PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب کارت صدا

hamed_p30world
26-02-2008, 12:46
سلام من سی دی مادربورد کامپیوترم را گم کرده ام حالا بعد از نصب ویندوز نمی تونم هیچ صدایی از کامپیوترم بشنوم
در ضمن من کارت صدام ان بورد میباشد
میخوام بدونم من میتونم فقط درایور صدا را از اینترنت بگیرم یا نه باید تمام درایور مادربوردم را دانلود کنم؟
یه چیز دیگه اینکه چطور میتونم بدون هیچ نرم افزار خاصی مدل و نوع سوکت مادربوردم را بفهمم؟

MB_Danger
26-02-2008, 13:34
سلام دوست من
شما باید نام تجاری و مدل Motherboard تان را به دست آورید .
بـرای به دست آوردن مدل Motherboard در کادر محاوره ای Run عبارت msinfo32 را تایپ کنید و از روی کیبرد کلید Enter را فشار دهید تا کادری با عنوان System Information نمایش داده شود .
به شکل زیر توجه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید ، مدل Motherboard م +P4V88 هست .
موفق باشید .

mahdi7610
26-02-2008, 14:04
سلام من سی دی مادربورد کامپیوترم را گم کرده ام حالا بعد از نصب ویندوز نمی تونم هیچ صدایی از کامپیوترم بشنوم
در ضمن من کارت صدام ان بورد میباشد
میخوام بدونم من میتونم فقط درایور صدا را از اینترنت بگیرم یا نه باید تمام درایور مادربوردم را دانلود کنم؟
یه چیز دیگه اینکه چطور میتونم بدون هیچ نرم افزار خاصی مدل و نوع سوکت مادربوردم را بفهمم؟
سلام
با تشکر از محمد باقر عزیز
دوست می تونید با رفتن به منوی tools و زدن گزینه Directx Diagnostic tools از همین پینجره system information اطلاعات دقیق تری را بدست اوبد .

برای اینکه بتونید درایو اونا دانلود کنید به قسمت بحث های نرم افزاری رجوع کنید .
موفق باشید .

MB_Danger
26-02-2008, 14:25
سلام
با تشکر از محمد باقر عزیز
دوست می تونید با رفتن به منوی tools و زدن گزینه Directx Diagnostic tools از همین پینجره system information اطلاعات دقیق تری را بدست اوبد .
سلام مهدی جان :11:
برنامه ی DirectX Diagnostic Tool چه اطلاعات دقیق تری در مورد Motherboard نشون میده ؟
ممنون

mahdi7610
26-02-2008, 14:33
سلام مهدی جان :11:
برنامه ی DirectX Diagnostic Tool چه اطلاعات دقیق تری در مورد Motherboard نشون میده ؟
ممنون
سلام محمد جان
من حواسم نبود دوستمون کارت صوتش on board هستش . فکر کردم کارت صوتشون غیر on board هستش .
منظورم اطلاعاتی در باره نوع کارت صوت بود .
موفق باشی .