‌ سرچ‌هاي غيرفارسي بيش‌تر باشد.

قرباني در خصوص راهكارهاي پيشنهادي براي افزايش ميزان استفاده‌ كاربران از محتواي فارسي اظهار كرد: توسعه منابع و محتواي اطلاعاتي فارسي، توسعه‌ موتورهاي جست‌وجوي فارسي مانند «بگرديم»، با قابليت‌هاي الگوريتمي‌ فارسي، پيوند محتواي مفيد خارجي به سايت‌هاي فارسي و نظام‌مند كردن نمايه‌سازي داده‌ها جهت سهولت دسترسي و بازيابي اطلاعات فارسي مي‌توانند به استفاده بهتر و بيشتر كاربران از محتواي فارسي كمك كنند.

mobin
15-04-2008, 16:39
شرکت مایکروسافت با برگزاری همایش «ارزشمندترین متخصصان فناوری اطلاعات»(MVPs)، بهترین کارشناسان دنیا را که در زمینه ICT فعالیت می‌کنند، از تاریخ 14 تا 17 آوریل در سالن‌ همایش‌های بین‌المللی واشنگتن در ایالت سیاتل آمریکا دور یکدیگر جمع می‌کند.

شرکت مایکروسافت همه ساله با برگزاری این همایش، بزرگ‌ترین متخصصان فناوری اطلاعات را از سراسر دنیا شناسایی کرده و آنها را در جریان آخرین تحولات فناوری جهان قرار مي دهد.

بر اساس آخرین خبرهای به‌دست آمده، در همایش امسال بیش از 4 هزار کارشناس در 90 رشته مختلف وابسته به فناوری ارتباطات و اطلاعات از 94 کشور جهان دور هم جمع خواهند شد.

در این همایش بیش از 600 جلسه برگزار خواهد شد و کارشناسان پیرامون مسایل مختلف، به‌ ويژه در مورد امنیت، مجازی‌سازی، بازی‌های کامپیوتری و رسانه‌های دیجیتالی با یکدیگر به بحث و گفت‌وگو خواهند پرداخت.

همایش سال جاری با سخنرانی تابی ریچاردز( Toby Richards) مدیر مرکز خدمات پشتیبانی، استیو بالمر(مدیرعامل مایکروسافت) و ری اوزی( Ray Ozzie) مدیر مرکز تولید نرم‌افزار این شرکت آغاز خواهد شد.

mobin
15-04-2008, 16:39
امكان استفاده از اينترنت در اتوبوس با كمك اتصالا‌ت بي‌سيم «واي‌ فاي» رايگان براي اولين بار در دنيا از ژوئن 2008 به شهروندان مادريد اسپانيا عرضه مي‌شود.
شهروندان مادريد اسپانيا براي اولين بار در دنيا مي‌توانند با استفاده از شبكه اتصالا‌ت بي‌سيم «واي‌ فاي» رايگان در اتوبوس به جست‌وجو در اينترنت بپردازند.شركت اتوبوسراني پايتخت اسپانيا(Emt) همه ساله نيم ميليارد مسافر را با هزينه 3 ميليون يورو و با استفاده از حدود هزار و 500 دستگاه اتوبوس در 209 خط جابجا مي‌كند.

انقلا‌ب فناوري برتر (هاي‌تك) اين امكان را به مسافران اتوبوس‌هاي مادريد مي‌دهد كه بدون خرج كردن حتي يك سنت از راه اينترنت بي‌سيم و با كمك رايانه جيبي، تلفن همراه و رايانه همراه ايميل ارسال و دريافت كنند، از سايت‌هاي مورد نظر خود بازديد كنند و با كمك سيستم تلفن از راه اينترنت شركت «اسكايپ» با تمام دنيا مكالمه تلفني داشته باشند.

در اين خصوص ديگو گارسيا سخنگويEmt اظهار كرد: «نصب سرويس آنلا‌ين بي‌سيم روي اولين اتوبو‌س‌هاي مادريد بين دو ماه آينده آغاز مي‌شود و تا سال 2010 تمام مراحل آن روي تمام خطوط اتوبوسراني مادريد به اتمام مي‌رسد.

در اين طرح هر اتوبوس به يك Hot Point (نقطه محرك) و تراشه‌اي كه در ايستگاه و يا در اتوبوس نصب شده است، مجهز خواهد شد.
اين ابزارها سيگنال «واي‌‌فاي» را تقويت مي‌كنند.
همچنين اتوبوس داراي يك سيستم فرستنده داده‌هاي بي‌سيم از راه امواج راديويي خواهد شد.

mobin
15-04-2008, 16:40
مسئله لغو ممنوعیت خرید تلفن همراه که از یک ماه پیش در کوبا اعلام شده بود از دیروز دوشنبه لغو شد و مردم توانستند تلفن همراه بخرند.


به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه یورونیوز، دیروز صف‌های طولانی در برابر فروشگاه‌های شرکت ملی مخابرات کوبا برای خرید سیم کارت تشکیل شده بود.
خرید گوشی و سیم کارت معادل هفت ماه حقوق کوبایی ها است.

برخی از اهالی کوبا می‌گویند با این که قیمت‌ها بالاست بعضی‌ها توان خرید آن را دارند.

علاوه بر آن بسیاری از کوبایی‌های مقیم خارج که وضع اقتصادی بهتری دارند برای بستگان خود در کوبا پول می‌فرستند و آنان به این ترتیب می‌توانند گوشی و سیم کارت و دستگاه پخش دی وی دی بخرند.

تاکنون استفاده از تلفن همراه فقط برای خارجیان و مقامات دولتی کوبا آزاد بود و این کشور پائین‌ترین نرخ استفاده از تلفن همراه را در میان کشورهای آمریکای لاتین داشت.
البته برخی از کوبایی‌ها تلفن همراه داشتند ولی آن را از طریق شخص ثالث که غالبا یک خارجی بود به دست می‌آوردند اما از این به بعد کوبایی‌ها می‌توانند با اسم خودشان و پیش پرداخت آبونمان، از خدمات تلفن همراه استفاده کنند.

با این وجود از آنجا که وجه آبونمان باید با ارز خارجی پرداخت شود، استفاده از تلفن همراه محدود به کوبایی های پولدارتر خواهد بود.
شرکت دولتی مخابرات کوبا می‌گوید از این درآمد برای بهبود وضع مخابرات در داخل کوبا استفاده خواهد شد.

از هنگامی که رائول کاسترو، برادر فیدل کاسترو، سمت ریاست جمهوری کوبا را عهده دار شده، لغو محدودیت استفاده از تلفن همراه تازه‌ترین مورد از اقداماتی است که برای دسترسی عموم به کالاهای مصرفی، در کوبا صورت گرفته است.

دو هفته قبل ممنوعیتی که برای خرید انواع زیادی از لوازم برقی برای کوبایی ها وجود داشت لغو شد.

رائول کاسترو، در سخنرانی به مناسبت تحویل گرفتن پست ریاست جمهوری گفته بود محدودیت هایی را که کوبایی‌ها در زندگی روزمره خود با آن مواجهند کاهش خواهد داد.

mobin
15-04-2008, 16:43
به گزارش سرويس فن‌آوري طلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بنا بر تحقيقات، در حالي که فن‌آوري نو فرصت‌هاي جالب و فوق‌العاده‌اي را براي جوانان فراهم کرده، والدين بايد هشيار باشند که دنياي ديجيتال چه خطراتي براي فرزندان آن‌ها به همراه دارد.
تانيا بايرون، روانشناس انگليسي، مي‌گويد: آزاد گذاشتن بچه‌ها به طوريكه وقت خود را به بازي‌هاي رايانه‌يي سپري کنند، مثل اين مي‌ماند که آن‌ها را بدون نظارت براي بازي به کوچه و خيابان بفرستيم.

به اعتقاد بايرون، نظامي که تعيين مي‌کند بازي‌هاي رايانه‌يي بر اساس چه ضوابطي دسته‌بندي شوند، پروانه نشر دريافت کنند و آگهي تبليغاتي پخش کنند، بايد اصلاح شود.
اين در حالي است كه برخي از والدين تصور مي‌کنند که اگر سن تعيين شده براي استفاده از يک بازي رايانه‌يي 18 سال است، يعني فرد بايد مهارت بيش‌تري در استفاده از رايانه داشته باشد تا بتواند اين بازي را هدايت کند. به همين دليل والدين خوشحال مي‌شوند که فرزندشان بازي گروه سني بالاتر را استفاده کنند.

mobin
15-04-2008, 16:47
وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات گفت: کميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در جلسه 25 فروردين‌ماه خود، کاهش تعرفه‌ي برخي از خدمات اپراتور اول تلفن همراه را تصويب کرد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، محمد سليماني اظهار كرد: بر اساس اين مصوبه، تعرفه‌هاي مذکور، بين 30 تا 50 درصد کاهش خواهد يافت.
وي افزود: "تغيير نام"، "تغيير آدرس"، "تعويض سيم‌کارت" و "وصل صندوق صوتي(VMS)" از جمله خدماتي است که تعرفه‌ي آن‌ها بين 30 تا 50 درصد کاهش يافته است.
وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات خاطر نشان کرد: همچنين تا کنون براي وصل نمايشگر و راه‌اندازي سرويس پيامک، مبلغ 20 هزار ريال از مشترکان اخذ مي‌شد که بر اساس مصوبه مذکور، از اين پس، اين سرويس‌ها به صورت رايگان به مردم ارايه مي‌شود.
او ادامه داد: تعرفه‌ي خدمات تغيير نام، تغيير آدرس و تعويض سيم‌کارت نيز به ترتيب از 100 هزار ريال، 50 هزار ريال و 70 هزار ريال به 50، 30 و 50 هزار ريال کاهش يافته است.
وي تصريح کرد: بر اساس مصوبه کميسيون تنظيم مقررات، هزينه وصل سرويس صندوق صوتي(VMS) نيز از 20 هزار ريال به 10 هزار ريال کاهش يافته است.
سليماني با اشاره به تلاش مجموعه وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات براي ارايه خدمات جديد در سال شکوفايي و نوآوري، گفت: يکي از سرويس‌هايي که ارايه آن در سال جاري آغاز خواهد شد، ارسال پيامک روي تلفن ثابت است.
وي افزود: تعرفه‌ي اين سرويس نيز در جلسه کميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي بررسي و به تصويب رسيد.
وي تأکيد کرد: همچنين مجوزهاي لازم به شرکت‌هاي مخابرات استاني براي ارايه اين سرويس داده شد که اميدواريم، امکان ارسال پيامک روي تلفن ثابت در سال جاري براي تمامي مشترکان اين نوع از تلفن فراهم شود.

mobin
15-04-2008, 16:48
موتور جست‌وجوي جديدي راه‌اندازي شده كه با هدف كسب درآمد بيش‌تر به گروه‌هاي اقليت كمك مي‌كند آسان‌تر به سايت‌هاي ويژه‌ي خود متصل شوند.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، موتور جست‌وجوي اينترنتي جديدي به نام راش مور درايو از سوي شركت اينتراكتيوكورپ (IAC) راه‌اندازي شده كه نسبت به موتورهاي جست‌وجوي ديگر از جمله Ask.com كه متعلق به IAC است، براي مخاطبان سياه‌پوست راه سريع‌تري براي يافتن اطلاعات فراهم مي‌كند.
اين استراتژي احتمالا براي گروه‌هاي اقليت ديگر توسعه خواهد يافت و به گفته‌ي تحليلگران جديدترين ضربه به حاكميت گوگل در بازار جست‌وجو خواهد بود.
موتور جست‌وجوي راش مور درايو برگرفته از نام محل ساختمان اين وب‌سايت است و وب‌سايت‌هاي مورد نظر كاربران سياه‌پوست را در رديف اولين نتايج جست‌وجو قرار مي‌دهد.

mobin
15-04-2008, 16:49
چين يك هفته پس از شكايت رسمي رييس سي‌بي‌سي به مقامات اين كشور دسترسي به وب‌سايت‌هاي CBC را آزاد كرد.
به گزارش سرويس رسانه‌ي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ وب‌سايت فرانسوي زبان Radio Canada.ca شركت سي‌بي‌سي از شش ماه پيش ----- شده بود در حالي كه دسترسي به سايت انگليسي‌زبان CBC.ca از اول ماه ژانويه مسدود شد.
هوبرت تي لاكروا رييس سي‌بي‌سي، هفته‌ي گذشته رسما نسبت به مسدود شدن اين سايت‌ها شكايت كرده و از سفير كادانا درخواست كرد ضمن بررسي علت ----- شدن اين سايت‌ها اقداماتي براي لغو اين سياست انجام دهد.
وي در بخشي از نامه خود اظهار كرده بود كه مقامات دولت ژاپن در سال 2006 وعده دادند كه سرويس‌هاي يك المپيك استاندارد را براي ورزشكاران، مقامات، تماشاگران و رسانه‌ها به منظور تسهيل مشاركت و لذت بردنشان از بازي‌ها فراهم كند.
بر اساس اين گزارش چين بازي‌هاي المپيك را كه ماه اوت آغاز مي‌شوند، ميزباني مي‌كند و سي‌بي‌سي برادكستر كانادايي رسمي اين بازي‌ها است.

mobin
15-04-2008, 16:51
بر اساس بررسي‌هاي انجام گرفته، ايسلند و اسكانديناوي داراي بالاترين كاربران اينترنت در اروپا هستند.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، براساس مطالعه‌ي گروه پژوهشي بازار GFK، در ايسلند در حدود 88 درصد از جمعيت 14 سال به بالا به طور معمول از اينترنت استفاده مي‌كنند و فنلاند با 81 درصد كاربر اينترنت، نروژ با 76 درصد و دانمارك با 76 درصد و سوئد با 73 درصد از نظر جمعيت كاربران اينترنتي پس از اين كشور قرار دارند.
بر اساس اين گزارش در اروپاي غربي كشور مالت كه تنها 25 درصد از جمعيت آن به طور معمول از اينترنت استفاده مي‌كنند، از نظر ميزان استفاده از اينترنت در پايين‌ترين سطح قرار دارد و پس از آن اسپانيا با 35 درصد، پرتقال با 43 درصد و ايرلند با 45 درصد قرار گرفته‌اند.
آلباني كه تنها يك درصد از جمعيت آن، كاربران اينترنت معمولي هستند در تمامي اروپا پايين‌ترين كشور از نظر شمار كاربران اينترنتي رده‌بندي شده است.
در كشور اتريش 67 درصد از جمعيت به طور معمول كاربر اينترنت هستند و در مقايسه با آن در انگليس 63 درصد، در آلمان 61 درصد، در فرانسه 56 درصد و در ايتاليا 53 درصد از مردم كاربر معمول اينترنت به شمار مي‌روند.
استفاده از اينترنت در اروپاي شرقي به استثناي اسلوني كه ميزان آن 61 درصد و استوني كه 60 درصد است، كمتر از يك نفر از هر دو نفر است.

mobin
15-04-2008, 16:51
بر اساس پيش‌بيني‌ها ميزان عرضه‌ي دستگاه‌هاي مجهز به بلوتوث به بازار در آسيا تا سال 2013 به 982 ميليون دستگاه مي‌رسد.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه حدود يك دهه از حضور بلوتوث در بازار مي‌گذرد، اين فن‌آوري در آسيا چندان گسترش نيافت و از نظر ميزان آگاهي مصرف‌كنندگان، اين منطقه هنوز عقب‌تر از ساير مناطق جهان است.
طبق اعلام موسسه‌ي ABI Reserch پنج سال ديگر عرضه دستگاه‌هاي مجهز به بلوتوث در آسيا به 982 ميليون دستگاه مي‌رسد كه نشان دهنده‌ي مولفه رشد سالانه 39 درصد نسبت به سال عرضه‌ي اين محصولات در 2006 است.
بلوتوث بزرگ‌ترين نفوذ را تاكنون در دستگاه‌هاي تلفن همراه داشته زيرا اپراتورهاي تلفن همراه ادامه پشتيباني از سوي سازندگان تلفن همراه شده‌اند.
پيشرفت مثبت بلوتوث در بخش سلولاري همچنين بر ساير دستگاه‌ها نيز تاثير داشته و با افزايش آگاهي مصرف‌كنندگان، سازندگان رايانه‌هاي كيفي اكنون بلوتوث را ابزار ايده‌آلي براي تبادل فايل‌ها و داده‌ها با دستگاه‌هاي جانبي مانند چاپگر و دوربين‌هاي ديجيتالي مي‌دانند.
بر اساس اين گزارش بلوتوث هم‌چنان با چالش‌هايي از سوي فن‌آوري‌هاي بي‌سيم كوتاه برد رقيب مواجه است؛ در آسيا فن‌آوري‌هاي بومي براي ارسال موسيقي، صدا و ويديو در امواج كوتاه وجود دارند كه شامل CDMA و يواس‌بي بي‌سيم هستند و به منظور مقايسه موقعيت بازار و ويژگي‌هاي فن‌آوري آن‌ها با بلوتوث، مورد بررسي ABI Research قرار گرفته‌اند.

mobin
15-04-2008, 16:52
مالك كابل‌هاي اينترنتي زيردريايي پس از اين كه تصاوير ماهواره‌يي نشان دادند ممكن است دو كشتي مسوول آسيب ديدن اين كابل‌ها باشند، نسبت به توقيف آن‌ها در دوبي اقدام كرد.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مالك اين كابل‌ها براي شناسايي كشتي‌هاي MV Hounslow و MV Ann به عنوان مقصران احتمالي اين واقعه كه موجب شد بخش بزرگي از خاورميانه از دسترسي به اينترنت محروم شود از تصاوير ماهواره‌يي استفاده كرد.
يكي از اين دو كشتي پس از اين كه صاحب كره‌يي آن موافقت كرد خسارت بپردازد، آزاد شد اما ملوانان كشتي دوم كه عراقي است ممكن است با محاكمه روبه‌رو شوند.
آسيب ديدن كابل‌هاي زيردريايي موجب شد دسترسي به اينترنت در برخي از كشورهاي خاورميانه تا 80 درصد كند شود و به عملكرد مراكز تماس مردمي در مصر لطمه زده شود به طوريكه شركت مخابراتي دولتي از كاربران اينترنت معمولي درخواست كرد از اينترنت استفاده نكنند.
مقامات مصري در ابتدا اظهار كردند كشتي‌ها عامل قطع كابل‌هاي اينترنت نبودند كه به تحقيق سازمان ملل در مورد احتمال خرابكاري در اين كابل‌ها منتهي شد.
با اين حال ادعا شده اين دو كشتي در منطقه ممنوعه مسافرت مي‌كردند و در جريان يك طوفان لنگر انداخته و به كابل‌هاي حياتي متعددي آسيب زدند.

mobin
15-04-2008, 16:55
برای تنظیم نور اتاق ها و منازل خود چه تدابیری می اندیشید؟! سلایق افراد متفاوت است. عده ای فضای روشن و عده ای دیگر فضای تاریک را می پسندند. یک طراح ماهر به نام آقای Jonas Samson موفق به طراحی نوعی دستگاه تولید کننده طرح های کاغذ دیواری فانتزی برای محیط های نسبتا تاریک شد. از این پس می توانید برای تزئیین و تنظیم نور اتاق های پذیرایی خود از این دستگاه هوشمند با طر ح های زیبای آن استفاده کنید. طرح کاغذ دیواری های موجود در این دستگاه نیز قابل تغییر بوده و علاوه بر جذابیت بی شک برق مصرفی کمتری نسبت به لوسر های مجلل خواهد داشت. از قیمت تمام شده این محصول خبری در دسترس نیست اما به زودی می توانید سراغ آن را در مغازه های فروش اقلام فانتزی منزل بگیرید.

mobin
15-04-2008, 17:22
یک شرکت ژاپنی تولید کننده تلفن همراه به زودی اولین تلفن همراه دنیا را که مجهز به تراشه های "اتم"، نسل جدید پردازشهای اینتل است وارد بازار می کند.به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت ژاپنی "ویلکام"، تولید کننده تلفن همراه، اولین تلفن همراه دنیا را که مجهز به ریزپردازشگر "سنترینو اتم"، نسل جدید تراشه های اینتل است عرضه می کند.
این تلفن همراه که "شارپ D4" نام دارد با سیستم عامل "ویندوز ویستا" عمل می کند و در ابعاد 188 در 84 در 9/25 میلیمتر و وزن 470 گرم است.
صفحه نمایشگر این تلفن همراه از هزار و 24 در 600 پیکسل تشکیل شده است. اتصالات بلوتوث و وای- فای، 1 گیگابایت رم و یک دیسک سخت 40 گیگابایتی از دیگر ویژگیهای فنی این تلفن همراه- رایانه جیبی است.
براساس گزارش خبرگزاری رویترز، "شارپ D4" مجهز به یک دوربین 2 مگاپیکسلی، حافظه قابل افزایش با کارت حافظه میکرو اس دی و میزان کننده تلویزیون است.
فروش این تلفن همراه از نیمه ماه ژوئن و با قیمت هزار و 272 دلار آغاز می شود.
شرکت "ویلکام" که تا پایان ماه مارس 4 درصد از بازار تلفن همراه ژاپن را در اختیار داشته است، اعلام کرد که تا پایان سال جاری و با عرضه "شارپ D4" تعداد کاربران خود را از 50 هزار به 100 هزار نفر برساند.
شرکت اینتل نسل جدیدی از پردازشگرهای بسیار کوچک خود را با عنوان "اتم" در نمایشگاه سبیت 2008 معرفی کرد که ویژه استفاده از در ابزارهای الکترونیکی کوچک همراه است.
این تراشه، ویژه "رایانه های جیبی تلفنی" (PDA Phone)، تلفنهای همراه و دستگاههای "جی پی اس" با مصرف کم انرژی ساخته شده است و امکان دسترسی آسان به اینترنت از طریق این دستگاهها، انجام بازیهای رایانه ای سه بعدی پیشرفته و تماشای فیلمهای با کیفیت بالا را برای کاربران فراهم می کند.

mobin
15-04-2008, 17:25
مايکروسافت فرآيند نصب خودکار سرويس پک 1 روی ويندوز ويستا را آغاز نمود. سيستم عامل کاربران حين اتصال به اينترنت به صورت خودکار بروز خواهد شد.

هرچند پيشتر نيز کاربران می توانستند با مراجعه به خدمات Windows Update در
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسرويس پک 1 ويستا را دريافت نمايند ولی مايکروسافت اعلام نموده بود که از نيمه آوريل امسال اين بسته الصاقی به طور خودکار نصب خواهد شد.

شرکتهايی که می خواهند سرويس پک 1 را خودشان، و نه طی فرآيند خودکار، نصب نمايند می توانند توسط ابزاری ويژه و قابل دانلود از ، نصب خودکار سرويس پک را بلوکه نمايند.
رفع مشکلات ويستا در زمينه پايداری و کارايی، پشتيبانی از انواع سخت افزارهای جديد و پشتيبانی از چندين استاندارد يکپارچه سازی از اهداف انتشار Vista Service Pack 1 محسوب می شود.

mobin
15-04-2008, 17:30
در سري جديد رم هاي Overclocking اپيسر كه از تكنولوژي Micron در ساخت خود بهره مي برد، بالاترين پهناي باند (28.8GB/1800MHz) در حالت Dual-channel را براي گيمرهاي حرفه اي مهيا ساخته است.
اين در حالي است كه علاوه برپهناي باند بالا، Latency پايين رم هاي Aeolus اپيسر (CL 7-7-7-20) اوج لذت بازي را براي گيمرها به ارمغان مي آورد.
علاوه بر سرعت بالا و Latency پايين، با توجه به طراحي جديدي كه كمپاني Apacer بر روي Heatsink اين رم ها تعبيه كرده است، كمترين دماي توليد شده در هنگام كار با اين رمها مشاهده مي شود كه كاهش دماي توليد شده در هنگام كار بصورت Overclocking باعث افزايش كارايي و پايداري اين رمها مي شود.
از خصوصيات منحصر به فرد اين نوع رمها كه با گارانتي سازگار عرضه مي شود مي توان به كاركرد با حداقل صدا و كنترل و جلوگيري از افزايش دماي رم اشاره كرد.
انتقال حرارت رم در اين سري، 70 درصد بيشتر از Heatsink هاي يك لايه است.

mobin
15-04-2008, 17:31
اين مادربورد قدرتمند جديدترين عضو ازخانواده مادربوردهاي ASUS مجهز به فناوري EPU است كه حداكثر ميزان كارايي را درعين رعايت اصول و ضوابط صرفه جويي درمصرف انرژي براي كاربران به ارمغان مي آورد.
بعلاوه اين مادربورد قادراست تا حافظه دوكاناله DDR3 2000MHz و dual PCI Express 2.0 x16 ، ويژگي هاي 802.11n WiFi و همينطورفناوري منحصربفرد ASUS Express Gate را براي دسترسي آسان به اينترنت پشتيباني نمايد.
مادربورد ASUS P5E3 Premium WiFi-AP @n با توجه به قابليت هاي استثنايي اش درزمينه Overclocking ،موفق به دريافت چندين جايزه بين المللي شده است.
ASUS Express Gate كه يكي از امكانات ويژه اين مادر برد به حساب مي آيد در واقع يك گزينه انتخابي براي راه اندازي سيستم مي باشد كه تنها با داشتن 5 ثانيه زمان راه اندازي به كاربران اين امكان را مي دهد تا بدون نياز به وارد شدن به ويندوز، از اينترنت استفاده كنند.
بدين ترتيب كاربران قادرخواهند بود اعمالي نظير دسترسي سريع به وب ميل ، Skype، IMو YouTubeرا بدون نياز به واردشدن به سيستم عامل انجام دهند.

mobin
15-04-2008, 17:32
اين صفحه كليد هاي جديد، قابل شستشو و ضد باكتري هستند و به آساني مي توان آلودگي ها آنها را پاك كرد.
كاربران اين صفحه كليدها مي توانند به آساني و بدون داشتن نگراني از اينكه مبادا صفحه كليد آنها خراب شود ، آن را با صابون و آب ولرم بشويند.بهاي اين نوع كيبورد هاي رايانه اي نيز 99/69 دلار گزارش شده است.
پيش بيني مي شود ، اين صفحه كليد ها به دليل استقبال چشمگير افراد وسواسي و يا بسيار تميز فروش خوبي را به خود اختصاص دهند.

mobin
16-04-2008, 05:12
آزمایشگاه Almaden شرکت IBM واقع در سن‌خوزه کالیفرنیا درحال کار بر روی طرح جدیدی از حافظه است که به گفته این شرکت می‌تواند جایگزین مناسبی برای ذخیره‌سازهای فلش و همچنین هارددیسک‌ها باشد.

حافظه جدید که Racetrack Memory نام دارد با استفاده از فناوری نانو ساخته شده و بر مبنای میدان مغناطیسی ایجاد شده حول سیم‌های بسیار ظریف و میکروسکوپی کار می‌کند.

در این حافظه از چرخش الکترون‌ها برای ذخیره اطلاعات و بازیابی آن استفاده می‌شود.

شرکت IBM در اطلاعیه‌ای که در همین خصوص منتشر ساخته آورده است: «امروزه اطلاعات دیجیتالی به دو طریق عمده ذخیره می‌شوند. هارد دیسک‌های مغناطیسی و حافظه‌های حالت جامد.»

«ما در آزمایشگاه Almaden بر روی گونه بسیار جدیدی از حافظه کار می‌کنیم که بر پایه پدیده تازه کشف شده spintronic کار می‌کند.»

این حافظه در مقایسه با ذخیره‌سازهای امروزی از ظرفیت‌های بسیار بالاتری پشتیبانی نموده و برخلاف آنان مشکلاتی مانند ایجاد حرارت را به همراه ندارد.

تیم تحقیقاتی Almaden تا اینجا موفق شدند سیم‌هایی در مقیاس نانو تولید نموده و اطلاعات را در میدان مغناطیسی داخل این سیم‌ها ذخیره نمایند اما به گفته آنان این فناوری برای عرضه به صورت تجاری به هفت سال زمان نیاز دارد.

mobin
16-04-2008, 05:15
پس از مدتها وعده و وعیدهای متفاوت از جانب کمپانی مایکروسافت پیرامون تاریخ انتشار نسخه نهایی سرویس پک سوم ویندوز XP سرانجام یک منبع خبری مطلع تاریخ رسمی ارائه این بسته اضافه شونده را اعلام کرد.

همانگونه که در لیست زیر مشاهده می کنید، بسیاری از مراحل تا قبل از پایان ماه جاری میلادی به انجام خواهند رسید و تنها بخش بروز رسانی خودکار ویندوز XP است که در ماه ژوئن اجرا می شود.

14 آپریل 2008: راه اندازی خدمات پشیبانی جهت نگارشی از سرویس پک سوم ویندوز XP که ارائه می گردد
21 آپریل 2008: امکان دسترسی به سرویس پک سوم ویندوز XP از طریق سایت MSDN و همایش TechNet، ارسال به شرکت های نرم افزاری و سخت افزاری شریک، آماده کردن قوانین تجاری
29 آپریل 2008: دریافت از طریق سایت مایروسافت (Microsoft Update)، سایت ویندوز (Windows Update) و صفحه دانلود مرکزی (Download Center)
10 ژوئن 2008: بروز رسانی خودکار تمام ویندوزهای XP

سرویس پک سوم ویندوز XP را می توان مهمترین بروز رسانی این سیستم عامل از زمان ساخت تاکنون در دو زمینه "امنیت" و "کارایی" به شمار آورد.

cshack
16-04-2008, 05:31
mer30 ke zahmat mmikeshi hal kardam

mobin
16-04-2008, 16:40
يك محقق دانشگاه Mit در تحقيقي بر روي ويروس ها و كرم هاي رايانه اي شكل بسيار زيبا و شگفت انگيزي از اين ويروس ها را به تصوير كشيد.
شنيدن نام ويروس ها و كرم هاي رايانه اي مانند نت اسكاس، ماي دوم و پاريت كاربران رايانه اي را دچار وحشت مي كند اما هنرمندي به نام الكس دراگولسكو در تحقيقي نشان داد كه بافت و شكل ذاتي اين ويروس ها زيبا و شگفت انگيز است.
اين دانشمند رومانيايي دانشگاه Mit كه نوعي هنرمند نيز هست ماه ها تلاش كرده است كه از يك ويروس، كرم و اسپم رايانه اي تصويربرداري كند و آنچه كه به دست آمده شكل زيبايي از اين موجودات خطرناك فضاي سايبر بوده است.
الكس كه بيشتر وقت خود را بر روي ماي دوم صرف كرده است به Ap گفت: اين ويروس خطرناك ظاهر و تركيب ديجيتالي بسيار زيبايي دارد و هوشمندي و توانايي سازگاري با هر محيطي از شكل بافتي آن قابل تشخيص است.

mobin
16-04-2008, 16:41
با توجه به برخی شرایط و وجود نیروی انسانی خلاق و ارزان در کشور ما، تولید خدمات فناوری اطلاعات، نسبت به تولید سخت‌افزار سودآورتر بوده و باید در این زمینه واقع‌بینانه‌تر حرکت کرد.

باقر بحری، قائم‌مقام کمیسیون سخت‌افزار سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، در گفت‌وگو با سیتنا، با اشاره به موضوع تولید سخت‌افزار در کشور، اظهار داشت: تولید کالای It، مقوله‌ای بسیار پیچیده بوده و با وجود محوریت مباحث بر تولید سخت‌افزار، تولید خدمات It از جمله مواردی است که درآمد بیشتری عاید کشور می‌کند.

وی افزود: به دلیل نیروهای خلاق و ارزان موجود درکشور، تولید خدمات فناوری اطلاعات می‌تواند کارآیی خوبی داشته باشد. به گفته بحری، تاکنون در این زمینه، بسترسازی‌های لازم صورت نگرفته و کاری نیز انجام نشده و پیگیری‌ها هم بی‌نتیجه مانده است.

وی، خاطرنشان کرد: البته نمی‌توان توجه به تولید سخت‌افزار در داخل کشور را امری ناصحیح عنوان کرد، اما واقعیت آن است که در کشور ما امکان تولید در زمینه‌های دیگر نسبت به سخت‌افزار بیشتر است.
بحری گفت: تولید سخت‌افزار در کشور به شرطی موفق خواهد بود‌ که قوانین برای صادرات این گونه کالا در منطقه آسان‌تر شود.

وی افزود: با تولید محصولات سخت‌افزاری به تعداد اندک، امکان عرضه در بازارهای جهانی به دلیل گران تمام شدن قیمت آن‌ها وجود ندارد. قائم‌مقام کمیسیون سخت‌افزار سازمان نظام صنفی رایانه‌ای بحری، حمایت دولت در این زمینه را بسیار ضروری عنوان کرد.

mobin
16-04-2008, 16:42
یک مخترع چینی غول پیکرترین تلفن همراه دنیا که قابلیت ارسال پیام کوتاه و برقراری تماس تلفنی را دارد ساخت.
به گزارش مهر، این مرد چینی که ساکن شهر سونگ یوان است تلفن همراه غول پیکری را به ارتفاع 44/91 سانتیمتر ساخته است که 772/21 کیلوگرم وزن دارد. این تلفن همراه دقیقا شبیه به تلفن همراه خود مخترع است با این تفاوت که بزرگ‌ترین موبایل دنیا 620 برابر این تلفن همراه معمولی است.

براساس اين گزارش شانگهایلیست، یک خبرنگار محلی به منظور آزمایش این تلفن همراه با استفاده از آن یک تماس تلفنی انجام داد و یک پیام کوتاه ارسال کرد. خبرنگار روزنامه سیتی نیوز با آزمایش این تلفن همراه تائید کرد که این دستگاه غول پیکر از تمام عملکردهای یک تلفن همراه معمولی برخوردار است.

سازنده این دستگاه عجیب در این خصوص توضیح داد: «این تلفن همراه غول پیکر دارای دوربین و تجهیزات اتصال به اینترنت است و می تواند همانند یک تلفن همراه معمولی کار کند، اما از آنجا که نتوانستم باتری بزرگی که مناسب این تلفن همراه باشد را بسازم برای تامین انرژی آن، این دستگاه را با دوشاخه به پریز برق متصل می‌کنم. بزرگ‌ترین تلفن همراه دنیا پس از 6 ماه کار سخت و فشرده این مخترع عجیب ساخته شده است.

mobin
16-04-2008, 16:44
حافظه جدید که Racetrack Memory نام دارد با استفاده از فناوری نانو ساخته شده و بر مبنای میدان مغناطیسی ایجاد شده حول سیم‌های بسیار ظریف و میکروسکوپی کار می‌کند.

در این حافظه از چرخش الکترون‌ها برای ذخیره اطلاعات و بازیابی آن استفاده می‌شود.

شرکت IBM در اطلاعیه‌ای که در همین خصوص منتشر ساخته آورده است: "امروزه اطلاعات دیجیتالی به دو طریق عمده ذخیره می‌شوند. هارد دیسک‌های مغناطیسی و حافظه‌های حالت جامد. ما در آزمایشگاه Almaden بر روی گونه بسیار جدیدی از حافظه کار می‌کنیم که بر پایه پدیده تازه کشف شده spintronic کار می‌کند."

این حافظه در مقایسه با ذخیره‌سازهای امروزی از ظرفیت‌های بسیار بالاتری پشتیبانی نموده و برخلاف آنان مشکلاتی مانند ایجاد حرارت را به همراه ندارد.

تیم تحقیقاتی Almaden تا اینجا موفق شدند سیم‌هایی در مقیاس نانو تولید نموده و اطلاعات را در میدان مغناطیسی داخل این سیم‌ها ذخیره نمایند اما به گفته آنان این فناوری برای عرضه به صورت تجاری به هفت سال زمان نیاز دارد.

mobin
16-04-2008, 16:45
سوني و اپل به دليل آتش‌سوزي ناشي از باتري معيوب لپ‌تاپ، به طور مشترك حدود ‌١٣ هزار دلار به يك زوج ژاپني خسارت پرداخت مي‌كنند.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اپل و سوني تصميم گرفتند با پرداخت خسارت به يك زوج ژاپني، يكي از شكايات مربوط به مورد باتري‌هاي يون‌ ليتيومي معيوب سال ‌٢٠٠٦ را حل و فصل كنند.
بر اساس اين گزارش هزينه‌ي ‌١٣ هزار دلاري براي خسارت‌هاي وارد شده به خانه اين زوج و سوختگي‌هايي كه مرد ژاپني در هنگام بيرون انداختن رايانه مشتعل اپل از خانه متحمل آن شد، صورت مي‌گيرد.
تاكنون سوني ‌٦/٩ ميليون از اين باتري‌هاي معيوب را به كمك سازندگان رايانه‌ي بزرگي از جمله اپل، توشيبا، لنوو و ايسر جمع‌آوري كرده است.

mobin
16-04-2008, 16:46
يك موتور جست‌وجوي اينترنتي استراليايي به كاربران اينترنت در 14 كشور جهان امكان مي‌دهد تنها با استفاده از اين سايت به منظور جست‌وجو در اينترنت در تعديل انتشار گاز كربن از طريق طرح كاشت درخت مشاركت كنند.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، موتور جست‌وجوي اينترنتي Ecocho كه دو روز پيش راه‌اندازي شده، مدعي است نخستين موتور جست‌وجوي اينترنتي سبز جهان است.
اين موتور كه از فن‌آوري موتورهاي جست‌وجوي گوگل و ياهو استفاده مي‌كند، قصد دارد به ازاي هر هزار جست‌وجويي كه كاربران از طريق سايتش انجام مي‌دهند با حمايت از كاشت دو درخت به جبران انتشار گازهاي گلخانه‌يي بپردازد.
بنا بر اظهار تيم مك دونالد، بنيانگذار Ecocho، اين شركت با گوگل و ياهو براي دريافت درصدي از درآمد تبليغات توافق كرده و از اين پول براي خريد اعتبار تعديل كربن از طريق برنامه‌ي كاهش گاز‌هاي گلخانه‌ي دولتي NSW مي‌پردازد.
بر اساس اين گزارش اين موتور جست‌وجو در استراليا، آمريكا، فرانسه، آلمان، ايتاليا و نه كشور ديگر راه‌اندازي شده است.

mobin
16-04-2008, 16:48
در جديدترين تلاش هكرها جهت سود بردن از بازي‌هاي المپيك براي انجام حملات اينترنتي، يك فايل ويديويي حاوي نرم افزار مخرب روت كيت منتشر شد.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين فايل ويديويي كه به نظر مي‌رسد يك فيلم اعتراض ساده است كه در يك فايل قابل اجرا قرار گرفته، در واقع حاوي نرم‌افزار مخربي است كه خود را به عنوان يك درايور نصب مي‌كند.
اين فيلم كه رقابت براي تبت نام دارد، يك نمايش ژيمناستيك چيني را به همراه تصاويري از ناآرامي‌هاي اخير تبت و سركوبي آن توسط دولت چين نشان مي‌دهد و از كاربر درخواست مي‌كند به اعتراض رقابت براي تبت بپيوندد.
بنا بر هشدار محقق شركت امنيتي مك‌آفي، اين فيلم در ابتدا كاربر را با يك درايور مخرب آلوده مي‌كند كه به صورت فايل در سيستم كاربر نصب مي‌شود و سپس يك فايل dll. را ايجاد و هر آنچه را كه كاربر تايپ مي‌کند ثبت كرده و آن‌ها را به سروري در چين ارسال مي‌كند.
بر اساس اين گزارش فيلم مذكور جديدترين مورد از مجموعه حملات اينترنتي به شمار مي‌رود كه تلاش مي‌كنند از وقايع اخير تبت و بازي‌هاي المپيك آتي در پكن سوء استفاده كنند.
بيانيه‌هاي مطبوعاتي و درخواست‌هاي قلابي حاوي نرم‌افزار مخرب به دنبال بروز ناآرامي‌ها در منطقه تبت در اوايل ماه مارس، به وب‌سايت‌هاي گروه‌هاي مدافع تبت ارسال شد و هفته‌ي گذشته نيز تروجان به‌كار گرفته شده در اين حملات مورد شناسايي قرار گرفت كه با مجموعه بزرگ‌تري از حملات وب سايت SQL ارتباط داشت.
بهره‌جويي از رويدادهاي جاري به تاكتيك معمولي براي توزيع‌كنندگان نرم‌افزار مخرب تبديل شده است كه مي‌توان از ميان آن‌ها به وقايعي مانند حادثه تيراندازي دانشگاه ويرجينا تك اشاره كرد كه براي آلوده كردن كاربران ناآگاه مورد بهره برداري هكرها قرار گرفتند.

mobin
16-04-2008, 16:49
شبكه‌ي اجتماعي آمريكايي ماي‌اسپيس با هدف نفوذ به بازار پر رقابت كره، سرويس كره‌يي زبانش را راه‌اندازي كرد.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرويس كره‌يي‌زبان شبكه‌ي اجتماعي ماي اسپيس كه متعلق به شركت رسانه‌يي نيوزكورپ روپرت مرداك است، داراي امكانات انحصاري مانند ميني لاگز براي كاربران محلي است كه نوعي دفتر يادداشت آنلاين است كه به وسيله‌ي آن كاربران مي‌توانند يادداشت‌هاي روزانه‌ي خود را بنويسند.
ماي اسپيس در بازار كره‌ي جنوبي با رقابت شديد از سوي شبكه‌هاي اجتماعي محلي مانند cyworld مواجه است كه در حدود 18 ميليون كاربري دارد كه در آن صفحه‌هاي خانگي شبيه وبلاگ را اداره كرده و به ارسال عكس، كامنت و محتواهاي چندرسانه‌يي مي‌پردازند.

mobin
16-04-2008, 16:50
شمار مشتركان تلفن همراه انگلستان در سه ماهه آخر سال گذشته‌ي ميلادي از مرز ‌٧٠ ميليون نفر گذشته و در پايان سال به ‌٩٩/٧٠ ميليون نفر رسيد.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با افزوده شدن ‌١٠/٤ ميليون مشترك جديد در طول سال ‌٢٠٠٧ كه نسبت به ‌٣٥/١ ميليون مشترك جديد سال قبل از آن افزايش يافته و سه برابر شدن ميزان رشد سالانه شمار مشتركان را نشان مي‌داد، شمار مشتركان تلفن همراه انگلستان از رقم ‌٧٠ ميليون نفر گذشت؛ همچنين ضريب نفوذپذيري تلفن همراه در اين كشور از ‌١/١١٠ درصد به ‌٥/١١٦ درصد رسيده است.
بر اساس اين گزارش كه توسط شركت آمار و تحقيقات بازار تلفن همراه موبايل ورلد اعلام شده، رشد خوب شمار مشتركان تلفن همراه انگليس مرهون عملكرد خوب ودافون بوده كه در سال گذشته‌ي ميلادي ‌٦/٢ ميليون مشترك فعال به شبكه خود اضافه كرد كه بيش از نيمي از مشتركان جديد تلفن همراه در اين كشور محسوب مي‌شوند و از ميان اپراتورهاي تلفن همراه در اين كشور تنها اپراتوري بود كه رشد شمار مشتركان دو رقمي را ثبت كرد.

mobin
16-04-2008, 16:51
نخستين تلفن همراه مچي مجهز به سيستم عامل تلفن همراه ويندوز موبايل در جهان عرضه شد.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دستگاه‌هاي مجهز به سيستم عامل ويندوز موبايل و همچنين تلفن‌هاي مچي پيش از اين وجود داشته‌اند اما براي نخستين بار اين دو ويژگي در تلفن همراه مچي EPOQ EGP-98B يك جا گردآوري شده است.
اين تلفن همراه كه نسخه‌ي پنج سيستم عامل تلفن همراه ويندوز موبايل در آن اجرا مي‌شود، با صفحه نمايش ‌٤/١ اينچي OLED خود به صورت هوشمندانه در مصرف نيرو صرفه‌جويي مي‌كند و صفحه نمايش آن لمسي است.
تلفن همراه مچي EPOQ EGP-98B با سرعت ‌٧/٢ گيگابايت دسترسي به اينترنت را فراهم كرده و دوربين ‌٣/١ مگاپيكسلي، بلندگوي تلفن همراه و هدست بلوتوثي، ‌١٢٨ مگابايت حافظه‌ي داخلي و امكان توسعه حافظه از طريق كارت فلش يك گيگابايتي، ضبط صدا، مكالمه تلفني اينترنتي (VOIP) و ارتباط بي‌سيم واي فاي از جمله ويژگي‌هاي اين تلفن همراه مچي است.

mobin
16-04-2008, 16:52
خبرگزاري آسوشيتدپرس اعلام كرد كه هزينه‌هاي پرداخت شده از سوي روزنامه‌هاي عضو خود را كاهش داده و سرويس همراه با تبليغاتي راه‌اندازي مي‌كند كه اخبار و عكس را به تلفن‌هاي همراه پيشرفته از جمله آيفون ارسال مي‌كند.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خبرگزاري آسوشيدپرس، اين سرويس را كه داراي اخبار محلي روزنامه‌هاي عضو و همچنين اخبار ملي و بين‌المللي اين خبرگزاري است، با شركت‌هاي روزنامه‌ي متعددي آزمايش كرده و پيش‌بيني مي‌شود تحت نام موبايل نيوز نت ورك در تابستان جاري راه‌اندازي كند.
طبق اعلام آسوشيتدپرس، اين سازمان خبري در حال كار با سازندگان و اپراتورهاي تلفن همراه به منظور طراحي يك سطح كاربري براي اين سرويس و راه‌اندازي سرويس ارايه‌ي ويديوهاي خبري است.
تايم كيورلي، رييس و مدير اجرايي آسوشيتدپرس، در مورد اين سرويس اعلام كرد در حالي كه اين سرويس به طور ويژه براي آيفون اپل طراحي شده مي‌تواند در تلفن‌هاي هوشمند ديگر نيز مورد استفاده قرار بگيرد.
تبليغات محلي اين سرويس توسط روزنامه‌هاي شريك اين خبرگزاري و تبليغات ملي توسط شبكه‌هاي تبليغات به فروش مي‌رسند و درآمد حاصل از آن‌ها به صورت مساوي بين ارايه‌كنندگان خبر و فروشندگان تقسيم مي‌شود.
آسوشيتدپرس همچنين در برابر درخواست اعضاي خود براي كاهش بيش‌تر قيمت به دنبال افت بيش از حد درآمد روزنامه‌ها به علت كندي اقتصاد و تغيير مداوم خوانندگان و تبليغ كنندگان به سوي اينترنت اعلام كرد باز هم در سال ‌٢٠٠٩ قيمت‌هاي خود را كاهش مي‌دهد.
بر اساس اعلام انجمن روزنامه‌ي آمريكا، مجموع تبليغات در روزنامه‌هاي آمريكا در سال گذشته ميلادي ‌٩/٧ درصد كاهش يافت.

mobin
16-04-2008, 16:54
به گزارش سرویس بین‌الملل سیتنا، براساس تحقیقات انجام شده توسط ForeSee Results در 5 سال گذشته، عملیات بانکی آنلاین رضایت‌مندی مشتریان را افزایش داده است. تحقیقات ForeSee با استفاده از اطلاعات طبقه‌بندی شده "مشتریان آمریکایی" دانشگاه میشیگان در سال جاری نشان می‌دهد که 82 درصد از مشتریان از بانکداری به روش آنلاین راضی و خشنود هستند؛ این آمار نسبت به سال 2003 نشان‌دهنده 12 درصد افزایش است.
با توجه به این بررسی می‌توان نتیجه گرفت که مشتریان بانک‌ها بیش تر از عملیات آنلاین راضی هستند تا مراجعه به شعب مختلف و مراکز تلفن مربوط به بانک‌ها.
لاری فرید، مدیرعامل و رئیس ForeSee معتقد است که بخشی از این رضایت به راحتی استفاده از بانکداری آنلاین بازمی‌گردد. به عقیده وی دلایل اصلی دیگر برای شکل‌گیری این روند عبارتند از تلاش بانک‌ها در ارتقای امنیت، امکان انواع متنوع انتقال وجه و جابه‌جایی سهل و آسان.
بنا به گفته فرید، فناوری وب سایت هزینه‌بر است، اما بازخورد آن چشم‌گیر است. در تحقیق مشابهی نشان داده شده که به دلیل رضایت بسیار زیاد از بانکداری آنلاین، 31 درصد از مشتریان مایل هستند از خدمات دیگر بانک نیز استفاده کنند و 54 درصد نیز استفاده از این خدمات را به دیگران توصیه می‌کنند.
فرید در ادامه این تحقیقات آورده است؛ "اگر بانک‌ها با آخرین و بزرگترین فناوری‌های روز درنیامیزند، بدیهی است که با عقب‌ماندگی مواجه شوند و این جایی نیست که بانک‌ها بر روی افتخارات پیشین خود متوقف شوند. بانک‌ها خود نیز می‌دانند که نباید تنها به خودشان بنگرند، بلکه باید به دیگر صنایع نیز توجه کنند".
گفتنی است در این تحقیق 1600 پاسخگو به روش آنلاین در سه ماهه نخست سال 2008 مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

mobin
16-04-2008, 17:38
به گزارش بخش فارسی شبكه " ورلد نيوز " (World-news.org/persian ) جوان ایرانی دستگاه منشی تلفن با كالر آی دی هوشمند در یزد ساخت .
با اتصال كالر آی دی هوشمند به تلفن ثابت و وارد كردن شماره مورد نظر در حافظه آن ، دستگاه پس ازشناسایی شماره تلفن ، كار انتقال مكالمه روی تلفن همراه یا تلفن ثابت دیگر انجام می دهد.
عبدالحسین زارع ، مبتكر یزدی ، این دستگاه را به مدت چهار ماه درابعاد 10 در 15 سانتیمتر با یك میلیون ریال هزینه ساخته است.
این كارشناس الكترونیك افزود: امكان سوئیچ شماره های مختلف شركت ها و دستگاههای اداری از یك خط تلفن ثابت به شماره های داخلی آنها ، ضبط و پخش پیغام فقط برای افراد خاص با توجه به شماره های داده شده به حافظه ، نمایش كد و نام شهرستان تماس گیرنده روی صفحه ، شماره گیری تنها بر اساس شماره های موجود درحافظه و قفل شماره های دیگر و فعال و غیر فعال كردن دستگاه از طریق تلفن همراه از قابلیت های مهم و منحصر به فرد دستگاه منشی تلفن با كالر آی دی هوشمند است .
این اختراع هفته گذشته در اداره كل ثبت شركت ها و مالكیت صنعتی كشور ثبت شد.

mobin
17-04-2008, 09:44
به گزارش وال‌استریت‌ژورنال در پی تصمیم Dell برای ورود به بازار نوت‌بوک‌های ارزانقیمت، شرکت Compal Electronics این دستگاه‌ها را برای Dell تولید می‌نماید.

شرکت Compal که پیش از این نیز یکی از تأمین‌کنندگان اصلی Dell بود می‌بایستی مطابق این قرارداد تا پایان سال جاری یک تا دو میلیون دستگاه نوت‌بوک سطح پائین تولید نماید.

وال‌استریت در ادامه گزارش به نقل از یکی از مدیران Compal آورده است که این دستگاه‌ها قرار است در سرتاسر جهان و در کلیه بازارها ارائه شوند.

این نشریه همچنین از قول Colleen Ryan سخنگوی Dell آورده است: «خط کف این بازار که ما تصمیم بورود به آن داریم شامل دستگاه‌هایی سبک‌تر و کوچک‌تر است که از سوی بسیاری از کاربران سیار بطور مؤثرتر مورد استفاده قرار می‌گیرند.»

mobin
17-04-2008, 09:44
همکاران سيستم- شرکت مایکروسافت اعلام کرد که سرانجام خرید شرکت Danger که در زمینه تولید نرم‌افزارهای موبایلی فعالیت می‌کند را کامل کرده است.
غول نرم‌افزاری جهان طی ماه فوریه گفته بود که بر اساس قراردادهای اولیه با Danger، این شرکت را خریداری خواهد کرد. در آن زمان شرکت Danger به صورت گسترده در زمینه تولید نرم‌افزارهای مخصوص پیام‌های فوری اینترنتی، بازی، شبکه‌های اجتماعی، سرویس‌های پست الکترونیکی، نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای و نرم‌‌افزارهای مخصوص تلفن‌های همراه فعالیت می‌کرد.
شرکت مایکروسافت اعلام کرده است که با تکمیل این خرید، از این پس اقدامات گسترده‌تری را در حوزه تلفن‌همراه انجام خواهد داد و نسل جدید نرم‌افزارهای کاربردی و سرگرمی خود را تا پایان سال 2008 روانه بازار خواهد کرد.
طبق اخبار رسیده، سرمایه‌ کلی شرکت Danger به 130 میلیون دلار می‌رسد و هم‌اکنون علاوه بر آمریکا در بریتانیا نیز شعبه دارد.
قرار است "مت هرسهنسون"( Matt Hersehenson) و "جو بریت"( Joe Britt) به صورت مشترک مدیریت مرکز Danger را از طرف مایکروسافت در دست بگیرند.

mobin
17-04-2008, 09:45
میزان سرقت‌های نرم‌افزاری و استفاده غیرقانونی از نرم‌افزارها در پاکستان بسیار افزایش یافته و بر اساس آخرین گزارش‌های منتشر شده از سوی خبرگزاری اسوشیتدپرس، این روند سالانه 40 میلیارد دلار به صنعت نرم‌افزاری این کشور خسارت وارد می‌کند.
سخنگوی شرکت Business Software Alliance که یکی از اعضای کمیته مدیترانه شرقی و پاکستان محسوب می‌شود،‌ گفت: «بر اساس قوانین موجود تمامی شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی پاکستان موظفند روی کامپیوترهای خود نرم‌افزارهای با مجوز را نصب کنند که معمولا این اتفاق نمی‌افتد.»
به گفته وی، دولت پاکستان با آغاز طرح 45 روزه‌ای که از تاریخ 17 آوریل آغاز می‌شود، به کاهش سرقت‌های نرم‌افزاری در این کشور، آموزش و افزایش اطلاع‌رسانی عمومی برای استفاده صحیح از نرم‌افزارها کمک می‌کند.
در حالی که میزان خسارات ناشی از استفاده غیرقانونی از نرم‌افزارها در پاکستان طی سال 2003 تنها 16 میلیون دلار بود، این رقم در سال 2006 با 9 برابر افزایش به 143 میلیون دلار رسید. در این مدت چهار ساله میزان نصب نرم‌افزارهای غیرقانونی روی کامپیوترهای پاکستانی‌ها از 83 درصد به 86 درصد افزایش یافت.
"آلی هاراکه"(Aly Harakeh) سخنگوی این شرکت در ادامه صحبت‌های خود خاطر نشان کرد: «بر اساس آخرین آمارهای به دست آمده، از هر 10 کامپیوتر در پاکستان، 9 کامپیوتر از نرم‌افزارها به صورت غیرقانونی استفاده می‌کنند و باعث می‌شوند خسارات فراوانی به شرکت‌های محلی نرم‌افزاری وارد شود.»

mobin
17-04-2008, 15:26
مايکروسافت طی قراردادی 500 ميليون دلاری، شرکت Danger سازنده مطرح نرم‌افزارهای کلاينت روی تجهيزات موبايل و يکپارچه با خدمات ارتباطی، به اشتراگ‌گذاری رسانه‌ای، سرگرمی و شخصی‌سازی را به تملک خود درآورد.

اين خريد، جايگاه مايکروسافت را در حوزه صنعت موبايل ارتقا خواهد داد.

طی قرارداد مذکور، شرکت Danger در بخش Premium Mobile Experiences) PMX) شرکت مايکروسافت ادغام خواهد شد.

بخش ياد شده، خود زيرمجموعه Mobile Communications Business (تجارت ارتباطات موبايل) و آن نيز بخشی از Entertainment and Devices Division (بخش سرگرمی و تجهيزات) شرکت مايکروسافت محسوب می‌شود. پلتفرم اينترنتی Danger که کاربران را در قالب حلقه‌های اجتماعی به هم متصل می‌کند، راهبردی يکپارچه و end-to-end است که در خلال آن کاربران می توانند با دوستان خود به تعامل پرداخته و انجمن‌های اجتماعی تشکيل دهند.

در ارتباط end-to-end، گره‌ها (کاربران) شبکه می‌توانند بسته‌های اطلاعاتی را بدون نياز به ترجمه آن‌ها توسط واسط‌های شبکه به يکديگر ارسال نمايند.
گفتنی است پس از واگذاری اين شرکت به مايکروسافت، مديران و کارمندان Danger به کار خود در دفاتر اين شرکت ادامه خواهند داد.

mobin
17-04-2008, 15:34
کارشناسان صنعت اطلاعات و فناوری اعلام کردند: میزان هزینه های مصرفی IT در کشورهای خاورمیانه درمقایسه با سایر کشورهای جهان رشد بیشتری دارد.
به گزارش آفتاب ، استقبال از خدمات فناوری اطلاعات در کشورهای خاورمیانه با افزایش قابل توجهی همراه است به طوری که انتظار می رود ، هزینه های مصرفی این بخش تا سال 2011 به 16 میلیارد دلار برسد.

شرکت های مرتبط قصد دارند، تلاش خود را برای ارتقا بخش های IT ، ساخت شرکت های جدید و حمایت از آنها و مدیریت فعالیت های نو دو چندان کنند.
کسب موفقیت در زمینه اطلاعات و فناوری با این عوامل رابطه مستقیم دارد.
مرکز Dimension Data که وظیفه راه اندازی ، مدیریت و حمایت از سرویسهای اطلاعات و فناوری را دارد ، به دلیل تقاضای بالا در خاورمیانه سرویس های جدید وپیشرفته تری را به این کشورها ارائه خواهد داد.

mobin
18-04-2008, 03:57
زوج ژاپنی که باتری سونی لپ‌تاپ اپل آنان در حین کار آتش گرفت خسارت دوازده هزار دلاری از این دو شرکت دریافت داشتند.

سونی و اپل بر سر پرداخت مبلغ 1.3 میلیون ین معادل 12 هزار دلار بعنوان خسارت به این زوج ژاپنی با یکدیگر توافق نمودند.

این زوج که خواهان خسارت هستند مدعی شدند در هنگام بروز این حادثه در منزل خود در اوساکای ژاپن دچار سوختگی شدند.

آتش‌سوزی دستگاه که موجب سوختگی بخشی از پارکت و فرش این زوج گردید، انگشت دست شوهر را هم که سعی داشت لپ‌تاپ آتشین را از منزل خارج کند سوزاند.

اپل ژاپن ضمن قبول مسئولیت در دادگاه اظهار داشت مبلغ درخواستی بسیار زیاد بوده و متناسب با خسارت وارده نیست.
سونی نیز اظهار داشت ارتباط بین آتش‌سوزی و باتری دستگاه هنوز مشخص نگردیده است.

این حادثه آخرین برگ از داستان دنباله‌دار باتری‌های سونی است که از سال 2006 آغاز شده و تولیدکنندگانی همانند اپل را وادار ساخته که تاکنون 9.6 میلیون باتری لیتیومی ساخت این شرکت را طی فراخوان تعویض کنند.

mobin
18-04-2008, 03:58
دفتر ذیحسابی دولتی ایالات متحده GAO طی گزارشی اعلام داشت برخی از سایت‌های خرده‌فروشی مانند eBay و Craigslist تجهیزات نظامی سرقت شده را بفروش می‌رسانند.


در این گزارش آمده است در این سایت‌ها تجهیزاتی مانند قطعات یدکی هواپیمای F-14 ، لباس‌های ضد شیمیائی، دوربین‌های دید در شب و ختی جیره غذائی نظامی برای خرید موجود می‌باشند.

در ادامه این گزارش احتمال اینکه نیروهای نظامی خارجی وسائل مورد نیاز خود را از اینطریق خریداری کنند مطرح گردیده است.

در متن گزارش آمده است: «GAO اقلام نظامی متعددی را در سایت‌هایی مانند Craigslist و eBay مشاهده نموده که برای فروش به بالاترین قیمت به حراج گذاشته شده‌اند.»

«در مدت زمان این تحقیقات بازرسان مخفی GAO برای نشان دادن سهولت نحوه خرید اینگونه وسایل یک دوجین از تجهیزات نظامی حساس را از طریق این دو سایت خریداری نمودند. این وسایل عموماً از مکان‌های نظامی بسرقت رفته‌اند.»

در این بین دو واسطه شناسائی شدند که ادعا می‌کنند وسایل نظامی که درحال فروش آن بر روی سایت هستند را از چند تن از نظامیان شاغل که آنان نیز این تجهیزات را از محل خدمت خود سرقت می‌کنند خریداری نموده‌اند.
در برخی از موارد نیز این سربازان وسایل سرقت شده را بطور مستقیم در این سایت‌ها بفروش می‌رسانند.

این گزارش تأکید می‌کند بعضی از این اقلام نسبتاً بی‌خطر هستند اما فروش برخی دیگر مانند آنتن‌های متعلق به رادارهای هواپیماها و هلیکوپترهای جنگی نگران کننده می‌باشد.

در این گزارش تصریح شده است: «زمانیکه از مدیر سایت Craigslist درخصوص وجود بازرس سایت سؤال شد وی پاسخ داد: بازرس سایت خودم هستم.»

mobin
18-04-2008, 10:59
بر اساس آمار جديد منتشر شده از سوي يك شركت امنيتي، در حدود ‌٢٣ هزار صفحه‌ي وب مربوط به هرزنامه هر روز ظاهر مي‌شوند و ‌٣/٩٢ درصد از تمامي ايميل‌هاي ارسال شده در سه ماهه‌ي اول سال ‌٢٠٠٨ در جهان هرزنامه بودند.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس آمار شركت امنيتي سوفوس، در طول سه ماهه اول سال جاري ميلادي هر روز ‌٢٣ هزار و ‌٣٠٠ صفحه وب مربوط به هرزنامه ايجاد شده است.
همچنين بر اساس اين گزارش، سهم تركيه در مشكل جهاني هرزنامه براي نخستين بار اين كشور را جزء سه كشور اول در اين زمينه قرار داد؛ رايانه‌هاي آلوده در تركيه عامل انتشار ‌٩/٥ درصد از هرزنامه‌هاي جهان هستند.
آمريكا و روسيه جايگاه اول و دوم در زمينه‌ي ميزان انتشار هرزنامه را حفظ كردند اما هر دو كشور موفق شدند در مقايسه با سه ماهه‌ي آخر سال ‌٢٠٠٧ سهم خود را در زمينه‌ي مشكل جهاني هرزنامه كاهش دهند. با اين حال ميزان هرزنامه‌هايي كه از رايانه‌هاي آلوده در روسيه ارسال شد، نسبت به سال گذشته دو برابر شده بود.
روسيه در سه ماهه‌ي اول سال ‌٢٠٠٧ در نمودار كشورهاي ارسال كننده هرزنامه با انتشار تنها سه درصد از هرزنامه‌هاي جهان در جايگاه دهم قرار داشت اما اكنون اين آمار به ‌٤/٧ درصد رسيده است.
از ميان ساير كشورهاي اين نمودار، انگلستان با ‌٤/٣ درصد از كل هرزنامه‌ها كه از ‌٥/٢ درصد مدت مشابه در سال گذشته ميلادي افزايش يافته از جايگاه دوازدهم به دهم صعود كرد.
بر اساس اين گزارش، آمريكا هم‌چنان بيشتر از ساير كشورهاي جهان عامل انتشار هرزنامه است اما اين فاصله در حال كاهش است كه از برخوردار شدن كاربران از آموزش در زمينه‌ي رايانش ايمن و آگاه شدن بيشتر آن‌ها نسبت به مسائل امنيتي حكايت دارد.

mobin
18-04-2008, 11:00
نوكيا، بزرگ‌ترين سازنده‌ي تلفن همراه جهان با شركت‌هاي سوني، اريكسون، NEC و آلكاتل لوسنت براي همكاري در طرح‌هاي خود در مورد سيستم بي‌سيم نسل چهارم به توافق رسيد.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ‌شركت‌هاي نامبرده چارچوب صدور مجوزي براي امتيازهاي انحصاري خود جهت استانداردهاي تلفن همراه نوظهور Long Term Evolution كه به نام LTE شناخته مي شود تشكيل دادند.
بر اساس اين گزارش اين توافق نقطه‌ي عطفي براي فن‌آوري LTE به عنوان رقيب مستقيم واي مكس بوده كه مورد پشتيباني اينتل است و در مقايسه با فن‌آوري بي‌سيم نسل سوم سريع‌تر و سيستم بي‌سيم دوربردتري است.
نخستين شبكه‌هاي LTE در آمريكا و چين به‌كار گرفته شده‌اند و به اعتقاد نوكيا و شركاي اين شركت، فن‌آوري ‌LTE تحول منطقي سيستم‌هاي نسل سوم است كه توسط اين شركت‌ها به عنوان راهكاري براي تلفن‌هاي همراه، لپ‌تاپ‌ها و حتي اتصالات اينترنت پرسرعت ثابت فروخته مي‌شود.
اين شركت‌ها متعهد شدند ميزان حق امتياز را پايين نگه دارند تا به اين فن‌آوري شانس موفقيت دهند و اين در حالي است كه اينتل واي مكس را آينده‌ي ارتباطات بي‌سيم مي‌داند.

mobin
18-04-2008, 11:00
روزنامه‌ي وال استريت ژورنال اعلام كرد كه ياهو به دنبال آزمايش موفقيت‌آميز استفاده از سرويس گوگل براي نمايش تبليغات به همراه نتايج جست‌وجوي خود، برون‌سپاري تبليغات به گوگل را بررسي مي‌كند.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شراكت احتمالي با گوگل بخشي از پيشنهاد از جانب ياهو براي بستن يك قرارداد سه طرفه خواهد بود كه طبق آن در ازاي به دست آوردن بخشي از سهام ياهو توسط تايم وارنر، بخش اينترنتي آمريكن آنلاين شركت تايم وارنر با اين شركت اينترنتي ادغام مي‌شود.
اقدام ياهو براي برون‌سپاري تبليغات جست‌وجوي وب به گوگل، به ياهو اجازه مي‌دهد بر روي فعاليت تبليغاتي برند آنلاين خود كه از موقعيت محكم‌تري برخوردار است متمركز شود؛ ياهو و گوگل يك هفته قبل انجام اين آزمايش محدود را اعلام كردند.
به گزارش وال استريت ژورنال كه به نقل از منابع آگاه اعلام شده، گوگل و ياهو در حال بررسي نحوه‌ي دفع چالش‌هاي آنتي‌تراست از خود هستند و گفته مي‌شود يك قرارداد احتمالي بين اين دو غول اينترنتي ممكن است به دسته ويژه‌اي از تقاضاهاي جست‌وجو يا سايت‌هاي ويژه محدود باشد.
همچنين طبق اعلام اين روزنامه، همكاري با گوگل لزوما قرارداد احتمالي براي ادغام ياهو با مايكروسافت را منتفي نمي‌كند و در صورت خريداري شدن از سوي اين شركت نرم‌افزاري، ياهو به سادگي مي‌تواند قرارداد با گوگل را فسخ كند.
بر اساس اين گزارش، اريك اشميت، مدير اجرايي گوگل، اعلام كرد كه اين شركت از آزمايش همكاري با ياهو براي نمايش تبليغات در برخي از نتايج جست‌وجوي ياهو خرسند است اما از اظهار نظر در مورد پيشرفت مذاكرات با ياهو كه ممكن است به يك همكاري تجاري منتهي شود، خودداري كرد.
بر اساس اين گزارش، ياهو به دنبال گزينه‌هاي ديگر براي اجتناب از پذيرش پيشنهاد پرداخت 31 دلار به ازاي هر سهم ياهو از سوي مايكروسافت است و اعلام كرده اين پيشنهاد پايين‌تر از ارزش ياهو بوده و قبل از اين كه پيشنهاد اين شركت را مورد بررسي قرار دهد، خواهان پيشنهاد بالاتري است.

mobin
18-04-2008, 11:01
يك شركت آمريكايي تازه تاسيس كه به كاربران امكان مي‌دهد از طريق اينترنت تماس‌هاي تلفني بين‌المللي رايگان انجام دهند، هم اكنون امكان ارسال پيام كوتاه تلفن همراه رايگان بين 38 كشور را به مشتركان خود عرضه مي‌كند.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كاربران اين شركت مي‌توانند از يك فرم وب ساده براي ارسال پيام كوتاه به تلفن همراه در كشورهاي تحت پوشش سرويس اين شركت از جمله آمريكا، برزيل، انگليس، كنيا و اسلووني استفاده كنند.
گيرنده‌ي پيام كوتاه مي‌تواند مستقيما با تلفن همراه خود پاسخ گفته و يا بر روي لينكي كليك كرده تا مشترك سرويس مذكور شود و از طريق مرورگر وب تلفن همراه خود پاسخ رايگان ارسال كند.
بر اساس اين گزارش، Jaxtr يكي از شركت‌هاي متعددي است كه در سال‌هاي اخير ظهور كرده و از فن‌آوري وب به عنوان جايگزيني براي سرويس‌هاي شبكه‌ي اختصاصي و پرهزينه‌اي استفاده مي‌كنند كه اپراتورها به مشتريان خود عرضه مي‌كنند.
به گفته‌ي مدير اجرايي Jaxtr سرويس اين شركت بر خلاف اسكايپ كه مستقميا با شركت‌هاي مخابراتي رقابت مي‌كند و كاربرانش مي‌توانند از شبكه‌هاي تلفن سنتي استفاده نكنند، تهديد چنداني محسوب نمي‌شود زيرا كاربرانشان لازم است يك تلفن براي دريافت تماس‌ها و پيام‌ها داشته باشند.
شركت Jaxtr قصد دارد مدل مورد استفاده‌ي شركت‌هاي اينترنتي متعدد ديگر را به كار بگيرد كه شامل يك سرويس رايگان همراه با تبليغات و سرويس‌هاي اضافي در ازاي پرداخت هزينه است اما سرويس پولي‌اش را هنوز عرضه نكرده است.

mobin
18-04-2008, 11:03
بر اساس آمار جديد ميزان مشاهده‌ي ويديوهاي آنلاين در آمريكا در دومين ماه سال جاري ميلادي نسبت به مدت مشابه در سال قبل ‌٦٦ درصد افزايش يافت.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس آمار جديدي كه از سوي كام اسكار و در همايش سالانه‌ي انجمن برادكسترهاي آمريكا منتشر شد، كاربران اينترنت در ماه فوريه ده ميليارد ويديوي آنلاين مشاهده كردند كه نسبت به ماه فوريه‌ي سال ‌٢٠٠٧، دوسوم افزايش داشته است و نزديك به ‌٧٣ درصد از كاربران اينترنت در آمريكا در ماه فوريه ويديوهاي آنلاين مشاهده كردند.
بر اساس اين آمار، يك سوم از ده ميليارد ويديوي آنلاين مشاهده شده در ماه فوريه به سايت ويديويي يوتيوب مربوط بوده كه نسبت به ‌١٥ درصد در مدت مشابه در سال گذشته‌ي ميلادي افزايش يافته است.
سايت اشتراك ويديويي يوتيوب كه متعلق به گوگل است، عامل برتري گوگل در ويديوي آنلاين بوده و ‌٩٦ درصد از ويديوهاي مشاهده شده در كل سايت‌هاي گوگل را به خود اختصاص داده است؛ فاكس اينتراكتيو مديا با ‌٥٨٦ ميليون ويديوي مشاهده شده پس از يوتيوب گوگل قرار گرفت.
سايت‌هاي ياهو و مايكروسافت با ‌١٢/٢٩٣ ميليون و ‌٠٨/٢٩٣ ميليون ويديوي مشاهده شده، هر يك ‌٩/٢ درصد از سهم ويديوهاي آنلاين را به دست آوردند.
بر اساس اين گزارش، به غير از سايت آمريكن آنلاين، سايت‌هاي تايم وارنر از جمله CNN.COM، تنها ‌٣/١ درصد يا تقريبا ‌١٣٣ ميليون از سهم ويديوهاي مشاهده شده در اينترنت را به دست آوردند و ساير سايت‌هاي تلويزيوني در اين عرصه عقب بوده و ABC.COM تنها ‌٩٨ ميليون مشاهده يا يك درصد سهم از مشاهده ويديوهاي آنلاين را كسب كرد.
بر اساس اين گزارش، تقريبا ‌١٣٥ ميليون كاربر اينترنت به طور متوسط ‌٢٠٤ دقيقه به ازاي هر شخص براي مشاهده ويديوي آنلاين زمان صرف كردند.
انتشار اين آمار در همايش سالانه انجمن برادكسترهاي آمريكا بازتاب داشت زيرا صاحبان شبكه‌هاي تلويزيوني در جست‌وجوي راه‌هايي براي كشاندن بينندگان به وب سايت‌ها و كانال‌هاي تلويزيوني خود هستند.

mobin
18-04-2008, 11:04
يك فروشنده‌ي اينترنتي كه از سرويس تبليغاتي پرداخت به ازاي هر كليك ياهو استفاده كرده، با اين ادعا كه در نتيجه‌ي كلاهبرداري كليكي كه ياهو مسبب آن است، هزاران دلار هزينه اضافي پرداخت و بيش از يك ميليون دلار از ياهو خسارت درخواست كرده است.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شركت Bigreds.com كه اشياي كلكسيوني را به صورت آنلاين مي‌فروشد، اعلام كرده كه بين سال‌هاي ‌٢٠٠٢ و ‌٢٠٠٦ به بخش بازاريابي جست‌وجوي ياهو كه به Overture Services معروف است، بيش از ‌٩٠٠ هزار دلار پرداخت كرده است.
اين هزينه‌ها مبتني بر شمار كليك‌هايي است كه بر روي تبليغات Bigreds در سايت‌هاي شريك ياهو و Overture صورت گرفته است.
اين شركت مدعي است بسياري از كليك‌ها از جانب خريداران معتبر نبوده بلكه از جانب صاحبان وب سايت‌هاي وابسته‌اي بوده كه بر مبناي شمار كليك‌هايي كه سايت‌هايشان براي تبليغات‌كنندگان ايجاد مي‌كردند، از ياهو و Overture كميسيون دريافت مي‌كردند.
شركت Bigreds در شكايتي كه در يك دادگاه در نيويورك تنظيم كرده، مدعي است اين كليك‌ها ترافيك واقعي نبوده بلكه كليك‌هاي كلاهبرداري بودند.
بنا بر اعلام اين شركت، ياهو در سال ‌٢٠٠٦ وجود مشكل در كليك تبليغات را تاييد كرده اما تنها ‌١٧ هزار دلار بازپرداخت كرده است، به علاوه بخش Overture ياهو فن‌آوري و اطلاعاتي در اختيار دارد كه مي‌توانست از آن براي جلوگيري از كلاهبرداري كليك استفاده كند اما به چنين كاري اقدام نكرد.
اكنون اين شركت خواهان بيش از يك ميليون دلار خسارت و جريمه از ياهو است اما ياهو هنوز پاسخ رسمي به ادعاهاي اين شركت نداده است.
كلاهبرداري كليك يكي از اسرار تاريك صنعت بازاريابي جست‌وجوي چند ميليارد دلاري است و شركت‌هاي مطرحي مانند ياهو، گوگل و مايكروسافت ناچار به تصديق اين مشكل شده‌اند اما منتقدان استدلال مي‌كنند موتورهاي جست‌وجوي انگيزه كمي براي كنترل اين عملكرد دارند. زيرا بيشتر درآمد آن‌ها از راه كليك‌هاي تبليغاتي به دست مي‌آيد.
ياهو در سال ‌٢٠٠٥ براي حل و فصل يك شكايت گروهي از كلاهبرداري كليك ‌٥/٤ ميليون دلار پرداخت كرد؛ گوگل نيز در شكايت مشابهي در سال ‌٢٠٠٦، ‌٩٠ ميليون دلار پرداخت.

mobin
18-04-2008, 11:06
يك مشاور امور رايانه‌ اعتراف كرد به منظور سرقت اطلاعات شخصي و انجام كلاهبرداري با جاسوس‌افزار به صدها هزار رايانه حمله كرده است.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين مرد ‌٢٦ ساله‌ي آمريكايي كه به عنوان كارشناس امنيت رايانه فعال بود، اقرار كرد كه به صدها هزار رايانه در آمريكا دسترسي غيرمجاز يافته و اين رايانه‌ها را از راه دور و از طريق سرورهاي رايانه‌يي كنترل مي‌كرده است.
طبق اعلام اداره‌ي دادستاني آمريكا، اين كارشناس امنيتي با استفاده از رايانه‌هاي آلوده تحت كنترل خود به جست‌وجوي آسيب پذيري‌هاي رايانه‌هاي ديگر و ردگيري ارتباطات الكترونيكي و به‌كارگيري در دزدي اطلاعات شخصي پرداخته و به دسترسي غيرمجاز به رايانه‌هاي شخصي براي انجام كلاهبرداري، فاش كردن غير قانوني ارتباطات الكترونيكي ردگيري شده، كلاهبرداري اينترنتي و كلاهبرداري بانك اعتراف كرده است.
به گفته‌ي مقامات آمريكايي، او نخستين شخص در اين كشور است كه به اتهام استراق سمع با استفاده از رايانه‌هاي تحت كنترل كه به بوت نت معروف هستند، اعتراف مي‌كند و با حداكثر مجازات ‌٦٠ سال زندان و جريمه ‌٧٥/١ ميليون دلار روبه‌رو است.

mobin
18-04-2008, 11:06
بر اساس مطالعه‌ي وزارت آموزش ژاپن، اين كشور بيش از 38 هزار وب‌سايت مربوط به مدارس دارد كه تحت نظارت مدارس نيستند و بسياري براي آزار و انتشار مطالب غيراخلاقي و جملات خشن مورد استفاده قرار مي‌گيرند.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در كشور ژاپن كه در حدود 15 هزار مدرسه راهنمايي و دبيرستان وجود دارد، آزار و اذيت اينترنتي كه در آن پيام‌هاي خصمانه به همراه تصاوير در وب سايت‌ها ارسال مي‌شوند و ايميل‌هاي توهين‌آميز از طريق تلفن همراه و اينترنت فرستاده مي‌شوند، يك مشكل جدي محسوب مي‌شود.
مطالعه‌ي وزارت آموزش ژاپن نشان مي‌دهد از دو هزار وب سايتي كه به صورت دقيق مورد بررسي قرار گرفته‌اند، نيمي از آن‌ها حاوي پيام‌هاي نفرت‌آميز و در حدود 40 درصد محتواي غيراخلاقي و يك چهارم واژه‌هايي مانند "بمير" و "تو را خواهم كشت" را در برداشتند و بيشتر آن‌ها وب سايت‌هايي بودند كه توسط دانش‌آموزان ايجاد شده بودند.
از حدود 1500 دانش‌آموز مورد بررسي قرار گرفته، يك چهارم اظهار كردند وب سايت‌هاي غيررسمي مدرسه‌يي را نگاه مي‌كنند و 14 درصد نيز گفتند به آن‌ها پيام ارسال مي‌كنند.
سخنگوي دولت ژاپن در اين زمينه اظهار كرد كه ‌براي دولت آسان نيست كه به ظهور اين وب سايت‌ها پاسخ بگويد.

mobin
18-04-2008, 11:07
كارمندان روزنامه‌ي فرانسوي لوموند، روز چهارشنبه به برگزاري دومين اعتصاب يك روزه‌ي خود در عرض يك هفته و در اعتراض به طرح اخراج يك چهارم از خبرنگاران اين روزنامه راي داده و انتشار روزنامه را متوقف كردند.
به گزارش سرويس رسانه‌ي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين اعتصاب كه در مجمع كلي كارمندان لوموند به راي گذاشته شد، روز پنج‌شنبه صورت گرفت.
اين نشريه عصرگاهي فرانسوي به دليل اعتصاب كارمندان اين روزنامه، دوشنبه گذشته نيز منتشر نشد؛ اين اعتصاب‌ها در اعتراض به طرح اخراج 129 نفر از جمله 90 نفر از خبرنگاران روزنامه‌ي لوموند و فروش مجله‌هاي متعدد گروه لوموند به منظور بيرون آوردن آن از يك بحران مالي صورت مي‌گيرد.
كارمندان اين روزنامه مي‌خواهند مديريت تعديل نيرو را به صورت داوطلبانه انجام دهد و از واگذاري سهم‌هاي خود خودداري كند.
مديريت لوموند اعلام كرد براي نخستين بار در تاريخ اين روزنامه كارمندان را به ترك اجباري شغل وادار مي‌كند؛ در حدود 170 شغل ديگر نيز با فروش دو مركز انتشارات، يك هفته‌نامه‌ي فرهنگي و انتشارات مذهبي La Procure گروه لوموند به خطر مي‌افتند.
گروه لوموند در سال 2007 در حدود 20 ميليون يورو ضرر كرد و مديريت لوموند اخراج كارمندان را براي كمك به كاهش بدهي 150 ميليون يورويي اين روزنامه و سوددهي مجدد آن پيشنهاد كرده است.
اعتصاب كارمندان روزنامه‌ي لوموند در هفته‌ي گذشته، نخستين اعتصاب كارمندان بر سر يك اختلاف داخلي و دومين اعتصاب آن‌ها در تاريخ 64 ساله اين روزنامه بود.
كارمندان لوموند در سال 1976 به منظور همبستگي با همكاران خود در روزنامه‌ي France Soir كه به يك صاحب جديد فروخته شده بود، دست به اعتصاب زدند.
روزنامه‌ي لوموند هر روز به جز يكشنبه‌ها منتشر و از ساعت يك ظهر در پاريس و به هنگام عصر يا روز بعد در شهرهاي ديگر فرانسه عرضه مي‌شود.

mobin
18-04-2008, 11:08
ارايه‌دهندگان خدمات اينترنت (ISP) انگليسي با فراهم كردن تنها نيمي از سرعت وعده داده شده به مشتركانشان در عمل به وعده‌ها كوتاهي مي‌كنند.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس بررسي‌هاي انجام گرفته از بيش از ‌٤١ هزار كاربر اينترنت در انگليسي، يك كاربر متوسط تنها ‌٤٨ درصد از حداكثر سرعت مورد تبليغ ISP خود را دريافت مي‌كند.
بر اساس يافته‌هاي ديگر اين مطالعه، متوسط سرعت اتصال براي يك بسته‌ي ‌١٦ مگابيت در ثانيه در حقيقت ‌٦/٨ مگابيت بر ثانيه و براي يك اتصال معمولي دو مگابيت بر ثانيه، سرعت كمتر از ‌٨/١ مگابيت بر ثانيه بوده است.
به گفته‌ي مدير فني سايت براد باند اكسپرت كه اين تحقيق را انجام داده، در صورتي كه ISPها سرعت واقعي را كه مي‌توانند ارايه دهند، اعلام كنند، مشتركانشان كمتر از ISP‌هايي كه سرعت بالا را تبليغ كرده و پايين‌تر از آن ارايه مي‌دهند، دلخور مي‌شوند.

mobin
18-04-2008, 11:32
نتایج تحقیقات یک موسسه امنیت انفورماتیکی نشان می دهد که بیش از 90 درصد از تمام ایمیلهایی که در سه ماهه نخست سال 2008 ارسال شده اند هرزنامه بوده اند. به گزارش خبرگزاری مهر، موسسه امنیت انفورماتیکی "سوفوس" با بررسی رشد پدیده هرزنامه نویسی در سه ماهه نخست سال جاری نشان داد که 3/92 درصد از تمام ترافیک ارسال ایمیل بین ماههای ژانویه تا مارس پیامهای ناخواسته (هرزنامه) بوده اند.

همچنین این نتایج نشان می دهد که در این دوره زمانی به طور متوسط در هر روز 23 هزار و 300 وب سایت جدید ساخته شده اند که برای تبلیغ فعالیتهای غیرقانونی خود از هرزنامه نویسان کمک می گیرند.
براساس گزارش پایگاه خبری "مک وورد"، سوفوس در ادامه این تحقیقات، گزارشی از آخرین وضعیت کشورهایی که بیشترین میزان هرزنامه را بین ماههای ژانویه تا مارس 2008 تولید کرده اند ارائه کرده است.
براساس این طبقه بندی، آمریکا با 4/15 درصد، روسیه با 4/7 درصد و ترکیه با 9/5 درصد از بیشترین میزان تولید هرزنامه در مدت این سه ماه برخوردار بوده اند.
در ادامه این طبقه بندی، چین با 5/5 درصد، برزیل با 3/4 درصد، کره جنوبی با 4 درصد و لهستان با 8/3 درصد در رتبه های چهارم تا هفتم ایستاده اند.
ایتالیا با 6/3 درصد، آلمان با 4/3 درصد، انگلیس با 4/3 درصد، اسپانیا با 3/3 درصد و فرانسه با 2/3 درصد در پله های بعدی بیشترین میزان تولید هرزنامه قرار گرفته اند.

mobin
18-04-2008, 15:42
نسخه اي از نخستين پيش نويس نظريه تکامل «چارلز داروين»، طبيعي دان انگليسي به صورت اينترنتي منتشر شد.

به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين يادداشت‌ها که به چاپ کتاب «سرمنشاء گونه ها» و نظريه تکامل او منجر شد، پيش از اين فقط در دسترس محققان کتابخانه دانشگاه کمبريج بوده است.

در کنار پيش‌نويس نظريه تکامل، بيست هزار يادداشت ديگر از چارلز داروين به صورت آنلاين درآمده است.

دکتر جان وان واي، که عمر کاري خود را وقف مطالعه داروين کرده است، مي گويد: داروين درک ما از طبيعت را متحول کرد.

نظراتي که نگرش به جهان را دگرگون کرد

کتابخانه اينترنتي داروين بسيار بزرگ است به طوري که اگر در هر دقيقه يک تصوير و مطلب دانلود شود، براي ديدن همه مطالب دو ماه زمان لازم است.

سايت داروين آنلاين به نشاني darwin-online.org.uk، سايتي متنوع است: از نوشته هاي علمي او گرفته تا خاطراتش و نقاشي هايي که اين دانشمند در دوره کودکي کشيده است. در اين سايت حتي مي توان اطلاعاتي درباره زندگي خصوصي داروين پيدا کرد، مثل چند دستور آشپزي که همسرش از آن استفاده مي کرده است.

mobin
18-04-2008, 15:43
اسپمرها امروزه اقدام به دور زدن سیستم‌های سنتی کنترل محتوا نموده و با استفاده از نام سایت‌های مشهور و موجه اقدام به تضعیف سیستم‌های ضداسپم سنتی می‌نمایند.

امروزه اسپمرها برای ارسال هرزنامه‌ها بیش از پیش بدنبال یافتن راه‌های به ظاهر قانونی برای پوشاندن مقاصد خود و همچنین دور زدن کنترل‌های سنتی با ارسال این پیام‌ها به صورت آفلاین می‌باشند.

شرکت Commtouch Software که در زمینه امنیت ایمیل فعالیت می‌نماید مي‌گويد ارسال کنندگان اسپم با سوءاستفاده از سایت‌های محبوب اشتراک عکس مانند سایت فلیکر تلاش می‌کنند تا به کار خود وجهه قانونی و عادی داده و یا همتون هرزنامه‌های خود را در لابلای نامه‌های عادی و قانونی (مانند نامه خوشامدگویی هات‌میل)قرار دهند.

در فصلنامه جدید این شرکت از قول Ido Hadari مدیر بخش توسعه تجارت Commtouch آمده است اسپمرها امروزه اقدام به دور زدن سیستم‌های سنتی کنترل محتوا نموده و با استفاده از نام سایت‌های مشهور و موجه اقدام به تضعیف سیستم‌های ضداسپم سنتی می‌نمایند.

از آنجا که برنامه‌های ضداسپم سعی دارند تا درصد خطا و اشتباه خود را در تشخیص و تمییز هرزنامه‌ها از نامه‌های عادی کاهش دهند، ارسال کنندگان اسپم با تظاهر به وابستگی به سایت‌های مشهور و محبوب از این نکته سوءاستفاده می‌نمایند.

حقه دیگر استفاده از لینک‌هایی در داخل پیام‌ها میرباشد که بظاهر قرار است کاربر را به یک سایت معروف هدایت کند در حالی که مقصد آن یک تله شیادی می‌باشد.

به گفته این شرکت در سه‌ماهه اول سالجاری 60 تا 94 درصد از کل ترافیک ایمیل‌ها متعلق به هرزنامه‌ها بوده و در این مدت 355 هزار سایت جدید اقدام به ارسال اسپم می‌نمایند.

mobin
18-04-2008, 15:44
اپل با انتشار يك وصله‌ي امنيتي براي مرورگر سفاري خود به ترميم حفره‌ي امنيتي اقدام كرد كه براي محقق كاشف آن جايزه‌ي ده هزار دلاري به ارمغان آورده بود.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين حفره توسط چالي ميلر، محقق امنيتي، سه هفته‌ي پيش در يك كنفرانس امنيتي براي دسترسي به رايانه‌ي مك بوك اير مورد بهره‌برداري قرار گرفته بود و در موتور ترجمه‌ي HTML كد باز وب كيت وجود داشت كه مورد استفاده‌ي مرورگر سفاري و برنامه‌هاي مكينتاش متعدد ديگر است.
بر اساس اين گزارش، اين كنفرانس امنيتي از هكرها دعوت كرده بود كه براي نفوذ به رايانه‌هاي مجهز به سه سيستم عامل ويندوز، مكينتاش و لينوكس تلاش كنند.
در اين كنفرانس علاوه بر اين محقق امنيتي يك محقق ديگر موفق شد با استفاده از يك آسيب‌پذيري امنيتي در نرم‌افزار ادوب فلش پلير، رايانه‌ي مجهز به ويستا را هك كند كه اين حفره هم هفته‌ي گذشته ترميم شد.
چارلي ميلر در مصاحبه‌اي اعلام كرد كه هر برنامه‌اي كه از نسخه‌ي‌ قديمي‌تر وب كيت استفاده كند، آسيب‌پذير است و اين امر ممكن است شامل مرورگرهاي لينوكس و مروررهاي تلفن همراه نيز باشد؛ اپل نيز اعلام كرد هر دو نسخه‌هاي ويندوز و مكينتاش سفاري نسبت به حفره‌هاي وب كيت آسيب‌پذير هستند.
در به‌روزرساني جديد سفاري ترميم‌هايي نيز براي آسيب‌پذيري‌هاي نسخه ويژه ي ويندوزمرورگر سفاري منظور شده كه ممكن است براي دسترسي غير مجاز به رايانه يك كاربر و نشان دادن يك وب سايت فيشينگ قلابي به‌جاي يك آدرس وب معتبر مورد بهره‌برداري هكرها قرار بگيرد.

mobin
18-04-2008, 15:45
گوگل روز گذشته ميزان درآمد سه ماهه‌ي اول سال ‌٢٠٠٨ خود را اعلام و اين موضوع را كه تبليغات آنلاينش با نزول مواجه شده و ركود اقتصادي آمريكا تجارتش را تحت تاثير قرار مي‌دهد، نفي كرد.
به گزارش سرويس اقتصاد خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درآمد خالص سه ماهه اول گوگل از يك ميليارد دلار در مدت مشابه سال گذشته ميلادي به ‌٣١/١ ميليارد دلار افزايش يافت و سود اين شركت ‌٨٤/٤ دلار به ازاي هر سهم و از پيش‌بيني وال استريت ژورنال بيش‌تر بود.
درآمد ناخالص گوگل ‌٤٢ درصد افزايش يافته و به ‌١٩/٥ ميليارد دلار رسيد و در مقابل ميزان رشد درآمد گوگل در مدت مشابه در سال گذشته‌ي ميلادي ‌٦٣ درصد بود.
درآمد بين‌المللي گوگل ‌٥١ درصد از كل درآمد اين شركت بود كه براي نخستين بار از درآمد در آمريكا فراتر رفته و نتايج مالي آن را قوي كرد.
با انتشار نتايج مالي گوگل در سه ماهه‌ي اول سال ‌٢٠٠٨ كه كنترل هزينه‌هاي بهتر و كسب درآمد بيشتر در خارج نسبت به داخل اين شركت را نشان مي‌داد، ارزش سهام گوگل ‌١٨ درصد افزايش يافته و به بالاي ‌٥٠٠ دلار رسيد كه آخرين بار در ماه فوريه مشاهده شده بود.
ارزش سهام گوگل كه يكي از گران‌ترين سهام‌هاي فن‌آوري سال ‌٢٠٠٧ بود از آغاز سال ‌٢٠٠٨ و به دنبال نگراني سرمايه‌گذاران از اشباع و آسيب‌پذير شدن صنعت تبليغات آنلاين در برابر ركود اقتصادي آمريكا، در حال كاهش بود.
به اعتقاد تحليلگران عملكرد گوگل ممكن است ياهو را در تلاش‌هاي خود به منظور دفع پيشنهاد مايكروسافت براي خريد اين شركت تقويت كند.

mobin
18-04-2008, 15:46
اپراتورهاي تلفن همراه در پاكستان از آغاز سال جاري ميلادي ‌٣٦/١ ميليون سيم‌كارت مشتركاني را كه مشخصاتشان را ثبت نكرده بودند، مسدود كردند.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علاوه بر مشتركاني كه سيم‌كارت‌هايشان به علت ثبت نشدن مشخصات آن‌ها قطع شد، سيم كارت‌هاي اضافي مشتركان نيز قطع شدند؛ مشتركاني كه مشخصاتشان را به ثبت رسانده‌اند، تنها مي‌توانند به ازاي هر شخص ده سيم‌كارت داشته باشند.
سازمان نظارت بر مقررات مخابراتي پاكستان (PTA) سال گذشته‌ي ميلادي تمامي مشتركان تلفن همراه را به ثبت مشخصات خود در نزد اپراتورها موظف كرده و در ماه فوريه از اپراتورها درخواست كرده بود روند ثبت‌نام مشتركان را ساده‌تر كنند.
بر اساس آمار منتشر شده توسط شركت تحقيقاتي موبايل ورلد، پاكستان تا پايان سال گذشته‌ي ميلادي در حدود ‌٩/٧٦ ميليون مشترك تلفن همراه داشت، از اين رو قطع اشتراك ‌٣٦/١ ميليون نفر تاثير چنداني بر روي اپراتورها نخواهد داشت.

mobin
18-04-2008, 15:47
شبكه‌ي TF1، بزرگ‌ترين شبكه‌ي تلويزيوني تجاري فرانسه، شكايتي را عليه سايت ويديويي يوتيوب تنظيم و 100 ميليون يورو خسارت درخواست كرده است.


به گزارش سرويس رسانه‌ي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين خبر كه از سوي وب‌سايت روزنامه‌ي فرانسوي Les Echos منعكس شده، به نقل از سخنگوي يوتيوب اعلام شده است: يوتيوب اين شكايت را چند روز پيش در كاليفرنيا دريافت كرده اما شكايت مذكور در پاريس مورد قضاوت قرار نخواهد گرفت.



سايت اشتراك ويديويي يوتيوب كه در سال 2006 توسط گوگل خريداري شد با يك شكايت نقض كپي‌رايت يك ميليارد دلاري از سوي غول سرگرمي وياكام مواجه است كه اين سايت ويديويي را متهم كرده از كليپ‌هاي برنامه‌هاي وياكام كه به طور غيرقانوني توسط كاربران يوتيوب به اين سايت ارسال مي‌شوند، سود مي‌برد.

mobin
18-04-2008, 16:08
سایت مجلس شورای اسلامی هک شد .
گروه"جن" که این سایت را هک کرده ، در پیام کوتاهی که بر روی سایت قرار داده ، متذکر شده است که سایت پارلمان ایران سطح امنیتی پایینی دارد .

mobin
18-04-2008, 16:09
معاون امور مناطق اداره پست استان تهران گفت:ناشرانی که قبل از برگزاری نمایشگاه از طریق سایت اداره پست، عضو فروشگاه های اینترنتی این اداره شوند، امکان خرید اینترنتی کتاب را برای علاقه مندان و مخاطبان کتاب های خود فراهم خواهند کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر:احمد خیابانی راد در گفتگو با ستاد خبری بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران افزود: در واقع خرید اینترنتی کتاب که طی ایام برگزاری با تخفیف ویژه اداره پست ارائه می شود ، برای متقاضیانی امکان پذیر است که از کتاب های ناشران عضو فروشگاه های اینترنتی خرید کنند.

وی گفت: بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب می توانند با مراجعه به سرویس های پستی مستقر در محل برگزاری نمایشگاه کتاب، تمبرهای شخصی مورد علاقه را به همراه تصویر شخصی خود سفارش دهند.

معاون امور مناطق اداره پست استان تهران خاطرنشان کرد: ارسال کتاب از نمایشگاه کتاب به نقاط مختلف کشور با تخفیف ویژه از دیگر خدماتی است که اداره پست روزهای برگزاری نمایشگاه کتاب به مردم ارائه می کند.

بیست ویکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 12 تا 22 اردیبهشت در مصلی تهران برگزار می شود.

mobin
19-04-2008, 16:20
متاسفانه بازار اينترنت از حالت رقابتي خارج شده و افراد قدرت مانور دادن ندارند؛ همچنين در حال حاضر رقابت موجود بر سر قيمت است در حالي كه بايد روي كيفيت باشد.

مهران صالحيان رييس انجمن كارفرمايان شبكه‌هاي اينترنتي استان فارس در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: انحصاري بودن Isdp - شركت‌هايي كه مي‌توانند علاوه بر وظيفه‌ اصلي خود و توزيع اينترنت به Isp‌ها به كاربران نهايي نيز خدمات ارايه دهند بايد در فارس برطرف شود زيرا در بازار اينترنت اين استان از حالت رقابتي خارج شده و به انحصار يك شركت درآمده است.

به گفته‌ او يكي از مشكلات شركت‌هاي اينترنتي فارس واگذار نكردن Isdp به شركت‌هاي اينترنتي توسط سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات است كه قرار بود شش ماه پيش حداقل به پنج شركت Isdp واگذار شود كه در حال حاضر يك شركت داراي Isdp است.

mobin
19-04-2008, 16:21
شركت Acer، قصد دارد تلاش خود را در بخش توليد رايانه هاي نسل جديد دو چندان كند.
اين شركت براي پيشي گرفتن از بزرگترين شركت سازنده رايانه هاي شخصي در جهان يعني Hewlett_Packard ، قصد دارد، فعاليت هاي خود را براي توليد رايانه هاي پيشرفته تر بيشتر كند و تا سال 2011 از اين شركت پيشي بگيرد.
اين شركت تايواني در بخش رايانه هاي نوتبوك از شركت Dell پيشي گرفته و از جايگاه سوم به دوم صعود كرده است و انتظار دارد ، تا2011 هم به صدر جدول برسد.ايسر پيش از اين هم از شركت Lenovo ، سومين شركت بزرگ سازنده رايانه ها در جهان سبقت گرفته بود.
پيش بيني مي شود، فروش امسال اين شركت در بخش رايانه هاي همراه با 10 تا 12 درصد افزايش همراه باشد و بخش رايانه هاي روميزي بدون تغيير بماند.
لازم به ذكر است ، اين شركت رايانه هاي جديد خود را به كشورهاي پيشرفته و رايانه هاي ارزان قيمت ابتدايي تر خود را به كشورهاي در حال صادر خواهد كرد.تا پايان سال فروش اين نوع رايانه هاي ارزان به 10 تا 15 ميليون دستگاه و در سال آينده به 20 تا 25 ميليون دستگاه خواهد رسيد.

mobin
19-04-2008, 16:22
شرکت Identity Systems که در زمینه تولید نرم‌افزارهای امنیتی فعالیت می‌کند و هم‌اکنون زیر نظر نوکیا اداره می‌شود، توسط شرکت آمریکایی Informatica به قیمت 85 میلیون دلار خریداری خواهد شد.

طبق آخرین خبرهای به‌دست آمده، شرکت Informatica اعلام کرده است که با خرید Identity Systems قصد دارد طی سال 2008 گام‌های جدیدی در دنیای نرم‌افزار بردارد.

شرکت نوکیا که در سال‌های گذشته گام‌های فراوانی در حوزه نرم‌افزارهای تلفن‌همراه برداشته است، طی سال 2006 با خرید شرکت Identity Systems توانست موفقیت‌های خود را در این زمینه گسترش دهد.

شرکت کالیفرنیایی Informatica در سال 1993 تاسیس شد و هم‌اکنون در زمینه تولید نرم‌افزارهای مدیریتی و سازمانی فعالیت می‌کند.
شرکت Identity Systems در سال 1986 تاسیس شد که در آن زمان با نام Search Software America شناخته می‌شد.

هنوز زمان دقیقی برای واگذاری Identity Systems از جانب نوکیا به Informatica مشخص نشده است. ولی این طور که احتمال می‌رود، این واگذاری در نیمه نخست سال جاری میلادی به صورت کامل صورت خواهد گرفت.

mobin
19-04-2008, 16:23
با برگزاري نشست " نسل آينده Windows Mobile" مايكروسافت نگراني خود را در اين باره نشان داد و اكنون نيز هر روز به نگراني اش اضافه مي گردد.
اين روزها مايكروسافت به سختي بر روي پروژه موبايل ويندوز كار مي كند اما به همين مقدار نيز نگران زمان اتمام اين پروژه است.
مايكروسافت چندي پيش اعلام كرد كه ويندوزموبايل 7 را به زودي وارد بازار خواهد كرد اما اكنون اين نگراني در مسولان شركت پيش آمده است كه اين پروژه در زمان مورد نظر آماده نشود.
از سال گذشته شركت هاي نرم افزاري بزرگ پروژه هايي را بر روي ويندوز موبايل آغاز كرده اند و حس پيش افتادن رقبا مايكروسافت را به شدت نگران كرده است.
رسانه هاي آمريكايي در نقد هاي خود در خصوص مايكروسافت با اشاره به موضوع ويندوز موبايل پرداختن بيش از حد مايكروسافت به موضوع ياهو را عامل عقب افتادن اين غول نرم افزاري از برنامه هاي زمان بندي شده مي دانند.

mobin
19-04-2008, 16:24
دادگاه مركزي سانديگو روز گذشته مورد حمله هكرها و ويروسهاي اينترنتي قرار گرفت و مقدار زيادي از اطلاعات آن از بين رفت.
سانديگوتايمزدر مورد اين حمله اينترنتي نوشت: اين حمله ويروسي توسط هكرها و نوع جديدي از ويروس ها كه فقط يك بار در سال 2006 ظاهر شده بود انجام شده است.
كارن دالتون، سخنگوي دادگاه مركزي سانديگو در اين خصوص به سانديگو تايمز گفت: از ميان 1000 رايانه اي كه در دادگاه مركزي وجود داشتند 100 رايانه مورد آسيب جدي قرار گرفته اند به نحوي يا روشن نمي شوند و يا بلافاصله Restart مي شوند.
با اين حمله تعداد زيادي از پرونده هاي موجود در بايگاني و اطلاعات پرونده ها در جريان نابود شده است و متخصصان فناوري اطلاعات دادگاه مركزي هنوز راه حلي براي نابود كردن اين ويروس نيافته اند.
كارشناسان فناوري اطلاعات به دنبال بروز اين حمله به دادگاه هاي كشورهاي مشابه در خصوص بروز چنين مشكلي هشدار داده اند.

mobin
19-04-2008, 16:27
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از تصويب تعرفه‌ پيامك از شبكه‌ تلفن ثابت خبر داد.


لطف‌الله سبوحي در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: مصوبه‌ تعرفه‌ پيامك از شبكه‌ تلفن ثابت آماده شده كه اميدوارم بر اساس برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده ظرف يك هفته‌ آينده براي اجرايي شدن به مخابرات ابلاغ شود.

وي گفت: تعرفه‌ پيامك از شبكه‌ ثابت به ثابت در ارتباط شهري، يك پالس و در ارتباط بين شهري معادل ‌٢ پالس محاسبه خواهد شد؛ تعرفه‌ پيامك از شبكه‌ همراه به ثابت و از تلفن ثابت به همراه در شهري و بين شهري معادل ‌٢ پالس در نظر گرفته شده است.

معاون سازمان تنظيم مقررات گفت: تعرفه‌ پيامك از تلفن ثابت و همراه به خارج از كشور ‌٥ پالس تعيين شده است.

لازم به ذكر است كه تعرفه‌ يك پالس به ميزان ‌٧/٤٤ ريال است.

mobin
19-04-2008, 16:27
دبیر شورای عالی اطلاع رسانی از تولید پیامکهای نگارشی و تصویری در قالب طرح تسما خبر داد.

حمید شهریاری در گفت‌وگو با مهر اظهار داشت: در صورتی که بودجه مورد نیاز این طرح تامین شود، تولید پیامک‌های نگارشی و تصویری به منظور تولید فرهنگ در این حوزه در سال جاری انجام خواهد شد.

وی افزود: اجرای این طرح درفضای طرح تسما انجام خواهد شد و هدف آن تولید فرهنگ در حوزه فناوری‌های نوین است. شهریاری ادامه داد: تولید پیامکهای نگارشی و تصویری در برنامه سال گذشته شورای عالی اطلاع رسانی قرار داشت، اما به دلیل محقق نشدن بودجه مورد نیاز آن اجرایی نشد.

دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی ابراز داشت: تولید پیامک‌های تصویری با هدف ارائه اطلاعات مثبت و سازنده به کاربران انجام می‌شود که با راه‌اندازی سرویس مربوط به آن (mms) از قبل تولید فرهنگ در این حوزه انجام شده باشد.

وی تصریح کرد: فرهنگ‌سازی باید با ورود فناوری‌های اطلاعاتی در کشور همراه شود و تاخیر تدوین قوانین به هنگام ورود تکنولوژی به حداقل برسد و شورای عالی اطلاع ‌رسانی نیز با همین هدف اجرای این طرح را مدنظر قرار داده است.

mobin
19-04-2008, 16:29
كشورهاي عضو اتحاديه‌ي اروپا روز گذشته به منظور مقابله با گروه‌هاي تروريستي كه از اينترنت استفاده مي‌كنند، برروي تصويب قوانين شديد عليه تحريك به اعمال تروريستي موافقت كردند.
به گزار ش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وزيران دادگستري اتحاديه‌ي اروپا موافقت كردند كه تحريك عمومي به انجام اعمال تروريستي، استخدام و آموزش براي انجام اعمال تروريستي را به عنوان جرم‌هاي جديد قابل مجازات اعلام كنند.
به گفته‌ي پليس، اينترنت اهميت بزرگي براي گروه‌هاي تروريستي يافته و به آن‌ها امكان تبادل اطلاعات، نقشه‌هاي عمليات و انتشار تبليغ براي مخطابان گسترده را فراهم ساخته است.
بنا بر اعلام وزيران دادگستري اتحاديه‌ي اروپا، قانون جديد همكاري خواستن مقامات اجرايي از ISPها به منظور جلوگيري از وقوع جرم و شناسايي مجرمان را آسان‌تر مي‌كند.

mobin
19-04-2008, 16:29
يك سياست‌مدار منطقه‌ي كبك كانادا، خواهان وجود يك نام دامنه معرف كبك در اينترنت است.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وب گسترده‌ي جهاني براي يك سياست‌مدار منطقه‌ي كبك كانادا كه خواهان داشتن آدرس اينترنتي ويژه اين منطقه است به مرز نهايي تبديل شده است.
اين سياست‌مدار تلاشي آغاز كرده تا سازمان نظارت بر نام‌ها و دامنه‌هاي اينترنتي (آيكان) را براي ايجاد پسوند qc. ويژه آدرس‌هاي اينترنتي منطقه‌ي كبك متقاعد كند.
اين منطقه هم‌اكنون از .qc.ca. استفاده مي‌كند كه نشان دهنده‌ي يك وب سايت كانادايي از منطقه كبك است.
اين سياست‌مدار كبكي معتقد است كه اين امر بي‌سابقه نيست و دامنه‌ي اينترنتي cat. براي كاتالونيا كه منطقه خودمختاري در اسپانيا است و نام دامنه‌ي gl. براي منطقه خودمختار گرين‌لند در دانمارك مورد استفاده هستند.

mobin
19-04-2008, 16:30
بي بي سي پس از نه سال ارايه‌كننده‌ي سرويس اينترنتي تجاري‌اش را به دليل كاهش شمار مشتركان آن تعطيل مي‌كند.
به گزارش سرويس رسانه‌ي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرويس Beeb.net توسط BBC Worldwide كه بخش تجاري بي بي سي است، اداره مي‌شود و خدماتي مانند ميزباني وب، دايل آپ، دسترسي به اينترنت پرسرعت و ايميل مبتني بر وب رايگان عرضه مي كند، قرار است به عرضه‌ي خدماتش در30 ماه ژوئن پايان ‌دهد.
بر اساس اين گزارش، شمار مشتركان سرويس اينترنت پرسرعت اين ISP در مواجه با رقابت شديد از سوي رقباي ديگر از جمله بي اسكاي‌بي و ويرجين مديا به زير 250 نفر كاهش يافته است.
سخنگوي BBC Worldwide نيز بسته شدن اين ISP را به دليل تغييرات اساسي در بازار اينترنت از زمان آغاز به كار آن اعلام كرد.
سرويس Beeb.net در سال 1999 و در سال‌هاي اوليه‌ي شكل‌گيري اينترنت راه‌اندازي شده بود اما اكنون ديگر مطابق با معيارهاي اساسي كاربران نيست و بي بي سي به مشتركان باقي مانده اين ISP توصيه كرده هرچه سريع‌تر ISP ديگري براي خود بيابند.
انتهاي پيام

mobin
19-04-2008, 16:31
در آخرين جلسه‌ي کميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، کليات پروانه‌ي ارايه‌ي خدمات دسترسي پرسرعت ديتا (Wimax) به تصويب رسيد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دکتر محمد سليماني با بيان اين مطلب اظهار كرد: پيش از اين، خدمات دسترسي پرسرعت ديتا به صورت موردي و محلي ارايه مي‌شد که تصميم گرفته شد يک ساختار اپراتوري براي آن تعريف شود.
وي افزود: بر اساس اين پروانه، در هر استان و به سه اپراتور مجوز فعاليت داده خواهد شد و از سرمايه‌گذاري داخلي و خارجي در اين حوزه استقبال مي‌شود.
وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات تصريح کرد: فراخوان برگزاري مزايده wimax در ارديبهشت‌ماه برگزار مي‌شود که اميدواريم طبق برنامه‌زمانبندي شده، ظرف سه ماه، برندگان آن مشخص شوند.
وي خاطر نشان کرد: بر اساس، پيش‌بيني‌هاي صورت گرفته، طي مدت 9 ماه مراکز استان‌ها، توسط اپراتورهاي برنده تحت پوشش ارايه اين نوع از خدمات قرار خواهند گرفت.
محمد سليماني با بيان اين مطلب که wimax مي‌تواند نياز مردم و دستگاه‌هاي اجرايي به خدمات باند وسيع را مرتفع کند، گفت: دولت از سرمايه‌گذاران در اين حوزه حمايت مي‌کند و اميدواريم در سال جاري بتوانيم به صورت گسترده‌اي اين تکنولوژي را مورد بهره‌برداري قرار دهيم.
وي تأکيد کرد: در تلاشيم تا با برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته و بر اساس طرح تجاري که توسط اپراتورهاي برنده اعلام خواهد شد، ظرف مدت دو سال، ضريب نفوذ ارايه اين نوع از خدمات در استان‌ها، حداقل به شش درصد برسد.
وي ادامه داد: خدمات wimax يکي از تکنولوژي‌هاي جديدي است که حوزه ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات در اختيار بشر قرار داده و مي‌توان از آن براي ايجاد نوآوري در سطح کشور استفاده کرد.

mobin
19-04-2008, 16:32
نوكيا نتايج مالي ثبتي براي سه ماهه اول سال ‌٢٠٠٨ را منتشر و اعلام كرد كه پيش‌بيني مي‌كند تداوم سير نزولي قيمت در بازارهاي توسعه يافته اثر منفي بر درآمد اين شركت در سال آينده خواهد داشت.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درآمد نوكيا با وجودي كه پايين‌تر از پيش‌بيني تحليلگران بود، ‌٢٨ درصد افزايش يافته و به ‌٧/١٢ ميليارد يورو رسيد و درآمد خالص اين شركت از ‌٩٧٩ ميليون يورو در ربع اول سال ‌٢٠٠٧ به ‌٢/١ ميليارد يورو افزايش يافت.
نوكيا در طول اين مدت ‌٥/١١٥ ميليون دستگاه تلفن همراه، روانه‌ي بازار كرد كه نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ميلادي ‌٢٧ درصد افزايش يافته اما نسبت به سه ماهه‌ي آخر سال ‌٢٠٠٧ كاهش ‌١٣ درصدي داشت.
اين شركت فنلاندي كه تقريبا از هر پنج دستگاه تلفن فروخته شده در جهان، دو دستگاه به اين شركت اختصاص دارد، است، پيش‌بيني كرد: شمار تلفن‌هاي همراه فروخته شده در جهان ده درصد نسبت به سال گذشته ميلادي افزايش يابد اما مجموع ارزش اين بازار به علت تضعيف ارزش دلار، ركورد اقتصادي در آمريكا و در برخي از كشورهاي اروپايي پايين‌تر خواهد بود.
نوكيا قرار است كارخانه‌ي خود در آلمان را در ماه ژوئن تعطيل كرده و توليد آن را به كارخانه كم هزينه‌تري در روماني منتقل كند؛ طبق اعلام نوكيا تعطيلي اين كارخانه ‌٨١ ميليون يورو صرفه‌جويي و اخراج نيرو در بخش زيان ده نوكيا زيمنس نت ورك، صد ميليون يوروي ديگر صرفه‌جويي به همراه خواهد داشت.

mobin
19-04-2008, 16:32
گوگل نسخه‌ي ‌٣/٤ برنامه‌ي Google Earth را كه شامل ابزارهاي مرور نقشه از نو طراحي شده، ساختمان‌هاي سه بعدي بيش‌تر، زمان بارگيري كم‌تر براي افكت‌هاي سه بعدي و به ويژه يكپارچه شدن ويژگي ديد خياباني گوگل است را به نمايش گذاشت.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، قرار دادن ويژگي‌ ديد خياباني كه براي نخستين بار در سال گذشته‌ي ميلادي در برنامه‌ي نقشه‌ي Google Maps قرار گرفته است، ارتقاي خوبي بوده و به كاربران Google Earth امكان مي‌دهد كه به مرور عكس‌هاي واقعي خيابان‌ها بپردازند.
گوگل همچنين از افزايش سرعت در افكت‌هاي سه بعدي و جزئيات ساختماني در نسخه‌ي جديد Google Earth خبر داده كه مشاهده‌ي يك شهر يا محل را از زواياي مختلف امكان‌پذير مي‌كند.
نقشه‌ي گوگل از ميان ابزارهاي مرور جديد كه به ادعاي گوگل براي كاربران راحت‌تر و طبيعي‌تر هستند، يك ويژگي زوم اصلاح شده به چشم مي‌خورد و در آن هنگامي كه كاربران از يك نماي كامل زمين زوم مي‌كنند، نقشه‌هاي سه بعدي به صورت معمولي زوم خواهند كرد و هنگاميكه اندازه‌ي زوم به سطح زمين برسد، كاربر در يك منظره سه بعدي احاطه خواهد شد كه شبيه محيط يك بازي سه بعدي است.
بر اساس اين گزارش در نسخه‌ي ارتقاء يافته‌ي Google Earth، تاريخ و جزئيات تصاوير گرفته شده نيز گنجانده شده‌اند.

mobin
19-04-2008, 16:40
یاهو در راستای مبارزات ضد مایکروسافتی خود تصمیم گرفته است با گوگل به منظور میزبانی از سرویسهای تبلیغات آنلاین بزرگترین موتور جستجوی دنیا روی سایتهای خود با این شرکت به توافق برسد.

دو موتور جستجوی یاهو و گوگل هفته گذشته اعلام کردند که به منظور ارزیابی پتانسیل های یک ائتلاف پایدار در مقیاس وسیع مربوط به سرویس های تبلیغاتی به زودی وارد مذاکره می شوند.
اکنون به نظر می رسد که این دو شرکت در این خصوص به نتایج دلخواهی دست یافته اند.
براساس گزارش وال استریت ژورنال، این ائتلاف در شرایطی که گوگل به دنبال شرایطی است که به کمک آن بتواند در مقابل پیشنهاد خرید مایکروسافت مقاومت کند، می تواند به این شرکت قدرت بیشتری در مقابله با غول نرم افزاری اعطا کند.
درصورتی که شراکت یاهو و گوگل اتفاق بیفتد یاهو می تواند پیشنهاد 42 میلیارد دلاری مایکروسافت را در خرید این شرکت افزایش دهد.
از سویی دیگر، توافق با گوگل می تواند موجب افزایش درآمد سالانه یک میلیارد دلاری یاهو شود.
این اقدام یاهو و گوگل در پی ائتلاف رابرت مردوخ، ارباب اخبار آمریکا با بیل گیتس، بنیانگذار غول نرم افزاری دنیا انجام شده است.
به تازگی مردوخ و گیتس در راستای افزایش فشار بر یاهو در خصوص قبول پیشنهاد خرید مطرح شده مایکروسافت با یکدیگر ائتلاف کردند.

mobin
19-04-2008, 17:12
تازه ترین مطالعات نشان می دهد حدود چهل درصد از مردم اتحادیه اروپا از اینترنت استفاده نمی كنند.

به گزارش شبکه خبر به نقل از خبرگزاری آلمان ، در تازه ترین گزارش اداره فناوری های ارتباطات و اطلاعات كمیسیون اروپا آمده است كه در حال حاضر حدود 250 میلیون نفر از مردم اتحادیه اروپا به طور مستمر از اینترنت استفاده می كنند.
از این تعداد در حدود 80 درصد از ارتباط اینترنتی به پهنای باند بالا استفاده می كنند.
این درحالی است كه این رقم درسال 2005 در حدود پنجاه درصد بود.
این گزارش نشان می دهدكه چهل درصد از مردم كشورهای اتحادیه اروپا از پیام های الكترونیك و یا گوگل استفاده نمی كنند.
آمار بی سوادی اینترنتی نیز در میان كشورهای عضو این اتحادیه از شصت و نه درصد در رومانی تا سیزده درصد در دانمارك و هلند متغیر است .
براساس اعلام این گزارش حدود 60 درصد از خدمات عمومی در اتحادیه اروپا به صورت انلاین ( برخط) قابل دسترسی است .

mobin
20-04-2008, 16:26
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از Eco Technology اين شركت كره اي مراحل پاياني آخرين مدل تلفن همراه خود را سپري مي كند كه در آن تلفن همراه به جاي اتصال به برق با انداختن در يك ليوان آب شارژ مي شود.
سامسونگ اعلام كرده است كه در ساخت اين تلفن همراه از ميكروفيولها و ژنراتورهاي هيدروژني استفاده كرده است تا براي شارژ كردن گوشي ديگر نيازي به برق نباشد.
يونگ سو كه اكنون قائم مقام مركز تحقيقات سامسونگ است در اين خصوص گفت: وقتي تلفن روشن مي شود از تركيب فلز و آب در آن گاز هيدروژن حاصل مي شود كه اين هيدروژن سلول هاي سوخت را در تلفن به كار مي اندازد.
وي گفت: باطري اين تلفن همراه اكنون مي تواند به مدت 10 ساعت تلفن را روشن نگه دارد اما ما به دنبال مدت زمان پشتيباني بيشتري هستيم و تا سال 2010 كه اين تلفن را وارد بازار مي كنيم فكري براي آن خواهيم كرد.

mobin
20-04-2008, 16:27
در صورت واگذاری سهام در بورس، شرکت مخابرات ایران این حق را دارد تا به ارائه اینترنت پرسرعت بپردازد.

محمدرضا فرنقی، مدیر روابط‌عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفت‌وگو با سیتنا، اظهار داشت: رگولاتوری، همواره در فعالیت‌های خود بر این اصل تاکید داشته است تا فضای رقابتی بین اپراتورها برقرار شود.

وی، در خصوص ورود احتمالی مخابرات به حیطه Pap‌ها، تصریح کرد: مخابرات در صورتی که به بخش خصوصی واگذار شود، کاملا محق است تا اینترنت پرسرعت ارائه کند. فرنقی، ادامه داد: در هر حال، یک اپراتور اگر مایل باشد می‌تواند هر سرویسی که بخواهد را ارائه کند و مخابرات نیز پس از خصوصی‌سازی می‌تواند سرویس‌های دلخواه خود را ارائه کند.

مدیر روابط‌عمومی رگولاتوری، گفت: مخابرات زیرساخت‌های لازم را برای شرکت‌های Pap تامین می‌کند، از این رو مخابرات با وجود امکانات در اختیار، بسیار قوی‌تر از شرکت‌های Pap خواهد بود.
فرنقی، در پایان، گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، همواره تلاش می‌کند تا حقوق سایرین را در نظر قرار دهد و فضای رقابتی همواره حفظ شود.

mobin
20-04-2008, 16:29
شرکت‌های فراهاست و Host4u كه در زمينه هاستينگ فعاليت مي‌كنند ادغام شدند.
به تازگي شرکت‌های فراهاست و host4u كه در زمينه ميزباني وب در كشورمان فعاليت مي‌كنند، به جهت بالا بردن سطح کیفی سرویس دهی، با یکدیگر ادغام شده‌اند.

بهرنگ موسوي مدير فراهاست به ايتنا گفت: «اين اقدام به منظور كاهش هزينه‌ها و نيز متمركز كردن سرويس‌ها انجام شده است.»

به گفته موسوي، اين كار با توجه به شناخت قبلي از شركت Host4u و سابقه آن در بازار و همچنين مشتري هاي آن صورت گرفته است.
به گفته مدير فراهاست، پس از انجام مذاكرات لازم بين دو طرف و بررسي نحوه انجام اين اقدام، نهايتا در اسفند ماه سال گذشته، Host4u به فراهوست پيوسته است.

هم اكنون سايت رسمي Host4u نيز در صفحه ورودي خود اين خبر را منتشر كرده و اين شركت را بخشي از فراهاست اعلام نموده است.

گفتني است از این پس کلیه خدمات پشتیبانی و فروش و تمدید سرویس‌های کاربران شرکت host4u و فراهاست، به صورت متمرکز در سایت و محل شرکت فراهاست انجام خواهد شد.

mobin
20-04-2008, 16:30
ايتنا - ASUS با تولید محصولات جدید خود در واقع توانسته است مرحله‌ای نوین از استانداردهای HD را تجربه نماید. از جمله این موارد می‌توان به صفحه نمایش عریض 17 اینچی با رزولوشن 1920x1200 پیکسل اشاره کرد که قادر است با رعایت دقیق‌ترین استانداردهای HD، عالی‌ترین تجربه تصویری را برای کاربران به ارمغان آورد.


برچسب ابداعی ASUS با مضمون Full HD 1080 بر روی نوت‌بوک‌هایی که از این نوع صفحه نمایش بهره می‌برند نشان‌دهنده این نکته است که کاربران نه تنها قادرند تصویر را در ابعادی وسیع‌تر ببینند، بلکه کیفیت نهایی صدا و تصویر نیز در آنها به شکل قابل‌توجهی بهبود یافته است.

نوت‌بوک ASUS F7 از جمله این سری از نوت‌بوک‌های اسوس است که همراه با صفحه نمایش عریض خود و نمایش رنگ‌ها و سایه‌روشن‌ها قادر است تا نیازهای کاربرانی نظیر عکاسان، کارگردانان سینما و تدوین‌گران ویدیویی که ذخیره‌سازی تمامی جزییات تصویر را خواستارند برطرف سازد.
همچنین نوت‌بوک‌های سری ASUS A7 نیز از این خانواده محسوب می‌شوند.

با استفاده از تی‌وی تیونر بکار رفته در این سری از نوت‌بوک‌ها کاربران قادر خواهند بود تا از دیدن برنامه‌های زنده تلویزیونی لذت ببرند و یا از طریق پورت HDMI تمامی فایل‌های HD source را دریافت نموده و نهایت کیفیت HD را لمس نمایند.
سپس با به کارگیری امکان Dolby Home Theater کیفیت صدای دریافتی را همچون واقعیت دریافت نمایید.


این سری از نوت‌بوک‌ها با مجهز بودن به امکان HD، حداکثر کارآیی را در زمینه‌های صوتی و تصویری فراهم می‌آورد.
برای نمونه می‌توان به ارائه صدایی شفاف از طریق فناوری AI Surround و بلندگوهای Altec Lansing و Dolby Home Theater اشاره کرد که شما را هر لحظه به محل نمایش فیلم و یا کنسرت می‌برد.

ASUS همچنين برای موارد استفاده مالتی مدیای دائمی نوت‌بوک‌های سری ASUS M70 را معرفی کرده است.

mobin
20-04-2008, 16:38
صفحه نمايش الكترولوميسنت EL سوني كه ضخامت آن به اندازه يك كاغذ است در توكيو به نمايش درآمد.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، صفحه نمايش EL سوني مبتني بر فن‌آوري ‌OLDE - ديودهاي ارگانيكي ساطع كننده‌ي نور است كه از مواد ارگانيكي بازتاب دهنده‌ي نور استفاده مي‌كند.
صفحات نمايش OLDE بسيار باريك هستند زيرا نيازي به منبع نور ندارند و لايه‌ي الكترولوميسنت حاوي يك ماده‌ي پليمري است كه با فعال شدن به وسيله‌ي جريان برق از خود نور ساطع مي‌كند.
صفحه‌ي نمايشي كه از سوي سوني در كنفرانس Display ‌٢٠٠٨ به نمايش درآمد، ‌٣/٠ ميلي‌متر ضخامت داشته كه از محصول اخير سوني كه ‌٤/١ ميليمتر ضخامت دارد، پيشي مي‌گيرد.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mobin
20-04-2008, 16:43
با آغاز به فروش نسخه‌ي آمريكايي وال استريت ژورنال در لندن ممكن است اين نسخه از اين روزنامه در ساير بخش‌هاي اروپا نيز به فروش برسد.
به گزارش سرويس رسانه‌ي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فروش نسخه‌ي آمريكايي روزنامه‌ي اقتصادي وال استريت ژورنال از روز چهارشنبه براي نخستين بار و در بخشي از طرح توسعه جهاني صاحب جديد آن، در خارج از آمريكا و در لندن آغاز شد.
نسخه‌ي آمريكايي وال استريت ژورنال به همراه نسخه‌ي اروپايي اين روزنامه كه 25 سال قدمت دارد در لندن فروخته مي‌شود.
لس هينتون، مدير اجرايي شركت داوجونز، ناشر اين روزنامه كه در ماه دسامبر بخشي از غول رسانه‌يي نيوزكورپ شد، در در بيست و پنجمين سالگرد نسخه‌ي اروپايي وال استريت ژورنال اعلام كرد كه نسخه‌ي آمريكايي اين روزنامه ممكن است در سراسر اروپا به فروش برسد.
نسخه‌ي آمريكايي وال استريت ژورنال در 250 روزنامه‌فروشي در سراسر لندن و در فرودگاه‌هاي اين شهر پنج ساعت پيش از انتشار آن در آمريكا موجود است.

mobin
20-04-2008, 16:44
كارشناسان و محققان امنيتي نسبت به انجام حملات اينترنتي و برنامه‌ريزي براي حملات بزرگ به وب‌سايت سي‌ان‌ان از سوي هكرهاي طرف‌دار چين هشدار دادند.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نظر مي‌رسد هكرهاي چيني حمله‌ي داس كوچكي را عليه وب‌سايت سي‌ان‌ان انجام داده‌اند كه مقدمه‌اي براي حمله‌ي بزرگ‌تر به سايت اين شبكه‌ي آمريكايي است.
اما اين حمله‌ي بزرگ كه براي روز گذشته برنامه‌ريزي شده بود، از سوي گروه هكري كه انتقام شعله نام دارد، لغو شد و دليل آن نيز آگاهي يافتن شمار زيادي از كارشناسان از اين حمله عنوان شده است.
سخنگوي سي‌ان‌ان وقوع حمله‌ي داس عليه سايت اين شبكه را تاييد كرد؛ همچنين به گفته يك محقق امنيتي كه فعاليت هكرهاي چيني را دنبال مي‌كند اين هكرها به فراخواني افرادي اقدام كرده‌اند كه به دليل پوشش خبري سركوبي ناراضيان تبت توسط چين مايل به مشاركت عليه حمله به سي‌ان‌ان براي مجازات اين شبكه هستند.
بر اساس اين گزارش حمله به سي‌ان‌ان به دليل گزارش‌هاي اين شبكه و ترسيم تصوير ناخوشايند از چين و مصادف با اعتراضات برنامه‌ريزي شده در اروپا صورت مي‌گيرد و در حاليكه سي‌ان‌ان خود را براي رويارويي با اين حملات آماده مي‌كند، معلوم نيست حملات جدي‌تر عليه اين شبكه به وقوع بپيوندد يا نه.
چين هفته‌ي گذشته به‌دنبال اظهارات مفسر اين شبكه كه اوايل ماه جاري رهبران چيني را زورگو و جاني خوانده بود، عذرخواهي سي‌ان‌ان را خواستار شده بود.
شركت امنيتي مك‌آفي هفته گذشته اعلام كرد كه رايانه‌ بازديدكنندگان وب سايت‌هاي طرف‌دار تبت به تروجان Fribet آلوده شده كه به هكرها اجازه مي‌دهد فايل‌ها را تغيير داده، برنامه‌هاي مخرب بيش‌تري نصب كنند.
شركت F- Secure نيز يك ماه قبل از انتشار پيام‌هاي ايميل با موضوع تبت خبر داد كه حاوي لينك‌هاي مربوط به سايت‌هايي هستند كه حملات نرم‌افزارهاي مخرب را صورت مي‌دهند.

mobin
20-04-2008, 16:46
پليس منچستر براي نخستين بار در تاريخ پليس اين كشور براي جمع‌آوري اطلاعات مربوط به تحقيقات پليسي برنامه‌اي در فيس بوك ايجاد كرد.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، برنامه‌ي ايجاد شده توسط پليس در شبكه‌ي اجتماعي فيس بوك اخبار و درخواست اطلاعات فوري پليس را نمايش مي‌دهد و در كنار آن امكاني وجود دارد كه اشتراك يك خبر ويژه با دوستان ديگر در يك شبكه‌ي شخصي و همچنين ارسال كامنت را امكان‌پذير مي‌كند.
يك لينك به نام Submit intelligence نيز كاربران فيس بوك را به وب‌سايت پليس هدايت مي‌كند كه در آن جا مي‌توانند اطلاعات را به صورت بي‌نام ارسال كنند و يك لينك ديگر نيز كاربران را به ويديوهايي در سايت يوتيوب هدايت مي‌كند كه حاوي اطلاعاتي در مورد نيروهاي پليس، تحقيقات در حال انجام و ساير توصيه‌ها هستند.
طبق اعلام پليس انگليس تاكنون 750 نفر اين برنامه را در پروفايل خود قرار داده‌اند و اين برنامه واكنش مثبت جهاني را در پي داشته‌ است؛ طبق برآورد پليس، هفت ميليون نفر از 59 ميليون كاربر جهاني فيس بوك در انگليس زندگي مي‌كنند.

mobin
21-04-2008, 17:16
با سفارش و همكاری بریتانیایی ها اولین رایانه قابل حمل جهان با قابلیت پشتیبانی Multi-Touch توسط Asus طراحی و ساخته شد.

به نقل از PC World این لپ تاپ كه با نظارت و همكاری CNET UK ساخته شده است Eee ۹۰۰ نام دارد و اولین رایانه قابل حمل جهان با برنامه ویندوز است كه توانایی پشتیبانی از برنامه Multi-Touch را داراست.

این رایانه قابل حمل همچنین با موشواره ای خاص طراحی شده است كه به كاربرخود امكان انجام كارهای گرافیكی و طراحی و نرم افزارهای تاچ اسكرین را با تسلط بیشتری فراهم می كند.

نشریات تخصصی فناوری اطلاعات این نوآوری را تحولی برای كاربران ipod و MacBook دانسته اند.

mobin
21-04-2008, 17:18
[PayPal، سیستم پرداخت الکترونیکی که توسط کمپانی eBay اداره می شود در اظهار نظری درباره انسداد 'مرورگر های نا امن' اعلام داشت که این شرکت مرورگر وب Safari شرکت اپل را بلوک نخواهد کرد.



" ما هیچ خیال نداریم که نسخه کنونی مرورگرهای موجود را به مانند Safari از سایت خود مسدود کنیم." بخشی از اظهار نظر سخنگوی شرکت PayPal.

قابل ذکر است که سرویس PayPal این اعلامیه را در پی گسترش شایعات اختلاف این شرکت با اپل منتشر کرد.
PayPal پیش از این اعلام کرده بود که قصد دارد برای ارتقاء فضای امنیتی کاربران خود دسترسی به سرویس هایش از طریق 'مرورگرهای نا امن' را مسدود کند.

mobin
21-04-2008, 17:18
ايتنا- بر اساس تغيير وظايف شرکت‌ فناوري اطلاعات، پروژه‌هاي جديدي به منظور اجراي وظايف حاکميتي، تدوين شده است.

سعيد مهديون مديرعامل شرکت فناوري اطلاعات با بيان اين مطلب، اظهار كرد: اين پروژه‌ها براي انجام فعاليت‌هاي اجرايي لازم در جهت وظايف حاکميتي در نظر گرفته شده براي شرکت، تعريف و تدوين شده است.

وي افزود: تدوين پروژه‌هاي مذکور در سه ماهه پاياني سال گذشته انجام شده که يکي از ويژگي‌هاي اصلي درنظر گرفته شده براي تهيه آن‌ها، مدنظر قرار دادن وظايف جديد شرکت فناوري اطلاعات است.

مهديون ادامه داد: ايجاد مرکز هماهنگي امداد رايانه‌يي و همچنين تهيه و تدوين راهکارها و سياست‌هاي لازم براي توسعه و دسترسي به اينترنت پرسرعت، از جمله پروژه‌هاي تدوين شده محسوب مي‌شود.

او خاطرنشان کرد: يکي ديگر از پروژه‌هايي که در بخش شاخص‌هاي توسعه فناوري اطلاعات تدوين شده است مي‌توان به به‌روزرساني فرمول محاسبه تعداد کاربران اينترنت اشاره کرد. مديرعامل شرکت فناوري اطلاعات تصريح کرد: اين پروژه به کمک دانشگاه‌ها و مرکز آمار ايران اجرا خواهد شد و به همين منظور اواخر سال گذشته، طي نامه‌اي از تمامي دانشگاه‌هاي توانمند به منظور تعريف يک فرمول جديد براي محاسبه تعداد کاربران اينترنت در ايران دعوت به عمل آمده است.

mobin
21-04-2008, 17:20
شركت سامسونگ با ارائه سري پنج تلويزيون‌هاي Full HD خود قصد كرده سال 87 را حسابي به‌ياد‌‌ماندني شروع كند. اولين تغييري كه شركت سامسونگ در سري تازه وارد ايجاد كرده،‌ نحوه نام‌گذاري آن است. اين شركت با يك تغيير كوچك حروف مشخص‌كننده مدل تلويزيون را كه نشان‌دهنده قابليت‌هاي آن بود را حذف و به جاي آن از اعداد استفاده كرده است (به عنوان مثال سري 550).

از جمله تغييرات ديگري كه در اين سري علاوه بر افزايش ميزان كنتراست (30000 به 1) انجام شده است، ‌تعبيه چهار فناوري جديد بهبوددهنده با نام‌هاي Super Black Panel (براي نمايش دقيق رنگ‌ها و ايجاد تصاوير واضح و يكنواخت)، Speed Backlight (فناوري كه با تغيير سريع وضعيت نور پس زمينه باعث پردازش دقيق سايه‌ها، نيمه‌سايه‌ها و رنگ‌هاي تيره بدون تغيير در سيگنال ورودي مي‌شود)، فناوري بهبوديافته +DNIe (اين فناوري باعث تصحيح هرچه بهتر رنگ، كنتراست و كاهش نويز تصوير مي‌شود) و Wide Color ControlPro (با وجود اين فناوري كاربر مي‌تواند هر يك از كانا‌ل‌هاي رنگي قرمز، آبي و سبز را به طور دقيق تنظيم نمايد كه اين مسئله تأثير به‌سزايي در نمايش تصاويري با رنگ‌هاي زنده دارد) است.

علاوه بر اين موارد شركت سامسونگ در اين تلويزيون‌ها سه حالت پيش‌فرض تنظيم تصوير (Sports، Movie ،Game) را هم قرار داده است تا محصولات سري پنج خود را هر چه بيشتر براي يك رقابت نفس‌گير آماده كند.

mobin
21-04-2008, 17:21
آمارهاي موجود نشانگر اين است كه تركيه در استفاده از شبكه اينترنت در مقايسه با كشورهاي عضو اتحاديه اروپا در رديف آخر جاي دارد. طبق آمارهاي اداره آمار دولتي تركيه ، درصد استفاده از اينترنت در سطح خانوارهاي اين كشور به ‪ ۱۸‬و ‪ ۹‬دهم درصد رسيده است .
بنا به نتايج آمار ياد شده ، درصد استفاده از شبكه اينترنت در سطح خانوارها در كشورهاي عضو اتحاديه اروپا به ‪ ۵۴‬درصد افزايش يافته است و در اين دوره درصد استفاده از اينترنت سريع ‪ Adsl‬نيز به ‪ ۴۲‬درصد افزايش يافته است .
بررسي آمار اداره آمار دولتي تركيه نشان مي‌دهد كه درصد استفاده از اينترنت در گروه سني ‪ ۱۶‬الي ‪ ۲۴‬سال در تركيه ‪ ۲۶‬و ‪ ۶‬دهم درصد و در كشورهاي عضو اتحاديه اروپا ‪ ۷۸‬درصد است .
موارد استفاده از شبكه اينترنت در تركيه و اتحاديه اروپا مشابه است و استفاده‌كنندگان عمدتا براي كسب اطلاعات و ارسال پست الكترونيكي و يا چت از اين شبكه استفاده مي‌كنند.
بنابر آمار ياد شده ، ميزان استفاده از اينترنت در اماكن كار در اتحاديه اروپا ‪ ۹۴‬درصد و در تركيه ‪ ۳۰‬درصد است.

mobin
21-04-2008, 17:21
مقامات فضايي ويتنام اعلام كردند كه متخصصان اين كشور در تلاش براي ساخت ماهواره اي با وزن کمتر از يک کيلوگرم هستند.

به گزارش سرويس فن‌آوري ايسنا، موسسه فن‌آوري هاي فضايي ويتنام از برنامه اين کشور براي ساخت و پرتاب ماهواره هاي کوچک در سال هاي آتي خبر داد.

پام آن توان، معاون موسسه فن‌آوري فضايي ويتنام اعلام کرد كه اين موسسه تا پايان سال ‌٢٠٠٨ ميلادي
(سال جاري) با همکاري آژانس اکتشافات فضايي ژاپن ماهواره‌اي با وزن کمتر از يک کيلوگرم خواهد ساخت و آن را در سال ‌٢٠١٠ ميلادي در مدار قرار خواهد داد.

به گفته اين مسئول ويتنامي، ماهواره کوچک که شش ماه عمر خواهد کرد و ماهواره هاي ديگري که بين يک تا پنج کيلوگرم وزن خواهند داشت، براي تصوير برداري از منابع طبيعي و تحقيقات آب و هوايي و کنترل آتش سوزي جنگل ها مورد استفاده قرار خواهند گرفت.



ويتنام اميدوار است در سال هاي ‌٢٠١١ تا ‌٢٠٢٠ ميلادي به فن‌آوري ساخت ماهواره هاي کوچک دست يابد.

نخستين ماهواره مخابراتي ويتنام با طول عمر ‌١٥ تا ‌٢٠ سال نيز به تازگي به فضا پرتاب شد. اين ماهواره بيش از ‌٥/٢ تن وزن دارد و از سوي شركت لاکهيد مارتين آمريکا ساخته شده است.

mobin
21-04-2008, 17:23
مايكروسافت در حال آزمايش سرويسي است كه كاربران با اشتراك در آن مي‌توانند جديدترين نسخه‌هاي محصولات نرم‌افزاري آفيس و سرويس‌هاي امنيتي را از اينترنت و به نرخ ثابت دريافت كنند.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كاربراني كه مشترك اين برنامه‌ي مايكروسافت شوند، به‌روزرساني‌هاي ورد، اكسل، پاورپوينت و OneNote را به محض عرضه شدن دريافت خواهند كرد و همچنين به به‌روزرساني‌هاي سرويس‌هاي آنلاين Window Live One Care، ويندوز لايوميل، مسنجر و فوتوگالري دسترسي خواهند داشت.
بر اساس اين گزارش اين برنامه براي مصرف‌كنندگاني ايجاد شده كه علاقه‌ ندارند براي دريافت و نصب نرم‌افزارهاي جديد و به‌روز نگه داشتن نرم‌افزارهاي خود وقت صرف كنند.
اين برنامه بخشي از استراتژي نرم‌افزاري است كه مايكروسافت از سال گذشته ميلادي و به منظور افزايش حضور در سرويس‌هاي پررونق اينترنتي و حمايت از بازار چند ميليارد دلاري بسته‌هاي نرم‌افزاري خود آغاز كرد.
مايكروسافت براساس اين استراتژي شماري از سرويس‌هاي اينترنتي مانند سايت ذخيره‌سازي آنلاين sKyDrive و شبكه‌ي اجتماعي Space و Office Live Work Space را تحت نام ويندوز لايو راه‌اندازي كرده است.

mobin
21-04-2008, 17:23
بر اساس يك مطالعه جديد، 49 درصد از آمريكايي‌هاي 18 سال به بالا از طريق اتصال پرسرعت به اينترنت دسترسي دارند.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يك شركت پژوهشي در گزارشي اعلام كرد كه در سال 2002 12 درصد از بزرگسالان آمريكايي به اينترنت پرسرعت دسترسي داشتند اما اكنون تقريبا نيمي از آن‌ها (49 درصد) در خانه‌هاي خود به اينترنت پرسرعت دسترسي دارند.
بر اساس اين گزارش ضريب نفوذ اينترنت پرسرعت در آمريكا نسبت به سال 2002 بيش از 300 درصد افزايش يافته است؛ داشتن DSL يا مودم كابلي براي اتصال به اينترنت در خانه‌هاي آمريكايي به عنوان اينترنت پرسرعت توصيف مي‌شود.
بنا بر اعلام اين موسسه پژوهشي، سانفرانسيسكو، برترين بازار داخلي آمريكا از نظر درصد ضريب نفوذ اينترنت پرسرعت است و بوستون و سان ديه گو از ديگر بازارهاي برتر در اين زمينه هستند و 61 درصد از بزرگسالان در اين شهرها در خانه‌هاي خود از اينترنت پرسرعت برخوردارند.
مشتركان اينترنتي پرسرعت بيشتر از ساير كاربران اينترنت محتواهاي اينترنتي را به كار گرفته و به فعاليت‌هايي مانند دانلود، تماشاي برنامه‌هاي تلويزيوني و گوش كردن به كليپ‌هاي صوتي مي‌پردازند.

mobin
21-04-2008, 17:24
شركت AT&T به اخراج ‌٥/١ درصد از نيروي كار خود كه پنج هزار نفر محسوب مي‌شوند، اقدام مي‌كند.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بنا بر اعلام شركت AT&T تعديل نيروي فوق كه به ‌٣٧٤ ميليون دلار هزينه پيش مالياتي در ربع اول سال ‌٢٠٠٨ منتهي مي‌شود، مجموع نيروي كار اين شركت را به علت استخدام‌هاي جديد صورت گرفته كاهش نمي‌دهد.
بر اساس اين گزارش بيشتر تعديل نيرو در سطح مديريتي انجام مي‌گيرد و مجموع كارمندان اين شركت با توجه به سرمايه‌گذاري AT&T در مناطق رشد در سال ‌٢٠٠٨ همچنان حفظ خواهند شد.
شركت مخابراتي AT&T در سه ماهه آخر سال ‌٢٠٠٧ از ‌٦٢ درصد افزايش درآمد و رسيدن آن به ‌١٤/٣ ميليارد دلار خبر داده بود كه رشد قوي در بازار بي‌سيم و درآمد پهناي باند بالاتر عامل اين افزايش درآمد بودند.

mobin
21-04-2008, 17:25
تحقيقات نشان مي‌دهند كه ويندوز اكس پي به علت ارايه نكردن قابليت تنظيم ميزان مصرف برق از به‌كارگيري ويژگي مديريت مصرف برق در رايانه‌هاي يك شبكه جلوگيري و به اتلاف ميزان زيادي برق منجر مي‌شود.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، براساس برآورد سازمان محيط زيست آمريكا، تنها ده درصد از رايانه‌هاي شخصي مورد استفاده در سازمان‌ها قابليت مديريت مصرف برق دارند كه در نتيجه ميزان زيادي برق اتلاف شده و در انتشار گازهاي گلخانه‌يي مشاركت مي‌كنند.
ويندوز اكس پي بر خلاف جانشين خود ويندوز ويستا به علت برخوردار نبودن از قابليت مديريتي مصرف برق ممكن است عامل بزرگي در انتشار گازهاي گلخانه‌يي باشد كه افزايش گرماي زمين را موجب شده‌اند.
بر اساس اين گزارش اكس پي به اين زودي‌ها كنار نخواهد رفت در حالي كه به اعتقاد سازمان محيط زيست آمريكا مديريت مصرف برق رايانه‌هاي شخصي يك راه بديهي براي مصرف بهينه برق است.
بنابر برآورد اين سازمان، هزار رايانه حافظ محيط زيست با فعال سازي مديريت برق صرفه جويي سالانه 40 هزار دلار را موجب شده و مصرف برق را 400 هزار كيلووات در ساعت كاهش مي‌دهند كه اين ميزان برق براي تامين برق ساليانه‌ي 220 خانه كافي است.

mobin
21-04-2008, 17:30
سه شركت معتبر ASUS، Intel و Microsoft به عنوان برگزار كننده رسمي اين سري از رقابت‌ها انتخاب شده‌اند.

اين تورنمنت با نام اختصاري WGT با حضور 26 كشور جهان از افريقا، آسيا، خاورميانه، استراليا، اروپا و آمريكاي شمالي و با هدف شناسايي و معرفي برترين‌هاي اين عرصه در دنيا، در سال 2008 برگزار مي‌شود. WGT اولين و بزرگ‌ترين مسابقه در نوع خود درسال 2008 است كه در آن سه شركت معتبر ASUS بعنوان پشتيبان قطعات سخت‌افزاري PCها، Intel بعنوان پشتيبان سيستم‌هاي كامپيوتري و Microsoft به عنوان پشتيبان سيستم‌عامل اين كامپيوترها حضور دارند.

بدين ترتيب حرفه‌اي‌ترين گيمرهاي دنيا براي اولين بار قادرخواهند بود تا ازطريق سرويس‌دهي اين سه غول كامپيوتري دنيا، به رقابت در محبوب‌ترين بازي‌هاي كامپيوتري جهان يعني Counter Strike: Source, Warcraft 3 وUnreal Tournament 3 بپردازند.

در همين زمينه بنسون لين مدير اجرايي بخش آفريقا وخاورميانه شركت ASUS، مي گويد: تورنمنت WGT براي گيمرهاي حرفه‌اي فرصتي استثنايي است تا از اقصي نقاط جهان گرد هم آيند و با يكديگر به رقابت بپردازند. برخلاف رويدادهايي ازاين دست، تورنمنت WGT با استفاده از جديدترين راهكارها و قدرتمندترين تجهيزات برگزار مي‌گردد و در واقع مي‌توان آن را چشم‌انداز آينده بازي‌هاي كامپيوتري دانست.

وي مي‌افزايد: شعار امسال اين دوره از رقابت‌ها «همه با هم پيش بسوي بازي» مي‌باشد كه درواقع اعلام موجوديت جامعه بازيكنان حرفه‌اي بازي‌هاي كامپيوتري به عنوان قشري فراگير است. امروزه بازي‌هاي كامپيوتري صرف‌نظر از آنكه بصورت آنلاين باشد و يا از طريق PC و يا كنسول‌هاي مخصوص بازي انجام گيرند، به عنوان عاملي تاثيرگذار در ميان اقشار مختلف جامعه اعم از كودكان، نوجوانان و يا حتي بزرگسالان شناخته مي‌شود. بنابراين نياز به برگزاري چنين تورنمنت‌هاي بيش از گذشته احساس مي‌شود.»

تاريخ برگزاري اين تورنمنت 5 تا 7 ارديبهشت ماه سال جاري و ميزبان اين دوره نيز شهر دوبي در كشور امارات متحده عربي مي‌باشد. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه مي‌توانيد به وب‌سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه فرماييد.

mobin
23-04-2008, 10:19
به گزارش خبرگزاري فارس، لس آنجلس تايمز در گزارشي تحت عنوان " چين اينترنت را براي غرب خواهد بست" از اعمال قدرت ميزبان مسابقات المپيك اظهار نگراني كرد.
در اين گزارش آمده است كه چين كشوري خاص در خصوص قوانين اينترنتي است و سياست هايي كه در خصوص اينترنت و كاربرانش اجرا مي كند كاملا با دنياي غرب متفاوت و از اين رو نگراني پخش اينترنتي مسابقات و دسترسي به برخي از وب سايت ها براي غربي ها در المپيك وجود دارد.
در اين گزارش همچنين به سانسورهاي اينترنتي در كشور چين و عدم دسترسي به سايت يوتيوب كه براي مدتي در جريان تبت اتفاق افتاد اشاره شده است و نويسنده با ابراز نگراني از وجود مشكلاتي در دسترسي به اينترنت در چين خواستار انديشيدن سران غرب در اين خصوص شده است.

mobin
23-04-2008, 10:20
مایکروسافت به دنبال تولید نرم‌افزار ضدچت MSNLOCK در شرکت Unicaresoft Corporation ، این مرکز را طی هفته جاری به دادگاه ‌می‌کشاند.
مرکز Unicaresoft یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نرم‌افزار در هلند محسوب می‌شود و هم‌اکنون فعالیت‌های گسترده‌ای را در این زمینه انجام می‌دهد.
طبق خبرهای رسیده، قرار است این دادگاه در تاریخ 23 آوریل تشکیل و به پرونده این شرکت هلندی رسیدگی شود.
این نرم‌افزار که با نام جدید Benzoy در بازارهای هلند عرضه شده است، کودکان را از سپری کردن زمان زیاد در اینترنت و استفاده از نرم‌افزارهای چت منع می‌کند. این نرم‌افزار همچنین لیست کلیه سایت‌هایی که کودکان به آن‌ها سر زده‌اند را در اختیار والدینشان می‌گذارد.
شرکت مایکروسافت که امتیاز استفاده از نام MSN را برای خود ثبت کرده است، از شرکت تولید کننده درخواست کرده تا هر چه سریع‌تر جلوی فروش این نرم‌افزار را بگیرد.
شرکت مایکروسافت از این شرکت هلندی درخواست کرده است تا نام MSNLOCK را به آن‌ها واگذار کند.