مشاهده نسخه کامل
: ايا كاري است كه باعث افزايش سرعت دانلواد بشه
سلام دوستان ايا كاري است كه در كامپيوتر انجام بدهيم و براثر اين تنظيمات دانلواد بهتر بشه سرعتش؟
C0nd@ct0r
26-02-2008, 16:33
نه دوست عزیز.
سرعت اینترنت physical هست.
Hossein_nasa62
26-02-2008, 21:43
سلام دوستان ايا كاري است كه در كامپيوتر انجام بدهيم و براثر اين تنظيمات دانلواد بهتر بشه سرعتش؟
سلام
تنها با از كار انداختن اتوماتيك آپديت ويندوز ويك سري برنامه ها كه بعد از وصل شدن به اينترنت خودكار شروع به آپديت ميكنند پهناي باند كمتر اشغال ميشه
سلام
تنها با از كار انداختن اتوماتيك آپديت ويندوز ويك سري برنامه ها كه بعد از وصل شدن به اينترنت خودكار شروع به آپديت ميكنند پهناي باند كمتر اشغال ميشه
سلام دوست من ممنون:10::11:
ولي دوست من منظور من از اين تاپيك روش هاي پيشرفته بود مثلان يك كار اساسي؟:11:
به هر حال ممنون:10::11:
hamidreza0007
26-02-2008, 22:29
من یک قطعه ای شنیدم توی بازار هست.ولی نمیدونم خداییش کار میده یا نه.حدود 7 هزار تومان باید باشه.متاسفانه اسمش رو دقیق نمیدونم.
من یک قطعه ای شنیدم توی بازار هست.ولی نمیدونم خداییش کار میده یا نه.حدود 7 هزار تومان باید باشه.متاسفانه اسمش رو دقیق نمیدونم.
سلام دوست من ممنون از كه نظر خوتون رو بيان كرديد؟ولي:11:
خوب اين قطعه كارش چي چه كار مي كنه؟؟؟؟؟؟؟:13:
mahdi7610
26-02-2008, 22:56
سلام
سلام دوست عزیز
غیر فعال کردن اتوماتیک اپدیت ویندوز هیچ ربطی به سرعت اینترنت شما نداره . به خاطر این که سیستم عامل ماکروسافت طوری طراحی شده که از پنهای باند بیکار شما برای اپدیت ویندوز استفاده می کنه .
برای افزایش سرعت اینترنت بهترین کار استفاده از ADSL هستش . چون هر کاری هم بکنید سرعت دایال اپ از این بهتر نخواهد شد .
هر چند خودم هم هنوز از دایال اپ استفاده می کنم .
موفق باشید .
hamidreza0007
01-03-2008, 01:16
سلام دوست من ممنون از كه نظر خوتون رو بيان كرديد؟ولي:11:
خوب اين قطعه كارش چي چه كار مي كنه؟؟؟؟؟؟؟:13:
مثل این که به USB وصل میشه و سر راه مودم و خط تلفن میزارند.
شرمنده که اطلاعات زیادی ندارم در موردش :41:
مثل این که به USB وصل میشه و سر راه مودم و خط تلفن میزارند.
شرمنده که اطلاعات زیادی ندارم در موردش :41:
سلام دوست من ممنون بابت همين اطلاعات هم كه دادي اين گل تقديمممممممم به شما:11:
فكر كنم اينجوري كه شما مي فرماييد يك جور تقويت كننده:13::5:
خيلي جالب به نظر مي رسه
قيمتش چنده؟خبر داريد شما؟:20::10:
merlin001
02-03-2008, 01:04
دوست من این کار رو هم بکنی بی نصیب نمیمونی:
روی دسکتاپ راست کلیلک کن. بعد برو قسمت properties و از اونجا زبانه desktop و دکمه customize desktop رو بزن.
بعد تو پنجره ای که باز میشه به تب web برو و دکمه propertise رو بزن. بعد تو پنجره جدید به تب download برو و تیک دوم رو بزن. و اونجا32,767 را وارد کن. حتما سرعتت بیشتر میشه. من که همیشه این کار رو میکنم و سرعتم خوبه.
دوست من این کار رو هم بکنی بی نصیب نمیمونی:
روی دسکتاپ راست کلیلک کن. بعد برو قسمت properties و از اونجا زبانه desktop و دکمه customize desktop رو بزن.
بعد تو پنجره ای که باز میشه به تب web برو و دکمه propertise رو بزن. بعد تو پنجره جدید به تب download برو و تیک دوم رو بزن. و اونجا32,767 را وارد کن. حتما سرعتت بیشتر میشه. من که همیشه این کار رو میکنم و سرعتم خوبه.
سلام دوست ممنون از اينكه راهنماي كرديد مارو:11::10:
من قبلان اين روش رو انجام دادم ولي اون موقعه سرعت رو يك چيزي ديگه مي زدم فكر كنم؟:13:
راستي سرعت رو اينطوري بايد وار دكنيد 32767 خودش اصلش رو مي زنه اونطوري كه شما گفتيد وارد نمي كنه
دوست من خيلي ممنون در كل ممنون اگر روش ديگر هم داريد ما رو ياري كنيدددددد خيلي خيلي ممنون مي شم:10::11::11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.